Info
x
Eu te-am facut eu te omor!!!!!
|
M_T_ 5 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:48
ds_ ioana, eu consider ca ai o gandire un pic cam egoista...Chiar daca nu ai tot timpul din lume pt a sta cu copilul tau, eu zic ca totusi sa incerci...Si poate nu vei avea parte de un mic monstrulet...iti faci tu timp si pt el. ai sa vezi..Si mai tz, ca sa nu sa simta neglijat, cum ziceai,( cu toate ca tu vei munci pana la epuizare ca sa nu-i lipseasca nik), timpul acela putin care-ti mai ramane inainte de culcare il folosesti dicutand deschis si sincer...il asculti si te va asculta, iar in final vei avea copilul pe care il meriti si care TE MERITA!
Incearca, nu poti rata acest sentiment, nu da dovada de lasitate ...... ...Succes! |
|
vali_sand 6 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 15:13
pt ds_ioana...uite,in mare copilaria mea inseamna batai de la un tata alcoolic,scene de gelozie la adresa mamei si oale cu mancare aruncate pe fereastra pt ca era gatita cu oase si alea procurate cu chiu si vai...ma rog etc etc etc as putea continua pe tema asta zile intregi ,dar toate astea nu m-au facut niciodata sa nu-mi doresc un copil al meu...d-zeu m-a ajutat sa o am pe fetita mea cu toate ca medicii m-au sfatuit sa renunt la sarcina...e unicul meu copil si vreau sa iti spun ca nu trece o zi fara sa imi gasesc macar o ora sa fiu cu ea...e un copil extraordinar si cu toate ca e copil unic la parinti nu e alintata,mofturoasa,rasfatata sau cu fitze...traim doar din 2 salarii modeste...asa ca am vrut sa-ti spun ca de cele mai multe ori depinde de noi parinttii cum ne crestem copiii si cum ajung ei in viatza...te-ai gandit ca daca parintii vostri gandeau ca tine tu si fratele tau nu erati pe lume? in viatza trebuie sa vezi si soarele...
|
|
ds_ioana 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 19:33
M-am gandit si la ce spui tu... stiu si ca gandirea mea e considerata cam egoista, asa a fost intotdeauna, asa am simtit eu... Imi pare rau ca ai avut o astfel de copilarie, eu nu ma refeream la asemenea comportamente deviate ca al tatalui tau. Noi o luam pe coaja cand faceam prostii mai mari, ca s-a mai intamplat, dar n-am vazut niciodata in casa alcoolism si scandaluri. E foarte bine ca te bucuri da fetitza ta, e normal, doar ti-ai dorit-o. Daca o sa vreau si eu copii, o sa-i fac atunci... pana atunci e mai bine sa nu-i fac. Ma gandesc ca un copil se face pt ca e dorit, nu din cine stie ce motive.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 00:12
De la: ds_ioana, la data 2009-09-21 17:47:50Pai nu ma supar, o sa-ti raspund: am 31 de ani si nu, nu am copii pentru ca nu mi-am dorit niciodata. Este suficient sa privesc in jurul meu si sa-mi dau seama ca nu se merita. Nu mi se pare ca exagerez in felul in care gandesc. De ce exagerez?! Pentru ca nu tolerez obraznicia, mofturile, fitzele copiilor de astazi?! Am cunostinte care nu si-au pedepsit niciodata progeniturile in nici un fel, vezi doamne, din prea multa iubire! Rezultatul: Au la usa niste monstri! Iar pt faptul ca parintii nu mai au timp pt copii ... nu mi se pare ca ar avea vreo vina... cand esti nevoit sa muncesti de dimineatza pana seara, culmea, pt a-i asigura cele necesare unei progenituri nesimtite si sfidatoare, care considera ca i se cuvine totul! Imi amintesc ca inainte de '89, veneam de la scoala pe la 12, iar parintii mei veneau acasa pe la 3 si jumatate si apoi aveau timp sa faca piatza, sa gateasca, sa mergem la film sau la plimbare, sau sa facem teme... Ei bine.... situatia s-a schimbat dupa aceea cand nu a mai fost asa... au avut din ce in ce mai putin timp sa facem toate astea. Dar daca nu ar fi muncit ei, eu si frate-meu nu am fi avut de toate. Stiam foarte bine lucrul asta, deci nu am resimtit in nici un fel faptul ca erau mult mai ocupati si reuseau mult mai rar sa facem tot ce faceam mai demult. Nu spun ca nu se interesau de noi, dimpotriva, dar nu stateau pe capul nostru toata ziua. Nu ne deranja ca stateam singuri in casa, faceam teme, ne jucam, citeam, plecam cu colegii etc. Ei si? Asta nu a fost un motiv de a ne comporta aiurea sau de a crea cine stie ce probleme....asa cum fac multi copii astazi pt ca se simt, chipurile, neglijati. Unii, poate chiar or fi cu adevarat neglijati, dar nu toti. Iar cand parintii muncesc pt tine sa-ti asigure un viitor, nu ai dreptul sa le reprosezi asta. Copii cresc f mult in functie de cum ii cresti. Trebuie sa fi atent si la anturaj. E o responsabilitate a parintilor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ds_ioana 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 00:19
Este o responsabilitate a parintilor, de acord, dar pana la un punct, pana la o varsta... Mai departe alege singur, deci poate sa aleaga bine sau sa aleaga prost. Va trebui sa aleaga singur la un moment dat...
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:18
Va dau o tema de gandire pe marginea acestei teme :
www.9am.ro/comentarii/articol/90092/Liber-la-ucis-fetusi-liber-l... Sunt interesante si ... comentariile puse acolo. |
|
gossipgirls 10 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:40
aceste persoane nu se pot numi oameni ci monstri,nu poti lovi un copil,nu numai un copil,nu poti folosi violenta,de orice mod,kiar si verbala,oamenii au uitat sa fie calmi,au uitat ca mai sunt si alte metode,eu una sunt totalmente impotriva violentei
|
|
luminitza 2 mesaje Membru din: 20/11/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 22:46
Pe mine ma ingrozeste doar expresia in sine ,mi se pare o tampenie sa-ti bati copilul si eu am doua comori pe care le ador si incerc pe cat de mult pot sa le ajut sa se adapteze in lumea 'junglei' in care traim ,e si asa viata foarte grea de ce sa le-o mai facem noi si mai grea?
|
|
|
|
|
9am114419 1 mesaj Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 16:34
servus!incerc si eu sa mi spun parerea,cu toate ca fiecare ne educam copii cum credem de cuviinta,depinde in egala masura de caracterul fiecaruia,al noatru si al copilului,sa incercam sa facem cum e mai bine,cine nu vrea totul pt copilul lui?bataia nu rezolva nimic,dar cand esti parinte unic responsabilitatea e enorma pe umerii tai.niciodata nu ai certitudinea ca e cel mai bine ceia ce faci dar macar speram.hai sa ne iubim copii asa cum sunt ei,cu calitati si defecte,sa nu mai vedem in el pe celalalt parinte atunci cand credem ca a facut ceva rau!copii ,va iubesc pe toti,sunteti minunati!
|
|
Fosta membra 9am.ro 51 mesaje Membru din: 27/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 21:44
PT. CEI CE CU NUMELE DE ION SI IOANA
VA DORESC UN CALDUROS LA MULTI ANII
Raporteaza abuz de limbaj |
|
kuhn 20 mesaje Membru din: 28/05/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:18
Asta inseamna ,,violenta domestica,, si este caz penal. Cei care o aplica sa fie condamnati penal la ani grei d einchisoare. Merita .... Problema este ca de obicei nu reclama nimeni de frica urmarilor, indiferent daca este copil sau partenera.
|
9am039127cismariuion_gmail_com 59 mesaje Membru din: 27/04/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:10
Sunt in etate de 68 anii practic imi amintesc cu multa durere copilaria mea de batai am avut parte intrucit am fost orfan, mai precis am crescut fara mama decedata cind subsemnatul am avut 5 anii si
locul ei fost luat de catre bunica dinspre mama si sora mamei care era mult mai in virsta si ambele erau femei de la tara fara pregatire nu am luat o palma de la acestea, de la tata si sotiile sale da, dar nu eram in stare ca acelor femei care au tinut locul mamei sa le raspund obraznic fiind suficent ca sa-mi spuna numai ce am de facut ca sa ma conformez si cu toate acestea am reusit sa fac studi terminind si universitate e drept am fost b ursier din liceu si chiar dupa terminarea studiilor cind am ocupat functi de raspundere acelor fremei care erau de 90 anii nu le-am spus nici-o data tu numai dumneavoastra ori dumneata.La rindul meu am crescut copi care la fel au facut studii superioare dar nu am dat o singura palma fiind suficent numai sa-i spun cei bine si cei rau. Nu pot fi de acord cu brutalitati fata de copi totul depinde daca de ocupi de ei de ils virsta mica si frageda astfel ca pe linga afectiune fata de tine ca parinte sa aibe si respect, e drept necesita munca si rabdare.I - ION Raporteaza abuz de limbaj |
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:27
le-ai dat peste da nu i-ai invatat sa pescuiasca ?
Raporteaza abuz de limbaj
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 00:06
De la: darksethstorm, la data 2010-01-22 21:27:29le-ai dat peste da nu i-ai invatat sa pescuiasca ? Ți-am citit blogul...nu tot, dar este interesant....îmi place cum scrii!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 21:51
E u din fericire nu am auzit aceasta expresie niciodata in familia mea.E drept,certuri in familie au mai fost in special cu tatal meu dar asta nu m-a influentat intr-un mod negativ,ba din contra m-a ajutat sa discern lucrurile bune de cele rele.SI inca un lucru f important este libertatea de care dispui.Nu am avut niciodata restrictii absurde ci doar cele de real folos.O sa am grija ca viitorii mei copii sa aiba aceasi educatie
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 21:58
Si nu o sa faci niciodata copii?
EU cred ca mai tarziu o sa ai n evoie de un sprijin...
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 06:55
De la: Prototypa, la data 2010-02-18 21:58:09Si nu o sa faci niciodata copii? Ei, asta-i un motiv egoist pt. a face copii...adica, tot la noi ne gandim. Dar nu mai conteaza cauza, ci efectul.
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 08:25
'Eu te-am facut eu te omor!!!!!'------e bun ,atunci inseamna ca trebuie sa nu mai faceti nimic cei care ganditi asa,va faceti un bine si voua si celorlalti
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 08:38
De la: florinpreda999, la data 2010-02-19 08:25:54'Eu te-am facut eu te omor!!!!!'------e bun ,atunci inseamna ca trebuie sa nu mai faceti nimic cei care ganditi asa,va faceti un bine si voua si celorlalti
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:24
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:24
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 15:26
Nu am fost niciodata de acord cu aceasta expresie.
De ce faci un copil? Ca sa il iubesti si sa te iubeasca.Imi iubesc copilul mai mult decit orice pe lume. Are 13 anisori dar in acesti 13 ani nu l-am atins niciodata cu vre-o palma. Da recunosc ca l-am mai certat ca orice mama care nu ii vrea raul copilului ei,dar copilul meu ma ascultat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

aceste persoane nu se pot numi oameni ci monstri,nu poti lovi un copil,nu numai un copil,nu poti folosi violenta,de orice mod,kiar si verbala,oamenii au uitat sa fie calmi,au uitat ca mai sunt si alte metode,eu una sunt totalmente impotriva violentei
EU cred ca mai tarziu o sa ai n evoie de un sprijin...