back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt citatele care va reprezinta?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 08:08

Citatele sunt expresii inaltatoare ale spiritului uman.
Eu as imparti citatele in doua categorii;
- cele aduse Divinitatii de catre filozofii idealisti,initiatii orientali,inteleptii Bibliei.
- cele aduse omului de catre omul spiritual,toate care se refera la:
cumpatare,iubire,fericire,moralitate,demnitate..greu de enumerat dar care toate innalta omul in
misiunea sa pe pamant. Altfel spus,il face pe om frumos in ganduri,in inima,il innalta in iubire si
cat de frumosi sunt acesti oameni!

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 11:05

''Cogito ,ergo sum .!''
(Descartes)

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 20:08

"mai culca-te, ma si tu. mai lasa internetul ala."

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
yzod_313

4 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 14:59

Citatul meu preferat:cu cat cunosc mai mult oamenii cu atat apreciez mai mult cainii

gabriela_riforp

3 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:41

"Grass grows, birds fly and waves pound the sand. I just beat people up." (Muhammad Ali)
"There is not a single thing in the world which is not a cloud."

Singura modalitate de a scapa de o tentatie este satisfacerea e
danailiescu2005

128 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:53

Viața e scurtă. Incalcă regulile, iartă repede, sărută încet, iubește cu adevărat, râzi necontrolat și nu regreta nimic care te-a făcut să zâmbești!

danailiescu2005

128 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 15:59

Succesul este sa primesti ceea ce iti doresti. Fericirea este sa-ti doresti ceea ce primesti

annajanette

2 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:25

Orice existenta privata de libertate este un fel de moarte (Michael Aoun)
Da-i unui om un peste, si va fi satul o zi intreaga: invata-l sa pescuiasca, si va si satul o viata intreaga - LAO TZU, filosof chinezm secolul al VI-lea i.Ch
Doar două lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.-Einstein
Imaginația este mai importantă decât cunoașterea. Cunoșterea este limitată, imaginația înconjoară lumea. Einstein

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:36

Cine sufera acela tine minte.

Disperarea ii face pe oameni curajosi.

Experienta este cea mai buna invatatoare.

Nimic nu este intimplator.
Nimic nu este zadarnic.
Si nimic nu este vesnic.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:38

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. - Arthur Rubinstein

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 18:39

Viata se masoare in functie de rapiditatea schimbarii, succesiunea influentelor care modifica fiinta. - George Elliot

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:02

Viata e un hobby

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:04

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 21:02:11Viata e un hobby

what abt. pain???
nici un citat cu pain?? esti plin de surprize!!!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:14

De la: Sunny, la data 2009-05-01 21:04:22

what abt. pain???

Durerea face parte din viata.Fara viata,nu exista nici durere,nici placere.Moartea nu e altceva decat absenta vietii,asa cum intunericul e absenta luminii.Am inventat o multime de chestii despre moarte pentru ca ne este frica de absenta vietii.Adevarul e ca habar nu avem de ce ne nastem,de ce traim si de ce murim.Ar trebui sa traim viata ca atare,din moment ce o avem, dar ni se pare intotdeauna prea putin..
Cautam mereu ceva care sa o justifice si, fie ca luam ideile altora,fie ca ne dezvoltam o parere personala despre sensul vietii si ce ar trebui sa facem cu ea, alegerile noastre ne modeleaza istoria personala din leagan in mormant..Din moment ce ne traim viata prin alegeri, iar de ales alegem lucrurile care ne pasioneaza,atunci..viata e un hobby..

...and I AM PAIN..

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:29

Dark, hmm, eu gandeam moartea ca opusa iubirii..

Si cu alegerile.. esti tu sigur ca alegem?? (Poate tu, daca esti mai rasfatat de soarta).

Alegerea implica dorinte, cunoastere.. timp de gandire.. (timpul trairii ne-a fost furat!!) Nu crezi ca mai degraba imitam??

(Cand eram in liceu aveam senzatia aceasta horror ca suntem prinsi intr-un trup care nu ne apartine si pe care nu-l controlam, singura noastra libertate fiind a gandului (daca o descoperim, desigur). Nu stiu daca ma fac inteleasa.. dar inca banuiesc ca totusi nu alegem, decat f rar! In general dormim, motzaim...).

Deci viata nu prea e hobby

(poate pain!)

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:32

De la: Sunny, la data 2009-05-01 21:29:24
Dark, hmm, eu gandeam moartea ca opusa iubirii..
Si cu alegerile.. esti tu sigur ca alegem?? (Poate tu, daca esti mai rasfatat de soarta).
Alegerea implica dorinte, cunoastere.. timp de gandire.. (timpul trairii ne-a fost furat!!) Nu crezi ca mai degraba imitam??
(Cand eram in liceu aveam senzatia aceasta horror ca suntem prinsi intr-un trup care nu ne apartine si pe care nu-l controlam, singura noastra libertate fiind a gandului (daca o descoperim, desigur). Nu stiu daca ma fac inteleasa.. dar inca banuiesc ca totusi nu alegem, decat f rar! In general dormim, motzaim...).
Deci viata nu prea e hobby

filosofezi prea mult...
Alegere este pana si faptul ca traiesti..Nu te obliga nimeni.
Moartea nu e opusul nici unui lucru, ea e doar absenta a ceva.Nu..nu sunt rasfatat de soarta...sau, poate sunt dar nu imi dau seama..uneori,a respira e un privilegiu..

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 21:40

De la: dark1secret, la data 2009-05-01 21:14:17
De la: Sunny, la data 2009-05-01 21:04:22

what abt. pain???

Durerea face parte din viata.Fara viata,nu exista nici durere,nici placere.Moartea nu e altceva decat absenta vietii,asa cum intunericul e absenta luminii.Am inventat o multime de chestii despre moarte pentru ca ne este frica de absenta vietii.Adevarul e ca habar nu avem de ce ne nastem,de ce traim si de ce murim.Ar trebui sa traim viata ca atare,din moment ce o avem, dar ni se pare intotdeauna prea putin..
Cautam mereu ceva care sa o justifice si, fie ca luam ideile altora,fie ca ne dezvoltam o parere personala despre sensul vietii si ce ar trebui sa facem cu ea, alegerile noastre ne modeleaza istoria personala din leagan in mormant..Din moment ce ne traim viata prin alegeri, iar de ales alegem lucrurile care ne pasioneaza,atunci..viata e un hobby..

...and I AM PAIN.. [/quot

wow!! That was deep!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2009, ora 03:07

Viata e un dar. Dar ce nu e, viata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 13:51

De la: CMDRAGANELLO, la data 2009-01-22 15:45:16 CMDRAGANELLO :
. Intr-o minte ingusta se sugruma si cea mai tare ideie.
. Un om destept doarme intr-o ora cat un prost intr-o noapte intreaga.
. Ignoranta nu este un argument .
. Legea este intotdeauna de partea celui care are banii !
. Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus, prostii pentru ca nu pot sa taca
.Orice om destept are si el limitele sale.Prostul e singurul care n-are nici o limita.
. Stiinta inseamna a continua cand toti ceilalti renunta.
P.S.Nu stiu cine le-a formulat prima oara,dar ele mi-au calauzit viata.
22.02.2009 Prof.univ.dr.doc.C.M.Dragan

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 18:59

Viata e ca un labirint in care te ratacesti repede daca nu stii pe unde sa o iei;
Oricine care se lupta pentru viitor, traieste acest viitor în prezent - Ayn Rand;
Daca o femeie are caracter de copil si instinctul matern va fi o buna sotie;
Trei lucruri arata caracterul unui om: cartile, prietenii si cadourile;
Un pesimist vede dificultatea in foecare provocare. Un optimist vede oportunitatea in fiecare provocare -Winston Churchill.

wild_rose

4 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 10:05

am si eu un citat care mie imi place f mult...din pacate nu mai stiu unde l-am auzit:
- Cum il faci pe Dumnezeu sa rada?!?
- Ii spui planul tau ! ---asta pt toti cei care cred k totul in viata trebuie planuit.

Servus
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 12:08

Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
office10_8

35 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 20:05

"Intotdeauana fa bine. Aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul" -imi place mult si acest citat

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:52

"Un prieten adevarat, iti stie slabiciunile,dar iti arata calitatile,iti simte temerile,dar iti intareste credinta,iti cunoaste ingrijorarile,dar iti elibereaza spiritul,iti recunoaste defectele,dar iti subliniaza posibilitatile"

by me

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:53

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-05 12:08:52Afara-i frig si innorat,
In soba arde mama
De lustra tata-i spanzurat,
Iar eu ma tai cu lama;
In frigider, in pungi de-un chil,
Se relaxa bunicul,
Iar din bunica a mai ramas
Un deget si buricul.
Si fratii mei intinsi pe jos,
Sunt morti de-o saptamana,
In putrefactie-au intrat, si nimeni nu-i aduna.
Si-acum astept cu dor curat
Iubita ca sa-mi vina,
Si-n camera i-am pregatit
O mica ghilotina.

Un prieten adevarat, iti stie slabiciunile,dar iti arata calitatile,iti simte temerile,dar iti intareste credinta,iti cunoaste ingrijorarile,dar iti elibereaza spiritul,iti recunoaste defectele,dar iti subliniaza posibilitatile

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 01:33

Life is a bitch and then we die,nu lasa pe maine ce poti face azi,paza buna trece primejdia rea etc......

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 10:13

" Un zulus in smoking , ramane tot un zulus , un carciumar din sec . XVIII , intr - un mercedes , ramane tot un carciumar din sec . XVIII " Hendryck van Loon , in " Istoria Lumii " si
" Istoria este a patra dimensiune a geografiei " , tot Hendryck van Loon , dar in " Geografia Lumii "

Strakathus

25 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:09

De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-05-10 10:13:25" Un zulus in smoking , ramane tot un zulus , un carciumar din sec . XVIII , intr - un mercedes , ramane tot un carciumar din sec . XVIII " Hendryck van Loon , in " Istoria Lumii " si
" Istoria este a patra dimensiune a geografiei " , tot Hendryck van Loon , dar in " Geografia Lumii "

Domnul Van Loon nu are deloc dreptate. Un zulus in smoking se cheama Mangosuthu Buthelezi. Iar un carciumar din sec. XVIII intr-un mercedes este foarte aproape de multi dintre potentatii romani ai zilelor noastre. Iar istoria... e doar istorie. O poveste spusa de obicei de cei care au invins pentru a-si intari stapanirea sau de cei care se ridica la lupta impotriva lor pentru a-si justifica atrocitatile.E simplu. Intrebati mai multi martori ai aceluiasi accident de circulatie, petrecut cu cateva minute in urma cum s-a petrecut accidentul si veti primi mai multe raspunsuri diferite. Ce sa mai spunem de lucruri intamplate nu anul trecut ci in urma cu secole ori milenii...

Strakathus

25 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:10

ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU!
Si cam asa a fost mereu. Dupa ploaie vine ninsoare, dupa rau... mai rau si dupa noapte... intuneric.

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:26

'' Malo invidiam ,quam misericordiam ''

( Seybold )

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt citatele care va reprezinta?
Mergi la: