Info
x
Elena udrea
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 12:55
De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 09:06:14Nu am sesizat invidie ci scarba .Cand spui de cineva ca este "bun de aruncat la gunoi", nu scarba inseamna ?Scarba Black este justificata si normala fata de coana NORICA NICOLAI. De frumoasa nu este frumoasa ,de despteapta nu este desteapta,culta nu este ,suflet bun nu are ci este o mahalagioaica Brava, Vanea! O descrii perfect! Nici mie nu-mi place, aduce cu o bucatareasa! E si proasta si grasa si mahalagioaica pe deasupra! Parca te astepti de la ea sa apara cu sortul de gat si cu polonicul in mana!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:02
De la: black10131307, la data 2009-09-03 12:55:09De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 09:06:14Nu am sesizat invidie ci scarba .Cand spui de cineva ca este "bun de aruncat la gunoi", nu scarba inseamna ?Scarba Black este justificata si normala fata de coana NORICA NICOLAI. De frumoasa nu este frumoasa ,de despteapta nu este desteapta,culta nu este ,suflet bun nu are ci este o mahalagioaica He,he,Black. Ce disperat esti daca ai ajuns sa falsifici cand ma citezi ... .Hai sa traiesti,voi fara falsuri si minciuni sunteti morti !
|
|
Fosta membra 9am.ro 43 mesaje Membru din: 5/08/2009 |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 13:58
De la: black10131307, la data 2009-09-03 08:05:23 Ce as putea invidia la ea? Lamureste-ma d-le BLACK! Baniii care ii are? Frumusetea ei?(fara bani frumusetea ei paleste mult pt.ca fara saloanele de imfrumusetare e mai mult stearsa). E penibil totul la ea! Mai ales cand calareste cai albi Modul cum a castigat ea banii nu mi-i doresc pt.ca sunt murdari!!! Daca e atat de desteapta cum spui dovedeste! Ce a facut ea de cand e in politica? Concret!!!! In afara de faptul ca si-a rotunjit conturile in banca! Crede-ma nu invidiez nimic la ea, pt.simplul fapt ca nu am ce! Sunt multe femei pe care le admir(cum ar fi dna Ileana Vulpescu, dna Angela Merkel, etc) dar de invidiat nu! Invidia e pt.prosti.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:00
De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 09:06:14De la: black10131307, la data 2009-09-03 08:05:23 Te inseli,o servesc numai pe la spate......!
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:07
De la: lasciva1, la data 2009-09-03 14:00:50 Nu-mi vine sa cred ca "beneficiarii" tai sunt asa de limitati! Cred ca vrei sa ma pacalesti si pozezi in fata... cuminte ! .Ce urmeaza sa mai zici,ca si sexul il faci pentru tara si popor,din patriotism ?!
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:11
ELENA UDREA...A FURAT CU ALTII...IMPREUNA, SI ACUMA RAMAS SINGURA....ASTA E TOATA JMECHERIA...
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:17
De la: vladidec, la data 2009-09-03 14:11:27ELENA UDREA...A FURAT CU ALTII...IMPREUNA, SI ACUMA RAMAS SINGURA....ASTA E TOATA JMECHERIA... Salutare Vlad.Nu mai are Nutzi PDLul alaturi ?...N-am inteles "smecheria"! |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:29
De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 14:07:13De la: lasciva1, la data 2009-09-03 14:00:50 Ce imaginatie ai Vanea! Parca te si vad imbracat in maieu, chiloti si cum gafai si transpiri linga calculator cind te gandesti la Nutzi, cum o numesti tu! Am vazut ca studiezi intens si pozitiile! Tie care iti place cel mai mult? Pozitia Paul Pacuraru? Ai grija cu web-camul, ca maine poimaine te vedem si pe tine pe internet cum dai gheare la maimuta, precum ministrul vostru liberal!
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 14:45
De la: black10131307, la data 2009-09-03 14:29:21 Stii care este ideea Black?...Nu trebuie sa ai impresia ca pasiunile si obiceiurile tale sunt impartasite de toti ceilalti .Nu-i judeca pe toti dupa tine .Oricum,acum ca ne-ai impartasit micile tale pasiuni iata un cadou pentru un baiat cinstit ca tine care spune senin pe forum ce crede el ca simt toti fata de Nutzi.PS:Sa nu abuzezi,sanatatea este importanta! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:04
Băsescu a scăzut drastic în sondaje, ajungând la 30,5%. Monica Macovei, luptătoarea anticorupție cu care defila Băsescu, este acuzata, intr-un e-mail primit de membrii Comisiei pentru Libertati Civile a Parlamentului European, de favorizarea unor acte de coruptie. Ea este acuzata si de potentiale abuzuri privind fondurile unor organizatii non-profit pentru activitatile sale comerciale private in Europa de Sud-Est, in special in timpul angajarii sale la ambasada britanica din Skopje, informeaza Agerpres. E-mail-ul a fost trimis de polonezul Stanislaw Pigon, care sustine ca Macovei incearca sa se plaseze deasupra legii UE, folosind fonduri ale companiilor britanice, pentru care a facut un lobby intens in Macedonia, in timpul campaniei pentru PE. (L.P.) sursa ziarul Ziua.
Prezumția de corupție a Monicăi Macovei îl va aduce sub pragul de 28%, iar cererea de urmărire penală a Elenei Udrea îl vor aduce la 25% Mircea Geoană are 19,5% în sondaje și, în cazul în care Sorin Oprescu se încăpățânează să candideze, va ajunge sub pragul electoral de 15%. Principele Radu Duda, deși s-a retras din cursa prezidențială, a reușit să dezmorțească 5-6% din electorat. Aceștia sigur se vor prezenta la urne, însă votul lor nu îl vor acorda lui Băsescu sau Geoană, ci candidatului PNL Crin Antonescu. Crin Antonescu este cotat cu 20,5%, la care se vor adăuga, deocamdată, procentele principelui Duda. La o aritmetică simplă, Antonescu deja îl depășește în sondaje pe Traian Băsescu. Adio, tovarăși feseniști !
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 15:19
De la: black10131307, la data 2009-09-03 12:55:09De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 09:06:14Nu am sesizat invidie ci scarba .Cand spui de cineva ca este "bun de aruncat la gunoi", nu scarba inseamna ?Scarba Black este justificata si normala fata de coana NORICA NICOLAI. De frumoasa nu este frumoasa ,de despteapta nu este desteapta,culta nu este ,suflet bun nu are ci este o mahalagioaica phiii,la cit esti de pofticios,as jura ca o ciorba de perisoare,dreasa cu ou si smintina si o ploaie de verdeata pe deasupra + un snitel imens alaturi d'un piure alb ca spuma +niscaiva castraveciori acri cu un cub de gheata si ceva marar verde presarat peste ei, te-ar putea face ,mai ales la ora asta. s-o lasi balta pe Nutzica cu nuri,sa-ti atirni servetelul de git si sa ataci frontal !
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:35
Nu înțeleg de ce anumiți useri nu își revizuiesc cei șapte ani de acasă. Aruncă cu invective de parcă ar fi trăit, până acum, la periferia societății.
Eu nu am jignit, am lucrat cu materialul clientului : clătita a invocat-o Hrebenciuc iar găoaza a invocat-o Băsescu. A înjura birjărește un user doar pentru că nu este de acord cu ideile tale dovedește faptul că nu ai avut sau nu ai încercat să promovezi un dialog, dovedește că ești înregimentat într-o gașcă suburbană Modul injurios de exprimare pe forum înseamnă, de fapt, că societatea va decădea în funcție de numărul adepților Nu mă mir că Traian Băsescu are susținători.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:41
De la: gabigabi, la data 2009-09-03 15:19:16De la: black10131307, la data 2009-09-03 12:55:09De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 09:06:14Nu am sesizat invidie ci scarba .Cand spui de cineva ca este "bun de aruncat la gunoi", nu scarba inseamna ?Scarba Black este justificata si normala fata de coana NORICA NICOLAI. De frumoasa nu este frumoasa ,de despteapta nu este desteapta,culta nu este ,suflet bun nu are ci este o mahalagioaica Gabi, esti o dulce! Vezi, de-aia nu ma pot supara eu pe tine! Ai tintit in calcaiul lui Ahile! Daca tai oul+smantana (deh, colesterolul!), ingrop securea razboiului si iti dau o intilnire sa fumam pipa pacii si sa destupam ceva sticle prafuite de vin vechi! Eu sunt fan Radu Anton Roman (Dumnezeu sa-l odihneasca) si bucataria e pasiunea mea, mai ales ca deseori tinjesc dupa o mancare ca la mama acasa! PS: sa nu il chemi si pe Vanea, ca asta imi strecoara ceva soricioaica in farfurie!
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:54
De la: vaneamarin, la data 2009-09-03 14:45:35De la: black10131307, la data 2009-09-03 14:29:21 Nu o mai da cotita acum Vanea! Tu ai inceput cu fanteziile tale sexuale! Eu nu am facut decat sa-ti atrag atentia sa nu cazi in pacatul unuia din ministrii excelentei guvernari liberale: PAUL PACURARU, ministrul muncii si al lucrului manual!Si inca ceva, faptul ca tu consideri ca o femeie poate face cariera doar oferind servicii sexuale, dovedeste caracterul tau pe care incerci atita sa-l ascunzi! Te descalifici! Si tu, ca si stapinul tau Crinuta Vopsita, nu sunteti decit niste prefacuti! |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:07
da'caltabosii si palinca,tu-i aduci !@black....securea razboiului la romini se-ngroapa destul de repede,as zice eu ,la o petrecere d'aia ca lumea nene,de se pupa toti la sfirsit si -si pling necazurile pe umerii celuilalt ! ....asta e si problema noastra : nimic nu depaseste in intensitate mai mult de 3 zile !
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:25
De la: gabigabi, la data 2009-09-03 19:07:38da'caltabosii si palinca,tu-i aduci !@black....securea razboiului la romini se-ngroapa destul de repede,as zice eu ,la o petrecere d'aia ca lumea nene,de se pupa toti la sfirsit si -si pling necazurile pe umerii celuilalt ! ....asta e si problema noastra : nimic nu depaseste in intensitate mai mult de 3 zile ! Caltabosii si palinca vin de la Baia Mare, sursa sigura! Plus un berbecut de Medgidia la protap, din ala de a fost miel la Pastele trecut. Sa bem, sa ne veselim si sa uitam de politichie, ca viata-i scurta, si cu criza asta s-ar putea nici sa nu mai conteze cine iese presedinte! Ca o fi Basescu, asta e, mai asteapta Crinuta 5 ani, ca Geoana sigur isi taie venele in baie de necaz!
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 19:39
De la: black10131307, la data 2009-09-03 18:54:12 Black,esti un aparator al femeilor cum rar am intalnit . Asa de tare le aperi incat ce am spus eu despre Nutzi tu generalizezi asupra tuturor femeilor.Black,lucrurile stau clar,eu am vorbit de Nutzi iar tu ai generalizat,misogin mic ce esti .In privinta lui Nutzi insa ai dreptate ,nu stim daca a oferit sau nu servicii sexuale pentru avantaje in cariera .Poate averea pe care o are provine de la mama dansei din Plescoi ?Cocos fiind un super barbat pe care il doresc toate femeile pentru bustul ,muschii si inteligenta lui nu avem motive sa ne gandim ca Nutzi a vrut doar BANII lui.POATE ARE NUTZI ALTE CALITATI PE CARE INCA NU LE-A ARATAT deoarece este foarte modesta?Poate a gasit pe strada cativa saci cu aur?Cert este ca faptele sunt clare,a TRECUT pe la ,Stolojan (sper ca nu negi! ),Cocos si Base in "cariera" ei.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:12
@vanea - a trecut pe la Omul de tinichea-alias Stolojan ?maaama,ce soc ! ala ? la cit de frigid psihic mi se pare acest om,e tare Lenutza in acest caz,de'a reusit sa puna tabla pe foc....ce de scintei or fi iesit !...ma scuzati ca insist....mi se pare super hazlie ideea !
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:19
@blackule : da' unde-i "ca la mama acasa " ? hai ,zi-mi mie la ureche ca nu ne aude nimeni ! ....da' nu mai zi de "Crinuta" ca eu n-am facut niciodata referire la cum arata dragul vostru ....nu ca n-as avea ce zice, dar fiecare e asa cum l-a facut dumnezeu si nu se cade sa -l batjocoresti !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:49
De la: gabigabi, la data 2009-09-03 20:19:02@blackule : da' unde-i "ca la mama acasa " ? hai ,zi-mi mie la ureche ca nu ne aude nimeni ! ....da' nu mai zi de "Crinuta" ca eu n-am facut niciodata referire la cum arata dragul vostru ....nu ca n-as avea ce zice, dar fiecare e asa cum l-a facut dumnezeu si nu se cade sa -l batjocoresti !
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:50
De la: gabigabi, la data 2009-09-03 20:12:58@vanea - a trecut pe la Omul de tinichea-alias Stolojan ?maaama,ce soc ! ala ? la cit de frigid psihic mi se pare acest om,e tare Lenutza in acest caz,de'a reusit sa puna tabla pe foc....ce de scintei or fi iesit !...ma scuzati ca insist....mi se pare super hazlie ideea !
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
9am040800 19 mesaje Membru din: 29/04/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:09
Elena Udrea este o nesimtita care crede ca daca este slabiciunea lui Bacu isi poate permite orice. E cazul ca Parlamentul s-o aduca cu piocioarele pe pamant, altfel vai de biata tara!
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:22
De la: 9am040800, la data 2009-09-04 14:09:28Elena Udrea este o nesimtita care crede ca daca este slabiciunea lui Bacu isi poate permite orice. E cazul ca Parlamentul s-o aduca cu piocioarele pe pamant, altfel vai de biata tara! Toti sunt nesimtiti, de ce e Udrea mai nesimtita decat altii? |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:32
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-04 14:22:15De la: 9am040800, la data 2009-09-04 14:09:28Elena Udrea este o nesimtita care crede ca daca este slabiciunea lui Bacu isi poate permite orice. E cazul ca Parlamentul s-o aduca cu piocioarele pe pamant, altfel vai de biata tara! Nu stiu Ana,probabil este o chestie de educatie si de influenta mediului ....
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:36
De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 14:32:32De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-04 14:22:15De la: 9am040800, la data 2009-09-04 14:09:28Elena Udrea este o nesimtita care crede ca daca este slabiciunea lui Bacu isi poate permite orice. E cazul ca Parlamentul s-o aduca cu piocioarele pe pamant, altfel vai de biata tara! Nu stiu, nu ma pricep...dar n-ar trebui sa existe un cod deontologic al politicienilor? Sa fie obligati sa-l respecte? Macar asa fara urmari juridice.. |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 16:43
si cine sa-i oblige @ana ,cind ei au piinea si cutitul in mina si ei fac legea ?!....legi sunt destule si de toate felurile,dar poate sta un politist in spatele fiecarui cetatean sa-l amendeze ca traverseaza strada aiurea....ca arunca ambalajul de la ce-a mincat pe jos....ca -si duce gunoiul si-l trinteste oriunde,numai unde trebuie,nu?....concluzia mea ar fi : cum e turcu' ( alegatorul),asa-i si pistolul lui( parlamentarul ales )!
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:24
MESAJE IN PARTICULAR DE LA 111DINU CATRE ROMANITA: De la: 111dinu la 28 August 2009, 12:17 Pentru : romanita Subiect: [fara subiect] Mesaj: Nu am nici o treabă cu 999florin sau cu clonele lui. La început am crezut că este Pavel Coruț fiindcă posta citate din cărțile acestuia. Deși eu i-am spus numele meu real și i-am timis o carte al cărei autor sunt, el nu mi-a dezvăluit identitatea reală. De la: 111dinu la 29 August 2009, 09:09 Pentru : romanita Subiect: Re: Să te cred... Mesaj: Atâta timp cât nu-i cunosc adevărata identitate mă feresc să îi atribui calitatea de securist. În decembrie 1989 eu am fost arestat. Timp de 20 de ani am luat atitudine împotriva celor care au schingiuit, rănit și omorât oameni. Am publicat foarte multe articole, am scris o carte și am dat numeroase interviuri despre evenimentele petrecute în decembrie 1989. Din postările pe forum nu am dedus că userul florin ar putea fii unul dintre torționari. Contrările nu trebuie să ne distribuie într-o tabără sau alta, mai ales că acuzații de genul "va fi demascat și arestat" sunt foarte grave. Prietenul meu, regretatul regizor, scriitor și ziarist Iosif Costinaș a fost, după părerea mea, ucis tocmai pentru dezvăluirile pe care le făcea în presă. Așa că demascarea unui fost torționar ar fi un omagiu adus lui Bebe, numele sub care era cunoscut prietenilor. Până nu există dovezi, eu nu mă pot pronunța vizavi de useul florin. |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:11
De la: gabigabi, la data 2009-09-04 16:43:49si cine sa-i oblige @ana ,cind ei au piinea si cutitul in mina si ei fac legea ?!....legi sunt destule si de toate felurile,dar poate sta un politist in spatele fiecarui cetatean sa-l amendeze ca traverseaza strada aiurea....ca arunca ambalajul de la ce-a mincat pe jos....ca -si duce gunoiul si-l trinteste oriunde,numai unde trebuie,nu?....concluzia mea ar fi : cum e turcu' ( alegatorul),asa-i si pistolul lui( parlamentarul ales )! Asa am zis si eu,sa iasa PSD ul de la guvernare,sa ne facem legile noastre,noi furam noi raspundem,sa ne facem Comisiile noastre
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 11:04
CAUTATI CU ATENTIE NUMELE POLITISTULUI PREDA FLORIN PETRE, MULTIUSERUL 999FLORIN, 111DINU, FLORIN_BAD_BOY
www.legestart.ro/Decizie-nr-55-din-2008-(MzAwOTM2).htm - În Cache - Pagini similare - Curtea Constitutionala Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008) privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008 Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, C U R T E A, examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de CURTEA CONSTITUTIONALA In numele legii D E C I D E: Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti, exceptie ridicata de .................................................... Preda Florin Petre ...................................................................................... Definitiva si general obligatorie. Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008. PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE, prof. univ. dr. IOAN VIDA Prim-magistrat-asistent, Claudia Miu |
|
beke_emil 13 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 13:15
Cea mai tare PIPITA din Romania. A trecut din plescoi in cocos, s-a miscat bine din fundulet si spre deosebire de pipitele de dorobanti ea a primit recompensa un minister.
|
|
|
|

Ce disperat esti daca ai ajuns sa falsifici cand ma citezi ...
.Hai sa traiesti,voi fara falsuri si minciuni sunteti morti !
Modul cum a castigat ea banii nu mi-i doresc pt.ca sunt murdari!!! Daca e atat de desteapta cum spui dovedeste! Ce a facut ea de cand e in politica? Concret!!!! In afara de faptul ca si-a rotunjit conturile in banca! Crede-ma nu invidiez nimic la ea, pt.simplul fapt ca nu am ce! Sunt multe femei pe care le admir(cum ar fi dna Ileana Vulpescu, dna Angela Merkel, etc) dar de invidiat nu! Invidia e pt.prosti.....
.Poate averea pe care o are provine de la mama dansei din Plescoi ?Cocos fiind un super barbat pe care il doresc toate femeile pentru bustul ,muschii si inteligenta lui nu avem motive sa ne gandim ca Nutzi a vrut doar BANII lui.POATE ARE NUTZI ALTE CALITATI PE CARE INCA NU LE-A ARATAT deoarece este foarte modesta?Poate a gasit pe strada cativa saci cu aur?Cert este ca faptele sunt clare,a TRECUT
pe la ,Stolojan (sper ca nu negi! ),Cocos si Base in "cariera" ei.