back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sintem trecatori in lume si pe pamint-fericirea este totul-cum o dobindim ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 11:24

mamalucy@ - pupici multi si sanatate !

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:42

mai draga ce sa mai lungim vorba fii fericit ca traiesti ,ca te trezesti dimineata,ca poti merge,ca te poti duce la serviciu, ca-i poti imbratisa pe cei dragi,ca poti face piata ....etc etc etc pt ca poti sa faci o multime de lucruri,poti face piata,poti darui flori,poti iubi,poti ura,da cate nu poti face ar insemna sa stau pana maine dimineata si sa-ti scriu ce poti face ,si ce nu poti face ,hai ca mai vorbim ca acu mi-a venit baiatul si tre sa-l hranesc sa se faca mare

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:43

mai draga ce sa mai lungim vorba fii fericit ca traiesti ,ca te trezesti dimineata,ca poti merge,ca te poti duce la serviciu, ca-i poti imbratisa pe cei dragi,ca poti face piata ....etc etc etc pt ca poti sa faci o multime de lucruri,poti face piata,poti darui flori,poti iubi,poti ura,da cate nu poti face ar insemna sa stau pana maine dimineata si sa-ti scriu ce poti face ,si ce nu poti face ,hai ca mai vorbim ca acu mi-a venit baiatul si tre sa-l hranesc sa se faca mare

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:54

Asa cum am promis..am cautat intr-un dictionar…dar nu cel scolar…
Cel in care cuvintele chiar conteaza!
Potrivit Codului civil:
Proprietatea este dreptul ce are cineva de a se BUCURA si a dispune de un lucru in mod exclusive si absolute,insa in limitele determinate de lege.”
Acum va propun sa incercati a inlocui verbul,, a se bucura » cu,, a fii fericit . Eu nu reusesc !
Recunosc,gramatica nu a fost materia mea favorita !

Consider ca bucuria este o stare interioara, non-duala,ce defineste sufetului....in timp ce fericirea este o stare duala ,conditionata de exterior,ce defineste mintea umana !

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:32

mamalucy43; Am toata stima si respectul meu pentru felul cum gandesti,ca si pentru multi altii. Asa trebuie sa fie; sa multumim lui Dumnezeu in fiecare clipa ca suntem sanatosi,ca avem parte de bucurii,ca vedem frumusetea unor oameni din jur,frumusetea naturii desavarsita,ca oferim o floare,ca primim o floare,o vorba buna,o multumire si alte lucruri minunate care ni se pot intampla.Toate acestea le numim bucurii,stari sufletesti de satisfactii,de multumiri,mangaieri sufletesti. In limbaj curent zicem si fericiri. Bucurie si fericire au cu totul ,semantic,alte conotatii. Eu am vrut sa-i dau dreptate lui TELL; Cauza fericirii sau opusul nefericirea)tristetea,durerea,suferinta),le gasim in actiunile noastre determinata de gandirea cu joase vibratii,care ne
inbolnavesc corpul fizic si sufletul,psihicul. Vibratiile inalte ne aduc bucuria,sanatatea,euforia si toate starile de satisfactii,carora le putem spune impropriu fericiri. Cam la aceleasi notiuni s-au referit; d.popic,,camelya,lorduljohn,si pasadro in frumoasele versuri ale inteleptului Omar Khayyam;................"o zi de fericire un an de lacrimi cere"
Nu cumva fericirea pe pamant este efemera? Lasand disputa termenilor,in fond fiecare ii intelege sensul cum vrea,menirea omului nu este aceea de a avea suferinte,dureri,tristeti,neimpliniri,ci le are deoarece constient sau inconstient si le face. De aceea toate filozofiile si religiile lumi au acceasi lege a iubirii- iubirea semenului si a tuturor vietuitoarelor.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 17:52

Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.?

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;
- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;
- furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..);
- face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;
- organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati;
- ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica;
- ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor;
- face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ.

Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!!

Alocarea a 2% nu este o obligatie!
Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre!

Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site.
Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este.
In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti.

Astfel:
- ii ajutati pe cei suferinzi;
- va implicati in viata comunitatii;
- va exprimati un drept democratic;
- luati decizii privind fondurile din bugetul statului;
- va simtiti util si implicat într-o cauza care merita;

Ce trebuie sa faceti ?

Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare.

Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.

La destinatia fondurilor veti trece:
- Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L.
- Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti
- Cod de identificare fiscala : 8956076
- Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti

Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire.

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI!

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 22:52

aoleu ce meserie ai tell ca pe mine una ma -i zapacit m-ai luat acu si cu codul civil sau numai stiu ce ce sa mai bre cand te bucuri nu esti fericit ,cand esti fericit nu te bucuri?ce naiba doamne iarta-ma ,nu pricepi esti greu sau grea de cap ca nu stiu ce esti barbat sau femeie.numai filazofa atata bre fii fericit ,bucura-te si cu asta basta ti-am mai facut o recomandare si te rog sa ti-i cont de ea ia-ti un patruped si mai vorbim peste oluna,doua vezi tu.stii cat o sa te schimbe nu poti crede pana nu ai un anumalut in viata ta te rog incearca ca ai sa fii fericit non-stop.esti cam pesimist -a am impresia .uite acu pechineza mea pusa sforaie de rupe pamantul in pat si nu rezist si sa stii chiar ma duc sa o pupacesc acu,stii acu 12-13 ani in urma am avut o problema grava de sanatate ,atunci aveam alta catelusa care mi-a murit acu 2 ani dar as putea spune ca datorita ei mai sunt azi .eram asa de suparata,si deprimata dar cu ajutorul ei am inceput iarasi sa zambesc,era singura care ma facea sa rad,si sa stii ca tot de atunci mi-am schimbat si modul de a gandi ca suntem totusi,trecatori,si trebuie sa ne bucuram sa fim fericiti ca traim ca de la bucurie si fericire pana la un necaz nu e decat un pas sau poate mai putin de-asta e bine sa traim fiecare clip[a ca si cum ar fi ultima ,sa- iubim , sa iertam,sa fim buni, ca nu se stie niciodata

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 23:21

De la: tell, la data 2009-03-20 15:54:53Asa cum am promis..am cautat intr-un dictionar…dar nu cel scolar…
Cel in care cuvintele chiar conteaza!
Potrivit Codului civil:
Proprietatea este dreptul ce are cineva de a se BUCURA si a dispune de un lucru in mod exclusive si absolute,insa in limitele determinate de lege.”
Acum va propun sa incercati a inlocui verbul,, a se bucura » cu,, a fii fericit . Eu nu reusesc !
Recunosc,gramatica nu a fost materia mea favorita !

Consider ca bucuria este o stare interioara, non-duala,ce defineste sufetului....in timp ce fericirea este o stare duala ,conditionata de exterior,ce defineste mintea umana !

Aoleooooo Tell! Ai luat-o prin bălării rău de tot! Bucură-te și fi fericit/ă, că viața e foarte scurtă și e mare păcat să te poticnești de o "definiție".
Ce e chiar așa de greu de înțeles?! Unii iau viața așa cum este cu bune și rele, dar reușesc să fie fericiți....alții caută fericirea în definiții savante și cu cât știu mai mult cu atât sunt mai nefericiți.
Nu căuta o definiție perfectă că n-o să găsești!
Fericirea se trăiește...și atât!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 03:19

Fericirea este o stare emotionala.Fericirea nu poate fi un sentiment permanent,datorita multitudinii de evenimente ce apar in viata unui om,care produc stari diferite,in perioade diferite.Modul de intelegere al fericirii,depinde de intelect,de sanatate mintala si fizica,de mediu,de starea materiala ,de exercitarea unei profesii,de o implinire sentimentala,de realizarea unui obiectiv,de stadiul civilizatiei etc.
Personal ,ma consider fericit ca nu am fost bolnav,ca am reusit sa profesez meseriile care au adus satisfactii materiale,ca am iubit si am fost iubit,ca am o familie de peste 30 de ani ,ca am reusit sa cresc doi copii si am reusit sa le construiesc cite o casa,ca in gradina casei mele am reusit sa-mi amenajez un parc,o gradina de legume,ca este pace in tara ,ca in curind voi avea un nepotel,ca nu am facut umbra pe pamint fara sa las in urma mea ceva,care sa aminteasca urmasilor de mine .Este atit de usor sa fii fericit !

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:39

cu timp si bani deopotriva...sa nu fim obligati sa mergem la munca in fiecare zi si sa putem ca acel timp sa-l alocam celor dragi noua,familiei,copiilor !!!!! www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!

www.4life-romania.ro
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 05:03

PUIU POPOVICIU A REUSIT SA ADUCA FERICIREA DEVENIND MILIARDAR CU AJUTORUL LUI BASESCU ,UN EXEMPLU CARE DENOTA CA A FI CORUPT ,ESTI UN FERICIT

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
craigdavidro

33 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:35

De la: parcasviu, la data 2008-12-08 12:19:40 NUMAI NOROC SI FERICIRE! RELIGIA a fost inventata inaintea politicii,cu scopul de a mentine stapinire asupra norodului mai sarac.In fiecare parte a lumii a fost inventat un bau-bau ,un dumnezeu cu diverse denumiri dat tot cu acelasi inteles si scop.Cei care stapineau norodul,numeau reprezentanti ai asa zisei divinitati ,numiti pastori,preoti etc care aveau menirea sa-i indoctrineze pe supusi ,sa-i convinga ca stapinul era reprezentantul lui dumnezeu.Tot acesti pastori preoti aveau menirea sa-i interogheze pe nerozi (sovedania) sa afle de la ei ce gindesc,daca au de gind sa se rascoale,sa nu plateasca darile catre stapinire,daca ascund ceva de valoare etc.Aceasta a fost menirea religiei din cele mai vechi timpuri.Mai tirziu stapinii vazind ca supusi incep sa devina mai inteligenti si nu mai acordau credinta minciunilor religioase,au inventat politica.Politica are in plus fata de religie darul de a separa oamenii in cete pentru ai stapini si manipula mai usor. Astfel ceata PDL,ceata PNL, ceata PDSR, etc au fiecare cite un lider si o anumita docrina ,motiv pentru care cetele se dusmanesc intre ele.EXCROCII care tot prin minciuna,promisiuni ,demagogie ,ajung sa conduca o tara,se folosesc de sefii cetelor de partid ,creind o adevarata lupta intre ei pentru ocuparea postului de prim-favorit al sefului suprem.In acest timp norodul ,care a fost folosit pentru acordarea votului,forma de legitimare a hotilor,sta si priveste la televizor sau cumpara ziare,imbogatindu-i pe cei care le produc.Si in acest fel ,cei smecheri si bogati ,i-si vad de interesele lor fiind platiti cu banii norodului strinsi din taxe si impozite,iar norodul fericit ca a votat cu preferatul din ceata care la solicitat,asteapta tot flamind si amarit sa-l mai cheme si peste 4 ani la un nou vot(daca intre timp nu moare)Astfel Religia si Politica ,manipuleaza multimea.

craigdavidro

33 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:38

cred ca ce este scris mai sus este cel mai verosimil si irefutabil lucru pe care l-am citit pana acum pe forumul asta. si daca e ok rog persoana care da dat explicatia asta sa dea un add la craigdavidro...as avea multe de discutat cu cineva care gandeste asa.

craigdavidro

33 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:55

...cat despre fericire, pai intai iti faci o lista cu ce crezi ca te-ar face fericit, a nu se confunda cu ce iti lipseste (daca iti lipseste inteligenta si o dobandesti, sigur nu te face fericit!!!). In general fericirea defineste o stare de bine. Daca nu ar exista fericirea nu am mai fi asa nefericiti. Insasi cautarea acestei stari imaginare de "foarte bine" ne provoaca o stare de nefericire. Daca insa cautam sa fim multumiti, probabil vom fi mai castigati. Pentru ca fericirea e mereu scurta. Este normal. Nu poate fi mentinuta aceasta stare cand ai totul, dar probabil cand obtii ceva ce te multumeste, dupa o lunga perioada de asteptare...te face pentru un timp fericit. Nu as vrea o lume in care poti obtine totul foarte usor, chiar daca asta ar fi mereu tendinta. Am spus deja ca fara lupta, rabdare si dorinta nu ajungi la cateva clipe de fericire. Singurul lucru gresit pe care il facem e sa cautam fericirea, si sa nu ne traim viata.
Eu cred ca e gresit sa gandesti mereu la un viitor indepartat atata timp cat nu avem un contract cu viata in care sa fie afisat un termen de valabilitate.

craigdavidro

33 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 18:15

De la: georgetamay, la data 2008-12-09 08:30:04Starea de fericire e direct proportionala cu cunoasterea adevarului. Fericirea deplina si continua o vom avea doar in vesnicie dupa ce parasim Pamantul. Dar si in viata aceasta putem fi fericiti, (nu deplin si nu permanent, dar destul de fericiti), cu conditia sa iubim si cautam adevarul si traim in adevar. Adica sa cautam si sa cunoastem pe Dumnezeu caci El este "CALEA, ADEVARUL si VIATA".

Nu stiu sincer de unde naiba va vin ideile astea tampite. Va cred ca se poate ajunge la delir din cauza unei alimentatii aiurea...dar pana la asa o gandire....si apropo, adevarul asta de unde se ia? Ca eu sincer pe Dumnezeu nu l-am intalnit...ca na! e criza..poate apare si el mai tarziu...pe partea cealalta iti dau dreptate..daca esti orb...esti fericit. Ignoranta e Calea ta .

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:39

Tot ce faci si orice ai face,ai avantaje si dezavantaje.Trebuie sa te obisnuiesti.Exista un echilibru in toate, o balanta care pune lucrurile la punct.Fericirea e formata din bucatele de emotie si sensibilitate,peste care poti trece fara sa le vezi,iar apoi zici ca esti o victima si ca nu ai cunoscut ce e aia fericire.Oamenii se pot numi aproape fericiti.De ce aproape?Pentru ca fericirea e un ideal si nu il poti atinge.Daca esti sanatos si multumit cu ceea ce ai,te poti numi fericit,in cazul in care vrei.,,Perfectiunea isi pierde insasi sensul,atunci cand este atinsa,,.

BELAMI

13 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 10:09

FOARTE ADEVARAT GANDITI PROFUND

BELAMI

13 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 10:12

FRUMOS MOD DE A GHANDI.CHINEJII MAI SPUN:CUI NU-I FRICA CA MOARE DE FOAME,NU E FRICA DE ZIUA DE MAINE.FERICIREA STA IN NOI.NU TI-O DA NIMENI.SI CONSTA IN LUCRURI FOARTE SIMPLE.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 18:32

Fericit este cel ce se multumeste cu ce este si ce are dar vrea mereu mai mult.
Tuturor participantilor de pe acest topic si altora de pe FORUM care-l deschid, le doresc multa sanatate, impliniri si un Paste fericit ! La multi ani ! Gigi.

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:30

De la: FERICIREA, la data 2008-11-20 10:42:01 Un circuit natural,de milioane de ani,omul se naste,creste,invata,munceste si tinjeste dupa fericire.Sintem fericiti cit traim ???

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:31

De la: gigilipianu, la data 2009-04-18 18:32:33Fericit este cel ce se multumeste cu ce este si ce are dar vrea mereu mai mult.
Tuturor participantilor de pe acest topic si altora de pe FORUM care-l deschid, le doresc multa sanatate, impliniri si un Paste fericit ! La multi ani ! Gigi.

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:32

Tata , are un citat: IN VIATA,** DE FERICIRE, SUNT CLIPE!!

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:33

De la: BELAMI, la data 2009-04-15 10:12:50FRUMOS MOD DE A GHANDI.CHINEJII MAI SPUN:CUI NU-I FRICA CA MOARE DE FOAME,NU E FRICA DE ZIUA DE MAINE.FERICIREA STA IN NOI.NU TI-O DA NIMENI.SI CONSTA IN LUCRURI FOARTE SIMPLE.

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:34

De la: craigdavidro, la data 2009-04-13 18:15:27
De la: georgetamay, la data 2008-12-09 08:30:04Starea de fericire e direct proportionala cu cunoasterea adevarului. Fericirea deplina si continua o vom avea doar in vesnicie dupa ce parasim Pamantul. Dar si in viata aceasta putem fi fericiti, (nu deplin si nu permanent, dar destul de fericiti), cu conditia sa iubim si cautam adevarul si traim in adevar. Adica sa cautam si sa cunoastem pe Dumnezeu caci El este "CALEA, ADEVARUL si VIATA".

Nu stiu sincer de unde naiba va vin ideile astea tampite. Va cred ca se poate ajunge la delir din cauza unei alimentatii aiurea...dar pana la asa o gandire....si apropo, adevarul asta de unde se ia? Ca eu sincer pe Dumnezeu nu l-am intalnit...ca na! e criza..poate apare si el mai tarziu...pe partea cealalta iti dau dreptate..daca esti orb...esti fericit. Ignoranta e Calea ta .

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 07:35

De la: silviu_m74, la data 2009-03-28 16:39:56cu timp si bani deopotriva...sa nu fim obligati sa mergem la munca in fiecare zi si sa putem ca acel timp sa-l alocam celor dragi noua,familiei,copiilor !!!!! www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:48

"Noi cautam cu totii fericirea , insa fara sa stim unde este,ca si acei betivi care isi cauta casa stiind confuz ca au una pe undeva."

VOLTAIRE,La Sottissier

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:51

"Nefericirea este pretutindenea,dar si fericirea de asemenea"

VOLTAIRE,Pensses philosophiques

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:54

"Daca s-ar cladi casa fericirii,cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare."

JULES RENARD,Jurnal

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:58

"Fiecare are im mainile sale propria fericire,precum artistul are materia bruta,careia vrea sa-i dea o forma."

GOETHE,Anii de ucenicie,l.

made_by_angels

23 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 00:21

Parerea mea e ca fiecare avem un nivel de fericire,daca ai ceea ce iti doresti si stii ca meriti ceea ce ai esti fericit!Daca ai doar o parte din ceea ce iti doresti dar iti lipseste ceva si stii ca meriti mai mult,esti nefericit!
Fericirea de care spun unii exe:A ajuta un om sarman etc,aia e doar o chestie de moment,nu e fericire,mi se pare absolut normal sa facem asa ceva,iar daca noi am ajuns sa dam 10 lei la un boschetar ca sa gasim fericirea pai sa stiti ca atunci cu adevarat sunteti tristi!
Fericirea e un sentiment pt care unii lupta o zii altii o luna altii o viata!
Sper sa o gasiti!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SINTEM TRECATORI IN LUME SI PE PAMINT-FERICIREA ESTE TOTUL-CUM O DOBINDIM ?
Mergi la: