back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt citatele care va reprezinta?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:54

Care sunt citatele pe care va axati,cu care va identificati sau pur si simplu v-au ramas intiparite in minte.Preferintele mele sunt: "Nu trai in realitate; te va impiedica sa ajungi la maretie."Rev. Randall R. McBride, Jr. "Si nu stii ca esti ticalos,nenorocit,sarac,orb si gol" Apocalipsa 3-17 " timpul care este trecator poarta cu el uitarea,cel mai divin balsam." Barbu Stefanescu Delavrancea "du-te,dar nu ma vei uita,ai cules de pe buzele mele otrava iubirilor care nu se uita." Camil Petrescu

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 22:27

Ma gandeam sa pun citatul din Apocalipsa 3 si mi-ai luat-o inainte!!!!
"15. Știu faptele tale; că nu ești nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
16. Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.
17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat și m-am îmbogățit și de nimic nu am nevoie! Și nu știi că tu ești cel ticălos și vrednic de plâns, și sărac și orb și gol! "

"Căci călători suntem noi înaintea Ta și pribegi, ca toți părinții noștri; ca umbra sunt zilele noastre pe pământ și nimic nu este statornic. " (Cartea I a Cronicilor)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 22:31

"I want to know God's thoughts...the rest are details." Einstein

(Asta este preferat de sotul meu.. si de multi care cred ca pot masura si cantari lumea!)

andrei_g_ilie

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:15

De la: marinescuirina, la data 2008-12-07 22:27:47Ma gandeam sa pun citatul din Apocalipsa 3 si mi-ai luat-o inainte!!!!
"15. Știu faptele tale; că nu ești nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
16. Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.
17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat și m-am îmbogățit și de nimic nu am nevoie! Și nu știi că tu ești cel ticălos și vrednic de plâns, și sărac și orb și gol! "

"Căci călători suntem noi înaintea Ta și pribegi, ca toți părinții noștri; ca umbra sunt zilele noastre pe pământ și nimic nu este statornic. " (Cartea I a Cronicilor)

andrei_g_ilie

8 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:18

SUPERB!!! Nimic de adaugat!

Paula_P

4 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 17:13

"Semeni un gând, culegi o faptă / Semeni o faptă, culegi un obicei / Semeni un obicei, culegi un caracter /Semeni un caracter, culegi un DESTIN!" (N Iorga)

"A trăi armonios reprezintă o chestiune de tact și de sensibilitate, de rațiune, echilibru și permanentă remodelare, o aristocrație a moralității și educatiei.
Dar aceasta e mult prea greu.
E mai ușor să trăiești după reguli fixe, decît prin tact și proprie judecată.
O moralitate de fier nu e admirabilă, dimpotrivă, e mărturia spaimei în fața vietii, a inabilității de a te descurca. Într-un cuvînt, confuzie, slăbiciune de care ar trebui să ne fie rușine, nu să ne mîndrim cu ea."
(Aldous Huxley - Viermele lui Spinoza)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:17

"TO BE OR NOT TO BE"

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:03

Regele Solomon in Pildele sale cuprinse in Biblie spune multe adevaruri , printre care si acela ca : " o femeie frumoasa si fara minte , este ca un inel de aur in ratul unui porc " . Piata media din Romania este plina de astfel de oferte . Ba mai mult , sunt si promovate .

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:08

"Rabdarea inseamna suferinta de sine"
"Iubirea nu cere nimic, ea oferă. Iubirea suferă, ei nu-i pare niciodată rău de nimic și nu se răzbună."
Mahatma Gandhi

darksethstorm

60 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 00:02

"life is what happens to you while you're busy making other plans" - george jung

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 03:30

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-19 17:08:31

(Puteai gasi mai aproape:)
" Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește.
Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul.
Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduiește, toate le rabdă." (Epistola I catre Corinteni)

nedelcu_gabriela2000

16 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 14:07

Pentru mine important este sa TRAIESTI CLIPA!Iubesc viata enorm si apreciez fiecare secunda si moment trait.E atat de scurta viata incat am invatat sa traiesc intens fiecare lucru fie ca e bun sau rau.Ar trebui sa fim puternici cu toti si sa ne bucuram de tot ce avem ,sa avem mai muilta grija de noi si de cei din jurul nostru.Nu avem decat o singura data sansa sa traim,asa ca ar trebui sa traim frumos,asa cum ne place si cu cine ne place!

Gabriela Nedelcu cel mai simplu om
mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 14:32

Asta e TRAIESTE CLIPA ....

himalaya_aya

7 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:24

super topic..si mie imi plac f mult citatele...mai pun statusuri..si am obs ca lumea ma critica pt ca nu sunt originala...dar eu citez si pun si autorul..deci nu plagiez....ma regasesc in unele din ele....de ex:

Daca “A” reprezinta succesul in viata, atunci “A” este egal cu “x” + “y” + “z” . “X” reprezinta munca , “y” distractia si “z” inseamna sa taci din gura.ALBERT EINSTEIN

Un om nehotărât ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adică în situația de a vedea că este într-adevăr o ființă liberă. Un om hotarât este lipsit de acest neajuns.

OCTAVIAN PALER....“Acolo pe pietre sau pe oasele acelea ,caci nu distingeam prea bine ce erau,am vazut doi serpi incolaciti.Poate faceau dragoste sau poate se luptau.Sa va spun drept,nu stiu cum fac serpii dragoste.Deodata,am vazut cum un fulger negru cade prin aer chiar peste insula si chiar peste serpii incolaciti.Era un vultur care a inhatat unul din serpi si s-a ridicat cu el in vazduh.Daca nu am visat si asta!
Asadar,vulturul le-a intrerupt serpilor dragostea sau lupta.Eu i-am vazut inlantuiti ,nu ma pricep sa spun ce anume a fost.Dar ,poate ca intre dragoste si lupta nu e nici o deosebire.Dragostea e lupta intre doua suflete si intre doua trupuri in care nu e nici un invingator ,alteori nu e nici un invins.Si ,oricum pentru unul din serpi nu mai avea importanta diferenta dintre dragoste si lupta.Pentru el totul se sfarsise.Nu va mai face nici dragoste ,nici nu se va mai lupta cu nimeni.Moartea pune punct si iubirilor si luptelor.Fiecare ramane atunci cu cat a iubit si cu cat a luptat.Mai are timp , poate , sa regrete ca n-a iubit si ca n-a luptat destul sau ca a trait ca un sarpe singur ,care nu si-a gasit alt sarpe cu care sa se iubeasca sau sa se lupte.Celalalt sarpe ramasese sa faca dragoste sau sa se lupte cu alti serpi. El ramanea ,cum s-ar zice , pe peronul lui. Mai putea sa ia totul de la inceput. Alte iubiri sau alte lupte.

Stiu ca Dumnezeu nu-mi va da nimic din ceea ce nu pot duce. Mi-ar placea doar ca El sa nu aiba chiar atata incredere in mine.

Pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata pe care nimeni nu ti-l poate da inapoi.

Extremele au mult mai mult caracter,sunt mult mai precise decat media" andrei plesu

StMurgeanu

15 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:44

`I am who I choose to be`

`Sunt ceea ce aleg sa fiu`

Lois McMaster Bujold, scriitoare

intamplator este si motto-ul cartii mele ,`Concediaza-ti seful!` (detalii pe www.concediaza-ti-seful.ro), deoarece cred cu tarie ca fiecare persoana are puterea sa faca orice doreste, indiferent de conjunctura

succes :)

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:17

"Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitiA. Oamenii mici fac asta intotdeauna. Cei cu adevarat mari te fac sa simti ca si tu poti deveni mare" MARK TWAIN

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele" LES BROWN

All Things Grow With Love
razvan77

91 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 00:25

"Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori" Iulius Caesar

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
melissza

2475 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:49

Cogito ,ergo sum !
(Descartes)

adelina_ght

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 19:55

"Ridica-te si mergi mai departe!" si bineinteles "Traieste clipa!".

gabrielioantoma

1 mesaj
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 22:38

"face your fear!" sau "Invinge-ti teama!"

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 09:57

"...Am cea mai pasnica dispozitie... Imi doresc o casuta modesta , cu acoperis de paie, dar un pat bun, mancare buna, lapte si miere, foarte proaspete, la fereastra flori, in fata usii cativa copaci frumosi, iar daca bunul Dumnezeu vrea sa ma faca foarte fericit, imi va ingadui sa traiesc bucuria ca de acei copaci sa fie atarnati sase sau sapte dintre dusmanii mei... Impresionant, le voi ierta inainte de moarte toate nedreptatile pe care mi le-au facut cat au trait. DA, TREBUIE SA ITI IERTI DUSMANII, DAR NU INAINTE DE A FI SPANZURATI!!!... " (Heinrich Heine)

si , de asemenea, memorabil, dar absolut memorabil:

"Decat o frunte ingandurata, mai bine riduri de expresie!" (Hannes Stein)
sunt cam sadice dar aplicarea lor in viata de zi cu zi se pare ca este deosebit de practica....
si un alt citat:
Speranta... aceea care moare ultima. Asa se zice. Sperati. Speranta trebuie sa moara ultima. Da dar nimeni nu isi da seama ca in pofida faptului ca moare ultima mai moare si obosita!!!! Speranta este pentru cei invinsi. Aceia, din disperare, spera. Spera ca ceva bun o sa li se intample.

INVINGATORII NU SPERA. EI SUNT PUR SI SIMPLU INVINGATORI. Nu au nevoie de speranta. Ei doar INVING...

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 00:01

Stiti ca "to be or not to be" are si alta varianta: "to be or not to be a doubleD = D.D." care se traduce : "a fi sau a nu fi Dobitoc si Damblagiu =D.D."

You must be able to read people facies and know who and how they are by the way they held their eyes
You got to know when to hold on, know when to fall down, know when to walk away, know when to run, know what to throw away and what to keep

richard_gher2000

28 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 15:02

Natura (Dumnezeu) pedepseste si abuzul si abstinenta in egala masura. Natura (Dumnezeu) iubeste echilibrul (preluare din filozofia orientala).

Altulele similare... Totul e relativ.

Totul e bun daca e cu masura.

De data asta unul din Biblie: Nu judeca ca sa nu fii judecat...

Altul: In functie de situatie aplici reguli diferite.

Din "putul gandirii" mele: Ma impiedic de multi si de multe. Iar cand nu ma mai impiedic de multi si de multe, ma impiedic de mine insumi, (completare)...dar daca vrea Dumnezeu ma pot impiedica de orice sau nu ma impiedic de nimic

Unul din Ludovici (cred ca al XIV-lea) Te gratiez pe tine si pe dusmanul tau...

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:16

"Nimic nu este ceea ce pare a fi"...

ps: mare lucru daca nu ne-am mai "lua" atat dupa aparente ...

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 01:56

"Mind is like a parshute: its work only when is open!"
"Ești inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi, ești înțelept dacă ști care jumătate anume!"
"Mulți oameni confundă un management prost cu destinul. Destinul nu este legat de noroc; este mai degrabă legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie să-l aștepți; este un lucru ce trebuie realizat."
"Pentru a obține imposibilul, omul trebuie să încerce absurdul."( A. Einstein)
"Întotdeauna există puțină nebunie în dragoste, chiar dacă întotdeauna există puțină rațiune în nebunie "( F. Nietzsche)

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
CMDRAGANELLO

8 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:45

CMDRAGANELLO :
. Intr-o minte ingusta se sugruma si cea mai tare ideie.
. Un om destept doarme intr-o ora cat un prost intr-o noapte intreaga.
. Ignoranta nu este un argument .
. Legea este intotdeauna de partea celui care are banii !
. Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus, prostii pentru ca nu pot sa taca
.Orice om destept are si el limitele sale.Prostul e singurul care n-are nici o limita.
. Stiinta inseamna a continua cand toti ceilalti renunta.
P.S.Nu stiu cine le-a formulat prima oara,dar ele mi-au calauzit viata.
22.02.2009 Prof.univ.dr.doc.C.M.Dragan

j_acinthe

3 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:14

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca dumnezeu il va crea intr-adins pt a-ti rasplari indrazneala." (Regina Izabela catre C. Columb)

"Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza." (A. Einstein)

"Filozofia iederii: numai tarandu-te, te poti inalta!" (Blaga)

"SI VIS AMRI, AMA!" (Seneca)

Si cateva citate din cartea "Fight club" - Chuck Palahniuk, care este cartea mea preferata:
"daca nu stii ce vrei, o sa t trezesti intr-o zi cu multe chestii pe care nu le vrei."
"pierzi o ora, castigi o ora. Asta-i viata ta si se scurge minut cu minut."
"Numai dupa ce ai pierdut totul poti sa faci orice."

Si o fraza care mi se pare geniala" "Daca-ti bagi pene-n fund, asta nu inseamna ca esti pui."

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 02:05

CACI PENTRU MINE A TRAI ESTE HRISTOS SI A MURI ESTE UN CASTIG.

andreeadragon

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:38

Nu este nimic rau sau bine in sine, totul depinde de gandirea noastra - W. Shakespeare, Hamlet.

“Feelings are everywhere - be gentle.”

miriam_h57

15 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 00:19

cand mergeam la examene imi cantam (in gend) melodia din desenele animate "cei 3 purcelusi" care incepea cu "Who's afrad of big bad woolf?"

dar imi place mult si textul din Biblie din Matei 6:34 care se incheie astfel: "ajunge zilei necazul ei".

sau

DON'T WORRY, BE HAPPY!

sau

SI MAINE E O ZI..desi asta nu prea o aplic.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt citatele care va reprezinta?
Mergi la: