Info
x
Care sunt citatele care va reprezinta?
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:43
" E loc sub soare pentru toata lumea . Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra " Jules Renard
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 10:57
"Nu exista un om suficient de inteligent , care sa poata convinge un prost , ca este prost " G - ral Dr. Emil Strainu
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 11:54
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-05 22:36:06" A gandi liber este mare lucru . A gandi corect este si mai mare lucru " Textul apare la intrarea Universitatii Uppsala hihi si eu am fost acolo! la facultatea de drept juridiska insitutionen
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:27
Ai grija ce-ti doresti pentru ca este posibil ca indeplinita dorinta, sa regreti ce ti-ai dorit !
Autor : Necunoscut :)
Castelana
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 14:22
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-07-07 10:57:36"Nu exista un om suficient de inteligent , care sa poata convinge un prost , ca este prost " G - ral Dr. Emil Strainu
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:24
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:04
De la: super_green_frog, la data 2009-07-07 18:24:53www.bizcar.ro/Garcia_Marquez_Ultima_Scrisoare.php Copy-paste Garcia Marguez ne-a trimis ultima scrisoare din veacul lui de singuratate "Un geniu isi ia ramas bun" Gabriel García Márquez s-a retras din viata publica din motive de sanatate: cancer limfatic. Acum, se pare ca boala s-a agravat din ce in ce mai mult. A trimis o scrisoare de ramas bun prietenilor, cititorilor si admiratorilor lui, si datorita Internetului acum este difuzata. Va recomand s-o cititi, intrucat acest scurt text scris de catre unul dintre cei mai stralucitori latinoamericani din ultimii ani este mai mult decat miscator. "Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreaza, ci pentru ceea ce semnifica. As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata cu ciocolata! Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu. Doamne Dumnezeul meu daca as avea inima, as grava ura mea peste ghiata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor... Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata... N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste. Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc! Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea. Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii... Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru intotdeauna. Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Sunt atatea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi, dar nu cred ca mi-ar servi, deoarece atunci cand o sa fiu bagat in interiorul acelei cutii, inseamna ca in mod neferecit mor. Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc"si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita. Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui "imi pare rau", "iarta-ma", "te rog" si toate cuvintele de dragoste pe care le stii. Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima. Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine."
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:24
Fiþi amabili cu oamenii când urcaþi, deoarece îi veþi întâlni din nou când veþi coborî. Wilson Mizner
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:12
" Tinerii nu stiu , iar batranii nu mai stiu " proverb thailandez
|
|
Fosta membra 9am.ro 49 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 23:58
CUNOASTE PE DUMNEZEU si te vei cunoaste pe tine insuti .....Omul este CHIPUL CRUCII COSMICE,OMUL NU SE RASTIGNESTE PE CRUCEA -COSMICA ,FERICITA CRUCE A IUBIRII PENTRU CA SA MOARA ,CI TOCMAI CA SA NU MOARA ,SA INVIEZE..........
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 10:39
PENTRU REIS_KINGA :Imi pare rau pentru mine , dar la Uppsala voi ajunge , poate , intr - o viata viitoare!
Textul pe care l - am postat , a fost preluat din cartea " Razboiul Ingerilor " scrisa de catre domnul G - ral Dr. Emil Strainu . |
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 07:15
" Exista succese care te injosesc si infrangeri care te inalta " Nicolaie Iorga .
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 10:48
" Cine are priviliegiul de a sti , trebuie sa actioneze " Albert Einstein
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 20:30
" Romania este singura tara inconjurata de romani " Nicolaie Iorga
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:48
"Traim toti sub acelasi soare , dar avem orizonturi diferite " Konrad Adenauer
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:53
pt dl rotaru . o sa ma rog pentru tine,sa ajungi in aceasta viata! Suedia este o tara foarte frumoasa,si curata, iar uppsala este primul oras cu un centru universitar din suedia! este la aprox 100 km de stockholm. universitatea a ost construita prin sec. XIII daca nu ma insel... si ca arhitectura este splendida! sa ai o zi placuta!
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 23:24
Pentru MISS_REIS : Stiu ca Suedia este deosebita . Am citit de - a lungul timpului o serie de carti despre Suedia . De mult am citit " Drumuri Suedeze " autor Dorin Iancu , iar mai recent volumul " Suedia Ghid Complet " , aparut la AQUILA " 93 . Ca sa ajung acolo , este o imposibilitate , nu as zice absoluta , dar ceva pe aproape . Oricum multumesc pentru gandul bun .
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 23:26
" Nimic nu costa mai mult decat nestiinta " Grigore Moisil
|
|
9am051507 14 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 08:17
"VIATA POATE FI INTELEASA NUMAI PRIVIND IN URMA: DAR POATE FI TRAITA NUMAI PRIVIND INAINTE@ SOREN KIERKEGARD
"DE CE SA REPETAM GRESELILE INAINTASILOR CAND SUNT ATATEA NOI GRESELI DE FACUT?" |
|
terminator 6 mesaje Membru din: 11/07/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 08:59
cine da o vodca,sa-i traiasca familia!
|
|
lunatic_ozzy 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 11:26
"When the power of love overcomes the love of power,the world will know peace" --Jimi Hendrix--
|
|
9am058606 6 mesaje Membru din: 24/05/2009 |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 12:29
"Omul este masura tuturor lucrurilor: a celor ce sunt pentru ca sunt si a celor ce nu sunt pentru ca nu sunt" Protagoras |
|
iulia_rac 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 13:43
.Am cea mai pasnica dispozitie... Imi doresc o casuta modesta , cu acoperis de paie, dar un pat bun, mancare buna, lapte si miere, foarte proaspete, la fereastra flori, in fata usii cativa copaci frumosi, iar daca bunul Dumnezeu vrea sa ma faca foarte fericit, imi va ingadui sa traiesc bucuria ca de acei copaci sa fie atarnati sase sau sapte dintre dusmanii mei... Impresionant, le voi ierta inainte de moarte toate nedreptatile pe care mi le-au facut cat au trait. DA, TREBUIE SA ITI IERTI DUSMANII, DAR NU INAINTE DE A FI SPANZURATwww.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19406.html#I!!!... " (Heinrich Heine)
|
|
9am1614 1 mesaj Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:12
Indraznetii inving! Urmeaza cu consecventa acest indemn si o sa-ti fie bine. |
|
floarebernad_yahoo_com 20 mesaje Membru din: 1/05/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 15:40
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-12-18 11:03:05 Regele Solomon in Pildele sale cuprinse in Biblie spune multe adevaruri , printre care si acela ca : " o femeie frumoasa si fara minte , este ca un inel de aur in ratul unui porc " . Piata media din Romania este plina de astfel de oferte . Ba mai mult , sunt si promovate . "Cred in puterea cuvintelor care ne reamintesc cine suntem. .......eliberate miraculos din cacofonia generala ;sunt urmele pe care putem pasi in siguranþa atunci cand cautam Calea ce duce spre Viaþǎ"
Bernad Floare
|
|
9am051874 1 mesaj Membru din: 17/05/2009 |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 18:50
De la: alice_corina, la data 2009-01-20 12:16:35"Nimic nu este ceea ce pare a fi"... |
|
teufelssohn 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 19:28
"Filosofii nu au facut decât sa _interpreteze_ lumea în diferite moduri; important este însa de a o _schimba_"- (Karl Marx: Teze despre Feuerbach)"
http://img.userbarz.com/1/116.png
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 19:33
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbestedespre propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
9am080376 3 mesaje Membru din: 20/06/2009 |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 21:56
TRATEAZAI PE ALTII ASA CUM VREI SA FI SI TU TRATAT DE ALTII......asta e preferatu meu,si ar mai fii.. iartati toti dusmanii,DA!iartai!!! dar nu inainte de a fi SPANZURATI !!
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 21:58
"Adevarul este pretutindeni , dar nu - l recunoste decat cel care il cauta " Nicolaie Iorga
|
|
|
|

juridiska insitutionen