back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cum poti recapata increderea partenerului

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 17:58

De la: angel_demon10, la data 2008-12-12 12:50:58
De la: bruny_girl, la data 2008-12-12 12:22:34eu am o relatie de 4 ani. treptat am inceput sa imi pierd increderea in el gasind diverse nr de tel il agenda lui, mesaje, iesiri cu baietii mai dese, noi id uri in lista lui, lucru de care m am prefacut k nu stiu. de atunci nu mai am incredere maxima in el cum am avut la inceput. cand suntem impreuna ma alinta, imi vb frumos, a rarit extrem de mult iesirile cu baietii, insa el vb si cu diverse fete pe mess(nu sunt din acelasi oras fetele alea, deci exclus sa se vada cu ele) ba kiar unora le cere nr de tel spunandu le k vrea sa le auda, sa le mai trm cate un msg seara. am aflat k ii place si sexul virtual si kiar l a practicat. am mom knd vreau sa termin absolut tot si mom in care ma simt asa singura si imi spun kfara el n as putea, k il iubesc prea mult si incerc sa ma calmez singura gandidu ma k face asta doar din plictiseala...as vrea niste sfaturi va rog pt k in ultimul timp m am dedicat f mult in a-l controla si asta pe zi ce trece ma consuma din ce in ce mai mult.. va pup pe toti si astept orice fel de com, oricat de dur ar fi, trebuie sa ia uo decizie.




he he... ne-am gasit!

si eu patesc exaaaact aceeasi chestie, doar ca sunt cu el de aproape 1 an doar.

nimic n-o sa se schimbe. o sa continue sa faca la fel, pana cand o sa te plictisesti si o sa te sictiresti atat de tare incat o sa decizi sa-ti vezi de viata ta... daca nu te leaga nimic de el in afara de sentimente, da-i verde! daca mai sunt si altele la mijloc (nu ai unde sa stai daca locuiti impreuna, aveti afaceri impreuna si altele de genul asta - ca in 4 ani poti face multe cu un om) gandeste-te biiine!



in rest, incearca sa-ti gasesti linistea...




Mi-a venit instantaneu in minte....10x

Ador anecdota asta!



Un tip îl sunã pe prietenul sãu cel mai bun:

- Scuzã-mã cã te deranjez chiar în luna de miere, dar am nevoie de sfatul tãu pentru o decizie crucialã. Suspectez de ceva timp cã sotia mã însealã. Semnele obisnuite... sunã telefonul si, dacã rãspund eu, cel care sunã închide. Sotia iese foarte mult cu "prietenele" ei si când o întreb cine sunt acestea întotdeauna îmi rãspunde : "Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti." Stau întotdeauna treaz si mã uit pe geam, ca sã vãd masina din care coboarã când seîntoarce acasã, dar întotdeauna vine jos, pe alee; desi aud o masinã care pleacã de la coltul strãzii. Odatã am luat telefonul ei doar pentru a vedea cât e ceasul si a început sã tipe sã nu mai pun mâna pe telefonul ei. În fine, niciodatã nu am deschis acest subiect cu ea. Cred cã în adâncul sufletului meu pur si simplu nu vreau sã aflu adevãrul, dar asearã a iesit iar si m-am hotãrât s-o pândesc. Am parcat motocicleta mea Harley Davidson aproape de garaj si m-am ascuns dupã ea. Chiar în acel moment, când eram culcat dupã Harley-ul meu, am observat cã prin învelisul de la supapa motorului pãrea cã se scurge putin ulei. E ceva ce pot repara singur sau trebuie sã o aduc la service?


Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 18:04

Cat despre topic...am citit cam tot, dar am pierdut ideia(iarta-ma Berila) printre mesajele de prietenie, iubire, LOVE IS IN THE AIR, o placere sa-l citesc..AZI SUNT HIPPY..LOVE U ALL

Raporteaza abuz de limbaj
CORIOLANRO

16 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 20:18

Dragul meu Berila...ce poate fi zis cu femeile si logica e cam greu....nu ai de unde sa stii cum gandeste,nu ai de unde sa stii ce gandeste si cand crezi ca ai anticipat`o e total opus.
Situatia e destul de complicata...tu mi`ai dat un sfat in urma cu ceva timp ...caum o sa incerc si eu sa iti dau unu :fa ce simti,chiar daca acum te simti nasol,iti cauti motive sa o scuzi nu ai ce face...pana nu`si/ti pune(i) ordine in sentimente .
Iti urez succes ca bafta au numai prostii si in noroc oamenii destepti nu cred.
Ai grija de tine si nu uita ca viata merge. ;)
P.S.:sunt 10 mii de femei la colt care asteapta sa ii ia locul celei de langa tine,esential este sa stie sa si`l pastreze.

