back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Eu te-am facut eu te omor!!!!!

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
 
cristina_rdlsc

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 11:08

Multi parinti folosesc expresia asta dar mult mai multi o pun in aplicare. Ce "rautate" poate sa faca un copil ca sa merite sa fie batut in asa hal incat sa-i fracturezi coastele sau mai stiu eu ce.

Voi ce parere aveti de expresie si de cei care o pun in aplicare?


andreeasinziana

22 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 12:35

e necrestin si inuman. nici macar nu tine de civilizatie, chiar si animalele isi apara copiii si nu si-i bat pana sa-i omoare.

daca e ilegal sa lovesti adulti, cum poate fi permis de lege, sau considerat acceptabil de societate, sa lovesti copii fragili si inocenti? Un copil sub 12-13 ani poate fi educat relativ usor daca a fost educat prost in trecut, si asta fara metode violente.

Violenta instiga si mai multa violenta. Sunt de parere ca toti parintii care isi bat copiii (folosind cureaua sau pumnii, nu cate o palma usoara la fund) abuzeaza de pozitia lor de autoritate pentru a-si satisface pornirile violente, cam ca si comunistii care bateau sau torturau oameni "in numele statului", "pentru binele societatii" etc.


Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 18:46

Da numai oamenii care au un IQ de dement sau de idiot folosesc aceasta expresie...sunt acei parinti care nu stiu sa-si gestioneze bine emotiile cu ei insisi daramite sa mai faca fata si perioadelor de transformare cu toate emotiile aferente acelor transformari a unui copil. NU AM FOLOSIT NICIODATA ACEASTA EXPRESIE si nici nu recomand...aduce o atingere grava a stimei de sine a copilului aflat in crestere! Asa ca dragi parinti nu fiti nici dementi nici idioti!



teofilia

1 mesaj
Membru din: 21/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:28


Este inacceptabil ca intr-o societate care se pretinde moderna si civilizata sa se intample astfel de situatii. Daca ati fost atat de norocosi sa aveti copii cum va puteti permite sa ii maltratati ??? Mai bine am inlocui aceasta expresie cu ''CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE''


Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Membru din: 28/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:43

gandire demonica , copilul este un dar de la Dzeu....


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 18:02

Este preferabila pedepsirea unui copil obraznic de catre parinti , decat aparitia cohortelor de tineri delicventi , care maine vor fi criminali fiorosi !


motanika_kiss

5 mesaje
Membru din: 29/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 21:35

domnule rotaru, o educatie se poate face daca sunteti atent ce face la scoala, daca il asculati, daca il invatati cam prin ce grupuri saa se bage si daca nu vorbiti urat in casa, nu va bateti nevasta, sau chestii asemanatoare, nu are de ce sa ajunga un "criminal fioros"


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 22:28

EU VIN DINTR+O FAMILIE IN CARE TATA NE BATEA PE TOTI... PE MAMA, PE MINE SI PE FRATELE MEU... UNDE VREAU SA AJUNG? SA DESFIINTEZ IPOTEZA CUM CA DE CELE MAI MULTE ORI PARINTII ABUZIVI SUNT CEI CARE LA RANDUL LOR AU FOST MALTRATATI. MA UIT LA FRATELE MEU SI NU IMI DAU SEAMA CUM AR PUTEA SA DEA VREODATA IN FETITA LUI...
AMANDOI AM JURAT CA NU VOM FI VREODATA CA TATAL NOSTRU, SAU CA MAMA NOASTRA CARE ERA PREA SLABA CA SA NE APERE DE BATAI!
AM CRESCUT INTR-UN MEDIU FINANCIAR MEDIU, NU AM DUS LIPSA DE NIMIC, NICI NU DADEAU BANII AFARA DIN CASA; AM FOST COPII CUMINTI SI EU SI FRATELE MEU - NICI UNUL NU AM FOST COPIL-PROBLEMA; MAMA ESTE O FEMEIE DEOSEBITA CA PARINTE SI CA OM. POATE SA IMI SPUNA CINEVA CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE NOI O INCASAM? NU CRED. PUR SI SIMPLU! ESTE UN OBICEI DE SOCIETATE, UN OBICEI AL TATILOR... CRED...
AAA! SI INCA CEVA! NICI PE MOTIV DE BAUTURA NU ERAM BATUTI!


Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 16:46

Stiu ce insemna un astfel de mediu...l-am trait si eu...si l-a randul meu mi-am promis sa nu fac asa ceva fetitei mele...si m-am tinut de cuvant, si inca ma tin! Dar am invatat sa-mi iert si tatal...dar mai e inca ceva l-am facut sa recunoasca ca violenta fie ea cea fizica sau verbala nu ajuta la nimic si plangand si-a cerut scuze...acum suntem o familie FRUMOASA! Probil ca si astfel de experiente traite de unii dintre noi, nu intamplator ne sunt date...ci sa invatam din ele spre ceva bun!. respectati-va unii pe altii!


Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:06

Dar daca este mama cea care afirma asa ceva? Si te "inzestreaza" cu epitete de genul "....ordinara" de la varsta de noua ani si te da afara din casa de la varsta de cinci ani (de fapt, nu m-a dat afara ad literam, ci m-a trimis la "politistul de la colt", sa-i spun ce am facut - am spart o ceasca), bine ca mai aveam si o sora, foarte matura pentru varsta ei, care a plecat si ea cu mine si a avut sanatoasa idee sa ne ducem la bunici. Si daca mai precizez ca provin dintr-o familie de intelectuali - mama inginera, tata profesor...Amara copilarie am avut, noroc insa ca Dumnezeu nu ne-a uitat, ba chiar mai mult, ne-a dat sansa de a ne cladi si pastra o familie frumoasa si destul de echilibrata...Totusi, o copilarie traumatizanta lasa urme adanci, indiferent cat de mult autocontrol exista...


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 21:27

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-21 18:02:57Este preferabila pedepsirea unui copil obraznic de catre parinti , decat aparitia cohortelor de tineri delicventi , care maine vor fi criminali fiorosi !
''''' SCUZE, DAR ,,NU SUNT DE ACORD, CU; PEDEPSIREA UNUI, COPIL OBRAZNIC,, FOLOSIND BATAIA!! ;;O FI BATAIA ;RUPTA DIN RAI, DAR,, EXISTA SI ALTE METODE DE ;EDUCATIE;!CONVERSATIA, SA-I TAI UNELE DREPTURI, ,,,,, SI ALTELE!;;CRIMINALII FIOROSI??? ;;DACA ESTE EDUCAT ,BINE, NU AJUNGE UN CRIMINAL,, FIOROS!!;; ;;SE PARE CA ACESTI ;OAMENI, CARE SUNT ;HOTI, VIOLATORI , SAU CRIMINALI,, SUNT BOLNAVI, AVAND CEVA NEGATIV, IN CORP,, ! AM, CUNOSCUT, UN BAIAT DE FAMILIE BUNA, FURA,, L-AM INTREBAT;; -DE CE??;;; MI-A RASPUNS,, CREDETI CA; EU VREAU SA FIU ASA?? ;; NU STIA, DE CE, DAR, ERA IMPINS DE SPATE SA ;FURE;;!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 11:00

;;;;;;Mi-ar fi placut,,, sa ma fac ;;psiholog,, dar in ;;1967, cand am absolvit, liceul, nu era ;sectie de ;psihologie; nicaieri, in ;Romania. Mereu mi-a placut sa cobor la sufletul ;copiilor, a ;oamenilor, ca ; mai mult, am muncit cu ;oamenii;!;; Eu nu-i acuz pe;; parintii, copiilor de azi! Ma uit in jurul meu si vad;; discriminarea sociala, din ;;fasa!! Adica e botezat, copilul lui ;;x sau ;;y ; are botosei cu perle sau diamante, ;;Svaroschi;;;si multe alte,,,, lucruri,, la care ;omul normal,, romanul de rand ,nu poate nici ,visa!! El se uita, amarat, la ;;imbuibala, unora si ;;se ;gandeste;; de ce??? Cu ce a lucrat, D-zeu, mai mult pe ;;ala dacat ;pe el, acest,, roman de rand! Atunci ;simti,, un gust amar,, si -ti duci mai departe ,, viata, consolandu-te ca ; poate; asa, o fi vrut,, bunul D-zeu! Dar; El ,n-a-mpartit, lumea in ;saraci si bogati;! Am scris astea sa ;motivez, disperarea ;unor, parinti, care azi din salariul ;minim, pe economie, nu-si permite sa -i ia nimic ;unui copil;!'' Parintii, mai ales ;mamele,, sunt ;stresati, sa le asigure ;totul; copiilor! In goana lor de-a face totul;; poate uneori, n-ai ;;rabdare, cu copiii, lor! Atunci ;recurg, la violenta! N-o fac din suflet! ;; Vorbesc,, doar,, cu gura!! ;;La nervi! Sunt fff, stresati psihic, parintii de azi! Pt, diferentele ;sociale;!! Tot asa sunt si copii ;saraci;; umiliti intre cei ;;ghiftuiti; si nu m-i se pare ;normal!!;; O stiu, ca ; asa era mama,, asa eram eu in liceu, alaturi, de ;copiii de ;intelectuali,, evrei si alte categorii, bogate de pe atunci;;!!!!! duminica placuta!


motanika_kiss

5 mesaje
Membru din: 29/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 13:07

da, depinde de caz, daca sunt foarte stresati, au probleme mari cu banii, si au si copii neastamparati atunci e normal sa nu reziste.....
Si aveti dreptate cu "Dzeu"....Nimeni nu se gandeste de ce au s-a nnascut in familii de genul asta, ca deh, nu ai facut nimic gresit inainte sa te nasti (poate doar intr-o viata anterioara - dar ca sa fii pedepsit, macar ar trebui sa stii de ce, ca sa nu mai faci si a doua oara nu??) Si daca se intampla dupa 30 ani sa scape de familia asta, gata, bunul dzeu n-a uitat de mine.....Degeaba ganditi asa, ca nu o sa ajungeti departe. Ar trebui sa aveti incredere in fortele voastre proprii si sa nu asteptati sa vi le dea "cel de sus". Daca exista, in mod sigur nu iubeste pe nimeni. Daca ar iubi , n-ar mai fi atatea dezastre naturale in care mor atatia oameni si atatia raman fara case, copii , fete violate.....


statelucia

28 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 20:32

Mi-am luat injuraturi urate de tot cand am intervenit intre parintele si copilul care era batut in strada sau in mijloace de transport,dar asta e ! Nu am sa fiu niciodata de acord cu corectia fizica . Iar expresia de care este vorba e de ras! Cei care i-si bat copiii sunt maniaci sau au fost maltratati in copilarie.Nu au inteligenta sa ajunga prin vorbe la sufletul copilului sau. Copilul trebuie respectat indiferent de varsta ! Chiar si cand este mic de tot trebuie stimulat de exemplu prin jucaria care ii place cel mai mult.


prys

6 mesaje
Membru din: 1/11/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 20:59

hopaaaa.....,eu imi ascult parinti ne iubim cu toti,deci copii sunt cuminti,parinti pe masura! Iar daca ii supar cateodata,o fac din greseala,a doua zi imi cer iertare!


prys
Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Alexandria

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 21:44

doamnei andrea boeriu
În multe familii din lumea asta se întâmpla la fel. Asemenea ție și eu am trait asta. Pur si simplu nu întelegeam de ce???
Crescând, mi-am luat inima "în dinți" și am început să mă apropii mai mult de tata. să vorbesc cu el, cu toate că la vremea aia îl uram, ajunsesem să îl urăsc! Credeam că voi fi fericită, eu, mama și sora doar dacă moare tata!
Tot încercând să mă apropii de el și să vorbesc cu el, "monstrul" se transforma în om, și ciudat, din ce în ce mai slab, mai chinuit în suflet. Am aflat de la el dureri pe care nu le spusese nimănui, dureri ce îl urmăreau mereu! Ura mea s-a transformat in MILĂ. Jur pe Dumnezeu...ura s-a transformat intr-o milă imensă!
Mi-am dat seama că agresivitatea lui venea dintr-o durere mai mare ce nu știa s-o stăpânească. Acum am înțeles că bărbații care își bat nevestele și copii sunt de fapt foarte traumatizați și frica lor cea mai mare este: Să NU SE VADĂ CĂ LE ESTE FRICĂ. De fapt, lui îi era fircă de eșec, de faptul că nu e un bun tată, un soț bun și voia să impună asta cu forța!!!!
Doar un strop de tandrețe din partea mea a fost suficient....tata s-a schimbat complet și a devenit cel mai puternic aliat al meu. Nu face nimic fără mine...fiica-sa pe are o fugărea cu cureaua și scăpa doar în vârful nucului!!!!
Mulțumesc lui Dumnezeu că tata a avut puterea să vorbească despre asta și a avut curajul să se schimbe!!!
Nu știu câți dintre bărbați ar fi dispuși să facă asta!!! Să își recunoască propria neputință. Adevărul eliberează!!!
În orice caz, nu cred că un bărbat cu nivel de cultură scăzut va reacționa ca tata! Eu am fost printre fericitele sorții că am mai putut schimba ceva!!!!
Acum ,amintirile urâte cu "eu te-am făcut eu te omor" au dispărut și "monstrul" a devenit "daddy"!
P.S. Și mama a vut vină în asta...chiar dacă o încasa și ea!!!! Mama este și a fost o femeie extraordinară și o mamă pur si simplu dedicată, însă ca nevastă a avut o vină în toate astea!!! Adică, mama era plină de reproșuri la adresa unor acțiuni ale tatei!!!! Spunea că le-a iertat dar le aducea mereu în discuție....
Multe căsnicii se destramă din acest motiv...din reproșuri luate de la "Adam și Eva" și duse până în ziua de apoi...
Dacă vreți să iertați...atunci iertați și uitați...și bărbații vostrii vor fi tați și nu "monștrii"!!!


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 23:58

Nu exista reteta minune !
Sunt, din pacate, si situatii in care o palmuta la fund ii mai baga mintile in cap unui copilas rautacios. Nu bataie, dar o palma usoara, nu strica...
La voilenta barbatilor contribuie din plin si catele de neveste care in loc sa-i abordeze de asa maniera incat sa se dezamorseze conflictul ele il exacerbeaza si cum barbatul a fost inzestrat cu mai multa forta, nu e mare lucru sa se ajunga la batai crunte.

Sunt rare cazurile cand numai barbatii sunt de vina pentru violenta in familie.
Cunosc niste tovarase care cer pumni in gura cu o insistenta, ceva de speriat ...

Eu nu pot sa sufar oamenii nefericiti din jurul meu.
De aceea ii bat pana cand sunt fericiti. E bine asa ?


Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 11:47

asemenea tie am incercat si eu aceasta apropiere de tatal meu..dar ce sa faci atunci cand vezi ca monstrul acela...caruia ii acorzi o sansa incearca sa isi loveasca nepotul de 2 ani pt ca a indraznit sa ii spuna "tu tataie" in loc de "dvs"..sincer nu cred ca mai ai cum sa ii fi aproape...euuna nu am putere sa il consider om si sa incerc sa il ajut...pur si simplu nu pot


Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Membru din: 11/10/2008
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 12:49

e foarte greu sa treci peste o viata in care ai avut parte de scandaluri (din cauza bauturii),batai si injuraturi zilnice din partea tatalui si sa mai ai parte si de o familie numeroasa in care tu esti ''in plus" pentru ca cea care mi-a dat viata nu a vrut sa ma creasca langa ea.Am facut si eu greseli fata de copilul meu si ma rog la Dumnezeu ca el sa nu repete greselile mele,si voi avea eu in primul rand,grija sa nu se intample acest lucru.


---
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 03:03

Imi iubesc copilul mai mult decat orice pe lume si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi l-a dat in grija, pentru cat e de minunat si pentru ca e exact asa cum mi-am dorit. Trebuie sa recunosc ca gresesc mereu fata de el sub imperiul stresului nejustificat in care traim. Din aceasta cauza sunt mereu roasa de remuscari si indoieli. O parte din noi stim ca PUIUL DE OM SE CRESTE GREU (cei care se ocupa efectiv de copiii lor si nu ii lasa aproape exclusiv in seama bunicilor). De multe ori mi-e foarte greu,sunt depasita de situatie. Stiu ca gresesc dar nu stiu exact unde, cum si cand. Cand scap lucrurile de sub control vad ca e greu si pentru el. Desi s-a descurcat bine pana acum nu stiu cat mai pot sa ma bizui pe puterea lui de a rezista. Nu stiu cum sa gasesc calea, sa-l pastrez integru, sa-l pregatesc pentru viata in mod corespunzator. Are 9 ani.


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 13:11

De la: prys, la data 2008-11-02 20:59:24hopaaaa.....,eu imi ascult parinti ne iubim cu toti,deci copii sunt cuminti,parinti pe masura! Iar daca ii supar cateodata,o fac din greseala,a doua zi imi cer iertare!


Te-ai gandit ca va dori mereu si mereu alta jucarie si incet-incet, te va transforma in sclavul lui ? Ca va deveni din ce in ce mai nesatios si mai pretentios pe masura ce i se ofera ? Unui copil nu trebuie sa i se ofere mai mult decat ce ii trebuie sa existe si sa fie mereu determinat sa devina pescar.
Oferitul de "tot ce e mai bun" naste monstri pe care-i vedem peste tot si credem mereu ca sunt ai altora numai ai nostri nu. ....
Dupa o viata in care nu mi-am batut copii am ajuns la concluzia ca trebuie atinsi, ca povestea cu "sa nu-i bati deloc" este falsa. Aici nu vorbesc despre calcatul in picioare sau batutul din orice. Nici pomeneala. Dar nici prosternarea in fata copiilor si transformarea parintilor in sclavii copiilor puturosi si mofturosi nu mi se pare o mare desteptaciune. Stiu, e la moda acum sa se dea toti mari iubitori, civilizati si alea, alea, dar, in realitate nu este asa ... Mai trebuie si un pic de altoiala ca sa le scoti fumurile din cap si sa nu fi nevoit sa-l iei de pe la politie pentru cine stie ce grazavie pe care domnul Goe al tau ar crede de cuviinta s-o faca daca nu stie ce inseamna coercitia, inclusiv cea fizica .... Pentru cine vrea sa stie ...
Sa fim sanatosi si sa nu fim nevoiti sa ne batem copii .... !


Acum nu e momentul !
carcium

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 16:13

Esti proasta! Punct


Adysson

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 14:49

Daca stii cum sa iti educi copilul....sa ii oferi libertate (pana la o anumita limita) totul se poate rezolvpasnic ....

Daca esti un parinte sever..care impune la tot pasul restricti copilului,acesta cand va da de "libertate" va abuza de ea excesiv...(cunosc cazuri)

Dar nici sa il lesi sa isi faca de cap :D pt k atunci va fi prea tarziu sa il aduci pe calea cea buna.



CONCLUZIE

Trebuie sa stiti cum sa va educati copii in asa fel incat sa inteleaga viata si din perspectiva lor... nu doar a celor maturi





necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 23:01

De la: yasminne_riad, la data 2008-11-02 21:44:14doamnei andrea boeriu
În multe familii din lumea asta se întâmpla la fel. Asemenea ție și eu am trait asta. Pur si simplu nu întelegeam de ce???
Crescând, mi-am luat inima "în dinți" și am început să mă apropii mai mult de tata. să vorbesc cu el, cu toate că la vremea aia îl uram, ajunsesem să îl urăsc! Credeam că voi fi fericită, eu, mama și sora doar dacă moare tata!
Tot încercând să mă apropii de el și să vorbesc cu el, "monstrul" se transforma în om, și ciudat, din ce în ce mai slab, mai chinuit în suflet. Am aflat de la el dureri pe care nu le spusese nimănui, dureri ce îl urmăreau mereu! Ura mea s-a transformat in MILĂ. Jur pe Dumnezeu...ura s-a transformat intr-o milă imensă!
Mi-am dat seama că agresivitatea lui venea dintr-o durere mai mare ce nu știa s-o stăpânească. Acum am înțeles că bărbații care își bat nevestele și copii sunt de fapt foarte traumatizați și frica lor cea mai mare este: Să NU SE VADĂ CĂ LE ESTE FRICĂ. De fapt, lui îi era fircă de eșec, de faptul că nu e un bun tată, un soț bun și voia să impună asta cu forța!!!!
Doar un strop de tandrețe din partea mea a fost suficient....tata s-a schimbat complet și a devenit cel mai puternic aliat al meu. Nu face nimic fără mine...fiica-sa pe are o fugărea cu cureaua și scăpa doar în vârful nucului!!!!
Mulțumesc lui Dumnezeu că tata a avut puterea să vorbească despre asta și a avut curajul să se schimbe!!!
Nu știu câți dintre bărbați ar fi dispuși să facă asta!!! Să își recunoască propria neputință. Adevărul eliberează!!!
În orice caz, nu cred că un bărbat cu nivel de cultură scăzut va reacționa ca tata! Eu am fost printre fericitele sorții că am mai putut schimba ceva!!!!
Acum ,amintirile urâte cu "eu te-am făcut eu te omor" au dispărut și "monstrul" a devenit "daddy"!
P.S. Și mama a vut vină în asta...chiar dacă o încasa și ea!!!! Mama este și a fost o femeie extraordinară și o mamă pur si simplu dedicată, însă ca nevastă a avut o vină în toate astea!!! Adică, mama era plină de reproșuri la adresa unor acțiuni ale tatei!!!! Spunea că le-a iertat dar le aducea mereu în discuție....
Multe căsnicii se destramă din acest motiv...din reproșuri luate de la "Adam și Eva" și duse până în ziua de apoi...
Dacă vreți să iertați...atunci iertați și uitați...și bărbații vostrii vor fi tați și nu "monștrii"!!!



... mai fata, dar ai nimerit explicatie cu exemplul tau ... BRAVO ... cred ca se aplica la 80% din cazurile de violenta ... nu prea se intreaba multi de ce tineri care nu au par nici violenti nici betivani, dupa citiva ani de la casatorie (uneori mult mai tirziu, depinde ce puterea caracterului), incepe sa devina violent si sa bea ? ... sotia, de obicei, devine un fel de rima pretentioasa, care vrea, vrea, vrea, vrea dar nu ofera nimic ... foarte multe femei IGNORA faptul ca si barbatii au nevoie de ajutor MORAL, de sustinere si sfaturi uneori ... iar barbatii foarte rar recunosc asta ... am vazut familii distruse, care se urau din cauza multor femeie care doar cotcodaceau dar de ce aia au, dar de ce ... de obicei aceste femei au si ideii super pe care le impart cu copii, efectiv isi doresc ca barbatul sa dispara ... nu mai corespunde ...


Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:35

FALS, ca sotia, ba barbatul nu se implica in gospodarie, cresterea copilului si apoi in nimic, nu mai vorbesc de educatie. Ce sa inteleg ca este obligatia femei sa se simpta bine sotul la bere, alcool, TV, tigari, cafele, spalat, mancat si daca se poate sa-i tina si companie cat mai des.
Barbatii nu au nici un drept sa loveasca, cunosc un caz la scoala clasa a VIII-a, un copil care venea batut cu cureaua mereu este cel mai periculos bataus.
Niciodata nu va iesi un copil fara sa bata sau fara traume dintr-o familie care se bate.
Spuneti cat barbati intreaba sotia cum te simti, al meu in 18 ani de casnicie nu stiu sa fi facut asta vreodata.
Este gresit ce spune atotputernicul, cred ca este un denaturat.
Unde nu exista intelegere in familie nu veti gasi nici copii fara probleme de comportament, sufletesti, etc


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:36

Chestia asta cu "eu te-am facut eu te omor" este expresia uneia dintre cele mai abjecte mentalitati. Doar un om slab apeleaza la violenta pentru a-si rezolva problemele sau pentru a se elibera de propriile frustrari.
Dar cand aceasta violenta este indreptata impotriva propriilor copii ....
Am intalnit prosti care sustineau ca o mama de bataie ajuta fiul sau fiica sa-si "bage mintile in cap" !
Noi romanii mai avem cateva expresii memorabile din aceeasi categorie:
"Bataia este rupta din rai" si
"Unde da mama o palma .... creste"

Educatia adevarata se face prin iubire si nu prin bataie !

In momentul in care - ca parinte - nu ai nici un alt argument in fata copilului tau decat violenta ..... atunci esti un ratat


ehosu

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 12:17

Cum poti sa vezi ce face la scoal?
Cei care nu au copii nu ar trebui sa vorbeasca. Scoala cum ii educa?
Ce-i inveti de bine acasa, la scoala ( si nu numai) )se duce pe apa sambetei.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 13:31

Nu poti vedea tot ceea ce face copilul tau la scoala insa principalul rol in educarea copiilor mei il am EU si nu SCOALA !
Poti sa te apropii de copilul tau, poti sa-i cunosti preferintele si prietenii !
TREBUIE sa vorbesti cu copilul tau !
TREBUIE sa vorbesti cu profesorii copilului tau !
TREBUIE sa vorbesti cu prietenii copilului tau !
TREBUIE sa te apropii de sufletul copilului tau cu delicatete, discretie si rabdare !
Eu am doi copii (cel mai mare are 14 ani) si multumesc lui Dumnezeu, ma inteleg foarte bine cu ei fara sa apelez la bataie si la violenta.
Invat sa fiu o mama buna pe masura ce ei cresc.
Nu am pretentia ca sunt o mama perfecta si nu cer copiilor mei sa fie perfecti !
Perfectiunea nici macar nu exista !!!


ehosu

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 14:35

Sunt inca prea mici si depinde de tine de aceea spui ca te intelegi bine cu ei.
As vrea sa-mi spui si cand o sa fie la liceu, sa vedem atunci tot asa o sa spui ca te apropii de ei?
Nici eu nu suport cand vad copiii batuti, maltratati, (aia nu sunt oameni normali si eu nu vorbesc de aceeia) dar ca sa-i mustruluesti putin cred ca nu se intampla nimic rau.
Cred ca in relatia cu copii trebuie sa fi in primul rand PARINTE si apoi prieten.
Si eu am copii si stiu ce inseamna sa ai si copil mare peste 14 ani si copil pana in 7 ani.
Asa ca nu mia da sfaturi la altii.



necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 23:46

Las-o balta ! Eu nu dau sfaturi la nimeni ! Am spus doar ca nu sunt de parere ca educatia se face cu bataia !

Si tu ce intelegi prin "a mustrului puitin" , o palma doua ? Sau mai multe ?
Si esti plina de satisfactie dupa ce "mustruluiesti" copilul ?

Sunt destui care prefera ... "sa-si arate muschii" cand au in fata pe cineva ce nu se poate apara.
Deci .... mustruluieste mai departe .... !!!


Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Eu te-am facut eu te omor!!!!!
Mergi la: