Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 19:42
De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-11-09 18:42:10Afara de ambitiile politice ale momentului, nu vad absolut nici un interes din partea altor persoane ,in timp ce asa cum au ajuns, demisi, ministrii PDL gestioneaza in continuare (inchipuiti-va ce-ar fi fost, daca toti fugeau de raspundre numai fiindca mai sunt doar cateva zile pana la alegeri.)
Bai pupaciosule, te-ai gandit ca de fapt fug de raspundere(au facut tara zob,sunt campioni in acest sens) dar ii tine Base acolo PENTRU SCAUNUL LUI?CUM AR PUTEA SA PLECE DE PE ACELE POSTURI PANA NU EXISTA ALT GUVERN?!Le faci merit ca nu se sinucid cum ar trebui sa faca din onoare chiar daca nu sunt japonezi?! Trebuia intr-adevar sa NU mai ne conduca acest guvern iresponsabil Boc-Basescu dar il mai tine Base prin smecherii ieftine deoarece vrea sa fraudeze alegerile,ce este asa de greu de inteles bai familist portocaliu? Ce dracu',voi discutati doar ...intre voi astia indoctrinati sau discutati pe un forum si prezentati ceva cat de cat logic?  .Pai dobitocii astia ai lui Base-Boc au facut totul vraiste si tu ii admiri ca ...nu fug de raspundere ?  Iti dai seama ce spui?II TINE BASE ACOLO BAI DEOARECE FARA EI ESTE MORT!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 06:22
De la: vaneamarin, la data 2009-11-09 19:42:10De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-11-09 18:42:10Afara de ambitiile politice ale momentului, nu vad absolut nici un interes din partea altor persoane ,in timp ce asa cum au ajuns, demisi, ministrii PDL gestioneaza in continuare (inchipuiti-va ce-ar fi fost, daca toti fugeau de raspundre numai fiindca mai sunt doar cateva zile pana la alegeri.)
Bai pupaciosule, te-ai gandit ca de fapt fug de raspundere(au facut tara zob,sunt campioni in acest sens) dar ii tine Base acolo PENTRU SCAUNUL LUI?CUM AR PUTEA SA PLECE DE PE ACELE POSTURI PANA NU EXISTA ALT GUVERN?!Le faci merit ca nu se sinucid cum ar trebui sa faca din onoare chiar daca nu sunt japonezi?! Trebuia intr-adevar sa NU mai ne conduca acest guvern iresponsabil Boc-Basescu dar il mai tine Base prin smecherii ieftine deoarece vrea sa fraudeze alegerile,ce este asa de greu de inteles bai familist portocaliu? Ce dracu',voi discutati doar ...intre voi astia indoctrinati sau discutati pe un forum si prezentati ceva cat de cat logic? .Pai dobitocii astia ai lui Base-Boc au facut totul vraiste si tu ii admiri ca ...nu fug de raspundere ? Iti dai seama ce spui?II TINE BASE ACOLO BAI DEOARECE FARA EI ESTE MORT!
Mai vanea mai ,doar black si Elena Udrea a mai ramas linga mine si tu dai in ei?In tara mai sint fraieri multi si la alegeri le trag o pacaleala ca la aia in Franta cind am incendiat vapoarele
|
boris_mehr_gmail_com
57 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 07:10
BROSCUȚA A DEVENIT ÎN BASM UN PRINȚ FRUMOS, AȘA ERA BASMUL, DAR BROSCUȚA DE PE FORUM NU PREA STIE CE SPUNE, BA ARUNCĂ NOROI PE CAPUL CELOR DE LA PUTERE, BA ÎL LAUDĂ PE BOC, CU POLITICA NU SE OCUPĂ DECAT DIN PLICTISEALA, POVESTI, CE TE-A FĂCUT SĂ O URȚȘTI PE DOAMNA UDREA? Invidia, desigur. Fii mai obiectivă, mai pașnică, avem destui bătăuși pe toate drumurile, om trăi și om vedea, viitorul il fac oamenii, nu partidele.
|
boris_mehr_gmail_com
57 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 07:11
De la: 9am142527, la data 2009-11-10 07:10:14BROSCUȚA A DEVENIT ÎN BASM UN PRINȚ FRUMOS, AȘA ERA BASMUL, DAR BROSCUȚA DE PE FORUM NU PREA STIE CE SPUNE, BA ARUNCĂ NOROI PE CAPUL CELOR DE LA PUTERE, BA ÎL LAUDĂ PE BOC, CU POLITICA NU SE OCUPĂ DECAT DIN PLICTISEALA, POVESTI, CE TE-A FĂCUT SĂ O URĂȘTI PE DOAMNA UDREA? Invidia, desigur. Fii mai obiectivă, mai pașnică, avem destui bătăuși pe toate drumurile, om trăi și om vedea, viitorul il fac oamenii, nu partidele.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 08:59
 fratilor am scapat de 2 elene,de ce trebue sa o mai aducem si pe a-3-a?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 09:43
De la: 9am142527, la data 2009-11-10 07:10:14BROSCUȚA A DEVENIT ÎN BASM UN PRINȚ FRUMOS, AȘA ERA BASMUL, DAR BROSCUȚA DE PE FORUM NU PREA STIE CE SPUNE, BA ARUNCĂ NOROI PE CAPUL CELOR DE LA PUTERE, BA ÎL LAUDĂ PE BOC, CU POLITICA NU SE OCUPĂ DECAT DIN PLICTISEALA, POVESTI, CE TE-A FĂCUT SĂ O URȚȘTI PE DOAMNA UDREA? Invidia, desigur. Fii mai obiectivă, mai pașnică, avem destui bătăuși pe toate drumurile, om trăi și om vedea, viitorul il fac oamenii, nu partidele.
Ma scuzati doamna ca intervin si eu in discutia in care dumnevoastra atacati Broscuta noastra simpatica in numele dreptatii portocalii si a obiectivitatii.  Vreau doar sa va intreb daca sunteti ruda cu domnul Cifra,si numele dansului de termina in 27 asa ca poate ii sunteti matusa,sora ceva ,prea este numele asemanator.
Oricum,doamna,nu trebuie sa va enervati .Nu o uraste nimeni pe doamna Udrea .Simtim doar scarba ,atat!  Ca sa va mai linistiti insa si sa va dati seama ca nu suntem oameni rai haideti sa ne amuzam.  .Ce parere aveti despre spusele doamnei Udrea cum ca suntem urmasii lui Traian Basescu ?  .Haideti sa ne simtim bine si sa ne mai si amuzam doamna ,"avem destui batausi pe toat drumurile iar viitorul il fac oamenii nu partidele".Ce parere aveti de afirmatia doamnei Cocos?
|
CREMENE
743 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:41
De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-11-09 18:42:10Afara de ambitiile politice ale momentului, nu vad absolut nici un interes din partea altor persoane ,in timp ce asa cum au ajuns, demisi, ministrii PDL gestioneaza in continuare (inchipuiti-va ce-ar fi fost, daca toti fugeau de raspundre numai fiindca mai sunt doar cateva zile pana la alegeri.)Consider ca este personajul cel mai actual,trendy si o felicit pentru consecventa.....toti care jigniti,huliti, si inventati scenarii,nu o faceti decat din invidie.Este opinia dv. si o respect cum se cuvine.In rest sa auzim numai de bine!
Atata timp cat se mai putea fura nimeni ne se da in laturi de la nimic, nici de la sta la guvernare si a nu face nimic, cat despre simpatia ta udrea, singurul loc in care a dat dovada de consecventa e nerusinarea fara margini.
faptul ca e trendy nu o face si capabila de ministeriat, ci numai trendi, la fel ca si datul de telefoane sub anonimat, sau ca admiratoare a propriei imagini, pe langa ca e proasta, mai e si lasa pe deasupra, daca aici n-a avut tupeul sa-si asume raspunderea, ma intreb unde dracu o face.
|
|
|
fulgerul1989
133 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:28
UN personaj nedemn de luat in seama,dar omul este om ,se mai si indragosteste si pe cine iubeste o promoveaza,dragostea este oarba la fel ca electoratul
|
|
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 23:11
De la: 9am142527, la data 2009-11-10 07:11:57De la: 9am142527, la data 2009-11-10 07:10:14BROSCUȚA A DEVENIT ÎN BASM UN PRINȚ FRUMOS, AȘA ERA BASMUL, DAR BROSCUȚA DE PE FORUM NU PREA STIE CE SPUNE, BA ARUNCĂ NOROI PE CAPUL CELOR DE LA PUTERE, BA ÎL LAUDĂ PE BOC, CU POLITICA NU SE OCUPĂ DECAT DIN PLICTISEALA, POVESTI, CE TE-A FĂCUT SĂ O URĂȘTI PE DOAMNA UDREA? Invidia, desigur. Fii mai obiectivă, mai pașnică, avem destui bătăuși pe toate drumurile, om trăi și om vedea, viitorul il fac oamenii, nu partidele.
Da bre, mi-am asumat asta dar mi-am luat si anumite masuri de siguranta. Oamenii aia ajung la mititica din prima, te asigur. Atat va mai trebuie ca in rest le-ati facut pe toate. Viata mea nu e cu nimic mai importanta decat a altora daca va servi la demascarea voastra. Stii doar ca exista niste ochi si urechi peste tot, scumpi' draga.
Ne luati pe toti la rand sau te opresti la mine.
Da, pe Boc il admir dar l-ati facut de cacao si ati facut ceva pe munca lui.
Pe cea careia nu mai pot sa-i pronunt numele nu o invidiez deloc fiindca saraca a indurat supliciul sa aiba in pat toti burtosii, interlopii si uratii satului. Putine femei pot indura asta. Meritul ei dar merci nu-mi doresc sa fiu in locul ei, pas. S-a rupt in fericire. Nimic de invidiat.
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 00:03
Să cîștigăm din jegul lor! Nu mă interesează dacă Chirieac și SRS au fost lucrați în timp ce lucrau pe cineva
vezi toate articolele de Costi Rogozanu
azi la 12:44 40 comentarii 983 vizualizari.
Sorin Roșca-Stănescu și Bogdan Chirieac stau de vorbă cu șeful ANI, Cătălin Macovei. Primii doi nu mai sînt jurnaliști de foarte mult timp. Dar sînt încă dătători cu părerea absolut peste tot. În înregistrarea dată de Curentul sînt doar personaje din Clanul Soprano. Ei sînt România de care mi-a fost silă întotdeauna, a combinațiilor. România pe care trebuie s-o luăm la șuturi cu toții. După 20 de ani.
Mai întîi, aș vrea să dau un citat: Dacă n-ai grijă de amantă, odată te varsă! Acesta e un soi de omagiu adus expresivității pe care puțini scenriști români au atins-o atunci cînd au vrut să redea viața de cartier. La noi, bogătanii vorbesc mai argotic decît băiețașii care vînd heroină în Ferentari. Spune multe și asta.
Mai-marii presei de azi aveau motive de cînd lumea să-i elimine pe cei doi din breaslă, măcar declarativ. Singurul gest ceva mai vizibil a fost cel al lui CTPopescu de a-l da afară de la Gîndul pe Chirieac după ce s-a constatat că scria articole ca să-și regleze afacerile cu STS.
Chirieac era aseară la TVR, vorbea despre Zidul Berlinului, apoi a fugit la Realitatea parcă și e în continuare ultraprezent. Roșca era la Antena 3 cu Hrebenciuc
Acești oameni trebuie pur și simplu să fie semnați altfel pe burtieră: ȘANTAJIȘTI, de exemplu.
Evident, înregistrarea nu a ajuns întîmplător la Curentul. Cineva a vrut să le-o tragă. Trupa Băsescu e cel mai puternic adversar al lor și ei sînt furnizorii suspecți. Dar aceste mizerii ne mai deschid și nouă ochii. (Apropo, faza cu caltaboșul și Remeș nu a fost considerată probă, dar mie nu-mi pasă, setea mea de etică a fost satisfăcută cu acel filmuleț și asta e destul dacă tot nu se ajunge să mi se satisfacă și setea de justiție). Așa și cu cei doi: vor începe isterii că de unde e înregistrarea? etc.
E foarte grav că sînt astfel de înregistrări ale unor convorbiri personale. Dar nu-mi mai pasă în cazul lor! Pentru că sînt mai rău decît cei care îi înregistrează! Dinte pentru dinte jeg pentru jeg. Un șef de instituție îngenunchiat de doi derbedei între două glumițe despre amantele lor. Asta n-ar trebui să ne deprime, ar trebui să ne revolte curat și adevărat!
Cine iese cîștigat din această explozie de jeg, înregistrări probabil ilegale, șantaj etc.? Noi cîștigăm! Tot ce-mi doresc e să verse acum și cei doi șantajiști biblioteca lor de dosare și înregistrări. Ar fi o deversare de lături pozitivă: putem ieși la liman dacă înotăm voinicește prin manipulările lor
Ca o glumă, mi-a mai plăcut mult discuția cu amante și soții. Pare o viziune ultramodernă și de cartier a poveștii din O scrisoare pierdută
Ăsta e jurnalismul unei falange importante din anii 90. Am văzut și eu șefi de ziar cu seifuri cu documente îngropate în perete. Unii s-au apărat cu ele, alții au atacat, alții n-au mai știut să facă distincția. Cert e că așa nu se poate face nimic. Tot ce pot spera, cum ziceam, e că se vor anihila unii pe alții, că Roșca Stănescu va trage cuiul grenadei, în mijlocul poporului de șantajiști adversari sau prieteni din care face parte.
Frînturi simpatice:
SRS: Nu i-ați găsit conturile de afară?
CM: Suntem în procedură
Lui Blaga?
SRS: Da.
CM: Sincer, nu le-am căutat.
SRS: Urât.
CM: Urât, dar nu am știut.
SRS: Dar ceilalți doi?
CM: La ceilalți doi sunt procedurile în curs. Durează. Știți cum v-am zis și la televiziune. Elveția nu mai e ce-a fost. Elveția dă tot acuma, dar e o procedură mai complicată. (sursa: Curentul)
SRS: Am niște acte. Voi vă hotărâți dacă uită discuția. Poți s-o uiți?
CM: Eu zic că nu, n-o uita. Nu mizați pe asta că nu știu.
BC: Deci pot să uit dacă am venit cu el la tine.
SRS: Păi știi că ai luat 100.000 de la un domn?
CM: Nu, arătați-mi hârtia!
SRS: Nu știu
(scoate documentul)
CM: Nu, domnu ăsta a luat împrumut.
SRS: E semnătura ta?
CM: Da!
SRS: Și ce scrie aici?
CM: În prezența martorului. Contractul a fost încheiat în prezența martorului Macovei. Da, așa e, și e valabil și în ziua de azi că ăla n-a dat banii. Adevărat tot ce scrie de la un cap la altul și adevărat că-i semnătura mea. Dar n-am luat eu, din păcate. Acum îmi pare rău, fie vorba între noi, că n-am luat nimic de acolo.
SRS: Păi da. Acum informația care-o am e că ați împărțit banii: tu, martorul, cu ăsta care a luat.
CM: Domnul Roșca, ar fi fost bine. Mă credeți, acum asta n-am cum să dovedesc, dar n-am luat nici măcar un cent și n-am făcut rău.
SRS: Și dacă n-ai făcut chestia asta, atunci de ce i-ai dat avocatului cu pixul, semnătura?
CM: Că s-a încheiat în prezența mea.
SRS: Nu asta, ce n-am adus
CM: La ce vă referiți?
SRS: Că te-ai angajat că-i dai banii înapoi tu și te-ai pârât singur; ai dat o declarație olografă în fața acestui avocat.
CM: Nu, asta aicia nu.
SRS: Nu?
CM: Nu. Arătați-mi declarația! Ce Dumnezeu! Deci dacă am recunoscut că astea-s? Cum să-i dau? Am înnebunit în somn? Când să-i dau? Eu știu că avocatul ar vrea să ia banii de la mine acuma. Dar dacă luam eu banii? Să știți că eu nu am o problemă cu datoriile. Eu când iau un ban îl dau până la ultimul înapoi.
BC: Dar domnul ăla cine-i?
CM: Domnul ăla era un cămătar. (Curentul)
Discutia completa si in format audio, o gasiti pe net. Nu poate fi postata aici datoritaq perlelor intelectuale.
Pentru toti eroii Aliantei Sfinte de la Grivco care postati pe forumul asta, iata care este modul in care vi se fabrica doveziile zdrobitoare ale ticalosiei lui Basescu! Baietii lucreaza din plin pentru binele vostru!
Bravo mai talibanilor, veti reusi sa instaurati Romania bunului simt! Sunteti demni de tot respectul meu!
Noapte buna, dormiti linistiti si impacati cu voi insiva ca ati mai dat o palma dictaturii!
Gut Nacht!
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 00:27
Moare Base dupa ea dar eu nici in alta parte nu as risca sa io dau
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 00:27
Moare Base dupa ea dar eu nici in alta parte nu as risca sa io dau
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 10:20
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 14:01
De la: black10131307, la data 2009-11-11 00:03:13Să cîștigăm din jegul lor! Nu mă interesează dacă Chirieac și SRS au fost lucrați în timp ce lucrau pe cineva
vezi toate articolele de Costi Rogozanu
azi la 12:44 40 comentarii 983 vizualizari.
Sorin Roșca-Stănescu și Bogdan Chirieac stau de vorbă cu șeful ANI, Cătălin Macovei. Primii doi nu mai sînt jurnaliști de foarte mult timp. Dar sînt încă dătători cu părerea absolut peste tot. În înregistrarea dată de Curentul sînt doar personaje din Clanul Soprano. Ei sînt România de care mi-a fost silă întotdeauna, a combinațiilor. România pe care trebuie s-o luăm la șuturi cu toții. După 20 de ani.
Mai întîi, aș vrea să dau un citat: Dacă n-ai grijă de amantă, odată te varsă! Acesta e un soi de omagiu adus expresivității pe care puțini scenriști români au atins-o atunci cînd au vrut să redea viața de cartier. La noi, bogătanii vorbesc mai argotic decît băiețașii care vînd heroină în Ferentari. Spune multe și asta.
Mai-marii presei de azi aveau motive de cînd lumea să-i elimine pe cei doi din breaslă, măcar declarativ. Singurul gest ceva mai vizibil a fost cel al lui CTPopescu de a-l da afară de la Gîndul pe Chirieac după ce s-a constatat că scria articole ca să-și regleze afacerile cu STS.
Chirieac era aseară la TVR, vorbea despre Zidul Berlinului, apoi a fugit la Realitatea parcă și e în continuare ultraprezent. Roșca era la Antena 3 cu Hrebenciuc
Acești oameni trebuie pur și simplu să fie semnați altfel pe burtieră: ȘANTAJIȘTI, de exemplu.
Evident, înregistrarea nu a ajuns întîmplător la Curentul. Cineva a vrut să le-o tragă. Trupa Băsescu e cel mai puternic adversar al lor și ei sînt furnizorii suspecți. Dar aceste mizerii ne mai deschid și nouă ochii. (Apropo, faza cu caltaboșul și Remeș nu a fost considerată probă, dar mie nu-mi pasă, setea mea de etică a fost satisfăcută cu acel filmuleț și asta e destul dacă tot nu se ajunge să mi se satisfacă și setea de justiție). Așa și cu cei doi: vor începe isterii că de unde e înregistrarea? etc.
E foarte grav că sînt astfel de înregistrări ale unor convorbiri personale. Dar nu-mi mai pasă în cazul lor! Pentru că sînt mai rău decît cei care îi înregistrează! Dinte pentru dinte jeg pentru jeg. Un șef de instituție îngenunchiat de doi derbedei între două glumițe despre amantele lor. Asta n-ar trebui să ne deprime, ar trebui să ne revolte curat și adevărat!
Cine iese cîștigat din această explozie de jeg, înregistrări probabil ilegale, șantaj etc.? Noi cîștigăm! Tot ce-mi doresc e să verse acum și cei doi șantajiști biblioteca lor de dosare și înregistrări. Ar fi o deversare de lături pozitivă: putem ieși la liman dacă înotăm voinicește prin manipulările lor
Ca o glumă, mi-a mai plăcut mult discuția cu amante și soții. Pare o viziune ultramodernă și de cartier a poveștii din O scrisoare pierdută
Ăsta e jurnalismul unei falange importante din anii 90. Am văzut și eu șefi de ziar cu seifuri cu documente îngropate în perete. Unii s-au apărat cu ele, alții au atacat, alții n-au mai știut să facă distincția. Cert e că așa nu se poate face nimic. Tot ce pot spera, cum ziceam, e că se vor anihila unii pe alții, că Roșca Stănescu va trage cuiul grenadei, în mijlocul poporului de șantajiști adversari sau prieteni din care face parte.
Frînturi simpatice:
SRS: Nu i-ați găsit conturile de afară?
CM: Suntem în procedură
Lui Blaga?
SRS: Da.
CM: Sincer, nu le-am căutat.
SRS: Urât.
CM: Urât, dar nu am știut.
SRS: Dar ceilalți doi?
CM: La ceilalți doi sunt procedurile în curs. Durează. Știți cum v-am zis și la televiziune. Elveția nu mai e ce-a fost. Elveția dă tot acuma, dar e o procedură mai complicată. (sursa: Curentul)
SRS: Am niște acte. Voi vă hotărâți dacă uită discuția. Poți s-o uiți?
CM: Eu zic că nu, n-o uita. Nu mizați pe asta că nu știu.
BC: Deci pot să uit dacă am venit cu el la tine.
SRS: Păi știi că ai luat 100.000 de la un domn?
CM: Nu, arătați-mi hârtia!
SRS: Nu știu
(scoate documentul)
CM: Nu, domnu ăsta a luat împrumut.
SRS: E semnătura ta?
CM: Da!
SRS: Și ce scrie aici?
CM: În prezența martorului. Contractul a fost încheiat în prezența martorului Macovei. Da, așa e, și e valabil și în ziua de azi că ăla n-a dat banii. Adevărat tot ce scrie de la un cap la altul și adevărat că-i semnătura mea. Dar n-am luat eu, din păcate. Acum îmi pare rău, fie vorba între noi, că n-am luat nimic de acolo.
SRS: Păi da. Acum informația care-o am e că ați împărțit banii: tu, martorul, cu ăsta care a luat.
CM: Domnul Roșca, ar fi fost bine. Mă credeți, acum asta n-am cum să dovedesc, dar n-am luat nici măcar un cent și n-am făcut rău.
SRS: Și dacă n-ai făcut chestia asta, atunci de ce i-ai dat avocatului cu pixul, semnătura?
CM: Că s-a încheiat în prezența mea.
SRS: Nu asta, ce n-am adus
CM: La ce vă referiți?
SRS: Că te-ai angajat că-i dai banii înapoi tu și te-ai pârât singur; ai dat o declarație olografă în fața acestui avocat.
CM: Nu, asta aicia nu.
SRS: Nu?
CM: Nu. Arătați-mi declarația! Ce Dumnezeu! Deci dacă am recunoscut că astea-s? Cum să-i dau? Am înnebunit în somn? Când să-i dau? Eu știu că avocatul ar vrea să ia banii de la mine acuma. Dar dacă luam eu banii? Să știți că eu nu am o problemă cu datoriile. Eu când iau un ban îl dau până la ultimul înapoi.
BC: Dar domnul ăla cine-i?
CM: Domnul ăla era un cămătar. (Curentul)
Discutia completa si in format audio, o gasiti pe net. Nu poate fi postata aici datoritaq perlelor intelectuale.
Pentru toti eroii Aliantei Sfinte de la Grivco care postati pe forumul asta, iata care este modul in care vi se fabrica doveziile zdrobitoare ale ticalosiei lui Basescu! Baietii lucreaza din plin pentru binele vostru!
Bravo mai talibanilor, veti reusi sa instaurati Romania bunului simt! Sunteti demni de tot respectul meu!
Noapte buna, dormiti linistiti si impacati cu voi insiva ca ati mai dat o palma dictaturii!
Gut Nacht!
Alexandru Mitache, mitocanul-combatant pe forum sub numele de black, este un băiețel... la nivelul său de gândire. În realitate, este un individ de 51 de ani, a cărui performanță intelectuală se rezumă la exclusiv un liceu muncitoresc. Așa cum se întâmpla, pe vremuri, cu scolirea secretarilor UTC din uzină. El fiind chiar secretar UTC.
Aș înțelege dacă injuriile postate pe forum mi-ar fi fost adresate doar mie, ținând cont de caracterizările pe care i le-am făcut. Nu s-a întâmplat așa, el înjură și batjocorește pe toți cei care sunt împotriva stăpânilor săi.
Cu asemenea argumente, pot spune că...
Alexandru Mitache este un perpetuum plimbăreț prin tomberoanele democrat-liberale. Scormonește în gunoaie, îngurghitează mizeriile aruncate de pedeliști, ca, apoi, să le vomite asupra tuturor celor care sunt împotriva PD-L-ului și, bineînțeles, împotriva șefei de partid Elena Udrea. Traian Băsescu fiind o simplă prim-fantoșă a păpușăriei blondei Cocoș.
Ajuns în boschetăria intelectuală pedelistă, colegii mai mari, niște pupincuriști băsescieni cu studii superioare, dar fără pic de demnitate, se uită în gura lui. Nu pentru că recită, guițând, frumos, nu pentru faptul că un incult îndrăznește să-și ridice privirea bovină spre intelectualii care nu acceptă ignoranța lui Băsescu, ci pentru a-i vedea și a-i verifica mizeriile adunate din tomberoane. Toți sunt foarte atenți ca nu cumva bietul copil, în vârstă de 51 de ani, să vomite chiar în sediul de partid.
Înarmat cu gura plină, păpușara șefă, Elena Udrea Cocoș îl trimit să se preumble pe diverse forumuri, unde borăște grețoșenia adunată în gâtlej.
Bietul de el, cât este de neajutorat. Nu știe ce îl pune Elena Udrea să facă. Înghite tone de rahat cu perje doar pentru a mirosi parfumul putorii pârțurilor scăpate, între matrapazlâcurile făcute, de blonda cu puteri depline, la ministerul turismului. Blonda Elena Udrea Cocoș fiind actualul președinte din umbră al României și, dacă nu vom dovedi seriozitate la vot, va fi, încă un mandat, președintele din umbră al României.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:09
De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56 stie toate pozitiile
si la ce mai e buna, ca la politica am vazut-o, pentru la ce ea mai buna, o tine base alaturi?
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:23
stire de ultima ora!!romanii au vrut sa lanseze o ELENA in spatiu !!!!
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:52
De la: 9am045616, la data 2009-11-13 14:23:43stire de ultima ora!!romanii au vrut sa lanseze o ELENA in spatiu !!!!
Si-au reusit? La cat de desteapta, plina de sine si competenta intre-ale toate, o putem trimite ca si explorator pe Marte, in mod sigur acolo vom reusi sa deslusim in mod sigur, toate veleitatile ei.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:54
De la: CREMENE, la data 2009-11-13 14:52:11De la: 9am045616, la data 2009-11-13 14:23:43stire de ultima ora!!romanii au vrut sa lanseze o ELENA in spatiu !!!!
Si-au reusit? La cat de desteapta, plina de sine si competenta intre-ale toate, o putem trimite ca si explorator pe Marte, in mod sigur acolo vom reusi sa deslusim in mod sigur, toate veleitatile ei.
Am uitat sa nu plece singura, noi in mod sigur vom fi bucurosi sa ii ia cu ea pe toti pdl-lei, si in mod sigur nu le vom duce lipsa.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 17:52
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 21:35
EU ! SUCCESOAREA DE SUCCESURI,O VOI INSOTII SI-N SPATIU PE COCOS-ATA. CIT MAI SUS SPRE NOI SUCCESURI  ASTA E PENTRU TATA!!!
|
Fosta membra 9am.ro
10 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 20:47
MEREU, PROFESORUL IN CONDUS VAPOARE SI PACALIT POPOARE, CARMACIUL ISI BATE JOC DE NOI. ACUM FACE TOT CE ESTE POSIBIL CA SA NE FACA RAU PENTRU CA NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT, ALEGERILE LE-A PIERDUT SIGUR.
CRED CA PRIN CEEA CE FACE SUBMINEAZA ECONOMIA NATIONALA !!! DUPA CATE STIU PENTRU ASTA POATE FI TRAS LA RASPUNDERE. CRED CA CINEVA VA ACTIONA IN ACEST SENS, SE VA AUTOSESIZA!!!!
DE CE NUMAI CEAUSESCU A PLATIT CU VIATA PENRTU ASA CEVA. EL MACAR CREDEA IN CEEA CE FACEA SI NIMENI NU-I SPUNEA NIMIC. ACESTA STIE CA FACE RAU, CA INCALCA CONSTITUTIA, CA-I IMPOTRIVA TUTUROR, SI TOTUSI O FACE. O FACE CU BUNA STIINTA SI CU REA CREDINTA.
DUPA AMANAREA IMPRUMUTULUI, IN CONDITIILE PANDEMIEI PORCINE, DACA MAI VINE SI O IARNA GREA, O SA AVEM PARTE DE O TRAGEDIE FARA MARGINI. PENSIILE VOR INTARZIA, SALARIILE BUGETARILOR NU SE VOR PLATI, AJUTOARELE DE CALDURA NU SE VOR DA!!! CE URMEAZA?? FOAME, FRIG , BOALA, LIPSA DE MEDICAMENTE, MORTI, MORTI , MORTI = GENOCID!!! CINE VA RASPUNDE???
CEI CARE-I ASCULTATI ORDINELE SI-L SUSTINETI, GANDITI-VA CA VA VENI VREMEA CAND O SA RASPUNDETI INTR-UN FEL SAU ALTU PENTRU FAPTELE VOASTE, DACA NU IN FATA LEGII, CEL PUTIN IN FATA OGLINZII (IN FATA CONSTIINTEI) SI ATUNCI NU VETI AVEA SCUZE. SUNTETI MAJORI, SUNTETI RASPUNZATORI DE FAPTELE VOASTRE.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 05:59
 Nu le pasa. Ei stiu doar ce sa ne mai puna in carca si pe cine sa mai considere dusman al poporului si al democratiei. Ca mai au si cate ceva de rezolvat in tara asta ? Nu, ei nu stiu asta.
Sa consideri tocmai presa drept dusman al democratieie ? Cum se poate catalgoa asta ? Dementa cumva ? Ambasadorul statelor unite a avut o pozitie privitor la presa noastra, o apreciaza pozitiv. este cea mai avizata parere. Domnilor ziaristi, faceti-va meseria asa cum stiti fiecare pe domeniul vostru.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:41
De la: 9am062928, la data 2009-11-14 20:47:58MEREU, PROFESORUL IN CONDUS VAPOARE SI PACALIT POPOARE, CARMACIUL ISI BATE JOC DE NOI. ACUM FACE TOT CE ESTE POSIBIL CA SA NE FACA RAU PENTRU CA NU MAI ARE NIMIC DE PIERDUT, ALEGERILE LE-A PIERDUT SIGUR.
CRED CA PRIN CEEA CE FACE SUBMINEAZA ECONOMIA NATIONALA !!! DUPA CATE STIU PENTRU ASTA POATE FI TRAS LA RASPUNDERE. CRED CA CINEVA VA ACTIONA IN ACEST SENS, SE VA AUTOSESIZA!!!!
DE CE NUMAI CEAUSESCU A PLATIT CU VIATA PENRTU ASA CEVA. EL MACAR CREDEA IN CEEA CE FACEA SI NIMENI NU-I SPUNEA NIMIC. ACESTA STIE CA FACE RAU, CA INCALCA CONSTITUTIA, CA-I IMPOTRIVA TUTUROR, SI TOTUSI O FACE. O FACE CU BUNA STIINTA SI CU REA CREDINTA.
DUPA AMANAREA IMPRUMUTULUI, IN CONDITIILE PANDEMIEI PORCINE, DACA MAI VINE SI O IARNA GREA, O SA AVEM PARTE DE O TRAGEDIE FARA MARGINI. PENSIILE VOR INTARZIA, SALARIILE BUGETARILOR NU SE VOR PLATI, AJUTOARELE DE CALDURA NU SE VOR DA!!! CE URMEAZA?? FOAME, FRIG , BOALA, LIPSA DE MEDICAMENTE, MORTI, MORTI , MORTI = GENOCID!!! CINE VA RASPUNDE???
CEI CARE-I ASCULTATI ORDINELE SI-L SUSTINETI, GANDITI-VA CA VA VENI VREMEA CAND O SA RASPUNDETI INTR-UN FEL SAU ALTU PENTRU FAPTELE VOASTE, DACA NU IN FATA LEGII, CEL PUTIN IN FATA OGLINZII (IN FATA CONSTIINTEI) SI ATUNCI NU VETI AVEA SCUZE. SUNTETI MAJORI, SUNTETI RASPUNZATORI DE FAPTELE VOASTRE.
Ceausescu a platic cu viata din mai multe motive, pentru ca era nationalis, pentru ca a refuzat clauza natiunii celei mai favorizate, pentru ca a cerut tezaurul de la risi, pentru ca a incercat sa creeze o banca gen FMI, pentru tarile in curs de dezvoltare.
Numai ca, nu stiu daca va mai amintiti prima lege data de guvernul post decembrist, dupa executia Ceausistilor, a fost abolirea pedepsei cu moartea, de parca asat era prioritar la noi atunci. I ghiciti de ce?
Cat despre base, nu e probleme ca stie sau nu stie ca face rau, pur si simplu nu-l intereseaza acest aspect, pe el intereseaza politica de clan, iar in cazul pierde alegerile, e convins ca va avea de platit multe facturi, dupa cum ameninta el aseara.
|
Fosta membra 9am.ro
241 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2009, ora 11:48
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 09:25
Elena Udrea Cocoș, șefa din umbră de la Cotroceni, este disperată. Odată cu plecarea marionetei din funcția de președinte, se vor afla toate matrapazlâcurile făcute în domeniul energiei și nu numai.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
alessia
163 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:22
De la: 111dinu, la data 2009-11-18 09:25:13Elena Udrea Cocoș, șefa din umbră de la Cotroceni, este disperată. Odată cu plecarea marionetei din funcția de președinte, se vor afla toate matrapazlâcurile făcute în domeniul energiei și nu numai.
O vreau si eu odata ,cind voi fi premier
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
alessia
163 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 10:22
De la: 111dinu, la data 2009-11-18 09:25:13Elena Udrea Cocoș, șefa din umbră de la Cotroceni, este disperată. Odată cu plecarea marionetei din funcția de președinte, se vor afla toate matrapazlâcurile făcute în domeniul energiei și nu numai.
O vreau si eu odata ,cind voi fi premier
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 23:33
Da, acum umbla toti cu dezinsectia prin ministere. Sa lase curat, zic ei.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 11:23
CE A FACUT UDREA ELENA pentru tara asta????CE A FACUT BASESCU pentru tara asta???CARE SUNT REALIZARILE LOR ????TOT AUD PE TOATE CANALELE DE STIRI DE GREII LA CANDITATURA LA COTROCENI,DIN START SE FACE O DISCRIMINARE FATA DE CEILALTI CANDIDATI,DECI POLITICUL GUVERNEAZA IN CANALELE DE STIRI!!!DATII O SANSA LUI REMUS CERNEA SI DUPA ACCEEA VOM PUTEA VORBI DE O SCHIMBARE IN SARACA TARA BOGATA! Dei-o fi una dio-fi alta ce e scris si e pentru noi bucurosi le-om duce toate de e pace de-i razb oi!
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2009, ora 14:07
De la: , la data 2008-09-13 18:26:34
E CEA MAI BUNA IN POLITICA ,,,MA FRAIERILOR
Argumenteaza, ca nu se vede cu ochiul liber si nici nu te credem pe cuvant. Zi ceva.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|