back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt citatele care va reprezinta?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

andreeagligor2008

3 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 23:20

"BARBATII AU DESCOPERIT FOCUL,IAR FEMEILE AU INVATAT SA SE JOACE CU EL!"cred ca a fost spus pt mine.prea ma joc cu focul,pana intr-o zi....in orice caz,super topicul.va pup

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 00:12

De la: Dorinel, la data 2009-05-03 18:59:55Viata e ca un labirint in care te ratacesti repede daca nu stii pe unde sa o iei;

Oricine care se lupta pentru viitor, traieste acest viitor în prezent - Ayn Rand;

Daca o femeie are caracter de copil si instinctul matern va fi o buna sotie;

Trei lucruri arata caracterul unui om: cartile, prietenii si cadourile;

Un pesimist vede dificultatea in foecare provocare. Un optimist vede oportunitatea in fiecare provocare -Winston Churchill.

Este un aforism care spune cam asa : caracterul fara inteligenta poate mult ,dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.

manuela_frasina

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 11:33

cand nu stii ca stii ti se pare ca nu stii
cand nu stii ca nu stii ti se pare ca stii.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 12:35

' Inteleptul nu spune ce stie . iar prostul spune ce nu stie " . Proverb turcesc

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:37

Egalitatea este sufletul prieteniei.(Aristotel)
Să îndrăznești –acesta este prețul progresului. (Victor Hugo)
În urmărirea adevărului, folosește-ți intuiția, instinctul, credința, emoțiile și mai ales textul Scripturii. (R. Wurmbrand)

Fosta membra 9am.ro

32 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 19:18

daca ezist am viitor. sau invers?

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 22:13

" O singura scapare mai au cei invinsi : sa nu nadajduiasca nici o scapare ! " Virgiliu , in Eneida

tonybetony

35 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:09

"decat sa traiesti murind , mai bine sa mori traind" ANTON PANN

tonybetony

35 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:14

gresit: proverbul este asa: prostul spune ce stie, inteleptul stie ce spune.

tonybetony

35 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 00:16

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-12 12:35:23' Inteleptul nu spune ce stie . iar prostul spune ce nu stie " . Proverb turcesc

gresit: proverbul e asa : " prostul spune ce stie , iar inteleptul stie ce spune"

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 11:05

" Teme - te de greci ( dusmani ) si atunci cand fac daruri " Virgiliu , in Eneida

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:57

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-10 23:26:24" Nimic nu costa mai mult decat nestiinta " Grigore Moisil
Nici nu stii cata dreptate ai.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 23:47

" Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 10:50

" Nimic din ce este omenesc , nu - mi este strain " Publius Terentius Afer

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 12:39

Shop till ,you drop....

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 11:01

" Adevaratul prieten la nevoie se cunoste " Marcus Tullius Cicero

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:18

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-15 10:50:50" Nimic din ce este omenesc , nu - mi este strain " Publius Terentius Afer

Sunt un om viu

Sunt un om viu.
Nimic din ce-i omenesc nu mi-e străin.
Abia am timp să mă mir că exist, dar
mă bucur totdeauna că sunt.

Nu mă realizez deplin niciodată,
pentru că
am o idee din ce in ce mai bună
despre viață.............NICHITA STANESCU

.... SI TOTUSI SA CUNOSTI TOT DIN CE-I OMENESC, ZIC EU, NU SE POATE, TOT RAMINE CEVA CE NU STIM SAU N-AM DESCOPERIT INCA

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:25

Alege sa iubesti si nu sa urasti.
Alege sa zimbesti si nu sa te incrunti.
Alege sa zidesti si nu sa darimi.
Alege sa perseverezi si nu sa renunti.
Alege sa lauzi si nu sa birfesti.
Alege sa vindeci si nu sa ranesti.
Alege sa oferi si nu sa iei.
Alege sa actionezi si nu sa ramii.
Alege sa ierti si nu sa te razbuni
Alege sa te rogi si nu sa disperi.
(Edythe Draper)

Fosta membra 9am.ro

218 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 19:40

un citat din john lennon, pe care l-am adoptat cd mi-am luat viata in propriile maini:

http://www.youtube.com/watch?v=GrpSjXo6ah0&feature=fvst
marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 10:38

" Toata lumea se plnge ca nu are memorie , dar nimeni nu se plnage ca nu are logica " Francois de La Rochefoucauld

9am036738

1 mesaj
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:38

"Dacă teoria mea nu corespunde faptelor, cu atât mai rău pentru fapte. " - Martin Hegel
"Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura. Acest lucru nu-l prea stiu oamenii, dar il stiu pasarile. " - Lucian Blaga

marian_bd_rotaru

1883 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 09:22

" Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea , este bine sa mai reflectezi odata " Samuel Langhorne Clemens ( Mark Twain )

ylanadesign

9 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:09

"Cand ma privesc, ma detest, cand ma compar cu altii ma admir!" Un orator american, parca.

Din Legile lui Murphy: "tot ce-i bun pe lumea asta ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa" si as adauga eu, ori dureaza prea putin... Concediul, bineinteles, la ce v-ati gandit?!...

ylanadesign

9 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:11

Si din adanca intelepciune romaneasca: "prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!" cu nenumarate exemple din VIP-urile autohtone.
Frumos topic, felicitari celui care l-a deschis.

catalin_gargarita

23 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:16

Sunt prost deci exist !!!! de Marean EVanghelie

florin_utz

1 mesaj
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:43

TO BE OR NEM TUDOM

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:50

De la: 9am1313, la data 2009-07-07 19:04:42
De la: super_green_frog, la data 2009-07-07 18:24:53www.bizcar.ro/Garcia_Marquez_Ultima_Scrisoare.php

Copy-paste

Garcia Marguez ne-a trimis ultima scrisoare din veacul lui de singuratate

"Un geniu isi ia ramas bun"

Gabriel García Márquez s-a retras din viata publica din motive de sanatate: cancer limfatic. Acum, se pare ca boala s-a agravat din ce in ce mai mult. A trimis o scrisoare de ramas bun prietenilor, cititorilor si admiratorilor lui, si datorita Internetului acum este difuzata.

Va recomand s-o cititi, intrucat acest scurt text scris de catre unul dintre cei mai stralucitori latinoamericani din ultimii ani este mai mult decat miscator.

"Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreaza, ci pentru ceea ce semnifica.

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata cu ciocolata!

Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu.

Doamne Dumnezeul meu daca as avea inima, as grava ura mea peste ghiata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor...

Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata... N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste.

Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc! Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea. Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii... Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru intotdeauna.

Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Sunt atatea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi, dar nu cred ca mi-ar servi, deoarece atunci cand o sa fiu bagat in interiorul acelei cutii, inseamna ca in mod neferecit mor.

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc"si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui "imi pare rau", "iarta-ma", "te rog" si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.

Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima. Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine."

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:07

"Numai dupa invidia altota iti dai seama de propria ta valoare"-Tudor Musatescu
"Unora le place numai ce inteleg, altii pot intelege numai ce le place"-L.Blaga
"Dragostea reflecta frumusetea sufletului"-Sain Augustine of Hipo

shanice

300 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:08

De la: ylanadesign, la data 2009-07-18 11:09:19"Cand ma privesc, ma detest, cand ma compar cu altii ma admir!" Un orator american, parca.

Din Legile lui Murphy: "tot ce-i bun pe lumea asta ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa" si as adauga eu, ori dureaza prea putin... Concediul, bineinteles, la ce v-ati gandit?!...

Esti o dulcica

cassandra

14 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:11

Dacă lucrurile vor ajunge până acolo încât mi se va spune: alege între independența convingerilor tale și moartea prin înfometare - voi avea destule forțe ca mai degrabă să crap ca un câine, decât să mă las în chip rușinos mâncata de vie de niște javre... Ce să-i faci, așa sunt eu.

Întregul întuneric al istoriei poartă și semnătura prostiei.
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt citatele care va reprezinta?
Mergi la: