back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:34

Eu o admir pe aceasta femeie puternica si dupa cate i s-au intamplat, ea merge inaite si va fi si in noul guvern.

GINA
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 23:25

[Date Numele quote = '9 am076753 '= "2009-12-20 19:34:57'] Eu o Admir pe aceasta femeie puternica si dupa cate i s-au intamplat, ea merge inaite si va fi si in noul Guvern. [/ quote]
Pai dece crezi ca m-am luptat eu sa ramin presedinte, Femeia da niste contre si stie meserie.Cum era sa o las singurica cu golanii din Guvern.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am082512

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 09:53

Probabil ca o admiri pentru ca e frumoasa...Dar a fi ministru trebuie sa ai alte calitati.

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 10:05

Când va vorbi femeia ...
... vor tremura în haos vibrări de oale sparte
Și-n lumile de cratiți și de tigăi deșarte,
Vor fumega în spasme de fumuri violete
Anemice sarmale,
Și ftizice cotlete,
Și arse maioneze vor plânge-n ziua ceea,
Când, searbădă, vorbi-va la Cameră femeia.

Va leșina pământul și largurile firei,
Se vor mândri matroane din Teiu
Și Dealu-Spirei.
Și vor ofta bărbații,
Și vor țipa copiii.
S-o umple de alaiuri meleagul României,
Și jale fi-va-n case și plâns afară fi-va,
Când va trânti cu pumnul în masă
Paraschiva.

Va naște zvon de glasuri, interpelări
Și tropot,
Atacuri, întreruperi cu aiurări de clopot,
Vor naște toalete și va domni Nimicul.

Într-un proiect de lege se va trezi
Ibricul,
Și pudra,
Și juponul,
Chiuloții și caleașca,
Când, searbădă, vorbi-va la Cameră Popeasca.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 12:42

De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 14:48:06
De la: click_cont, la data 2009-12-20 13:43:23
De la: dreambreaker, la data 2009-12-19 12:55:21ZICI CA-I BUNA?HMM,AI GUSTURI CIUDATE
ZICI CA-I FRUMOASA?AI TRAIT PE-O INSULA PUSTIE SI N-AI MAI VAZUT FEMEI?
ZICI CA-I BOGATA? AICI NU TE CONTRAZIC
DAR SA-MI SPUI CA-I DESTEAPTA ASTA N-O MAI INGHIT;ORI CREZI C-O SA TE CAUTE ACUM SI-O SA TE IA CONSILIERUL EI? DULCE INOCENTA!

Cred ca aceasta tara v-a fi reformata de cei ce o doresc sincer si in nici un caz de catelusi cu coada ridecata asemeni tie. Apropo, tu ce astepti?
victorito,da' rea te facusi fata,ce a zis domnu' gresit,ca nu-nteleg???

TRECI LA TEXTU ORIGINAL SI O SA TE LAMURESTI

dreambreaker

11 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 17:27

Victorito tata,iti iert naivitatea dar nu si agresivitatea;daca tu crezi ca e.udrea(am scris intentionat cu litere mici)vrea si mai ales poate sa reformeze tara asta,nu am decat atat sa-ti spun:"fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor";asta prima la mana. Al doilea la mana:se cunoaste ca esti alegatorul tipic al e.udrea fiindca scrii" va" cu cratima;mai invata gramatica tata,si in felul asta o sa inveti si sa votezi;si trei la mana:pe sub codita mea ridicata(cum spui tu)se poate vedea limpede o pereche de "cohones"adevarate;pe sub codita ta oare ce putem vedea?

9am178462_costinel

2 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 17:34

degeabaniciodaqta nosa ai ce are easi inca are angro si suficienta ptr.toti cei de sus binenteles

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:23

PROTOTIPUL PARVENITULUI -O MUIERE DE LA TARA(buzau) DEVENITA PRIN METODE NEORTODOXE O PERSOANA IMPORTANTA PENTRU MARINAR SI CAMARILA SA.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:06

De la: pusy_55, la data 2009-12-21 19:23:54PROTOTIPUL PARVENITULUI -O MUIERE DE LA TARA(buzau) DEVENITA PRIN METODE NEORTODOXE O PERSOANA IMPORTANTA PENTRU MARINAR SI CAMARILA SA.

Toate femeile o sug,important este sa ai talent si cui !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 10:27

De la: click_cont, la data 2009-12-21 12:42:02
De la: dreambreaker, la data 2009-12-19 12:55:21ZICI CA-I BUNA?HMM,AI GUSTURI CIUDATE
DAR SA-MI SPUI CA-I DESTEAPTA ASTA N-O MAI INGHIT;ORI CREZI C-O SA TE CAUTE ACUM SI-O SA TE IA CONSILIERUL EI? DULCE INOCENTA!

Cred ca aceasta tara v-a fi reformata de cei ce o doresc sincer si in nici un caz de catelusi cu coada ridecata asemeni tie. Apropo, tu ce astepti?

victorito,am citit toate cele patru mesaje scrise de domnu' si nu am gasit nici o jignire la adresa ta,ce-ti veni sa te iei de el,sa fie pt.ca a scris adevaru' despre ,,doamna'' leana udrea si cocos???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 20:09

Participand ca orice ministru propus in fata comisiilor de evaluare, Elena Udrea a aratat acte doveditoare de la Parchet cu verdictul de NUP.A facut fata si intrebarilor si in final a avut aviz favorabil in cabinetul Boc.

GINA
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 22:01

De la: 9am076753, la data 2009-12-22 20:09:05Participand ca orice ministru propus in fata comisiilor de evaluare, Elena Udrea a aratat acte doveditoare de la Parchet cu verdictul de NUP.A facut fata si intrebarilor si in final a avut aviz favorabil in cabinetul Boc.
Noi stim sa ne acoperim cu acte si justitie ,hotzi nostrii ! Uraaaaaaa!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:17

De la: dreambreaker, la data 2009-12-21 17:27:04Victorito tata,iti iert naivitatea dar nu si agresivitatea;daca tu crezi ca e.udrea(am scris intentionat cu litere mici)vrea si mai ales poate sa reformeze tara asta,nu am decat atat sa-ti spun:"fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor";asta prima la mana. Al doilea la mana:se cunoaste ca esti alegatorul tipic al e.udrea fiindca scrii" va" cu cratima;mai invata gramatica tata,si in felul asta o sa inveti si sa votezi;si trei la mana:pe sub codita mea ridicata(cum spui tu)se poate vedea limpede o pereche de "cohones"adevarate;pe sub codita ta oare ce putem vedea?

Parerea ta pentru mine este egala cu zero! Daca tu ai codita nu inseamna ca au si altii. Eu cel putin te vad doar pe tine cu codita. In ceea ce priveste cratima de la "va", nu cred ca ai dreptate. Mai studiaza gramatica limbii romane si poate descoperi in ce conditii se foloseste la acest cuvant. In rest iti doresc "Sarbatori Fericite" cu "cohones" in frunte nu pe sub codita.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:24

De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 10:27:08
De la: click_cont, la data 2009-12-21 12:42:02

victorito,am citit toate cele patru mesaje scrise de domnu' si nu am gasit nici o jignire la adresa ta,ce-ti veni sa te iei de el,sa fie pt.ca a scris adevaru' despre ,,doamna'' leana udrea si cocos???

Florine se pare ca ti-ai pus ochelari de cal. Ordinea in care au fost postate mesajele, al meu si al lui, nu-ti spune nimic?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:25

...ma refr la cele originale nu la citari...

dreambreaker

11 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 17:57

Victorito,sau cum te-o chema,am crezut ca discut cu o fiinta rezonabila si cu ceva materie cenusie;observ insa ca pe langa agresivitate dai dovada si de crasa lipsa de educatie;sa-ti spun totusi ceva din care poti sa inveti;oamenii destepti sunt calmi si au simtul umorului;prostii sunt agresivi,incrancenati,si evident nu stiu sa scrie si sa vorbeasca corect;evident ca faci parte din ultima categorie;nu ma mai mira ca esti pupin-udreasca;semanati mult la tupeu,badaranie si agresivitate.
iti doresc sa traiesti cum gandesti,cum scrii si cum votezi.
Poti sa jignesti cat vrei,nu ma atinge;stii de ce? Pentru ca nu pot simti decat mila ptr. asfel de persoane.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 18:18

De la: dreambreaker, la data 2009-12-23 17:57:14Victorito,sau cum te-o chema,am crezut ca discut cu o fiinta rezonabila si cu ceva materie cenusie;observ insa ca pe langa agresivitate dai dovada si de crasa lipsa de educatie;sa-ti spun totusi ceva din care poti sa inveti;oamenii destepti sunt calmi si au simtul umorului;prostii sunt agresivi,incrancenati,si evident nu stiu sa scrie si sa vorbeasca corect;evident ca faci parte din ultima categorie;nu ma mai mira ca esti pupin-udreasca;semanati mult la tupeu,badaranie si agresivitate.
iti doresc sa traiesti cum gandesti,cum scrii si cum votezi.
Poti sa jignesti cat vrei,nu ma atinge;stii de ce? Pentru ca nu pot simti decat mila ptr. asfel de persoane.

UNDE E UMORUL TAU, UNDE-TI STA INTELEPCIUNEA SI BUNA CRESTERE? PENTRU CA EU CU SIGURANTA DIN TOT CE AI POSTAT NU MI-AM DAT SEAMA SA LE FI VAZUT SAU SIMTIT. SINGURUL LUCRU DE CARE M-AI COMVINS ESTE ACELA CA ITI PLACE SA JIGNESTI SUB MASCA "SIMTULUI UMORULUI.
TU ESTI DOAR O PANARAMA A ACESTOR TOPICURI SI TOCMAI PENTRU CA AICI NU TE VEDE NIMENI, ESTE SINGURUL LOC UNDE TE POTI DESFASURA. TINE MINTE NATARAULE, CU TOT CE AI SCRIS NU MI-AI DOVEDIT DELOC CA AI AVEA CALITATILE CARE SPUI TU, CA MI-AR LIPSI MIE. CAT PRIVESTE AGRESIVITATEA MEA, EA SE MANIFESTA ATUNCI CAND NEMERNICII CU SIMTUL BOLNAV AL IRESPONSABILITATII INDRUGA VERZI SI USCATE IMPOTRIVA UNUIA SAU ALTUIA NUMAI SA SE AFLE IN TREABA. MAI MULT II FAC PE CEILALTI IN TOATE FELURILE FARA A SE PRIVI INAINTE IN OGLINDA SAU FARA A-SI VEDEA BARNA DIN OCHIUL LOR.
ELENA UDREA CU TOATE LIPSURILE EI E MAI DE RESPECTAT DECAT UN DOBITOC CA TINE CARE TOATA VIATA LUI N-A REUSIT SA FACA ALCEVA MAI IMPORTANT DECAT SA POSTEZE PE AICI.
PA SI SA AUZIM NUMAI SI NUMAI DE BINE!

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 18:37

Bravo Elena multi te critica eu te admir si iti doresc succes in noul guvern.

GINA
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 21:25

Vad ca nu te mai opresti din admirat. Nu ti s-a aplecat ? Esti ridicola. Admiriatie la telefon, pe forumuri, la cancelarie, la partid, la ministere. Se pare ca intram in sezonul admiratiei si idolatriei. Ne-am inarmat cu rabdare si toate cele pentru ca vom intota in lesie o perioada. Asta ne e clar. Cat despre re-investire, sunt convinsa ca a fost mai singura masura posibila pentru a si-o lua de pe cap de la cancelarie si asta pot intelege si accepta. Au maturat-o de la cancelarie. E in regula pentru interesul tarii.
Mai ziceai acelasi lucru si mai sus, n-ai observat ? Asta deranjeaza, nu altceva.

All Things Grow With Love
dan1957

57 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:29

ESTE O SOMITATE, DOVADA C-A FOST REALEASA LA AL II-LEA CONGRES A LUI BASE, CA MINISTRU AL TURISMULUI DUPA CE A FOST DEMISA ACUM 2 LUNI..

rebel
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:35

Dand cu dosul, dand cu fata, pana ii pierise cheful, iata ca ajunse ministru ,ca asa vrusese seful !! Si fiind iute din fire precum e la vanat ogarul asa si Lenuta noastra iute si-a cerut dosarul ! Dezastruuu !!!

Ticu
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:43

De la: Tycu, la data 2009-12-24 10:35:43 Dand cu dosul, dand cu fata, pana ii pierise cheful, iata ca ajunse ministru ,ca asa vrusese seful !! Si fiind iute din fire precum e la vanat ogarul asa si Lenuta noastra iute si-a cerut dosarul ! Dezastruuu !!!
Ce pereche minunata !Dar nu este de mirare ,cam multi politicieni ai nostri au schimbat nevestele,in diferite etape,asteptam

dan1957

57 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:48

NU E NICIUN DOSAR FRATE.
ESTE DOAR O FACATURA.
SI N-O MAI VORBI PRIN SPATE!
USUREL! SI "TACI DIN GURA"!

LENUTA ESTE DOAR O VICTIMA A NERUSINARII NOASTRE...
NU STIE NICI EA SARACA DE CE NE AMESTECAM IN VIATA EI...
ESTE UN TRUCAJ ORDINAR DOMNILOR!!!

SUNT DOAR UN ADIRATOR AL MEU...

rebel
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 13:49

Dragi tovarasi ,dece sinteti rai,Basescu trebuie sa asculte de Elena,asa cum si Eu am ascultat si am ajuns in Rai !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 17:53

De la: dan1957, la data 2009-12-24 10:48:42 NU E NICIUN DOSAR FRATE.
ESTE DOAR O FACATURA.
SI N-O MAI VORBI PRIN SPATE!
USUREL! SI "TACI DIN GURA"!

LENUTA ESTE DOAR O VICTIMA A NERUSINARII NOASTRE...
NU STIE NICI EA SARACA DE CE NE AMESTECAM IN VIATA EI...
ESTE UN TRUCAJ ORDINAR DOMNILOR!!!

SUNT DOAR UN ADIRATOR AL MEU...

De ce ne amestecam in viata ei ?Dar ea de se amesteca in viata tarii luand profiuri de la minister ? Sigur are dosar la tribunal !!

Ticu
9am179168

10 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 18:07

Italieni au avuto pe ciociolina noi o avem pe lenuta asta arata anca o data ca santem rude

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 19:25

LEANTZA lui Traian, ce mare scofala,trebuie sa-si petreaca si El timpul cu o FUFA

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 16:05

De la: 9am076753, la data 2009-12-22 20:09:05Participand ca orice ministru propus in fata comisiilor de evaluare, Elena Udrea a aratat acte doveditoare de la Parchet cu verdictul de NUP.A facut fata si intrebarilor si in final a avut aviz favorabil in cabinetul Boc.

Incurcate sunt caile domnului .....si interconectate, crosetate, interdependente, etc. Adevarul iese la suprafata ca uleiul. Daca este competenta dupa cum sustin unii, o vom sti si noi in cele din urma, daca nu, NU. Deocamdata s-a vazut doar ca este o femeie care stie "sa razbata in viata", ca sa folosesc expresia draga domnului Boc la care as adauga "cu orice pret". Asta nu ne multumeste pe noi, cel mult personal pe dansa si apropiatii. Roata vietii se invarte.
Cu toate astea trebuie sa-i uram la multi ani zilele astea ca tot suntem pe topicul de taclale pe tema controversatului personaj politic sau public.Gura lumii e sloboda deocamdata pana ne-or baga pe toti la Gherla la cate taie si spanzura. Nu sunt sigura, din cate stiu e o sagetatoare "nazdravanca".
Si bagati de seama ca noi nu vom primi NUP sa va fie clar.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 20:44

Nutica draga ce au toti cu tine ? Daca citesti postarile te doare capul ce pot scrie despre tine .

GINA
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 22:07

Lasatio in pace saraca nici ea nu stie ce s-a intamplat cu ea ,doar Cocos stie cum a ajuns acolo ,e amiralu dator vandut la cocos ,omul s-a achitat de datorie si punct.in ce a ce priveste ministerele pe care le mulge ,tevile merg tot acolo stiti voi unde,

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: