Info
x
Iubiri interzise...moral
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:59
Hello, e prima oara ca scriu pe forum, chiar daca va citesc de mult timp, pentru a va spune o poveste. E o poveste veche de cand lumea, dar care pe mine ma seaca-n suflet, cel mai mult din cauza implicatiilor.
Asa, sa incep: acum vreo cativa ani am cunoscut o colega de serviciu de care m-am atasat (tare!), in ciuda faptului ca eram amandoi casatoriti. Nu i-am dat niciodata de inteles ca o plac, decat dupa ce amandoi am plecat de la acel loc de munca. Intre timp, eu am divortat, dar nici cu a doua nevasta nu am reusit prea mult (cred ca e evident ca neimplinirile de acasa sunt intr-un fel motivul a ceea ce mi se intampla!). Ca sa n-o mai lungesc, dupa atatia ani, inca o plac, inca o doresc, inca o vreau langa mine. Ma multumesc chiar si cu o relatie pasagera, ca ea e credincioasa sotului, nu vrea sa-l insele, are motivele ei si nu o condamn. As vrea, daca se poate, sa-mi raspunda aceia care au sau au avut povesti asemanatoare si ce au facut si, ma astept si la critici din partea voastra, dar sa nu uitam ca suntem oameni si supusi sentimentelor si greselilor si slabiciunilor...Multumesc anticipat celor care vor raspunda. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:16
Nu putem controla ce simtim si pt cine, nu te poate judeca nimeni pt ce simti, dar pt ce vrei sa faci da, las-o in pace,prin "are motivele ei" vrei sa spui ca are copii, asa cred, cauta-ti alta nu strica o casnicie Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:22
Spui ca te multumesti cu o relatie pasagera, chiar nu se merita, femeile nu difera mult intre ele, vei ajunge sa te saturi si de ea daca si-ar dori o relatie, parerea mea e ca tu trebuie sa te schimbi
Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
emyly 42 mesaje Membru din: 13/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:22
De la: yuppy014139, la data 2010-11-24 13:59:15Hello, e prima oara ca scriu pe forum, chiar daca va citesc de mult timp, pentru a va spune o poveste. E o poveste veche de cand lumea, dar care pe mine ma seaca-n suflet, cel mai mult din cauza implicatiilor. Probabil de asta nu iti mai merge la fel de bine relatiile actuale sau ma rog, relatia actuala cu sotia ta, pentru ca atentia ta este concentrata asupra acelei fete. Pentru psihicul tau ar fi mai bine sa ii spui ce simti (sa te linistesti). Si mie mi s a intampalt ceva asemanator. Am cunoscut un tip de care m-am indragostit nebuneste, nu era barbatul vietii mele dar era o atractie deosebita intre noi. Am iesit cu el, am avut o relatie oficiala de cateva luni, apoi am decis sa imi pus ordine in ganduri si am analizat ce imi doresc. Imi doream de fapt o relatie stabila bazata pe iubire si sa construim un viitor impreuna, cu acel barbat nu as fi avut niciodata stabilitate, doar satisfactie fizica. ATAT. Am renuntat sa ma mai gandesc la el si sa ma mai vad cu el si m-am concentrat pe ce imi doream, din acel moment am deci ca sunt mult mai puternica decat instinctele mele animalice si trebuie sa fiu rationala sa caut in viata mea barbatul care imi ofera ceea ce eu am nevoie "la drum lung" (pe o lunga perioada de timp, nu doar pe moment). Am gasit intr-un final, barbatul vietii mele care face cat 1000 de barbati (pentru ca i iubesc , il apreciez si este sufletul meu). Dar pana sa nu renunt la acel barbat care pur si simplu ma obseda , nu m putut sa functionez normal in nici o relatie pe care incercam sa o am. Asta e povestea mea. Nu regret ca am experimentat tipul acesta de relatie, deoarece am invatat ca cel mai important in viata este sa te bucuri de ceea ce ai, si sa nu confunzi marfa cu ambalajul. Numai bine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:34
Nu stiu, probabil sa fi avut imaginea ei in minte, sau probabil ca la mine chiar nu a mers prima casnicie. Dar i-am spus ce simt, mi-a raspuns ca si ea se simtea/simte atrasa de mine insa are copil si chiar daca nu-i e extraordinar cu sotul in casnicie, nu poate risca. Zicea ca, pentru ce? sa iubesti si sa nu poti! Asta e, sunt constient ca nu o pot avea dar tot asa de bine sunt constient ca nu mi-o pot scoate din inima. Ce ma scoate dint minti este ca ea m-a cam respins mereu, dar de cam un an nu ma prea mai respinge asa fatis; recunoaste ca intre noi e ceva. Off, nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:42
De la: yuppy014139, la data 2010-11-24 14:34:58Nu stiu, probabil sa fi avut imaginea ei in minte, sau probabil ca la mine chiar nu a mers prima casnicie. Dar i-am spus ce simt, mi-a raspuns ca si ea se simtea/simte atrasa de mine insa are copil si chiar daca nu-i e extraordinar cu sotul in casnicie, nu poate risca. Zicea ca, pentru ce? sa iubesti si sa nu poti! Asta e, sunt constient ca nu o pot avea dar tot asa de bine sunt constient ca nu mi-o pot scoate din inima. Ce ma scoate dint minti este ca ea m-a cam respins mereu, dar de cam un an nu ma prea mai respinge asa fatis; recunoaste ca intre noi e ceva. Off, nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac... nu a existat si nu va exista femeie careia sa ii mearga extraordinar intr-o casnicie sau sa nu aiba momente sa se gandeasca daca nu cumva a gresit, nici chiar cu mine, asa-s femeile, "sensibile"
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 14:46
nu a existat si nu va exista femeie careia sa ii mearga extraordinar intr-o casnicie sau sa nu aiba momente sa se gandeasca daca nu cumva a gresit, nici chiar cu mine, asa-s femeile, "sensibile" [/quote]
|
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 15:46
De la: yuppy014139, la data 2010-11-24 14:34:58Nu stiu, probabil sa fi avut imaginea ei in minte, sau probabil ca la mine chiar nu a mers prima casnicie. Dar i-am spus ce simt, mi-a raspuns ca si ea se simtea/simte atrasa de mine insa are copil si chiar daca nu-i e extraordinar cu sotul in casnicie, nu poate risca. Zicea ca, pentru ce? sa iubesti si sa nu poti! Asta e, sunt constient ca nu o pot avea dar tot asa de bine sunt constient ca nu mi-o pot scoate din inima. Ce ma scoate dint minti este ca ea m-a cam respins mereu, dar de cam un an nu ma prea mai respinge asa fatis; recunoaste ca intre noi e ceva. Off, nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac... asa deci!? tu stai in umbra si ne urmaresti pe noi, transparentzii cum ne balacarim pe forum si spunem si ce mancam in mod deschis imi pare rau pentru casniciile tale eshuate dar cred ca daca erai mai deschis si mai dezinvolt o cucereai si pe acea femeie maritata cu copil cu tot si-ti pastrai si nevasta si un sfat si pentru femeie: daca e tentata de tine si crede ca esti mai bun ca barbata-su sa-si ia inima in dinti si sa n-o mai lungeasca asta daca nu cumva tu te-ai invatat holtei si vrei decat sa i-o tragi asa sporadic fara sa-i dai si tot ce trebuie! esti cam nehotarat! fi mai barbat!
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 15:47
De la: Corrrnell, la data 2010-11-24 14:46:33[/quote] tu ce tot zici cornelush!? fi mai clar!
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 15:50
De la: Corrrnell, la data 2010-11-24 14:22:04Spui ca te multumesti cu o relatie pasagera, chiar nu se merita, femeile nu difera mult intre ele, vei ajunge sa te saturi si de ea daca si-ar dori o relatie, parerea mea e ca tu trebuie sa te schimbi n-are legatura faptul ca toate femeile sunt la fel.si nici nu sunt de acord cu asta parerea mea este ca fiecare om este unic si isi are o jumatate unica si nu de putine ori jumatatea unuia este luata de altul
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:06
n-are legatura faptul ca toate femeile sunt la fel.si nici nu sunt de acord cu asta parerea mea este ca fiecare om este unic si isi are o jumatate unica si nu de putine ori jumatatea unuia este luata de altul [/quote]are legatura, ideea e ca nu va gasi ceva cu mult mai bun la alta, e doar un nou inceput cu aceleasi iluzii si poate il atrage si mai mult pt ca il respinge Raporteaza abuz de limbaj
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:21
Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"?
Gandeste in perspectiva: daca dupa consumarea "himerei"se intampla sa n-o mai placi, sa n-o mai vrei langa tine si in acelasi timp sa iti compromiti familia...oare se merita? Te multumesti cu putin si nu e ok, ar trebui sa apreciezi ceea ce ai,pentru ca nu se stie ce=ti rezerva ziua de maine! Tu faci insa cum crezi ca e mai bine pentru tine, pentru ca nu-i asa? e greu sa empatizam si mai usor sa fim egoisti si sa ne complacem intr-o gandire superficiala, oricum ar fi, iti doresc sa faci alegerea corecta!
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:27
De la: Corrrnell, la data 2010-11-24 16:06:59 are legatura, ideea e ca nu va gasi ceva cu mult mai bun la alta, e doar un nou inceput cu aceleasi iluzii si poate il atrage si mai mult pt ca il respinge [/quote]
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:28
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:21:16Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"? poate alegerea corcta va fi sa puna piciorul in prag si sa fure nevasta celuilalt daca sta asa si se patetizeaza pe forumuri...nu ajunge nicaieri
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:39
De la: pickard, la data 2010-11-24 16:28:59De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:21:16Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"? Ok, rectific : sa i-a decizia corecta!
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:39
Mi-a raspuns odata cand i-am zis ca-i fac curte ca asta e o expresie folosita la cei fara obligatii (necasatoriti, adica)
. Si mai e si cu principii religioase (cel putin asa-mi spune!) dar cred ca voi fi din ce in ce mai insistent pana cedeaza. O sa vedem ce va fi; poate ne place, poate ca nu.
|
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:46
De la: yuppy014139, la data 2010-11-24 16:39:09Mi-a raspuns odata cand i-am zis ca-i fac curte ca asta e o expresie folosita la cei fara obligatii (necasatoriti, adica) Stai tu linistit, daca in atatia ani n-a facut-o, daca e o femeie hotarata si stie ce vrea, n-o va face acum! Raporteaza abuz de limbaj |
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 17:45
De la: pickard, la data 2010-11-24 15:46:52 nu nu nu zilele astea ai reusit sa ma scoti din papuci...ce fel de sfat e asta?...tie personal, ti-ar place ca nevasta ta sa-si bata joc de tine in modul asta?...si iti raspund aici si la acel copy paste de pe kudika...nu sunt de acord cu etalarea izmenelor in public ...d'aia am zis ca m-ai lasat cu gura cascata iar dumneata 14139, dupa 2 casnicii esuate ar trebui sa stii cel mai bine,ca nu se compara perioada de tatonare cu cea in care imparti totul in fiecare zi...chiar iti doresti sa distrugi o casnicie, pt ca matale alergi dupa o fata morgana?...iarta-ma ca ti-o spun de-a dreptul, dar esti egoist si nu iti vei cladi fericirea pe nefericirea altora... ma refer la sot si copil Raporteaza abuz de limbaj |
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 17:49
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:46:54 bineanteles, pt ca daca este o femeie desteapta, in niciun caz nu divorteaza de un mascul ca sa-l schimbe in secunda doi cu un altul, ci pt ca pur si simplu nu mai merge treaba
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 06:54
De la: miss_darine, la data 2010-11-24 17:45:36De la: pickard, la data 2010-11-24 15:46:52 a venit iarna si umblu in ismene! cu fusta de frunze mi-e frig si ce sfat sa-i dau? eu nu sunt ipocrit sau lup moralist! eu ce am in gusa am si in capusa!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 06:56
De la: yuppy014139, la data 2010-11-24 16:39:09Mi-a raspuns odata cand i-am zis ca-i fac curte ca asta e o expresie folosita la cei fara obligatii (necasatoriti, adica) daca are principii religioase inseamna ca e cam frigida o sa vrea numai pozitia misionarului
|
|
ioan_florian 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 08:31
Daca ai bani... o rezolvi sigur !
|
yuppy011587 15 mesaje Membru din: 28/04/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 08:34
Vai...ma induiosat pana la lacrimi suferinta ta..concluzia..inca un "vanator nesatisfacut"!!!felicitari doamnei ca..na picat
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 08:39
De la: iordache_florian, la data 2010-11-25 08:31:45Daca ai bani... o rezolvi sigur ! ce parere buna ai despre femei
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 08:56
De la: pickard, la data 2010-11-24 16:28:59De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:21:16Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"? si daca fura niste pumni in freza?
|
yuppy015099 6 mesaje Membru din: 1/02/2015 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 08:57
Dragule,fiecare dintre noi trece cred prin a avea o "iubire interzisa".Dar nu uita fiecare avem sentimente care sunt ale noastre si numai ale noastre,pe care nu le putem cere sau impune altei persoane ,oricat de intens simtim noi iubirea pt...Si apoi intelege ca Iubirea cu tot tacamul ,mai ales suferinta creata este cel mai normal,frumos si necesar sentiment cu toata nobletea pe care e nevoie sa o intelegem.Iubirea nu inseamna posesiune ea este acel ceva ce ne face sa simtim ca traim,traim cu adevarat.Eu ii multumesc bunului D-zeu pt tot ce mi-a daruit,inclusiv o iubire interzisa,pe care o port in suflet ,o pastrez si refuz sa o intinez cu ganduri urate.Nu-i usor dar se merita sa experimentezi "Iubirea neconditionata,Si sa cauti sa convetuiest cu o alta iubire careia sa-i oferi spatiul de care are nevoie pt ca armonia sa se instaleze intre voi.Iti doresc sa te ajuti singur,ai tot ce-ti trebuie pt a fi fericit,cauta in tine forta ta inepuizabila.
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:21
De la: rothmans, la data 2010-11-25 08:56:34De la: pickard, la data 2010-11-24 16:28:59De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:21:16Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"? eu stiu o treaba! inainte de a acosta o femeie maritata ma uit la sotul ei si daca ma acosteaza ea pe mine la fel daca e mai solid, mai meserias, mai destept , mai nebun, o las balta si daca e mai urat sau mai prost o las balta pentru ca nu pot vorbi cu cineva care are un barbat nasol astept pe miss darine sa ramana iar cu gura cascata! specific ca motociclistul ei perciunos e compatibil cu pretentiile mele!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:24
De la: yuppy011587, la data 2010-11-25 08:34:19Vai...ma induiosat pana la lacrimi suferinta ta..concluzia..inca un "vanator nesatisfacut"!!!felicitari doamnei ca..na picat m-am uita la profilul tau! credeam ca esti barbat ideea asta cu vanatoarea este incorecta nu toti barbatii vaneaza asa de amorul artei.omu nu vrea s-o vaneze, are o dilema si este si cam nepriceput il sfatuies sa aibe curaj si ori sa o cucereasca, ori sa aibe puterea sa renunte sau sa se sinucida Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vrinceanulaura 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:36
Eu cred ca in asta consta frumusetea povestii,in neputinta de a face ceva,pana la urma,sa visezi e cel mai frumos,cati dintre voi va mai amintiti de femeile pe care le-ati avut?poate asa o secunda in treacat,dar omul asta,toata viata va suspina dupa femeia aceea,asa suntem noi construiti,sa alergam dupa ceea ce nu putem avea.Personal,nu condamn iubirea in orice forma ar fi ea,citesc ceea ce scrieti aici si ma minunez,sunt oameni care promoveaza ideea de familie,de moralitate,cati dintre voi sunteti casatoriti?pentru ca daca a-ti fi,a-ti intelege cum te strange lantul casniciei,cum te simti cand ajungi sa fii doar cel care plateste facturile,cand pasiunea sa dus,si a ramas doar locul cald din fotoliu,privesti la vietile altora,pentru ca a ta nu mai e,nu mai ai putere nici sa plangi,vrei sa traiesti din nou,si singura scapare este iubirea,ea iti da puteri supraomenesti,i-ti aprinde luminita din ochi,si te face sa rastorni muntii din loc.Din pacate,traim intr-o lume in care prejudecata e mai presus de ceea ce ne dorim ,nu avem curaj sa spuneam ce vrem de la viata,spunea cineva o data,ca ar trebui sa ne imbatam ,si sa spunem atunci ce ne dorim,trezi....nu avem curaj.Dar poate nu stim ce vrem de la viata...sunt atatea aspecte...cum ai suci-o...ai ajunge sa despici firul in" septe"si pana la urma,poate inima stie mai bine decat ratiunea....Dragul meu...nu stiu ce sfat sa-ti dau...sunt la fel de debusolatata ca tine...ceea ce stiu....e ca dragostea....e singurul lucru pentru care merita sa mergi pana la capat...pentru ca moare cate putin...cine devine sclavul obisnuintei....cine nu risca certul pentru incert...asta spune paul neruda...un poet.Ne ceri noua sfatul...dar raspunsul e in tine....noi suntem doar niste oameni care isi dau cu parerea...poate ca de aici ar trebui sa incepi....nu asculta de altii....asculta-ti inima.
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:38
Ma multumesc chiar si cu o relatie pasagera, ca ea e credincioasa sotului, nu vrea sa-l insele, are motivele ei si nu o condamn.
Am retinut doar fraza asta din drama vietii tale. Tocmai ti-ai afisat vocatia, de yoyo sau de alternativa jalnica de petrecere a timpului liber pentru o femeie casatorita. Spune-mi si mie, ca imi curge singe din nas, cum se deruleaza o relatie pasagera cu o femeie casatorita care nu-si inseala barbatul? Dati mincare la porumbei prin parcuri? Cititi presa in tramvai? Va dati sms-uri smechere de liceeni in care va pupati dulce pe frunte inainte de culcare(de sub plapuma fireste)? Ori o fu'ti ori n-o mai f'uti, pe noi asta ne intereseaza. Iar daca o f'uti cresti grav in ochii nostri sa stii .Doar ca trebuie sa stii, ca daca se intimpla genul asta de socializare cu maritata ta, e ca asa a vrut ea, nu ca asa ai vrut tu! N-ai idee omule cite variante de fidelitate exista pentru femeia maritata si la fiecare din ele are 10-15 alternative. Pe aia cu: se fu'te cu tine dar nu te saruta pe gura o stiai? Cica de sarutat isi saruta doar sotul pe care-l iubeste!
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
|
|

fi mai barbat!
. Si mai e si cu principii religioase (cel putin asa-mi spune!) dar cred ca voi fi din ce in ce mai insistent pana cedeaza. O sa vedem ce va fi; poate ne place, poate ca nu.
nu nu nu
bineanteles, pt ca daca este o femeie desteapta, in niciun caz nu divorteaza de un mascul ca sa-l schimbe in secunda doi cu un altul, ci pt ca pur si simplu nu mai merge treaba
cu fusta de frunze mi-e frig