Raporteaza abuz de limbaj
jtazjmen

651 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 21:53

De la: Hanyah, la data 2008-12-12 10:29:38Dragostea dureaza 3 ani. Daca nu ai reusit sa vezi piesa, hit the road si o sa ti se para ft tare.

Referitor la subiect...eu nu sunt de-acord cu prietenii tai. Sunt situatii cand esti mult mai mult pe aceeasi unda cu o persoana si cu 10 ani mai mare ca tine, decat cu una de aceeasi varsta. Asa ca nici nu conteaza ca ea are 30 de ani. Nici macar chestia ca acum femeile au "momentul" lor de stabilire a drumului in viata etc..Nu am crezut niciodata in generalizare si de-aia n-are rost sa o iei ca atare. Singura chestie negativa, adica singuru dezavantaj pe care-l gasesc io in situatia ta legat de varsta, este atractia fizica/ fizicul. Nu acum, cat peste ceva timp, daca in final decideti sa continuati. Asta chiar cred sa fie o problema. O fi atractiva frumusetea interioara, dar nu e suficienta.

Esti baiat istet din ce-am citit in mesaj. Mi-a placut foarte tare faza cu sa-ti orientezi sentimentele frumoase spre cineva, decat cele naspa spre...fosta (sa-i spun fosta?). Asta e vestita idee. Incearca sa cunosti alte femei/ fete etc, sa te simti bine cu ele, sa te distrezi si niciodata nu spune nu. Lasa dracu jocurile alea de calculator ca nu-ti ajuta la nimic (inteleg sa te mai relaxezi, da nici suprarelaxare ca o dai in altele) si hit the road, jack!

Final opinion: nu spune nici nu, nici da relatiei. Adica, vezi ce urmeaza fara sa fortezi nota sau fara sa iei o decizie gresita pe care s-o regreti mai apoi. Daca ea vrea sa va impacati, spune-i sa considere asta o perioada foarte libera, in care oricare poate face ce vrea / ce simte (exista libertatea aia, cand poti sa iesi cu fetele, sa nu dai explicatii, sa... cu altul etc., insa ea daca te iubeste nu va fi deloc interesata de libertatea. sau va fi, dar intr-o masura).

Chill..if there's true love, usually love wins.



si eu care ma credeam un tip normal.. si aveam pretentia ca sunt si matur.. imi place foarte mult ce ai scris..este un sfat bun si pentru mine!! multumesc..sincer esti o tipa super
Tot timpul am incercat sa dau vina pe "ea" uitand ca intr-o relatie sunt 2!! acum mi-am amintit!

Raporteaza abuz de limbaj
kiku

154 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 22:19

eu am facut facultatea tirziu...n-are importanta de ce...am avut colegi de 19 ani si i-am privit 4 ani cum trec etapele incet incet si se maturizeaza. vorbele, gesturile, dorintele...visele. a fost superb, am avut parte de tot ce mi-am dorit si n-am avut.acum pot sa spun ca femeia cu care ai trait 3 ani e un om cu probleme emotionale care credea ca un suflet pur si cuminte de 20 de ani e mai usor de tinut in palma decit un vinjos mascul de 28.ea era probabil ranita si spera in puterea ei de educare in spiritul ei. pe undeva sigur vei purta amprenta ei de acum incolo.3 ani inseamna mult cind tocmai te desprinzi de ai tai parinti si pornesti pe propriul drum,asa cum crezi de cuviinta.nu ii va fi usor nici ei s-o ia de la capat, nici tie sa te descurci cu o fata de virsta ta, pentru ca deja ai alte obiceiuri,iti vor parea superficiale si "ametite".viata e complicata, nu stiu daca iti va folosi ce am scris eu aici. ideea e ca nu prea o sa mai mearga de acum incolo...dar macar sa puteti ramine prieteni...cu adevarat prieteni

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 22:28

De la: kiku, la data 2008-12-12 22:19:54eu am facut facultatea tirziu...n-are importanta de ce...am avut colegi de 19 ani si i-am privit 4 ani cum trec etapele incet incet si se maturizeaza. vorbele, gesturile, dorintele...visele. a fost superb, am avut parte de tot ce mi-am dorit si n-am avut.acum pot sa spun ca femeia cu care ai trait 3 ani e un om cu probleme emotionale care credea ca un suflet pur si cuminte de 20 de ani e mai usor de tinut in palma decit un vinjos mascul de 28.ea era probabil ranita si spera in puterea ei de educare in spiritul ei. pe undeva sigur vei purta amprenta ei de acum incolo.3 ani inseamna mult cind tocmai te desprinzi de ai tai parinti si pornesti pe propriul drum,asa cum crezi de cuviinta.nu ii va fi usor nici ei s-o ia de la capat, nici tie sa te descurci cu o fata de virsta ta, pentru ca deja ai alte obiceiuri,iti vor parea superficiale si "ametite".viata e complicata, nu stiu daca iti va folosi ce am scris eu aici. ideea e ca nu prea o sa mai mearga de acum incolo...dar macar sa puteti ramine prieteni...cu adevarat prieteni




Da! Ai punctat totul foarte, foarte bine. Nu stiu ce a fost in mintea ei legat de varsta sau de apucaturile mele, dar nu prea a primit ce si`a dorit, daca asta cauta.

Oricum, fac o plecaciune in fata ta legat de cum ai expus problema cu femeile de varsta mea. Exact cum spui, simt in majoritatea cazurilor. Debusolate si superficiale, cu mici exceptii evident.



Bravos!




Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
bianca_92003

36 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Calarasi

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 00:13

sa va spun si eu povestea mea, poete imi dati si mie un sfat va rog! am un iubit de 2 ani si 5 luni!cam dupa un an am inceput sa ne despartim...ne`am despartit anu` trecut in nov si ne`am impacat in martie. ne`am despartit in iulie si ne`am impacat in septembrie si acum iar ne`am despartit.si toate despartirile au venit de la el! vroia libertate, i`am dat, vroia sa vorbim mai putin, am acceptat,si acum vroia sa ne vedem si mai rar.stam la 15 minute distanta si ne vedeam de vreo 2 ori pe saptamana!!!luni l`am sunat sa iesim, nu a vrut si ne`am ciondanit 1 ora la tel.marti am vb si era ok si miercuri la 1 dim imi trim msg de adio cu motivatia ca nu are ganduri de casatorie si ca mai bine ma lasa.in oct a venit la buc la fac si nu ne vedeam mai deloc...am incetcat sa`l inteleg cat am putut dar uneori chiar nu mai putem si ne mai certam la tel.si acum cica il tineam mult la tel sa`i fac teorie.. dar motivele mele nu le poate vedea :(... ironic,nu simt prea mult ca ne`am despartit, pt k oricum noi nu ne vedeam...dar totusi ma mai gandesc si mi`e greu... m`am obisnuit cu fazele lui si deja vad k nu ma afecteaza prea tare pana acum! nici nu stiu daca as vrea sa ne impacam pt k am lua`o de la capat:iar sa ma simt singura,sa spuna ca nu are chef s ma vada,ca vrea sa iasa cu colegii,in club dar fara mine...dar cu toate astea,as vrea sa ma caute iar!nu vreau sa constientizez ca nu am mai fi niciodata impreuna sau ca ar iubi alta fata!mi`e teama ca va trece timpul si iar ma va apuca dorul de el... ce sa fac?

Raporteaza abuz de limbaj
bianca_92003

36 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Calarasi

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 00:32

ca sa nu mai spun ca de cand ne`am impacat in septembrie nu am spus la nimeni (pt k ma simteam si prost ca el nu era lg mine mai des,sa vina la mine,sa stam impreuna...era ca si cum eram singura oarecum...cu mici exceptii) iar el nu a vrut sa spuna la nimeni(ca cica apoi il stresa lumea ca il intreba de mine).chiar ma simteam ca o amanta uneori:stateam ascunsa,il asteptam si sufeream dupa el in tacere... nush ce sa fac...

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 01:51

De la: claudia07, la data 2008-12-13 00:32:35ca sa nu mai spun ca de cand ne`am impacat in septembrie nu am spus la nimeni (pt k ma simteam si prost ca el nu era lg mine mai des,sa vina la mine,sa stam impreuna...era ca si cum eram singura oarecum...cu mici exceptii) iar el nu a vrut sa spuna la nimeni(ca cica apoi il stresa lumea ca il intreba de mine).chiar ma simteam ca o amanta uneori:stateam ascunsa,il asteptam si sufeream dupa el in tacere... nush ce sa fac...


da-i kick ban.

