back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cum poti recapata increderea partenerului

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
 
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 16:58

Cred ca fiecare dintre cei care posteaza aici, a avut sau are o problema in materie de relatie cu partenerul.

Asa ca o sa va cer si eu sfaturile, pentru ca... nu stiu...
Cred ca m`ar ajuta sa ma simt mai bine. Eu cam stiu ce`i de facut dar, na, fiecare se agata si de ultima speranta in ideea ca va putea reveni la acel "status quo".

Iata despre ce este vorba.
Relatia noastra ar fi facut 3 ani, acum in decembrie. Diferenta de varsta dintre noi era de... 8 ani, ea avand 31 acum. Multi prieteni mi`au recomandat sa nu continui pentru ca o diferenta asa de mare in intervalul asta de varsta 20-30 este de fapt substantiala si este exact momentul cand la majoritatea femeilor le explodeaza ceasul biologic si isi doresc copii, maritis si chestii de genul asta. Evident, eu nu sunt pregatit sa ma casatoresc momentan... din varii motive. Nu ca nu mi`as dori cu ea, dar simt ca ... nu e momentul!
In ultimul timp relatia noastra se plafonase. De ce? Fiindca asa se intampla in general, si pe langa tigari eu mai am si viciul... jocurilor pe calculator.
Cand mi`am dat seama ca relatia scartaie am incercat din rasputeri sa ma apropii de ea, sa`i dau mai multa atentie... dar n`a fost chip. orice faceam nu era suficient de bun, etc.
Asa ca intr`o seara am clacat si am trimis`o la ma`sa.
Dupa cateva zile evident m`am calmat si mi`am dat seama ca am facut o prostie. Pauza asta trebuia luata oricum, cred. Fiecare sa se linisteasca si sa vada ca de fapt dracu nu e asa de negru. Din pacate ea insista acum ca EU am dat`o "afara", si ca ii este frica sa se intoarca, pentru ca lucrurile vor degenera din nou. Afirmatie pe care eu o reneg!
Mentinem legatura, am si iesit de cateva ori, inca mai are cheia de la apartament, dar e foarte imprevizibila. Astazi imi raspunde la telefon, maine nu... pe motiv ca nu a auzit sau nu a putut sa raspunda, dar nici nu suna dupa. Nici nu mai stiu ce sa cred, sa mai incerc sa o las in pace.
Imi tot spune ca a mai trecut prin asta bla bla, relatia ei anterioara fiind una de lunga durata si ca ii este frica sa nu pateasca la fel.

E corect sa platesc eu pentru greselile altuia?

Ma tine asa "in undita" nici nu ma trage in barca, nici nu`mi da drumu in apa...

Am incercat sa socializez sa gasesc pe altcineva in ideea ca
e mai bine sa rasfrangi sentimente pozitive asupra cuiva decat sa simti unele negative pentru fosta. Macar se anuleaza intre ele si ma pot simti si eu normal.
Dar nu a fost chip, nu am reusit sa sun inapoi pe niciuna si cand am fost sunat "am avut treaba"... jucand solitaire.

Bon hai ca am deviat destul.
Concluzie: mare parte din vina este a mea, stiu... si nu neg.
Am incercat si abordarea romantica si directa pana si cea indiferenta. Niciuna nu a mers. Daca nu o sun cateva zile ma suna ea... sa ma intrebe ce fac, pe unde sunt si un "ne auzim maine", trantit sec, la coada.
O situatie CEL PUTIN neplacuta care ma mananca din interior.

Le multumesc celor care`si aloca acele 5 minute necesare parcurgerii acestor randuri.
Nu ma deranjeaza critica dar sa fie constructiva, nu sa aruncam cu noroi fiindca... putem sau suntem frustrati.

O zi mai buna ca a mea va urez tuturor.



What's cookin`, good lookin`?
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 23:50

dear berila, tu asta faci de 1 decemebrie? zi nationala? hehe..
i'am mai zis cuiva, asta e zi de iesit la agatat! cand majoritatea tineretului isi petrece ziua ba in cluburi/puburi/etc...
so.......

si referitor la topic,
pot sa fiu de acord cu prietenii tai??
mai sunt cateva forumuri de genul asta, legate de situatii asemanatoare, cu diferenta de varsta maxima de 10 ani (sa zicem), ca si in cazul tau (8ani);
insa cred ca generatiile sunt diferite, si am observat-o si eu in conversatiile mele cu alti tipi in jur de 30 de ani.. conceptii de viata, experienta, trairi, casatorii avute dinainte si ulterior divorturi, traume si alte patzanii..
lucruri care nu se uita asa usor, si mai ales cand e vorba de viata noastra personala, sentimentele implicate in relatie.
totusi, intr'o astfel de relatie de 3 ani, ce pot spune?
stii, era un banc ref. la asta daca il mai tin minte corect:
"-am fost cu ea 3 ani, dar stii ce am facut in astia 3 ani??
in primul eram indragostit pana peste cap de ea, in al doilea ne'am mutat impreuna, si il al treilea am incercat sa scap de ea"

oare sa aiba asta o samanta de adevar? si anume, ca ne uitam pe noi insine, mulandu'ne dupa partener??
eu una stiu ca asta fac cand sunt implicata intr'o relatie,
ma schimb pe mine, ma uit in favoare lui, ma dedic lui, si el e orb. pot face totul pt el,doar pt ca'mi doresc sa'l vad fericit, mereu cu un zambet pe buze, sa ne pierdem in asternuri catre universul nostru, excluzand realitatea de zi cu zi (munca-facultate/dupa fiecare caz/-viata banala si cotidianul)... dar sincer, apuc sa deviez de la subiect daca mai vorbesc despre mine :))
si revin la topic, spunandu-ti ca, daca as fi ca tine,
as vedea tot ce'i mai bun din toata experienta asta, as lua toate amintirile placute care m'au facut fericita atata timp si as merge mai departe.
o relatie cand se termina, din diverse motive, se termina. nu cred in a doua sansa, sau in "daca mai incerc o data o sa fie mai bine", pentru ca o sa existe in continuare teama de a fi parasit din nou (fie si pt scurt timp) de partener, din motivul ca are nevoie de timp pentru el, sau ca are nevoie de putin spatiu sa se gandeasca la diverse lucruri.... etc. etc..

si gandeste'te ca ai doar 23 de ani, inca nu esti satisfacut din diverite puncte de vedere astfel incat sa iti iei un angajament, si anume cel al casatoriei, intretinerii unei familii, etc..
pe cat tipa, are 31 de ani, pana acum, deja vroia sa aiba un inel pe deget, sa isi faca planuri pt invitatii la nunta, si altele..
din perspectiva ei, pot presupune doar ca (poate), are teama ca nu va mai gasi pe cineva , ca (aproape) 3 ani impreuna duceau catre un viitor impreuna, si reactile ei sunt astfel din cauza celor intamplate si a distantei voastre care a luat parte anterior..

mmh, cam atat cred ca vroiam sa spun (momentan),
poate imi mai aduc aminte de ceva bun de mentionat maine..
o seara foarte frumoasa sa ai parte!
iti suflu putin optimism din partea mea!

Raporteaza abuz de limbaj
parisx

26 mesaje
Membru din: 2/12/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:30

Parerea mea este ca nu esti pregatit penytru a avea o relatie serioasa, ai o varsta la care barbatii sunt imaturi.Peste 3-4 ani , da va trebui sa cauti o tanara , fetele se maturizeaza mai din timp , cu care sa pornesti in viata( nunta, botez, nasi, copii , soacra, job, credite...etc.).
Ca sa faci fata iti trebuie o femeie care sa creada in tine , sa te sprijine la greu .
Ori acum tu vrei sa te joci...

Incearca sa vezi lucrurile in felul asta.Daca nu , treci la treaba si nu te mai juca!

Bafta si sa fii fericit!

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:43

aiaiaiaiaiaiaaaaa...

pai tu ce vrei mai exact? tu, suflete? de ce o vrei inapoi?

vrei sa o iei de nevasta sau vrei sa fie iar ca la inceput?

pentru ca daca ea se va intoarce asta va astepta iar tu vei sta pe ace pentru ca nu stii de fapt ce vrei. si tot asa.
asa ca spune ce vrei tu. lamureste-te pe tine si apoi decide daca dorintele voastre coincid sau nu.
talk about it!

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 01:10

Momentul critic s`a consumat deja. Fiindca era nehotarata, am luat eu decizia si am pus capat. Nu este ceea ce mi`am dorit, as fi renuntat fericit la ceea ce eram pentru ea dar nu a fost sa fie, si sunt convins ca e timpul pentru o noua etapa in viata mea.

Ma consolez cu ideea ca daca s`a rupt odata, cel mai probabil se va rupe si a doua oara, si a treia si asa mai departe.
Decat sa traiesti in agonie, mai bine ii pui capat cat inca poti.
Dar daca am invatat ceva dupa 2 ani jumate sub acelasi acoperis, acela e ca m`a schimbat mult, si am de ce sa`i multumesc. Sper sa aiba o viata fericita doar ca va realiza candva... ca poate a facut o greseala sa nu`mi dea o sansa.

Cum spunea cineva mai sus de credite si alte cele, deja aveam vreo doua impreuna. Acum am ramas si cu un obiect care nu stiu sa`l folosesc (masina de spalat) si cu care deja mi`am distrus o pereche de blugi si mi`am decolorat vreo 3-4 tricouri.


Si inca un capitol inchis si indosariat.
Va multumesc celor care ati raspuns. O seara placuta.


Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:15

increderea odata pierduta nu se mai poate recastiga , exista deja un precedent dureros si la cea mai mica greseala va rabufni si trecutul de fiecare data eu in locul ei am ales sa plec din tara ... niciodata nu va mai fi ca inainte

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:16

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:15:04increderea odata pierduta nu se mai poate recastiga , exista deja un precedent dureros si la cea mai mica greseala va rabufni si trecutul de fiecare data eu in locul ei am ales sa plec din tara ... niciodata nu va mai fi ca inainte


toti avem povestea noastra...

Raporteaza abuz de limbaj
evelin_f

603 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:05

si tare as vrea sa ascult cateva povesti

Raporteaza abuz de limbaj
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:26

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 19:05:47si tare as vrea sa ascult cateva povesti


ce fel de povesti ? ca sunt multe genuri

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 23:07

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 19:26:48
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 19:05:47si tare as vrea sa ascult cateva povesti


ce fel de povesti ? ca sunt multe genuri



de groaaaaazaaaaa......

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 23:11

De la: berila, la data 2008-12-03 23:07:42
De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 19:26:48
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 19:05:47si tare as vrea sa ascult cateva povesti


ce fel de povesti ? ca sunt multe genuri



de groaaaaazaaaaa......


exact le ele ma gandeam si eu numai ca 1 nov a trecut asa ca pana la anul mai e timp

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:41

cat de bine te pot inteleg acum berila!



fir'ar...



iti doresc (si nici nu iti inchipui cu cat suflet iti spun asta..)

sa ai parte de acea dorinta, si sa fii inconjurat de iubire, sa iti raspunda exact conform asteptarilor tale! meriti atat de mult sa fii fericit!!



la fel ca noi toti; intr'un final.....

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:33

suntem prea mici pt o lume asa de mare....ma gandesc eu...cum putem sa speram ca o pers sa aiba incredere in noi,cand sunt momente cand nici noi nu avem incredere in noi..ehh...viata...

Raporteaza abuz de limbaj
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:13

De la: dasca777, la data 2008-12-10 16:33:31suntem prea mici pt o lume asa de mare....ma gandesc eu...cum putem sa speram ca o pers sa aiba incredere in noi,cand sunt momente cand nici noi nu avem incredere in noi..ehh...viata...


bine ca mai dai un semn de viata ca am crezut ca ai picat de pe palneta ... pai cu cine ma mai cert eu mai "misoginule"

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 01:29

sunt viu,nervos,mai intelept...si cu chef de cearta:P..sa incepem berila u ai incredere in tine? daca da...probabil iti inchipui ce vrea ea si esti sigur pe gandurile tale...daca nu...atunci nu stii sigur ce vrea ea si atunci nu poti sa o faci sa se intoarca la tn,oricum daca se intoarce sugerez sa fii gata de nunta si copil.asta e pretul.probabil de asta sa si plecat ,a crezut ca nu esti gata ,chiar daca u spui k u ai dat-o afara,eu cred ca ea a si vrut sa plece,dc nu vroia se intorcea pana acum,..esti sigur ca vrei sa se intoarca?ca o iubesti sau e doar obisnuinta?frica de singuratate?:P


ps gabi, ...ador sa ma cert..anti-misogino:P

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:09

De la: dasca777, la data 2008-12-11 01:29:21sunt viu,nervos,mai intelept...si cu chef de cearta:P..sa incepem berila u ai incredere in tine? daca da...probabil iti inchipui ce vrea ea si esti sigur pe gandurile tale...daca nu...atunci nu stii sigur ce vrea ea si atunci nu poti sa o faci sa se intoarca la tn,oricum daca se intoarce sugerez sa fii gata de nunta si copil.asta e pretul.probabil de asta sa si plecat ,a crezut ca nu esti gata ,chiar daca u spui k u ai dat-o afara,eu cred ca ea a si vrut sa plece,dc nu vroia se intorcea pana acum,..esti sigur ca vrei sa se intoarca?ca o iubesti sau e doar obisnuinta?frica de singuratate?:P


ps gabi, ...ador sa ma cert..anti-misogino:P


Adevar graiesti, nu iti pot raspunde la intrebarile astea...
Dar fii tu mai bun ca mine si redescopera`te
Astept rezultate, tinere!

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
chandramuki_md

173 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:19

AI PROCEDAT FOARTE BINE CA I-AI REDAT LIBERTATEA SI AI DREPTATE INTR-O PRIVINTA...CEASUL EI BIOLOGIC TICAIE RAPID. NU ARE TIMP DE ASTEPTAT LA VARSTA EI. ARE NEVOIE DE STABILITATE, FAMILIE SI DE CE NU....COPII. ORI TU NU ESTI PREGATIT PENTRU ASTA. NU ESTI DE CONDAMNAT...TU MAI AI PANA AJUNGI LA ACELEASI SENTIMENTE PE CARE LE INCEARCA EA ACUM. PLUS DE ASTA, DIFERENTELE MARI DE VARSTA INTRE PARTENERI NU SUNT MENITE SA ADUCA LINISTE IN FAMILIE...AM EXEMPLE DESTULE CA SA FIU SIGURA PE CE SPUN. E DREPT CA EXISTA SI CASNICII CARE FUNCTIONEAZA SI IN ASEMENEA CONDITII, DAR CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA...NICI MACAR CU UN BUCHET. TU ESTI LA INCEPUT DE VIATA ASA CA EXPERIENTA ASTA TI-A FOLOSIT, SUNT SIGURA DE ASTA. DECI...NU AI PIERDUT NIMIC...BA CHIAR PUTEM SPUNE CA AI PUNCTAT.

Raporteaza abuz de limbaj
ady_acer

31 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 13:30

Tin sa te felicit pentru pasul facut inainte. Sincer, as fi vrut sa am puterea ta atunci cand am trecut si eu prin ceva asemenator.



Exista o vorba inteleapta cu privire la relatii: Decat sa repari ceea ce e stricat, mai bine o iei de la 0.



Dupa cum spuceau si altii, esti tanar si ai nevoie de cat mai multe experiente. Distreza-te si simte-te bine, iar ceilalti se vor molipsi.



Cat despre femei...Cred ca subiectul este prea vast si prea dezbatut pe-aici. Pe scurt, sunt niste creaturi foarte interesante dar si foarte periculoase, daca le acorzi putere asupra ta. Fii tu becul si lasa moliile sa traga la tine. In felul asta vei putea selecta ceea ce ti se potriveste. Insa, a nu se intelege de-aici sa stai pe tanjeala ci... go out there and get them tiger !



Peace !!!

Raporteaza abuz de limbaj
jio37

21 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 08:23

Sfaturi se dau usor,si nu totdeauna,bune.Deci.eu imi spun o parere.
A gresii e omenesc.Cine spune ca e perfect,minte.Deci,scuze repetitia,nu forta nota,cate o data te obosesc,insistentele,de tot felul.Daca ea nu te iarta,si tu intradevar ai ceva sincer,pentru ea,inseana,ca nu te merita,si las-o balta.(nu stie sa aprecieze realitatea)Vorba ceea,orice sut in fund,un pas inainte.Inca un DAR...comunicati,spune-i sincer,ca ai gresit,si vezi ce iese.Daca,nu,viata merge inainte,mai bine asa.Fiecare om,are ceva pus deoparte.Iti doresc succes... si fete sant destule ,nu merita sa suferi dupa cineva care nu te intelege.Bafta.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 08:47

De la: berila, la data 2008-12-03 01:10:38Momentul critic s`a consumat deja. Fiindca era nehotarata, am luat eu decizia si am pus capat. Nu este ceea ce mi`am dorit, as fi renuntat fericit la ceea ce eram pentru ea dar nu a fost sa fie, si sunt convins ca e timpul pentru o noua etapa in viata mea.

Ma consolez cu ideea ca daca s`a rupt odata, cel mai probabil se va rupe si a doua oara, si a treia si asa mai departe.
Decat sa traiesti in agonie, mai bine ii pui capat cat inca poti.
Dar daca am invatat ceva dupa 2 ani jumate sub acelasi acoperis, acela e ca m`a schimbat mult, si am de ce sa`i multumesc. Sper sa aiba o viata fericita doar ca va realiza candva... ca poate a facut o greseala sa nu`mi dea o sansa.

Cum spunea cineva mai sus de credite si alte cele, deja aveam vreo doua impreuna. Acum am ramas si cu un obiect care nu stiu sa`l folosesc (masina de spalat) si cu care deja mi`am distrus o pereche de blugi si mi`am decolorat vreo 3-4 tricouri.


Si inca un capitol inchis si indosariat.
Va multumesc celor care ati raspuns. O seara placuta.





ai luat tu decizia da vezi sa nu-ti para rau si dupa o perioada sa-ti doresti sa vin inapoi.Dupa 3 ani intervin multe intre doi oameni, si e greu sa te desprinzi......chiar sunt curios,te-ai impacat cu ea pana acum?

Raporteaza abuz de limbaj
M4Ry0_oZ

13 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:47

De la: Greenie, la data 2008-12-01 23:50:52dear berila, tu asta faci de 1 decemebrie? zi nationala? hehe..
i'am mai zis cuiva, asta e zi de iesit la agatat! cand majoritatea tineretului isi petrece ziua ba in cluburi/puburi/etc...
so.......

si referitor la topic,
pot sa fiu de acord cu prietenii tai??
mai sunt cateva forumuri de genul asta, legate de situatii asemanatoare, cu diferenta de varsta maxima de 10 ani (sa zicem), ca si in cazul tau (8ani);
insa cred ca generatiile sunt diferite, si am observat-o si eu in conversatiile mele cu alti tipi in jur de 30 de ani.. conceptii de viata, experienta, trairi, casatorii avute dinainte si ulterior divorturi, traume si alte patzanii..
lucruri care nu se uita asa usor, si mai ales cand e vorba de viata noastra personala, sentimentele implicate in relatie.
totusi, intr'o astfel de relatie de 3 ani, ce pot spune?
stii, era un banc ref. la asta daca il mai tin minte corect:
"-am fost cu ea 3 ani, dar stii ce am facut in astia 3 ani??
in primul eram indragostit pana peste cap de ea, in al doilea ne'am mutat impreuna, si il al treilea am incercat sa scap de ea"

oare sa aiba asta o samanta de adevar? si anume, ca ne uitam pe noi insine, mulandu'ne dupa partener??
eu una stiu ca asta fac cand sunt implicata intr'o relatie,
ma schimb pe mine, ma uit in favoare lui, ma dedic lui, si el e orb. pot face totul pt el,doar pt ca'mi doresc sa'l vad fericit, mereu cu un zambet pe buze, sa ne pierdem in asternuri catre universul nostru, excluzand realitatea de zi cu zi (munca-facultate/dupa fiecare caz/-viata banala si cotidianul)... dar sincer, apuc sa deviez de la subiect daca mai vorbesc despre mine :))
si revin la topic, spunandu-ti ca, daca as fi ca tine,
as vedea tot ce'i mai bun din toata experienta asta, as lua toate amintirile placute care m'au facut fericita atata timp si as merge mai departe.
o relatie cand se termina, din diverse motive, se termina. nu cred in a doua sansa, sau in "daca mai incerc o data o sa fie mai bine", pentru ca o sa existe in continuare teama de a fi parasit din nou (fie si pt scurt timp) de partener, din motivul ca are nevoie de timp pentru el, sau ca are nevoie de putin spatiu sa se gandeasca la diverse lucruri.... etc. etc..

si gandeste'te ca ai doar 23 de ani, inca nu esti satisfacut din diverite puncte de vedere astfel incat sa iti iei un angajament, si anume cel al casatoriei, intretinerii unei familii, etc..
pe cat tipa, are 31 de ani, pana acum, deja vroia sa aiba un inel pe deget, sa isi faca planuri pt invitatii la nunta, si altele..
din perspectiva ei, pot presupune doar ca (poate), are teama ca nu va mai gasi pe cineva , ca (aproape) 3 ani impreuna duceau catre un viitor impreuna, si reactile ei sunt astfel din cauza celor intamplate si a distantei voastre care a luat parte anterior..

mmh, cam atat cred ca vroiam sa spun (momentan),
poate imi mai aduc aminte de ceva bun de mentionat maine..
o seara foarte frumoasa sa ai parte!
iti suflu putin optimism din partea mea!


Sunt perfect de acord cu tine Nici eu nu merg pe conceptia de a 2-a sansa, pentru ca daca nu a mers o data, n-o sa mearga niciodata.Dar stii tu cum e, pana la urma si la urma, daca Dumnezeu va vrea din nou impreuna...exact asta se va intampla.Si o sa se intample intr-un moment din viata voastra cand nici nu va asteptati.

Raporteaza abuz de limbaj
Hanyah

44 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:29

Dragostea dureaza 3 ani. Daca nu ai reusit sa vezi piesa, hit the road si o sa ti se para ft tare.

Referitor la subiect...eu nu sunt de-acord cu prietenii tai. Sunt situatii cand esti mult mai mult pe aceeasi unda cu o persoana si cu 10 ani mai mare ca tine, decat cu una de aceeasi varsta. Asa ca nici nu conteaza ca ea are 30 de ani. Nici macar chestia ca acum femeile au "momentul" lor de stabilire a drumului in viata etc..Nu am crezut niciodata in generalizare si de-aia n-are rost sa o iei ca atare. Singura chestie negativa, adica singuru dezavantaj pe care-l gasesc io in situatia ta legat de varsta, este atractia fizica/ fizicul. Nu acum, cat peste ceva timp, daca in final decideti sa continuati. Asta chiar cred sa fie o problema. O fi atractiva frumusetea interioara, dar nu e suficienta.

Esti baiat istet din ce-am citit in mesaj. Mi-a placut foarte tare faza cu sa-ti orientezi sentimentele frumoase spre cineva, decat cele naspa spre...fosta (sa-i spun fosta?). Asta e vestita idee. Incearca sa cunosti alte femei/ fete etc, sa te simti bine cu ele, sa te distrezi si niciodata nu spune nu. Lasa dracu jocurile alea de calculator ca nu-ti ajuta la nimic (inteleg sa te mai relaxezi, da nici suprarelaxare ca o dai in altele) si hit the road, jack!

Final opinion: nu spune nici nu, nici da relatiei. Adica, vezi ce urmeaza fara sa fortezi nota sau fara sa iei o decizie gresita pe care s-o regreti mai apoi. Daca ea vrea sa va impacati, spune-i sa considere asta o perioada foarte libera, in care oricare poate face ce vrea / ce simte (exista libertatea aia, cand poti sa iesi cu fetele, sa nu dai explicatii, sa... cu altul etc., insa ea daca te iubeste nu va fi deloc interesata de libertatea. sau va fi, dar intr-o masura).

Chill..if there's true love, usually love wins.

Raporteaza abuz de limbaj
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:54

De la: dasca777, la data 2008-12-11 01:29:21sunt viu,nervos,mai intelept...si cu chef de cearta:P..sa incepem berila u ai incredere in tine? daca da...probabil iti inchipui ce vrea ea si esti sigur pe gandurile tale...daca nu...atunci nu stii sigur ce vrea ea si atunci nu poti sa o faci sa se intoarca la tn,oricum daca se intoarce sugerez sa fii gata de nunta si copil.asta e pretul.probabil de asta sa si plecat ,a crezut ca nu esti gata ,chiar daca u spui k u ai dat-o afara,eu cred ca ea a si vrut sa plece,dc nu vroia se intorcea pana acum,..esti sigur ca vrei sa se intoarca?ca o iubesti sau e doar obisnuinta?frica de singuratate?:P


ps gabi, ...ador sa ma cert..anti-misogino:P


dasca ai dreptate , asa e berila intr-o relatie care dureaza mai mult intervine obisnuita , si cum mai spunea cineva si varsta ei are ceva de spus , uite eu imi vad prietenele necasatorite si fara copii ( toate suntem trcute de 30 ) si mai mai nu le umfla plansul cand in magazinul de pantofi gasesc ghetute mici pt bebe , ele au ales sa aiba o cariera inainte de a avea o familie , dar si sa te casatoresti si tu sa nu fii pregatit pt asta va transforma dragostea intr-o panza de paianjen din care nu o sa stii cum sa scapi

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:55

gabiii... bine ai revenit printre noi!

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Membru din: 24/10/2008
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:55

gabiii... bine ai revenit printre noi!

Raporteaza abuz de limbaj
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:57

De la: angel_demon10, la data 2008-12-12 10:55:57gabiii... bine ai revenit printre noi!





Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:00

Daca e sa fie... o sa fie, inca nu e ceva definitiv.
Am inceput sa ne mai apropiem, mai ramane pe la mine....

Vom vedea... cat despre pus capat. Asta am facut si m`a cautat tot ea... cum spuneati mai sus are libertatea dupa care tanjea... ce va face cu ea?

Dar si eu o am pe a mea!

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:07

pana cand?

pana vei fi iar prins si te vei intoarce poate pe un alt forum sub un alt topic.. si tot asa.



ce ma doare pe mine, e ca ea nu te aprecieaza. e suficient cat stiu despre tine sa spun asta!
pt ca ea are o varsta si ii e mult mai greu sa o ia de la un inceput cu o alta persoana, spre deosebire de tine.. cand tu inca ai viicile tale si te doare in pipota!
anyway....




Raporteaza abuz de limbaj
evelin_f

603 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:10

berila ai mai facut o victima greenie te vrea

Raporteaza abuz de limbaj
PREZIOZA_M

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:21

II dau dreptate fetei.........am trecut si eu prin asa ceva, ai dat-o afara din casa?ai fost violent cu ea?..........daca da, chestia asta o sa recidiveze, in cazul impacarii cu ea.......am avut si eu un baiat de 21 de ani si n-a putu fi cu mine pe motiv ca parintii nu-l lasau(in fine). pe viitor incearca sa nu mai umbli cu fete asa de mici, cauta pe cineva apropiat de varsta ta. si e posibil ca fata sa nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine. Imi pare sincer rau sa vad ca pe zi ce trece tot mai prost merg relatiile in cuplu, nu mai e cum era odata....

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poti recapata increderea partenerului
Mergi la: