Info
x
Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta
|
bm_claudia 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 23:33
cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 03:26
Si unde e farmecul? Un sex si sa uiti.... la ce te ajuta?
Cred ca ai obtine acelasi efect daca te-ai imbata si ai incepe sa f*ti caloriferul, iar a doua zi ai gasi un bax de prezevative folosite si elementii de la calorifer indoiti. Te uiti in dreata si in stanga, nu-ti mai amintesti nimic si zici: Mama ce tare sunt la betie, am rupto pe aia... Daca nu-ti amintesti nimic nu poti invata nimic din experieta ta. Daca ma culc cu cineva as fi tare curios daca mi-a placut, poate as mai vrea o data si inc-o data si inca si inca si inca. Cine stie la ce performante as ajunge. Sex cu o necunoscuta? As incerca aproape orice cel putin o data, dar as vrea ca dupa sa stiu cine e, poate va fi nevoie sa-i multumesc pentru Bts-ul cu care ma binecuvantat. Nu uitati ca perioada de incubatie difera de la boala la boala si poate ajunge si pana la 6 luni. Concluzia: tineti o agenda cu toate necunoscutele aflate |
|
mihai_82 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:08
Ce poate fi mai placut decat o noapte cu o tipa, pe care a doua zi sa nu o mai cunosti???. Fara implicatii, fara chestii lacrimogene. De asemenea s-au inventat si prezervativele si de asemenea cred ca poti ghici o femeie pasibila de oarecare boala transmisiva. Nu cred ca se pune problema damelor de companie in tot acest topic.
|
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:36
De la: mihai.bracau, la data 2009-01-03 13:08:08Ce poate fi mai placut decat o noapte cu o tipa, pe care a doua zi sa nu o mai cunosti???. Fara implicatii, fara chestii lacrimogene. De asemenea s-au inventat si prezervativele si de asemenea cred ca poti ghici o femeie pasibila de oarecare boala transmisiva. Nu cred ca se pune problema damelor de companie in tot acest topic. Asta e clar fantezia unei femei! De HPV ai auzit? E boala cu cea mai mare transmitere sexuala, de care prezervativul nu te protejeaza iar perioada de incubatie ajunge pana la 8 luni sau nu se manifesta deloc, insa virusul ala il porti toata viata. Si apoi, daca tipa ar fi cumva, de ce ar fugi barbatii de implicatii? Sau daca se intampla sa fie cea mai tare partida- de ce sa nu se repete? |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:03
De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:33:08cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti Sincer, mie mi-ar placea sa fac sex cu doua necunoscute.. sau cu trei ?? un fel de gang bang
|
|
mihai_82 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:55
Daca se intampla sa fie cea mai tare partida- de ce sa nu se repete?
Tocmai de aici incep sa apara complicatiile. Iti place, mai vrei ... implica mai mult decat sex. Iar noi vorbim despre o singura noapte. De ce mi-as lega singur streangul de gat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
aka_playerball 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:06
Pe mine unul nu ma pasioneaza asa ceva. De ce ?
1.Nu sunt genul ( la mine totul pleaca de sus in jos si nu invers) 2.Implica foarte multe riscuri. Ex: tot felul de boli Este mult mai frumos dupa ce cunosti persoana
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:23
De la: mihai.bracau, la data 2009-01-05 20:55:54Daca se intampla sa fie cea mai tare partida- de ce sa nu se repete? Mda.. e si asta o perspectiva. Daca te feresti de implicatii e ok. Fiecare cu opinia lui, pana la urma avem idei si dorinte diferite.De-am fi toti de acord cu un aspect (oricare) n-am mai avea ce discuta pe forum |
|
|
|
|
nonelyoo 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:15
Damele de companie tot tarfulitze sunt ptr simplu motiv ca si-o trag be bani
|
|
SROMYROMY 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:19
E simplu doar o noapte de sex si atat dar cate femei ar accepta?
Excludem prostituatele
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:48
Ehei neicusorilor, s-aveti voi bani cu cate necunoscute am facut eu sex, cu siguranta a-ti fi bogati.
De cate-mi mai amintesc? Doar de cele de care se agatau de tine ca scaiul de pantaloni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cedrik 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 08:09
si crezi ca daca o cunosti si dupa 2 sapt te culci cu ea, iti va spune vezi ca am vreo boala?.. si chestia cu susul in jos...as vrea sa te vad intr-un club sa fii dupa vreo 2-3-4 beri, sa vina una buna la tine si sa dansati mai senzual vreo 2-3 dansuri si apoi sa te invite la o "tura" ... esti 100% sigur ca ai refuza?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 08:12
femeile de obicei nu vor din prima ( exceptandu-le pe cele care o fac pe bani )mi s-a intamplat de cateva ori . dar ca sa ti se intample trebuie sa calatoresti , ocaziile astea se ivesc de obicei cand esti plecat de acasa , si nu iti sta mintea la asa ceva , pur si simplu se intampla .e riscant ,poti sa te imbolnavesti ,si cand vi acasa incepe scandalul, dar putina adrenalina nu strica niciodata . dupa aia te gandesti daca ...
dar in cea mai mare parte a cazurilor sexul cu o necunoscuta se face contra cost , si atunci depinde daca o faci protejat sau nu .daca doamna , pune ochii pe tine , iti ia banii ,si o face cu tine fara protectie , atunci e si mai frumos , dar deja adrenalina e la maxim , pt.ca stii cu cine ai de a face , dar nu poti sa te mai opresti , pt.ca e ca in filmele americane .vorbesc din proprie experienta , adica ne-am tocmit pe o suma , pe un anumit timp , dar lucrurile au luat-o razna , si de la o ora am ajuns la 12 ore , si la prietenie ,si la confesiuni, si la schimb de telefoane ,adica ceva de genul '' cand mai vii pe aici si stai mai mult cauta-ma ''am cateva '' prietene ''prostituate de meserie . cu cealalta categorie , care o fac cu tine pur si simplu pt.ca ii placi ,situatia poate sa o ia razna ,deoarece riscati sa va indragostiti ,si nu stii daca e un foc de paie ,si aveti amandoi de suferit ,deoarece toti avem obligatii ,te mustra constiinta, chestii din astea.adica nu toti santem mihaela radulescu , sa nu ne pese de altii . cam asta e. totusi barbatii nu trebuie sa refuze niciodata asemenea ocazii pt.ca de aia sant barbati.vorba aia din batrani : descaleca si '' asa'' ,incaleca si du-te. e parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dorincristea2005 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 08:51
bravo mosule !!! Sunt total de acord !!!
|
liv_xxxx 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 08:53
De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:33:08cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti este o mare diferenta intre fantezie si realitate.Probabil ca toti ne punem imagnatia in functiune pentru a crea imaginea partenerului dorit. Sexul implica si o relaxare iar in conditiile date .............!!!????!!!??
|
shortyfpc 12 mesaje Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:20
eu unul nu am avut parte pana acum de asa ceva dar cu siguranta nu as refuza o partida cu o necunoscuta....
|
Az1987 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:21
nu exista "Sex cu o necunoscuta" Nimeni nu are norocul acela sa mearga la o petrecere sa danseze, sa se simta bine si dupa ora 12 sa vina o tima, sa sara pe tine si sa mergeti in dormitor.nimeni nu a patit asa ceva.asta ar insemna "sex cu o necunoscuta".in oricare caz ar fi intrebi numele si intri putin intr-o discutie.parerea mea este ca NU exista asa ceva.imi pare rau.daca ar exista ar fi cel mai frumos lucru.
|
|
beiu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:46
Este mai mult decat evident ca in asemenea situatii apare dezinhibarea totala si primeaza fantezia. Rezultatul ramane cam mereu acelasi, o amintite life time.Clar este ecuatia cea mai gustata de cineasti si scriitori, si asta plaseaza zic eu pe primul loc aventura de o noapte.
|
raducu_bogdan_alexandru 9 mesaje Membru din: 2/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:47
sa fim seriosi in ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala ... intrebare sincera : " cati/cate dintre noi au facut un set de analize complete pentru a se pregati de o relatie serioasa???" .... ma gandeam eu ... asa ca argumentul ,in viziunea mea nu prea tine .... pe de alta parte .. multi dintre noi cu siguranta au trecut prin aceasta situatie si poate ne e jena sa recunoastem ... mie insa nu imi e .. da am facut sex cu o straina si e GENIAL !!! cu siguranta nu am gasit asa ceva acasa la partenera de viata ....
|
|
d_signer 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:52
Cati isi doresc, cati se multumesc cu o partida de sex? O necunoscuta...e relativ. Numele cuiva nu inseamna totul...poate sa ma cheme John....iti zice ceva? Acu, ca ne cunoastem, hai sa ne-o tragem. Fara implicatii! Cauciuc? Da, nu plec fara el de-acasa. Si daca tot suntem aici, tu ce boli posezi? Eu consider necunoscute inclusiv tipele cu care discut pe net. Si facem sex, uneori, si e bine. Si pe urma uitam. Facem sex si cu tipe din cluburi...vodka face minuni. La ele...isi ineaca timiditatea. Ati observat ca tipele timide sunt cele mai volubile, descatusate la un pahar? Chiar salbatice...treaba cu mata blanda. Daca e vorba de sex cu necunoscuta...merge, nu contra cost, nu cu programare, te vad curata si ingrijita, esti doar "ciupita nu beata, deci e ok. Clipa aia are farmecul ei, ne satisfacem reciproc o pofta, o curiozitate. Sexul e bun, rar dar cu toate armele din dotare. In rest faceti dragoste! Multa! Mereu!
Raporteaza abuz de limbaj
The only way out is in!
|
|
aprov 221 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:06
Sex cu o necunoscuta?
Toata suflarea barbateasca si-ar dori asa ceva daca ar fi siguri ca: - nu exista riscul imbolnavirii - nu ar afla prietena (sotia) - nu ar fi obligat sa se lege intr-un fel de tipa respectiva Cine zice ca nu-i asa e doar un figurant. Raporteaza abuz de limbaj
Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
|
|
audi_a_abc 11 mesaje Membru din: 25/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:09
De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:33:08cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti daca necunoscuta este betot te asigur eu ca nici unul nu refuza bauti sau nu prezervative si arde-o pe nasa partea urata vine atunci cand necunoascuta ii spune '' SA RAMANA O AMINTIRE FRUMOASA INTRE NOI ''
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:11
de acord
sallamallecum
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:12
De la: Athos1987, la data 2009-01-06 09:21:04nu exista "Sex cu o necunoscuta" Nimeni nu are norocul acela sa mearga la o petrecere sa danseze, sa se simta bine si dupa ora 12 sa vina o tima, sa sara pe tine si sa mergeti in dormitor.nimeni nu a patit asa ceva.asta ar insemna "sex cu o necunoscuta".in oricare caz ar fi intrebi numele si intri putin intr-o discutie.parerea mea este ca NU exista asa ceva.imi pare rau.daca ar exista ar fi cel mai frumos lucru. nu dispera se poate intampla depinde de soarta fiecaruia , mi s-a intamplat de doua ori: odata la un chef in 88, cand eram bauti si noi si ele (nimeni nu era student acolo , defapt ele voiau sa semarite ,sa-si gaseasca pe cineva si noi sa ne distram ,la 23 de ani totul e frumos ), si alta data la munci agricole pe vremea lui ceasca .depinde de temperament , eu sant mai hotarat de felul meu , ma cam ia apa in situatii din astea . avatarul ala al meu nu-i la misto , chiar am lucrat pe nava aia in 2007 , cu asta ma ocup ,din asta traiesc ,si datorita calatoriilor am avut si sant sigur ca o sa mai am aventuri .daca as fi ramas acasa la uscat poate ca nu mise intamplau atatea . Raporteaza abuz de limbaj |
|
nyk_n00b 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:16
Cine nu si-ar dori?Sa fim seriosi dom'le.
|
Halabahary 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:17
|
Tendon 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:17
kyyttyy
"De HPV ai auzit? E boala cu cea mai mare transmitere sexuala, de care prezervativul nu te protejeaza iar perioada de incubatie ajunge pana la 8 luni sau nu se manifesta deloc, insa virusul ala il porti toata viata." Gandeste-te la scenariu asta ... iesi seara intr-un bar/pub/teresa..zii cum vrei...si vezi un baiat ..iti place..ii ceri nr. de telefon... te vezi cum el 1 de 2 ori de 3 ori de 15 ori (ajungi sa il cunosti cat de cat) si urmeaza inevitabil ceva sex.. si te alegi cu ce spui tu acolo ..HPV :| opa!! dar ce s-a intamplat!? cum asa..? uite asa... boala nu tine cont de faptul ca tu il cunosti pe tip sau ca iti place... boala e boala! poti sa te infectezi si de la un necunoscut si de la cineva pe care il stii, asta in cazul in care in care dupa ce l-ai cunoscut pe tip... primul lucru este sa il trimiti sa isi faca teste complete la sange si teste de venerice... ceea ce sigur NU va mai duce la sex deoarece tipul e de mult plecat. Morala riscul de infectare e la fel de mare fie ca faci sex cu un necunoscut fie ca faci sex cu un cunoscut! singurul lucru care agraveaza situatia este sexul repetat si neprotejat cu mai multe persoane (nu toate odata :)) ) deoarece riscul de infectie creste proportional cu numarul necunoscutilor cu care ai luat contact! P.S. Tot ce am spus mai sus este valabil evudent si pentru baieti. Numai bine la toata lumea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Id0lu 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:30
e cel mai placut sa faci sex cu o necunoscuta deoarece nu exista implicatii....si ziua urmatoare cauti alta...si fete de genu se gasesc....trebuie sa stii unde sa cauti....cel mai simplu ar fii la mare sau la munte...fete venite din alta tara...nu trebuie sa le vrajesti prea mult....ca nu prea ai cum sa te intelegi cu ele.....si treci direct la fapte;)
|
valy_arian 19 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:32
@raducu bogdan alexandru:
nu cred ca aveai cum sa gasesti acelasi lucru la partenera de viata din simplul motiv ca o cunoasteai prea bine. daca rolurile s-ar fi inversat si partenera ta de viata ar fi fost acea straina, iar pe actuala partenera de viata nu ai fi cunoscut-o si ai fi facut sex cu ea, ar fi fost la fel de GENIAL. conteaza foarte mult senzatia pe care o traiesti prima oara cu cineva. pe masura ce cunosti omul, totul se tempereaza, persepctiva se schimba. |
|
moldovanup 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:37
de ce oare nu sunt toate necunoscute ????
asa scapam de tot ce inseamna implicatii emotionale,de cautari ,de griji .... ce te faci daca ''necunoscuta'' incepe ca mai vrea , ca nu poate sta fara tine , ca esti barbatul pe care l-a cautat toata viata ? hai si la mai multe necunoscute .succes in viata
|
|
|
|

?? un fel de gang bang
bravo mosule !!! Sunt total de acord !!!