Info
x
Cuvantul cartii sfinte
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 10:59
Exista in Coran un appel la intelegere intre crestini si musulmani (supusi):
64. ,,Spune: O, voi, oamenii Scripturii,veniti la un cuvant comun intre noi si voi: sa nu-l adoram decat pe Allah/Dumnezeu, sa nu-l asociem cu nimic, sa nu ne luam unii pe altii drept dumnezei, in afara de Dumnezeu/Allah. Apoi, daca ei vor intoarce spatele,spuneti-le: Marturisiti cel putin ca noi suntem supusi.'' (Coran 3:64) Cat timp CUVANTUL lui Dumnezeu (Allah, God, Dieu...) este, din partea mea are cate o floare, simbol al vietii lui Dumnezeu! Coranul a fost inspirat de Arhanghelul Gabriel profetului Mohhamed. Profetul nu stia sa citeasca. A invatat de la Gabriel, cu ingaduinta lui Dumnezeu/Allah. Mohammed, ne mai marturisesc credinciosii, supusii musulmani, a trait dupa ce Isus Cristos S-a suit la Cer. Ei il cunosc atat pe Isus Cristos cat si pe Fecioara Maria. Spre deosebire de Biblia crestina, in Coran, Fecioara Maria are dedicat un capitol intitulat Maryam. Intreband pe musulmani, pe cei credinciosi si buni ma refer, veti fi surprinsi de ceea caa va vor relata. Coranul este scris de catre Mohhamed, da. Profetul este inhumat pe pamant, da. Deci ramasitele sale umane exista inhumate aici pe pamant. Insa Isus Cristos este viu! Maryam este vie! Trupurile Sale au fost luate sus la allah/Dumnezeu! Dragii mei, dragele mele, cautati adevarul si acesta va va face liberi! Pacea cu noi toti! Nihil sine Deo!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 15:12
Interesant ! si eu ti-am dat acest sfat si nu l-ai urmat nicicum si urmarile se vad zi de zi, caci esti din ce in ce mai " deranjat " !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 17:15
De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-15 16:50:32De la: __Ha4KoN_, la data 2016-02-15 16:34:37tu, babaciune lumpenstalinista infecta, sa dai sfaturi lui fii-tu sa-si caute si el un job, fluiera, dar fluiera a paguba ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:42
Cartea intelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah:
''Faþa veselã este semn cã inima întru cele bune petrece; iar aflarea înþelepciunii cere cugetare cu ostenealã. '' Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:46
Continui cu Intelepciunile lui Isus, fiul lui Sirah:
''28. Din toatã inima cinsteºte pe tatãl tãu ºi nu uita niciodatã durerile mamei tale. 29. Adu-þi aminte cã ei þi-au dat viaþa; ce le vei da tu în schimb pentru ceea ce au fãcut ei pentru tine? '' Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:50
''34. ªi celui sãrac întinde-i mâna ta, ca binecuvântarea ta sã fie desãvârºitã.
35. Dãrnicia ta sã atingã pe toþi cei în viarã ºi chiar morþilor fã-le parte de dãrnicia ta. 36. Nu te întoarce de la cei ce plâng, ºi întristeazã-te cu cei întristaþi. 37. Nu te teme a cerceta pe bolnavi cã pentru aceste fapte vei câºtiga iubirea. 38. În tot ce faci adu-þi aminte de sfârºitul tãu ºi nu vei pãcãtui niciodatã. '' Intelepciunea lui Isus , fiul lui Sirah. Ma gandeam ce vrea sa spuna: '' Dãrnicia ta sã atingã pe toþi cei în viatã ºi chiar morþilor fã-le parte de dãrnicia ta.''? Cum putem sa le facem parte celor morti de darnicia noastra? Rugandu-ne pentru ei, pentru ca sufletele lor sa ajunga in Lumina lui Dumnezeu. Rugandu-ne pentru cei viisi pentru cei morti inseamna a fi darnici fata de ei toti. Pacea fie cu noi toti! Nihil sine Deo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:53
Voi termina ' pentru azi, cu Capitolul 23 din Intelepciunile lui Isus:
Capitolul 23 1. Doamne, Pãrintele ºi Stãpânul vieþii mele, nu mã lãsa sã mã ducã gura mea cum va vrea ea ºi nu îngãdui sã alunec din pricina ei! 2. Cine va pune peste cugetul meu bãtãi? ªi peste inima mea învãþãtura înþelepciunii? Ca rãtãcirile mele sã nu fie cruþate ºi sã nu fie îngãduite pãcatele? 3. Ca greºelile mele sã nu se înmulþeascã ºi pãcatele mele sã nu sporeascã ºi sã nu cad în mâinile potrivnicilor mei ºi sã nu se bucure de aceasta vrãjmaºul meu? 4. Doamne, Pãrintele ºi Dumnezeul vieþii mele! Înãlþarea ochilor nu-mi da, ºi pofta întoarce-o de la mine. 5. Pofta pântecelui ºi a împreunãrii trupului sã nu mã cuprindã ºi duhului celui fãrã de ruºine sã nu mã dai. 6. Învãþãtura gurii auziþi, fiilor; pe aceasta cine o va pãzi nu va cãdea prins. 7. Din vorbele sale se va prinde pãcãtosul; ocãrâtorul ºi trufaºul vor pieri la fel. 8. A jura nu-þi învãþa gura ºi a numi pe Cel Sfânt nu te obiºnui. 9. Cã precum sluga, care adeseori se cerceteazã, multe bãtãi ia, aºa ºi cel care jurã ºi pururea numeºte pe Cel Sfânt, de pãcat nu se va curãþi. 10. Bãrbatul care jurã mult se va umple de fãrãdelege ºi nu se va depãrta de casa lui biciul. 11. De va greºi, pãcatul lui asupra lui va fi, ºi de nu va fi cu luare aminte îndoit greºeºte. 12. ªi de a jurat în deºert, nu se va îndrepta, cã se va umple de rele casa lui. 13. Este grai care este deopotrivã cu moartea; sã nu se afle acesta întru moºtenirea lui Iacov. 14. Cã de la cei binecredincioºi toate acestea se vor depãrta ºi în pãcate ei nu se vor tãvãli. 15. Cu vorba cea fãrã de cumpãtare nu-þi obiºnui gura, cã întru aceea este cuvântul pãcatului. 16. Adu-þi aminte de tatãl tãu ºi de mama ta, când ºezi în mijlocul celor mari, 17. Ca nu cumva sã uiþi de tine în fala lor, casã nu te porþi ca un prost, 18. Aºa încât sã vrei sã nu te fi nãscut ºi sã-þi blestemi ziua naºterii tale. 19. Omul care se obiºnuieºte cu cuvinte de sudalmã, în toate zilele sale, nu se va înþelepþi. 20. Douã feluri de oameni înmulþesc pãcatele, ºi al treilea aduce urgie: 21. Sufletul fierbinte ca focul arzãtor, care nu se stinge pânã ce nu se potoleºte; 22. Omul care pofteºte în trupul cãrnii sale ºi nu va înceta, pânã nu va aþâþa foc; 23. Pentru desfrânat toatã pâinea este dulce, nu va înceta pânã la sfârºit. 24. Omul care pãcãtuieºte în patul sãu ºi zice în inima sa: Cine mã vede? 25. Întuneric este împrejurul meu, pereþii mã acoperã ºi nimeni nu mã vede, pentru ce mã sfiesc? 26. Pãcatele mele nu le va pomeni Cel Preaînalt. Astfel el se teme numai de ochii oamenilor. 27. ªi nu ºtie cã ochii Domnului de zece mii de ori sunt mai luminoºi decât soarele ºi privesc la toate cãile oamenilor ºi vãd toate pãrþile cele ascunse. 28. Mai înainte de a se fi fãcut, toate sunt cunoscute Lui; aºa ºi dupã ce s-au sãvârºit. 29. Unul ca acesta în uliþele cetãþii se va pedepsi ºi unde n-a gândit se va prinde. 30. Aºa ºi femeia care-ºi lasã bãrbatul ºi face moºtenitor din strãini. 31. Cã întâi legea Domnului a cãlcat, al doilea bãrbatului sãu a greºit, al treilea întru desfrâu s-a desfrânat, ºi cu bãrbat strãin a fãcut copii. 32. Aceasta la adunare se va aduce, ºi pentru fiii ei pedeapsã va fi. 33. Nu vor spori cu rãdãcina fiii ei, ºi ramurile ei nu vor da rod. 34. Va rãmâne întru blestem pomenirea ei ºi ocara ei nu se va ºterge. 35. ªi vor cunoaºte cei rãmaºi cã nimic nu este mai bun decât frica Domnului ºi nimic nu este mai dulce decât a þine poruncile Domnului. 36. Cinste mare este a urma pe Dumnezeu, cã lungimea zilelor vei lua de la El. Cuvantul Domnului! Pacea sa fie peste noi toti!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 10:44
Ceremoniile de cãsãtorie religioasã între membrii unuia dintre cele mai ciudate auto-denumite culte din lume, Biserica Monstrului Zburãtor din Spaghete, sunt acum recunoscute din punct de vedere legal în Noua Zeelandã, relateazã ABC News. Liderul din Noua Zeelandã al cultului, Karen Martyn, a fost prima persoanã care a primit statutul de preot care poate oficia cununii din punct de vedere legal sau „ministeroni”, cum a fost intitulatã poziþia de membrii cultului. Cultul Monstrului Zburãtor de Spaghete a început mai mult ca o miºcare satiricã la adresa religiilor tradiþionale ºi a cultelor derivate din acestea, aderenþii lui fiind denumiþi „pastafarieni” ºi slujind, mai mult simbolic, zeul cu acelaºi nume. Principiul urmat de enoriaºii pastafarieni este acela cã „existenþa unui zeu fãcut din spaghete ºi chiftele este la fel de probabilã ca al celorlalte deitãþi venerate în lume”. Cu toate acestea, membrii cultului nu se considerã o miºcare de parodie, conform dr. Martyn: „Religia noastrã nu are o dogmã”, explicã ea, „aceasta este una dintre regulile noastre. Ai dreptul sã râzi de noi de noi deoarece chiar credem cã toate religiile ar trebui supuse analizei ºi umorului. ªi ele ar trebuie sã militeze pentru binele mai mare – nu pentru lucruri care dezbinã oamenii, comunitãþile sau chiar învrãjbesc semenii.” Biserica Monstrului Zburãtor de Spaghete este recunoscutã oficial drept cult religios, deocamdatã, în Olanda, Polonia ºi Noua Zeelandã. Conform Constituþiei Noii Zeelande, orice grup care „menþine sau promoveazã idei sau convingeri religioase, filozofice sau umanitare” poate obþine dreptul de a oficia ceremonii de cãsãtorie recunoscute din punct de vedere legal. Printre grupurile cãrora li s-a recunoscut aceste drept deja se numãrã druizii sau aderenþii Wicca – un cult religios modern inspirat din vrãjitoria pãgânã.
|
|
|
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 18:40
De la: gerard, la data 2016-03-01 10:44:59Ceremoniile de cãsãtorie religioasã între membrii unuia dintre cele mai ciudate auto-denumite culte din lume, Biserica Monstrului Zburãtor din Spaghete, sunt acum recunoscute din punct de vedere legal în Noua Zeelandã, relateazã ABC News. Liderul din Noua Zeelandã al cultului, Karen Martyn, a fost prima persoanã care a primit statutul de preot care poate oficia cununii din punct de vedere legal sau „ministeroni”, cum a fost intitulatã poziþia de membrii cultului. Cultul Monstrului Zburãtor de Spaghete a început mai mult ca o miºcare satiricã la adresa religiilor tradiþionale ºi a cultelor derivate din acestea, aderenþii lui fiind denumiþi „pastafarieni” ºi slujind, mai mult simbolic, zeul cu acelaºi nume. Principiul urmat de enoriaºii pastafarieni este acela cã „existenþa unui zeu fãcut din spaghete ºi chiftele este la fel de probabilã ca al celorlalte deitãþi venerate în lume”. Cu toate acestea, membrii cultului nu se considerã o miºcare de parodie, conform dr. Martyn: „Religia noastrã nu are o dogmã”, explicã ea, „aceasta este una dintre regulile noastre. Ai dreptul sã râzi de noi de noi deoarece chiar credem cã toate religiile ar trebui supuse analizei ºi umorului. ªi ele ar trebuie sã militeze pentru binele mai mare – nu pentru lucruri care dezbinã oamenii, comunitãþile sau chiar învrãjbesc semenii.” Biserica Monstrului Zburãtor de Spaghete este recunoscutã oficial drept cult religios, deocamdatã, în Olanda, Polonia ºi Noua Zeelandã. Conform Constituþiei Noii Zeelande, orice grup care „menþine sau promoveazã idei sau convingeri religioase, filozofice sau umanitare” poate obþine dreptul de a oficia ceremonii de cãsãtorie recunoscute din punct de vedere legal. Printre grupurile cãrora li s-a recunoscut aceste drept deja se numãrã druizii sau aderenþii Wicca – un cult religios modern inspirat din vrãjitoria pãgânã. Bravo, Geraldutzule ! Ai reusit performanta unui big, big Titlul topicului este CUVANTUL CARTII SFINTE, ficior de plai padure ! Fugi si te culca pe alt topic cu vantul prin plete, did i make myself clear enough ? PA, PA ! Uita sa imi mai scrii ! Bafta pe unde mergi !
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 01:18
De la: Edelweis, la data 2016-03-01 18:40:59De la: gerard, la data 2016-03-01 10:44:59Ceremoniile de cãsãtorie religioasã între membrii unuia dintre cele mai ciudate auto-denumite culte din lume, Biserica Monstrului Zburãtor din Spaghete, sunt acum recunoscute din punct de vedere legal în Noua Zeelandã, relateazã ABC News. Liderul din Noua Zeelandã al cultului, Karen Martyn, a fost prima persoanã care a primit statutul de preot care poate oficia cununii din punct de vedere legal sau „ministeroni”, cum a fost intitulatã poziþia de membrii cultului. Cultul Monstrului Zburãtor de Spaghete a început mai mult ca o miºcare satiricã la adresa religiilor tradiþionale ºi a cultelor derivate din acestea, aderenþii lui fiind denumiþi „pastafarieni” ºi slujind, mai mult simbolic, zeul cu acelaºi nume. Principiul urmat de enoriaºii pastafarieni este acela cã „existenþa unui zeu fãcut din spaghete ºi chiftele este la fel de probabilã ca al celorlalte deitãþi venerate în lume”. Cu toate acestea, membrii cultului nu se considerã o miºcare de parodie, conform dr. Martyn: „Religia noastrã nu are o dogmã”, explicã ea, „aceasta este una dintre regulile noastre. Ai dreptul sã râzi de noi de noi deoarece chiar credem cã toate religiile ar trebui supuse analizei ºi umorului. ªi ele ar trebuie sã militeze pentru binele mai mare – nu pentru lucruri care dezbinã oamenii, comunitãþile sau chiar învrãjbesc semenii.” Biserica Monstrului Zburãtor de Spaghete este recunoscutã oficial drept cult religios, deocamdatã, în Olanda, Polonia ºi Noua Zeelandã. Conform Constituþiei Noii Zeelande, orice grup care „menþine sau promoveazã idei sau convingeri religioase, filozofice sau umanitare” poate obþine dreptul de a oficia ceremonii de cãsãtorie recunoscute din punct de vedere legal. Printre grupurile cãrora li s-a recunoscut aceste drept deja se numãrã druizii sau aderenþii Wicca – un cult religios modern inspirat din vrãjitoria pãgânã. Esti purtator de cuvant sau doar ai cazut ca musca-n lapte? Daca nu stii sa intelegi angajeaza-te la o stana! Care-i cartea aia sfanta? De cand doar o singura carte poate explica universul, poate explica un ''creator'' facator de oameni din LUT si tot ceea ce morala se numeste! Si macar de-ar citi crestinul cartea si de-ar intelege ceea ce de fapt ar trebui sa inteleaga ca cel ce este de fapt NU este! Naivilor!
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:13
Din ISAIA
,capitolul 9 , citire si scriere :Poporul care locuia intru intuneric va vedea lumina mare si voi, cei ce locuiati in latura umbrei mortii, lumina va straluci peste voi. Tu vei inmulti poporul si vei spori bucuria lui. El se va veseli inaintea Ta, cum se bucura oamenii in timpul secerisului si se veselesc la impartirea prazilor. Caci jugul ce-l apasa, si toiagul ce-l loveste, si nuiaua ce-l asupreste, Tu le vei sfarama ca in zilele lui Madian. Incaltamintea cea zgomotoasa de om razboinic si haina cea stropita de sange vor fi aruncate in foc si mistuite in flacari! Caci PRUNC S-a nascut noua, un FIU S-a dat noua, a Carui stapanire epe umarul Lui, si se cheama numele Lui : INGER DE MARE SFAT, SFETNIC MINUNAT, DUMNEZEU TARE, BIRUITOR, DOMN AL PACII, PARINTE al veacului ce va sa fie! Si mare va fi stapanirea Lui si Pacea Lui nu va avea hotar. Va imparati pe tronul si peste imparatia lui David, ca s-o intareasca si s-o intemeieze prin judecata si prin dreptate, de acum si pana-n veac. Râvna Domnului Savaot va face asta ! CUVANT va trimite Domnul peste Iacov, si el sa va pogorî peste Israel... .... ca sa stie tot poporul..... ..... Dar poporul nu se va intoarce la Cel care il lovise si nu va cauta pe Domnul Savaot. .... Am redat din Isaia, Cuvantul Domnului ! Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 09:29
Poate citez si eu din cartea-mi sfanta cu mituri si povesti ca si cele pe care le vanturi matale p-aci!
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:07
De la: gerard, la data 2016-03-03 09:29:31Poate citez si eu din cartea-mi sfanta cu mituri si povesti ca si cele pe care le vanturi matale p-aci! Gerard... eu nu iti sunt dusman! Poti tu percepe asta? Sezi linistit colea la o lectura. Eu iti voi citi din carti sfinte si iti voi reda din memorie de asemenea despre cele ce stiu eu. Tu, dragulmeu Gerard, te rog sa ramai OM. Batem palma? Stii ce te mai rog, dragul meu Gerard, fii tu, cel care ai fost lasat sa fii ! Asculta si gandeste, te rog! Nu lasa sa fii dezbinat in tine insuti, inlauntrul tau, ca apoi ce va tine din ceea ce vei atinge tu, fie prin grai, fie faptic, fie mental? Ar fi pacat sa cazi , Gerard! Gerard, Dumnezeu exista ! Si nu iti este dusman,Gerard ! Poti tu a percepe asta? Poti tu pur si simplu sa fii ? Atunci fii! Pentru ca te asigur ca esti ! Facem PACE, Gerard ? PS Nu demonstra, te rog, ca cei ce au mai ramas pe acest forumulet sunt doar ... cum ai si zis matale? Iluzii? Nu, Gerard, noi suntem ! OAmeni pana in ultima clipa a vietii acesteia! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:09
De la: gerard, la data 2016-03-03 09:29:31Poate citez si eu din cartea-mi sfanta cu mituri si povesti ca si cele pe care le vanturi matale p-aci! Reusesti a ma face sa si zambesc! A propos: io zvantur sau io vantur pe aici? Ce crezi tu, Gerard?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:13
,,Cine nu este cu mine, este impotriva mea!'' Isus Cristos
Cel ce reuseste a face pace inlauntrul sau, face-va pace si in afara sa. Insa cel care lasa ca dezordinea sa il stapanesca, permite ca dezechilibrul sa se exprime in locul sau, pierde. Ce pierde? Gerard, ce pierdem de fiecare data cand aruncam cu cuvintele dure, urate, nedemne de un om rational? Te citesc si vreau sa ramanem oameni !
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:14
Hakon? Ce pierdem cand aruncam cu cuvintele negative nedemne de configuratia bruta a OMULUI RATIONAL ?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:16
Black, dragul meu Black... Ce piedem, domnule Black , de fiecare data cand aruncam cu cuvintele nedemne de rangul de OM RATIONAL ?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:17
Gabriela, draga mea Gabi... Ce pierdem cu fiecare cuvant negativ aruncat in eter ? Ce ne atragem cu acelasi cuvant negativ pus in circulatie ?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:18
Florine, draga Florine, ce pierdem ori de cate ori ne lasam condusi de dezechilibru si ne exteriorizam prin violenta, lansand in eter undele negative ?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 11:29
Ma retrag, dragi oameni dragi ! Eu nu va sunt dusman. Astfel ca nu reusesc a va procesa ura, inversunarea, samanta de cearta perpetuua, refuzul de comunicare pasnica. In 4 ani nu ati reusit sa descifrati asta? Trebuia sa fi fost eu mai explicita? Oricum nu mai conteaza! Important este sa va fie voua bine. Iar daca prezenta mea pe acest forum va determina sa va razboiti in continuare, cea mai intelepta decizie este sa va las eu in pace.
Nu intentionez sa ma aventurez in procese inutile. Si stiti pentru ce? Timpul mi-e pretios si voi sunteti oameni supusi greselii. Exact ca si mine! Daca eu va iert, pot sa plec cu fruntea sus si cu constiinta curata ca cel putin eu nu va cauzez rau. Astfel ma eliberez de tot raul pe care diferiti useri ai acestui forum mi l-au cauzat in cei 4 ani cat v-am pasit alaturi. Cu drag! Ramaneti cu bine! PS Gabriela, draga mea, ultimul meu emsaj este pentru tine : Mytcor era un om credincios. In spusele domniei sale am putut citi ca nu vroia sa arda in flacarile iadului. Ceea ce nu poate fi vorba de Hakon, care mentine flacarile iadului aprinse. Dumneata si Black sunteti doua persoane distincte si distinse! In voi doi exista CREDINTA! Sa o fructificati, va rog! Cu drag! Aleea jacta est! Nec jactantia, nec metu ! Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti , impreuna cu toti ai nostri ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 13:19
Musetico , cu riscul de a te supara iar , iti spun ca delirul tau mistic este tot mai accentuat si , spre binele tau , ar trebui sa consulti macar un psiholog daca nu chiar psihiatru ,care sa te aduca un pic cu picioarele pe pamant .
Repet , spre binele tau ... |
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 13:34
Esti exemplul cel mai elocvent de ceea ce poate face cartea aia pe care o numesti tu "sfanta " dintr-un habotnic religios . Te-a rupt cu totul de realitate .
No offence , pari ratacita rau , si nu chiar prin gradina botanica . |
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 14:05
De la: Edelweis, la data 2016-03-03 11:29:04Ma retrag, dragi oameni dragi ! Eu nu va sunt dusman. Astfel ca nu reusesc a va procesa ura, inversunarea, samanta de cearta perpetuua, refuzul de comunicare pasnica. In 4 ani nu ati reusit sa descifrati asta? Trebuia sa fi fost eu mai explicita? Oricum nu mai conteaza! Important este sa va fie voua bine. Iar daca prezenta mea pe acest forum va determina sa va razboiti in continuare, cea mai intelepta decizie este sa va las eu in pace. Musetelule drag, Mytcor s-a prabusit de pe Scara , chiar sub ochii nostri , in timp ce dialogam intre noi ....la un moment dat, postarile lui s-au schimbat , devenind tot mai rele si l-am si intrebat de nu stiu cite ori : CE S-a Intimplat cu el , atit de rau ? dar, n-a raspuns....a disparut un pic, apoi a revenit sub N infatisari, iar comentariile lui au fost din ce in ce mai rele, mai debusolate.... poate ca-ti mai aduci aminte ca asa a fost si este in continuare ! P.S te iubesc, Musetelule si nu vreau sa te ranesc , dar trebuie sa-ti atrag atentia ca ai intrat intro criza mistica si nu-i a buna ! fa ceva , te rog !
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 14:52
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 13:34:05Esti exemplul cel mai elocvent de ceea ce poate face cartea aia pe care o numesti tu "sfanta " dintr-un habotnic religios . Te-a rupt cu totul de realitate . nope! genom degradat, materie de proasta calitate manipulata si imbecilizata de pochi slinosi sau ordinarii sarlatani. insa, ce-o simti, virtuala Joiana baligoasa, scorojitei vacarene nesimtitie, frantuzii tocmai ce i-a arestat pe Bivolinul care i-a fost guru, pe ala care a reusit s-o integreze pe baligoasta Vacarena nesimtita stulta, in balegarul miasmat si in prostia absoluta! www.youtube.com/embed/wpDm2vzRuG8 ofof-of! |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:13
De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 13:34:05Esti exemplul cel mai elocvent de ceea ce poate face cartea aia pe care o numesti tu "sfanta " dintr-un habotnic religios . Te-a rupt cu totul de realitate . vaiiii...da' frumos mai vorbesti de tanti macoveaica.... sa-ti fie rusine pudel neintarcat....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:14
Mytcore- Mytcore.... ce te mai maninca....
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 15:33
De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23 Printr-un entenglement cuantic , guru Bivolaru ii va ajuta pe membri sai sa se integreze in absolut chiar dc. l-au incarcerat frantzujii Chiar asa , @Gabi , nu esti suparata pe Basescu ca l-au arestat pe Bivolaru ?
|
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:07
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 15:33:27De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23 vorbesti serios, madam ? daca intelegi lb. franceza, inseamna ca esti- neaparat- francez ? ce chestii spui si tu, de ma si mir cum niste oameni atit de destepti ca voi , nu intelegeti mai nimic s'o dati de toti peretii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:07
De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 15:33:27De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23 nu poa' sa-i materializeze o cheie franceza pentru a-i defereca reala celula frantuzita in care e priponit Bivolinul, dar se va straduii! Evident, base-i vnovatul si principalul tartor care i-a determinat pe hexagnali sa-l priponeasca pe Pipi Guru' bivolin. |
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:11
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 16:07:34De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 15:33:27De la: _H44KON_, la data 2016-03-03 14:52:23 ...pardon , entanglement quantum poi ce sa zic , zic de guru Gregorian Bivolaru , la A3 nu se mai transmite de cand isi muta sediul ? |
|
|
|

Interesant ! si eu ti-am dat acest sfat si nu l-ai urmat nicicum si urmarile se vad zi de zi, caci esti din ce in ce mai " deranjat " !
iar fluierasi in biserica...???
Mytcore- Mytcore.... ce te mai maninca....
, guru Bivolaru ii va ajuta pe membri sai sa se integreze in absolut chiar dc. l-au incarcerat frantzujii