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
bianca_92003

36 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Calarasi

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 01:57


da-i kick ban.[/quote]

adica? ps... acum m`a luat dorul... dar credeti`ma ca nu stiu de ce anume imi este dor... pur si simplu simt ca incepe sa ma doare sufletelul...:((

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 02:33

De la: claudia07, la data 2008-12-13 01:57:33
da-i kick ban.


adica? ps... acum m`a luat dorul... dar credeti`ma ca nu stiu de ce anume imi este dor... pur si simplu simt ca incepe sa ma doare sufletelul...:(([/quote]

altu tati, stai sa te ia de fraiera??? altuuuuuuuuuuuuu

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
Veto

20 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 03:40

Problema fetelor este in genu urmator si punctez problema ta in principal (va ganditi la casatorie dar nu va ganditi cu cine o faceti ) iti doresti sa te casatoresti dar nu analizezi chestia asta cu ala ? te merita jegu ala penal?
Voi va ganditi doar la ideea de casatorie va sfatuiesc pe toate sa va ganditi si cum va fi si cu cine o faceti prin casatorie nu se schimba nimik doar actele si numele tot voi ramaneti si tot aceleasi suferinte uni se schimba dar nu cred intr-o schimbare ampla.
Asa sunt toate fetele se uita dupa baieti smecherasi care sa le poate oferi protectie cica in loc sa caute un baiat educat cu bun simt care sa le ofere atentia necesara protectia ti o ofera politia prea multe figuri strica si va meritati soarta .!!!
Daca tu esti atat de fraiera sa te mai gandesti la rateu ala iti meriti soarta sincer nu va mai plangeti incercati sa realizati ce se poate si ce nu ala nu te merita asa comportament nu se accepta. ai grija de tine si inainte sa ti deschizi sufletul uita-te in ochii partenerului daca se merita ? te merita ? te doreste(nu fizic neaparat) ? nu fa totul de dragul ca iti doresti tu dragostea trebuie sa fie reciproca !!
Imi pare rau dar ma gandesc sincer ca in tara asta nu te invata in scoli lectiile astea de viata dirigentia e pentru pira si pentru absente in rest e o prostie generala ar trebui neaparat infiintat un asemenea obiect dar presupun ca oricum ar fi prea rigid sfatul meu e sa faca fiecare ce simte ca e bine si daca dragostea nu e reciproca sa elimine din start persoana definitiv si fara regrete !!!

Raporteaza abuz de limbaj
Veto

20 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 04:04

Inca ceva, incercati sa va dati seama si sa definiti iubirea inainte sa incercati sa iubiti. Simpatie, prietenie, afecþiune; Ataºament sufletesc puternic faþã de cineva sau ceva. /v. a iubi;
am definit a iubi presupun ca prin iubire se intelege a iubi si a fi iubit a fi iubit inseamna a fi simpatizat inseamna ca cineva sa fie atasat de tine ... Bun dupa ce am definit asta ne dam seama defapt ce e iubirea daca tu cauti sa iubesti cauta in alta parte...Daca iti doresti sa iesi in club cu el si sa te afirmi cu dansul asta nu e afectiune, tu esti un copil care nu sti ce vrei de la viata gandeste-te bine caci tot ce faci va avea repercusiune asupra viitorului tau si nu ti vei dori sa fi in situatia prietenei lui berila care a fost data afara din casa si frustrata presupun ca tot ea e vinovata de esecul anterior caci nu a stiut ce cauta sau nu a crezut ca exista (exista dar trebuie sa cauti mult si sa nu te vinzi ieftin ) Cat despre tine berila problema ta e foarte simpla daca esti un baiat matur o chemi la tine inapoi cu iubire poti face multe daca nu o iubesti uit-o si daca nu esti pregatit de pasi astia casatorie, copil uit-o si copilareste dar copilaria asta e cu doua taisuri .... s ar putea sa ramai copil mereu caci ani astia iti afecteaza viata pentru totdeauna cum de altfel spunea si cineva mai sus .... sunt decisivi, important e ca iubirea sa fie mare !

Raporteaza abuz de limbaj
love_roberta

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 09:30

cand o relatzie s-a rupt nu ai cum sa mai fie nik k inainte, chiar dk va impacatzi nu va mai fi la fel va fi sentimentul ala de teama in cazul ei k ii vei cere din nou sa plece.si prietenul meu este mai mare decat mine cu 10 ani deocamdata ne intelegem bine inca nu ne-am mutat de tot impreuna stam impreuna ocazional adik atat kat ne permite serviciul dar dk mi-ar zice vreodata s plec akasa nu m-as mai intoarce la el

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 10:17

Claudia 07
ai doar 20 de ani chiar crezi ca merita la varsta asta asa de frumoasa sa suferi dupa el... inteleg ca il "iubesti" doar a fost primul barbat din viata ta si asta lasa urme dar ca el gasesti la tot coltul
priveste in jurul tau si ai sa vezi ca sunt si altfel de baieti care stiu ce inseamna respect

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:10

De la: berila, la data 2008-12-12 17:26:54Nu, dar doar aia care au de ce fac cu mana!
Daca ti`e bine, iti dai doar cu parerea (daca o faci si p`aia) daca nu ridici palaria meri mai departe.

Hai lasa ca nu e chiar atat de trist si fara speranta, inca mai sunt oameni in jur care pot face diferenta intre BATMAN si femeia minune.



catwoman adica??

Raporteaza abuz de limbaj
bianca_92003

36 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Calarasi

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:04

credeti ca eu nu as vrea sa il uit imediat si sa pot fi cu altcineva?? dar iata`ma totusi suferind dupa el,desi stiu absolut clar ca nu merita!chiar aseara am visat ca ii place de una si a vrea sa fie cu ea...si iata cum m`am trezit ingandurata iar...si trista... mi`e sa nu fiu mai trista pe masura ce vor trece zilele... ne`am despartit pe motiv ca il tinem mult la tel uneori pt k nu voia sa iasa... dar eu cum credeti ca ma simteam cand, desi venise la buc din octombrie, el nu prea avea timpt de mine? a venit la buc si ne`am vazut dupa nush cate zile, ca cica stateau prietni la el si nu aveau decat 1 cheie! si dupa ce au plecat ne`am intalnit o putin mai des, dar pt 1 sapt , doua! si apoi iar:stai ca vreau sa ma uit la seriale,ca vreau s ies cu prietenii,ca ma duc acasa,ca mi`e rau,ca stau departe(la 15 min de el!!!!) si eu am suportat cat am putut!dar uneori cand,desi tot eu il sunam sa`i spun sa iesim,zicea ca nu si uneori chiar nu mai puteam si il tineam la tel incercand calm sa`i explic ca asa ceva nu s poate! si cica discutia de luni ia pus capac! ca l`am sunat sa iesim, a zis ca nu,si ias ciondaneala! ca vezi tu ca eu nu il inteleg!ca el avea de gand sa vina la mine cu o floare dar dupa ce i`am facut...gata! de parca o relatie se termina asa...din cauza unor discutii tel! uofff...chiar nu vreau, dar incep sa fiu trista si dezamagita din nou ... si el e bine merci fara mine,iese si se distreaza... si nu ii e asa de dor de mine...

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:39

De la: Greenie, la data 2008-12-13 11:10:44
De la: berila, la data 2008-12-12 17:26:54Nu, dar doar aia care au de ce fac cu mana!
Daca ti`e bine, iti dai doar cu parerea (daca o faci si p`aia) daca nu ridici palaria meri mai departe.

Hai lasa ca nu e chiar atat de trist si fara speranta, inca mai sunt oameni in jur care pot face diferenta intre BATMAN si femeia minune.



catwoman adica??



Da! Catwoman!



Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:54

Sunteti niste firi extraordinare, cei ce ati raspuns aici, fie pentru mine, fie pentru altii.

O sa adaug si eu ceva, sfaturile astea... l`am dat si eu de multe ori, e usor sa vezi din exterior, cel mai mult conteaza puterea ta interioara, ca persoana, sa le poti accepta pentru ceea ce sunt...
o realitate CRUNTA.

Nu e chiar asa de usor, dar timpul le va vindeca pe toate.
Cand e vorba de propria`ti persoana... parca nu mai merge sa iti vari capul in congelator si sa gandesti la rece.
Ideea cu topicul asta si cu celelalte asemanatoare... de ce o facem? Pentru ca iti face bine sa te descarci si cateodata doar atat...
Sa nu ne credeti aerieni sau ca ne bagam capul in pamant ca strutii... deloc!
Stim care sunt optiunile, perspectivele,... ce regrete ar putea fi de ambele baricade, sau ma rog, EU!
Fiecare este diferit, si fiecare opinie data aici, a fost valabila... candva pentru cineva, dar cred ca asta este unul dintre lucrurile din viata ce nu pot fi generalizate si punct.

Ma gandesc la altcineva in acest moment...
Sa fiti iubiti ma duc sa ies putin prin frig sa ma trezesc ca am dormit 14 ore.

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
valentin_crivat

11 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 21:15

mai lasati si voi unul de la altul k altfel nu merge, e greu sa ai o relatie satisfacatoare pt amandoi in ziua de azi iubitiva!!!

Raporteaza abuz de limbaj
CALIMERO
adyangelo

38 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 18:33

De la: Greenie, la data 2008-12-12 12:26:20adyangelo! hoho.. ce viata dificila in relatia cu respectiva...
nici nu iti imaginezi cate lucruri si intorsaturi pot exista intr'o relatie, si ne mai dorim si o viata simpla......linistita!
cum naiba???? cand noi o sucim pe toate partile, nesatisfacuti ce suntem!! nemernici suntem cu totii!
simplu si direct, scurt si la obiect.
"impusca-le" pe toate si gata! poate asta e "secretul" pt a ramane cu fruntea sus!

si ref. la tine, hai sa facem un alt topic(numai pt tine).... totusi.............



Greenie sunt cu fruntea sus,nu stiu ce ai inteles din ce am vrut eu sa spun mi se pare mie sau esti ironica? Nu vreau sa "impusc" pe nici una ! Vreau doar ca atunci cand mi se intampla ceva sa stiu de ce sa intamplat atata tot,sa stiu cauza sa stiu cu ce am gresit cu ce am fost de vina,ce nu am facut bine...Ea nici pana azi nu mi-a spus de ce ma lasat,azi imi dadea un motiv maine altul si niciodata acelasi!Odata mi-a spus ca ma lasat pt ca ii e frik de un viitor cu mine,k sunt gelos,a 2 oara ca parintii ei nu-s de acord cu relatia noastra,odata ca defapt parintii ei nu au nici o treaba cu asta si nu-i impun ei nimic,poate face ce vrea si ultima data mi-a spus ca ce astept eu de la ea asteapta ea de la alt cineva.De ce trebuie femeile sa o lungeasca atat? de ce trebuie sa o dea dupa gard,dupa bloc? de ce nu spun asa verde in fata uite dragule esti prost am pe altu nu te mai vreau si gata ce tot atata ca nu-s parintii de acord,mi-e frik de tine bla bla? Eu sincer m-ai multumit as fi si impacat daca mi-ar spune scurt nu te mai vreau mi-am gasit pe altul...sincer chiar ma mustra atunci cand gresesc,cand cineva nu-mi spune cu ce am gresit ma chinuie...sa zicem...poate multi o sa rada dar asa sunt eu,imi place sa-mi cer iertare sa stiu cu ce am gresit...Si nu mai fi asa ironica totusi nu vreau un post special pt problema mea am postat si eu ca si ceilalti parerea si cazul meu! Am gresit cu ceva in asta?

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:18

De la: adyangelo, la data 2008-12-14 18:33:33
De la: Greenie, la data 2008-12-12 12:26:20adyangelo! hoho.. ce viata dificila in relatia cu respectiva...
nici nu iti imaginezi cate lucruri si intorsaturi pot exista intr'o relatie, si ne mai dorim si o viata simpla......linistita!
cum naiba???? cand noi o sucim pe toate partile, nesatisfacuti ce suntem!! nemernici suntem cu totii!
simplu si direct, scurt si la obiect.
"impusca-le" pe toate si gata! poate asta e "secretul" pt a ramane cu fruntea sus!

si ref. la tine, hai sa facem un alt topic(numai pt tine).... totusi.............



Greenie sunt cu fruntea sus,nu stiu ce ai inteles din ce am vrut eu sa spun mi se pare mie sau esti ironica? Nu vreau sa "impusc" pe nici una ! Vreau doar ca atunci cand mi se intampla ceva sa stiu de ce sa intamplat atata tot,sa stiu cauza sa stiu cu ce am gresit cu ce am fost de vina,ce nu am facut bine...Ea nici pana azi nu mi-a spus de ce ma lasat,azi imi dadea un motiv maine altul si niciodata acelasi!Odata mi-a spus ca ma lasat pt ca ii e frik de un viitor cu mine,k sunt gelos,a 2 oara ca parintii ei nu-s de acord cu relatia noastra,odata ca defapt parintii ei nu au nici o treaba cu asta si nu-i impun ei nimic,poate face ce vrea si ultima data mi-a spus ca ce astept eu de la ea asteapta ea de la alt cineva.De ce trebuie femeile sa o lungeasca atat? de ce trebuie sa o dea dupa gard,dupa bloc? de ce nu spun asa verde in fata uite dragule esti prost am pe altu nu te mai vreau si gata ce tot atata ca nu-s parintii de acord,mi-e frik de tine bla bla? Eu sincer m-ai multumit as fi si impacat daca mi-ar spune scurt nu te mai vreau mi-am gasit pe altul...sincer chiar ma mustra atunci cand gresesc,cand cineva nu-mi spune cu ce am gresit ma chinuie...sa zicem...poate multi o sa rada dar asa sunt eu,imi place sa-mi cer iertare sa stiu cu ce am gresit...Si nu mai fi asa ironica totusi nu vreau un post special pt problema mea am postat si eu ca si ceilalti parerea si cazul meu! Am gresit cu ceva in asta?




esti nebun?...omoara-le pe idioate...taie-le capus i violeaza-le ,cum adik ..sa faca ele prostii din astea...dc ai gresit u?...nu...ele sunt de vina...nu te schimba pt una

Raporteaza abuz de limbaj
jtazjmen

651 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:46

De la: claudia07, la data 2008-12-13 15:04:44credeti ca eu nu as vrea sa il uit imediat si sa pot fi cu altcineva?? dar iata`ma totusi suferind dupa el,desi stiu absolut clar ca nu merita!chiar aseara am visat ca ii place de una si a vrea sa fie cu ea...si iata cum m`am trezit ingandurata iar...si trista... mi`e sa nu fiu mai trista pe masura ce vor trece zilele... ne`am despartit pe motiv ca il tinem mult la tel uneori pt k nu voia sa iasa... dar eu cum credeti ca ma simteam cand, desi venise la buc din octombrie, el nu prea avea timpt de mine? a venit la buc si ne`am vazut dupa nush cate zile, ca cica stateau prietni la el si nu aveau decat 1 cheie! si dupa ce au plecat ne`am intalnit o putin mai des, dar pt 1 sapt , doua! si apoi iar:stai ca vreau sa ma uit la seriale,ca vreau s ies cu prietenii,ca ma duc acasa,ca mi`e rau,ca stau departe(la 15 min de el!!!!) si eu am suportat cat am putut!dar uneori cand,desi tot eu il sunam sa`i spun sa iesim,zicea ca nu si uneori chiar nu mai puteam si il tineam la tel incercand calm sa`i explic ca asa ceva nu s poate! si cica discutia de luni ia pus capac! ca l`am sunat sa iesim, a zis ca nu,si ias ciondaneala! ca vezi tu ca eu nu il inteleg!ca el avea de gand sa vina la mine cu o floare dar dupa ce i`am facut...gata! de parca o relatie se termina asa...din cauza unor discutii tel! uofff...chiar nu vreau, dar incep sa fiu trista si dezamagita din nou ... si el e bine merci fara mine,iese si se distreaza... si nu ii e asa de dor de mine...


Inteleg prin ce treci.. dar tipul realmente e un imatur !! Eu cam stiu care este natura framantarilor tale.. nu din prea multa dragoste sau obisnuinta ci pur si simplu ORGOLIU!! ai fost ranita in orgoliu!! eu cred ca, daca stai sa iti analizezi gandurile referitoare la el, iti vei da seama ca in mintea ta rasuna pregnant intrebari de genul: De ce a preferat-o pe aia in locul meu?? Ce ii ofera aia si eu nu i-am oferit?? De ce nu a putut sa ma iubeasca?? si daca ar fi sa iti rascolesti gandurile si sa cauti mai adanc, vei gasi si intrebari de genul: de ce nu i-am dat eu papucii prima?? de ce am continuat sa il caut, cand puteam sa il ignor... etc etc toate aceste intrebari se nasc doar din orgoliu, pe care e normal sa il avem!!
Acum eu iti spun uita-l! esti fata, ai 20 de ani.. pun pariu ca baietii roiesc in jurul tau.. cauta-ti un prieten dar alege-l bine!! cauta-ti unul mai matur. Reactiile lui sunt oarecum normale pentru varsta lui.. Omul e tanar si vrea sa experimenteze!!!!! toti trecem prin perioade din astea la inceput!

Raporteaza abuz de limbaj
jtazjmen

651 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:58

De la: 2palexxl, la data 2008-12-13 03:40:41 Problema fetelor este in genu urmator si punctez problema ta in principal (va ganditi la casatorie dar nu va ganditi cu cine o faceti ) iti doresti sa te casatoresti dar nu analizezi chestia asta cu ala ? te merita jegu ala penal?
Voi va ganditi doar la ideea de casatorie va sfatuiesc pe toate sa va ganditi si cum va fi si cu cine o faceti prin casatorie nu se schimba nimik doar actele si numele tot voi ramaneti si tot aceleasi suferinte uni se schimba dar nu cred intr-o schimbare ampla.
Asa sunt toate fetele se uita dupa baieti smecherasi care sa le poate oferi protectie cica in loc sa caute un baiat educat cu bun simt care sa le ofere atentia necesara protectia ti o ofera politia prea multe figuri strica si va meritati soarta .!!!
Daca tu esti atat de fraiera sa te mai gandesti la rateu ala iti meriti soarta sincer nu va mai plangeti incercati sa realizati ce se poate si ce nu ala nu te merita asa comportament nu se accepta. ai grija de tine si inainte sa ti deschizi sufletul uita-te in ochii partenerului daca se merita ? te merita ? te doreste(nu fizic neaparat) ? nu fa totul de dragul ca iti doresti tu dragostea trebuie sa fie reciproca !!
Imi pare rau dar ma gandesc sincer ca in tara asta nu te invata in scoli lectiile astea de viata dirigentia e pentru pira si pentru absente in rest e o prostie generala ar trebui neaparat infiintat un asemenea obiect dar presupun ca oricum ar fi prea rigid sfatul meu e sa faca fiecare ce simte ca e bine si daca dragostea nu e reciproca sa elimine din start persoana definitiv si fara regrete !!!


WOOW.. Sincer, m-ai dat pe spate cu chestia asta.. ai dreptate asa este.. nu prea imi place felul in care ai spus-o tipul nu e neaparat "un rateu" ci pur si simplu este imatur este la inceputul vietii practic.. acum capata experienta, acum invata sa produca suferinta iar mai tarziu o va experimenta pe propria piele din propriile greseli iar daca va invata ceva, toate aceste experiente, vor oferi societatii un OM.. daca nu, va fi un alt "rateu" printre multi altii!
In rest, sunt perfect de acord cu tine.. cand cauti omul langa care vrei sa iti petreci restul zilelor, o faci dupa caracter si nu dupa punga sau pozitie sociala.. asta daca vrei sa fii fericit(a)

Raporteaza abuz de limbaj
jtazjmen

651 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:48

De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 18:15:04increderea odata pierduta nu se mai poate recastiga , exista deja un precedent dureros si la cea mai mica greseala va rabufni si trecutul de fiecare data eu in locul ei am ales sa plec din tara ... niciodata nu va mai fi ca inainte


Chestia asta cu increderea pierduta, este in functie de "zodie" ca sa zic asa! sau firea fiecarui om..
De exemplu: racii in marea lor majoritate, prin definitie, nu au incredere si daca capata vreodata, o pierd la prima adiere de vant.
Berbecii in schimb se arunca cu capul inainte plini de incredere iar daca o pierd pe parcurs, o vor regasi daca te straduiesti putin.. in rest va stiti fiecare.. eu cred ca orice om merita o a 2-a sansa dar nu si pe a 3-a

Raporteaza abuz de limbaj
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:14

Da, toata lumea si`o merita... a 2-a sansa ma refer.
Dar, trebuie sa recunosti ca odata ce ai spart o vaza, o poti lipi, dar nu va mai arata niciodata ca atunci cand ai luat`o prima data...

Aici e dilema mea, si probabil a multora...



Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:17

sunt rac si esti pe-aproape , nu ca nu am incredere dar imi place sa am back-up pt aproape toate situatiile , si daca prind pe careva cu fofarlica pai poti sa spui cat in luna si in stele ma lasa rece , imi vad de drum

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:19

ps : nu mai cred deloc pers respectiva indiferent de ce spune , pt ca exista precedentul minciunii

mai mai iar m-ati facut sa plang , m-au napadit amintirile


Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
berila

1111 mesaje
Membru din: 18/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:26

ce zici? tu nu dai a doua sansa?
Asta trebuie sa fie o ideologie, un mod de viata abordat de toti, pentru ca o sa realizezi ca nimeni nu`i perfect si te vei trezi... singura.

Nu ma refer doar in relatii, dar ai fi uimita daca in urma unei zile normale, ai sta sa analizezi de cate ori ti`ai vandut sufletul, "omitand" adevarul...

serios, incearca o alta abordare iti va dauna.



Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
gabi8ma

1005 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:35

cred ca nu m-am exprimat destul de clar , acord o a doua chiar si a treia sansa , dar in general din experienta mea cei cu lingura de r**at nu isi dau seama si te iau de fraier in cel mai bun caz , eu nu uit , cand greseste un prieten , un coleg de servici , nu e grav nu te uit si te f*t zambind cand am ocazia , sau cand consider ca te poate durea cel mai tare , urasc tradatorii , intr-o relatie mi-e f greu sa acord o a doua sansa , nu o fac din toata inima , m-a ranit odata , o mai poate face oricand pt ca n-a avut constiinta si bun simt din prima , dar nu ma luati in seama , sunt f trista azi , si eu oricum am incasat-o destul de rau , asa ca nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi pozitive

Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poti recapata increderea partenerului
Mergi la: