Info
x
Cati si/ar dori sa faca sex cu o necunoscuta
|
rebel 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:43
da, descaleca si asa...nu zic, am patit si eu, dar.."te mai uiti si in ochii fetei' adik..orice prostituata, este si ea om..si trebuie tratat cu respect,cu atat mai mult cu cat iti face un servici, altfel, te-ai duce la caloriferul de care zicea cineva mai sus sau la nevasta cu care imparti de nu stiu cati ani aceiasi privire acra uneori.O necunoscuta..poate fi ceva misterios,intempestiv ptr amandoi,chiar mai romantic decat tot ce ai cunoscut pana atunci- lumanari in cada,masaj,tandrete- de ce privim noi barbatii, sexul ca pe ceva aniumalic mereu?,sunt femei si femei,unele vor sado-maso da, dar majoritatea vor si ele mangaiate,depinde de amandoi,foarte pasional..vezi, barbatii se gandesc numai la BTS, nu se gandesc ca ar putea fi mai cu fantezie si imaginatie,ca neaparat aia a facut-o cu mai multi..poate ca nu a mai facut-o de 1 an,mie mi s-a intamplat si azi imi pare rau, ca nu am ramas cu tipa acea, dar..cea cu care eram era gravida... poate ca nu e vina ei total ca a ajuns asa..eu am cunoscut pe cineva care o facea de nevoie ptr a-si creste copilul si nu gasea job..cazurile astea sunt deja sociale...da, conteaza prima senzatie..conteaza sa daruiesti tandrete in egala masura..conteaza sa pui pasiune,ptr ca esti om
|
|
viorex 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:45
Esti o necunoscuta pt. mine...stiai ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
tornak 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:45
raducu...cross your hart and hope to die...nu-i asa ca partenera de viata...nu (mai) exista si merge o publicitate camuflata?
despre subiect..? Tocmai asta ar fi farmecul...sa o traiesti pt ca ti se intampla...pt ca iti place...nu sa traiesti povestea, doar pt ca e descrisa de poeti si scriitori ca marea aventura! sa fi tu scriitorul! Curaj puiutzi!
|
nela_yuppy 16 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:47
De la: kyyttyy, la data 2009-01-03 14:36:03De la: mihai.bracau, la data 2009-01-03 13:08:08Ce poate fi mai placut decat o noapte cu o tipa, pe care a doua zi sa nu o mai cunosti???. Fara implicatii, fara chestii lacrimogene. De asemenea s-au inventat si prezervativele si de asemenea cred ca poti ghici o femeie pasibila de oarecare boala transmisiva. Nu cred ca se pune problema damelor de companie in tot acest topic. EXACT .. DACA E O PARTIDA SUPER TARE IN CARE AMANDOI PARTENERII SE SIMT IN AL NOULEA CER ..DE CE SA NU SE REPETE?
Raporteaza abuz de limbaj
Nela
|
|
valyyg 5 mesaje Membru din: 22/01/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:51
eu :d
|
rsiviu 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:52
sexu cu necunoscute e pt cei depresivi eu nul prefer sa ami stiu sfletul cald in asa fel incat sa nu am nevoi din astea
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:54
Si pana cand cauti?si poate ca intre cele care le-ai crezut de o noapte..o fi perechea ta,iar daca tu nu comunici...ea te va considera la felca toti masculii, egoisti cu care a avut de-aface..apoi ne intrebam de ce ne inseala iubita,sau de ce sunt prostituate necunoscute...ganditi-va si la celalalt..ca asa cum vreti sa fiti tratati, asa ar trebui sa raspundeti.
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:56
De la: %aprov%, la data 2009-01-06 10:06:51Sex cu o necunoscuta? Eu sunt un figurant care iese din tipare...si daca iti place de o necunoscuta mai mult decat de sotie si nu are BTS si e normala?ce te faci a? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
lupi74 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Braila |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:56
lkjbkjhhi test lkjlkkjhh test
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:08
hai mai ca te lauzi......auzi la el ca sa avem noi bani cu cite necunoscute a fost el.........hai sa fim seriosi.....lauda de sine nu miroase a abine
|
Ccosm 11 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Slobozia |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:30
sa faci sex cu o necunoscuta nu e tocmai cea mai bun alegere... inainte de toate tebui sa stii ca nu iei vreo boala pentru care sa ti dai in cap toata vitata pentru cateva momente de placere.... un om rational nu cred k ar face asa ceva..
|
bicaallin 527 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:43
Probabil ar fi incitant sa sti ca poate
si-a facut trebusoara si poate vreodata peste multi ani al tau fiu vrea sa se casatoreasa cu a sa "necunoscuta" sora .... ca in fime Viata e complicata... probabil ar fi placut... oricum e imposibil sa uiti asa ca si cum s-ar fi sters totul din memorie numai dc nu cumva suferi de Alzheimer si mai intervine aici si cunostinta... adik dc nu ai pe cineva acasa pe care sa o iubesti nu cred ca ai sta prea mult pe ganduri (de obicei majoritatea se gandesc la posibilitatea unei boli abia dupa si atunci )Raporteaza abuz de limbaj |
|
raducu_bogdan_alexandru 9 mesaje Membru din: 2/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:15
De la: valy_arian, la data 2009-01-06 10:32:51@raducu bogdan alexandru: ------------- partial de acord ... .nu stiu ce varsta ai , dar te asigur ca la varsta mea 24 ani diversitatea este extrem de importanta pentru a lua cea mai buna dezicie in ceea ce priveste o eventuala relatie de lunga durata ! 3 INTREBARI AM PTR TINE : - Ai o relatie in acest moment ? - Ai facut sex cu necunoscut/a ? - Ti-a parut rau ???? Multumesc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:20
vreau sa fac sex cu necunoscuta din formula aia nenorocita de la Mecanica Fluidelor aia care mi-o cere la examen
cine stie poate ajung sa o cunosc mai bine sa stiu cum sta treaba cu ea ca al fiecare test imi vine sa imi bag ceva in ea Raporteaza abuz de limbaj
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:25
Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie:
- f_t ce prind sau ce-mi pica in poala. - tipa cu care o sa stau mai mult de-o noapte trebuie sa fie.. cum sa zic... hmm... altfel!!!Pai, daca voi sunteti asa selectivi (chipurile si nu prea), noi suntem si mai si! Sau, mama masii, asa ar trebui! Voi sunteti selectivi cu cea careia vreti sa-i fiti alaturi si ea voua, dar la sex nu sunt restrictii. Ce bine ar fi sa fie si de partea asta la fel. Uneori lucruri bune pot iesi si dintr-un ONS (one night stand), dar ca femeie... tot un "x" risti sa ramai
|
aka_playerball 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:43
De la: angel_demon10, la data 2009-01-06 12:25:52Sincer. Am observat aici ca absolut toti barbatii care s-au dedat la commenturi pe aceasta tema au urmatoarea conceptie: Eu spun sa mai recitesti o data postarile si pe urma sa completezi unde este cazul, mai exact la formularea : 'toti barbati etc..' , intelegi tu ce vreau sa spun. Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
antonio_yuppy 18 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:53
Multi isi doresc o noapte, si de ce nu mai multe ... daca tipa e ok ? Si va si cunoasteti, ulterior...
|
florinaneamtu 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:53
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-05 21:06:17Pe mine unul nu ma pasioneaza asa ceva. De ce ? sunt de aceeasi parere
|
aka_playerball 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:55
De la: FLORINAROMINA, la data 2009-01-06 12:53:33De la: G_Bogdan, la data 2009-01-05 21:06:17Pe mine unul nu ma pasioneaza asa ceva. De ce ? Multumesc.
|
raducu_bogdan_alexandru 9 mesaje Membru din: 2/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:57
De la: tornak, la data 2009-01-06 10:45:34raducu...cross your hart and hope to die...nu-i asa ca partenera de viata...nu (mai) exista si merge o publicitate camuflata? ----------- hmm nu pot sa nu ma abtin sa nu raspund ... FIRST : nu am de ce sa fac "publicitate camuflata" , pur si simplu mi-am expus pararea .Partenera de viata ( intr-adevar e cam mult spus ),inca exista. SECOND:sunt curios sa imi impartasesti o poveste de genul asta "scrisa de tine" / marea aventura. IMPORTANT ESTE SA NU REGRETI NICI UN LUCRU PE CARE L_AI FACUT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gm_marius87 39 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:47
de ce sa nu faci sex cu o necunoscuta? dau un exemplu cand te imbeti la un chef si se intampla sa faci sex cu una care no cunosti nui cam acelasi lucru?:D
, cand mergi la dame de companie, nu le cunosti si faci sex cu ele normal ca nu ma refer la cele de pe centura , eu sincer as face sex cu o necunoscuta, normal ca protejat, ca de aia sor inventat prezervativele nu sa si le puna altii pe cap :))
|
justgabi 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Braila |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:53
...cred ca poate fi foarte placut si foarte interesant in acelasi timp...daca bineinteles si placerea este reciproca si ...protejata.
|
NASHU2033 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:53
eu sunt timid al drek,dar dupa o noapte lunga cu metrii de bere,m-ash trezii dimineatza, intr-un pat de femeie frumoasa ,sa miroasa a mar si tot cei mai bun intr-o casa(legat cu catuse de maini si cu chilotzeii ei cat husa la camion pe marginea patului)...ADRENALINA LA MAXIM...bergenbier
|
krapoo2004 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:56
exista.."am patzit" pe pielea mea..asculta-l pe "mosu de mai sus"
nu ratatazi !! nu e ca in fotbal..ratarile nu se mai intorc nicodata
paintball phanatik --- un lup galben
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 25/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:57
De la: delu2001ro, la data 2009-01-06 12:20:11vreau sa fac sex cu necunoscuta din formula aia nenorocita de la Mecanica Fluidelor aia care mi-o cere la examen
|
Omu_Negru 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:09
toti ati vb si ati vb si unii dc nu altii ar vrea altii zic ca au facut nu trebuie regrete nu trebuie nimik doar pur si simplu ti s-a ivit ocazia o faci in general problema care o vad ca o mare parte din barbatii din ziua de azi mey fratii mey gandesc cu alte chiestii decat cu capul hai facem sex cu tot ce prindem ca din mosi stramosi asta a fost datina tot ce prindem pana si ursul din padure sa-i dam o tavaleala sa nu o uite ... in general ai facut sex cu o necunoscuta WOW great u tha man u the supercarifragilistic then what? after that u still alone asshole si daca asta a fost bulanul extrem sa zicem ca esti macho de macho si nema implicatii nema nada faci asa maine poimaine dar la un moment dat traiesti pentru asta si o sa ajungi la o varsta si hey .... toate femeile o sa stie ca nu vrei implicatii o sa te distrezi toata viata ??? ma indoiesc haiducii lu tata pentru ca la un moment dat o sa ramaneti singuri si stiti ce e asta cel mai mare blestem si stii ceva ONS (one night stand) poate aia care ti-a dat-o intr-o noapte poate respectiva e aia care te-ar fi suportat tot restul vietii then what e o necunoscuta .... unde o sa o gasesti daca pana la ea nu o sa vrea nimeni cu tine nimik in general tragi totul pe ***a ca ciorapul pe picior .... si ajungi la 40 singur marele burlac si tot ce te gandesti party party si o sa vezi ca majoritatea femeilor sunt banuitoare si nimeni nu mai da atentie unuia care e la 40 si e singur decat najpetele sau fetitele in goana dupa bani si faima ....... ne nastem singuri .... dar nimeni nu vrea sa inchida ochii fara nimeni sa-l tina de mana ... THINK ABOUT THAT!!! no regrets u say ..... maybe u want it that way
|
Omu_Negru 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:25
stiti citind toate posturile si uitandu-ma asa trecator pe strada si auzind cate mi s-a dat sa aud si cate si mai cate majoritatea care zici FA-O sunt aia care vor dar nu au facut-o dar viseaza la asa ceva aia care au facut-o nu o sa stea sa povesteasca si credeti-ma NU EXISTA FARA REGRETE dar esti doar facut sa spui nu ai ce sa regreti asta ai facut a fost decizia ta si felul tau de a fi si normal ca te conformezi caracterului tau. nu vrei implicatii poate din cauza ca ai suferit dar na cum zic toti barbatii au nevoie de sex .... well dragii mosului sa va spun un secret e totul in mintea noastra. Noi ca si femeile vrem sa fim iubiti sa fim ridicati in slavi sa fim noi sa simtit ca noi suntem cei mai macho cei mai dotati cei mai bazati sa ni se urce la cap si daca ea numai e de acord schimbam modelul .... but hey..... we can leave without sex caci daca nu ti-o tragi nu mori exemplul cel mai comcludent calugarii ajung la chiestii de gay sau alte tampenii ca dorinta exista tot timpul a existat daia toti vrem ONS(one night stand) vrem sa ne-o tragem numai cu fotomodele vezi o tipa frumoasa si dotata de la mama natura nu te intereseaza ca e proasta e mai bine tu ii vrei corpul nu altceva si dupa te duci la prieteni si ha sa va arat ce am facut eu nici numele nu-l stiu dar era buna in draci si stia sa faca de toate dar cand ajungi acasa .... toti jucam roluri acasa intre 4 pereti plangi si suferi si in cand ai ieshit pe usa dupa ce te-ai aranjat u the man cand ajungi acasa tristetea te omoara si singuratea te macina.... va stiu pe toti astia care discutati pe aici sunt sigur ca intr-un mod sau altul sunteti nefericiti si singuri ..... u wanna reach out and feel no longer alone si sa puteti sa vb caci aici anonimatul este cel mai mare nu-i asa? si da acuma ha asta e singur si daia vb asa well i have a beautifull smart tot ce vrei tu girlfriend si partea cea mai frumoasa ca nu am descoperit-o decat cand i-am acordat atentie si ea a fost aproape de mine tot timpul asa ca necunoscuta aia poate e una care a asteptat sau s-a daruit din tristete sau avea o dragoste ascunsa si tu ai folosit-o si ai aruncat-o si daca stai sa te gandesti n posibilitati pana nu te asezi pe un scaun si vb cu necunoscuta sau necunoscutul acela acel ONS e INUTIL si LAME!!! va urez o viata placuta si nu uitati niciodata A SMILE COMES A LONG WAY
|
NeOm 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:41
Am avut parte de sex la prima intalnire...de mai multe ori...nici nu ne stiam numele bine+nu bausem nimic..(aveam regula...fara sex la bautura...ca sa nu regrete nicmeni+fara panarame)am fost o perioada un om nebun...acum sunt cuminte si fac si sex la bautura :P
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
|
Alinaa 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:49
Imi place cat de grijulii suntetzi totzi in fatza bolilor...dar sunt f curioasa cum aflatzi asta... Sa presupunem k o stitzi p una...vecina cuminte, o vedetzi in fiekre zi, bla bla...a avut un singur prieten, atzi pus ochii p ea, va place, suntetzi impreuna... Potzi fi sigur k dupa primul cu kre a facut`o nu a ramas cu urmari? Sau inainte sa ajungetzi in momentul ala o intrebatzi? Ii "sugeratzi" sa`si faca un set de analize?
BTS-urile nu le pot avea doar persoanele necunoscute!!!
|
r3play3r 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:57
De la: Athos1987, la data 2009-01-06 09:21:04nu exista "Sex cu o necunoscuta" Nimeni nu are norocul acela sa mearga la o petrecere sa danseze, sa se simta bine si dupa ora 12 sa vina o tima, sa sara pe tine si sa mergeti in dormitor.nimeni nu a patit asa ceva.asta ar insemna "sex cu o necunoscuta".in oricare caz ar fi intrebi numele si intri putin intr-o discutie.parerea mea este ca NU exista asa ceva.imi pare rau.daca ar exista ar fi cel mai frumos lucru. tipule sincer muta-te de acasa de la ai tai. exista asa ceva dar se intampla mai rar eu unu am patit`o si e chiar ok cat despre "cunostinta" am facut`o intre partide. si da chiar la un chef a fost numai ca nu era timida si se intampla pe la 10 seara. concluzie: e super tare sa faci asta macar o data in viata. peace & love by
|
|
|

da, descaleca si asa...nu zic, am patit si eu, dar.."te mai uiti si in ochii fetei' adik..orice prostituata, este si ea om..si trebuie tratat cu respect,cu atat mai mult cu cat iti face un servici, altfel, te-ai duce la caloriferul de care zicea cineva mai sus sau la nevasta cu care imparti de nu stiu cati ani aceiasi privire acra uneori.O necunoscuta..poate fi ceva misterios,intempestiv ptr amandoi,chiar mai romantic decat tot ce ai cunoscut pana atunci- lumanari in cada,masaj,tandrete- de ce privim noi barbatii, sexul ca pe ceva aniumalic mereu?,sunt femei si femei,unele vor sado-maso da, dar majoritatea vor si ele mangaiate,depinde de amandoi,foarte pasional..vezi, barbatii se gandesc numai la BTS, nu se gandesc ca ar putea fi mai cu fantezie si imaginatie,ca neaparat aia a facut-o cu mai multi..poate ca nu a mai facut-o de 1 an,mie mi s-a intamplat si azi imi pare rau, ca nu am ramas cu tipa acea, dar..cea cu care eram era gravida... poate ca nu e vina ei total ca a ajuns asa..eu am cunoscut pe cineva care o facea de nevoie ptr a-si creste copilul si nu gasea job..cazurile astea sunt deja sociale...da, conteaza prima senzatie..conteaza sa daruiesti tandrete in egala masura..conteaza sa pui pasiune,ptr ca esti om
despre subiect..? Tocmai asta ar fi farmecul...sa o traiesti pt ca ti se intampla...pt ca iti place...nu sa traiesti povestea, doar pt ca e descrisa de poeti si scriitori ca marea aventura! sa fi tu scriitorul! Curaj puiutzi!
DACA E O PARTIDA SUPER TARE IN CARE AMANDOI PARTENERII SE SIMT IN AL NOULEA CER ..DE CE SA NU SE REPETE?
cu a sa "necunoscuta" sora .... ca in fime
)
normal ca nu ma refer la cele de pe centura
, eu sincer as face sex cu o necunoscuta, normal ca protejat, ca de aia sor inventat prezervativele nu sa si le puna altii pe cap :))
toti ati vb si ati vb si unii dc nu altii ar vrea altii zic ca au facut nu trebuie regrete nu trebuie nimik doar pur si simplu ti s-a ivit ocazia o faci in general problema care o vad ca o mare parte din barbatii din ziua de azi mey fratii mey gandesc cu alte chiestii decat cu capul hai facem sex cu tot ce prindem ca din mosi stramosi asta a fost datina tot ce prindem pana si ursul din padure sa-i dam o tavaleala sa nu o uite ... in general ai facut sex cu o necunoscuta WOW great u tha man u the supercarifragilistic then what? after that u still alone asshole si daca asta a fost bulanul extrem sa zicem ca esti macho de macho si nema implicatii nema nada faci asa maine poimaine dar la un moment dat traiesti pentru asta si o sa ajungi la o varsta si hey .... toate femeile o sa stie ca nu vrei implicatii o sa te distrezi toata viata ??? ma indoiesc haiducii lu tata pentru ca la un moment dat o sa ramaneti singuri si stiti ce e asta cel mai mare blestem si stii ceva ONS (one night stand) poate aia care ti-a dat-o intr-o noapte poate respectiva e aia care te-ar fi suportat tot restul vietii then what e o necunoscuta .... unde o sa o gasesti daca pana la ea nu o sa vrea nimeni cu tine nimik in general tragi totul pe ***a ca ciorapul pe picior .... si ajungi la 40 singur marele burlac si tot ce te gandesti party party si o sa vezi ca majoritatea femeilor sunt banuitoare si nimeni nu mai da atentie unuia care e la 40 si e singur decat najpetele sau fetitele in goana dupa bani si faima ....... ne nastem singuri .... dar nimeni nu vrea sa inchida ochii fara nimeni sa-l tina de mana ... THINK ABOUT THAT!!! no regrets u say ..... maybe u want it that way