back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ei bine ........ va salut pe toti dar mai ales pe reprezentantele sexului frumos care au avut curajul de a se loga si comenta pe acest superb forum dedicat barbatilor

morthysh

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:32

urmaresc de mult acest forum, cei drept mai mult din umbra dar asta nu-l face mai putin interesant ! am decis sa rup tacerea dintr-un motiv foarte simplu ..... si anume, pe forum la sectiunea FEMEI sunt vreo cinci mii si ceva de topicuri sau comentarii !
de aici si un posibil subiect de discutie, si anume : de ce ? va provoc pe toti , oricat de hilar, copilaresc sau chiar aiurea ar suna, eu tot vreau sa vreau sa aflu ! deci purcedeti dragi mei , deopotriva barbati dar mai ales femei :) DE CE ?

Raporteaza abuz de limbaj
ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:35

De ce nu? Pentru ca e un subiect de interes comun, complex, curios. Pentru ca femeile sunt prezente in viata tuturor (ca ne place sau nu :))) Pentru ca femeia reprezinta inca un mister pe care incercati sa-l dezlegati si de fiecare data cand aveti impresia ca ati completat puzzle-ul realizati ca mai lipseste ceva. Pentru ca ne place sa studiem,sa observam, sa dezbatem,sa impartasim, sa aflam, sa strangem informatii, opinii,...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:20

e deja un topic cu aceastra UNIVERSALA intrebare.......
afla acolo raspunsuri si dezbateri pe tema asta.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:21

sau........ stii tu melodia aia din prima telenovela de pe acasa cu adela si dan bordeaianu??
de ceeeeee
de ceeeeeeeeeee
?????????

morthysh

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:00

sau cred ca mai bine te-ai uita la data postari intre topicul meu si cel la care te referi tu ...iar intrebarea era alta ..... dar ma rog probabil am eu probleme in a ma face inteles

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:52

reproducerile au valoare mai mica decat originalul

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:51

am inteles intrebarea ta f bine.
de ce alegem in general femeia ca motiv de discutie, dezbatere?

pentru ca femeile vor un singur lucru si asta le place dintotdeauna, la asta se pricep cel mai bine, sa fie in centrul atentiei (prin orice mijloc ar insemna asta, si are atatea sensuri expresia asta...nici nu'ti imaginezi),
iar barbatul, alege femeia pentru ca doar ea ii da satisfactie in comparatie cu orice alt lucru........
masina ajunge usor pe acelasi loc cu femeia, insa putini isi permit o masina BUNA rau, pe cand femeia, e oricand langa tine, trebuie sa intinzi nitel mana si sa o prinzi bine de mijloc si sa o tragi mai aproape de tine!

cand o ai, atunci te gandesti la masina aia!

de ce????

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 12:54

prinet

| Varianta pentru tiparire a topicului ei bine ........ va salut pe toti dar mai ales pe reprezentantele sexului frumos care au avut curajul de a se loga si comenta pe acest superb forum dedicat barbatilor
Mergi la: