Info
x
Ce este ziua judecatii?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 22:28
De la: tilsor, la data 2010-03-14 15:02:15De la: karpov, la data 2010-03-14 12:29:18De la: tilsor, la data 2010-03-14 11:46:09De la: tasa_nuti, la data 2010-03-09 17:28:23mai este interesat cineva ?astept ,ce s-a intamplat? Puteai sa-ti dai si singur raspunsul ! Atata timp cat religia va domina lumea -ce se intampla acum se va intampla si in viitor ! Daca gandeai 2 minute (eu gandesc tot timpul ) ti-ai fi dat seama ca daca americanii nu cheltuiau 100 de miliarde de dolari pe an ,timp de 10 ani din cauza razboiului din irak si Afganistan poate ca nu ar fi avut loc colapsul financiar la ei si nici in restul lumii ! Putem discuta in felul in care gandesti tu dupa 1000 de ani de la interzicerea religiilor si pun pariu ca lumea ar fi altfel !
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 23:57
De la: karpov, la data 2010-03-14 18:11:29Retarzilooor !! va faceti de rasCa te crezi ,iteligent , scuipand venin asta nu cred ca te onoreaza ,.de aici si pana a jigni ,mi s-e pare foarte lipsit de caracter , Nimeni nu te obliga sa crezi faci ce vrei dar a ne face RETARDATI, nu cred ca te ONOREAZA P,S, in legatura cu SIDA esti slab informat ,vezi ca virusu a fost descoperit secolul tecut ,asa CA MAI INFORMEAZATE ,nu am nimic cu tine ,dar cred ca suferi de NARCISISM ,sti de ce ?iti lipseste total UMILINTA , de-a lungu vieti am vb cu oameni cu studi ,chiar doctorate ,care poate erau atei ,dar erau modesti ,si respectosi ,asa ca TU nu deti ADEVARUL SUPREM ,dar ai tot timpu sa te cizelezi Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 00:13
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-14 23:57:01De la: karpov, la data 2010-03-14 18:11:29Retarzilooor !! va faceti de rasCa te crezi ,iteligent , scuipand venin asta nu cred ca te onoreaza ,.de aici si pana a jigni ,mi s-e pare foarte lipsit de caracter , Jignirile sunt la general si apar atunci cand celalalt pur si simplu nu face un minim de efort sa inteleaga logic ! Atunci trebuie sa-l sochezi ca sa-i atragi atentia ! Spui ca virusul a fost descoperit acum un secol -asta poate insemna ca e de la inceput-sau de la noe , daca e sa ne luam dupa biblie sau l-a inventat cel de sus ! In orice faza a"" evolutiei "" biblice a aparut -dumnezeu l-a creat !?? De ce a creat virusi -de ce ne imbolnavim? Asta nu are legatura cu liberul arbitru - seamana a razbunare si din cate stiu eu ,razbunarea e arma prostului ! Ca urmare dumnezeu e prost ? Sau au fost prosti cei care au scris biblia si care nu si-au dat seama ca oamenii vor sti la un moment dat mai mult decat au gandit ei ca ar sti dumnezeu ! Ca urmare a acestui fapt acel dumnezeu -in prezent ,pare un dumnezeu primitiv care nu stie decat cea ce in prezent stie si un copil inteligent de 3 sau 4 ani ! Te simti mai bine daca iti spun ca enoriasii crestini au cunostintele si discernamantul unui copil de 4 ani ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 00:20
Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 00:32
De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile. Simt nedreptatea si ma si deranjeaza ! Nu permit manipularea si nici amenintarile cu judecata si pedeapsa din partea unei divinitati imaginare ,nedovedite si de nedovedit ! Gandirea irationala si lipsa de logica ma inspaimanta ! Simt totul ca pe un pericol -simt nevoia sa ma apar -ma simt atacat -nu vreau sa simt ce au simtit giordano bruno si altii ! Incerc sa-i indrept si oricat de dur as fi in limbaj nu ma compar cu acei criminali care au legitimat crestinismul si l-au impus cu forta sau prin manipulare !
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 00:39
De la: karpov, la data 2010-03-15 00:32:45Bine, Karpov, daca nu crezi , nici nu ai de ce sa te temi de amenintarea cu Judecata de apoi. De exemplu daca eu te-as ameninta ca vine BAU-BAU si te mananca daca nu mergi imediat la culcare , (si tu stii ca nu exista Bau-Bau, ) te-ai teme sau ai lua-o ca pe-o amenintare? Cu siguranta , nu. Asa ca daca doresti sa fii rational, fii pana la capat in necredinta ta si nu lupta cu ceva ce nu exista. Nu te bate cu fantomele.De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile. |
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 00:52
De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:39:41De la: karpov, la data 2010-03-15 00:32:45Bine, Karpov, daca nu crezi , nici nu ai de ce sa te temi de amenintarea cu Judecata de apoi. De exemplu daca eu te-as ameninta ca vine BAU-BAU si te mananca daca nu mergi imediat la culcare , (si tu stii ca nu exista Bau-Bau, ) te-ai teme sau ai lua-o ca pe-o amenintare? Cu siguranta , nu. Asa ca daca doresti sa fii rational, fii pana la capat in necredinta ta si nu lupta cu ceva ce nu exista. Nu te bate cu fantomele.De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile. Uiti de existenta religiei in scoli -copii de clasa 1 chiar cred si simt frica ! Uiti de conflictul dintre religii -ai exemple destule chiar si in zilele noastre prin india,pakistan,nepal,irak,iran,irlanda de nord - sa nu uitam si de conflictul dintre crestinism si islamism ! De ce sa obligam generatiile viitoare sa treaca prin asa ceva -indiferent daca exista sau nu o divinitate ! Asta seamana a ceva dar ma abtin ! O sa incerc sa fiu mai tolerant-sa ma gandesc cu evlavie la asasinarea aztecilor si incasilor ,la noaptea sfantului Bartolomeu,la asasinarea albigenzilor ,la asasinarea cavalerilor templieri,la razboaiele religioase ,la inchizitie .... Doamne ajuta !
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:32
De la: karpov, la data 2010-03-15 00:32:45CHIAR NU TE INTELEG,sti ce cred ca prea le amasteci parca ar fi o CIORBA ,DE CE Ti-E FRICA ? de ce te sinmnti atacat? doar tu ataci si ,te crezi manipulat , dar DE CE?De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile. TU AMESTECI ISTORIA .sari de de la o perioada a istoriei ,care este vorba de secole ,apoi incerci TU sa ne manipulezi ,implementindune ,in cap ,,ca toate sunt o apa si un pamant .,, sti ca ISTORIA TREBUIE INTELEASA ,? CA SA O INTELEGI ,TREBUIE TIMP SI MULT STUDIU nU TE INTELEG ,,,DE CE TI-E FRICA ? DOAR NU AI d-zeu SA TE IA LA ROST ,TRAIESTI CA SI ,,epicurieni ,, vreau sa te intreb daca imi permiti ? tu ce speranta ai ,in ce crezi ,si ce astepti in viitor in legatura cu viata ta ? ai parinti ? daca prin absurd ti ai pierde pe cine ai invinui ,ca doar D-ZEU nu exista ? la ce se rezuma viitoru tau ? cum ai aparut ,?
TASA
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:36
e doar un teribilist ce se vrea in fatza
daca ideea majoritara ar fi fost ca NU exista dumnezeu, ar fi fost un fervent sustinator al contrariului pune-o pe seama varstei...
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:42
De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara Sti la ce ma gandesc si pe CRISTOS ,AU INCERCAT SA-L INVINUIASCA DE DIFERITE LUCRURI Dar sti ce nu stie acest tanar ?ca foarte multi contemporani care au trait in aceeasi perioada nu-l contesta ,doar azi se trezesc asa zisi ANTICRISTI ,CARE AR FACE ORCE SA DENATUREZE ADEVARU ,DAR NU VOR REUSI NICIODATA ! TOT CE S-A PROFETIT IN LEGATURA CU EL SA ADEVERIT , Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:45
De la: bad, la data 2010-03-15 21:36:25e doar un teribilist ce se vrea in fatzaasta e adevarat se v-a maturiza ...viata ii v-a da multe LECTI1 Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:51
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:32:11De la: karpov, la data 2010-03-15 00:32:45CHIAR NU TE INTELEG,sti ce cred ca prea le amasteci parca ar fi o CIORBA ,DE CE Ti-E FRICA ? de ce te sinmnti atacat? doar tu ataci si ,te crezi manipulat , dar DE CE?De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile. Eu nu amestec religia cu istoria sau cu politica ! Si in prezent traim o istorie in care biserica este mana in mana cu politica ! Biserica a introdus religia in scoli cu ajutorul politicii si culmea cu ajutorul unor comunisti idioti precum iliescu,constantinescu,nastase,basescu ... Banii de salarii pentru preoti vin tot de la stat ! Bisericile sunt construite sau reparate cu bani de la stat ! La nivel global crestinismul duce o lupta crunta cu islamismul -mor si in prezent oameni din cauza unei excrocherii care dainue din cele mai vechi timpuri ! Incearca sa gandesti care e diferenta dintre isus si Socrate,Platon,Seneca ,Aristotel si vei remarca clar ca cei mentionati il depasesc net ca inteligenta si ca cei care i-au fost contemporani (Seneca) nici macar nu l-au amintit ! Cati oameni au murit din cauza religiilor si cati din cauza celor amintiti de mine !?? Putem aici sa-l amintim si pe Hipocrate -el a facut mai mult pentru omenire decat toti sfintii la un loc ! Asa ca ar trebui sa-l limitam pe unul ca isus la rubrica de fapte diverse si sa ne respectam inaintasii care intr-adevar merita acest lucru ! Nu vreau religie in scoli -nu vreau ca varul meu din clasa a 7 a sa invete psalmul 50 ca sa ia o nota de 10 din cauza faptului ca profesoara lui de limba romana este sotie de preot ! E absurda aceasta lupta a bisericii de a-si face rost de enoriasi pervertind sufletele inocente ale copiilor ! Ii tareaza inca din clasele primare -ii ameninta cu pedeapsa iadului -a unui iad care nu exista -e un iad inventat de oameni -de niste oameni bolnavi-de schizofrenicii evreilor din vechime ! Chiar nu observati ca tot ce vine despre dumnezeu sau isus e de la evrei ? Acest popor ales care desi e favoritul lui dumnezeu -nu da 2 bani pe isus-nu da deoarece contemporanii lui -daca el totusi a existat- stiau ca nu are nicio legatura cu divinitatea !
|
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:57
De la: bad, la data 2010-03-15 21:36:25e doar un teribilist ce se vrea in fatza Pentru mine adevarul inseamna : Socrate-Platon_Aristotel -Seneca ...etc ! Daca pentru tine adevarul inseamna Isus atunci e grav ! Cel putin fa efortul sa vezi ce inseamna Iisus in limba aramaica veche si dupa ai mai discutam !
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 01:59
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:45:23De la: bad, la data 2010-03-15 21:36:25e doar un teribilist ce se vrea in fatzaasta e adevarat se v-a maturiza ...viata ii v-a da multe LECTI1 Daca maturizare inseamna ""crede si nu cerceta"" mai bine raman un bibic !
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 02:05
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:42:56De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara Citeste cateva dintre scrierile anticilor greci si vei vedea ce diferenta colosala este intre ele si biblie ! E ca si cum ai face o paralela intre Capra cu 3 iezi si teoria lui Einstein ! Adevarul sperie si pentru unii seamana cu Anticristul ! Acest Bau- Bau este vehiculat de catre biserica pentru a nu pierde controlul asupra acelora care detin reteta naivitatii !
|
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 14:46
De la: karpov, la data 2010-03-16 02:05:01De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:42:56De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara
TASA
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:07
De la: karpov, la data 2010-03-16 02:05:01Faptul ca compari ,SFANTA SCRIPTURA ,cu capra cu 3 iezi ,mi se pare de domeniul absurdului .TINERE NU UITA CA biblia ESTE O CARTE SFANTA care a fost scrisa 40 de barbati pe parcusul a 1600 de ani .De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:42:56De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara scrierea a inceput in anul 1513 i,n,e, si s-a terminat in anul 90 e.n. ,asa ca NU e o carete de povesti care incepe cu ...afost odata.... este o carte de profetii , Daca in marile muzee a le lumi,se gasesc DOVEZI cum ar fi una STELA LUI NABONID ,SI multe alte descoperiri arheologice ,care sustin veridicitatea EI , este adevarat ca in sanul RELIGILOR se practica multe lucruri se varsa mult sange si se lupta intre ele ,IN NUMELE LUI Dar EL este IUBIRE !1 si apoi ca te indentifici cu FILOZOFII LUMI , este problema ta ,dar nu uita ca nu au lasat in urma lor decat ,,TEORII,, unde sunt acum ?.....in tarana ! Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:17
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 12:07:48De la: karpov, la data 2010-03-16 02:05:01Faptul ca compari ,SFANTA SCRIPTURA ,cu capra cu 3 iezi ,mi se pare de domeniul absurdului .TINERE NU UITA CA biblia ESTE O CARTE SFANTA care a fost scrisa 40 de barbati pe parcusul a 1600 de ani .De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:42:56De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara grecii au inventat democratia, filozofii aia care sunt in tarana...datorita lor putem scrie liber pe forum, daca nu, ne ardeau mai marii bisericii pe rug-uri. Regimul divin biblic este autoritar si nicidecum nu abunda de iubire. Ori ma iubiti si faceti exact ce va spun, ori ardeti in foc...asta e idealul de iubire? Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:21
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 12:17:39De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 12:07:48De la: karpov, la data 2010-03-16 02:05:01Faptul ca compari ,SFANTA SCRIPTURA ,cu capra cu 3 iezi ,mi se pare de domeniul absurdului .TINERE NU UITA CA biblia ESTE O CARTE SFANTA care a fost scrisa 40 de barbati pe parcusul a 1600 de ani .De la: tasa_nuti, la data 2010-03-15 21:42:56De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 00:20:57Karpov, te rog eu daca ai pareri total opuse Nuticai, ti le-ai spus suficient de clar, n-o mai supara.Lasa sa continue dezbaterile pe tema data si apoi la sfarsit poti trage concluziile.RODICA,SA STI CA NU MA SPERE ACEST ,,TANAR,, am mai avut ocazia sa sa vb cu oameni fara ,traiectorie in viata ,dar asta trece este temporara se vede in ziua de astazi cat rezista democratie int-o societate
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:25
616, NU MAI INTRA SI-AICI CA ESTI Off topic
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:08
D-LE STEJERAN VASILE ,este adevarat ce spuneti dar sa stiti ca faptu ca sa-u ars pe rug oamenii care au dorit sa afle mai multe nu este vina lui D-ZEU ,si apoi teoria ca ar exista IAD unde ar arde oameni rai este o teorie nebiblica si falsa ca .si multe alte falsitati cum ar fi,
nemurirea sufletului trinitatea existenta iadului si alte teori false care ii tin pe oameni in captivitatea religilor false . daca anumiti oameni au descoperit lucruri ,care azi ne sunt de folos ,sunt deacord ca trebuie apreciati ,cu atat mai mult nu ar trebui apreciat ,CREATORUL TUTUROR LUCRURILOR? majoritatea cred ca DA ! Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:13
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 13:08:39D-LE STEJERAN VASILE ,este adevarat ce spuneti dar sa stiti ca faptu ca sa-u ars pe rug oamenii care au dorit sa afle mai multe nu este vina lui D-ZEU ,si apoi teoria ca ar exista IAD unde ar arde oameni rai este o teorie nebiblica si falsa ca .si multe alte falsitati cum ar fi,
Raporteaza abuz de limbaj
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 15:42
De la: stejerean_vasile, la data 2010-03-17 13:13:14 Arderea pe rug se datoreaza bibliei scrisa de cei 40 de analfabeti ! Tu ai pretentia de opera literara la o carte precum biblia -e ca si cum eu as citi o carte scrisa de becali sau vanghelie si sa cred ca e mai buna decat una scrisa de paler ! Majoritatea crede in dumnezeu -spui tu -insa uiti ca majoritatea a crezut in iliescu in 1990 si mai cred si azi ! S-ar parea ca majoritatea ,in general gandeste prost ! Cum poti sa te consideri crestin si sa alegi un fost comunist-unul care se da liber cugetator -un criminal ca iliescu ! Deci chestia cu majoritatea nu este un argument pertinent ! Biblia ,daca o citesti cu atentie observi ca nu are nici o valoare literara- a fost scrisa de niste analfabeti -de niste oameni care au tinut cont de contextul istoric -niste prostavani fara minte -care nu au avut macar mintea unui jules verne ,nu a fost nici un vizionar printre ei ! Nu s-au gandit ca la un moment dat si un copil isi va da seama ca e ceva in neregula ! Nu e logic ca o divinitate sa creeze o carte prin care sa ne transmita niste informatii -la un nivel atat de primitiv ! Nu a prevazut ca omenirea in timp va gandi astfel ! Daca in prezent am dori sa adaptam biblia la noul context istoric -nu ar mai fi posibil ! Ar insemna sa mai ramana poate doar cateva capitole -restul este balast-balastul unor vremuri de mult apuse ! E absurd sa fii o divinitate omnipotenta si sa creezi o asemenea carte ,prin intermediul unor nulitati -avand in vedere ca la acea vreme existau oameni mai inteligenti decat scribologii bibliei ! Cum sa creezi o carte de referinta care sa nu poata fi adaptata la noile realitati ? Seneca s-a nascut in acelasi an cu isus si a trait dublul vietii acestuia ! A fost un geniu pentru acele vremuri -avea o memorie iesita din comun ! Daca ii citeai numele a 1000 de soldati ti-i spunea ,pe de rost ,in aceeasi ordine ! De ce dumnezeu nu a creat un isus cel putin de acelasi nivel intelectual ? De ce evangheliile nu au fost scrise de isus ? De ce au fost scrise la zeci de ani dupa moartea acestuia ? Cum poti sa crezi ca sunt reale din moment ce contemporanii lui nu l-au agreat si nici nu au scris tomuri intregi cu privire la personalitatea lui ? Eu cred si asa se si intelege -ca de fapt isus ,sub forma in care este mediatizat in prezent nu a existat ! A existat poate un analfabet cu acest nume -un tarat ca si sfantul petru - impotenti fizic si psihic ! S-a dovedit ,de multe ori ca cei care scriu nu spun adevarul -de ce sa credem ca cei 40 au spus adevarul ? Eu ti-am spus niste adevaruri clare si tu nu vrei sa le intelegi ! Nu vrei sa recunosti ca platon ,socrate si seneca au fost de zeci de ori mai inteligenti decat oricare din cei care au scris biblia ! Si atunci cum crezi ca as putea sa cred eu niste prosti care poate aveau un interes in acel moment ! Studiaza viata criminalului cu nume imparatul constantin ,mare sfant ,o sa remarci ca el si un alt imparat Carol cel mare -au impus cu forta crestinismul si au modificat dogma dupa bunul lor plac !
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 16:56
karpov unul la mana iti spun prt ultima oara ,EU ,nu am NIMIC cu tot ce indrugi tu acolo deja ma-m saturat sa vad ,cat te straduiesti sa ne arati ca esti INTELIGENT ,II FI DAR te contrazici singur ,
Nu am nici o treaba cu politica ta ,cu FRUSTARILE TALE .CU BISERICILE SI ALTE probleme care te nemultumesc / Am observat ca te repeti , nu BLASFEMIA NU E FRUMOS DACA NU AI argumente ,convingatoare P.S. sa sti SIGUR ca ISUS a facut multe lucruri pe care TU NICI MACAR NU LE-AI INTELEGE ,sti de ce ?ptr ca nu sti sa asculti ,doar trasmiti ceea ce auzi in stanga si dreapta in rest IL ROG PE D-ZEU SA TE IERTE CA POATE mai tarziu cand te vei maturiza vei intelege ca ai GRESIT Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:08
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 13:08:39D-LE STEJERAN VASILE ,este adevarat ce spuneti dar sa stiti ca faptu ca sa-u ars pe rug oamenii care au dorit sa afle mai multe nu este vina lui D-ZEU ,si apoi teoria ca ar exista IAD unde ar arde oameni rai este o teorie nebiblica si falsa ca .si multe alte falsitati cum ar fi, Tasa...cred ca cultul tau a tradus Biblia dupa bunul sau interes....si an legatura cu afirmatiile tale am sa ti le demontez,una cate una.Tu esti mai periculoasa(doctrina ta)decat BOR...deja ai inceput sa fabulezi.
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:17
De la: symy1, la data 2010-03-17 17:08:17de ce?De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 13:08:39D-LE STEJERAN VASILE ,este adevarat ce spuneti dar sa stiti ca faptu ca sa-u ars pe rug oamenii care au dorit sa afle mai multe nu este vina lui D-ZEU ,si apoi teoria ca ar exista IAD unde ar arde oameni rai este o teorie nebiblica si falsa ca .si multe alte falsitati cum ar fi, Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:25
NU SUNT ,PERICULOASA {CULTUL MEU}sti de ce ? ptr ca nu fac parte din nici un cult , si sunt o PACIFISTA ,iar in legatura cu ce am afirmat se poate demostra si argumenta
TASA
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:27
Ziua judecatii este ziua cind incepem sa judecam si noi.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:31
De la: nastasemihail, la data 2010-03-17 17:27:38Ziua judecatii este ziua cind incepem sa judecam si noi.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:32
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-17 16:56:58karpov unul la mana iti spun prt ultima oara ,EU ,nu am NIMIC cu tot ce indrugi tu acolo deja ma-m saturat sa vad ,cat te straduiesti sa ne arati ca esti INTELIGENT ,II FI DAR te contrazici singur , Nu intelegi nimic ! Eu gandesc singur si logic ,ce afirm -nu tin cont de altii ! Eu nu transmit ce aud in stanga sau in dreapta ! Nici macar nu ai inteles exemplele cu politica ! Am vrut doar sa-ti demonstrez ca desi traim intr-o era a informatiilor prostii nu inteleg nimic -aleg prost si eu trag ponoasele ! De ce as crede ca acum 2000 de ani oamenii erau mai bine informati sau mai inteligenti -cred ca atunci prostii reprezentau 95 % ! De ce as crede ca acei prosti au inteles ce le spunea isus ! ? Eu vad si simt prostia si azi . Romanii sunt destul de prosti ca sa accepte introducerea religiei in scoli-sa-i manipuleze si sa-i crestineze fortat pe copii - scrie undeva in biblie ca icoanele trebuie sa fie in scoli sau ca religia trebuie predata in scoli ? Daca nu scrie atunci e clar ca e un abuz ! Daca in prezent ,cu atatea informatii in jur ,enoriasii se lasa manipulati cred ca nu-ti trebuie prea multa minte ca sa intelegi ca acum 2000 de ani se proceda la fel si ca era mult mai simplu avand in vedere ca oamenii erau mai prosti ! E o chestie de logica -o simtim si o vedem amandoi dar numai eu observ ca e in neregula ! Mie icoanele si religia in scoli imi produc sila -nu au ce cauta acolo ! Tu daca nu intelegi acest lucru maine-poimane o sa fii de acord sa se introduca icoanele si in toaletele publice si sa apara isus hristos pe hartia igienica ! Traim intr-o epoca a absurdului si a fi de acord cu cei care o creaza mi se pare o mare prostie ! Te bazezi prea mult pe ce spun preotii si prelatii din conducerea bisericii -crezi in orice masura ar lua ! Sunt convins ca esti de acord si cu construirea catedralei neamului doar pe motiv ca asa a gandit teoctist -acel criminal care a aratat adevarata fata a bisericii ! O biserica plina de excroci,criminali,turnatori si homosexuali ! La ora de religie acum cativa ani profesorul ne dadea cu cartea de religie in cap sau ne dadea note mici si radea cu satisfactie spunand ca ne invata minte si ca asa vrea el -sa ne strice media ! Asta e biserica -o gasca de excroci care se folosesc de enoriasi -enoriasi care in proportie de 90 % nu sunt in stare sa citeasca nici macar un capitol din biblie ! Ei se duc ca oile fara sa inteleaga mare lucru-se duc impinsi de frica inoculata in copilarie -de credinta in pedeapsa divina -pedeapsa promisa de un dumnezeu razbunator -un dumnezeu care nu are nimic cu creatia ! Mai bine recunoaste ca nu intelegi biblia -eu in comparatie cu alte sute de milioane am citit-o ! E un manual de istorie ,in proportie de 80 % -daca elimini aceasta parte -biblia apare ca o culegere de nuvele ! De ce nu se scot din biblie pasajele despre istoria romantata a poporului evreu ? Nu cumva din cauza ca atunci ,prin cele 100 de pagini care ar ramane ,biblia ar deveni o lucrare anosta si nu ar mai fi interesanta pentru nimeni ? Daca vrei sa traiesti in ignoranta si neantelegere nu ai decat ! Insa mie mi-ar fi rusine ,acum ,sa-mi spuna un copil de 7 ani ca intelege mai bine realitatea ! Asa ar trebui sa simti tu prin comparatie cu mine ! Eu gandeam la fel si cu vreo 8 ani in urma desi am ""beneficiat""de studiul religiei in scoli ! E grav cand nu gandesti dar mai grav este atunci cand ai impresia ca gandesti ! Ce scriu eu nu e preluat de la altii -asa simt eu ca e corect si logic !
|
|
|
|

cu ineptiile voaste!! ce discutati voi e ca si cum as face eu o lucrare elaborata despre incoltitul cartofului si contributia lui la incalzirea globala!!!