back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este ziua judecatii?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:17

Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti?

TASA
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 13:55

'Ce este ZIUA JUDECATII?'-----Atunci cand primesti citatie de la parchet sau judecatorie ca trebuie sa te prezinti ca martor,parat,reclamant sau invinuit si este specificata o data,aceea este data judecatii,mai clar de-atat nici nu se poate

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:17

Judecata cred ca este aprecierea justa , fara partinire a unor fapte comise sau nu. urmata de-o sentinta. Data la care se intampla toate acestea este ziua judecatii. Ziua Judecatii lui Dumnezeu este ziua in care atat cei morti cat si cei vii, se vor infatisa inaintea Dreptei judecati. Din cate cunosc, alesii sai, biserica, va fi rapita inainte si nu va veni la aceasta judecata.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:24

De la: rodik_mi, la data 2010-01-27 15:17:06Judecata cred ca este aprecierea justa , fara partinire a unor fapte comise sau nu. urmata de-o sentinta. Data la care se intampla toate acestea este ziua judecatii. Ziua Judecatii lui Dumnezeu este ziua in care atat cei morti cat si cei vii, se vor infatisa inaintea Dreptei judecati. Din cate cunosc, alesii sai, biserica, va fi rapita inainte si nu va veni la aceasta judecata.
stimata doamna,dumneavoastra credeti sincer in ce ati scris sau ati scris pt.ca da bine si e la moda ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:33

Nu sunt oportunista, ,,snoaba' sa postez ceea ce e la moda si in ceea ce nu cred. Desigur, cred ce -am scris. Cu care parte nu sunteti deacord? E doar o opinie si trebue sa ma mai documentez -

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:38

De la: rodik_mi, la data 2010-01-27 15:33:50Nu sunt oportunista, ,,snoaba' sa postez ceea ce e la moda si in ceea ce nu cred. Desigur, cred ce -am scris. Cu care parte nu sunteti deacord? E doar o opinie si trebue sa ma mai documentez -

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 15:42

De la: florinpreda999, la data 2010-01-27 15:38:04
De la: rodik_mi, la data 2010-01-27 15:33:50Nu sunt oportunista, ,,snoaba' sa postez ceea ce e la moda si in ceea ce nu cred. Desigur, cred ce -am scris. Cu care parte nu sunteti deacord? E doar o opinie si trebue sa ma mai documentez -
VAD CA NU MA LUATI IN SERIOS, DOMNULE PREDA - asta e trec pe fazan Te pup Nutica!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:26

Judecat = raiune, gndire logic...

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 10:29

De la: rodik_mi, la data 2010-01-27 15:42:22
De la: florinpreda999, la data 2010-01-27 15:38:04
VAD CA NU MA LUATI IN SERIOS, DOMNULE PREDA - asta e trec pe fazan Te pup Nutica!
te pup si eu dar va rog ceva,am deschis aceasta discutie ,nu cu s copul de-a crea polemici ci de a privi SERIOS ,aces subiet,DE CE? fiinca este ceva care ne priveste pe toti
Este vb de judecata lui Dzeu,poate nui convenabil ,ptr.
. noi sa fim trasi la raspundere ,dar ASTA e ,
vers din FAPTE 17:31 citat mai sus spune ca DUMNEZEU a stabilito ZI a judecati ,si nu OMU
PTR.cine ? ptr cei de,,pamantu locuit,, de ce ?ptr ca EL are un scop,
aici este vb de un judecator ,si de persoane care vor fi judecate in2 TIMOTEI4:1 VEDEM CA JUDECATORU NUMIT DE D-ZEU este CRISTOS ISUS aici apare o ,intrebare,Cine sunt,,cei vii ,,de pe pamantu locuit?

TASA
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:01

Cnd ruinea femeilor va disprea, atunci ziua Judecii va fi aproape

Fericitul Filothei Zervakos, sfantul ucenic al Sf. Nectarie de Eghina vorbeste despre unul din semnele apropierii sfarsitului despre care. se vorbeste mai putin, despre o anormalitate intrata, din pacate, in obisnuit, in firesc. Si in alta parte (vezi aici) Fericitul a descoperit ce a primit de la Dumnezeu ca viziune, ca una din cele doua mari rele pentru care Dumnezeu bate lumea astazi este, pe langa avort, si goliciunea femeilor, fenomen de proportii fara precedent in istorie:

Umbl acum goale, desi brbatii nu sunt mai prejos, ns mai mult femeile, iar aceasta nu este cu putint s-o rabde Dumnezeu. A rbdat pe pctosii din vremea lui Noe, pe cei din Sodoma si Gomora, dar parc nu ajunseser la acest stadiu, s umble goi pe strad si s-si arate trupurile lor goale la brbati, ca s-i atrag spre pcat.

Prilej de a ne aminti ca marturisirea lui Hristos sau a inchinarii la idolul trup se face si prin cele exterioare dar reprezentative ale noastre si pentru a constientiza ca desfranarea sau curatia sunt cel mai lesne propovaduite nu prin cuvinte, ci prin exemplul nostru:

mbrcmintea necuviincioas a femeilor

Despre femei ce s mai spun? Nu au n minte altceva dect cum s se mpodobeasc. Se ntrec una pe alta n veminte. Ce s spun i despre mbrcmintea necuviincioas pe care le ndeamn s o poarte nscocitorul rutii, diavolul. Vai i amar! Cum de nu le e ruine femeilor cretine? igncile i musulmanele se mbrac decent, pentru a nu-i sminti pe brbai, pe cnd femeile cretine, care au tradiie de la Hristos, de la apostoli, de la Sfinii Prini s se mbrace decent, au ajuns la nebunie desvrit prin felul n care se mbrac! Taii i mamele s fie pilde bune i s nu-i lase copiii povuindu-i cu iubire de Dumnezeu s se mbrace necuvios. Iar brbaii s le fereasc pe femeile lor de mbrcmintea indecent, cci vor da socoteal n ziua Judecii. Femeile cere intr n biserica lui Dumnezeu mbrcate necuviincios i fr de ruine, fac voia diavolului. Mai bine s nu calce pe la biseric, fiindc n afar de faptul c nu au nici un folos din asta, i vatm i i smintesc i pe ceilali credincioi din biseric.

mi pare ru c sunt nevoit s cercetez i s mustru. Nu vreau acest lucru, i poate c-i ntristez pe cei rspunztori de asta. Dac nu v-a iubi, nu v-a cerceta. ndreptai-v i atunci voi nceta i eu s cercetez. Vai mie dac voi tcea, vznd asemenea frdelegi!

Cnd ruinea femeilor va disprea

ntr-o carte veche pe care am gsit-o cu muli ani n urm, am citit printre altele c, atunci cnd ucenicii L-au ntrebat pe Domnul nostru Iisus Hristos cnd se vor ntmpla n lume semnele nfricotoare ale celei de-a Doua Veniri, cnd dragostea multora se va rci i credina va pieri, Domnul le-a spus, printre altele: atunci cnd femeile vor deveni brbai i brbaii femei.

i Sfntul Ioan Gur de Aur, atunci cnd nite cretini l-au ntrebat cnd va fi a Doua Venire, le-a rspuns: Cnd ruinea femeilor va disprea, atunci ziua Judecii va fi aproape. Aceste profeii ale Domnului nostru Iisus Hristos i ale Sfntului Ioan Gur de Aur i ale altor prooroci, apostoli, Sfini Prini, despre care am vorbit mai devreme, se mplinesc astzi cu precizie.

De aici ncolo nceteaz s te mai vopseti

Ca printe duhovnicesc, am ndatorirea i responsabilitatea s-i povuiesc pe fiii mei. Te povuiesc deci ca de aici ncolo s ncetezi a-i mai vopsi buzele, unghiile i faa i s rmi cum te-a zidit Dumnezeu. Nu-i dori s devii mai presus de Dumnezeu; fiindc, atunci cnd te vopseti cu culori roii, l huleti pe Dumnezeu. E ca i cum ai spune: Dumnezeu n-a tiut sau n-a putut s m fac cu buze sau unghii roii; i ceea ce n-a putut s fac Dumnezeu, o voi face eu, ca s par mai frumoas s m admire i preuiasc brbaii i femeile fr minte i s-mi spun c sunt , modern, nu napoiat. ns n felul acesta l ntristezi pe Dumnezeu i pe mine, printele tu duhovnicesc, i pe toi oamenii cumini i cu fric de Dumnezeu, i-l bucuri pe diavol i pe oamenii nenelepi, brbai i femei.

Aadar, dac l iubeti pe Dumnezeu i i-e fric de Dnsul, dac m respeci i pe mine, printele tu duhovnicesc, din clipa aceasta n care primeti scrisoarea mea, s ncetezi a te mai vopsi. i s-i mpodobeti de aici ncolo sufletul cu smerenie, cuvioenie i virtui. Atunci se va bucura i Dumnezeu, i ngerii, i Maica Domnului, i sfinii, i te vor ocroti i nvrednici s intri n mpria Cerurilor.

ns dac vei urma moda i te vei lua dup femeile moderne, ca acuma, cnd le imii vopsindu-te, le vei imita i la fumat, i la jucat cri i la altele, care sunt scrboase chiar i cnd le amintete cineva.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:07

Ziua judecatii...este atunci cind te pocneste cineva cu polonicul in cap. Si te mai opresti putin, sa te gindesti,...de ce...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:19

ziua cind ai raspunsul la intrebarea de ce.Poate fi oricind si poate fi de la oricine.Poti sa-ti raspunzi si singur si sa fii judecator cu tine insuti.Din acel moment poti avea o viata noua,o alta viata,sa fii un alt om.Daca stii si cum sa ai ochii larg deschisi sa te detasezi de tine insuti si sa te vezi din exterior ,daca reusesti sa fii sincer cu tine insuti ,ziua judecatii tale poate fi oriunde oricind esti pregatit.Apoi poti incepe sa traiesti din nou,o viata noua ,in care nu mai repeti mereu si mereu aceleasi greseli,o viata noua,in care stii sigur ca tu ai fost cel care a rupt cercul.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:22

Camelia 75 am citit ce ai postat pe topic si nu doresc sa intru in polemica cu tine asa cum m-a rugat TASA NUTI dar nu pot fi deacord cu faptul ca o femee ce se ingrijeste, se vopseste si la urma urmei are grija de aspectul sau exterior, face un lucru rau, nepotrivit Dimpotriva a nu avea grija de trup cat si de suflet, mi se pare un lucru grav Neglijenta denota lipsa de respect pentru tine cat si pentru cei cu care relationezi.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:25

Fericitul Filothei Zervakos, sfantul ucenic al Sf. Nectarie de Eghina vorbeste despre unul din semnele apropierii sfarsitului despre care. se vorbeste mai putin, despre o anormalitate intrata, din pacate, in obisnuit, in firesc. Si in alta parte (vezi aici) Fericitul a descoperit ce a primit de la Dumnezeu ca viziune, ca una din cele doua mari rele pentru care Dumnezeu bate lumea astazi este, pe langa avort, si goliciunea femeilor, fenomen de proportii fara precedent in istorie:------acum reciteste te rog

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:27

acestea sunt invataturile sfintilor parinti pe care daca ne consideram cu adevarat credinciosi trebuie sa tinem seama de ele

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:37

..Focuri de cuit n noapte n regia lui Scheletron Prjit.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 17:04

De la: mytcor, la data 2010-01-28 16:37:20..Focuri de cuit n noapte n regia lui Scheletron Prjit.

...what ?...am gre' topiceaua, sorry!..

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 19:56

De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti?

Draga TASA ,eu te-as intreba despre care judecata se vorbeste in acel verset???
Este vorba de judecata de cercetare care incepe cu CASA DOMNULUI? ...sau cea FINALA care va fi facuta de Sfintii mintuiti?

Maranatha
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 00:02

De la: tilsor, la data 2010-01-28 19:56:11
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti?

Este vorba de judecata de cercetare care incepe cu CASA DOMNULUI? ...sau cea FINALA care va fi facuta de Sfintii mintuiti?
Este vorba despre ZIUA JUDECATII, va fi o perioada de o mie de ani pe parcursul careia oamenii vor avea ocazia sa redobandeasca ceea ce a pierdut Adam si Eva, adica VIATA VESNICA. Ne apropiem de prezisul sfarsit al actualului SISTEM, cand DUMNEZEU va distruge societatea umana corupta si ii va inlatura pe cei rai.
Supravietuitorii acestui SFARSIT sunt "cei vii", care vor fi judecati (Revelatia 7:9-14);(Revelatia 19:11-16).

TASA
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 00:05

De la: tasa_nuti, la data 2010-01-29 00:02:59

Este vorba despre ZIUA JUDECATII, va fi o perioada de o mie de ani pe parcursul careia oamenii vor avea ocazia sa redobandeasca ceea ce a pierdut Adam si Eva, adica VIATA VESNICA. Ne apropiem de prezisul sfarsit al actualului SISTEM, cand DUMNEZEU va distruge societatea umana corupta si ii va inlatura pe cei rai.
Supravietuitorii acestui SFARSIT sunt "cei vii", care vor fi judecati (Revelatia 7:9-14);(Revelatia 19:11-16).

nu cred ca omul este facut pentru nemurire si viata vesnica... nu stiu...poate doar daca Divinitatea ne schimba ADN-ul

Omerta Vision
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 00:09

De la: camelia75, la data 2010-01-28 15:25:42Fericitul Filothei Zervakos, sfantul ucenic al Sf. Nectarie de Eghina vorbeste despre unul din semnele apropierii sfarsitului despre care. se vorbeste mai putin, despre o anormalitate intrata, din pacate, in obisnuit, in firesc. Si in alta parte (vezi aici) Fericitul a descoperit ce a primit de la Dumnezeu ca viziune, ca una din cele doua mari rele pentru care Dumnezeu bate lumea astazi este, pe langa avort, si goliciunea femeilor, fenomen de proportii fara precedent in istorie:------acum reciteste te rog

Ce tareeeee!!!!!!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 00:21

De la: tasa_nuti, la data 2010-01-29 00:02:59 Este vorba despre ZIUA JUDECATII, va fi o perioada de o mie de ani pe parcursul careia oamenii vor avea ocazia sa redobandeasca ceea ce a pierdut Adam si Eva, adica VIATA VESNICA. Ne apropiem de prezisul sfarsit al actualului SISTEM, cand DUMNEZEU va distruge societatea umana corupta si ii va inlatura pe cei rai.
Pana una alta ... i-a o bere si hai sa rumegam impreuna ceva ...
Cum se face ca numele lui Adam si al Evei nu au fost nscrise pe toate pergamentele - stii ce's alea banuiesc - ci figureaza numai n cartile micului popor evreu ? Probabil trebuie sa admitem ca aztecii si mohicanii din America n-au avut ''tata'' ... asta ca un exemplu.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 10:08

De la: Dorinel, la data 2010-01-29 00:21:22
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-29 00:02:59 Este vorba despre ZIUA JUDECATII, va fi o perioada de o mie de ani pe parcursul careia oamenii vor avea ocazia sa redobandeasca ceea ce a pierdut Adam si Eva, adica VIATA VESNICA. Ne apropiem de prezisul sfarsit al actualului SISTEM, cand DUMNEZEU va distruge societatea umana corupta si ii va inlatura pe cei rai.
Pana una alta ... i-a o bere si hai sa rumegam impreuna ceva ...
Cum se face ca numele lui Adam si al Evei nu au fost nscrise pe toate pergamentele - stii ce's alea banuiesc - ci figureaza numai n cartile micului popor evreu ? Probabil trebuie sa admitem ca aztecii si mohicanii din America n-au avut ''tata'' ... asta ca un exemplu.
Normal ca stiu ce-s pergamentele,cred ca te referi cele descoperite laMAREA MOARTA ?nu? sa sti ca numele lor (ADAM si EVA),se afla chiar si APOSTOLU PAVEL,ii citeaza ,
poate pe azteci i-a adus barza ,iar ptr mine berea nu este un ideal de-al atinge .... am alte preocupari in rest numai bine si sanatate

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 10:14

De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-29 00:05:57

nu cred ca omul este facut pentru nemurire si viata vesnica... nu stiu...poate doar daca Divinitatea ne schimba ADN-ul
poate ptr. NEMURIRE nu ,dar ptr vesnicie DA, STI DE CE? fiinca cat de bolnav ,sau batrani am fi ,tot mai vrem sa traim ,oare de ce? ptr.a e scis in GENELE noastre ,si in mintea noastra avem gandu de-a trai a mai mult
Oare de ce oameni alearga dupa ELEXIRU TINERETI??!!!

TASA
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 10:37

Dumnezeu a pus in om gandul vesniciei

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 21:30

Draga TASA..imi cer scuze ,dar nu sint de acord cu tine,...ceea ce ai postat este conceptul de credinta al MARTORILOR lui IEHOVA...care spun ca in cei o mie de ani va fi viata....ori nu citesti Biblia...acolo spune CLAR ca satana nu va mai avea pe cine sa insele caci toti vor fi murit la venirea lui HRISTOS,cind va veni sa-si ia credinciosii....
Citeste Apocalipsa (sau revelatia cum ii spui) 20 intregul capitol.....dar fi atenta la versetul 5....si 12,13.
E nevoie de mult studiu ptr a intelege CORECT CUVINTUL BIBLIEI....

Maranatha
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:29

Daca nu esti din ""clasa unsa""nu ai cum sa intelegi Revelatia...Martorilor!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:59

De la: symy1, la data 2010-01-29 23:29:14 Daca nu esti din ""clasa unsa""nu ai cum sa intelegi Revelatia...Martorilor!!!!!
Te referi la Unsii Domnului sau la unsurosii domnului?

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:52

De la: tilsor, la data 2010-01-29 21:30:51

Draga TASA..imi cer scuze ,dar nu sint de acord cu tine,...ceea ce ai postat este conceptul de credinta al MARTORILOR lui IEHOVA...care spun ca in cei o mie de ani va fi viata....ori nu citesti Biblia...acolo spune CLAR ca satana nu va mai avea pe cine sa insele caci toti vor fi murit la venirea lui HRISTOS,cind va veni sa-si ia credinciosii....
Citeste Apocalipsa (sau revelatia cum ii spui) 20 intregul capitol.....dar fi atenta la versetul 5....si 12,13.
E nevoie de mult studiu ptr a intelege CORECT CUVINTUL BIBLIEI....
D-le Tilisor,imi pare rau eu aici nu postez CONCEPTE , da e adevarat ,sunt O MARTORA A LUI IEHOVA .si asta scoate in evidenta a studiez mult BIBLIA ,deoarece in cele 5 intruniri sapt ,plus studiu personal ,si cel familial ce credeti ca facem ? STUDIEM,
Deci cand ma-m referit la judecata ca e pe o perioada de 1000 de ani ,ma-m referit oportunitatea acelor categori de oameni um ar fi:-cei ce vor invia ,cei care vor tree cu viata peste MARELE NECAZ,cei care nu au auzit cuvantul DONMULUI,
e adevarat ca pe parcusu ZILEI DE JUDECATA,SATAN ,si demonii nu isi vor mai putea ezxercita influenta asupra oamenilor(apoc 20 :1-3) dar la sfarsit i se va permite sa puna la incercare loialitatea fiecarei finte umane
iar despre venirea lui ISUS CRISTOS ,PUTEM DISCUTA (RECUNOSC CA E F GREU PE FOFUM UNA E VERBAL SI ALTA E IN SCRIS) CU BINE

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:58

De la: symy1, la data 2010-01-29 23:29:14 Daca nu esti din ""clasa unsa""nu ai cum sa intelegi Revelatia...Martorilor!!!!!
MA BUCUR CA AI AUZIT DE ,,UNSII DOMNULUI,, sper sa si intelegi si mai mult sa -ti fie de folos asta ,denota ca ai citit si esti informat M ATEI 28 :19 -20

TASA
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este ZIUA JUDECATII?
Mergi la: