back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuvantul cartii sfinte

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:19

am incercat la modul cel mai serios sa va explic cum se face ca exista niste lucruri cunoscute din noi insine si asta ptr. ca fac parte din acele Adevaruri ce apar in Toate religiile si filosofiile Lumii si la care SINELE nostru are acces si ni se releveaza la un moment dat din viata noastra !
ce declanseaza acel moment ? sunt mai multe cauze :
o situatie critica
o boala
o suparare sau, chiar o mare bucurie dar, in mod cert
a venit timpul intelegerii lor si tot ceea ce parea a fi , de multe ori, o absurditate, se dovedeste a nu fi deloc !
in sfirsit , nu mai conteaza nici ptr. mine si nici ptr. voi, dar am povestit deja cum de i-am intilnit pe yoghini si cum de am asistat- invitata fiind - la o mare spirala la Costinesti, in golful francezului !
va doresc si voua cit mai curind sa aveti acel moment al Revelatiei conditiei de OM vs. Creeatie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:22

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:11:22
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:07:34
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 15:33:27
De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23

www.youtube.com/embed/wpDm2vzRuG8

ofof-of!

Printr-un entenglement cuantic , guru Bivolaru ii va ajuta pe membri sai sa se integreze in absolut chiar dc. l-au incarcerat frantzujii

Chiar asa , @Gabi , nu esti suparata pe Basescu ca l-au arestat pe Bivolaru ?

vorbesti serios, madam ?
daca intelegi lb. franceza, inseamna ca esti- neaparat- francez ?
ce chestii spui si tu, de ma si mir cum niste oameni atit de destepti ca voi , nu intelegeti mai nimic s'o dati de toti peretii !

...pardon , entanglement quantum
poi ce sa zic , zic de guru Gregorian Bivolaru , la A3 nu se mai transmite de cand isi muta sediul ?

ai inteles ce ti-am spus de te-ai rupt !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:27

De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:19:05
a venit timpul intelegerii lor si tot ceea ce parea a fi , de multe ori, o absurditate, se dovedeste a nu fi deloc !

Sa nu zici ca nu am bunavointa , cine a dovedit si ce ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:32

De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:22:53
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:11:22
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:07:34
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 15:33:27
De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23

www.youtube.com/embed/wpDm2vzRuG8

ofof-of!

Printr-un entenglement cuantic , guru Bivolaru ii va ajuta pe membri sai sa se integreze in absolut chiar dc. l-au incarcerat frantzujii

Chiar asa , @Gabi , nu esti suparata pe Basescu ca l-au arestat pe Bivolaru ?

vorbesti serios, madam ?
daca intelegi lb. franceza, inseamna ca esti- neaparat- francez ?
ce chestii spui si tu, de ma si mir cum niste oameni atit de destepti ca voi , nu intelegeti mai nimic s'o dati de toti peretii !

...pardon , entanglement quantum
poi ce sa zic , zic de guru Gregorian Bivolaru , la A3 nu se mai transmite de cand isi muta sediul ?

ai inteles ce ti-am spus de te-ai rupt !

oi fi vrut tu sa pari subtila da' nu ti-a iesit decat o varza de bruxelles

tu intelegi ce citesti ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 17:03

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:27:40

oi avea tu bunavointa, dar n-ai putirinta de a intelege despre ce-i vorba....asta e ! ghinion !
poi, daca am spus ca din SINE INSUSI , ce mai trebuie spus ?
la fel si cu intrebarea mea de mai - nainte : trebuie sa fii francez ca sa intelegi lb . franceza ? adica, pe intelesul vostru : trebuie sa fii yoghin ca sa intelegi ce spune unul ? trebuie sa fii poet , muzician sau filosof ca sa-ti vibreze inima la auzul unei poezii , a unei melodii sau sa te-ncinte o idee filosofica ? pfiiii....sa nu va mai aud spunind cite de realisti, logici si inteligenti sunteti voi si ce prosti suntem noi, astialalti !

