Info
x
Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:14
sincer sa fiu,realizez ca am facut sex numai cu necunoscute,fem au un dar de a fi ciudate,adik sunt u=intr-un fel cu tine,e super,dar dupa ce va despartiti sunt tpotal altfel,deci necunoscute,in concluzie,nu pot spune ca ma intereseaza o fem atat de mult incat sa o cunosc ,deci toatte au fost si vor fi necunoscute:Psi e perfect,atata timp cat ma relaxez
|
|
bicaallin 527 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:35
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-06 12:43:19De la: angel_demon10, la data 2009-01-06 12:25:52Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie: De acord ;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
moldovanup 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:47
dasca
pe bune ,cum a spus si dasca, toate dupa ce obtin ce vor devin niste necunoscute . le cumperi masina , le dai de mincare, le f... ,le faci niste doamne , dupa care ele pa si la revedere . nu sentimente , nu pareri de rau , doar calatorii in necunoscut . adrenalina fratilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
raducu_bogdan_alexandru 9 mesaje Membru din: 2/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:59
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-06 12:43:19De la: angel_demon10, la data 2009-01-06 12:25:52Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie: G_Bogdan prietene ... stim ca esti cel mai sensibil .. dar de ce fugi de raspundere .. esti BARBAT pana la urma ... ca noi toti "cred"... Raporteaza abuz de limbaj |
|
raducu_bogdan_alexandru 9 mesaje Membru din: 2/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:06
De la: viorex, la data 2009-01-06 10:45:27Esti o necunoscuta pt. mine...stiai ? f tare ... VIOREX Rulz ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
marius_bejat 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:09
asta ar fi o solutie, dar cine se ofera :))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:19
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-06 12:43:19De la: angel_demon10, la data 2009-01-06 12:25:52Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie: g_bogdan, daca ai o sora, nu tre sa o cunosc... doar vreau. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:39
Am citit in mare parte ce s-a scris si mi se pare normal sa fie atatea pareri.
Sex cu o necunoscuta? Orice e necunoscut starneste emotii si reactii diferite. Unora le e frica de necunoscut, eltii prefera sa se joace dea baba oarba si pasesc pe bajbaite, pe altii necunoscutul ai starneste si se arata curiosi. Multi se arata plictisiti de un lucru cu care s-au obisnuit si vor sa-l schimbe. Ce e important e faptul ca toti avem o parere si ar fi pacat sa fim toti la fel. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
roxy_rox19 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:12
De la: Omu_Negru, la data 2009-01-06 14:09:16 cata dreptate ai...
|
Looorelaiii 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:41
cred ca toti avem sau am avut asemenea fantezii, diferenta e la practica. pe cand eram mai tinerica "cruel intentions" facea ravagii ....am avut ocazii, dar am spus pas. prefer o relatie adevarata, but that's just me
Raporteaza abuz de limbaj
make love not war
|
|
pavelgigi_1960 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:43
Mi se pare OK atunci cand e atractie si placere de ambele parti! Daca e o partida tare...aste si mai bine , ramane o amintire placuta si mai ales ca ...poti sa te exprimi altfel cu o necunoscuta, asta daca iti face placere sa dai totul pentru ca si ea sa fi ...in al noulea cer!
|
egroegady 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:05
|
aka_playerball 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:26
De la: raducu_bogdan_alexandru, la data 2009-01-06 15:59:44De la: G_Bogdan, la data 2009-01-06 12:43:19De la: angel_demon10, la data 2009-01-06 12:25:52Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie: 'Prietene' daca la tine barbat inseamna sa faci sex cu cine prinzi sa bei 10 beri si sa bati cu pumnul in masa foarte sigur pe tine ' urland' in 'gura mare' DA DOMNE SUNT BARBAT eventual dupa un ragait zdravan inseamna ca, nu ai nici cea mai vaga idee despre ce inseamna sa fi barbat, poate pt tine asta este o 'raspundere barbateasca' pt mine nu. Imi pare rau, nu urmez nici spiritul de turma 'ca voi toti'.. deh sunt mai 'sensibil'. Imi cer scuze daca am fost putin taios in raspunsuri .Numai bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
arragon_78 4 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:30
fara dar si poate ,tipul asta zice bine,si asta e realitatea.
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:31
De la: dondesign, la data 2009-01-06 09:52:51Cati isi doresc, cati se multumesc cu o partida de sex? O necunoscuta...e relativ. Numele cuiva nu inseamna totul...poate sa ma cheme John....iti zice ceva? Acu, ca ne cunoastem, hai sa ne-o tragem. Fara implicatii! Cauciuc? Da, nu plec fara el de-acasa. Si daca tot suntem aici, tu ce boli posezi? Eu consider necunoscute inclusiv tipele cu care discut pe net. Si facem sex, uneori, si e bine. Si pe urma uitam. Facem sex si cu tipe din cluburi...vodka face minuni. La ele...isi ineaca timiditatea. Ati observat ca tipele timide sunt cele mai volubile, descatusate la un pahar? Chiar salbatice...treaba cu mata blanda. Daca e vorba de sex cu necunoscuta...merge, nu contra cost, nu cu programare, te vad curata si ingrijita, esti doar "ciupita nu beata, deci e ok. Clipa aia are farmecul ei, ne satisfacem reciproc o pofta, o curiozitate. Sexul e bun, rar dar cu toate armele din dotare. In rest faceti dragoste! Multa! Mereu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:35
nu exista "Sex cu o necunoscuta" Nimeni nu are norocul acela sa mearga la o petrecere sa danseze, sa se simta bine si dupa ora 12 sa vina o tima, sa sara pe tine si sa mergeti in dormitor.nimeni nu a patit asa ceva.asta ar insemna "sex cu o necunoscuta".in oricare caz ar fi intrebi numele si intri putin intr-o discutie.parerea mea este ca NU exista asa ceva.imi pare rau.daca ar exista ar fi cel mai frumos lucru.
frumosule,cu ghilimelele de rigoare,esti ori depasit ,ori prea tanar.asta e viata reala.si ce e mai frumos e atat trecator cat si mai rarut.dar e ce se poate disfruta la maxim in viata asta.asa ca ....mai ai de vazut multe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
bm_claudia 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:41
sunte/ti chiar draguti,stia/ti?va/s saruta pe toti,dar sunt o straina pt voi
oricum sunte/ti super nu ma asteptam la atatea pareri,eu mi/as dori sa fac sex cu un necunoscut,dar nu cred ca am sa reusesc,naspa nu?
|
andrewjrro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:48
Best sex ever - cu una, doua sau mai multe necunoscute :))))
Am avut de cele mai multe ori parte de sex cu mai multe necunoscute in acelasi timp - bine ca am scapat de liceu si nu mai am treaba cu ele:))) Grea materie... In fine... Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta - EU Da de ce nu - o necunoscuta nu inseamna un one night stand- poate se mai intampla - sau poate nu vrei sa s emai intample - sexul e ok - daca sti cum, cand si cu cine sa il faci. Daca lucrurile se leaga si se intampla intr-un cadru favorabil, de ce nu - Voi faceti sex numai cu persoane cunoscute? :))) Oricine cred ca ar face si cu atat mai mult barbatii- O dama ok - protejat - why not Pe mine nu ma deranjeaza ideea atat timp cat nu ma deranjeaza persoana. Sexul e sex - se intampla sau nu - si basta Bafta - un an nou fericit si sexos- Sexul se face cu predilectie si concentrata intr-o anumita parte a corpului - Dragoste se face si cu sufletu Raporteaza abuz de limbaj |
|
ak446 59 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:55
Eu as risca daca e vreo "bomba sexy"
|
Omu_Negru 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:14
concluzia este ca toata lumea de fapt vrea prin sexul cu un necunoscut/a sa gaseasca jumatatea sexuala cat si perechea ca e mai simplu sa treci de prezentari u just strap the rubber on and the sexual part makes the introductions .... e mai simplu nu se discuta si dupa ce se primesti ce doresti sau nu.... poti sa te si prezinti sa inteleg ca acum suntem in lumea lui mutulica in care nu stii sa te exprim dar stii sa i-o tragi cuiva sanatos asa .... FIECARE CU CE POATE ..... LA MULTI ANI ROMANILOR .... MINTI STRALUCITE
|
bicaallin 527 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:43
De la: dorina73, la data 2009-01-06 18:41:53sunte/ti chiar draguti,stia/ti?va/s saruta pe toti,dar sunt o straina pt voi Te ajut eu..... De unde esti... Glumeam... acum hai sa ti spun ceva, nu vreau sa ranesc pe nimeni (mai ales pe tine si asta nu prin faptul ca glumeam)... asa... ce vroiam sa ti spun e ca sunt 2 tipuri de femei (cum de altfel se sublinia si mai sus/ bine de fapt sunt "enspe mii" de tipuri dar astea 2 predomina) cele care sunt greu de adus la pat si de obicei cele carora le acorda baietii cea mai mare atentie (de e mai dulce fructul la care ajungi mai greu) si .... celelalte (care pot fi pur si simplu naive sau doar *****). Eu cred (e parerea mea si dc e gresita te rog sa ma corectezi) ca u faci parte din alea "enspe mii" si ca pe tine te cam roade curiozitatea... vezi sa nu te "roada" la suflet, iti dai seama ca mie ca barbat (si nu numai mie tuturor barbatilor) nu mi-ar indisplace ideea (o partida de sex nevinovat in care ofer si primesc placere) dar vezi u ar trebui sa meditezi ca sa zic asa mai bine asupra sentimentelor tale. Cum spunea cineva "fiecare are fantezii" dar dc stai si intrebi si in stanga si in dreapta, te mai documentezi.. o sa vezi ca punerea in practica a 90% din aceste fantezii nu a dus la lucruri prea frumoase. Dc u consideri ca o o sa te incadrezi in cei 10% iti urez noroc dc nu... nu cred ca mai faci parte din cele "enspe mii"Raporteaza abuz de limbaj |
|
Kornuletzz 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:18
Câti ?
Hehe ... multi ! Dar sincer ... decat o partida de sex cu o necunoscuta mai bine ... [ ]
|
mrc_adi 75 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:22
personal nu-mi pasa daca o cunosc sau daca n-am vazut-o vreo"data
important e sa nu aiba aripi si sa ma atraga sa stie ce-si doreste sa nu ma trezesc prosteste ca a 2 a zi ma uit scarbit la ea cand imi zice ca ma iubeste important e cum gandeste miscarea trupului ei ce defineste daca esti perversa si ai interese ascunse nu ma priveste imi plac perversitatzile, uneori imi uit limitele dar vorbim la propriu nu ma ascund deci cand itzi zic ceva intzelege-ma daca vrei sa te bagi si-mi face placere ma las atras mergem sa mai umplem cateva cauciucuri da nu tragem pe nas maine ce-o fi nu mai conteaza nu am timp sa ma gandesc oricum m-am gandit eu din timp si concluzionez e bine sa mai si gresesc Raporteaza abuz de limbaj |
|
ovidiu_007_2004 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:48
Imi place ce ai zis dar de la "important e cum gandeste...." in jos !
:D
|
ananas_anonim 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:55
eu vreau sex cu o necunoscuta :D
|
floriao 7 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:15
sincer sa fiu este tentant sa faci sex cu nu stiu io cine si nici ea sa nu stie cu cine
dar astea se intampla in filme nu la noi pe pamant Raporteaza abuz de limbaj |
|
rylla 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:31
deecat sex cu o necunoscuta (ceia c miar place si mie nu zic nu )eu prefer sexul la servici e foarte relaxant pe bune tial il recomand ,cred k e cea mai buna metoda de relaxare ,
|
mario_barasch 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:36
La inceput te incanta ideea, dar dupa un timp totul devine banal si vrei mai mult, vrei sa cunosti...cum de altfel este si opusul "ai fost implicat numai in relatii stabile si de durata si pur si simplu vrei sa evadezi, vrei ceva fara impicatii,fara explicatii; o vezi,te atrage, rezolvi problema si gata ( stiu ca suna urat, dar de cele mai multe ori cam asta sta la baza sexului cu o necunoscuta) etc"
|
cismarualin 151 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:29
frankfurt am main,21 august 2008,petrecere,droguri,necunoscute,sex.cea mai tare experienta din viata mea si am scapat si fara bts
multumesc astrelor.nu voi uita niciodata.
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:29
eu ma gandesc la newton,einstein...aia cate necunoscute aveau cred ca au ftut jumate de glob:Ptot ciudatii astia de cercetatori sunt cei mai tari,tocilarii stiu toate necunoscutele:P
|
|
|

altfel!!!
toti ati vb si ati vb si unii dc nu altii ar vrea altii zic ca au facut nu trebuie regrete nu trebuie nimik doar pur si simplu ti s-a ivit ocazia o faci in general problema care o vad ca o mare parte din barbatii din ziua de azi mey fratii mey gandesc cu alte chiestii decat cu capul hai facem sex cu tot ce prindem ca din mosi stramosi asta a fost datina tot ce prindem pana si ursul din padure sa-i dam o tavaleala sa nu o uite ... in general ai facut sex cu o necunoscuta WOW great u tha man u the supercarifragilistic then what? after that u still alone asshole si daca asta a fost bulanul extrem sa zicem ca esti macho de macho si nema implicatii nema nada faci asa maine poimaine dar la un moment dat traiesti pentru asta si o sa ajungi la o varsta si hey .... toate femeile o sa stie ca nu vrei implicatii o sa te distrezi toata viata ??? ma indoiesc haiducii lu tata pentru ca la un moment dat o sa ramaneti singuri si stiti ce e asta cel mai mare blestem si stii ceva ONS (one night stand) poate aia care ti-a dat-o intr-o noapte poate respectiva e aia care te-ar fi suportat tot restul vietii then what e o necunoscuta .... unde o sa o gasesti daca pana la ea nu o sa vrea nimeni cu tine nimik in general tragi totul pe ***a ca ciorapul pe picior .... si ajungi la 40 singur marele burlac si tot ce te gandesti party party si o sa vezi ca majoritatea femeilor sunt banuitoare si nimeni nu mai da atentie unuia care e la 40 si e singur decat najpetele sau fetitele in goana dupa bani si faima ....... ne nastem singuri .... dar nimeni nu vrea sa inchida ochii fara nimeni sa-l tina de mana ... THINK ABOUT THAT!!! no regrets u say ..... maybe u want it that way
cred ca toti avem sau am avut asemenea fantezii, diferenta e la practica. pe cand eram mai tinerica "cruel intentions" facea ravagii
....am avut ocazii, dar am spus pas. prefer o relatie adevarata, but that's just me
oricum sunte/ti super nu ma asteptam la atatea pareri,eu mi/as dori sa fac sex cu un necunoscut,dar nu cred ca am sa reusesc,naspa nu?
[
:D