back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sintem trecatori in lume si pe pamint-fericirea este totul-cum o dobindim ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:56

Dacă reușești să conștientizezi că fiecare " rău" care ți se întâmplă este pentru a deveni mai puternic și mai experimentat, dacă reușești să te bucuri de toată frumusețea și bunătatea pe care o întâlnești în viața, te poți considera un om fericit.

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:03

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-15 15:56:00Dacă reușești să conștientizezi că fiecare " rău" care ți se întâmplă este pentru a deveni mai puternic și mai experimentat, dacă reușești să te bucuri de toată frumusețea și bunătatea pe care o întâlnești în viața, te poți considera un om fericit.

The Best Answer

reiki

9 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:52

mi-a placut extraordinar de mult ce ai scris si intradevar asa este.Daca nu ai prieteni si pe cineva pe care sa iubesti traiesti degeaba

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:54

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-15 15:56:00Dacă reușești să conștientizezi că fiecare " rău" care ți se întâmplă este pentru a deveni mai puternic și mai experimentat, dacă reușești să te bucuri de toată frumusețea și bunătatea pe care o întâlnești în viața, te poți considera un om fericit.

reiki

9 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:54

De la: tvikea, la data 2009-02-15 15:37:58 Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit.
Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti.
Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!! E inima adevaratei prietenii.
Trimite aceste randuri tuturor .. aminteste-le de prietenie si nu uita sa mi-l trimiti inapoi daca vrei, daca simti.......

Ai atata dreptate in ceea ce spui .Intradevar fara prieteni si fara sa ai pe cineva pe care sa iubesti viata este fara sens.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:56

asa este....si sunt fericita chiar si in momentele de dezamagiri si tristeti!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:39

De la: FERICIREA, la data 2009-02-14 22:55:10 Toti oamenii se nasc egali depinde de mediul in care se dezvolta.Unii au o copilarie,o viata fericita dar nu o pretuiesc ,pentru motivul ca nu stiu cum este sa fii nefericit.Sint nascut la tara si la o virsta de 13 ani am venit la Bucuresti ,unde am fost tare nefericit,unde totul parea hotic.Din acea nefericire juvenila a rezultat dorinta de realizare.Am muncit mult,am dorit sa invat sa ma perfectionez,am constatat ca obtin rezultate si am inceput sa fiu fericit.Am devenit un om cu responsabilitate la o virsta foarte tinara,am ajutat multi tineri si tinere sa inteleaga rostul vietii,multi drept multumire au cauzat situatii rele in viata mea dar tot fericit am fost ca am inceput sa inteleg psihologia umana,am devenit familist ,am devenit tata ,responsabilitati dar si momente de fericire,am colindat lumea si am inteles ca nu exista diferenta intre oameni ci numai mentalitatea si vointa,separa lumile.Am construit multe case in viata ,pe care am fost nevoit sa le abandonez pina ce am construit casele ce conveneau si se potriveau cu dorintele familiei.Au trecut anii si in vara acestui 2009 se implinesc 50 de ani de la venirea mea la oras,dar tot taran ma consider,am esit la pensie ,am timp sa ma ocup de cei peste 100 de pomi fructiferi,de gradina de legume de gradina cu flori,voi avea nepoti si voi simti ca reiau viata de la inceput si sint fericit.Chiar sint optimist si pentru primii 200 de ani nu-mi fac decit proiecte de viitor.Sa stiti ca niciodata nu veti simti ce inseamna senzatia de foame daca nu ati rabdat de foame,la fel este si cu fericirea

Foarte frumoasa viata traita ,dar pentru altii realizarile tale ar insemna mai multe vieti si lumea este un pic mai comoda,de regula cei amariti lupta cu viata,asa era la tara dar la oras stai la bloc,cobori ei piine o varza un litru de lapte si trece ziua,asta daca ai o sursa de venit ,un serviciu daca nu pauza si de unde fericire

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:10

Un proverb budist spune:

NU EXISTA O CALE CATRE FERICIRE. FERICIREA ESTE CALEA.

Eu sunt de acord.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:56

De la: dagaio, la data 2009-02-16 20:10:20Un proverb budist spune:

Eu sunt de acord.

Esti de acord cu ce spune FERICIREA ?

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 22:34

De la: unplugarratacit, la data 2009-02-16 20:56:36

Eu sunt de acord.

Proverbul spune asa, nu "personajul" care se numeste Fericirea!

Adica, mai pe intelesul tau, ceea ce eu inteleg sunt urmatoarele:

Nu trebuie sa fugim toata viata spre fericire, sa ne stresam sa o avem cu orice pret pt. ca ceea ce visam NU intotdeauna ne face fericiti.
Trebuie sa apreciem si sa fim multumiti de fericirea pe care o avem deja ( trebuie doar contientizata ), de bucuriile pe care le traim in fiecare zi, si numai asa putem atinge o fericire mai mare.
Daca nu apreciem nimic din ce avem NU vom putea fi fericiti niciodata!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:01

De la: dagaio, la data 2009-02-16 22:34:37
De la: unplugarratacit, la data 2009-02-16 20:56:36

Eu sunt de acord.

Proverbul spune asa, nu "personajul" care se numeste Fericirea!

Adica, mai pe intelesul tau, ceea ce eu inteleg sunt urmatoarele:

Nu trebuie sa fugim toata viata spre fericire, sa ne stresam sa o avem cu orice pret pt. ca ceea ce visam NU intotdeauna ne face fericiti.
Trebuie sa apreciem si sa fim multumiti de fericirea pe care o avem deja ( trebuie doar contientizata ), de bucuriile pe care le traim in fiecare zi, si numai asa putem atinge o fericire mai mare.
Daca nu apreciem nimic din ce avem NU vom putea fi fericiti niciodata!

Ai dreptate dagaio dar nici nu trebuie sa ne automultumim,o viata avem

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 06:55

Fericirea se produce,exact ca in cazul misticilor de orice fel,cand privesti numai pragu' de jos bucurandu-te cat de sus ai ajuns,dar sa vezi ce durere de cap te-apuca dupa ce te lovesti de ,,al de sus,''s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:32

Fericirea ,este o dorinta dar nu toata lumea o are,apare intmplator . Sint rari barbatii care se gindesc la fericirea femeii ,doar la satisfactia lor,dar fericirea poate fi si de alt ordin ,de realizarile vietii.Fericirea apare in cuplu,cind un barbat se hotaraste sa-i acorde unei femei atentia totala,pentru care face totul sa o simta multumita,indestulata si binenteles sa fie numai a lui.De regula femeile nu inteleg mereu si chicotesc trezind banuielile barbatului care se indeparteaza de intentie si incepe calvarul femei in dorinta de a ajunge la fericire

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 23:38

De la: darksethstorm, la data 2008-12-15 17:55:52nu stiu exact sa-mi explic cum e cu fericirea si cu atat mai putin sa dau sfaturi altora ce sa faca sa fie fericiti, dar cred intr-un singur lucru : un om fericit e un om mai bun.

Iar un om bun este in mod obligatoriu un om nefericit ???
Cred ca ai mare dreptate !

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 00:21

De la: lorduljohn, la data 2009-02-19 23:38:12
De la: darksethstorm, la data 2008-12-15 17:55:52nu stiu exact sa-mi explic cum e cu fericirea si cu atat mai putin sa dau sfaturi altora ce sa faca sa fie fericiti, dar cred intr-un singur lucru : un om fericit e un om mai bun.

Iar un om bun este in mod obligatoriu un om nefericit ???
Cred ca ai mare dreptate !

Care o fi logica ta??

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 07:30

De la: unplugarratacit, la data 2009-02-16 18:39:43
De la: FERICIREA, la data 2009-02-14 22:55:10 Toti oamenii se nasc egali depinde de mediul in care se dezvolta.Unii au o copilarie,o viata fericita dar nu o pretuiesc ,pentru motivul ca nu stiu cum este sa fii nefericit.Sint nascut la tara si la o virsta de 13 ani am venit la Bucuresti ,unde am fost tare nefericit,unde totul parea hotic.Din acea nefericire juvenila a rezultat dorinta de realizare.Am muncit mult,am dorit sa invat sa ma perfectionez,am constatat ca obtin rezultate si am inceput sa fiu fericit.Am devenit un om cu responsabilitate la o virsta foarte tinara,am ajutat multi tineri si tinere sa inteleaga rostul vietii,multi drept multumire au cauzat situatii rele in viata mea dar tot fericit am fost ca am inceput sa inteleg psihologia umana,am devenit familist ,am devenit tata ,responsabilitati dar si momente de fericire,am colindat lumea si am inteles ca nu exista diferenta intre oameni ci numai mentalitatea si vointa,separa lumile.Am construit multe case in viata ,pe care am fost nevoit sa le abandonez pina ce am construit casele ce conveneau si se potriveau cu dorintele familiei.Au trecut anii si in vara acestui 2009 se implinesc 50 de ani de la venirea mea la oras,dar tot taran ma consider,am esit la pensie ,am timp sa ma ocup de cei peste 100 de pomi fructiferi,de gradina de legume de gradina cu flori,voi avea nepoti si voi simti ca reiau viata de la inceput si sint fericit.Chiar sint optimist si pentru primii 200 de ani nu-mi fac decit proiecte de viitor.Sa stiti ca niciodata nu veti simti ce inseamna senzatia de foame daca nu ati rabdat de foame,la fel este si cu fericirea

Foarte frumoasa viata traita ,dar pentru altii realizarile tale ar insemna mai multe vieti si lumea este un pic mai comoda,de regula cei amariti lupta cu viata,asa era la tara dar la oras stai la bloc,cobori ei piine o varza un litru de lapte si trece ziua,asta daca ai o sursa de venit ,un serviciu daca nu pauza si de unde fericire

Toti dorim sa avem o casa si o gradina,locuinta la bloc este o necesitate de moment,dar conjunctura politica din tara nu permite omului de rind sa viseze.Conducatorii nu sint in functie pe criterii de competenta de pricepere de cunostinta in cauza ,sint pe criterii de interese ale unor grupuri care au reusit dupa 1989 sa acapareze prin frauda increderea poporului care ia votat.Acesti conducatori ,nu vad interesele generale ale natiunii romane,nu stiu ce este in tara si in lipsurile omului de rind,se invirtesc in cercul restrins al celor care pot finanta activitatea lor de corupti.

Marakesh

23 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:48

De la: FERICIREA, la data 2008-11-20 10:42:01 Un circuit natural,de milioane de ani,omul se naste,creste,invata,munceste si tinjeste dupa fericire.Sintem fericiti cit traim ???

ti s-a parut cumva ca fericirea exista? :))))))))
daca da, caut-o si anunta pe forum cand ai gasit-o. s-o vedem si noi.

bla bla
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:01

Intr-o zi ascultam o melodie pe ritm de vals. Am intrebat o colega trecuta usor de prima tinerete: - Ai vazut sau ai dansat vreodata intr-un bal pe aceasta melodie ? - Nu am dansat si nu am fost niciodata intr-un bal. Atunci m-am intristat putin. Cati tineri de azi nu spun acelasi lucru? Si atunci este de inteles de ce aceste deviatii comportamentale de azi. Inainte, abia steptam sambata, cand eram elevi sau studenti pentru serate dansante sau in vacante si dupa facultate, baluri organizate prin diferite sate, targuri, orase sau la Nedei prin Mehedinti, 20 iulie la Igiroasa, 22 august la Balota etc. Parca-mi vin in nas si acum mirosul de transpiratie amestecat cu parfum de domnisoare care se imbiau una pe alta la dans. Si muzica aceea specifica parca si azi se mai aude cate putin. Doamne cum trecea noaptea de repede. Sau, cu ce sa compari gustul apei de izvor din ulciorul pus la umbra vitei de la capul randului, la sapat, la prasit, copait sau alte munci agricole de vara si toamna. Sau cand mergeam la cules de porumb cu clasa, cum ne mai randuiam cate o fata si un baiat (pentru carat cosuri) pe randurile de porumb. Bataie cu stiuleti, glume, rasete, prostii.. vai, dar cate nu faceam. Si atunci, cei de azi care nu cunosc nimic din toate acestea, cum sa-ti vorbeasca despre fericire in viata ? Ce sa-ti povesteasca ? Desigur si ei sunt tineri cum am fost si noi odata. Trebuie sa faca si ei ceva. Nu ? Si fac, bineinteles, dar nu ne place ceea ce fac. Logos.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:48

tu ai talent la scris @gigilipianu ! chiar daca sunt nascuta in oras,am vazut cu ochii mintii ce-ai povestit tu si sunt convinsa ca evocarea acelor momente ti-ai facut o mare placere- e drept ,una un pic dureroasa ptr. ca ,copiii nostri nu mai stiu sa se bucure de simplitate ! dar si Bucurestiul copilariei mele avea frumusetea lui si locuri in care ne puteam ascunde ptr. a ne juca de-a v-ati ascunselea si strazi nenumarate pe care lasam semne pe trotuar,atunci cind jucam hotii si vardistii....si cite o livada.....eh,mai exista si asa ceva ! in care mai dadeam iama.... da, astea-s momente de fericire profunda in care ,atunci cind ma potopesc grijile ,ma intorc cu placere !

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:18

Asa e! S-a transfigurat rau noțiunea de fericire in ziua de azi.
Ca sa vezi fericirea pe chipul oamenilor,priviți-i atent pe strada. Par mereu grabiți,neobservand in jur,obosiți,apasați de griji,tristi.
Aproape si cunostințele care se intalnesc nu-si mai zambesc. Discuția repede aluneca spre griji,spre narațiuni terifiante,intamplari teribile care obosesc sufletul,aducand stresul si bolile. Un tablou dezolant.
Fericirea este data de emoția traita,de micile si marile bucurii care ne incanta sufletul,doar daca le cautam si ni le facem. Oare ce ne prezinta azi televiziunile ne aduc emoția,bucuria si fericirea? Nu. Ne hlizim si noi la maimuțarelile celor platiți,crezand ei ca ne aduc fericirea.
Putem avea o fericire relativa daca ne vom detasa de falsitate,daca vom lua din jurul nostru tot ce ne poate bucura; o floare,o zi insorita,un zambet de copil,ghiduseniile unui animal de companie,dragostea fata de cei apropiați si fața de semeni..
Tot mai puține cazuri in care oameniii,prietenii mai au timp sa se bucure in intimitate,in ascultarea unei muzici transfiguratoare,care exalta si inalța sufletul. Muzica zgomotoasa de azi,zurbagie,zaltata,poluanta,zgâlțâita,nu aduce emoție sufletului,ci il tulbura,il oboseste. Ritmukl ei trepidant,zgomotos reflecta starea de agitație,de stres a omului de azi.
Emoția unui dans Tangou,sau a unui vals,emoția unor melodii aproape celeste,cu texte poetice sublime,nu mai avem timp sa ne-o oferim
Graba,fuga spre incotro?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:24

Toti oamenii tind catre fericire, dar nu toti o concep la fel, de unde rezulta multimea teoriilor filosofice asupra fericirii

Majoritatea oamenilor cauta fericirea si iubirea in exterior, crezand ca cineva le va putea oferi ceea ce isi doresc atat de mult. ...De binele nostru, de fericirea noastra, de iubirea noastra nu suntem responsabili decat noi insine.

Deci totul depinde de noi

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:28

De la: d_popic, la data 2009-02-23 21:18:35Asa e! S-a transfigurat rau noțiunea de fericire in ziua de azi.
Ca sa vezi fericirea pe chipul oamenilor,priviți-i atent pe strada. Par mereu grabiți,neobservand in jur,obosiți,apasați de griji,tristi.
Aproape si cunostințele care se intalnesc nu-si mai zambesc. Discuția repede aluneca spre griji,spre narațiuni terifiante,intamplari teribile care obosesc sufletul,aducand stresul si bolile. Un tablou dezolant.
Fericirea este data de emoția traita,de micile si marile bucurii care ne incanta sufletul,doar daca le cautam si ni le facem. Oare ce ne prezinta azi televiziunile ne aduc emoția,bucuria si fericirea? Nu. Ne hlizim si noi la maimuțarelile celor platiți,crezand ei ca ne aduc fericirea.
Putem avea o fericire relativa daca ne vom detasa de falsitate,daca vom lua din jurul nostru tot ce ne poate bucura; o floare,o zi insorita,un zambet de copil,ghiduseniile unui animal de companie,dragostea fata de cei apropiați si fața de semeni..
Tot mai puține cazuri in care oameniii,prietenii mai au timp sa se bucure in intimitate,in ascultarea unei muzici transfiguratoare,care exalta si inalța sufletul. Muzica zgomotoasa de azi,zurbagie,zaltata,poluanta,zgâlțâita,nu aduce emoție sufletului,ci il tulbura,il oboseste. Ritmukl ei trepidant,zgomotos reflecta starea de agitație,de stres a omului de azi.
Emoția unui dans Tangou,sau a unui vals,emoția unor melodii aproape celeste,cu texte poetice sublime,nu mai avem timp sa ne-o oferim
Graba,fuga spre incotro?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:28

De la: gabita, la data 2008-12-25 12:42:49

Oricat am cauta ,si oricat am alerga ,adevarata fericire nu o vom gasi pe acest pamant ...de ce ? PTR.CA EA NU EXISTA AICI.
Nu putem avea acea implinire sufleteasca dupa care tanjim, niciodata.
Orice ai fi,orice ai avea ,oriunde ai fi ,fericirea maxima nu o putem dobandi pe un pamant plin de pacat si stricaciune.
Ma refer la adevarata fericire( care iti da implinirea totala din totae punctele de vedere )nu la cea de o clipa ,o zi sau o saptamana maxim .
S-ar putea sa ai dreptate,fericirea nu e permanenta,e trecatoare,desi suntem in cautarea ei.Poate ...fericirea trebuie sa o cauti ....dar e trecatoare.Pentru mine, ,fericirea care o caut eu pare,imposibila..dar nu mi-am pierdut speranta ..inca .

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:37

Cineva zice: "Sunt fericit - pentru că...".

Ei bine, simplul fapt că dă o cauză fericirii sale este dovada că nu posedă adevărata fericire.

Căci adevărata fericire este o fericire fără cauză. Trebuie sa fim fericiti si sa nu stim de ce.
Majoritatea oamenilor, fericirea e legată de posesiuni: de case, de bani, de decoratii slăvitoare, sau de femei ori copii.

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:46

Cantitatea de fericire... a fiecarui individ este egala ... Nu exista om mai fericit decat altul.. pe parcursul unei vietzi...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:50

De la: Serenisimo, la data 2009-02-23 21:46:30Cantitatea de fericire... a fiecarui individ este egala ... Nu exista om mai fericit decat altul.. pe parcursul unei vietzi...

Eu cred că omul trăiește pentru a fi fericit. Nu trăiește pentru sine, nu trăiește pentrualții sau altceva, ci trăiește pentru fericire. Orice formă ar lua ea. Orice unitate demăsură ar avea:
1 pahar de ap㠖 1 pahar de vin – 2 pahare de vin – 1 litru de vin – beție – alcoolism
0g – 0,5g – 1g – 3g – dependență de droguri
1 țigar㠖 1 pachet – 2 pachete – fumător activ
1h – 4h – 10h – 17h – dependență de calculator
program normal – ore suplimentare – dormit la birou – workaholic
iubire – gelozie – ceart㠖 violență
În oricare dintre momentele de mai sus există o anumită cantitate de fericire.

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:50

De poti sa nu-ti pierzi capul, cand toti din jurul tau si l-au pierdut pe-al lor, gasindu-ti tie vina, de poti atunci cand toti te cred nedemn si rau, sa nu-ti pierzi nici o clipa increderea in tine, de poti sa astepti oricat, fara sa iti pierzi rabdarea, de rabzi sa fi mintit fara ca tu sa minti; sau cand hulit de oameni tu nu cu razbunarea, sa vrei a le respunde, dar nici cu rugaminti,de poti visa, dar fara sa te robesti visarii, de poti gandi, dar fara sa iti faci din asta un tel, de poti sa nu cazi prada nicicand dezespararii,succesul si dezastrul primindu-le la fel,de rabzi sa auzi cuvantul rostit candva de tine,rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut,de poti sa-ti vezi idealul distrus si din ruine, sa-l recladesti cu ardoarea fierbinte din trecut,de poti risca pe-o carte intreaga ta avere si tot ce ai strans o viata sa pierzi intr-un minut si atunci, fara a scoate o vorba de durere, sa incepi agoniseala cu calm de la inceput si daca corpul tau uzat si obosit, il vei putea forta sa-ti mai slujeasca inca, numai cu strasnicia vointei tale si astfel sa stea peste vreme asa precum o stanca, de poti vorbi multimi fara sa minti si daca te poti plimba cu regii fara a te ingamfa,de nici amici nici dusmani nu pot vreun rau sa iti faca,pentru ca doar dreptatea e calauza ta si daca poti sa umpli minuta trecatoare, sa nu pierzi nici o fila din a vieti carte, al tau va fi pamantul cu bunurile-i toate si ceea ce-i mai mult chiar, sa sti vei fi un OM: LUAT-II AMINTE SI REVIZUITIVA VIATA, LUPTATI PENTRU CE E SUS!!!

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:04

Iubirea- de bani...dragostea de rasaritul unui ghiocel ... prietenia fara frontiere ... sunt aspecte... Necazul...este aleatoriu... Obsesiile religioase ..dragostea fatza de semeni conteaza...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:07

De la: Serenisimo, la data 2009-02-23 22:04:01Iubirea- de bani...dragostea de rasaritul unui ghiocel ... prietenia fara frontiere ... sunt aspecte... Necazul...este aleatoriu... Obsesiile religioase ..dragostea fatza de semeni conteaza...

Omul blind este foarte iubit si pretuit de semeni, intrucat raspandeste in jurul sau liniste sufleteasca, bunatate si iubire

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 23:52

FERICIREA ESTE DOAR O ILUZIE !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SINTEM TRECATORI IN LUME SI PE PAMINT-FERICIREA ESTE TOTUL-CUM O DOBINDIM ?
Mergi la: