Info
x
Elena udrea
|
simonica_andronache30 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 10:41
E CRIZA.. HAIDETI SA DISPONIBILIZAM LOCUL PRESEDINTELUI .. URMATORUL LOC AL FI AL ACESTEI FUFE.. ELENA UDREA.. SI PE LOCUL 3 AR FI VIDEANU IMPOTENTUL
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 11:02
De la: simonica_andronache30, la data 2010-01-06 10:41:32E CRIZA.. HAIDETI SA DISPONIBILIZAM LOCUL PRESEDINTELUI .. URMATORUL LOC AL FI AL ACESTEI FUFE.. ELENA UDREA.. SI PE LOCUL 3 AR FI VIDEANU IMPOTENTUL ....ba as mai avansa o propunere : Impartirea Datoriei de 76 de miliarde de euroi pe an de mandat, in orice functie de Stat ! si sa-ncepem cu 8 ani ca Ministru de transport + 6 de Primar al Capitalei + 5 de Presedinte, apoi trecem la ceilalti toti ! datoria asta nu se regaseste in nimic ptr. Romania : sosele nu, spitale si scoli nu ; asistenta sociala nu ; turism,industrie,dezvoltare regionala.....pe absolut toate palierele ,zero ! POPORUL ROMAN AR TREBUI SA LE CEARA SOCOTEALA celor care de 20 ani ne conduc dezastruos ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 11:06
De la: simonica_andronache30, la data 2010-01-06 10:37:02DAR DE CE AI FACUT PUSCARIE ?SPUNE MOTIVUL PTR CARE AI FOST ARESTAT .. NU CEEA CE AI PATIT... NIMENI NU INTRA LA PUSCARIE NEVINOVAT.avem un infractor printre noi,care-i ala???
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:34
GENERAL CU 4 CLASE ? CA TRENURILE ACTUALE ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:38
De la: vasilemihaila, la data 2009-12-29 08:06:52vezi ca si tatal lui basescu tot general a fost, daca nu ma insel chiar de securitate Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:41
Ce ziceti fratilor de tampenia ei ? Sa vanda blocurile si sa faca teren de golf ?
PE BANII AIA DE CE SA NU FACA ALTE BLOCURI ? Si pe copertina unui bloc poate sa faca poze , desbracata , poate are norocul si o ia VANTU si auzim de ea la timpul trecut
|
nana_neagoe 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:29
Mie chiar imi place de ELENA UDREA...Este frumoasa si desteapta iar cei care comenteaza sunt invidiosi...
am numai cuvinte de lauda... Sunt indignata pentru ca eu nu am facut niciun comentariu la adresa ELENEI UDREA si am observat ca este postat un comentariu din partea mea...Imi pare rau ca se fac asemenea lucruri si imi cer scuze ...
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:38
De la: nana_neagoe, la data 2010-01-06 17:29:28Mie chiar imi place de ELENA UDREA...Este frumoasa si desteapta iar cei care comenteaza sunt invidiosi...Probabil esti o bugetara angajata in unul din cele doua domenii pe care le ''ministeriaza'' ... si acum ca tot iti e sefa ... nu strica sa o lauzi putin.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:38
Si mie. Interesant. Esti barbat?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 17:40
De la: nana_neagoe, la data 2010-01-06 17:29:28Mie chiar imi place de ELENA UDREA...Este frumoasa si desteapta iar cei care comenteaza sunt invidiosi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 18:36
De la: 9am178165, la data 2010-01-06 17:40:36De la: nana_neagoe, la data 2010-01-06 17:29:28Mie chiar imi place de ELENA UDREA...Este frumoasa si desteapta iar cei care comenteaza sunt invidiosi...Pai ce Cocos are baiat mare ,se dadea si la mine.Elena este preferata lui tata,cit mai poate pina la andropauza Raporteaza abuz de limbaj
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:12
De la: florinpreda999, la data 2010-01-06 11:06:19De la: simonica_andronache30, la data 2010-01-06 10:37:02DAR DE CE AI FACUT PUSCARIE ?SPUNE MOTIVUL PTR CARE AI FOST ARESTAT .. NU CEEA CE AI PATIT... NIMENI NU INTRA LA PUSCARIE NEVINOVAT.avem un infractor printre noi,care-i ala??? toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Ce tare esti ADERPNIROLF CU poezia de mai sus nu este zii sã nu o copiezi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:12
De la: florinpreda999, la data 2010-01-06 11:06:19De la: simonica_andronache30, la data 2010-01-06 10:37:02DAR DE CE AI FACUT PUSCARIE ?SPUNE MOTIVUL PTR CARE AI FOST ARESTAT .. NU CEEA CE AI PATIT... NIMENI NU INTRA LA PUSCARIE NEVINOVAT.avem un infractor printre noi,care-i ala??? toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Ce tare esti ADERPNIROLF CU poezia de mai sus nu este zii sã nu o copiezi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:22
De la: opris_anna_maria, la data 2010-01-06 14:41:38Ce ziceti fratilor de tampenia ei ? Sa vanda blocurile si sa faca teren de golf ?De ce? TERENUL VREA SA FIE PRIVAT, CU PLATA LA INTRARE PENTRU PROȘTI ȘI GRATIS PENTRU HOȚI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:28
De la: Dorinel, la data 2010-01-06 17:38:44Ai omis FRAIERII ,care au votat pe ulei,șoșoni,gãleți,parizer,veste portocalii,50 lei,o excursie pentru voturi,etc.De la: nana_neagoe, la data 2010-01-06 17:29:28Mie chiar imi place de ELENA UDREA...Este frumoasa si desteapta iar cei care comenteaza sunt invidiosi...Probabil esti o bugetara angajata in unul din cele doua domenii pe care le ''ministeriaza'' ... si acum ca tot iti e sefa ... nu strica sa o lauzi putin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:30
SPERIATI-VA FRATI PD-L-ISTI CA LUCRURI INGROZITOARE SUNT PE CALE SA SE INTAMPLE!!!!!!!!
BUHUHU........BUHUHU...........BUHUHU.................. INCEPE RAZBUNAREA MOGULILOR DIN ROMANIA, IMPOTRIVA INDIVIDEI ELENA UDREA, O STITI? PISICA ACEEA ANCHETATA DE COMISIA PARLAMENTARA!!!!!!!! BUHUHU..........BUHUHU.........BUHUHU................. INGROZITI-VA PD-L-ISTI CA VREMEA HOTIILOR VOASTRE A APUS!!!! BUHUHU...........BUHUHU.........BUHUHU............... CE S-A INTAMPLAT? PAI UITE, MOGULII PERICULOSI AI ROMANIEI NU S-AU MAI MULTUMIT CU CONTROLAREA TRUSTURILOR DE PRESA DIN ROMANIA SI AU IMPANZIT INTREAGA EUROPA, AU ASMUTIT MEDIA EUROPEANA IMPOTRIVA PREA FRUMOASEI CARE A DAT IAMA LA BANI EUROPENI, SI CICA CETATENILOR EUROPENI CONTRIBUABILI NU LE PLACE DOM`LE SA COTIZEZE AIUREA IN VANT PENTRU PASARICA DE UDREA. CE MIRARE, NU LE PLACE?!!! CUM, CAND NOI SUNTEM EXTAZIATI DE PLACEREA DE A COTIZA LA BUGET PRAF IN VANT, BANII AJUNGAND IN CONTURI LA MODULII PD-L? BUHUHU...........BUHUHU..........BUHUHU.............. TEME-TE, FUGI, ASCUNDE-TE BLONDA IN FUNDUL PAMANTULUI ( CA AI ORICUM O SIMPATIE PENTRU MA ROG, PARTI DORSALE) CARE NE IEI BANII SI NE ARATI DOAR PARTEA DORSALA, CACI PEDEAPSA TA SE APROPIE !!!!!!!! BUHUHU...........BUHUHU.........BUHUHU............... MARE ZVON SI MARE TULBURARE A CUPRINS PAMANT SI MARE DIN INTREAGA EUROPA, CAND BLONDA CEA MALEFICA A PUS GHEARA PE FONDURILE EUROPENE. OARE DE CE NU S-A INTAMPLAT ASTA CAND AU FOST LA MINISTE PNL-ISTI, PSD-ISTI, UDMR-ISTI. DE CE ?! PENTRU CA N-AU FOST BLONDE, SI INCA CU SUSPICIUNI DE FRAUDA ANCHETATA DE O COMISIE PARLAMENTARA ASUPRA CAPULUI LOR DRAGUT SI GOL!!!!!! BUHUHU...........BUHUHU...........BUHUHU............. FUGI BLONDA INFERNALA CACI SE APROPIE CLIPA CAND UN COMPLET DE JUDECATA EUROPEAN ALCATUIT DIN MAGISTRATI FEMEI TE VA JUDECA INFRACTOARE-O, SI-TI VA APLICA OSANDA. BUHUHU.............BUHUHU..............BUHUHU............ FIE-TI TARANA USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 09:54
MAH FRATILOR , LASATI-L CA ,,O SA SE INTEPE,, SINGUR! SI ASTA CIT DE CURIND DUPA MODUL IN CARE ,,CONDUCE,,.
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 19:08
Elena Udrea asa cum o vedeti este deja o vedeta in intreaga lume ca a avut grije presa sa o promoveze .Eu cred ca isi va face bine treaba la minister.Sa o lasam sa munceasca si sa dovedeasca ce poate .
GINA
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 20:06
De la: 9am076753, la data 2010-01-07 19:08:56Elena Udrea asa cum o vedeti este deja o vedeta in intreaga lume ca a avut grije presa sa o promoveze .Eu cred ca isi va face bine treaba la minister.Sa o lasam sa munceasca si sa dovedeasca ce poate . Pai e vedeta sa pare "buna", ca asa ca femela n-ar fi de refuzat!!!!! Dar sa avem pardon, este o HOATA, anchetata de o comisie parlamentara si papa banii mei de bugetar neplatit dand banii in functie de simpatiile ei de la cele doua ministere, pe prime de vacanta!!!!! SA-I FIE RUSINE CA BUGETARII MUNCESC TREI ZILE PE LUNA FARA PLATA, MAI BINE AR FI DAT BANII DE PRIME BUGETARILOR, DAR NEXA CONSTIINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREABA DE LA MINISTER? FII LINISTIT CA VA INCERCA SA PAPE SI BANII CETATENILOR EUROPENI PANA SE VA AFLA SI SE VA APLICA CLAUZA DE SALVGARDARE PENTRU ROMANIA. SI ATUNCI, ROMANIA OUT DIN UNIUNEA EUROPEANA INAPOI UNDE A FOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hA, HA, HA.......................DU-TE OMULE SI FII SERIOS, CA INDIVIDA NU STIE DECAT SA SE DEA CU TROTINETA, CU SALUPA SI MAI VREA SI TEREN DE GOLF CA FIX PE ASA CEVA TREBUIA ACU` SA CHELTUIM. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:47
Au scos postari de pe topic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:50
De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 17:38:49Si mie. Interesant. Esti barbat?Aici au scos ceva. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 12:49
ajungi la fel .. HAIDETI SA DISPONIBILIZAM locul presedintelui .. Urmatorul LOC AL FI AL acestei FUFE .. Elena Udrea .. Si pe locul 3 AR FI VIDEANU IMPOTENTUL [/ quote]
.... ba ca mai avansa o propunere: Impartirea Datoriei de 76 de miliarde de euroi pe an de mandat, în orice functie de Stat! si sa-ncepem cu 8 ani ca Ministru de transport + 6 de Primar al Capitalei + 5 de Presedinte, trecem apoi la ceilalti toti! datoria asta nu se regaseste în ptr nimic. România: Nu sosele, Spitale si nu Scoli; Asistenta Sociala Nu; Turism, Industrie, Dezvoltare regionala ..... PE Absolut toate palierele, zero! Poporul ROMAN ar trebui sa LE Ceará SOCOTEALA grija celor de 20 ani dezastruos ne conduc! [/ Quote] Daca dau contre bine, se trece si datoria mea de 3,5 milioane de euro din datoria publica: SML-happy0065: Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:31
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:36
KASPERSKY TATA! ANTIVIRUSUL KARSPESKY! SI VEI DORMI LINISTITA! NU TE MAI SUPARA SI OPRESTETE! TIME OUT! CE I-AI FACYT TU LUI ASTA N-A FACUT NIMENI P-ACI! LASA-L CA A FOST SIEL NERVOS! E POSIBIL CA VIRUSAREA CALC. TAU SA FI SINCRONIZAT CU CEARTA VOASTRA! NU CRED CA VREA SA-TI FACA RAU!
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:44
De la: IPU, la data 2010-01-09 20:36:36KASPERSKY TATA! ANTIVIRUSUL KARSPESKY! SI VEI DORMI LINISTITA! NU TE MAI SUPARA SI OPRESTETE! TIME OUT! CE I-AI FACYT TU LUI ASTA N-A FACUT NIMENI P-ACI! LASA-L CA A FOST SIEL NERVOS! E POSIBIL CA VIRUSAREA CALC. TAU SA FI SINCRONIZAT CU CEARTA VOASTRA! NU CRED CA VREA SA-TI FACA RAU! Salut ! Da este bun antivirusul dar calculatorul va procesa mai greu !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:45
De la: IPU, la data 2010-01-09 20:36:36KASPERSKY TATA! ANTIVIRUSUL KARSPESKY! SI VEI DORMI LINISTITA! NU TE MAI SUPARA SI OPRESTETE! TIME OUT! CE I-AI FACYT TU LUI ASTA N-A FACUT NIMENI P-ACI! LASA-L CA A FOST SIEL NERVOS! E POSIBIL CA VIRUSAREA CALC. TAU SA FI SINCRONIZAT CU CEARTA VOASTRA! NU CRED CA VREA SA-TI FACA RAU! NU CREZI TU, INSA NU POT POSTA DIN CAUZA LUI PENTRU CA-MI STERGE MESAJELE, DE ACEEA L-AM DERUTAT PUTIN SI UITE CA AM REUSIT, NU MAI STIA PE CARE TOPIC SUNT PENTRU CA AM INTRAT PE TOATE SI DACA VOI II DATI IN CONTINUARE APA LA MOARA NU SE VA OPRI NICIODATA. ASA CA IA AMINTE LA CE TI-AM SPUS. EU NU AM NICI CHEF SI NICI TIMP SI NU VAD DE CE AS BAGA NISTE BANI INTR-UN ALT VIRUS NUMAI PENTRU CA UNUL PE AICI E NESIMTIT DE NU MAI POATE. SA TRAIESTI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:46
De la: IPU, la data 2010-01-09 20:36:36KASPERSKY TATA! ANTIVIRUSUL KARSPESKY! SI VEI DORMI LINISTITA! NU TE MAI SUPARA SI OPRESTETE! TIME OUT! CE I-AI FACYT TU LUI ASTA N-A FACUT NIMENI P-ACI! LASA-L CA A FOST SIEL NERVOS! E POSIBIL CA VIRUSAREA CALC. TAU SA FI SINCRONIZAT CU CEARTA VOASTRA! NU CRED CA VREA SA-TI FACA RAU! NU CREZI TU, INSA NU POT POSTA DIN CAUZA LUI PENTRU CA-MI STERGE MESAJELE, DE ACEEA L-AM DERUTAT PUTIN SI UITE CA AM REUSIT, NU MAI STIA PE CARE TOPIC SUNT PENTRU CA AM INTRAT PE TOATE SI DACA VOI II DATI IN CONTINUARE APA LA MOARA NU SE VA OPRI NICIODATA. ASA CA IA AMINTE LA CE TI-AM SPUS. EU NU AM NICI CHEF SI NICI TIMP SI NU VAD DE CE AS BAGA NISTE BANI INTR-UN ALT VIRUS NUMAI PENTRU CA UNUL PE AICI E NESIMTIT DE NU MAI POATE. SA TRAIESTI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 21:15
VEZI CA AI INCEPUT SA AI IAR PROBLEME! DECONECTEAZA-TE DE LA FORUM ,DA SETEAZA ANTIV. PE HIGH SI DA-I DE SCANARE PE TOATE FISIERELE CALCUL.INCHIDE INSA SI MESSENGERUL,CIND SE SCANEAZA,SI RUPE ORICE LEG. CU NETUL!DUPA SCANARE TOTALA 100% RESETEAZA CALCULATORUL! APROPO SE VEDE PE POSTARE CA AI PROB.RESETAT ADICA INCHIDE-L DE TOT SI DE LA BUTONUL DE POWER. LASA-L CITEVA SEC. SI DA-I PLAY!
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 09:40
Ve dati seama fratilor ca lumea deschide incet ochii?
Sincer mi-e teama ca se va aplica clauza de salvgardare pentru excluderea Romaniei din UE, datorita derapajelor de la democratie, Elena Udrea crede ca cetatenii UE sunt asa niste naivi tocmai buni de jupuit, ca femeia asta pe unde trece usca tot ce-i viu, secatuieste de resurse orice minister. Madam Udrea, nu cunosti occidentali!!!!!!!!!!!! Astia mor cu adevarul de gat, nu sunt nici lasi, nici duplicitari, si nu vei vedea nici un eurocent de la ei, mai bine ne arunca afara din Uniune. Cea mai proasta idee pe care au avut-o Basescu si amaratul de Boc au fost sa dea dezvoltarea regionala pa mana jefuitoarei aleia de Udrea. Sincer, daca in curand nu se va produce o explozie sociala in Romania, multi oameni vor muri de foame!!!!!! Ma gandeam: poate trebuie sa moara oameni din cauza foamei si a bolilor pentru a vedea ce-au facut din tara asta acesti 5 ani de cand e presedinte un om caruia nimai la binele tarii nu-i sta capul si pe care numai jocurile si ambitiile lui de culise l-au pasionat, dar e groaznic sa se intample asa ceva pentru ca niste conturi PD-L-iste sa ramana reatinse si foarte grase inclusiv al lui Basescu. Asteptati-va la o explozie sociala, cu toate ca Basescu de aceea plateste atat de bine pe cei de ia interne si de la serviciile speciale, oamenii nu vor mai suporta cred nici 6 luni, si mi-e teama ca vom vedea o balta uriasa de sange, cetateni romani flamanzi si necajiti zdrobiti de tancuri. HUOOO CU CEI DE LA PUTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:55
De la: , la data 2008-08-27 15:36:28aici nu am ce spune....o data nu am vazut ca femeia aceasta sa fi facut ceva in politica...eu cred ca e pe post de mascota barnie! fara suparare dar nu-mi plac politicienii...sunt foarte lacomi ...se gandesc doar la binele lor... De ce nu pot unii vedea oare ca femeea asta chiar nu face politica. Ea isi vede de treaba ei ceea ce nu se poate spune despre altii. Singurul mod prin care a devenit populara nu a fost in nici unn caz toaca in plitica ci faptul ca voi o terfeliti in toate felurile. Ce realizari aveti voi la activ, personale nu politice , mai mari decat ea? Sa nu-mi spuneti ca ati fi refuzat de dragul bnului simt un post public bine remunerat,(ca nu va crede nimeni) si ca de aceea nu sunteti prin guvern. |
|
|
|

am numai cuvinte de lauda...