back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:21

De la: nick_titi, la data 2009-01-11 00:52:15daca dupa o ora ramane moarta si pe o parte poate sa aiba si femeie probleme:))

asta sper ca n-a fost un atac la adresa mea , nu ? eu ziceam din punctul meu de vedere , acu chiar asa neatractiva nu cred ca sunt

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:44

De la: gabi8ma, la data 2009-01-12 20:19:29
De la: dasca777, la data 2009-01-11 15:49:15eu as ucide niste oameni de pe yuppy...ia,dati-mi adresele,,,asa nu o sa mai fiti necunoscute,si o sa pot sa va ucid in liniste,pt ca va cunosc...numai pe fete,sa le violez inainte,baietii nu...nu sunt interesat:P

heeeeeeeeeeeeei da ce-s cu discriminarile astea ? ia te rog , pe toata lumea , ce numai pe fete ?!? ... a si sa-ti iei concediu ca ai mult de lucru , de ex ala de paternitate cred ca iti ajunge pt ce ti-ai propus

e clar ,incep cu tine:)))

Raporteaza abuz de limbaj
nick_nick2k4

20 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:41

Eu de mult ma tot uit la comentariile voastre de pe site si sincer uneori rad cu gura pana la urechi ( unii sunt foarte nostimi ) , bineinteles ca peste tot sunt si multi care comenteaza aiurea si al carui loc nu se afla pe acest site , dar unii dintre voi merita tot respectul si au toata aprecierea mea atat pentru ceea ce posteaza cat si pentru cum gandesc . Referitor la acest subiect parerea mea este ca daca n-ai facut sex cu o necunoscuta nu simti c-ai trait , e ceva ce sunt convins ca-si doreste oricine...de la tolomacul care sta si-o arde aiurea-n cartier si n-are bani de tigari pana la miciile genii care din cauza faptului c-au joburi bune si bine platite sunt foarte solicitati si numai au timp de viata personala , toti vor macar o data sa faca sex cu o necunoscuta . Am tot citit de BTS-uri si de boli care se pot transmite chiar daca folosesti prezervativ , eu sincer va spun ca nu folosesc prezervativul deloc si momentan n-am avut parte de experiente neplacute , adica "Viata e scurta , tre sa stii s-o traiesti ! " Dupa mine o necunoscuta e si o femeie care-o cunosti la un chef , ii aflii numele dupa care mergeti la tine acasa si faceti un sex nebun si o tipa cu care iesi seara in oras , dupa care veniti acasa si se intampla inevitabilul sex.Adica ambele sunt necunoscute pentru tine ca le cunosti de putina vreme si daca esti suficient de nebun sau daca-ti place sa traiesti viata din plin asa cum fac eu ;) , faci sex cu amandoua chiar si fara protectie ca-i prea mare tentatia .
Eu unul in stilul asta am trait si-n stilul asta am sa traiesc si va spun sincer nu sunt genul de om care sa ma caiesc.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 23:16

De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:33:08cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti

te-ai gandit mult pana sa pui intrebarea asta ?

logic ca 99 % dintre barbati si-ar dori asta. femeile o sa spuna ca nuuuuuuuuuu...ca tre sa cunoasca mai intai persoana, ca tre sa o inteleaga, ca tre s-o iubeasca. Era o vorba : femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. barbatii au nevoie doar de un loc.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 08:48

E uite ca eu va dezamagesc, nu doresc sa fac sex cu o necunoscuta, nu ma intereseaza...si nu o spun doar de dragul de a o spune .
Cred ca aveti destula adrenalina in voi de spuneti sau faceti lucrul asta, insa eu merg pe ideea ca intai trebuie sa cunosti omul si apoi vezi ce si cum...
Nu pe bune acum,ce satisfactie ai cand f...pe unu sau una necunoscuta, te ridici, iti pui pantalonii sau rochia, si inchizi usa in urma ta?
E ca si cum ai bea o bere, ai manca o friptura, sau ce naiba...chiar asa?
Ma rog, imi dau seama ca sunt printre putinii, daca nu cumva singurul(pentru moment) care crede asta ...si nu aveti decat sa criticati parerea mea...pentru ca fiecare traieste asa cum crede

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 09:08

cine nar vrea :)

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 09:18

ca sa vezi...surpriza...eu nu as vrea

Azgard

657 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 09:57

Toate sunt necunoscute , iti trebuie mult timp pana cunosti o persoana cu adevarat ,caci te poti trezi la un mom dat ,ca iti tranteste o chestie de te lasa masca ,iar tu credeai ca o cunosti ....
Eu sincer as prefera o relatia in defavoarea unei one night stand , la asa ceva as zice da doar daca as fi intr-o sitoatie in care sa imi placa aspectul tipei mult, dar sa nu ii suport personalitatea ..., binenteles ar mai fi si alte exceptii ,dar in pricipiu ONS este o alegere pt mine atunci cand o relatie nu e in balanta

burn baby, burn ...
aka_playerball

20 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 10:06

De la: Haps, la data 2009-01-12 23:16:43
De la: dorina73, la data 2009-01-01 23:33:08cati isi doresc sa faca sex cu o necunoscuta,un sex si sa uiti

te-ai gandit mult pana sa pui intrebarea asta ?

logic ca 99 % dintre barbati si-ar dori asta. femeile o sa spuna ca nuuuuuuuuuu...ca tre sa cunoasca mai intai persoana, ca tre sa o inteleaga, ca tre s-o iubeasca. Era o vorba : femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. barbatii au nevoie doar de un loc.

Uite spre uimirea ta eu fac parte din cei 1%

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:11

parerea mea de la sex oral...se aplica si aici ...sper sa fii necunoscuta multora dorina:))...sa le fci si sex oral ...asa devii mai buna:))

liv_xxxx

66 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 02:02

De la: b3stnick, la data 2009-01-12 22:41:29Eu de mult ma tot uit la comentariile voastre de pe site si sincer uneori rad cu gura pana la urechi ( unii sunt foarte nostimi ) , bineinteles ca peste tot sunt si multi care comenteaza aiurea si al carui loc nu se afla pe acest site , dar unii dintre voi merita tot respectul si au toata aprecierea mea atat pentru ceea ce posteaza cat si pentru cum gandesc . Referitor la acest subiect parerea mea este ca daca n-ai facut sex cu o necunoscuta nu simti c-ai trait , e ceva ce sunt convins ca-si doreste oricine...de la tolomacul care sta si-o arde aiurea-n cartier si n-are bani de tigari pana la miciile genii care din cauza faptului c-au joburi bune si bine platite sunt foarte solicitati si numai au timp de viata personala , toti vor macar o data sa faca sex cu o necunoscuta . Am tot citit de BTS-uri si de boli care se pot transmite chiar daca folosesti prezervativ , eu sincer va spun ca nu folosesc prezervativul deloc si momentan n-am avut parte de experiente neplacute , adica "Viata e scurta , tre sa stii s-o traiesti ! " Dupa mine o necunoscuta e si o femeie care-o cunosti la un chef , ii aflii numele dupa care mergeti la tine acasa si faceti un sex nebun si o tipa cu care iesi seara in oras , dupa care veniti acasa si se intampla inevitabilul sex.Adica ambele sunt necunoscute pentru tine ca le cunosti de putina vreme si daca esti suficient de nebun sau daca-ti place sa traiesti viata din plin asa cum fac eu ;) , faci sex cu amandoua chiar si fara protectie ca-i prea mare tentatia .
Eu unul in stilul asta am trait si-n stilul asta am sa traiesc si va spun sincer nu sunt genul de om care sa ma caiesc.

Super tare! Sa ne spui, te rog peste o saptamana-doua ce vei face daca te va prinde o mancarime de piele, o crampa urata la stomac, cand in urma unor analize vei constata ca v-ati imperecheat stafilococii pe cei epidermitis cu cel aureus, ciupercile...........

liv_xxxx

66 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 02:35

De la: angel_demon10, la data 2009-01-09 11:58:51
De la: ILS_AHILE, la data 2009-01-09 11:36:49ai sa fii uimit cate femei fac asta.AM doar 30 de ani, sunt insurat,dar am avut sex cu femei intre varste 26-37 de ani , doar sex de o noapte si e beton. totul e ca femeile sa fie maritate, cu copii, intelegeti voi , asezate la casa lor.Si alea sigur nu au boli.

DECI, ASTA CHIAR E TARE!!!!
pai, mai omule, daca ai facut-o tu cu asa de multe femei maritate, cu copii etc... tu poti sa zici ca alea nu au boli. din moment ce nu au avut o problema in a se culca cu tine ce te face sa crezi ca nu au facut la fel si cu altii inaintea ta??!?![/quot

BARBATI VS FEMEI

Infidelitatea sexuala este mai raspandita printre barbatii, ca si incidenta, si cuprinde sfera barbatilor care, din diverse cauze, interne sau externe lor, nu au atins inca maturitatea afectiva, care au dubii asupra virilitatii lor (dorind mereu "sa se verifice"), dar mai cu seama printre barbatii "suferind" de hipererotism.

In cazul femeilor, disponibilitatea este favorizata in contextul unei imaturitati afective, dezinhibarii afective si sexuale. Ea incearca prin aceste relatii satelit, uneori intamplatoare, sa se razbune pe aceia de care o leaga o anumita ranire a amorului propriu, ranire resimtita candva in trecut sau sa se "hraneasca" cu iubire in cazul unei narcisice, care, simtindu-se neglijata de sot, cauta alinare intr-o iubire trecatoare, o intarire a sentimentului propriei valori etc.

raducu_bogdan_alexandru

9 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:24

prietene ... acum imi e clar .. ca esti GAY .. si mai vad ca te-ai si combinat cu tovarashul tau (1%) care nu ar f**e nici el vreo femeie ... eu nu am nimic cu voi ... dar nu vad ce rost aveti voi in disc asta ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:53

HEI ROMYO am intilnit femei care pun pe plan secundar activitatea sexuala ,si din diferite maitve nu vor sa se implice si sentimental,sunt la sfirsitul facultatii si au o gramada de examene licenta,sunt singure si activ. profesionala le implica tot timpul,acced in cariera si anul asta are multe proiecte si nu poate...,vrea sa se razbune pe sotul care a gasit una mai ....,vaduva care are copii maricei si nu ...Vezi cite situatii pot intervenii???

inubossu

2 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 15:56

eu zic k e ok m-i s-a antamplat de 2 ori la un chef sa fac sex cu necunoscute si e foarte ok mai ales cand esti singur cred k nu e nik mai frumos decat sa te trezesti dimineatza si sa te gandesti ...mmmama am mai trecut una pe carnetzel...asha k bafta baietzi

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:09

sex cu necunoscute,,,,offf,,,imi aduc aminte de facult...devin nostalgic,bautura,sex cu necunoscute,jocuri de noroc,batai ilegale,...ce vremuri,...offf...:(((((((( ...am imbatranit,....mi-au cazut coltii,inainte "injectam" lumea si radeam de ea ,acum sunt doar un mos,necunoscutele ma evita,nimeni nu ma mai vrea...ehe,,,cate necunoscute am avut in fac,combinati astea cu bautura si iese o orgie adevarata:P....da ...a fost frumos,acum ,am imbatranit ...sunt doar un mos,batran,mai destept ,mai experimentat,dar batran si uzat,,,off...vremea mea cu necun si bvremea distractiei a trecut,,,,e timpul vostru,al generatiei tinere.... ...distarti-va si iubiti-va,totul e perfect...pana imbatraniti,dupa ce ajungeti ca mn...va ganditi la moarte si la zl bune ce au trecut...day dreaming

nick_nick2k4

20 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:56

Prietene de cand ma stiu traiesc asa , ce sa-ti spun multumesc pentru grija , dar nu e necesar .
Live by the gun and die by the gun .
Live your life boy , but thanks anyway .

Take care , bye

Francezu

1 mesaj
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 17:07

Ma simpt un norocos .... crede-ma cand cauti expre nu gasesti ... Dar cand, nu cauti si lasi totul la voia intamplari atunci traiesti cele mai frumoase clipe .

laur_theman

4 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:48

e foarte tare!

sabinasatala

13 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 16:30

De la: Omu_Negru, la data 2009-01-06 14:25:14stiti citind toate posturile si uitandu-ma asa trecator pe strada si auzind cate mi s-a dat sa aud si cate si mai cate majoritatea care zici FA-O sunt aia care vor dar nu au facut-o dar viseaza la asa ceva aia care au facut-o nu o sa stea sa povesteasca si credeti-ma NU EXISTA FARA REGRETE dar esti doar facut sa spui nu ai ce sa regreti asta ai facut a fost decizia ta si felul tau de a fi si normal ca te conformezi caracterului tau. nu vrei implicatii poate din cauza ca ai suferit dar na cum zic toti barbatii au nevoie de sex .... well dragii mosului sa va spun un secret e totul in mintea noastra. Noi ca si femeile vrem sa fim iubiti sa fim ridicati in slavi sa fim noi sa simtit ca noi suntem cei mai macho cei mai dotati cei mai bazati sa ni se urce la cap si daca ea numai e de acord schimbam modelul .... but hey..... we can leave without sex caci daca nu ti-o tragi nu mori exemplul cel mai comcludent calugarii ajung la chiestii de gay sau alte tampenii ca dorinta exista tot timpul a existat daia toti vrem ONS(one night stand) vrem sa ne-o tragem numai cu fotomodele vezi o tipa frumoasa si dotata de la mama natura nu te intereseaza ca e proasta e mai bine tu ii vrei corpul nu altceva si dupa te duci la prieteni si ha sa va arat ce am facut eu nici numele nu-l stiu dar era buna in draci si stia sa faca de toate dar cand ajungi acasa .... toti jucam roluri acasa intre 4 pereti plangi si suferi si in cand ai ieshit pe usa dupa ce te-ai aranjat u the man cand ajungi acasa tristetea te omoara si singuratea te macina.... va stiu pe toti astia care discutati pe aici sunt sigur ca intr-un mod sau altul sunteti nefericiti si singuri ..... u wanna reach out and feel no longer alone si sa puteti sa vb caci aici anonimatul este cel mai mare nu-i asa? si da acuma ha asta e singur si daia vb asa well i have a beautifull smart tot ce vrei tu girlfriend si partea cea mai frumoasa ca nu am descoperit-o decat cand i-am acordat atentie si ea a fost aproape de mine tot timpul asa ca necunoscuta aia poate e una care a asteptat sau s-a daruit din tristete sau avea o dragoste ascunsa si tu ai folosit-o si ai aruncat-o si daca stai sa te gandesti n posibilitati pana nu te asezi pe un scaun si vb cu necunoscuta sau necunoscutul acela acel ONS e INUTIL si LAME!!! va urez o viata placuta si nu uitati niciodata A SMILE COMES A LONG WAY

wow!!!!!!!!!! am ramas fara cuvinte.....ai perfecta dreptate....

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:52

am trait o asemenea experienta la un chef sex cu o necunoscuta ii ceva super dar trbuie si precautii senzatie la maxim

david...romantic incurabil
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:19

De la: Francezu^^, la data 2009-01-17 17:07:02Ma simpt un norocos .... crede-ma cand cauti expre nu gasesti ... Dar cand, nu cauti si lasi totul la voia intamplari atunci traiesti cele mai frumoase clipe .

imi pare bine ca te simpti norocos. sa ugi ula ba... gramatica atii... iar am baut... scuza-mi curu vorbaret pe izda atii..

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
babanul_raz

8 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:36

Pitti
rhadooliano

49 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 08:07

Unii nu inteleg ce inseamna necunoscut.....sau necunoscuta....am vazut pe aici: sa aiba analizele de ieri, sa nu vorbeasca prostii, sa nush ce....in momentul in care iti arata analizele deja stii ceva despre el....vei afla cum il cheama, unde locuieste, cati ani are...despre un necunoscut/-ta nu stii nimik, nu vb nimic...doar va vedeti, intrati intr-o camera, faceti sex salbatic lipsit de inhibitii(bineinteles folosind prezervativul) fara nici o discutie, fumati apoi o tigara privindu-va ptr ca apoi, pe rand, sa plecati si sa nu va mai vedeti sau sa stiti vreodata unul de altul.

winer_20032001

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:58

daca nu t-i s-a intampolat tie nu inseamna ca este imposibil

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:03

De la: rhadooliano, la data 2009-01-26 08:07:48Unii nu inteleg ce inseamna necunoscut.....sau necunoscuta....am vazut pe aici: sa aiba analizele de ieri, sa nu vorbeasca prostii, sa nush ce....in momentul in care iti arata analizele deja stii ceva despre el....vei afla cum il cheama, unde locuieste, cati ani are...despre un necunoscut/-ta nu stii nimik, nu vb nimic...doar va vedeti, intrati intr-o camera, faceti sex salbatic lipsit de inhibitii(bineinteles folosind prezervativul) fara nici o discutie, fumati apoi o tigara privindu-va ptr ca apoi, pe rand, sa plecati si sa nu va mai vedeti sau sa stiti vreodata unul de altul.

asta e una din fanteziile mele

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:15

De la: ayleen, la data 2009-01-29 14:03:32
De la: rhadooliano, la data 2009-01-26 08:07:48Unii nu inteleg ce inseamna necunoscut.....sau necunoscuta....am vazut pe aici: sa aiba analizele de ieri, sa nu vorbeasca prostii, sa nush ce....in momentul in care iti arata analizele deja stii ceva despre el....vei afla cum il cheama, unde locuieste, cati ani are...despre un necunoscut/-ta nu stii nimik, nu vb nimic...doar va vedeti, intrati intr-o camera, faceti sex salbatic lipsit de inhibitii(bineinteles folosind prezervativul) fara nici o discutie, fumati apoi o tigara privindu-va ptr ca apoi, pe rand, sa plecati si sa nu va mai vedeti sau sa stiti vreodata unul de altul.

e si un film misto pe chestia asta...

www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=2205&what=article&article_id=1801

enjoy, ayleen!

blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:09

De la: mihai.bracau, la data 2009-01-03 13:08:08Ce poate fi mai placut decat o noapte cu o tipa, pe care a doua zi sa nu o mai cunosti???. Fara implicatii, fara chestii lacrimogene. De asemenea s-au inventat si prezervativele si de asemenea cred ca poti ghici o femeie pasibila de oarecare boala transmisiva. Nu cred ca se pune problema damelor de companie in tot acest topic.

afara se practica asa ceva foarte des(la petreceri,zile festive ale orasului,concerte),la noi mai greu..romanii si mentalitatea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:32

De la: angel_demon10, la data 2009-01-29 14:15:17
De la: ayleen, la data 2009-01-29 14:03:32

e si un film misto pe chestia asta...

www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=2205&what=article&article_id=1801

enjoy, ayleen!

il iau diseara... il vad diseara...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:35

Eu

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta
Mergi la: