back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuvantul cartii sfinte

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:42

''Daca fata nu s-a gasit fecioara sa fie ucisa cu pietre''.(Deuterom).

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:43

Lectie de Astronomie, de pe vremea cand soarele se ''misca''in jurul pamantului: ''Opreste-te soare asupra Gabaonului...soarele s-a oprit in mijlocul cerului si nu s-a grabit sa apuna o zi intreaga".(Iosua).

Raporteaza abuz de limbaj
Polixenia

2831 mesaje

Pentru elevii de clasa I : ''Cand a ajuns acasa a luat un cutit, a apucat pe tiitoarea lui si a taiat-o madular cu madular in 12 bucati"(Judecatorii).

Polixenia

2831 mesaje

"Domnul a trimis ciuma...au murit 70.000 de oameni din popor''.(Samuel).

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:44

Elisei proorocul a ucis cu ajutorul Domnului 42 de copii deoarece au ras de el. (Imparati").

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:44

''Copiii lui Israel au omorat sirienilor 150.000 de oameni intr-o zi''.(Imparati).

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:45

"In noaptea aceea a iesit ingerul domnului si a omorat in tabara Asirienilor 185.000 de oameni".(Imparatii).

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:46

Cele de mai sus sunt principiile de baza ale credintei crestine''?

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:47

Vechiul Testament este un manual al crimei din care Biserica crestina s-a inspirat in primii 1.000 de ani pentru a asasina milioane de oameni si incepand cu anul 1054 a fost un ''model'' pentru Biserica....catolica(cruciade, razboaie religioase, Inchizitia, crestinarea fortata, arderea pe rug a vrajitoarelor, ''ereticilor'', ''paganilor'' si oamenilor care gandeau).

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 11:24

''Candela palpaie in imensa odaie,
Ceara cea alba se prelinge spre infinit,
Domnul isi cauta din nou printre noi straie,
Biserica-i verde, preotul a amutit.

....................................................

Razboinici ai lumii fi-vor din nou dezarmati,
Din templurile sfinte zbura-vor miseii,
Copii ai bisericii verzi, din nou adunati,
Imblanzi-vor in salbaticie toti leii.''

Imi apartin. Imi permit sa repet, citand:

''Razboinici ai lumii fi-vor din nou dezarmati,
Din templurile sfinte zbura-vor miseii,
Copii ai bisericii verzi, din nou adunati,
Imblanzi-vor in salbaticie toti leii.''

Binecuvantat este cel ce vine in numele Domnului nostru Dumnezeu !

In numele cui vii, Polixenia ? Fii binecuvantat, suflete !

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 11:30

De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:42:17''Daca fata nu s-a gasit fecioara sa fie ucisa cu pietre''.(Deuterom).

Spune-en ce a zis Isus Cristos cand femeia adultera a venit sa I se caiasca? Hmm? Ce a spus Domnul nostru, Isus Cristos? ''Du-te, femeie, si nu mai pacatui!'' Domnul nostru, Isus Cristos, Care, evident ca tu trebuie sa stii, ne-a lasat Cuvintele Sale, dintre care cele mai multe SCRISE sunt in NOUL TESTAMENT, care este tocmai o IMBUNATATIRE a unor legi trecute ADAPTATE la LUMEA SIMPLA pe care Dumnezeu o iubeste si o va iubi in veci!

A propos , azi este sarbatorit Santul Apostol Saul/Paul/Pavel.

Polixenia, ieri fu sarbatorita Sfanta XENIA de catre biserica ortodoxa, draga suflete!

Stii tu, draga Polixenia, cine fu Saul/Paul/Pavel? Te citim, cu drag....

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 11:48

Saul era spaima crestinilor. El avea un singur tel, sa omoare orice om era crestin, de pe toata suprafata pamantului. Persecuta biserica de la Ierusalem.

Intr-una din misiunile sale habotnice, obsesive, manat de a sa nebunie intunecata, Saul este dezarmat total. Se indrepta spre Damas. O lumina puternica se coborâ din Cer si il facu una cu pamantul. O voce i-a spus: ''De ce ma prigonesti, Saule?''

A fost vocea Domnului nostru, Isus Cristos. Care, ulterior I-a spus sa se ridice de la pamant si sa faca ceea ce va trebui sa faca pe viitor. Astfel, dupa o perioada in care Saul se izoleaza efectiv de lume, luandu-si timpul necesar de a se regasi el pe sine insusi, renunta la numele de SAUL care se traduce, semnifica DESIRE/A DORI, merge sa se boteze si devinePAUL/PAVEL. Ura sa devine iubire si ne-o lasa marturie in insesi scrierile sale atat de dragi si mie: EPISTOLELE SFANTULUI PAUL/PAVEL.

Deci, in aceasta zi pauliana, va prezint toate gandurile mele bune, invitandu-va sa va opriti efectiv o clipa din drumul cotidian pentru a reflecta asupra coexistentei binelui si raului.

O zi minunata, in care binele sa domine. Iubirea va salva lumea, nu prejudecatile de n luat de cate k! Nihil sine Deo!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:00

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:38

De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:47:25Vechiul Testament este un manual al crimei din care Biserica crestina s-a inspirat in primii 1.000 de ani pentru a asasina milioane de oameni si incepand cu anul 1054 a fost un ''model'' pentru Biserica....catolica(cruciade, razboaie religioase, Inchizitia, crestinarea fortata, arderea pe rug a vrajitoarelor, ''ereticilor'', ''paganilor'' si oamenilor care gandeau).

ai isterizat-o !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 14:13

De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:47:25Vechiul Testament este un manual al crimei din care Biserica crestina s-a inspirat in primii 1.000 de ani pentru a asasina milioane de oameni si incepand cu anul 1054 a fost un ''model'' pentru Biserica....catolica(cruciade, razboaie religioase, Inchizitia, crestinarea fortata, arderea pe rug a vrajitoarelor, ''ereticilor'', ''paganilor'' si oamenilor care gandeau).

L-ai citit? Eu nu prea cred.
Biserica creștina este una iar oamenii care o slujesc in straie preoțești sunt alta.
Tot ei,oamenii au nascocit inchiziția,razboaiele,etc nu Vechiul ori Noul Testament.
Interpretarea lui a fost facuta dupa interesele preoțimii așa cum actuala noastra clasa preoțeasca și ma refer la cei trecuți de 50 de ani au fost și sunt in majoritate ofițeri acoperiți ai anumitor servicii.
Foarte mulți cetațeni au avut mullt de tras datorita faptului ca s-au spovedit acestor satane infiltrate in Biserica Ortodoxa Romana.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 20:14

De la: Musetel, la data 2016-01-25 11:30:43
De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:42:17''Daca fata nu s-a gasit fecioara sa fie ucisa cu pietre''.(Deuterom).

Spune-en ce a zis Isus Cristos cand femeia adultera a venit sa I se caiasca? Hmm? Ce a spus Domnul nostru, Isus Cristos? ''Du-te, femeie, si nu mai pacatui!'' Domnul nostru, Isus Cristos, Care, evident ca tu trebuie sa stii, ne-a lasat Cuvintele Sale, dintre care cele mai multe SCRISE sunt in NOUL TESTAMENT, care este tocmai o IMBUNATATIRE a unor legi trecute ADAPTATE la LUMEA SIMPLA pe care Dumnezeu o iubeste si o va iubi in veci!

A propos , azi este sarbatorit Santul Apostol Saul/Paul/Pavel.

Polixenia, ieri fu sarbatorita Sfanta XENIA de catre biserica ortodoxa, draga suflete!

Stii tu, draga Polixenia, cine fu Saul/Paul/Pavel? Te citim, cu drag....

Sfaul Paul a inventat de fapt crestinismul, el si-a dat seama ca e o religie cu ''potential'' mare. A creat o lume de slugi si calici care cred in iluzii si in minuni sau miracole. Mi-e groaza de lumea asta crestino- islamista, o lume pimitiva de care nu reusim sa scapam.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 20:17

De la: 9am_7993, la data 2016-01-25 14:13:17

Biserica creștina este una iar oamenii care o slujesc in straie preoțești sunt alta.
Tot ei,oamenii au nascocit inchiziția,razboaiele,etc nu Vechiul ori Noul Testament.
Interpretarea lui a fost facuta dupa interesele preoțimii așa cum actuala noastra clasa preoțeasca și ma refer la cei trecuți de 50 de ani au fost și sunt in majoritate ofițeri acoperiți ai anumitor servicii.
Foarte mulți cetațeni au avut mullt de tras datorita faptului ca s-au spovedit acestor satane infiltrate in Biserica Ortodoxa Romana.

Am dat niste citate, deci am citit manualu', ce parere ai despre crimele dumnezeului tau?

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 20:19

De la: HaKoN_, la data 2016-01-25 12:38:31

ai isterizat-o !

M-am pus la adapost, sunt la 2ooo de km de rugurile ei!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 20:28

De la: Musetel, la data 2016-01-25 12:00:29Epistola catre Romani,

www.youtube.com/watch?v=N8aVNT1AQlo&list=PLsRSk51dfEPclicrdj2C1w...

Tu chiar crezi tot ce se spune prin carti mai ales prin cele numite ''scripturi''? Crezi si in Alba ca Zapada? De ce nu crezi doar in tine? Ti-e frica de neant? Nu te bucuri ca o sa mori? Viata e o trecere din neant spre vesnicie sau eternitate(depinde ce-ti doresti ca tot la fel va fi cum a fost si atunci cand nu existai). Esti prvilegiata, te-ai nascut, altii nu se nasc si nici nu se vor naste, tu ai prins expresul dintre neanturi, intre cel ce a fost si cel spre care te indrepti.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 11:50

De la: Polixenia, la data 2016-01-25 20:19:01

ai isterizat-o !

Rugurile Sale, ale Domnului nostru Dumnezeu, te vor arde. Nicidecum privirile mele ingaduitoare. Cine as fi eu sa te judec, suflete? Dumnezeu si tu veti participa la a ta judecata-ti! Bafta iti doresc! Neant esti, ramai neant! Dar fara mine! Eu continui sa imi iubesc Tatal! Cu drag!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 11:54

De la: Polixenia, la data 2016-01-25 20:17:15

Am dat niste citate, deci am citit manualu', ce parere ai despre crimele dumnezeului tau?

Matei a spus :

"Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

Luati dara aminte! Restul? e liberul arbitru!

Eu? Lasati-ma pe drumul meu, am certitudinea ca este cel mai bun! Cu sau fara voi, continui ! Voi? sunteti asteptati la cafele si berici! Sa aveti pofta! Eu? Am ales altfel de hrana!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 12:00

Cuvantul Domnului Dumnezeu , perceput si scris de Isaia
Capitoului 1:

1. Vedenia lui Isaia, fiul lui Amos, pe care a văzut-o despre Iuda și Ierusalim, în vremea lui Ozia, Iotam, Ahaz și Iezechia, regii lui Iuda.
2. Ascultă, cerule, și ia aminte, pământule, că Domnul grăiește: Hrănit-am feciori și i-am crescut, dar ei s-au răzvrătit împotriva Mea.
3. Boul își cunoaște stăpânul și asinul ieslea domnului său, dar Israel nu Mă cunoaște; poporul Meu nu Mă pricepe.
4. Vai ție neam păcătos, popor împovărat de nedreptate, soi rău, fii ai pieirii! Ei au părăsit pe Domnul, tăgăduit-au pe Sfântul lui Israel, întorsu-I-au spatele.
5. Pe unde să mai fiți loviți voi, cei ce mereu vă răzvrătiți? Tot capul vă este numai răni și toată inima slăbănogită.
6. Din creștet până în tălpile picioarelor nu-i nici un loc sănătos; totul este numai plăgi, vânătăi și răni pline de puroi, necurățate, nemuiate cu untdelemn și nelegate.
7. Țara voastră este pustiită, cetățile voastre arse cu foc, țarinile voastre le mănâncă străinii înaintea ochilor voștri, totul este pustiit, ca la nimicirea Sodomei.
8. Sionul ajuns-a ca o colibă într-o vie, ca o covercă într-o bostănărie, ca o cetate împresurată!
9. Dacă Domnul Savaot nu ne-ar fi lăsat o rămășiță, am fi ajuns ca Sodoma și ne-am fi asemănat cu Gomora.
10. Ascultați cuvântul Domnului, voi conducători ai Sodomei, luați aminte la învățătura Domnului, voi popor al Gomorei!
11. Ce-mi folosește mulțimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am săturat de arderile de tot cu berbeci și de grăsimea vițeilor grași și nu mai vreau sânge de tauri, de miei și de țapi!
12. Când veneați să le aduceți, cine vi le ceruse? Nu mai călcați în curtea templului Meu!
13. Nu mai aduceți daruri zadarnice! Tămâierile Îmi sunt dezgustătoare; lunile noi, zilele de odihnă și adunările de la sărbători nu le mai pot suferi. Însăși prăznuirea voastră e nelegiuire!
14. Urăsc lunile noi și sărbătorile voastre sunt pentru Mine o povară. Ajunge!
15. Când ridicați mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, și când înmulțiți rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălați-vă, curățiți-vă!
16. Nu mai faceți rău înaintea ochilor Mei. Încetați odată!
17. Învățați să faceți binele, căutați dreptatea, ajutați pe cel apăsat, faceți dreptate orfanului, apărați pe văduvă!
18. Veniți să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, și de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.
19. De veți vrea și de Mă veți asculta, bunătățile pământului veți mânca.
20. Iar de nu veți vrea și nu Mă veți asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăiește.
21. Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă și plină de dreptate? Dreptatea locuia în ea, iar acum este plină de ucigași.
22. Argintul tău s-a prefăcut în zgură și vinul tău este amestecat cu apă;
23. Mai-marii tăi sunt răzvrătiți și părtași cu hoții; toți iubesc darurile și umblă după răsplată. Ei nu judecă orfanul, iar pricina văduvei nu ajunge până la ei.
24. Pentru aceasta zice Domnul, Dumnezeul Savaot, puternicul lui Israel: Răzbuna-Mă-voi împotriva asupritorilor Mei și Mă voi întărâta cu răzbunare asupra vrăjmașilor Mei!
25. Voi întoarce mâna Mea împotriva ta și te voi curăți de toată zgura ta, ca în cuptor.
26. Voi întoarce judecătorii tăi să judece ca la început și sfetnicii tăi ca odinioară. După aceasta te vei putea numi iarăși cetate dreaptă, oraș credincios.
27. Sionul va fi răscumpărat prin judecată și locuitorii săi care se vor întoarce la credință, prin dreptate.
28. Domnul va zdrobi pe cei răzvrătiți, iar cei ce au părăsit pe Domnul vor fi nimiciți.
29. Ei vor fi rușinați pentru dumbrăvile sfinte pe care le-au îndrăgit și se vor roși la față din pricina grădinilor pe care le-au ales.
30. Vor fi ca un stejar ale cărui frunze cad și ca o grădină fără nici un strop de apă.
31. Cel puternic va fi ca puzderiile de câlți și faptele lui ca o leasă de mărăcini. Și aceia și aceasta vor arde laolaltă și nimeni nu va putea să-i stingă.

Acesta este Cuvantul lui Dumnezeu!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 19:31

De la: Musetel, la data 2016-01-26 11:54:45
De la: Polixenia, la data 2016-01-25 20:17:15

Matei a spus :

"Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

Luati dara aminte! Restul? e liberul arbitru!

Eu? Lasati-ma pe drumul meu, am certitudinea ca este cel mai bun! Cu sau fara voi, continui ! Voi? sunteti asteptati la cafele si berici! Sa aveti pofta! Eu? Am ales altfel de hrana!

Dumnezeu poate fi doar UNUL sau NICIUNUL! Crezi ca e logic si rational sa crezi ca singurul dumnezeu adevarat este dumnezeul tarii in care te nasti sau cel al parintilor tai? Daca Isus NU a existat ai dat de ! Sfatul meu este sa te pui bine cu Zalmoxe deoarece s-ar parea ca el este dumne- zeul tarii in care te-ai nascut. Tu crezi in dumnezeul evreilor si in evreul isus pe care evreii, culmea, nu dau 2 bani. Daca ai gresit religia ajungi in iad.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 19:33

De la: Musetel, la data 2016-01-26 12:00:14Cuvantul Domnului Dumnezeu , perceput si scris de Isaia
Capitoului 1:

1. Vedenia lui Isaia, fiul lui Amos, pe care a văzut-o despre Iuda și Ierusalim, în vremea lui Ozia, Iotam, Ahaz și Iezechia, regii lui Iuda.
2. Ascultă, cerule, și ia aminte, pământule, că Domnul grăiește: Hrănit-am feciori și i-am crescut, dar ei s-au răzvrătit împotriva Mea.
3. Boul își cunoaște stăpânul și asinul ieslea domnului său, dar Israel nu Mă cunoaște; poporul Meu nu Mă pricepe.
4. Vai ție neam păcătos, popor împovărat de nedreptate, soi rău, fii ai pieirii! Ei au părăsit pe Domnul, tăgăduit-au pe Sfântul lui Israel, întorsu-I-au spatele.
5. Pe unde să mai fiți loviți voi, cei ce mereu vă răzvrătiți? Tot capul vă este numai răni și toată inima slăbănogită.
6. Din creștet până în tălpile picioarelor nu-i nici un loc sănătos; totul este numai plăgi, vânătăi și răni pline de puroi, necurățate, nemuiate cu untdelemn și nelegate.
7. Țara voastră este pustiită, cetățile voastre arse cu foc, țarinile voastre le mănâncă străinii înaintea ochilor voștri, totul este pustiit, ca la nimicirea Sodomei.
8. Sionul ajuns-a ca o colibă într-o vie, ca o covercă într-o bostănărie, ca o cetate împresurată!
9. Dacă Domnul Savaot nu ne-ar fi lăsat o rămășiță, am fi ajuns ca Sodoma și ne-am fi asemănat cu Gomora.
10. Ascultați cuvântul Domnului, voi conducători ai Sodomei, luați aminte la învățătura Domnului, voi popor al Gomorei!
11. Ce-mi folosește mulțimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am săturat de arderile de tot cu berbeci și de grăsimea vițeilor grași și nu mai vreau sânge de tauri, de miei și de țapi!
12. Când veneați să le aduceți, cine vi le ceruse? Nu mai călcați în curtea templului Meu!
13. Nu mai aduceți daruri zadarnice! Tămâierile Îmi sunt dezgustătoare; lunile noi, zilele de odihnă și adunările de la sărbători nu le mai pot suferi. Însăși prăznuirea voastră e nelegiuire!
14. Urăsc lunile noi și sărbătorile voastre sunt pentru Mine o povară. Ajunge!
15. Când ridicați mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, și când înmulțiți rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălați-vă, curățiți-vă!
16. Nu mai faceți rău înaintea ochilor Mei. Încetați odată!
17. Învățați să faceți binele, căutați dreptatea, ajutați pe cel apăsat, faceți dreptate orfanului, apărați pe văduvă!
18. Veniți să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, și de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.
19. De veți vrea și de Mă veți asculta, bunătățile pământului veți mânca.
20. Iar de nu veți vrea și nu Mă veți asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăiește.
21. Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă și plină de dreptate? Dreptatea locuia în ea, iar acum este plină de ucigași.
22. Argintul tău s-a prefăcut în zgură și vinul tău este amestecat cu apă;
23. Mai-marii tăi sunt răzvrătiți și părtași cu hoții; toți iubesc darurile și umblă după răsplată. Ei nu judecă orfanul, iar pricina văduvei nu ajunge până la ei.
24. Pentru aceasta zice Domnul, Dumnezeul Savaot, puternicul lui Israel: Răzbuna-Mă-voi împotriva asupritorilor Mei și Mă voi întărâta cu răzbunare asupra vrăjmașilor Mei!
25. Voi întoarce mâna Mea împotriva ta și te voi curăți de toată zgura ta, ca în cuptor.
26. Voi întoarce judecătorii tăi să judece ca la început și sfetnicii tăi ca odinioară. După aceasta te vei putea numi iarăși cetate dreaptă, oraș credincios.
27. Sionul va fi răscumpărat prin judecată și locuitorii săi care se vor întoarce la credință, prin dreptate.
28. Domnul va zdrobi pe cei răzvrătiți, iar cei ce au părăsit pe Domnul vor fi nimiciți.
29. Ei vor fi rușinați pentru dumbrăvile sfinte pe care le-au îndrăgit și se vor roși la față din pricina grădinilor pe care le-au ales.
30. Vor fi ca un stejar ale cărui frunze cad și ca o grădină fără nici un strop de apă.
31. Cel puternic va fi ca puzderiile de câlți și faptele lui ca o leasă de mărăcini. Și aceia și aceasta vor arde laolaltă și nimeni nu va putea să-i stingă.

Acesta este Cuvantul lui Dumnezeu!

Stiai ca Isaia era schizofrenic?

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 19:38

De la: Musetel, la data 2016-01-26 11:50:17

ai isterizat-o !

Rugurile Sale, ale Domnului nostru Dumnezeu, te vor arde. Nicidecum privirile mele ingaduitoare. Cine as fi eu sa te judec, suflete? Dumnezeu si tu veti participa la a ta judecata-ti! Bafta iti doresc! Neant esti, ramai neant! Dar fara mine! Eu continui sa imi iubesc Tatal! Cu drag!

Oamenii slabi simt nevoia sa aiba un protector, uneori chiar imaginar! Crezi ca unui creator i-ar pasa de tine? Crezi ca un creator are nevoie de frica ta? Si daca te gandesti mai bine creatia dumnezeului tau cam seamana a rebut(Adam si Eva, Cain si Abel, Lot, Moise si chiar si Jesus)!

Fosta membra 9am.ro

67 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 22:03

ai isterizat-o !

adapost, esti convins ?

Der Hexenhammer: Malleus Maleficarum - Gunter Jerouschek si Wolfgang Behringer...
www.malleusmaleficarum.org/shop/the-malleus-maleficarum-in-latin-pdf/
astia si daeshii sunt in stare de orice pentru a-si impune ratacirile si ratacitii !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 10:15

Miercuri, 27 Ianuarie 2016,

Laudat fie Dumnezeu !

Va las ca si cuvinte de meditatie :

Eclesiastul capitolul 12

si

Cantarea Cantarilor, o puteti citi pe toata, nu ia mult timp.

A citi nu este sininim cu a pricepe, nici cu a patrunde esenta ADEVARULUI, dragi oameni. Cei ce citesc Cartea Sfanta, fie ca este Noul Testament, fie ca este Vechiul Testament, se impart in trei categorii de oameni:
1. Cei ce citesc si cu atata raman.
2. Cei ce citesc si percep intelesul celor citite, dupa ce Dumnezeu prin Duhul Sau Sfant le-a lasat a fi descoperite.
3. Cei ce citesc si se straduie sa intelreaga ceea ce la prima vedere nu descifreaza.

In care categorie ne incadram fiecare, las la atitidinea fiecarui om ce trece pragul acestui topic de a decide. Odata constatand din ce categorie facem parte, fiecare ramane in continuare cu liberul arbitru ca si amic fidel a purcede mai departe la drum.

O zi binecuvantata de bunul nostru Dumenzeu! Nihil sine Deo!

Pacea si Iubirea Sa fie peste noi toti!

Eu cred in Dumnezeu, tatal Atotputernicul, facatorul Cerului si al Pamantului...

Si in Unicul Sau Fiu, Domnul nostru, Isus Cristos, care de la Dumnezeu vine, prin Duhul Sau Cel Sfant, nascut e din Maria Fecioara si se facu Om pe acest Pamant,

Cred in Duhul sfant, purtatorul de Pace si de Adevar, de Lumina si De Intelepciune...

Cred in Biserica lui Dumnezeu, CARE este pretutindni si intotdeauna unde este Dumnezeu,

Marturisesc un botez ,

Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie...

Cu drag, Musetel, simplu om pe acest pamant al lui Dumnezeu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 11:16

Nu ma surprinde intrebrea tacita:

''Bine, bine, dar cei ce citesc si combat cu vehementa Cuvintele Cartii sfinte, in ce categorie ii incadrezi, Musetelule? ''

Se vor auto-incadra fiecare la momentul oportun, pentru ca fiecare om are un moment cand isi revine.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 17:25

De la: Musetel, la data 2016-01-27 10:15:28Miercuri, 27 Ianuarie 2016,

Laudat fie Dumnezeu !

Va las ca si cuvinte de meditatie :

Eclesiastul capitolul 12

si

Cantarea Cantarilor, o puteti citi pe toata, nu ia mult timp.

A citi nu este sininim cu a pricepe, nici cu a patrunde esenta ADEVARULUI, dragi oameni. Cei ce citesc Cartea Sfanta, fie ca este Noul Testament, fie ca este Vechiul Testament, se impart in trei categorii de oameni:
1. Cei ce citesc si cu atata raman.
2. Cei ce citesc si percep intelesul celor citite, dupa ce Dumnezeu prin Duhul Sau Sfant le-a lasat a fi descoperite.
3. Cei ce citesc si se straduie sa intelreaga ceea ce la prima vedere nu descifreaza.

In care categorie ne incadram fiecare, las la atitidinea fiecarui om ce trece pragul acestui topic de a decide. Odata constatand din ce categorie facem parte, fiecare ramane in continuare cu liberul arbitru ca si amic fidel a purcede mai departe la drum.

O zi binecuvantata de bunul nostru Dumenzeu! Nihil sine Deo!

Pacea si Iubirea Sa fie peste noi toti!

Eu cred in Dumnezeu, tatal Atotputernicul, facatorul Cerului si al Pamantului...

Si in Unicul Sau Fiu, Domnul nostru, Isus Cristos, care de la Dumnezeu vine, prin Duhul Sau Cel Sfant, nascut e din Maria Fecioara si se facu Om pe acest Pamant,

Cred in Duhul sfant, purtatorul de Pace si de Adevar, de Lumina si De Intelepciune...

Cred in Biserica lui Dumnezeu, CARE este pretutindni si intotdeauna unde este Dumnezeu,

Marturisesc un botez ,

Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie...

Cu drag, Musetel, simplu om pe acest pamant al lui Dumnezeu!

Eu cred ca ma incadrez la:
2. ''Cei ce citesc si percep intelesul celor citite, dupa ce Dumnezeu prin Duhul Sau Sfant le-a lasat a fi descoperite.''

Sa iau ca exemplu Potopul lui Noe. Eu inteleg ca e vorba de un GENOCID mai grav decat cel al lui Hitler sau Stalin. A fost o incercare de ''desfiintare'' a rasei umane. Tu ce intelegi de aici? Crezi ca dumnezeu e ''normal'' la cap? Nimic nu-ti da dreptul sa fii criminal in serie si cu atat mai putin daca e vorba de ''creatia'' ta. Pedepsind, dumne-zeu demonstreaza de fapt ca a gresit insa nu vrea sa-si asume greseala, da vina pe om de parca omul s-ar fi creat singur, dupa mintea lui( sau a voastra). Cred ca in cel mai bun caz nu stie ce vrea sau nu este el creatorul, este doar o iluzie prezentata de niste escroci(preotii). Un omnipotent creator de universuri nu s-ar preta la asa ceva. Comportamentul sau, descris in vechiul testament, e comportamentul unuia cu grave probleme psihice.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2016, ora 20:27

Vineri, 29 Ianuarie 2016,

Catolicii il sarbatoresc pe Sfantul VALERIU !

La multi ani celor ce poarta acest nume, cu drag !

Citire din Cartea a doua a lui Samuel :

În zilele acelea,
la începutul anului,
când ieșeau regii la luptă,
David i-a trimis pe Ioab și pe slujitorii săi care erau cu el,
i-au prădat pe fiii lui Amon și au asediat cetatea Raba.
David însă locuia la Ierusalim.
2 Într-o seară, David s-a ridicat de pe pat.
Când se plimba pe terasa palatului regal,
a văzut de pe terasa casei o femeie care făcea baie.
Femeia era foarte frumoasă la chip.
3 David a trimis să întrebe despre femeie:
„Nu este aceasta Batșeba, fiica lui Eliam,
soția lui Urie, heteul?”
4a David a trimis mesageri ca să o ia.
5 Femeia a zămislit
și a trimis să i se aducă la cunoștință lui David, zicând:
„Sunt însărcinată”.
6 Atunci David a trimis la Ioab să i se spună:
„Trimite-l la mine pe Urie, heteul!”
Și Ioab l-a trimis pe Urie la David.
7 Urie a venit la el și David l-a întrebat despre starea lui Ioab,
despre starea poporului și despre starea războiului.
8 David i-a zis lui Urie:
„Coboară acasă la tine și spală-ți picioarele!”
Urie a ieșit din casa regelui
și a fost urmat de un dar din partea regelui.
9 Dar Urie s-a culcat la poarta palatului regal
cu toți slujitorii stăpânului său și nu a coborât acasă la el.
10a I-au adus la cunoștință lui David:
„Urie nu a coborât la el acasă”.
13 David l-a chemat să mănânce și să bea cu el
și l-a îmbătat.
Seara Urie a ieșit și s-a culcat cu slujitorii stăpânului său,
dar nu a coborât acasă la el.
14 Dimineața, David a scris o scrisoare lui Ioab
și i-a trimis-o prin Urie.
15 A scris în scrisoare:
„Puneți-l pe Urie în față,
unde lupta este mai grea,
trageți-vă înapoi de la el ca să fie lovit și să moară!”
16 Când Ioab a atacat cetatea,
l-a pus pe Urie în locul unde știa că sunt oameni viteji.
17 Oamenii din cetate au ieșit și au luptat împotriva lui Ioab;
au căzut mulți din popor, dintre slujitorii lui David,
și a murit și Urie, heteul.
Cuvântul Domnului

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuvantul Cartii Sfinte
Mergi la: