back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Eu te-am facut eu te omor!!!!!

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:56

"Eu te-am facut eu te omor!!!!"
Felicitari pentru initiatori,poate asa vom starpi o mentalitate retograda
inradacinata cel mai mult in mediul rural unde gradul de cultura lasa de dorit,dar nu numai. Un copil este darul Lui Dumnezeu,procreatia in sine,este un miracol. Nasterea reusita cand mama si copilul ies sanatosi din acel travaliu,ar trebui sa fie cel mai mare prilej de fericire si cel mai frumos omagiu adus femeii. Un copil se naste si nedorit,conceput de parinti inconstienti.
Poate acea inconstienta,acel drept autoritar de stapan le incumba acest drept.
Dar il au ei? Adesea natura e greu de inteles. Darul primit ar trebui sa-i faca mai buni,mai omenosi,sa-i incadreze in regulili de conduita care duc la o comunitate,societate civilizata.
Severitatea parintelui nu trebuie sa duca la traumatisme sufletesti,batai,maltratari si tratamente inumane. Brutalitaea este apanajul celor primitivi. Nu se iau, un comportament civilizat,o norma educativa,o vorba buna, asa de repede cum se iau faptele reprobabile.
Viata si moartea sunt date de la Dumnezeu,doar el are dreptul suprem asupra lor si asta nu ca spun numai religiile.
Asadar toti cei care isi aroga acest drept ar trebui sa-si spuna:
Eu te-am facut inconstient,n-am dreptul sa te omor ci sa te fac om .
Daca nu mi-am asumat constient responsabilitatea inainte,trebuie sa mi-o asum acum,aici cu tine,astfel ca tu sa nu mai repeti greselile mele.


fl_brasov

21 mesaje
Membru din: 31/12/2008
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 10:09

De la: andreeasinziana, la data 2008-10-20 12:35:53e necrestin si inuman. nici macar nu tine de civilizatie, chiar si animalele isi apara copiii si nu si-i bat pana sa-i omoare.

daca e ilegal sa lovesti adulti, cum poate fi permis de lege, sau considerat acceptabil de societate, sa lovesti copii fragili si inocenti? Un copil sub 12-13 ani poate fi educat relativ usor daca a fost educat prost in trecut, si asta fara metode violente.

Violenta instiga si mai multa violenta. Sunt de parere ca toti parintii care isi bat copiii (folosind cureaua sau pumnii, nu cate o palma usoara la fund) abuzeaza de pozitia lor de autoritate pentru a-si satisface pornirile violente, cam ca si comunistii care bateau sau torturau oameni "in numele statului", "pentru binele societatii" etc.


'Eu tr-am facut' dar nu e adevarat...copilul se dezvolta in pantece dar nu e facut de mama lui ca doar nu ii aranjeaza maica-sa matele si nici nu are grija sa ii pune unde trebue plamanii.
Mama este doar gazda in care creste copilul, nu e facut, e nascut.Functioneaza si metoda bataii dar nu trebue exagerata, adica nu trebue folositea prea des si nici foarte mult.
Dar noi nu avem voie sa ne luam noua viata noastra ca nu noi ne-am dat-o dar viata unui copil....


Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Membru din: 16/11/2008
Oras: Focsani

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:33

Ai amintit de o familie Buna? Dar daca acea familie a ajuns asa zis BUNA prin FURT? Cunosc multe familii bune, ajunse prin furt si iselaciune. Un copil ea 75% din comportamentul parintelor. De unde si zicala: " Ce se naste din pisica, soareci mananca"


liv_xxxx

66 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:27


|Nu pot decat sa rad cand aud aceasta rexpresie, asa cum radeam candva de incrancenarea cu care mama o spunea. Pana pe la varsta de 17 anu am avut parul f.f. lung si il tineam mai mult impletit pe spate. De cate ori mama incerca sa ma certe iesea un asa scandal mare intre noi ca isi pierdea rabdarea si ma scutura fugitiv de coada mea lunga. O amenintam ca ma tund baieteste de fiecare data. Dura o mustruluiala cam 10 - 15 minute si gata, eram cele mai bune prietene.

In schimb cand incepea tata "sedinta " cu lectia de viata si morala, discutie care dura minim 1 ora, timp in care cica avem si dreptul la replica - eram distrusa. Sfarseam prin ai spune ca prefer ciufuleala scurta si izbucnirea mamei, decat durerea discutiilor cu el. Sufeream o saptamana dupa o sedinta cu tata.




Copilaria mea fara aceste faze cred ca ar fi fost lipsita de farmec. As fi bucuroasa daca si acum as primi de la viata aceleasi bombaneli placute, decat mojicia, inselatoria si mizeria sociala prezenta !


super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:28

Dragut. Agresiunea tacita, psihica este mai puternica decat cea manifesta. De multe ori ea este cea care forteaza limitele si genereaza violenta manifesta.


All Things Grow With Love
kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:53

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-07 23:58:42Nu exista reteta minune !
Sunt, din pacate, si situatii in care o palmuta la fund ii mai baga mintile in cap unui copilas rautacios. Nu bataie, dar o palma usoara, nu strica...
La voilenta barbatilor contribuie din plin si catele de neveste care in loc sa-i abordeze de asa maniera incat sa se dezamorseze conflictul ele il exacerbeaza si cum barbatul a fost inzestrat cu mai multa forta, nu e mare lucru sa se ajunga la batai crunte.

Sunt rare cazurile cand numai barbatii sunt de vina pentru violenta in familie.
Cunosc niste tovarase care cer pumni in gura cu o insistenta, ceva de speriat ...

Eu nu pot sa sufar oamenii nefericiti din jurul meu.
De aceea ii bat pana cand sunt fericiti. E bine asa ?


Ai confirmat ceea ce greu am fii reusit sa obtinem de la un "barbat": asa cum afirmai (luand ca model tiparul rural unde astfel de "practici" sunt mereu la moda) ca barbatii sunt niste marionete, ale caror fortza, initiativa si calmitate este dictata de starea femeii. Felicitari ptr. afirmatie, cu siguranta vei fii medaliat de feministele cu nostalgii rurale, care nu ar fii crezut ca se va recunoaste ca barbatii trebuie sa fie tinuti in frau de femei.
Pe langa ironia asta, mesajul tau e decupat din codurile cnezatelor si voievodatelor (nici macar nu ai curajul spartan in verdicte), al legii talionului si sclavagismului, cu inserturi ("tovarase") slab- comuniste! In rest, limbajul tau tradeaza exact ceea ce esti- "nevinovat", efeminat- "palmutza" la fund???- pardon, nu te vor "adopta" doar feministele, ci, cu siguranta, vei avea mare trecere la travestiti (si fizic si intelectual!)...Cat despre mentalul tau, nici nu merita pomenit!


monica_ocneanu

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:50

nu este o garantie ca nu va deveni un criminal oricat l-ai controla si indiferent cat de buna e,crezi tu ,comunicarea intre voi


Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Membru din: 8/12/2008
Oras: Baia Mare

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:59

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-07 23:58:42Nu exista reteta minune !
Sunt, din pacate, si situatii in care o palmuta la fund ii mai baga mintile in cap unui copilas rautacios. Nu bataie, dar o palma usoara, nu strica...
La voilenta barbatilor contribuie din plin si catele de neveste care in loc sa-i abordeze de asa maniera incat sa se dezamorseze conflictul ele il exacerbeaza si cum barbatul a fost inzestrat cu mai multa forta, nu e mare lucru sa se ajunga la batai crunte.

Sunt rare cazurile cand numai barbatii sunt de vina pentru violenta in familie.
Cunosc niste tovarase care cer pumni in gura cu o insistenta, ceva de speriat ...

Eu nu pot sa sufar oamenii nefericiti din jurul meu.
De aceea ii bat pana cand sunt fericiti. E bine asa ?


Violenta/ ca si nonviolenta sunt comportamente INVATATE. Cu cat se promoveaza mai mult, cu atat se extind....


Marakesh

23 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:51

De la: cristina_rdlsc, la data 2008-10-20 11:08:06Multi parinti folosesc expresia asta dar mult mai multi o pun in aplicare. Ce "rautate" poate sa faca un copil ca sa merite sa fie batut in asa hal incat sa-i fracturezi coastele sau mai stiu eu ce.

Voi ce parere aveti de expresie si de cei care o pun in aplicare?


din pacate multi parinti care gandesc asa "omoara" copilul la nivel psihic. ii taie orice urma de personalitate, de incredere in sine, de forta de a gasi linistea sufleteasca si implinirea materiala in viata.

stiu, pt ca si taica'meu este un asemenea om. si pentru felul lui extrem de dictatorial de a fi, nu-l voi ierta niciodata.

ceilalti merita pedeapsa cu mutilarea, fizica, exact asa cum mutileaza pe copilul lor, asa sa fie si ei mutilati la randul lor.


bla bla
zizu_alexandru

5 mesaje
Membru din: 28/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:06

nu vreau sa intru in detalii...dar dau un sfat parintilor...daca vor sa aiba un copil normal sanatos si ca pe viitor sa nu faca aceasi greseala pe care ei sau parinti parintilor lui au facuto...este aceea de a merge la biserica sa l cunosca cu adevarat pe Dumnezeu Sa l primeasca in inima si vor vedea cum necazurle din familie vor disparea....Dragostea lui Dumnezeu fata de Om e de neimaginat...singura sansa e sa vrem Sa l cunoastem pe Atotputernicul... si viata vi se va schimba mult in bine


agache alexandru
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:15

De la: zizu_alexandru, la data 2009-02-22 20:06:41nu vreau sa intru in detalii...dar dau un sfat parintilor...daca vor sa aiba un copil normal sanatos si ca pe viitor sa nu faca aceasi greseala pe care ei sau parinti parintilor lui au facuto...este aceea de a merge la biserica sa l cunosca cu adevarat pe Dumnezeu Sa l primeasca in inima si vor vedea cum necazurle din familie vor disparea....Dragostea lui Dumnezeu fata de Om e de neimaginat...singura sansa e sa vrem Sa l cunoastem pe Atotputernicul... si viata vi se va schimba mult in bine


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:18

taticu,vezi ca atotputernicu' si-a schimbat avataru-n subredul asa cum si talica trebuie sa umbli la cutiuta cu pasarele,s-auzim numai de bine!P.S.Vezi ca esti pe teren minat,grija pe unde calci!


Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Mangalia

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:39

Un copil care creste inconjurat de dragoste si atentie din partea unor adulti care cunosc efectele violentei si stiu sa ofere stabilitate si liniste, are sanse mari sa creasca frumos si sa fie un adult fericit.

Violenta afecteaza viata tuturor celor care sunt martori la ea. Pentru copii, violenta are urmari psihologice, emotionale si de dezvoltare.


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 20:43

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-22 20:18:23taticu,vezi ca atotputernicu' si-a schimbat avataru-n subredul asa cum si talica trebuie sa umbli la cutiuta cu pasarele,s-auzim numai de bine!P.S.Vezi ca esti pe teren minat,grija pe unde calci!


E buna !
Florinache, nu ma confunda cu Cel de Sus, .... omul nu se referea la mine, bre !


Acum nu e momentul !
iolanda

62 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:36

De la: andreeasinziana, la data 2008-10-20 12:35:53e necrestin si inuman. nici macar nu tine de civilizatie, chiar si animalele isi apara copiii si nu si-i bat pana sa-i omoare.

daca e ilegal sa lovesti adulti, cum poate fi permis de lege, sau considerat acceptabil de societate, sa lovesti copii fragili si inocenti? Un copil sub 12-13 ani poate fi educat relativ usor daca a fost educat prost in trecut, si asta fara metode violente.

Violenta instiga si mai multa violenta. Sunt de parere ca toti parintii care isi bat copiii (folosind cureaua sau pumnii, nu cate o palma usoara la fund) abuzeaza de pozitia lor de autoritate pentru a-si satisface pornirile violente, cam ca si comunistii care bateau sau torturau oameni "in numele statului", "pentru binele societatii" etc.


dar sunt atatea legi si articole in codul penal care protejeaza copilul.....important e sa existe cineva care sa faca o plangere, pentru ca de cele mai multe ori copilul, ori de teama, ori in necunostinta de cauza, nu stie unde sa mearga pentru a fi ajutat


dory2009

20 mesaje
Membru din: 30/01/2009
Oras: Husi

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:57

Nu cred ca are dreptul cineva sa ia viata altuia indiferent de situatie,cu atat m-ai putin fiind si parintele acestui suflet nevinovat.Practic daca ar fi o lege care sa-i pedepseasca pe cei ce comit asfel de atrocitati,sa ma lase pe mine sa-i pedepsesc.Si eu sunt parinte dar eu nu mi-am facut copiii sa sufere.


Jannys's boy
daniela_lupascu_1974

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:08

Si eu am trecut prin asa ceva. Si mama folosea deseori aceasta expresie, dar discret, sa nu auda tata, rudele sau vecinii. Nu exista scuze pentru un astfel de caracter, parerea mea. Nu ma pricep foarte bine la religie, dar as dori si parerea unui preot despre aceasta asa zisa concurenta a parintilor cu D-zeu: doar D-zeu da viata si doar El are dreptul s-o ia. Iar daca noi ca parinti uitam asta, e foarte grav.
Sa nu uitam ca gandurile noastre sunt faptele noastre, iar vorbele sunt cea mai importanta arma umana.



ROUA_DIN_SUFLET

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:39

Cati copii aveti dvs?


-
9am030500

3 mesaje
Membru din: 10/04/2009
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:12

De la: cristina_rdlsc, la data 2008-10-20 11:08:06Multi parinti folosesc expresia asta dar mult mai multi o pun in aplicare. Ce "rautate" poate sa faca un copil ca sa merite sa fie batut in asa hal incat sa-i fracturezi coastele sau mai stiu eu ce.

Voi ce parere aveti de expresie si de cei care o pun in aplicare?



Cea mai mare greseala!...
Din pacate, si eu am fost un parinte care a aplicat aceasta "corectie" copilului...Bine, nu se punea problema la modul de mai sus, dar...am gresit mult... A venit insa rapid "dezmeticirea", atunci cand copilul, extrem de inteligent, linistit (poate prea linistit!), a avut "curajul" sa se revolte! Mi-a "stors" in fata tot, cu lux de amanunte, semn clar ca fiecare palma, fiecare gest, fiecare cuvant folosit pt pedepsirea lui in timp, isi pusesera amprenta asupra lui, il marcasera mult mai mult decat as fi crezut...Ce folos insa pt mine?...Copilul, sufletul meu, era deja departe afectiv de mine...Acum, adult fiind deja, inca mai are momente in care imi reproseaza: "iti mai amintesti, mama, cum...?", iar eu...plang in mine...


doinita67

96 mesaje
Membru din: 15/11/2008
Oras: Calarasi

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:43

Consider ca oamenii care nu stiu sa se exprime recurg la violenta.Cit de dificil ar fi un copil trebuie sa existe o cale prin care sa-l faci sa inteleaga.Aceste manifestari ale parintilor or sa fie adevarate traume pentru un adolescent apoi adult in devenire si nu se pot cicatriza usor ,pe cit de repede este aplicata lectia pe atit trauma este mai mare ,daca aceasta manifestare cu timpul devine obisnuinta.Va multumesc


dagaio

1073 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 05:02




Va recomand sa citit cartea "EU TE-AM FACUT, EU TE OMOR!" a scriitoarei MICHIELA POENARU de la editura CORESI.

Aceasta carte ( chiar daca e scurta ) e uimitor de clara, precisa si completa in simplitatea ei de a explica greselile parintilor in educarea copiiilor -- un ghid al bunelor maniere pt. parinti. Merita cu adevarat sa fie citita ( indiferent de varsta copiilor tai sau daca esti parinte ori inca nu ) si merita sa fie in orice biblioteca ( de acasa ) care se respecta si care e cu totul utila.





9am044905

125 mesaje
Membru din: 5/05/2009
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:59

brutala. lipsita de duh. nu asa se indreapta copilul. tipa ar fi putut sa aleaga alt titlu. sa nu spuneti asa ceva copilului, nici in gluma


dana17

24 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 17:40


Rotaru: ”Este preferabila pedepsirea unui copil obraznic de catre parinti , decat aparitia cohortelor de tineri delicventi , care maine vor fi criminali fi”

Domnule Rotaru, In primul rand se scrie corect DELINCVENTI si nu cum scrieti dvs agramat. Lipsa de scoala dovediti ca aveti, lipsa de educatie dovediti ca aveti prin mesajul pe care il postati. Iar daca nu ati fost educat si nu ati trait intr-un mediu armonios, atunci mergeti la un psiholog/psihiatru sau macar incercati sa va autoeducati inainte de a va cotonogii copiii motivand o eventuala alegere de mediu infractor. Aveti educatie de DAND-DANG. Incercati sa folositi vorba si exemplul bun in educatia copilului. Dar aveti dreptate. Ce sa invete de la dvs copiii dvs? Daca le aratati violenta ii educati sa fie la randul lor violenti, sa nu se dezvolte normal, sa nu aiba incredere in ei, sa plece debusolati in viata, sa aleaga alcoolul sau si mai rau drogurile si sa va urasca. Deci cu violenta e mai comod. Pumnul primeaza pt dvs. Exact ca in pestera. Coborati la sol, stimabile! Adica din bananier... NU uitati ca mai sunt si legi pentru protectia copilului.


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Mai 2009, ora 23:17

"Nu exista pace fara justitie si nu exista justitie fara iertare" - Papa Ioan Paul II-lea
"Dusmania este distructiva"

Se pare ca sunt doar trei cai de abordare a violentei, fie ea de natura fizica sau psihica :
1. sa incerci sa comunici asertiv cu persoana care are un comportament agresiv, incercand sa rezolvi, sa clarifici problema, cu alte cuvinte sa-i "ostoiesti" tirul dusmaniei;
2. sa gasesti o persoana de incredere si de buna credinta care sa transmita mesajul tau, punctul tau de vedere, adica sa medieze reconcilierea;
3. daca nici asa nu se realizeaza progrese sau redresarea situatiei, intrerupi contactul;

am extras ideile de mai sus dintr-un material despre iertare, iata link-ul respectiv, poate il gasiti util:

tainacasatoriei.wordpress.com/2008/05/26/sesiunea-6-sa-ne-vindec...


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 17/05/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 16:01

referitor la expresia"eu te-am facut, eu te omor" cred ca este folosita din inconstienta,din necunostinta de ceea ce inseamna o viata.parea mea este ca din momentul in care te nasti ai dreptul la viata si nimeni nu este stapan pe ea(viata).de obicei copii care fac parte dintr-o familie slab informata si in acelasi timp mai putin educata ajung in asemenea situatii.......si ei la randul lor ajung sa faca ceea ce au vazutin cadrul familiei:( foarte trist


mihaid1977

58 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 15:03

hei,
probabil trebuie sa-ti ierti si seful, si vecinul cu rotopercutorul......
si pe altii, mai stiu eu.............


kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 22:04

De la: cristina_rdlsc, la data 2008-10-20 11:08:06Multi parinti folosesc expresia asta dar mult mai multi o pun in aplicare. Ce "rautate" poate sa faca un copil ca sa merite sa fie batut in asa hal incat sa-i fracturezi coastele sau mai stiu eu ce.

Voi ce parere aveti de expresie si de cei care o pun in aplicare?[/quot

De parintii care sunt batuti de ,proprii copii,nu postezi un topic?
Du-te pe la tzata ,acolo vezi ceea ce ai postat,educa-i pe aia(pe tarani) sa nu-si mai bata nevestele(care si ele o cer) si copiii,asa sunt ei crescuti/educati,infantilii ..."barbatii"isi altoiesc nevestele , copiii parintii...sa traiasca crasma


miriam_h57

15 mesaje
Membru din: 20/10/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 11:59

una e pedepsitul si alta sa il nenorocesti in bataie sau sa il injuri si sa il umilesti.


AdrianaAriadna

46 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 00:49

Cu parere de rau auzim aceasta fraza de la parintii care in momente de furie zic si fac asta. Starea la care se afla un om zicand si facand asta este una nefasta pentru viitorul copil .iar asta se intampla in familii care sunt departe de Dumnezeu, de iubirea duhovniceasca, de crestinism.
Nu vreau sa judec pe cineva anume ,nu sunt in drept.
Parintii au rolul de a creste si educa copiii pe pamant, dar copii sunt numai ai lui Dumnezeu, iar parintele nu au nici un drept sa-i ia viata si nu ar trebui sa-i spuna asta mai ales unui copil mic care ramane traumatizat.
Daca cazul real ce s-a intamplat intr-o padure ca o lupoaica sa alapteze pe langa cei trei pui ai ei doi copii, doua fetite (cand orisice animal "stie' ca omul ii poate aduce si moartea) pana la varsta adolescentii.
imaginati-va asa ceva oameni buni s-a intamplat cu adevarat ,faptele unei lupoaice au demonstrat o iubirea asemenea unei mame...oare acest anumal alaptandu-si pui a mai alaptat si pui de om.. cum poate atunci o mama sau un tatat sa-si omoare copilul in bataie??? e strigator la cer...trebuie sa ne rugam cat mai des ,si pentru apropapele si in inceput de zi sau lucru sa spunem Doamne-ajuta!
P.S. Nu am vrut sa judec pe nimeni.
pacatoasa Adriana


Adriana
ds_ioana

9 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 10:55

Da, vad la copii de astazi, ce inseamna educatia fara bataie, ce inseamna sa li se faca toate mofturile! Sunt niste retardati si obraznici! Au tupeu, raspund obraznic etc, inca de la gradinita! Din pacate, putini parinti isi mai bat copiii in ziua de astazi, prea putini! Cand vad pe cate unul altoindu-si plodul pe strada imi creste inima, i-as da si eu o mana de ajutor! Nu exista copii rai?! Ba exista, copilul are din fire o rautate si o cruzime greu de imaginat! Sincer, uitandu-ma la copiii altora, imi dau seama ca nu reprezinta deloc un dar, ci o povara! Iar daca as avea un astfel de copil, da, l-as bate fara mila!


Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Eu te-am facut eu te omor!!!!!
Mergi la: