Info
x
Care sunt citatele care va reprezinta?
|
melissza 2475 mesaje Membru din: 14/11/2008 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 11:58
sint lucruri care se vad cu ochii , se simt cu inima
dar in graiul omenesc nu se pot spune |
|
marianarosca61 24 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 14:02
dwight d. eisenhower "in ochii mei, rusul obisnuit are o pronuntata asemanare cu asa numitul " american mijlociu" , prin elanurile sale de generozitate, prin pofta cu care rade, prin fidelitatea lui fata de prieteni, prin viziunea directa pe care o are asupra vietii de zi cu zi."
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 14:19
Nimeni dintre aceia pe care bogãþia ºi onorurile îi aºazã pe o treaptã mai înaltã nu e mare.
Aceasta-i eroarea care ne înºalã, cã nu apreciem pe nimeni dupã ceea ce este, ci îi adãugãm ºi cele ce-l împodobesc. Când vrei sã apreciezi pe cineva la justa lui valoare ºi sã ºtii ce fel de om este, priveºte-l gol: sã lepede averea, sã lepede onorurile ºi celelalte minciuni ale soartei, sã dezbrace pânã ºi corpul – priveºte-i sufletul, dacã-i mare prin altceva sau prin el însuºi. Sã apreciem fiecare lucru, îndepãrtând ce se spune despre el, ºi sã cercetãm ce este, nu ce e numit. Seneca |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:29
"Maninc deci exist". Ultima data mi-am mincat ideile din cap, ca a inceput criza si nu stiu daca mai am altele si vreau sa faca pui.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:31
Daca nu zbor tot timpul s-ar putea sa intru in colaps gravitational.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 06:03
“Omul care nu este propriul lui stãpân nu este om liber” (Epictet)
“Nu existã probleme pe care sã nu le putem rezolva împreunã, ci existã foarte puþine probleme pe care le putem rezolva singuri”(Lyndon Johnson) “O idee, oricât de valoroasã, nu face doi bani dacã nu o pui în practicã.” (Thomas Edison) “Succesul este un joc, cu cât joci de mai multe ori cu atât câºtigi de mai multe ori ºi cu cât câºtigi de mai multe ori, cu atât vei juca mai bine.” (Allan Pease) "Fiinta noastra e la discretia celorlalti, nu apari tu in ochii unuia asa cum esti, ci cum au reusit altii sa sugereze o imagine despre tine" (Marin Preda) Daca gasesti un drum fara obstacole, cu certitudine acela nu duce nicaieri. (J.F.Kennedy) “Dacã nu-þi place cine eºti ºi unde eºti, nu-þi face griji! Pentru cã nu eºti obligat sã rãmâi cum eºti ºi nici unde eºti! Poþi evolua, te poþi schimba, poþi fi mai mult decât ceea ce eºti.”(Zig Ziglar) Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that take our breath away. (Hillary Cooper) |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 10:15
There is a crack in everything, that's how the light get in.
All Things Grow With Love
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:37
"Insa cat de rau, nerabdator, fara blandete si nechibzuit ii iubim pe cei despre care spunem ca ni-s dragi! Cat de mult trebuie sa cugetam la cei ce ne inconjoara, intrebandu-ne: cum este dragostea mea fata de ei? Bucurie sau povara? Caci se intampla si ca dragostea poate sa sufoce pe cineva, sa-i fie acestuia prilej nu de libertate, ci de sclavie; omul geme din cauza a ceea ce numim noi "dragoste", atunci cand ni se pare ca stim mai bine de ce anume are el nevoie, in ce consta fericirea lui, unde e bucuria lui, atunci cand ii luam si ultima scanteie de libertate, de creativitate, deoarece dorim sa ii conducem noi insine viata lui, spre "binele lui"..."
|
|
|
|
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 09:13
"Imagination is more important than knowledge" - Albert Einstein
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:46
'Bucuria inimii tine virsta in floare , tristetea seaca oasele.'
(Parabolele lui Solomon) |
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 08:20
Zambeste, maine va fi mai rau !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 12:34
Ajutã-i pe cei sãraci, fã-i pe oameni fericiþi, pe cât poþi; este singurul lucru care dãinuie, pentru cã, atunci când soarta îþi va fi potrivnicã, salvarea ta va veni de aici: este mult mai preþios un prieten adevãrat decât un tezaur care zace undeva îngropat. (Menandru)
Oamenilor nu le pasã de câte ºtii, pânã nu aflã cât de mult îþi pasã de ei. Aratã-þi mai întâi grija faþã de om, apoi le poþi cere sã facã orice. (Balzac) |
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 23:00
Teama ia nastere intotdeauna din ignoranta.
R.W.Emerson Adevarul asteapta,numai minciuna este grabita. Al. Vlahuta Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise. Al. Dumas Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci. Maica Teresa |
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 09:07
BUNA DIMINEATA, BUCURIILOR ! CHIAR DACA ESTE NOR AFARA, INIMILE SA VA FIE PLINE DE SOARE ! CITATUL CARE MA REPREZINTA PE MINE CEL MAI BINE AR FI ACESTA: "PRIMESTE CRITICA ORICUI, DAR REZERVA-TI HOTARAREA" (W.SHAKESPEARE) SI, TOT CITIND EU PE ICI, PE COLEA, AM MAI GASIT DOUA CITATE CU MESAJUL CARORA AS CAM FI DE ACORD. PRIMUL AR FI: "NU SPUNE TOT CE STII, NU CREDE TOT CE AUZI SI NU FACE TOT CE POTI" (YVAN AUDOUARD), IAR AL DOILEA: "CAND AI NECAZURI SAU PROBLEME, CEI CARE TE SUNA SA TE CONSOLEZE, DE FAPT, VOR ...DETALII " (EMILY HOWE) PRIMUL CITAT, MENTIONAT AICI, ACELA CARE MA REPREZINTA, IL AM SI CA "MESAJ DE INTAMPINARE" PE TELEFONUL MOBIL ! DAR NU PENTRU A NU-L UITA, CI PENTRU A STI ...."POPORUL" CU CINE ARE DE-A FACE ! EVIDENT, NU TOT "POPORUL" ARE ACCES LA TELEFONUL MEU, ERA DOAR ...O FIGURA DE STIL ! TOATE CELE BUNE, TUTUROR !
DDR
|
|
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:45
''Adevarul este durerea celui care fara martori plinge''
(Marcial) |
|
amimari57 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:58
1. "Cand Inima devine cord si Viata, existenta, atunci si Moartea devine deces"
2. "Nu e de ajuns sa fii spiritual, trebuie sa ai destul spirit, ca sa te poti abtine sa ai prea mult" 3. "Sinceritatea nu inseamna a spune tot ce gandesti, ci a gandi tot ce spui" 4. "Nu sunt de acod cu matematicienii, mi se pare ca o suma de zerouri, da un total periculos" Nu-mi amintesc autorii.... Sa aveti o zi frumoasa si buna ! Maria |
|
renesmee 59 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:19
" Anii mei tineri au sunat a cantec, dar am trecut pe langa el cu dragostea de mana si am ramas cu mana intinsa ca a regelui Lear..."
"LORELEI" (IONEL TEODOREANU) Nu degeaba apare si in descrirea mea personala.... |
|
eurobgb 11 mesaje Membru din: 16/12/2008 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 17:57
cat adevar spui .....esti minunat in gandire!!!!!mama mea imi spunea cand aveam 14 ani:fata mea in viata sa te respecti,daca tu nu te vei respecta,atunci nu te va respecta nimeni.Asa traiesc in respect fata de mine si cei care ma inconjoara!O zi buna iti doresc! |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:04
De la: amimari57, la data 2009-03-24 14:58:311. "Cand Inima devine cord si Viata, existenta, atunci si Moartea devine deces"
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 23:06
Invinge-ti teama!"
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:13
Atunci cand urci pe treptele vietii, da "Buna ziua" la toata lumea, pentru ca apoi cand vei cobori sa aiba cine sa-ti raspunda.
Tuturor participantilor la acest topic si altora care-l vor mai deschide le urez sarbatori pascale cu bine si sanatate. Gigi. |
|
Fosta membra 9am.ro 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 14:55
' suntem asa cum ne vedem prin ochii unui copil
marile dezamagiri vin in uma asteptarilor nerealiste "Rezist la orice pe lumea asta, in afara tentatiilor" - Oscar Wilde ...in cautarea echilibrului, nefiind sigur ca vreau sa il gasessc... Cine spunea pe pagina cealalta ca Sperantza moare ultima... Si daca pe soacra o cheama Sperantza??? excelent topicul |
|
9am7321 25 mesaje Membru din: 8/03/2009 |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 18:06
''Te apasa greu uritul.......Si n-ai cui sa-ntinzi mina, Cind sufletu-ti vuieste de furtuni. Dorinte? Nu-i zadzrnic sa tot doresti intr-una? Si anii trec. Toti anii cei mai buni. Sa iubesti? Dar pe cine?Vremelnic n-are rost, iar vesnic Greu e sa gasesti iubire. Te uiti in suflet Nu e nici urma din ce-a fost,Si totu-i mic, necaz si bucurie!Ce-s patimile?Boala lor minunata trece Caci mintea nu le da prea mult ragaz, Si cind te uiti ce-i viata, cercetator si rece, Vezi ca-i o gluma fara nici-un haz!!!!!!!!!!!!!" LERMONTOV
|
|
Ari 2 mesaje Membru din: 28/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 18:35
De ceva vreme culeg vorbe intelepte, e drept ca le-am tradus in engleza, sper sa nu va deranjeze foarte tare, insa intr-adevar ma ghideaza si ma inspira.
You can`t add days to your life, but you can add life to your days ! ! ! ! ! Try not to become a man of success, rather become a man of value - Albert Einstein Wise leaders generally have wise counselors because it takes a wise person themselves to distinguish them. If u think you can, or you think you can`t, either way, you are right ! I gain nothing if I lie, but I can loose everything if I don`t say the truth! Find your bliss ! ! ! ! ! The best time to plant a tree is twenty years ago. The second best time is now! - African saying Life is for the living! We make a living by what we get, but we make a life by what we give - Winston Churchill The future belongs to those who see possibilities before they become obvious. Don`t make your dignity like the earth everybody walks on, make it like the sky that nobody can reach! If you are not part of the solution, you are part of the problem! If you are not having fun in, get out of the business. The problem the buyer brings you is never the problem. Short words are the best and the old words when short are best of all. Eating my words has never been a problem to me. He has all the virtues I dislike and none of the vices I admire. Difficulties mastered are opportunities won. You cannot sell anything to anybody- they must discover they want it. Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: it is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak. It`s not the hours you put in, it is what you put in the hours! A woman can never be too rich or too thin =) If you do what you have always done, you will get what you have always got. If you don`t like what you are getting, then you must change what you are doing!!! Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work! What you are will show in what you do - Thomas A. Edison Results come from doing the right things, not from doing things right! One thing you can`t recycle is wasted time! I keep six honest serving-men (They taught me all I knew); Their names are What and Why and When and How and Where and Who - Rudyard Kipling Remember that pain is only temporary, but quitting lasts a lifetime - Lance Armstrong There are two great days in a person's life - the day we are born and the day we discover why - William Barclay Blessed are the flexible for they shall not be bent out of shape - Anon "The ultimate ignorance is the rejection of something you know nothing about and refuse to investigate" - Dr. Wayne Dyer Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. Give her a house, she'll give you a home. Give her groceries, she'll give you a meal. Give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of ****! If its meant to be, then its up to me! Pain is eliminating weakness! 1+1=1 we are one NAMASTE! - I see you too! =) Create a great day! and enjoy =) |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 18:39
De la: Ari, la data 2009-04-20 18:35:53De ceva vreme culeg vorbe intelepte, e drept ca le-am tradus in engleza, sper sa nu va deranjeze foarte tare, insa intr-adevar ma ghideaza si ma inspira.Si cine crezi ca le va citi? Americanii? Tot romanii. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 19:06
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Ari 2 mesaje Membru din: 28/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 22:31
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-20 19:06:06www.trilulilu.ro/sapnaa/1e8d533b308f5c[/quote] |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 22:56
Citate despre viata, fericire si speranta
Nu conteaza cat traim, conteaza cum traim. Adauga viata la ani, nu ani la viata . www.youtube.com/watch?v=VQxEV34Z1PQ&feature=related Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
camsop75 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 04:41
"Când te duci seara la culcare
ªi-þi pui o mânǎ sub obraz, Sǎ te-ntrebi cu-ngrijorare: Ce am fǎcut eu oare azi ?" Demostene Botez - Indemn |
|
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 07:48
Non multa, sed multum.
Festina lente - Langsam, langsam aber sicher - Graba strica treaba. Nu lasa pe maine, ce poti face azi. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Drumul catre afectiune incepe, ca prim pas, cu "admiterea diferentei" dintre fiecare dintre noi, genetic si informational (chiar si dintre mama si copilul ei), acest pas fiind piatra de temelie indispensabila pentru trecerea la pasul urmator "respectul reciproc" si, dupa un temeinic si lung exercitiu al acestor pasi, se poate trece la mult visatul stadiu, "afectiunea". |
|
|
|

BUNA DIMINEATA, BUCURIILOR ! CHIAR DACA ESTE NOR AFARA, INIMILE SA VA FIE PLINE DE SOARE !
Dana P