P.S
da' ia zi, la B1 asa vi s-a spus ca Base' l-a prins pe Bivolaru , ca sa ma supar eu pe el ? n-ati aflat nici acum ca Macoveaica era adepta MISA si l-a facut Scapat pe Bivolaru ? cu acceptul cui, daca nu al Basescului, prietenul ei de pahar ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2016, ora 17:41

De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 17:03:45

oi avea tu bunavointa, dar n-ai putirinta de a intelege despre ce-i vorba....asta e ! ghinion !
la fel si cu intrebarea mea de mai - nainte : trebuie sa fii francez ca sa intelegi lb . franceza ? adica, pe intelesul vostru : trebuie sa fii yoghin ca sa intelegi ce spune unul ? trebuie sa fii poet , muzician sau filosof ca sa-ti vibreze inima la auzul unei poezii , a unei melodii sau sa te-ncinte o idee filosofica ? pfiiii....sa nu va mai aud spunind cite de realisti, logici si inteligenti sunteti voi si ce prosti suntem noi, astialalti !

P.S
da' ia zi, la B1 asa vi s-a spus ca Base' l-a prins pe Bivolaru , ca sa ma supar eu pe el ? n-ati aflat nici acum ca Macoveaica era adepta MISA si l-a facut Scapat pe Bivolaru ? cu acceptul cui, daca nu al Basescului, prietenul ei de pahar ?

Bla blabla , din sine insusi , blablabla..despre radiestezia aaia vorbesti ?

Nu amesteca arta cu pseudostiinta , ca sa intelegi ce zice nenea ala din linkul atasat de Hak , nu e suficient sa fii filozof amator , poet sau iubitor de muzica .
Lasa bre tanti Gabi , nu ne mai aburi , ca tu ma faci basista chiar si pentru ca te-am intrebat de Bivolaru .Pe principiul Museticai ca , citez "cine nu e cu noi e impotriva noastra " vezi pe o pagina anterioara , cica asa a zis Isus

Dupa cum imi inchipuiam , ai gasit imediat tangenta lui Basescu la subiect , deci clar Basescu e de vina oricum .
Si bineinteles , vei concluziona ca eu sunt basista .

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 18:07

nici ca se poate...
alfel, cum ?nici ca se poate...
esti exact cine crede ea,
esti cum crede ea,
iar ea se crede o babavanga,
o mafalda.
o profeta,
o ghicitoare-n cufureli si zaiuri latriniste,
etc.
dar in realiate, este o comedonata nulitate!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 14:39

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 17:41:03

P.S

Nu amesteca arta cu pseudostiinta , ca sa intelegi ce zice nenea ala din linkul atasat de Hak , nu e suficient sa fii filozof amator , poet sau iubitor de muzica .
Lasa bre tanti Gabi , nu ne mai aburi , ca tu ma faci basista chiar si pentru ca te-am intrebat de Bivolaru .Pe principiul Museticai ca , citez "cine nu e cu noi e impotriva noastra " vezi pe o pagina anterioara , cica asa a zis Isus

Dupa cum imi inchipuiam , ai gasit imediat tangenta lui Basescu la subiect , deci clar Basescu e de vina oricum .

madam, daca ptr. tine SINE INSUSI .... adica SINELE fiecarei persoane, deci si al tau , inseamna blablabla radiestezia , mi-e clar in ce ape confuze te scalzi si vorbesti fara sa ai habar despre asta, dar esti dispusa la mistouri intotdeauna , specific habarnistilor nu foarte dotati intelectual ! ....altfel, Mintea omului, atit de curioasa sa afle, sa stie, ar pune intrebari....s-ar gindi , s-ar rasuci si iar ar intreba pina s-ar lamuri dar, nu-i cazul la voi !
cit despre iuteala cu care am gasit tangenta la Basescu ....ma faci sa rid, madam Stia toata lumea despre asta, numai voi, basistii , NU , caci asa de bine au fost platiti aia de la EVZ si B1 ca sa va fereasca de a afla lucruri neconvenabile ptr. Base si acolitii lui, incit si acum cind le aflati , nu vreti sa credeti si iar faceti mistouri !
concluzia mea si o stii si tu ca e reala : esti basista pina-n Sinele tau , caci te identifici cu el ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 15:26

157 ?!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2016, ora 16:08

De la: gabigabi2, la data 2016-03-04 14:39:03
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 17:41:03

P.S

madam, daca ptr. tine SINE INSUSI .... adica SINELE fiecarei persoane, deci si al tau , inseamna blablabla radiestezia , mi-e clar in ce ape confuze te scalzi si vorbesti fara sa ai habar despre asta, dar esti dispusa la mistouri intotdeauna , specific habarnistilor nu foarte dotati intelectual ! ....altfel, Mintea omului, atit de curioasa sa afle, sa stie, ar pune intrebari....s-ar gindi , s-ar rasuci si iar ar intreba pina s-ar lamuri dar, nu-i cazul la voi !

ba tocmai ca EU mi-am pus intrebari si am incercat sa raspund LOGIC !
TU , ai vreun raspuns LOGIC , pentru ineptiile scrise in "cartea sfanta " ?
Sau vreo demo pentru radiestezia asta in care zici ca esti experta ?
Ma ofer sa fiu cobaiul tau , te rog demonstreaza-mi ca radiestezia nu este o pseudostiinta !

Iar daca nu vei demonstra , inseamna de drept ca am dreptate , mi se pare normal sa imi permit si eu o mica "arogantza " la schimb ! Ce zici , te bagi ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2016, ora 16:30

Daca imi demonstrezi , fac reverentze si promit sa te declar cea mai tare radiestezista din spatiul virtual !!!

Daca nu imi demonstrezi , tu vei recunoaste public pe forum ca radiestezia este o mare abureala !!

Eu zic ca e un targ echitabil .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 17:24

De la: 9am_4421, la data 2016-03-04 16:30:34Daca imi demonstrezi , fac reverentze si promit sa te declar cea mai tare radiestezista din spatiul virtual !!!

Daca nu imi demonstrezi , tu vei recunoaste public pe forum ca radiestezia este o mare abureala !!

Eu zic ca e un targ echitabil .

mai madam, cum sa te fac sa intelegi : nu ma dau radiestezista lui peste si nici tie nu vreau sa -ti aduc critici, in mod normal, ca nu e concurs de care-i mai dastept ! problema este ca voi - ateii- aveti Convingerea ca Detineti Tot Adevarul, iar ailalti sunt niste cretini, zapaugi, dusi cu pluta, spalati pe creieri, hipnotizati de sarlatanii slinosi etc, etc ....sper ca recunosti aceste dulci epitete adresate celor care Cred in Acel CEVA - denumit in atit de multe feluri....noi ii zicem Dumnezeu, ca tre' sa aibe si el un nume !
acum : da, radiestezia functioneaza , dar nu-i pe baza de Scremut vointa , incordat muschii capului sau fixat o privire sasie pe anse ! este vorba despre darurile primite atunci cind Sinele personal se deschide spre Sinele Universal ....pffff, iar folosesc vorbe neintelese de tine....in sfirsit.... functioneaza, madam, dar NU la Comanda cuiva si Nici Demonstrativ !
si am sa citez cuvintele cuiva.... nu stiu ale cui, dar sunt 100% adevarate :
" Sufletul cunoaste ratiuni pe care Ratiunea nu le cunoaste " !

P.S
continua sa-ti tii Mintea treaza si pune-ti intrebari la care chiar vrei sa le afli taina si intr-o zi raspunsurile iti vor sosi ca o iluminare , de unde si expresia " mi s-a aprins becul " !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 18:21

1 !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:22

PSALMUL 137 , un psalm al lui David

1. Lăuda-Te-voi, Doamne, cu toată inima mea, că ai auzit cuvintele gurii mele și înaintea îngerilor Îți voi cânta.
2. Închina-mă-voi în locașul Tău cel sfânt și voi lăuda numele Tău, pentru mila Ta și adevărul Tău; că ai mărit peste tot numele cel sfânt al Tău.
3. În orice zi Te voi chema, degrabă mă auzi! Sporește în sufletul meu puterea.
4. Să Te laude pe Tine, Doamne, toți împărații pământului, când vor auzi toate graiurile gurii Tale,
5. Și să cânte în căile Domnului, că mare este slava Domnului.
6. Că înalt este Domnul și spre cele smerite privește și pe cele înalte de departe le cunoaște.
7. De ajung la necaz, viază-mă! Împotriva vrăjmașilor mei ai întins mâna Ta și m-a izbăvit dreapta Ta.
8. Domnul le va plăti lor pentru mine. Doamne, mila Ta este în veac; lucrurile mâinilor Tale nu le trece cu vederea.

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:23

Psalmul 133, O cantare a treptelor

1. Iată acum binecuvântați pe Domnul toate slugile Domnului, care stați în casa Domnului, în curțile casei Dumnezeului nostru.
2. Noaptea ridicați mâinile voastre spre cele sfinte și binecuvântați pe Domnul.
3. Te va binecuvânta Domnul din Sion, Cel ce a făcut cerul și pământul.

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:25

Psalmul 131 al lui David, O cantare a treptelor

1. Adu-ți aminte, Doamne, de David și de toate blândețile lui.
2. Cum s-a jurat Domnului și a făgăduit Dumnezeului lui Iacob:
3. Nu voi intra în locașul casei mele, nu mă voi sui pe patul meu de odihnă,
4. Nu voi da somn ochilor mei și genelor mele dormitare și odihnă tâmplelor mele,
5. Până ce nu voi afla loc Domnului, locaș Dumnezeului lui Iacob.
6. Iată am auzit de chivotul legii; în Efrata l-am găsit, în țarina lui Iaar.
7. Intra-vom în locașurile Lui, închina-ne-vom la locul unde au stat picioarele Lui.
8. Scoală-Te, Doamne, intru odihna Ta, Tu și chivotul sfințirii Tale.
9. Preoții Tăi se vor îmbrăca cu dreptate și cuvioșii Tăi se vor bucura.
10. Din pricina lui David, robul Tău, să nu întorci fața unsului Tău.
11. Juratu-S-a Domnul lui David adevărul și nu-l va lepăda: "Din rodul pântecelui tău voi pune pe scaunul tău,
12. De vor păzi fiii tăi legământul Meu și mărturiile acestea ale Mele, în care îi voi învăța pe ei și fiii lor vor ședea până în veac pe scaunul tău".
13. Că a ales Domnul Sionul și l-a ales ca locuință Lui.
14. "Aceasta este odihna Mea în veacul veacului. Aici voi locui, că l-am ales pe el.
15. Roadele lui le voi binecuvânta foarte; pe săracii lui îi voi sătura cu pâine.
16. Pe preoții lui îi voi îmbrăca cu izbăvire și cuvioșii lui cu bucurie se vor bucura.
17. Acolo voi face să răsară puterea lui David, gătit-am făclie unsului Meu.
18. Pe vrăjmașii lui îi voi îmbrăca cu rușine, iar pe dânsul va înflori sfințenia Mea".

Cuvantul Domnului

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Martie 2016, ora 18:49

De la: Musetel, la data 2016-03-09 16:25:12Psalmul 131 al lui David, O cantare a treptelor

1. Adu-ți aminte, Doamne, de David și de toate blândețile lui.
2. Cum s-a jurat Domnului și a făgăduit Dumnezeului lui Iacob:
3. Nu voi intra în locașul casei mele, nu mă voi sui pe patul meu de odihnă,
4. Nu voi da somn ochilor mei și genelor mele dormitare și odihnă tâmplelor mele,
5. Până ce nu voi afla loc Domnului, locaș Dumnezeului lui Iacob.
6. Iată am auzit de chivotul legii; în Efrata l-am găsit, în țarina lui Iaar.
7. Intra-vom în locașurile Lui, închina-ne-vom la locul unde au stat picioarele Lui.
8. Scoală-Te, Doamne, intru odihna Ta, Tu și chivotul sfințirii Tale.
9. Preoții Tăi se vor îmbrăca cu dreptate și cuvioșii Tăi se vor bucura.
10. Din pricina lui David, robul Tău, să nu întorci fața unsului Tău.
11. Juratu-S-a Domnul lui David adevărul și nu-l va lepăda: "Din rodul pântecelui tău voi pune pe scaunul tău,
12. De vor păzi fiii tăi legământul Meu și mărturiile acestea ale Mele, în care îi voi învăța pe ei și fiii lor vor ședea până în veac pe scaunul tău".
13. Că a ales Domnul Sionul și l-a ales ca locuință Lui.
14. "Aceasta este odihna Mea în veacul veacului. Aici voi locui, că l-am ales pe el.
15. Roadele lui le voi binecuvânta foarte; pe săracii lui îi voi sătura cu pâine.
16. Pe preoții lui îi voi îmbrăca cu izbăvire și cuvioșii lui cu bucurie se vor bucura.
17. Acolo voi face să răsară puterea lui David, gătit-am făclie unsului Meu.
18. Pe vrăjmașii lui îi voi îmbrăca cu rușine, iar pe dânsul va înflori sfințenia Mea".

Cuvantul Domnului

Musetel, ti-am scris un mesaj la Social, la Legea 221/2009!

Si mai lasa cartile sfinte in pace ca biblia din cate stiu eu e un plagiat!

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2016, ora 19:33

absolut megalitica si in acelasi timp ,colosala mega intruchipare a prostiei si nesimtirii umane in stare pura, exemplificare:

De la: gabigabi2, la data 2016-03-04 17:24:54
mai madam, cum sa te fac sa intelegi : nu ma dau radiestezista lui peste si nici tie nu vreau sa -ti aduc critici, in mod normal, ca nu e concurs de care-i mai dastept ! problema este ca voi - ateii- aveti Convingerea ca Detineti Tot Adevarul, iar ailalti sunt niste cretini, zapaugi, dusi cu pluta, spalati pe creieri, hipnotizati de sarlatanii slinosi etc, etc ....sper ca recunosti aceste dulci epitete adresate celor care Cred in Acel CEVA - denumit in atit de multe feluri....noi ii zicem Dumnezeu, ca tre' sa aibe si el un nume !
acum : da, radiestezia functioneaza , dar nu-i pe baza de Scremut vointa , incordat muschii capului sau fixat o privire sasie pe anse ! este vorba despre darurile primite atunci cind Sinele personal se deschide spre Sinele Universal ....pffff, iar folosesc vorbe neintelese de tine....in sfirsit.... functioneaza, madam, dar NU la Comanda cuiva si Nici Demonstrativ !
si am sa citez cuvintele cuiva.... nu stiu ale cui, dar sunt 100% adevarate :
" Sufletul cunoaste ratiuni pe care Ratiunea nu le cunoaste " !

P.S
continua sa-ti tii Mintea treaza si pune-ti intrebari la care chiar vrei sa le afli taina si intr-o zi raspunsurile iti vor sosi ca o iluminare , de unde si expresia " mi s-a aprins becul " !

asemenea bullshit-turi nucleare, numai Partoneta lumpenlatrinista enoriasa, -parnormalo-hipocognitiva-, este in stare sa ofere spatiului virtual din aeea miasmata tigva vacuumata.

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2016, ora 19:44

De la: alehin, la data 2016-03-15 18:49:59

asa e!
in rest, observ ca, te-ai contaminat cu vreun retrovirus din familia credulous nostimada!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2016, ora 01:23

De la: _H4AKON_, la data 2016-03-15 19:44:29

asa e!
in rest, observ ca, te-ai contaminat cu vreun retrovirus din familia credulous nostimada!

Asa o fi sau chiar este insa nu am inteles poanta cu retrovirusul , Mytcor

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 11:05

Bei Ale-him-ler, Biblia plagiat?
Boule , intra si citeste in puii mei ce insemna plagiat si apoi deschide-ti gura aia spurcata.
Nu cred pikpalacule ca cineva si-a insusit scrierea acestei carti asa ca taci dreakului ca vomiti doar prostii.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2016, ora 11:09

De la: 9am_7993, la data 2016-03-16 11:05:01Bei Ale-him-ler, Biblia plagiat?
Boule , intra si citeste in puii mei ce insemna plagiat si apoi deschide-ti gura aia spurcata.
Nu cred pikpalacule ca cineva si-a insusit scrierea acestei carti asa ca taci dreakului ca vomiti doar prostii.

Tu esti incultul de serviciu?

Nu trebuie sa recunosti ca esti crestin, se vede dupa vocabular!

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 11:48

De la: alehin, la data 2016-03-16 01:23:12

asa e!

)))WoW , alehin! obvious contamination and chills!?
ai subtilizat marota Partonetei , mai nou si, printre toate cele, sunt si @ana totir))))
and for free fun content, te gratulez c-un panemic: dupable ))))

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 11:55

"cuius regio, eius religio"!)))))))
pot exemplifica insa, numai dupa o notificare prealabila...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 14:17

asa e!

PLAGIAT ?
dar parca am Convenit cu Karpov ca religiile s-au nascut dintr-una-n alta si Informatiile despre Adevarul lumii noastre au fost transmise si prelucrate ptr.intelegerea fiecare popor in timpul in care a aparut el !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 15:00

De la: _H4AKON_, la data 2016-03-16 11:55:17

Ascult...

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 17:11

De la: 9am_7993, la data 2016-03-16 15:00:31
De la: _H4AKON_, la data 2016-03-16 11:55:17

Ascult...

,,pertenul mieu naiv parazitat, excluzand paganismul local fie el si monoteist, RELIGIA UNIVERSALA a lumii GRECO-ROMANE a fost MITRAISMUL INSA, DUPA UN RAZBOI religios atroce intins de-a lungul a trei secole,Mithra a fost invins de parvenitul Hristos, iar o mare parte din ritualul religios al mitraismului a fost plagiat de crestinism.

Spre deosebire de crestinism, mitraismul a fost o religie cu o profunda inclinare spre un materiaism etic social, unul dintre obiectivele sale a fost educarea celor ne educati, un altul, ocrotirea celor aflati in situatii critice, sprijinirea marginalizatilor sociali, a asupritilor si a celor nestiutori in ale buchiilor, a fost o religie aleasa si de implinit, din punct de vedere social.

Ceea ce dorea sa infaptuiasca MITHRAISMUL dpdv social, a fost preluat de CRESTINISM insa, nu pentru a infaptui , pentru a transpune in realitate dezideratele sociale ale MITHRAISMULUI in diferitele comunitai umane ale lumii antice , Crestinismul a reusit sa-si prosteasca adeptii intr-o asemenea masura incat, dezideratele sociale ale MITHRAISMULUI le-au fost promise enoriasilor pentru a fi infaptuite intr-o paradisiaca VIATA de APOI, si enoriasul/ enoriasii crestini/crestinii imbecilizati plenar de peste 1700 de ani, au crezut si continua sa creada.

Daca, intr-adevar, doresti sa afli de unde s-au inspirat sau au plagiat scribii bibliei, atunci, ar fi cazul sa-ti programezi anul curent o excursie tematica informala in Egipt.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2016, ora 17:11

De la: _H4AKON_, la data 2016-03-16 11:48:39

asa e!

ai subtilizat marota Partonetei , mai nou si, printre toate cele, sunt si @ana totir))))

Sa inteleg ca am nevoie de un tratament?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2016, ora 17:16

De la: gabigabi2, la data 2016-03-16 14:17:43

asa e!

PLAGIAT ?
dar parca am Convenit cu Karpov ca religiile s-au nascut dintr-una-n alta si Informatiile despre Adevarul lumii noastre au fost transmise si prelucrate ptr.intelegerea fiecare popor in timpul in care a aparut el !

Eu nu sunt Karpov dar cred ca nici el nu e naiv sa creada. Daca e asa cum spui tu inseamna ca adevaratul dumnezeu nu este cel al crestinilor e cel al sumerienilor sau poate e cel al celor din pestera. Iar Iisus e cam in plus, a aparut cand deja nu mai era nevoie de el. Sau poate ca cel care nu ne-a facut din lut a avut o simpla aventura cu Maria cea vesnic fecioara. Suna ca

Fosta membra 9am.ro

53 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2016, ora 17:21

De la: alehin, la data 2016-03-16 17:11:44
De la: _H4AKON_, la data 2016-03-16 11:48:39

asa e!

Sa inteleg ca am nevoie de un tratament?

"mabe or mabe don't "

pacientul nostru este prietenul si stapanul medicului, iar medicul este stapanul inelelor terapeutice.)))))

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuvantul Cartii Sfinte
Mergi la: