back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce este ziua judecatii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 22:36

SoRIN.Referitor la punctul 4 ,pe care ai zis ca nu esti de acord ,in Daniel 7:23 ingeru ii face de cunoscutce v-a face cea dea 4 fiara ,
din punct de vedere istoric acest lucru s-a adeverit cand provincia Britania,devine in cele din urma Imperiu Britanic , candva acest impreriu ,a cuprinsun sfert din suprafata pamantului, si un sfert din populatia lui.
cornu cel ,,mic,, nu simboliza numai Imperiu Britanic ,in 1783,MAREA BRITANIE a recunascut independenta celor 13 coloniia le sale din AMERICA
IN cele din urma SUA S-AU ALIAT CU Marea BRITANIE,ajugand dupa al doilea razboi mondial o natiune dominanta a lumi
ea constituie,,cornul,,care avea ....ochi,, EA CHIAR ESTE un bun observator perspicace!Ea vorbeste lucruri mari dictand politica pe care sa o urmeze cea mai mare parte a lumii si avand rolul de purtator de cuvant al acesteia sau de "proroc mincinos" - DANIEL 7:8, 11,20 ; APOCALIPSA 16:13; APOCALIPSA 19:20. Data viitoare daca vrei discutam despre Daniel 2:34, 35 ; Daniel 2:44,45 cine este piatra care lovise "chipul si apoi s-a facut un munte mare"numai bine NUTICA

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 22:40

De la: florinpreda999, la data 2010-02-03 20:54:06
De la: tilsor, la data 2010-02-03 20:51:57
De la: tasa_nuti, la data 2010-02-02 23:31:09
De la: symy1, la data 2010-02-02 21:02:08Sorine tu nu ai relizat ca Tasa este dintre alte "oi" ar fi bine sa-l vada pe adevaratul Pastor....Dumnezeu Fiul..!!!!!!
Nu te supara, PASTORUL meu este Isus. V-am pus o intrebare, care este semnul de indentificare al celor ce merg la cer?, Si ce rol au ei acolo? Toate religile sustin ca merg la cer. ARGUMENTE..... EU SUNT OAIE...TU?

Pentru ca scrii **** V-am pus o intrebare**** o sa+ti raspund cu versetul Bibliei care este semnul de IDENTIFICARE al celor ce merg la cer? Apoc.14,12
www.youtube.com/watch?v=SyXfjRPgl-Q
FLORIN ESTI COMIC.

Raporteaza abuz de limbaj
TASA
tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 20:55

De la: tasa_nuti, la data 2010-02-03 22:36:09SoRIN.Referitor la punctul 4 ,pe care ai zis ca nu esti de acord ,in Daniel 7:23 ingeru ii face de cunoscutce v-a face cea dea 4 fiara ,
din punct de vedere istoric acest lucru s-a adeverit cand provincia Britania,devine in cele din urma Imperiu Britanic , candva acest impreriu ,a cuprinsun sfert din suprafata pamantului, si un sfert din populatia lui.
cornu cel ,,mic,, nu simboliza numai Imperiu Britanic ,in 1783,MAREA BRITANIE a recunascut independenta celor 13 coloniia le sale din AMERICA
IN cele din urma SUA S-AU ALIAT CU Marea BRITANIE,ajugand dupa al doilea razboi mondial o natiune dominanta a lumi
ea constituie,,cornul,,care avea ....ochi,, EA CHIAR ESTE un bun observator perspicace!Ea vorbeste lucruri mari dictand politica pe care sa o urmeze cea mai mare parte a lumii si avand rolul de purtator de cuvant al acesteia sau de "proroc mincinos" - DANIEL 7:8, 11,20 ; APOCALIPSA 16:13; APOCALIPSA 19:20. Data viitoare daca vrei discutam despre Daniel 2:34, 35 ; Daniel 2:44,45 cine este piatra care lovise "chipul si apoi s-a facut un munte mare"numai bine NUTICA

Draga Tasa,incurci lucrurile cu Biblia in mina, Marea Britanie, nu are nimic comun cu biblia,Este amintita doar ca regatul Anglo-saxon care a facut parte dintre cele 10.
America poarta un rol important abia in Apocalisa cind va da putere fiarei, sa-si indeplineasca planul final pe acest pamint.

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:58

Draga TASA inca astept comentariile tale...dacacreyi ca putem continua...

Maranatha
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:31

Eu nu am putut s-o conving ca trebuie sa ia Cina Domnului...cu Biblia in mana

symy-apocalipsa.blogspot.ro
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 16:46

De la: tilsor, la data 2010-02-06 18:58:49Draga TASA inca astept comentariile tale...dacacreyi ca putem continua...
Sorin ,momentan,sunt ocupata si nu pot intra pr net,dar o sa reluam discutia cat de repede o sa pot ,va doresc sincere salutari la toti
cu ajutoru lui D-ZEU vb cat de curand,

TASA
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 16:49

Tasa , te poop si eu si astept sa iti citesc postarile.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 18:10

De la: tasa_nuti, la data 2010-02-08 16:46:52
De la: tilsor, la data 2010-02-06 18:58:49Draga TASA inca astept comentariile tale...dacacreyi ca putem continua...
Sorin ,momentan,sunt ocupata si nu pot intra pr net,dar o sa reluam discutia cat de repede o sa pot ,va doresc sincere salutari la toti

Sint plin de rabdare....

Maranatha
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 20:24

De la: rodik_mi, la data 2010-02-08 16:49:24Tasa , te poop si eu si astept sa iti citesc postarile.
CEAO RODIK ,ma bucur ca-ti place discutia , te pupik pa

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 20:30

De la: tilsor, la data 2010-02-08 18:10:07
De la: tasa_nuti, la data 2010-02-08 16:46:52

Sint plin de rabdare....
Sorin ,am revenit , si astept sa ne cONTINUAM discutia ,dar te rog ceva .vino si tu intrebari apoi,as dori sa fie un DIALOG cu intrebari la obiect si sa pot da raspunsuri ,care poate ar face discutia mai interesanta OK? ASTEPT......

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 21:57

De la: symy1, la data 2010-02-06 20:31:38 Eu nu am putut s-o conving ca trebuie sa ia Cina Domnului...cu Biblia in mana

TASA
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 01:18

Ziua judecatii ? De ce si-ar dori un creator o zi a judecatii !? E ca si cum eu ,creatorul calculatorului ,as stabili o zi in care sa-l judec ! Pe unele le-as ""pedepsi"" -adica le-as trimite la fier vechi iar pe altele le-as rasplati -adica le-as crea un muzeu -sa fie admirate -o eternitate ! De ce sa cred ca un dumnezeu ar fi interesat de o zi a judecatii ? Mai repede as crede ca cel care a scris biblia -a considerat ca ii sta bine divinitatii sa aiba un comportament cat mai uman ! Poate ca la nivelul unei divinitati nici macar nu exista acest concept -de judecare a unor presupuse greseli ! E un proverb -omul e supus greselii -inteleg de aici ca e normal sa gresesti daca esti om ! Animalele gresesc rar-la ele greseala se plateste cu viata ! Noi oamenii suntem ceva mai superficiali -gresim destul de des ! Nu cred ca e nevoie de o pedeapsa eterna -e ilogic ! Cata rautate sa ai in tine -ca divinitate - ca sa doresti sa acorzi o asemenea pedeapsa -mai rea decat o condamnare la moarte ! Cred ca prin mintea celor care au scris biblia si-a bagat coada sau pixul !

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 14:12

De la: karpov, la data 2010-02-16 01:18:35

Ziua judecatii ? De ce si-ar dori un creator o zi a judecatii !? E ca si cum eu ,creatorul calculatorului ,as stabili o zi in care sa-l judec ! Pe unele le-as ""pedepsi"" -adica le-as trimite la fier vechi iar pe altele le-as rasplati -adica le-as crea un muzeu -sa fie admirate -o eternitate ! De ce sa cred ca un dumnezeu ar fi interesat de o zi a judecatii ? Mai repede as crede ca cel care a scris biblia -a considerat ca ii sta bine divinitatii sa aiba un comportament cat mai uman ! Poate ca la nivelul unei divinitati nici macar nu exista acest concept -de judecare a unor presupuse greseli ! E un proverb -omul e supus greselii -inteleg de aici ca e normal sa gresesti daca esti om ! Animalele gresesc rar-la ele greseala se plateste cu viata ! Noi oamenii suntem ceva mai superficiali -gresim destul de des ! Nu cred ca e nevoie de o pedeapsa eterna -e ilogic ! Cata rautate sa ai in tine -ca divinitate - ca sa doresti sa acorzi o asemenea pedeapsa -mai rea decat o condamnare la moarte ! Cred ca prin mintea celor care au scris biblia si-a bagat coada sau pixul !

Sti ce nu inteleg eu ,?cum de nu crezi ca exista BIBLIE,?nu crezi existenta lui D-ZEU ,DAR te citez pe tine : ca prin mintea celor care au scris biblia si-a bagat dracu coada : acum ce sa cred ? ca in D-ZEU NU CREZI ,DAR DE CE INVOCI PE SATAN ,?el exista? sti care e diferenta intre D-zeu ,si noi ? EL este indelung RABDATOR ,iar noi JUSTITIARI NU CREZI CA AICI PE FRUMOASA NOASTRA PLANETA ,AR TREBUI SA SE faca putina CURATENIE? atat spirituala cat si morala ,e prea multa TOLERANTA si asta dauneaza grav SANATATI MINTALE !

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 21:26

buna Sorin astept sa ne cotinuam discutia ce zici ?

TASA
ion00

367 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:37

Care sa fie viata noastra viitoare?
www.youtube.com/watch?v=6jHfaUaPZ-8

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 13:22

De la: ion00, la data 2010-02-25 20:37:41Care sa fie viata noastra viitoare?
www.youtube.com/watch?v=6jHfaUaPZ-8[/quote] Viata noastra viitoare ,depinde de ce decizi vom lua ,ce ne dorim,si daca vom si actiona conform dorintelor noastre
Daca privim spre orizont ,si in viitor vom observa ca ne indreptam cu pasi repezi spre o ,Lume mai buna ,adica LUMEA NOUA ce-a promisa de D-ZEU,si nu de oameni

TASA
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 20:33

Buna Draga Tasa, sa reluam discutiile....scuze dar pentru unii criza...e criza de timp(eu de exemplu)
Dupa ce am discutat despre chipul lui Nebucadnetar...hai sa vedem cine este acea piatra care se desprine...si distruge chipul...
Biblia spune ca este poporul lui Dumnezeu..............CARE POPOR........CUM POATE FI DEOSEBIT DINTRE CEILALTI............CE ANUME IL CARACTERIZEAZA.............
Cred ca este deocamdata de ajuns....

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 20:33

Buna Draga Tasa, sa reluam discutiile....scuze dar pentru unii criza...e criza de timp(eu de exemplu)
Dupa ce am discutat despre chipul lui Nebucadnetar...hai sa vedem cine este acea piatra care se desprine...si distruge chipul...
Biblia spune ca este poporul lui Dumnezeu..............CARE POPOR........CUM POATE FI DEOSEBIT DINTRE CEILALTI............CE ANUME IL CARACTERIZEAZA.............

Maranatha
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 15:43

De la: tilsor, la data 2010-02-26 20:33:54Buna Draga Tasa, sa reluam discutiile....scuze dar pentru unii criza...e criza de timp(eu de exemplu)
Buna Sorin,sa ne amintim de visul REGELUI,acum Danielii spune in Daniel 2:34,35 despre punctul culminant al visului...dezlipirea a unei PIETRE fara ajutoru unei mani, si profetia continuacu urmatoarea explicatiedin Dan 2 44 ,45
Insa ce semificatie are in zilele noastre,,interpretarea demna de incredere,,pe care a dat-o Daniel?
Conform vers din LUCA21:24,in octombrie1914 s-au incheiat ,,timpurile fixate ale natiunillor,,se mai poate citi si Apoc12:1-5,19:16 asadar aceea ,,piatra simbolica este ,REGATU{inparatia} MESIANIC condus de ISUS CRISTOS care a fost desprinsadin ,,muntele,,suveranitatii universalelui D-ZEU,prin putere divina NU prin intermediuunor maiini omenesti .......DA este poporul lui Dumnezeu ,care este compus ,din toate natiunile pamantului,, care vor purta numele adev,Dumnezeu ,si vor aplica ROMANI 10:12-18.Mai vb

TASA
tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 17:28

mai este interesat cineva ?astept ,ce s-a intamplat?

TASA
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 14:39

De la: tasa_nuti, la data 2010-02-27 15:43:29
De la: tilsor, la data 2010-02-26 20:33:54Buna Draga Tasa, sa reluam discutiile....scuze dar pentru unii criza...e criza de timp(eu de exemplu)
Buna Sorin,sa ne amintim de visul REGELUI,acum Danielii spune in Daniel 2:34,35 despre punctul culminant al visului...dezlipirea a unei PIETRE fara ajutoru unei mani, si profetia continuacu urmatoarea explicatiedin Dan 2 44 ,45
Insa ce semificatie are in zilele noastre,,interpretarea demna de incredere,,pe care a dat-o Daniel?
Conform vers din LUCA21:24,in octombrie1914 s-au incheiat ,,timpurile fixate ale natiunillor,,se mai poate citi si Apoc12:1-5,19:16 asadar aceea ,,piatra simbolica este ,REGATU{inparatia} MESIANIC condus de ISUS CRISTOS care a fost desprinsadin ,,muntele,,suveranitatii universalelui D-ZEU,prin putere divina NU prin intermediuunor maiini omenesti .......DA este poporul lui Dumnezeu ,care este compus ,din toate natiunile pamantului,, care vor purta numele adev,Dumnezeu ,si vor aplica ROMANI 10:12-18.Mai vb

Da ,raspunsul era scurt.......POPORUL LUI DUMNEZEU, format cum bine zici, din toti care CRED din orice natie...
Cu 1914...nu sint de acors, caci luca 21,20-38 prezinta cu totul altceva....citeste atenta versetul32.
dar hai sa discutam despre ZIUA JUDECATII???.....cind se face judecata?; cite judecati sint?; cine o face?;

Maranatha
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Martie 2010, ora 18:43

De la: nastasemihail, la data 2010-01-28 15:07:20Ziua judecatii...este atunci cind te pocneste cineva cu polonicul in cap. Si te mai opresti putin, sa te gindesti,...de ce...

Mihai ,pe unde bantui??

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 11:46

De la: tasa_nuti, la data 2010-03-09 17:28:23mai este interesat cineva ?astept ,ce s-a intamplat?

Draga ,TASA nu observi ca nu mai intereseaza CREDINTA pe nimeni?????
sau nu cunosti versetul in care insusi dumnezeu se intreba.....Voi gasi Eu oare Credinta pe pamint cind voi revenii???

Lumea este egoista si interesata doar de BANALITATI si VULGARITATI....

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 12:29

De la: tilsor, la data 2010-03-14 11:46:09
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-09 17:28:23mai este interesat cineva ?astept ,ce s-a intamplat?

sau nu cunosti versetul in care insusi dumnezeu se intreba.....Voi gasi Eu oare Credinta pe pamint cind voi revenii???

Daca stiinta este o banalitate sau este vulgara -atunci ai dreptate !

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 13:30

Am .observat si eu ca de teme ibiblice se ajunge la la niste POLEMICI care de care,,am intrat pe diferite TOPICE ,cu gandu sa discut ,dar ma-m lasat pagubasa,fiinca am vazut ca se ajunge la ,,certuri si nemultumuri pe motive politice
eu consider ca ar trebui ca ,oameni de pe forum sa discute politica pe topicile aferente sa nu
ne afirmam indiferent de ,,SUBIECT ,,cat de inteligenti suntem ,asa oricine poate cita din diferiti FILOZOFI,,ARATAND CAT DE INTELIGENTI SUNTEM ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar de-ar durea prostia ,cred multi ar PLANGE. nu sunt absurda dar as vrea ca ,cei care au dorinta sa vorbeasca de DUMNEZEU apoi sa fie lasati sa creada ,si sa-si spuna parerea ,nu sa vb ca sa nu tacem
EU CRED CA MULTI AU O FORMA DE ,,INCHINARE ,, CU ASTA NE DEOSEBIM DE ANIMALE CA AVEM DISCERNAMANT ,SI PUTEREA DE A FI LIBERI
P.S. daca am suparat pe cineva imi cer scuze

TASA
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 15:02

De la: karpov, la data 2010-03-14 12:29:18

Draga Karpov,de ce stiinta nu scoate lumea in aceste vremuri din colapsul care curind va inghiti toata omenirea????? De ce nu Da mincare Africanilor infometati, de ce nu scoate ceva care sa ne demonstreze ca nu DEPINDEM de DUMNEZEU.....
Cititi matei 6, 33.....

Maranatha
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:29

De la: tilsor, la data 2010-03-14 15:02:15

Draga Karpov,de ce stiinta nu scoate lumea in aceste vremuri din colapsul care curind va inghiti toata omenirea????? De ce nu Da mincare Africanilor infometati, de ce nu scoate ceva care sa ne demonstreze ca nu DEPINDEM de DUMNEZEU.....
Cititi matei 6, 33.....

Si Dumnezeu de ce nu da de mancare copiilor africani??? de ce le infesteaza apele cu paraziti??? de ce ii omoara cu sadism??? Aaaaa ...LIBERUL ARBITRU??? Sadism??? Indiferenta ??? Sau imaginatia noastra legata de Zeul Ploii ??? Dumnezeu ...stiu ne iubeste ...asa ...cum stie el!!! Da !! dar oamenii il iau de exemplu!!( inclusiv oamenii de stiinta de care zici tu..)

tasa_nuti

182 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2010, ora 17:51

De la: alehin, la data 2010-03-14 16:29:01

Cititi matei 6, 33.....

Si Dumnezeu de ce nu da de mancare copiilor africani??? de ce le infesteaza apele cu paraziti??? de ce ii omoara cu sadism??? Aaaaa ...LIBERUL ARBITRU??? Sadism??? Indiferenta ??? Sau imaginatia noastra legata de Zeul Ploii ??? Dumnezeu ...stiu ne iubeste ...asa ...cum stie el!!! Da !! dar oamenii il iau de exemplu!!( inclusiv oamenii de stiinta de care zici tu..)
DAR sti ce nu inteleg eu ?,de ce tot ce este rau pe pamant se arunca urgent in ,,carca ,,lui DUMNEZEU?
scuza-ma ,dar din cate am citit ,nici un D-zeu nu a infestat apele ,sau a infometat oamenii ,sau mai rau a indemnat oameni la SADISM ,oare nu tot oamenii in lacomia lor ,au distrus ceea ce era mai frumos pe pamant
Oare tot D-ZEU este vinovat de PANDEMIA SIDA ,care face ravagi in AFRICA ? SARACI OAMENI SUNTEM ,,NEVINOVATI ,, SI PURI CA LACRIMA ,DE AICI SE DEDUCE CA EXISTA UN -VINOVAT - oare cine sa fie ? hai sa gasim vinovatii ,si apropo ,NU dumnezeu da de mancare oamenilor ,el le da puterea de-a munci ,si de as castiga existenta ,intradevar cu sudoarea frunti ,
cine nu munceste ,nici sa nu manance !,mai bine am cerceta adevaru si apoi sa dam vina pe alti de esecurile lumii sa nu uitam ca pe tot pamantu sunt oameni .care suspina si gem din cauza NECAZURILOR

TASA
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 18:00

De la: tasa_nuti, la data 2010-03-14 17:51:57
De la: alehin, la data 2010-03-14 16:29:01

Cititi matei 6, 33.....

DAR sti ce nu inteleg eu ?,de ce tot ce este rau pe pamant se arunca urgent in ,,carca ,,lui DUMNEZEU?
scuza-ma ,dar din cate am citit ,nici un D-zeu nu a infestat apele ,sau a infometat oamenii ,sau mai rau a indemnat oameni la SADISM ,oare nu tot oamenii in lacomia lor ,au distrus ceea ce era mai frumos pe pamant
Oare tot D-ZEU este vinovat de PANDEMIA SIDA ,care face ravagi in AFRICA ? SARACI OAMENI SUNTEM ,,NEVINOVATI ,, SI PURI CA LACRIMA ,DE AICI SE DEDUCE CA EXISTA UN -VINOVAT - oare cine sa fie ? hai sa gasim vinovatii ,si apropo ,NU dumnezeu da de mancare oamenilor ,el le da puterea de-a munci ,si de as castiga existenta ,intradevar cu sudoarea frunti ,
cine nu munceste ,nici sa nu manance !,mai bine am cerceta adevaru si apoi sa dam vina pe alti de esecurile lumii sa nu uitam ca pe tot pamantu sunt oameni .care suspina si gem din cauza NECAZURILOR

Da cine a inventat fatooo virusul HIV ??? nu Dumnezeul tau ??? nu l-a ,, urcat ,, Noe si pe el pe nava lui ca sa-l salveze de potop???
Eu imi fac impresia ca oamenii astia batuti in cap care cred cu fixitate in ceva rau ori sunt prosti ori sunt nebuni!!!
N-am ce sa mai spun din moment ce vii cu o aberatie de explicatie de genul ,, africanii ar putea sa munceasca mai mult ca d-aia mor de inanitie ...!! Uite cineva spunea de ce rezista religia de 2000 de ani !?! de-asta ca se nasc ca voi in proportie de 90% ...retarzi!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 18:11

Retarzilooor !! va faceti de ras cu ineptiile voaste!! ce discutati voi e ca si cum as face eu o lucrare elaborata despre incoltitul cartofului si contributia lui la incalzirea globala!!!
Eu si altii ( cred..) va vad ca pe Imparatul ...gol..care credea ca poarta niste hanie nemaipomenite!! Sunteti in c.u.r.u.l gol ...si de tot rasul!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce este ZIUA JUDECATII?
Mergi la: