back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuvantul cartii sfinte

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2016, ora 17:19

puisorule, ti-era dor de'o raportare ?
sau trebuia sa faci ceva ca sa te bag in seama ? te-am bagat....

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2016, ora 10:21

Transparento, babete de teapa astei te-au indobitocit, iar sarlatanii religiosi ti-au definitivat dileala.

TRANSPARENTO, etalezi o ignoranta stralucita si o prostie orbitoare.
Volter sau Voltaire, nu erai tu desteapta care afirma ca limba romana este o limba a carei grafie este fonemica? SCRI exact ceea ce auzi, foneme?

Poti sa-mi exemplifci cativa termeni specifici sau denumiri si nominalizari din alte limbi, pe care francezii le pronunta si caligrafiaza deformat, adaptand termenii respectivi unei pronuntii din neaosa franceza?

dar, in lipsa argumentelor sau a justificarii , prin care iti puteai sustine absurda semantica prin care ti-ai incropit un subiect conform nivelului tau intelectual, cuvantul"Cartii Sfinte", nici nu am vreo pretentie sau vreo asteptare de la o individa umana lipsita de: ratiune, realism, minime cunostinte de cultura generala si inteligenta.

ti-am exemplificat si nominalizat cateva somitati precursoare ale iluminismului francez, Voltaire a fost un critic al bisericii catolice si a luptat pentru separarea bisericii de stat, replica pe care i-a dat-o Voltaire unui oarecare prelat, chiar in ultima clipa de viata a fost , ( cum a sunat replica lui Voltaire, transparento, stii?)

Iar in ceea ce il priveste pe B. Pascal si citatele pe care le vantura toti enoriasii difritelor culte religioase, transparento, ar fi cazul sa puneti mana pe carte si sa va insusiti expresiile lui B.Pascal in contextul pe care acesta le-a exprimat.Nu incercati sa-i stalciti textele adaptandu-le la nevoile voastre de inculti sau analfabeti stiintifici, ENORIASO!

De la asazisul PARIU AL LUI B.Pascal si pana la ciozvarta de text pe care i-ai reprodus-o, transparento, nu demonstrati si nu demonstrati altceva decat: prostia, ignoranta si absenta cunostintelor minime de cultura generala, enoriasilor.

Transparento, repet: esti jalnica, deplorabila, stupida si sub orice citica, dar...
iti mai ofer o ultima exemlificare, citez:

Blaise Pascal (1623–1662). Thoughts.
The Harvard Classics. 1909–14.

Section XI

The Prophecies, citez:

"WHEN I see the blindness and the wretchedness of man, when I regard the whole silent universe, and man without light, left to himself, and, as it were, lost in this corner of the universe, without knowing who has put him there, what he has come to do, what will become of him at death, and incapable of all knowledge, I become terrified, like a man who should be carried in his sleep to a dreadful desert island, and should awake without knowing where he is, and without means of escape. And thereupon I wonder how people in a condition so wretched do not fall into despair. I see other persons around me of a like nature. I ask them if they are better informed than I am. They tell me that they are not. And thereupon these wretched and lost beings, having looked around them, and seen some pleasing objects, have given and attached themselves to them. For my own part, I have not been able to attach myself to them, and, considering how strongly it appears that there is something else than what I see, I have examined whether this God has not left some sign of Himself. 1
I see many contradictory religions, and consequently all false save one. Each wants to be believed on its own authority, and threatens unbelievers. I do not therefore believe them. Every one can say this; every one can call himself a prophet. But I see the Christian religion wherein prophecies are fulfilled; and that is what every one cannot do."

La cele 4 limbi "materne"? pe care le-ai dobandit si, la cat de poliglota pretinzi ca esti, te descurci tu...

Totusi, chiar daca nu intelegi ceea ce citesti, poti continua in liniste sa-ti reversi aberatiile religioase, fiecare, nu poate realiza decat exact cat il ajuta mintea si REALELE cunostintele pe care le-a dobandit in cursul vietii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2016, ora 13:55

" si fraierul insista " !

Raporteaza abuz de limbaj
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2016, ora 17:48

De la: gabigabi2, la data 2016-02-02 13:55:27 " si fraierul insista " !

Intoarce-i si tu spatele. Lasa-l in spate. E cel mai indicat! Noi doua, mergem mereu inainte, mereu impreuna, nu uita! Cu drag, Gabitza draga!

Dumnezeu sa fie cu Hakon! Nihil sineDeo! Eu tot mai cred si sper in a sa revenire .

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2016, ora 08:02

Da !

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2016, ora 11:30

De la: Musetel, la data 2016-02-02 17:48:35
Hakon!..

Lee Brice
www.youtube.com/embed/DITJTiJ8yrk
Don't Believe Everything You Think

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2016, ora 12:15

Ma uit pe calendar. Al meu zice : Azi, 3 Februarie 2016, BLAISE.

Sa fie Blaise Pascal... Hmm... Cand vad Blaise, involuntar la Pascal ma duce gandul.

Matematician, fizician,, inventator, filozof, moralist si teolog . Francez.

Recunosc, inainte sa incep a va scrie azi, L-am rugat pe Dumnezu sa ma inspire despre CE sa va scriu azi. Dau sa ma ridic si sa iau Cartea Sfanta adapostita de copertile-i visinii imprunate prin auriu-i fermuar. Ochii imi cad pe calendar : Blaise. PASCAL. Ca si cainele lui Pavlov!

Despre Blaise Pascal am mai scris pe acest forum...

Caut un alt Pascal?Un alt Blaise?

Nu caut pe net. Nu azi. Voi cauta in mine, este atat de aproape sa caut in mine si este mereu la indemana, indiferent ca am conexiune internet sau nu am!

P
A
S
C
A
L

Curand vor fi , din nou, Sfintele Pasti. Vom parcurge, fiecare in parte, drumul Crucii, drumul suferintei. L-ati parcurs vreodata? Ma refer daca l-ati parcurs macar in gand, in fata Crucii pe care sta rastignit Domnul nostru, Isus Cristos?

Eu una,DA!

Si eram aici, in Franta, dragilor... In biserica din piata verde care chiar exista. Locuisem intr-o piata verde care adapostea si o biserica peste drum. Mergeam cu fiul meu zilnic in acea biserica. Era in drumul nostru catre parcul municipal unde eram zilnic. Puiul meu avea sun 1 anisor cand am venit in Franta. Invat de la el multe, sa stiti! Mergeam dejala biserica, inainte de a-mi pierde tatal. Tatal meu a murit in saptamana dinaintea Duminicii Floriilor. La catolici. El a murit imediat in noaptea de dupa Buna Vestire. Atat fiul meu cat si eu simteam ca va muri. A murit in noaptea de Luni spre Marti. Iar de Vineri, fiul meu insista sa intram in biserica pentru a aprinde o lumanare pentru bunicu' I. Le-am aprins lumanarile. Marti eram déjà in drum spre casa. Am ajuns la sicriul tatalui meu Miercuri pe dupamasa...

Pe mama am lasat-o afara. Erau cu mine doua nepoate ale tatalui meu, amandoua da varsta parintilor mei. Tati venise in familie cand bunica avea 40 de ani. Dupa trei surori. Ghisela murise in timpul razboiul de o pneumonie care nu putuse fi tratata... Gisi (fonetic Ghizi!) era nascuta inaintea tatei cu cativa anisori. Mama statea afara si fuma. Mai fuma atunci. Am auzit cucul cantand. Era o zi splendida de sfarsit de Martie. Evident ca nu ma puteam orpi din plans si din a pune intrebari. La un moment dat, vara mea ce era imediat langa mine pe o bancheta din capela, mi-a zis: ''COPILUL MEU... II ESTE BINE! Tu nu il vezi cat e de linistit si cat de impacat a murit? ''

Mi-au trebuit ani sa inteleg CINE imi vorbise prin vara mea...

Cu drag... Pe curand!

Mustele!

Nihil sineDeo!

PS Da, am ramas sa va scriu despre amintiri pe care le asociez cu Pastele, pe care le asociez cu Blaise Pascal. Si nici macar nu am folosit nicio baza de inspiratie, niciun dictionar... Am cautat in mine.

La re?!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 5 Februarie 2016, ora 03:17

De la: Musetel, la data 2016-02-02 17:48:35
De la: gabigabi2, la data 2016-02-02 13:55:27 " si fraierul insista " !

Intoarce-i si tu spatele. Lasa-l in spate. E cel mai indicat! Noi doua, mergem mereu inainte, mereu impreuna, nu uita! Cu drag, Gabitza draga!

Dumnezeu sa fie cu Hakon! Nihil sineDeo! Eu tot mai cred si sper in a sa revenire .

Eu sper sa nu-si revina! Doamne fereste!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2016, ora 03:29

De la: Musetel, la data 2016-01-30 13:00:13Norocul nostru ca am fost atrasi cu El in a Sa suire catre Cer!

Laudat fie Domnul nostru, Isus Cristos! In vecii vecilor!

De ce te rogi la jesus? El te-a creat? Blasfemie!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2016, ora 06:55

De ce biblia si nu Tora sau Talmudul? De fapt si biblia a fost tradusa tot de evrei, v-au dat ce au vrut ei, minciunile lor pentru voi e adevarul suprem. Jesus pentru ei este un NIMENI, cel mult un muritor far' de capatai.

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2016, ora 12:26

de ce tora, de ce talmudul, de ce coranul , de ce biblia si nu, totemul dacic de la orastie sau totemurile traco-geto-dacice de la dunare sau cele de prin carpati? ))))!

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2016, ora 13:30

De la: HaKoN_, la data 2016-02-05 12:26:52de ce tora, de ce talmudul, de ce coranul , de ce biblia si nu, totemul dacic de la orastie sau totemurile traco-geto-dacice de la dunare sau cele de prin carpati? ))))!
. Traditia dupa "mintea" bor inseamna ortodoxismul si prostimea crede. Cat timp statul agreaza escrocheria prostimea va inclina balanta. Poate peste o generatie o sa ne dam seama ca nu suntem evrei si atunci dumnezeul sadic o sa ocupe locul meritat, cosul de gunoi al istoriei.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2016, ora 12:10

Un ochi pe calendar. Acesta indica, in dreptul zilei de Joi, 11 Februarie 2016, N-D LOURDES....

Notre Damme de Lourdes...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2016, ora 12:19

De la: Musetel, la data 2016-02-11 12:10:56Un ochi pe calendar. Acesta indica, in dreptul zilei de Joi, 11 Februarie 2016, N-D LOURDES....

Notre Damme de Lourdes...

''Am pus astãzi înaintea voastrã binecuvântarea ºi blestemul.''
Citire din cartea Deuteronomului 30,15-20

15În zilele acelea,
Moise a vorbit poporului:
„Iatã, pun astãzi înaintea ta viaþa ºi binele,
moartea ºi rãul!
16 Îþi poruncesc astãzi
sã-l iubeºti pe Domnul Dumnezeul tãu,
umblând pe cãile sale ºi pãzind poruncile,
hotãrârile ºi judecãþile lui ca sã trãieºti,
sã te înmulþeºti
ºi sã te binecuvânteze Domnul Dumnezeul tãu
în þara spre care mergi ca sã o iei în stãpânire!
17 Dar dacã inima ta se va abate,
dacã nu vei asculta ºi te vei lãsa amãgit
ºi te vei prosterna înaintea altor dumnezei
ºi îi vei sluji,
18 vã mãrturisesc astãzi cã veþi pieri
ºi nu veþi avea zile multe în þara spre care,
trecând Iordanul,
mergeþi ca s-o luaþi în stãpânire.
19 Aduc ca martori împotriva voastrã astãzi
cerul ºi pãmântul:
am pus înaintea voastrã viaþa ºi moartea,
binecuvântarea ºi blestemul.
Alege viaþa ca sã trãieºti tu ºi descendenþa ta,
20 iubindu-l pe Domnul Dumnezeul tãu,
ascultând glasul lui ºi alipindu-te de el!
Cãci el este viaþa ta ºi lungimea zilelor tale,
ca sã locuieºti pe pãmântul
pe care Domnul Dumnezeul tãu l-a jurat lui Abraham,
lui Isaac ºi lui Iacob cã li-l va da”.

Aceste este Cuvântul Domnului

A propos de a pune in fata atat binecuvantarea cat si blestemul, fac trimitere la Cartea lui Tobit de asemenea, unde gasim un pasaj apropriat :

Cartea lui Tobit, Capitolul 14 :

''...

. Du-te în Media, fiule, cãci sunt încredinþat cã Ninive va fi dãrâmatã, dupã cum a spus proorocul Iona, iar în Media va fi mai liniºte o vreme. Fraþii noºtri, care se aflã în þarã, vor fi împrãºtiaþi din acel scump pãmânt, Ierusalimul va fi pustiit, ºi templul lui Dumnezeu din el va fi ars ºi va rãmâne o vreme pustiu.
5. Dar Dumnezeu iarãºi îi va milui ºi-i va întoarce în tarã; ºi templul lui Dumnezeu se va ridica, dar nu aºa ca acel de mai înainte, pânã nu se vor împlini timpurile veacului. ºi dupã aceea se vor întoarce din robie ºi vor zidi minunat Ierusalimul, ºi templul lui Dumnezeu se va face din nou în el pentru toate neamurile veacului - zidire mãreaþã, cum au grãit despre el proorocii.
6. ªi se vor întoarce toate popoarele ºi se vor închina cu adevãrat înaintea Domnului Dumnezeu ºi vor sfãrâma idolii lor.
7. ªi toate popoarele vor binecuvânta pe Domnul, ºi va binecuvânta ºi poporul Lui pe Dumnezeu ºi Domnul va înãlþa pe poporul Sãu. ªi toþi cei ce iubesc adevãrat ºi drept pe Domnul Dumnezeu se vor bucura ºi vor face milã cu fraþii noºtri.
8. Deci, fiule, pleacã din Ninive, cã negreºit se va împlini ceea ce a zis Iona.
9. Sã pãzeºti legea ºi poruncile; sã fii blând, milostiv ºi drept, ca sã-þi fie bine.

...''

Cuvantul Domnului

Exista un verb in limba româna care poate fi interprtat diferit, avand evident doua sensuri distincte diferite: A ALDUI.
Sensul 1: A aldui = a binecuvanta
Sensul 2 : A aldui = a cotonogi, a altoi, a bate, a blestema

Viata si moartea
Lumina si intunericul
Ziua si noaptea

Imagini ale oglinzii

Puzzle - viata - liberul arbitru - libertate

Numai bine dragi oameni de pretutindeni !

Nihil sine Deo !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 10:47

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 10:53

Gandul zilei , inspirat din calendarul catolic si din volumul ''De vorba cu Isus. A te ruga cu un zambet zilnic''

Pe una dintre strãzile Atenei, un fizionomist urmãrea atent chipul lui Socrate. Dupã ce l-a privit o vreme, ºi-a dat verdictul:
– Socrate este un mâncãu, un afemeiat, un beþiv, un scandalagiu ºi un mincinos.
Auzindu-l discipolii, indignaþi, se pregãteau sã-l pedepseascã pe acel ºarlatan care îndrãznea sã-l insulte pe maestrul lor. Însã Socrate îi opri spunând:
– Liniºtiþi-vã! Acest domn spune adevãrul adevãrat. Eu aº fi toate acestea ºi chiar mai rãu, dacã nu aº lupta sã nu fiu astfel.

Socrate nu s-a nãscut „Socrate”, s-a fãcut, a devenit.

Condiþiile naturale – care sunt date în fiecare – influenþeazã; ºi chiar mult. Educaþia care se primeºte, de asemenea, are mare importanþã. În schimb, cel mai mare procentaj din ceea ce suntem este munca, strãdania proprie. Ne facem. Mai mult decât „materialului” din care unul este fãcut, se datoreazã luptei ºi efortului pentru a se face ºi a se îmbunãtãþi.

A urca presupune sudoare. A coborî, a te degrada, este foarte uºor. ªi aici este valabilã vorba: „ceea ce meritã costã”.

Am capatat in ADN-ul nostru informatiile pentru a fi noi! Sa ne straduim a fi noi! Alegere placuta va doresc!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 11:03

Bucuria pe care o traim in fiecare zi ... V-ati intrebat de unde purcede ea?

Mai intrebati-va , va rog, ce face o mireasa atunci cand stie ca mirele ei este viu? Nu se bucura?

Atata timp cat Dumnezeu este si S-a facut om prin Fiul Sau Isus Cristos, care a venit din cel mai curat om Fecioara Maria, cum ar putea un copil al lui Dumnezeu sa nu se bucure zilnic? El cunoaste adevarul si iubirea divina.

Pacea fie cu noi toti!

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 12:53

De la: Musetel, la data 2016-02-13 10:12:01

Stimata administratie a platformei INTERCORP,

,, Pentru ea și pentru toți cei care, în fața unui cuvânt mai frust, se înmoaie ca o cârpițã și cad cu capul de astfalt, am transcris în limbaj academic o parte din Povestea pulei a lui Ion Creangã. Pentru cã, deși ar fi putut obține aceeași expresivitate folosind “cuvinte frumoase”, și Creangã a preferat sã foloseascã “un limbaj lipsit de eleganțã”. Un țãran nepriceput, ce sã mai discutãm… Dovada mai jos:
Amu cicã era într-un sat un þãran. ªi þãranul acela a eºit odatã în þarinã sã samene niºte pãpuºoi. ªi cum semãna el, tocmai atunci s-a nimerit sã treacã pe-acolo Hristos ºi cu Sfântul Petrea. Hristos sã nu tacã molcum ºi sã-ºi caute de drum?

– Da ce semeni acolo, om bun?, întrebã el.
– Ia, niºte pule organe sexuale masculine semãn, rãspunse þãranul cu obrãznicie.
– Pule Organe sexuale masculine ai zis cã semeni, pule organe sexuale masculine sã dea Dumnezeu sã se facã, zise Hristos, blagoslovind semãnãtura din treacãt cu amândouã mâinile, ºi apoi se tot duse în drumul sãu cu Sf. Petrea, care nu-ºi putea stãpâni mierarea de cuvintele ce auzise cã au eºit din gura lui Hristos, pentru cã niciodatã nu mai vorbise Mântuitorul aºa de buruenos vulgar.

Þãranul, dupã ce mântui de semãnat se întoarse acasã. Apoi, la vremea prãºitului a venit de a prãºit pãpuºoii dupã rânduialã ºi iar s-a întors acasã. Dar când vine la cules, ce sã vadã? În loc de pãpuºoi, de fiecare strujan erau câte trei-patru drãgãleþe de pule organe sexuale masculine, care-de-care mai îmbojorate, mai dârze ºi mai rãsbelite decalotate!…

– Ptiu! drace, iaca ce s-au ales de muncuºoara mea de toatã vara, zice þãranul, scãrpinându-se în cap ºi trântind cuºma de pãmânt cât ce putu. Asta n-am pãþit-o de când m-a fãcut mama… ‘Tu-i mațele Întreține-aș relații sexuale cu intestinele aerului! – Ei, ei! Amu ce-i de fãcut? – ‘Tu-i Întreține-aș relații sexuale cu descântecul celui cu blagoslovenia, cã pocit lipsit de frumusețe a mai fost la gurã.
ªi cum ºedea þãranul uimit, numai iacã ce trecea pe-acolo un potâng de babã o persoanã de vârsta a III-a cam strâmbã.

– Bunã-vremea, om bun, zise ea.
– Sã-mi bag introduc genunchiul în vâjoiul pârâul cui ºtiu eu, mãtuºã, zise þãranul îndrãcit întristat de nãcaz…
– Dar ce, Doamne iartã-mã eºti aºa mãscãrãgios obscen, mãi omule, zise baba femeia de vârstã înaintatã posomorâtã. Nu þi-i oarecum sã vorbeºti aºa, de faþã cu o bãtrânã ca mine?
– D-apoi cum sã mai vorbesc ºi eu, mãtuºã stimatã doamnã, când vezi cum º-a fãcut Dumnezeu râs de a ironizat Dumnezeu muncuºoara mea. Da’, la sãrãciea în care mã gãsesc, pule organe genitale masculine-mi trebuiesc mie? Uite colo pe ogor, º-apoi mai zi ºi dumneata dacã ai ce…
Când se uitã baba femeia trecutã de prima tinerețe pe ogor, îºi pune mâinile în cap rãmâne uimitã de ce vede… pule ºi iar pule penisuri și iar penisuri, belite ºi rãsbelite decalotate și ultradecalotate, în toate pãrþile.

– Vai de mine ºi de mine, nepoate! Asta încã-i una.
– Ba dac-ar fi numai una, ce þi-ar fi, mãtuºã! Dar aºa sunt sute ºi mii de mii, în cur anus sã le þii!… ‘Tu-i Fãcea-r-aș dragoste aºa ºi pe dincolo cã nu ºtiu ce sã mai fac. Îmi vine sã mã spânzur sinucid prin spânzurare, nu altceva.
– Ia las’, nepoate, zise baba persoana în vârstã uitându-se cu jale la pule penisuri… De unde ºtii c-aista nu-i un noroc de la Dumnezeu pentru dumneata?
– Norocul aista sã nu-l mai dea Dumnezeu nici duºmanilor mei, mãtuºã, dar unde s-a mai auzit o chiznovãþie extravaganțã ca asta – sã mãnânci pule membre în loc de pãpuºoi! Ia învaþã-mã ºi dumneata ce sa fac? Cãci pe mine nu mã mai ajunge capul.
Stã ea baba femeia de vârstã înaintatã oleacã pe gânduri ºi apoi zice:
– Nepoate, eu te-aº învãþa ce sã faci ca sã te desfaci de dânsele rãpede – rãpede ºi sã scoþi bani înzãcit ºi însutit decât pe pãpuºoi, dar ce mi-i da?
– Ce spui, mãtuºã distinsã doamnã? Învaþã-mã, cã þ-oiu da ce mi-i cere ºi un vrav de pule organe sexuale masculine pe deasupra…

Când a auzit baba de pule organe sexuale masculine, i-a zvâcnit inima… cãci îi curgea ochii dupã dânsele se uita la ele cu dragoste, când le vedea aºa de zdravene ºi bârzoete în erecție…
– Apoi eaca ce sã faci, nepoate: încarcã-le în car ºi le du la târg cã ai sa le vânzi ca chiperiul. Dar mânca-te-ar norocul sã te mãnânce alimenta-s-ar cu tine norocul , acum trebue sa las ruºinea laoparte ºi sã te învãþ cum ai sã înveþi pe cumpãrãtori a le întrebuinþa.
– Cã bine zici, mãtuºã stimatã doamnã, ia spune-mi, rogu-te!
– Când a fi sã le vie dor de pulã membru, s-o ºuere cum ºueri oile la strungã… ºi atunci, numai sã-þi poatã curul partea dorsalã… Iarã când s-ar sãtura de ea, sã zicã: ho! ho! haram nesãþios Înceteazã, lucru avid, obținut pe gratis. ªi atunci pe loc se moae iese din erecție ºi te descotoroseºti eliberezi de dânsa.

ªi drept dovadã, baba persoana de vârsta a III-a îºi înfãºcã o mãtrãganã un organ genital masculin, care era mai mare, de pe un strujan, ºi începe s-o pue în lucrare sã-l punã în stare de funcționare cum se cade…

Deci nu. Atunci când “autorul” vrea sã exprime ceva anume, nu o poate face în orice cuvinte, iar cele pline de eleganțã sunt, de cele mai multe ori, și cele mai puțin expresive.
De ce am adus în discuție “autorii” și literatura? Pentru cã e cel mai clar argument atunci când e vorba de expresivitatea unei limbi. Și pentru cã ei, autorii, sunt primele victime, atunci când corectitudinea politicã se depãșește pe sine și, din ceva sãnãtos pentru specia umanã, devine ceva absurd și utopic."

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 13:10

ce-ti mai place sa mananci la ,,cucuruz''....

www.simonatache.ro/2013/05/27/povestea-pulei-varianta-pentru-pre...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 13:15

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:10:25ce-ti mai place sa mananci la ,,cucuruz''....

www.simonatache.ro/2013/05/27/povestea-pulei-varianta-pentru-pre...]

asta apropo de cat esti tu de ,,cult'' si de supermegaextra prostanac.... ai impresia ca nimeni nu-ti arata adevarata fata de dobitoc si poti plagia in voie aratand cu degetu-nspre altii...tu nu, niciodata, deloc....

si ieri ai facut o gafa aruncand cu copy a lu' paste dintr-o publicatie falimentara, moarta si neingropata si punand de la tine niste ,,judecati de valoare'' care nu exista nici macar in textul original al basistilor neimbalsamati....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 13:16

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:15:50
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:10:25ce-ti mai place sa mananci la ,,cucuruz''....

asta apropo de cat esti tu de ,,cult'' si de supermegaextra prostanac.... ai impresia ca nimeni nu-ti arata adevarata fata de dobitoc si poti plagia in voie aratand cu degetu-nspre altii...tu nu, niciodata, deloc....

si ieri ai facut o gafa aruncand cu copy a lu' paste dintr-o publicatie falimentara, moarta si neingropata si punand de la tine niste ,,judecati de valoare'' care nu exista nici macar in textul original al basistilor neimbalsamati....

z-ziarul.ro/tariceanu-continua-afacerea-safi-prin-firma-intervam/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 13:22

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:16:29
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:15:50

www.intervam.com/
safi.ro/
www.foa.ro/new_page_11.htm
z-ziarul.ro/tariceanu-continua-afacerea-safi-prin-firma-intervam...]

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 14:21

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 22:00

Ba, musetel, cati mai sunteti pe forum? Voi nu intelegeti ca prin ceea ce sunteti, cei ce sunteti, ati creat un fel de forum holograma la care noi privim si ne crucim, il simtim ca pe o rezervatie de neadaptati care refuza orice este altfel decat este. Exista specialisti care te- ar putea ajuta, nu in IT.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 08:25

De la: gerard, la data 2016-02-13 22:00:37Ba, musetel, cati mai sunteti pe forum? Voi nu intelegeti ca prin ceea ce sunteti, cei ce sunteti, ati creat un fel de forum holograma la care noi privim si ne crucim, il simtim ca pe o rezervatie de neadaptati care refuza orice este altfel decat este. Exista specialisti care te- ar putea ajuta, nu in IT.

Iarta-i greselile si izbaveste-o de cel rau(Iisus). Asa e ea nu intelege decat ceea ce vede, pentru ea mereu exista o singura varianta, asa a invatat sa gandeasca. Ea nu a inteles mesajul tau, de ce ai modificat textul ei, bine ca nu ti-a spus ca o plagiezi.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 08:36

O lume plina de re- tarzi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 09:10

De la: Polixenia, la data 2016-02-14 08:25:22
De la: gerard, la data 2016-02-13 22:00:37Ba, musetel, cati mai sunteti pe forum? Voi nu intelegeti ca prin ceea ce sunteti, cei ce sunteti, ati creat un fel de forum holograma la care noi privim si ne crucim, il simtim ca pe o rezervatie de neadaptati care refuza orice este altfel decat este. Exista specialisti care te- ar putea ajuta, nu in IT.

Iarta-i greselile si izbaveste-o de cel rau(Iisus). Asa e ea nu intelege decat ceea ce vede, pentru ea mereu exista o singura varianta, asa a invatat sa gandeasca. Ea nu a inteles mesajul tau, de ce ai modificat textul ei, bine ca nu ti-a spus ca o plagiezi.

ups, Polixenia, draga mea !
daca zici ca ea nu intelege decit ceea ce vede, inseamna ca-i confirmi realismul si pragmatismul , ceea ce tocmai asta reprosati voi, ateii, credinciosilor : ca vad ceea ce nu e ! ....asa ziceti voi si e ca si cum un ORB decreteaza ca toti ailalti sunt nebuni ptr. ca vad ceea ce el nu vede !
si, asaaaa, ca chestie : nu-i mai intelept din partea voastra sa acceptati diversitatea omeneasca , daca tot va considerati- voi pe voi- superiori ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 09:28

Gerard draga, nu se poate sa nu-ti gasesti si tu - adaptat fiind - o REZERVATIE pe masura nevoilor tale de comunicare, ca doar sunt site.uri ptr. toate gusturile si capacitatile cognitive, "holograma " fidela a celor care le frecventeaza !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 10:31

De la: gerard, la data 2016-02-13 01:45:23
De la: Musetel, la data 2016-02-12 11:03:24Bucuria pe care o traim in fiecare zi ... V-ati intrebat de unde purcede ea?

Mai intrebati-va , va rog, ce face o mireasa atunci cand stie ca mirele ei este viu? Nu se bucura?

Atata timp cat Dumnezeu este si S-a facut om prin Fiul Sau Isus Cristos, care a venit din cel mai curat om Fecioara Maria, cum ar putea un copil al lui Dumnezeu sa nu se bucure zilnic? El cunoaste adevarul si iubirea divina.

Pacea fie cu noi toti!

Asta am spus EU!

Incultura si ignoranta unor utilizatori SI aici perzenti, face ca adevarul sa fie denaturat, transformat.

Astfel de inculti , precum Polixenia, Gerard, Hakon, 7993, nu numai ca deformeaza adevarul, dar il si transmit deformat VOLUNTAR.

Nicio problema, exista metode de clarificare a acestei situatii.

Exista procedura de plangere penala impotriva oricarei persoane, indiferent ca se ascunde cica sub anonimatul unui nickname, ignorand ca nu este anonim. IP-ul persoanei respective, in cazul existentei unei plangeri penale efectuate de o anumita persoana hartuita CHIAR SI IN LUMEA VIRTUALA, IN SPATII DE SOCIALIZARE samd, administratia forumului are obligatia de a prezenta IP-ul POLITIEI. Deci, in 24 de ore, toc-toc-toc! Cine va fi la usa? POLITIA! Iar persoana care a adus vatamari inclusiv MORALE, VERBALE samd va fi incatusata si inclusiv incarcerata pana la o perioada de 7 ani!Evident ca unii isi vor pierde serviciile, nu-i asa colegi de forum care postati de la locul de munca si automat incriminati angajatorul?

Ce ziceti, ce planuri vreti a va face pentru urmatorii 7 ani?

Comunicati pasnic sau facem plangerea penala COLECTIV! Nu sunt doar eu vizata de unele persoane care frecventeaza acest forum!

Pacea fie cu noi toti!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 10:47

Daca tot a fost adusa pe masa de discutii Cartea Supusilor Musulmani, CORANUL, va voi spune in continuare mai multe adevaruri pe care unii veti prefera a le ignora in continuare si , precum niste fiare, a le combate, evident. Fiecare este responsabil de actele sale. Nu uitati ca firele capului la toti ne sunt numarate. Ne nastem, traim si apoi plecam. Destinatia finala, indiferent ca este Gheena ori este Raiul, ramane la propria alegere!

Fie ca Pacea si Iubirea Divina sa fie cu noi toti, indiferent ca il numiti pe Dumnezeu Allah, Dieu, God samd! Dumnezeu ESTE UNUL SINGUR! Iar atata vreme cat noi, oamenii, creatiile Sale, nu uitam ca IN GOD WE TRUST, ca avem o credinta comuna in unul si acelasi DUMNEZEU, ca alegem a face BINELE mereu, vom avea parte de cele promise!

Nihil sine Deo!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuvantul Cartii Sfinte
Mergi la: