Info
x
Sintem trecatori in lume si pe pamint-fericirea este totul-cum o dobindim ?
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:42
Un circuit natural,de milioane de ani,omul se naste,creste,invata,munceste si tinjeste dupa fericire.Sintem fericiti cit traim ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 13:34
Fericirea este un vis ,trebuie doar sa stim sa visam.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:58
FERICIREA exista ..... mai greu este sa o dobandesti !
Un intelept ortodox spune ca cel mai fericit om este acela ce este multumit cu ceea ce are ! Poti sa gasesti fericirea si atunci cand reusesti sa faci un copil sa zamnbeasca ! Poti sa gasesti fericirea si atunci cand ajuti un prieten ! Depinde .... de felul in care fiecare dintre noi reuseste sa priveasca in pace si cu seninatate catre cei din jur si catre sufletul sau ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:23
"Căci călători suntem noi înaintea Ta și pribegi, ca toți părinții noștri; ca umbra sunt zilele noastre pe pământ și nimic nu este statornic."
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:42
Fericire....,este prea mult spus.Stare de multumire ,da! Tineti minte:marea multumire o vei avea sau nu,abia spre batranete.Atunci,uitandu-te-n urma poti sa constati ca ai facut tot ce puteai cu inzestrarea lui Dumnezeu.Oooo! daca as avea puterea din tinerete si mintea mea de-acum...Se pare ca asa ne-a randuit Cel de Sus.Cat suntem tineri,meditam mai putin adanc,dar atacam in toate partile;cand ...meditam mai mult la fiecare miscare.Fricirea pe pamant nu exista.Daca ai minte,suflet poti sa vezi atatea nedreptati ca-ti piere cheful.Te poti multumi doar ca in jurul tau,cat a depins de tine....
|
|
danielbarbu_ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 16:51
Fericire....fiecare om intelege si asociaza termenul in felul sau. Am putea adauga fericirea la nevoile primordiale ale omului, sau am putea-o trece la cele mai mari lipsuri - depinde pe cine intrebam.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 10:48
Fericirea se dobandeste prin facerea de bine catre cei din jur si prin cultivarea spiritului . O carte aduce mai multa fericire decat un televizor cu plasma sau un jeep .
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 11:47
Domnule,Vieru Augustin,cred in Dumnezeu,in bine si in rau.O parte din pacate le-am spus la preot,nu merg des la biserica,nu tin posturile,dar incerc sa nu gresesc,sa nu fac rau,sa nu mint,sa respect cele 7 porunci,sa-i invat si pe altii sa-si gaseasca binele in viata,si totusi simt ca nu sint un bun crestin.
Scuza-mi exprimarea dar respectind regulamentul bisericii ma va ajuta sa fiu un bun crestin? Ceea ce vrea sa spun este ca eu cred cu tot sufletul in Dumnezeu dar nu si in biserica Dar spune-mi tu ca bun crestini ce vrem sa fim ce ne incrimineaza in fata lui d Dumnezeu? |
|
|
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 12:19
NUMAI NOROC SI FERICIRE! RELIGIA a fost inventata inaintea politicii,cu scopul de a mentine stapinire asupra norodului mai sarac.In fiecare parte a lumii a fost inventat un bau-bau ,un dumnezeu cu diverse denumiri dat tot cu acelasi inteles si scop.Cei care stapineau norodul,numeau reprezentanti ai asa zisei divinitati ,numiti pastori,preoti etc care aveau menirea sa-i indoctrineze pe supusi ,sa-i convinga ca stapinul era reprezentantul lui dumnezeu.Tot acesti pastori preoti aveau menirea sa-i interogheze pe nerozi (sovedania) sa afle de la ei ce gindesc,daca au de gind sa se rascoale,sa nu plateasca darile catre stapinire,daca ascund ceva de valoare etc.Aceasta a fost menirea religiei din cele mai vechi timpuri.Mai tirziu stapinii vazind ca supusi incep sa devina mai inteligenti si nu mai acordau credinta minciunilor religioase,au inventat politica.Politica are in plus fata de religie darul de a separa oamenii in cete pentru ai stapini si manipula mai usor. Astfel ceata PDL,ceata PNL, ceata PDSR, etc au fiecare cite un lider si o anumita docrina ,motiv pentru care cetele se dusmanesc intre ele.EXCROCII care tot prin minciuna,promisiuni ,demagogie ,ajung sa conduca o tara,se folosesc de sefii cetelor de partid ,creind o adevarata lupta intre ei pentru ocuparea postului de prim-favorit al sefului suprem.In acest timp norodul ,care a fost folosit pentru acordarea votului,forma de legitimare a hotilor,sta si priveste la televizor sau cumpara ziare,imbogatindu-i pe cei care le produc.Si in acest fel ,cei smecheri si bogati ,i-si vad de interesele lor fiind platiti cu banii norodului strinsi din taxe si impozite,iar norodul fericit ca a votat cu preferatul din ceata care la solicitat,asteapta tot flamind si amarit sa-l mai cheme si peste 4 ani la un nou vot(daca intre timp nu moare)Astfel Religia si Politica ,manipuleaza multimea.
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 21:13
De la: FERICIREA, la data 2008-11-20 10:42:01 Un circuit natural,de milioane de ani,omul se naste,creste,invata,munceste si tinjeste dupa fericire.Sintem fericiti cit traim ??? Fericire în această viață este pe măsura pretențiiolor,fiind trecătoare. Viața sufletului este continuată și după moartea trupească,ea este VEȘNICĂ.FERICIREA atât în această viață cât și în cea viitoare poate fi asgurată numai prin CREDINȚA în JERTFA MÂNTUITOARE a Domnului ISUS HRISTOS. |
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 07:56
Fericirea,este in fiecare dimineata,cind rasare soarele,cind te intimpina persoana iubita,cind gugureste pruncul in leagan,cind ploua ,ninge,adie vintul de primavara,cind infloresc merii,cind esti sanatos si ai chef sa cinti ,
cind nu esti singur pe pamint cind.....esti capabil sa intelegi FERICIREA
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
georgetamay 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 08:30
Starea de fericire e direct proportionala cu cunoasterea adevarului. Fericirea deplina si continua o vom avea doar in vesnicie dupa ce parasim Pamantul. Dar si in viata aceasta putem fi fericiti, (nu deplin si nu permanent, dar destul de fericiti), cu conditia sa iubim si cautam adevarul si traim in adevar. Adica sa cautam si sa cunoastem pe Dumnezeu caci El este "CALEA, ADEVARUL si VIATA".
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 03:02
Pentru parcasviu :
Îmi pare rau că bagi religia în aceeași oală cu politica. Politica este cea care manipulează, nu religia. Religia este lăsată de Dumnezeu pentru mântuirea noastră, deci are cu totul alt scop decât politica. Însăși etimologia cuvântului religie ne arată scopul acesteia : cuvântul religie provine din verbul latin « religo, religare » și înseamnă « a (re)lega », adică a (re)lega pe om de Dumnezeu, a reface legătura dintre om și Dumnezeu. Politica manipulează, pe când religia este calea către adevăr, calea către Dumnezeu. Domnul Isus Cristos a spus : « Eu sunt calea, adevărul și viața » (Ioan 14,6) Și nu numai că a spus, dar a și dovedit aceasta prin toată viața sa, prin minunile sale, prin învățătura sa dumnezeească, prin moartea și învierea sa . Poți intra să vizionezi și să citești mai multe pe blogurile mele : Pe primul blog poți intra accesând linkul următor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Găsești: înregistrări video cu miracole, bară video, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio), cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii gratuite, etc. Te rog intră pe blog și trimite-l mai departe. Chiar se merită. În legătură cu primul blog poți deschide și blogul următor: www.augustincezar.blogspot.com/ Cu bine! |
|
roxafoxa 34 mesaje Membru din: 14/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:27
Cred ca atunci cand traiesti ca sa daruiesti din putinul tau la mai multi oameni,cand te poti sacrifica pentru cel de langa tine, cand potii iubii un copil fara sa-ti pese de ce a fost abandonat de mama naturala,cand faci pe cei din jurul tau fericiti si te simti bine.Am uitat sa ne uitam in jurul nostru si sa le intindem o mana si la cei mai putini norocosi, o farfurie de mancare nu costa si decat sa aruncam mai bine daruim celui care nu are ce manca, asta este dupa parerea mea fericirea sa treci prin viata si sa stii ca cineva iti multumeste pentru gestul tau de omenie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:48
De la: roxafoxa, la data 2008-12-11 09:27:44Cred ca atunci cand traiesti ca sa daruiesti din putinul tau la mai multi oameni,cand te poti sacrifica pentru cel de langa tine, cand potii iubii un copil fara sa-ti pese de ce a fost abandonat de mama naturala,cand faci pe cei din jurul tau fericiti si te simti bine.Am uitat sa ne uitam in jurul nostru si sa le intindem o mana si la cei mai putini norocosi, o farfurie de mancare nu costa si decat sa aruncam mai bine daruim celui care nu are ce manca, asta este dupa parerea mea fericirea sa treci prin viata si sa stii ca cineva iti multumeste pentru gestul tau de omenie. Dana PP.S.Prietenilor mei:
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 17:55
nu stiu exact sa-mi explic cum e cu fericirea si cu atat mai putin sa dau sfaturi altora ce sa faca sa fie fericiti, dar cred intr-un singur lucru : un om fericit e un om mai bun.
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:55
fericirea se obtine foarte greu si se pierde usor !
Craciun fericit tuturor !Un an nou 2009 cu multe bucurii sanatate si fericire! LA MULTI ANI !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 08:41
Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte, lumina din inima fiecaruia.
Aripile ingerilor sa ne atinga sufletul, sa ne ia toate supararile si sa lase in loc lumina si speranta! www.youtube.com/watch?v=CrzPu4-Nhpc&feature=related www.youtube.com/watch?v=FJuPDI_zNGk&feature=related www.youtube.com/watch?v=qRuKDENKApk&feature=related www.youtube.com/watch?v=ZeVmBBF0x0s&feature=related www.youtube.com/watch?v=49Jx9hRpZl8&feature=related Craciun Fericit ! Cu respect si deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 06:35
Craciun cu bucurie!!!
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 12:42
Oricat am cauta ,si oricat am alerga ,adevarata fericire nu o vom gasi pe acest pamant ...de ce ? PTR.CA EA NU EXISTA AICI. Nu putem avea acea implinire sufleteasca dupa care tanjim, niciodata. Orice ai fi,orice ai avea ,oriunde ai fi ,fericirea maxima nu o putem dobandi pe un pamant plin de pacat si stricaciune. Ma refer la adevarata fericire( care iti da implinirea totala din totae punctele de vedere )nu la cea de o clipa ,o zi sau o saptamana maxim . Regards. |
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 21:11
O NEVASTA IUBITOARE ,COPII ,O CASA INCAPATOARE ,UN VENIT INDESTULATOR,PACE IN TARA ,ORICUM FERICIRE LA TOATA NATIUNEA ROMANA SI MINORITATILE DEVOTATE ROMANIEI,CRACIUN FERICIT ! UN AN NOU 2009 CU MAI MULTA MATURITATE POLITICA IN ALEGEREA PRESEDINTELUI,PROSPERITATE DUPA MUNCA DEPUSA,SANATATE
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 09:39
Sintem trecatori in lume si pe pamint-fericirea este totul-cum o dobindim ?
www.youtube.com/watch?v=LdRpDbuyxVQ&feature=related Dana P
|
|
Fosta membra 9am.ro 45 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:06
da dar se spune ca si biblia fost facuta si modificata.Acolo scrie respectati parintii, respectati barbatul dar depinde ce te invata parintiii si barbatul,pt ca si biblia trebui gandita.Eu sunt ortodoxa pt ca asa m-am nascut eu conside religia ca o traditie pt ca dumnezeu nu avea nici o religie.Pt ca ca sunt multe religiii si toti un dumnezeu fiecare traditii diferite dar asta nu inseamna ca sunt pacatosi,si ca noi ortodoxiii suntem sfinti.Si mai cred ca nu trebuie sa suporti nedrepatatea pt ca dumnezeu vrea dreptate,daca cineva iti greseste incearca sa il indrepti sa il faci sa inteleaga ca ti-a gresit nu vreau ca eu sa ma mantuiesc prin pacatele altora,trebuie sa fii bun dar autoritar la fel si cu copiii si cu oameniii pt ca daca esti prea bun ti se urca in cap.Multi cred asta este credincios daca ii dau o palma imi intoarce si celalat obraz,eu nu cred ca trebuie sa fii smerit in fata oamenilor ci doar in fata lui dumnezeu,eu cred ca cu fiecare om dumnezeu are un plan,dar cu a acepta nedreptatea nu sunt de acord,pt ca dumnezeu vrea dreptate
|
|
Fosta membra 9am.ro 45 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:23
acuma sunt multe religiii cu multe traditiii eu sunt ortodoxa dar asta nu inseamna ca ceilalti din alta religie sunt pacatosi,pt ca religiile au traditiii diferite si multe unde as ajunge daca le-as respecta pe toate.Pt ca domnul iisus nu avea nici o religie.Eu cred ca trebuie sa respecti cele 10porunci nu cred in canoane pt ca doar dumnezeu poate pedepsi un om,ci sa te rogi la dumnezeu din suflet sa te ierte,si dumnezeu te va ierta si te va ajuta doar cand crede el ca meriti asta nu inseamna ca prin canoane dumnezeu te iarta,adica pacatele sunt iertate si tie iti va merge bine,bine ne merge ne va merge cand crede domnul ca meritam,si doar domnul le poate pedepsi nu preotul,preotul este doar un indrumator, trebuie sa i te dedici cu totul lui dumnezeu si sa respecti biserica,ca pe un spital de insanatosit suflete,dar daca are atatea reguli sa le respecte preotiii
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 22:10
VORBARIE MULTA,FERICIREA ESTE DORITA ,SPERATA ,NU SE OBTINE IN DAR
|
|
iolanda 62 mesaje Membru din: 3/11/2008 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 04:13
FERICIREA?hmmm.....
"fericirea este ceva ce nu se poate atinge, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata" |
|
celia_diana 2 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 07:54
Trecatori.... bine spus, ne nastem dar nu stim cand este sfarsitul
, de FERICIRE.... asta trebuie sa o purtam cu noi... sa fim fericitzi ca avem ceea ce avem, ca suntem noi .... sa ne bucuram de fiecare clipa a vietzii....
Celia Diana
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 08:03
NU se poate sa fi fericit non-stop,poate multumit,De fapt cum definesti fericirea...ca cea mai frumoasa perioada din viata ta....dar viata nu e totalmente frumoasa ,sunt perioade si perioade.Totul e sa ti implinesti visele ,ca doar o viata ai,atunci te simti Fericit de ceea ce ai de ceea ce e pentru sufletelu tau
|
|
dandragan70 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pascani |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:33
salut,
iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ... CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI! Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!! MERGE!!! Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac. Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat. Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures 2)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600. 3)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300 4)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325 5)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova 6)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055 7)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200 PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare. 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului; deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a. Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta! P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!! |
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:10
De la: FERICIREA, la data 2008-11-20 10:42:01 Un circuit natural,de milioane de ani,omul se naste,creste,invata,munceste si tinjeste dupa fericire.Sintem fericiti cit traim ??? Fericirea poate fi un sentiment de moment,dar constat dupa numarul mic de comentarii,ca sint foarte putini cei care au trait acest sentiment. Sa fie oare atit de greu sa obtii fericirea? |
|
|
|

NUMAI NOROC SI FERICIRE! RELIGIA a fost inventata inaintea politicii,cu scopul de a mentine stapinire asupra norodului mai sarac.In fiecare parte a lumii a fost inventat un bau-bau ,un dumnezeu cu diverse denumiri dat tot cu acelasi inteles si scop.Cei care stapineau norodul,numeau reprezentanti ai asa zisei divinitati ,numiti pastori,preoti etc care aveau menirea sa-i indoctrineze pe supusi ,sa-i convinga ca stapinul era reprezentantul lui dumnezeu.Tot acesti pastori preoti aveau menirea sa-i interogheze pe nerozi (sovedania) sa afle de la ei ce gindesc,daca au de gind sa se rascoale,sa nu plateasca darile catre stapinire,daca ascund ceva de valoare etc.Aceasta a fost menirea religiei din cele mai vechi timpuri.Mai tirziu stapinii vazind ca supusi incep sa devina mai inteligenti si nu mai acordau credinta minciunilor religioase,au inventat politica.Politica are in plus fata de religie darul de a separa oamenii in cete pentru ai stapini si manipula mai usor. Astfel ceata PDL,ceata PNL, ceata PDSR, etc au fiecare cite un lider si o anumita docrina ,motiv pentru care cetele se dusmanesc intre ele.EXCROCII care tot prin minciuna,promisiuni ,demagogie ,ajung sa conduca o tara,se folosesc de sefii cetelor de partid ,creind o adevarata lupta intre ei pentru ocuparea postului de prim-favorit al sefului suprem.In acest timp norodul ,care a fost folosit pentru acordarea votului,forma de legitimare a hotilor,sta si priveste la televizor sau cumpara ziare,imbogatindu-i pe cei care le produc.Si in acest fel ,cei smecheri si bogati ,i-si vad de interesele lor fiind platiti cu banii norodului strinsi din taxe si impozite,iar norodul fericit ca a votat cu preferatul din ceata care la solicitat,asteapta tot flamind si amarit sa-l mai cheme si peste 4 ani la un nou vot(daca intre timp nu moare)Astfel Religia si Politica ,manipuleaza multimea.
Craciun cu bucurie!!!
Dana P
VORBARIE MULTA,FERICIREA ESTE DORITA ,SPERATA ,NU SE OBTINE IN DAR
, de FERICIRE.... asta trebuie sa o purtam cu noi... sa fim fericitzi ca avem ceea ce avem, ca suntem noi .... sa ne bucuram de fiecare clipa a vietzii....