Info
x
Elena udrea
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 12:43
De la: click_cont, la data 2009-09-28 12:07:56De la: 111dinu, la data 2009-09-28 11:06:37De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite? Ai dorit să persiflezi userii care, chipurile, vorbesc despre acțiunile Elenei Udrea, fără să aibă habar de marketing. Mesajul tău dovedește că nu ai aflat că marketingul este un război al pieței. Citește această carte și vei afla ce înseamnă motoul "în marketing nu se iau prizonieri". Vei afla de ce România a pierdut total "războiul" pieței turistice. A fost ucisă și Elena Udrea a contribuit în cunoștință de cauză. Motivul? Compromisul pentru segmentul de piață atribuit propriei afaceri. În "războiul pieței" se găsec și trădători, trădători ai intereselor naționale pentru interesele personale. "Așa este în marketing". Nu o spun eu ci autorii Al Ries&Jack Trout.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 12:45
De la: click_cont, la data 2009-09-28 11:50:19Una peste alta d-le Veneamarin, singurul lucru pentru care te poti dumneata simti jignit de ceea ce am spus eu este faptul ca iti lipseste un lucru ca de altfel majoritatii romanilor: intelepciunea. A sustine ca nu avem nevoie de un minister al turismului pentru ca: Doamna ,cifrele sunt cele oficiale prezentate de guvernul Boc .Aceste cifre ne arata exact ca Finanțele vor cheltui cel puțin două miliarde de lei pe tichetele de vacanță, în timp ce forfetarul va aduce la bugetul de stat anul acesta 350 de milioane de lei. Mai multe amanunte aici >>>> www.gandul.info/news/tichetele-pe-un-an-ale-elenei-udrea-costa-c... Cu ce de-a doua afirmatie poate ati uitat ce am discutat!Va reamintesc eu .Eu v-am spus ca in Bulgaria nu exista un minister al turismului iar dumneavoastra,necitind atent,mi-ati spus ca in GRECIA nu exista minister al turismului deoarece ocupatia lor principala este turismul.Eu v-am corectat greseala(Bulgaria in loc de Grecia ) si v-am intrebat,in mod firesc ,daca si la bulgari cumva ocupatia de baza este turismul.Hai va rog,inainte sa ma acuzati ca spun tampenii(o acuzatie cam necivilizata doamna,nu ?!) recititi postarile . De la: click_cont, la data 2009-09-28 11:50:19N-am spus niciodata ca ocupatia de baza in Romania ar trebui sa fie turismul.. Felicitari,nici eu nu am spus asta, asa ca pur si simplu nu inteleg ce doriti. De la: click_cont, la data 2009-09-28 11:50:19Un minister nu se ocupa doar de afacerile statului pe acea ramura d-le Veneamarin si daca inca nu stii asta pune mana pe carte si mai invata... Stiu doamna ,ministerul doamnei Udrea se ocupa si de INFORMATII ,probabil din acest motiv a avut nevoie si sa aiba o structura informativa la nivelul acestui minister .Lucrul acesta este EXTREM de ciudat,NU MAI EXISTA NICAIERI IN LUME UN MINISTER AL TURISMULUI CARE SA AIBA UN SERVICIU INFORMATIV, dar probabil imi veti sugera sa pun mana pe carte si sa studiez necesitatea acestui serviciu in cadrul ministerului turismului. De la: click_cont, la data 2009-09-28 11:50:19Dar ce sens ar avea sa mai discutam? ar trebui sa-ti descriu aici derularea interegii economii ca sa-ti poti deschide ochii si sa vezi si dincolo de " impatimirea politica". Imi pare rau ca ganditi asa .Este insa decizia dumnevoastra asa ca daca nu doriti sa mai discutati cu mine sunteti libera sa faceti acest lucru .Nu trebuie insa sa aveti resentimente impotriva oricui nu gandeste ca dumneavoastra. |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:17
@click cont
Folosești prea des cuvinte cărora nu le cunoști înțelesul. Din ce am spus eu, ai "priceput" că nu te interesează opinia unora dintre cei mai buni în domeniu. Ai crezut cumva că mă refer la domeniul militar? Înseamnă că ești novice în marketing și, dacă îți propui să aperi pe cineva, recte Elena Udrea, nu folosi cuvinte de specialitate care îți sunt străine. Pentru cultura ta "de marketing" află că toate războaiele lumii, mondiale sau locale, au foat și sunt analizate de specialiști și strategiile câștigătoare sunt transpuse, cu limbajul adecvat, în domeniul marketingului. Scopul ? Cucerirea pieței. Ai auzit de lupta în localități? Marketingul folosește toate procedeele acestei acțiuni militare, bineînțeles cu alte mijloace material și umane. Acesta este și motivul pentru care agresivitatea promovării a devenit concept în marketing. Politica se înfruptă și ea, cu limbaj specific, din "marketingul ca război". Oamenii au dovedit reticență împotriva manipulării. A manipula înseamnă o batjocură făcută celui căruia te adresezi. Acesta este motivul înlocuirii cuvântul manipulare cu "mai academicul" promovare.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:10
nu cumva o avem pe doamna udrea printre noi??
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:20
De la: 9am061093, la data 2009-09-28 14:10:33nu cumva o avem pe doamna udrea printre noi?? Caută tampoane absorbante?
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 22:50
De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite? Intr-adevar, sunt foarte multe lucruri de vazut in Romania, dar sper ca-ti dai seama ca prin plagierea sloganului turistic al Croatiei ("the land of choice") si vanzand basme despre femeile poliandre din Romania, in schimb uitand sa promovezi tocmai ceea ce are Romania interesant de oferit, nu vei lansa turismul la noi. Dincolo de faptul ca pentru turism ai nevoie de infrastructura, si aici clientii politici al PDL-ului sunt responsabili...
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 03:00
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-28 22:50:37De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite? Dar cine a zis ca PDL ul are oameni responsabii ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Tecuci |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 14:12
x
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Tecuci |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 14:14
x
|
|
sah_mat 5 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:12
eu o sa ii bag votul in alta parte, sa am o doamna ca ea alturi in fiecare zi si noapte, as fi cel mai fericit, dar sa aiba si ceva creier, ca frumoasa e, si sa fie nu blonda bruneta
Dany
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:38
Elena Udrea Cocoș cumulează următoarele funcții în stat : președinte și prim-ministrul din umbră al României, ministrul turismului, președintele din umbră al Camerei deputaților, președintele din umbră al PD-L, toți ceilalți, în frunte cu Traian Băsescu, fiind doar niște biete marionete.
Majoritatea democrat-liberalilor își dau seama că a-l ajuta pe Traian Băsescu să câștige un nou mandat înseamnă încă 5 ani de umilire pentru ei, înseamnă să se implice în acțiuni de sifonare a banului public, înseamnă să se implice în fraude financiare pentru a îngroșa averea Elenei Udrea, 5 ani în care ei, deși cu calitatea de membri sau simpatizanți democrat-liberali, vor conta mai puțin decât tampoanele absorbante ale Eleni Udrea Cocoș.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 17:58
D-le 111dinu:
Se pare ca atat dumneata cat si Veneamarin intelegeti doar ceea ce vreti si nu ceea ce spun eu de aceea am revenit cu acest raspuns si indifernt de ceea ce veti avea de spus acesta este ultimul. Daca te crezi cel mai bun in domeniu, cum se face ca toata ziua stai pe net si n-ai nimic altceva de facut? sau esti pus de unii sa manipulezi? In ce esti dumneata cel mai bun de fapt, in marcheting ? si de ce te crezi bun pentru ca stii sa inventezi neadevaruri? mie mi-ai dovedit ca singurul lucru la care te pricepi este sa rastalmacesti cuvinte dar nici la asta nu te pricepi prea mult pentru ca se prinde toata lumea de "fenta" si nu-ti acorda credibilitate. Dar asta e necazul tau cel mare de care mie nu-mi pasa deloc asa cum n-o sami pese nici ca ai sa ma injuri de aici inainte pentru ca vei fi ignorat. De unde ai inteles dumneata ca eu ma refeream la un razboi militar? Aberezi si nu esti instare sa deslegi doua cuvinte, nu mai vorbesc de doua fraze ca e prea mult. Ca bine zicea cineva "e un exercitiu de gandire prea mare pentru voi... Pa! O sa mai vorbim la anul! Pana atunci succes in alegeri... |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 08:54
Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 09:40
De la: buldogul, la data 2009-09-30 08:54:32Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial. Vorbarie goala tipic anti Basescu! Vehiculati cele mai mari minciuni ca sa convingeti fraierii ca este adevarat! Nu aveti nici cea mai mica dovada pentru toate porcariile pe care le insirati! Votati-l pe Basescu, nu pe Crin sau pe Geoana! Chiar vreti un presedinte care sa fie proprietatea lui Patriciu? |
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 13:10
basescu =biogaz-patriciu
black = petrol - patriciu
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:09
De la: black10131307, la data 2009-09-30 09:40:06De la: buldogul, la data 2009-09-30 08:54:32Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial. Chiar vreți un președinte care să fie proprietatea Elenei Udrea Cocoș și a clanurilor mafiote ?(vorba fostului "cumătru" Hrebanciuc)
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:16
De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56 ....a absolvit fakultatea de KAMA SUTRA?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:22
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 03:16:22De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56 A absolvit facultatea de interes personal diabolic. E intr-un minister si tot la ea si interesul meschin de partid se gindeste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:29
De la: nastasemihail, la data 2009-10-01 03:22:57De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 03:16:22De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56 si daca sta si intr-o stramb-O POZITIE kama-sutriana sa vezi ce drept le mai gandeste!...
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 06:45
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 03:29:52Oprefer cu craci la umarul lui sefu,pentru stimulare politicaDe la: nastasemihail, la data 2009-10-01 03:22:57De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-01 03:16:22De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 09:06
Mulțumirea șefului este o îndatorire. Este bine ca și Elena să fie recompensată pentru pozițiile adoptate. Să o recompensăm cumva. Cu salvamari este bine?
|
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 11:29
Politica lui Basescu este; cina da din fund si coate,ajunge tare departe
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
9am115016 19 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 13:43
imi place ca om politic,prezenta si energie. o sustin cat pot.vreau sa mai vad asemenea femei luptatoare. carmen
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 14:03
De la: 9am115016, la data 2009-10-01 13:43:00imi place ca om politic,prezenta si energie. o sustin cat pot.vreau sa mai vad asemenea femei luptatoare. carmen Probabil te trimite la cumpărături și îi furi din tampoanele absorabante.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:35
De la: black10131307, la data 2009-09-30 09:40:06De la: buldogul, la data 2009-09-30 08:54:32Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial. n-or fi alea adevaruri @blackule,dar ca EBA a ajuns europarlamentar printr-o frauda de proportii si incalcind in picioare orice aparenta de alegere democratica, asta nu o mai poti nega ! si daca tu nu intelegi ca mult cinstitul si harnicul tau basel' in lupta cu coruptii ,a comandat /girat ,s-a bucurat si sarbatorit fara jena acest rapt,impreuna -printre altii- chiar cu tov.de la BEC,atunci nimeni si cu nimic nu te va putea convinge ca-i un mincinos s'un ipocrit ! imi pare rau ptr.tine ! |
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 17:03
De la: black10131307, la data 2009-09-30 09:40:06De la: buldogul, la data 2009-09-30 08:54:32Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial. Trebuie să te cred pe cuvânt? De ce să nu îl cred pe Patapievici și pe Hrebenciuc? Este Băsescu un scelerat ? Una din "perlele" lui Patapievici, scăpată probabil în momentul dezlipirii buzelor de pe găoaza prezidențială. Băsescu este un alcoolic ? Eu spun că este o "perlă", în contradicție cu autorul acesteia, Viorel Hrabenciuc care se jură că este adevărat. Băsescu conduce un clan mafiot ? De asemenea eu spun că este o "perlă", în contradicție cu autorul acesteia , Viorel Hrebenciuc care se jură că este adevărat și că va aduce probe. Până se aduc probe, eu pot pune doar întrebarea : este Traian Băsescu un scelerat, un alcoolic și un șef mafiot ? Nu știu. Poate știu cei din PD-L !
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 17:03
De la: black10131307, la data 2009-09-30 09:40:06De la: buldogul, la data 2009-09-30 08:54:32Sintem in etapa in care Basescu in disperare cauta sa ameteasca electratul,creiaza scene folosind pe handicapatul Boc,cu scopul deturnarii atentiei de la delapidarile Udrea ,de la afacerile familiei Basescu cu arme,de la dezastrul economic national ,cautind sa invrajbeasca diferitele paturi sociale mai reduse la minte si batindusi joc de Romania.Daca electoratul va intelege in Noiembrie se va scapa de acest satrap al Romaniei ,care in afara de afacerile personale ale familiei,pe care le mascheaza cu diversiuni in plan politicsi destabilizeaza institutiile statului,nu face decit sa aduca atingere indentitatii Romaniei pe plan mondial. Repet pentru pedeleii grei de cap. Până se aduc probe, eu pot pune doar întrebarea : este Traian Băsescu un scelerat, un alcoolic și un șef mafiot ? Nu știu. Poate știu cei din PD-L !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 18:34
"Ciocu' mic ca ei sunt la conducere!" ....."Nteles?
Au fost odata ca nicodata niste vremuri in care ni se punea pumnul in gura. Nu aveai voie nici sa vorbesti. Sa va spun un secret: nu aveti nici acum voie sa vorbiti ce va trece voua prin cap. In opinia lor sunteti niste imbecili de pe strada si nu aveti dreptul la opinie cu atat mai mult s-o exprimati. Daca le ziceti de bine, aveti voie sa spuneti ce doriti, nu suntei imbecili in cazul asta si nu va "remaniaza" nimeni.Mai era ceva despre picatura chinezeasca dar pe alta data. Pazea !
All Things Grow With Love
|
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:06
Stati linistiti ! Pe cine credeti ca va lasa urmasi la Presedintie Traian Basescu ? Pe Elana Udrea ! Doar daca apare vreo prospatura cu calitati mai ascutite , s-ar putea schimba ceva !
|
|
9am115340 35 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:15
Si de ce nu te organizezi sa-i pedepsesti situ pe aceste animale ? unul cate unul ! Sa nu mai pateasca si altii la fel ! Este echitabil!
|
|
|
|

stie toate pozitiile