back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iubiri interzise...moral

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:39

De la: extralorelay, la data 2010-11-25 09:36:43 Eu cred ca in asta consta frumusetea povestii,in neputinta de a face ceva,pana la urma,sa visezi e cel mai frumos,cati dintre voi va mai amintiti de femeile pe care le-ati avut?poate asa o secunda in treacat,dar omul asta,toata viata va suspina dupa femeia aceea,asa suntem noi construiti,sa alergam dupa ceea ce nu putem avea.Personal,nu condamn iubirea in orice forma ar fi ea,citesc ceea ce scrieti aici si ma minunez,sunt oameni care promoveaza ideea de familie,de moralitate,cati dintre voi sunteti casatoriti?pentru ca daca a-ti fi,a-ti intelege cum te strange lantul casniciei,cum te simti cand ajungi sa fii doar cel care plateste facturile,cand pasiunea sa dus,si a ramas doar locul cald din fotoliu,privesti la vietile altora,pentru ca a ta nu mai e,nu mai ai putere nici sa plangi,vrei sa traiesti din nou,si singura scapare este iubirea,ea iti da puteri supraomenesti,i-ti aprinde luminita din ochi,si te face sa rastorni muntii din loc.Din pacate,traim intr-o lume in care prejudecata e mai presus de ceea ce ne dorim ,nu avem curaj sa spuneam ce vrem de la viata,spunea cineva o data,ca ar trebui sa ne imbatam ,si sa spunem atunci ce ne dorim,trezi....nu avem curaj.Dar poate nu stim ce vrem de la viata...sunt atatea aspecte...cum ai suci-o...ai ajunge sa despici firul in" septe"si pana la urma,poate inima stie mai bine decat ratiunea....Dragul meu...nu stiu ce sfat sa-ti dau...sunt la fel de debusolatata ca tine...ceea ce stiu....e ca dragostea....e singurul lucru pentru care merita sa mergi pana la capat...pentru ca moare cate putin...cine devine sclavul obisnuintei....cine nu risca certul pentru incert...asta spune paul neruda...un poet.Ne ceri noua sfatul...dar raspunsul e in tine....noi suntem doar niste oameni care isi dau cu parerea...poate ca de aici ar trebui sa incepi....nu asculta de altii....asculta-ti inima.

poate va gasiti intre voi si plangeti unul pe umarul celuilalt!

Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
slatina31

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 09:43

huuuh,cata zbatere pentru "o iubire interziza moral".. Asta-i ca-n bancu ala cu desdemona , in fine ,vb alora "iesi afara ,criza ordinara"

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:17

De la: sovarna, la data 2010-11-25 09:43:21huuuh,cata zbatere pentru "o iubire interziza moral".. Asta-i ca-n bancu ala cu desdemona , in fine ,vb alora "iesi afara ,criza ordinara"

vrem sa ajutam si noi

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:20

De la: Saxon, la data 2010-11-25 09:38:08 Ma multumesc chiar si cu o relatie pasagera, ca ea e credincioasa sotului, nu vrea sa-l insele, are motivele ei si nu o condamn.

Am retinut doar fraza asta din drama vietii tale. Tocmai ti-ai afisat vocatia, de yoyo sau de alternativa jalnica de petrecere a timpului liber pentru o femeie casatorita. Spune-mi si mie, ca imi curge singe din nas, cum se deruleaza o relatie pasagera cu o femeie casatorita care nu-si inseala barbatul? Dati mincare la porumbei prin parcuri? Cititi presa in tramvai? Va dati sms-uri smechere de liceeni in care va pupati dulce pe frunte inainte de culcare(de sub plapuma fireste)? Ori o fu'ti ori n-o mai f'uti, pe noi asta ne intereseaza. Iar daca o f'uti cresti grav in ochii nostri sa stii .Doar ca trebuie sa stii, ca daca se intimpla genul asta de socializare cu maritata ta, e ca asa a vrut ea, nu ca asa ai vrut tu! N-ai idee omule cite variante de fidelitate exista pentru femeia maritata si la fiecare din ele are 10-15 alternative. Pe aia cu: se fu'te cu tine dar nu te saruta pe gura o stiai? Cica de sarutat isi saruta doar sotul pe care-l iubeste!

Raspunsul asta m-a pus cel mai tare pe ganduri; ai dreptate, pana la urma cred ca la asta se rezuma totul: ea e dragostea mea neimplinita si, probabil ca daca am fi facut s3x deja s-ar fi terminat toata agitatia... A, am citit un mesaj mai sus si as vrea s-o intreb pe miss darine de ce crede ca atunci cand unul din soti are o relatie extraconjugala isi bate joc de celalalt (si rog fara ipocrizii de fete batrane!). Adica, pe bune, in cazul in care atractia de acasa nu mai functioneaza, cel mai probabil se intampla in mai toate casniciile... daca se gaseste o relatie paralela, in conditiile in care exista grija ca sotul/sotia sa nu afle/sufere, de ce asta e interpretat ca o bataie de joc|? sau hai sa facem pe puritanele si sa-i desfiintam pe barbatii astia, care si asa sunt niste porci ordinari care tre sa dea turta zilei ca-i suportam, nu?!
Iar in alta ordine de idei, ce sa zic, daca relatia se consuma, se murareste sentimentul "pur"?! iete sanchi...dar daca-ti consumi relatia cu femeia din dotare, sentimentul ramane la fel de pur, sau cum????ca nu inteleg.

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:21

De la: extralorelay, la data 2010-11-25 09:36:43 Eu cred ca in asta consta frumusetea povestii,in neputinta de a face ceva,pana la urma,sa visezi e cel mai frumos,cati dintre voi va mai amintiti de femeile pe care le-ati avut?poate asa o secunda in treacat,dar omul asta,toata viata va suspina dupa femeia aceea,asa suntem noi construiti,sa alergam dupa ceea ce nu putem avea.Personal,nu condamn iubirea in orice forma ar fi ea,citesc ceea ce scrieti aici si ma minunez,sunt oameni care promoveaza ideea de familie,de moralitate,cati dintre voi sunteti casatoriti?pentru ca daca a-ti fi,a-ti intelege cum te strange lantul casniciei,cum te simti cand ajungi sa fii doar cel care plateste facturile,cand pasiunea sa dus,si a ramas doar locul cald din fotoliu,privesti la vietile altora,pentru ca a ta nu mai e,nu mai ai putere nici sa plangi,vrei sa traiesti din nou,si singura scapare este iubirea,ea iti da puteri supraomenesti,i-ti aprinde luminita din ochi,si te face sa rastorni muntii din loc.Din pacate,traim intr-o lume in care prejudecata e mai presus de ceea ce ne dorim ,nu avem curaj sa spuneam ce vrem de la viata,spunea cineva o data,ca ar trebui sa ne imbatam ,si sa spunem atunci ce ne dorim,trezi....nu avem curaj.Dar poate nu stim ce vrem de la viata...sunt atatea aspecte...cum ai suci-o...ai ajunge sa despici firul in" septe"si pana la urma,poate inima stie mai bine decat ratiunea....Dragul meu...nu stiu ce sfat sa-ti dau...sunt la fel de debusolatata ca tine...ceea ce stiu....e ca dragostea....e singurul lucru pentru care merita sa mergi pana la capat...pentru ca moare cate putin...cine devine sclavul obisnuintei....cine nu risca certul pentru incert...asta spune paul neruda...un poet.Ne ceri noua sfatul...dar raspunsul e in tine....noi suntem doar niste oameni care isi dau cu parerea...poate ca de aici ar trebui sa incepi....nu asculta de altii....asculta-ti inima.

Pai si cu ea, nu ar fi ajuns la aceleasi probleme, facturi si alte griji(Si facturile de obicei le platesc amandoi:)), nu e o regula ca in casnicie sa plateasca doar unul)? Sau despre ce fel de iubire vorbesti? iubirea incaleca-descaleca, asta da iubire adevarata. Daca povestea lui avea un aer mai prozaic sa inteleg ca sentimentele nu te-ar mai fi interesat chiar daca ele ar fi aceleasi. "moare cate putin...cine devine sclavul obisnuintei....cine nu risca certul pentru incert." Asta-mi place dar nu prea se potriveste, dupa o vreme dupa ce va disparea pasiunea si aici, sa caute "iubirea" in alta parte, nu?
Vorbesti de iubire dar te gandesti la aventura, da e fain, nici un fel de obligatii fata de partener, nu ma apasa nimic, parca chiar e mai bine
Nu e vorba de nici o prejudecata ci doar de o gandire realista
Sa nu ma intelegi gresit, nu ii judec pe cei care au au calcat stramb, nu pot sa spun ca si eu am facut la fel pt ca viitoarea fosta nevasta imi verifica mesajele

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:23

Te privesc si mi-e sila...cum saracie sa stai si sa te multumesti cu statul(retoric)esti lenes...dute la ea declara-i prosti,povesti,incearca nu poti muri daca nu mergi la razboi!!!asta daca nu te sinucizi

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:24

De la: pickard, la data 2010-11-25 09:21:10
De la: rothmans, la data 2010-11-25 08:56:34
De la: pickard, la data 2010-11-24 16:28:59
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-24 16:21:16Eu nu am avut o poveste asemanatoare, insa,stau si ma gandesc cum sa fii atat de irational incat sa iti compromiti o casnicie..sau doua chiar pentru o "himera"?
Gandeste in perspectiva: daca dupa consumarea "himerei"se intampla sa n-o mai placi, sa n-o mai vrei langa tine si in acelasi timp sa iti compromiti familia...oare se merita?
Te multumesti cu putin si nu e ok, ar trebui sa apreciezi ceea ce ai,pentru ca nu se stie ce=ti rezerva ziua de maine!
Tu faci insa cum crezi ca e mai bine pentru tine, pentru ca nu-i asa? e greu sa empatizam si mai usor sa fim egoisti si sa ne complacem intr-o gandire superficiala, oricum ar fi, iti doresc sa faci alegerea corecta!

poate alegerea corcta va fi sa puna piciorul in prag si sa fure nevasta celuilalt
daca sta asa si se patetizeaza pe forumuri...nu ajunge nicaieri

si daca fura niste pumni in freza?

eu stiu o treaba! inainte de a acosta o femeie maritata ma uit la sotul ei si daca ma acosteaza ea pe mine la fel
daca e mai solid, mai meserias, mai destept , mai nebun, o las balta
si daca e mai urat sau mai prost o las balta pentru ca nu pot vorbi cu cineva care are un barbat nasol

astept pe miss darine sa ramana iar cu gura cascata! specific ca motociclistul ei perciunos e compatibil cu pretentiile mele!

si cum iti dai seama daca e mai meserias, mai destept sau mai nebun? mergeti impreuna la emisiunea "te pui cu blondele"?

purple

615 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:25

De la: extralorelay, la data 2010-11-25 09:36:43 Eu cred ca in asta consta frumusetea povestii,in neputinta de a face ceva,pana la urma,sa visezi e cel mai frumos,cati dintre voi va mai amintiti de femeile pe care le-ati avut?poate asa o secunda in treacat,dar omul asta,toata viata va suspina dupa femeia aceea,asa suntem noi construiti,sa alergam dupa ceea ce nu putem avea.Personal,nu condamn iubirea in orice forma ar fi ea,citesc ceea ce scrieti aici si ma minunez,sunt oameni care promoveaza ideea de familie,de moralitate,cati dintre voi sunteti casatoriti?pentru ca daca a-ti fi,a-ti intelege cum te strange lantul casniciei,cum te simti cand ajungi sa fii doar cel care plateste facturile,cand pasiunea sa dus,si a ramas doar locul cald din fotoliu,privesti la vietile altora,pentru ca a ta nu mai e,nu mai ai putere nici sa plangi,vrei sa traiesti din nou,si singura scapare este iubirea,ea iti da puteri supraomenesti,i-ti aprinde luminita din ochi,si te face sa rastorni muntii din loc.Din pacate,traim intr-o lume in care prejudecata e mai presus de ceea ce ne dorim ,nu avem curaj sa spuneam ce vrem de la viata,spunea cineva o data,ca ar trebui sa ne imbatam ,si sa spunem atunci ce ne dorim,trezi....nu avem curaj.Dar poate nu stim ce vrem de la viata...sunt atatea aspecte...cum ai suci-o...ai ajunge sa despici firul in" septe"si pana la urma,poate inima stie mai bine decat ratiunea...

dar mai bine in loc sa privesti la vietile altora si sa suspini dupa iubirea pierduta nu ar fi mai ok sa incerci sa schimbi ceva in relatia ta? de ce e mereu mai simplu sa inseli? de ce sa nu te desperti de omul cu care totul a devenit o rutina si o obiisnuita in loc sa-l tradezi? nu ar fi mai normal sa o luati fiecare pe alt drum? si eu sunt de acord cu iubirea, dar nu cu acea iubire care face sa sufere alte persoane nevinovate ( gen sotul/sotia inselata, copii )

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
purple

615 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:28

Pai si cu ea, nu ar fi ajuns la aceleasi probleme, facturi si alte griji(Si facturile de obicei le platesc amandoi:)), nu e o regula ca in casnicie sa plateasca doar unul)? Sau despre ce fel de iubire vorbesti? iubirea incaleca-descaleca, asta da iubire adevarata. Daca povestea lui avea un aer mai prozaic sa inteleg ca sentimentele nu te-ar mai fi interesat chiar daca ele ar fi aceleasi. "moare cate putin...cine devine sclavul obisnuintei....cine nu risca certul pentru incert." Asta-mi place dar nu prea se potriveste, dupa o vreme dupa ce va disparea pasiunea si aici, sa caute "iubirea" in alta parte, nu?
Vorbesti de iubire dar te gandesti la aventura, da e fain, nici un fel de obligatii fata de partener, nu ma apasa nimic, parca chiar e mai bine
Nu e vorba de nici o prejudecata ci doar de o gandire realista
Sa nu ma intelegi gresit, nu ii judec pe cei care au au calcat stramb, nu pot sa spun ca si eu am facut la fel pt ca viitoarea fosta nevasta imi verifica mesajele
[/quote]

pai daca tot e viitoare fosta nevasta de ce te mai stresezi ca iti verifica mesajele? aaa stiu, ti-e frica sa nu te "arginteze"

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:28

De la: yuppy014139, la data 2010-11-25 10:20:21
De la: Saxon, la data 2010-11-25 09:38:08 Ma multumesc chiar si cu o relatie pasagera, ca ea e credincioasa sotului, nu vrea sa-l insele, are motivele ei si nu o condamn.

Am retinut doar fraza asta din drama vietii tale. Tocmai ti-ai afisat vocatia, de yoyo sau de alternativa jalnica de petrecere a timpului liber pentru o femeie casatorita. Spune-mi si mie, ca imi curge singe din nas, cum se deruleaza o relatie pasagera cu o femeie casatorita care nu-si inseala barbatul? Dati mincare la porumbei prin parcuri? Cititi presa in tramvai? Va dati sms-uri smechere de liceeni in care va pupati dulce pe frunte inainte de culcare(de sub plapuma fireste)? Ori o fu'ti ori n-o mai f'uti, pe noi asta ne intereseaza. Iar daca o f'uti cresti grav in ochii nostri sa stii .Doar ca trebuie sa stii, ca daca se intimpla genul asta de socializare cu maritata ta, e ca asa a vrut ea, nu ca asa ai vrut tu! N-ai idee omule cite variante de fidelitate exista pentru femeia maritata si la fiecare din ele are 10-15 alternative. Pe aia cu: se fu'te cu tine dar nu te saruta pe gura o stiai? Cica de sarutat isi saruta doar sotul pe care-l iubeste!

Raspunsul asta m-a pus cel mai tare pe ganduri; ai dreptate, pana la urma cred ca la asta se rezuma totul: ea e dragostea mea neimplinita si, probabil ca daca am fi facut s3x deja s-ar fi terminat toata agitatia... A, am citit un mesaj mai sus si as vrea s-o intreb pe miss darine de ce crede ca atunci cand unul din soti are o relatie extraconjugala isi bate joc de celalalt (si rog fara ipocrizii de fete batrane!). Adica, pe bune, in cazul in care atractia de acasa nu mai functioneaza, cel mai probabil se intampla in mai toate casniciile... daca se gaseste o relatie paralela, in conditiile in care exista grija ca sotul/sotia sa nu afle/sufere, de ce asta e interpretat ca o bataie de joc|? sau hai sa facem pe puritanele si sa-i desfiintam pe barbatii astia, care si asa sunt niste porci ordinari care tre sa dea turta zilei ca-i suportam, nu?!
Iar in alta ordine de idei, ce sa zic, daca relatia se consuma, se murareste sentimentul "pur"?! iete sanchi...dar daca-ti consumi relatia cu femeia din dotare, sentimentul ramane la fel de pur, sau cum????ca nu inteleg.

bravos saxon! acum am vazut ce ai scris!
asa mosule! ia-te de miss darine! fa-o ipocrita!
o sa mor de ras cand o vedea!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:29

De la: baytu, la data 2010-11-25 10:23:50Te privesc si mi-e sila...cum saracie sa stai si sa te multumesti cu statul(retoric)esti lenes...dute la ea declara-i prosti,povesti,incearca nu poti muri daca nu mergi la razboi!!!asta daca nu te sinucizi

hai ca pana la urma se sinucide daca-i mai prescrie cineva asta!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:29

dar si sinucidrerea e imorala!

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:30

De la: pickard, la data 2010-11-25 10:29:30
De la: baytu, la data 2010-11-25 10:23:50Te privesc si mi-e sila...cum saracie sa stai si sa te multumesti cu statul(retoric)esti lenes...dute la ea declara-i prosti,povesti,incearca nu poti muri daca nu mergi la razboi!!!asta daca nu te sinucizi

dar scapa de stresul razboiului

mateia

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:31

Cornel, lasa prejudecatile..ai o viata: daca intr-adevar O IUBESTI lupta; daca doar o DOresti, eventual vezi ce poti face; daca e doar Vanitate, pleaca. Decide in functie de ce SIMTITI AMANDOI. Avem doar o viata

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:32

pai daca tot e viitoare fosta nevasta de ce te mai stresezi ca iti verifica mesajele? aaa stiu, ti-e frica sa nu te "arginteze" [/quote]

:)) nu, asa ar ajunge viitoare vaduva, viitoarea fosta daca mi le mai verifca mult

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:33

De la: Corrrnell, la data 2010-11-25 10:32:43

pai daca tot e viitoare fosta nevasta de ce te mai stresezi ca iti verifica mesajele? aaa stiu, ti-e frica sa nu te "arginteze"

:)) nu, asa ar ajunge viitoare vaduva, viitoarea fosta daca mi le mai verifca mult [/quote]
vaduva neagra

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:39

De la: mateia, la data 2010-11-25 10:31:06Cornel, lasa prejudecatile..ai o viata: daca intr-adevar O IUBESTI lupta; daca doar o DOresti, eventual vezi ce poti face; daca e doar Vanitate, pleaca. Decide in functie de ce SIMTITI AMANDOI. Avem doar o viata

foarte tare! am inteles perfect din majuscule! sau cand apesi pe taste mai TARE se fac litere mari?

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:40

De la: rothmans, la data 2010-11-25 10:30:54

poate ii va iesi mai bine mort vine sub forma de fantoma si face sex cu iubita!

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:41

De la: mateia, la data 2010-11-25 10:31:06Cornel, lasa prejudecatile..ai o viata: daca intr-adevar O IUBESTI lupta; daca doar o DOresti, eventual vezi ce poti face; daca e doar Vanitate, pleaca. Decide in functie de ce SIMTITI AMANDOI. Avem doar o viata

nu e vorba de nici o prejudecata, iti dai seama din ce scrie ca nu vrewa decat sa vada cum e si cu ea, nu isi face sperante la o iubire de vis, si nu cred ca e o prejudecata ca ma gandesc si la altul in afara de mine, sau poate mai bine egoist, mai bine ma apuc de furat de la saraci ca sunt sanse mult mai mici sa fiu prins, sau daca nu o fac o sa spui ca e o prejudecata

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:45

dragul meu
ar fi o poveste frumoasa daca si ar avea un final fericit,totusi se poate de ce nu,mai mult curaj,mai multa incredere in tine,
sa spun acuma si povestea mea!!!!!!!!
in urma cu doi ani de zile fiind la munca lucrand pe o terasa au venit o satra de tigani(cei cu palari mari,gabori)erau vreao,uitandu-ma spre ei sa merg sa le i-au comanda am zarit un baiat frumos ,inalt,cu niste ochi superbi se uita la mine si se vedea o "lucire "in ochi lui parca erau niste diamante,,deci va da-ti seama m-am indragostit pe loc
binenteles mai apoi cu capul in pamant le-am dus cate o cafea si desi mi se faceau complimente nu reactionam in nici un fel
simpatia era reciproca,mai apoi aproape in fiecare zi venea tiganul meu frumos acolo la cafea dar binenteles nici macar nu ne vorbeam
imi era frica intr-un fel de el si eram ingrozita de ce-ar putea spune oameni care o sa ne vada impreuna
pana mi-am facut curaj si m-am intalnit cu el,au trecut mai bine de doi ani si suntem inca impreuna si ne iubim foarte mult
eu sunt casatorita de 8 ani,iar tiganul meu este si el casatorit si are trei copii

eu as divorta astazi daca as putea sa fiu cu el,eu sunt si dintr-o familie buna()stiu ca nu m-ar intelege niciodata si nici ai lui nu o sa ma accepte niciodata,am doar o prietena care stie si care il accepta ,cea mai buna prietena pe care am avut-o am pierdut-o in momentul in care a aflat,este foarte greu sa iubesti din tot sufletul si sa nu poti sa fi cu el chin mai mare nu este
este o persoana deosebita,are un suflet de aur,ne-am gandit la posibilitatea de a fugi amandoi ,dar mai este o problema mama este foarte bolnava,daca as pleca sau daca ar afla de relatia mea su siguranta asta ar duce-o in pamant.si pe langa asta familia lui ne-ar gasi si in fundul pamantului ,nu mai stiu ce sa fac ,si acuma lacrimile imi infunda ochi,nu mi-am inselat sotul doar ca sa ma aflu in treaba,ptr vreo fantezie ,nu am vrut lucrul asta,ba chiar dimpotriva m-am opus,dar am ajuns la concluzia ca ,chiar exista destin si uneori impotriva lui nu ai cum sa lupti,acuma ma simt un pic mai bine ca v-am spun si voua asta.nu stiu ce o sa se intample sau cum o sa fie dar stiu ca liniste nu mai am,sunt sigura ca il iubesc din tot sufletul si este tot ce imi doresc de la viata dar nici nu imi permit sa fac pe nimeni sa sufere din cauza mea,si el ma iubeste si stiu ca si lui ii este la fel de greu dar nu stim ce sa facem.si c-am asta e povestea mea.o zi buna tuturor

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:51

De la: denisamdr, la data 2010-11-25 10:45:28dragul meu
ar fi o poveste frumoasa daca si ar avea un final fericit,totusi se poate de ce nu,mai mult curaj,mai multa incredere in tine,
in urma cu doi ani de zile fiind la munca lucrand pe o terasa au venit o satra de tigani(cei cu palari mari,gabori)erau vreao,uitandu-ma spre ei sa merg sa le i-au comanda am zarit un baiat frumos ,inalt,cu niste ochi superbi se uita la mine si se vedea o "lucire "in ochi lui parca erau niste diamante,,deci va da-ti seama m-am indragostit pe loc
binenteles mai apoi cu capul in pamant le-am dus cate o cafea si desi mi se faceau complimente nu reactionam in nici un fel
simpatia era reciproca,mai apoi aproape in fiecare zi venea tiganul meu frumos acolo la cafea dar binenteles nici macar nu ne vorbeam
imi era frica intr-un fel de el si eram ingrozita de ce-ar putea spune oameni care o sa ne vada impreuna
pana mi-am facut curaj si m-am intalnit cu el,au trecut mai bine de doi ani si suntem inca impreuna si ne iubim foarte mult
eu sunt casatorita de 8 ani,iar tiganul meu este si el casatorit si are trei copii

eu as divorta astazi daca as putea sa fiu cu el,eu sunt si dintr-o familie buna()stiu ca nu m-ar intelege niciodata si nici ai lui nu o sa ma accepte niciodata,am doar o prietena care stie si care il accepta ,cea mai buna prietena pe care am avut-o am pierdut-o in momentul in care a aflat,este foarte greu sa iubesti din tot sufletul si sa nu poti sa fi cu el chin mai mare nu este
este o persoana deosebita,are un suflet de aur,ne-am gandit la posibilitatea de a fugi amandoi ,dar mai este o problema mama este foarte bolnava,daca as pleca sau daca ar afla de relatia mea su siguranta asta ar duce-o in pamant.si pe langa asta familia lui ne-ar gasi si in fundul pamantului ,nu mai stiu ce sa fac ,si acuma lacrimile imi infunda ochi,nu mi-am inselat sotul doar ca sa ma aflu in treaba,ptr vreo fantezie ,nu am vrut lucrul asta,ba chiar dimpotriva m-am opus,dar am ajuns la concluzia ca ,chiar exista destin si uneori impotriva lui nu ai cum sa lupti,acuma ma simt un pic mai bine ca v-am spun si voua asta.nu stiu ce o sa se intample sau cum o sa fie dar stiu ca liniste nu mai am,sunt sigura ca il iubesc din tot sufletul si este tot ce imi doresc de la viata dar nici nu imi permit sa fac pe nimeni sa sufere din cauza mea,si el ma iubeste si stiu ca si lui ii este la fel de greu dar nu stim ce sa facem.si c-am asta e povestea mea.o zi buna tuturor

da ce te bagi peste povestea omului!stai sa-l rezolvam pe el si mai vedem si cu tine!
asa ce facem aici? ne spunem fiecare povestea ca la doctor!?
apropo! este un doctor HELP specializat pe aici!

tunopiT

17 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:58

GPT
rothmans_yuppy

7870 mesaje

lasa dracu acasa tv cu toate telenovelele lui cu tot.

luminitaneli

5 mesaje

Vrei sfaturi...Stii ce cred eu?Ca ti se pare ca o iubesti,pentru ca n-a ajuns inca in patul tau(sau da?...ca nu prea inteleg...)Principii religioase inseamna sa stea cuminte cu barbat'su ,sa faca totul ca sa mearga relatia ei .Iar tu?!Spui ca esti la a doua casnicie ,da'tot nu merge.De ce?Crezi ca daca o iei in casatorie pe''iubita '' asta a ta ,va merge?
Nu e iubire ceea ce se intampla prin apartamentele prietenelor cu sotii/sotiile altora!(pentru ...lorelay)Asta se cheama pur si simplu dorinta pur trupeasca,si se petrece in promiscuitate in diferite locatii si pe ascuns...de aia e mai dulce,stii tu,fructul oprit!

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 10:59

De la: pickard, la data 2010-11-25 10:40:09
De la: rothmans, la data 2010-11-25 10:30:54

poate ii va iesi mai bine mort vine sub forma de fantoma si face sex cu iubita!

oare ea o sa simta ceva?

escedenius

25 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 11:05

prietene,esti un terminat...un frustrat care nu primeste ce vrea...un copil alintat care plange pana i se da ceea ce cere si caruia viata i-a jucat o fenta si e pe cale sa ia in bot a doua bucata...daca tu poti sa iti bati joc de cea care a promis ca iti va sta alaturi la bine si la rau,nu inseamna ca cei care nu pot sunt ipocriti si tu nu trebuie sa cauti justificari la cei asemanatori tie...pentru ca ,da, e bataie de joc...nu mai merge?pune punct si mergi mai departe.nu pleci de acasa la "aialalta"si sotia are grija de casnicie,ca pe tine'n cot de doare,si te intorci ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic(nush , pentru mine asta e marsavie)...e un impuls?abtine-te...daca nu poti,fa-ti de cap ,dar nu trambita ca sa afle lumea cat de curvar esti...

escedenius
purple

615 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 11:16

De la: Corrrnell, la data 2010-11-25 10:32:43

:)) nu, asa ar ajunge viitoare vaduva, viitoarea fosta daca mi le mai verifca mult [/quote]

eu cred ca daca ti le mai verifica mult o sa devina viitoare fosta iubita si actuala sotie ca doar esti baiat cuminte na?

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 11:26

eu cred ca daca ti le mai verifica mult o sa devina viitoare fosta iubita si actuala sotie ca doar esti baiat cuminte na? [/quote]

:))) "na" ea nu poate sa te contrazica gata ca o bag la banuieli si se streseaza degeaba

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 11:44

De la: escedenius, la data 2010-11-25 11:05:42

prietene,esti un terminat...un frustrat care nu primeste ce vrea...un copil alintat care plange pana i se da ceea ce cere si caruia viata i-a jucat o fenta si e pe cale sa ia in bot a doua bucata...daca tu poti sa iti bati joc de cea care a promis ca iti va sta alaturi la bine si la rau,nu inseamna ca cei care nu pot sunt ipocriti si tu nu trebuie sa cauti justificari la cei asemanatori tie...pentru ca ,da, e bataie de joc...nu mai merge?pune punct si mergi mai departe.nu pleci de acasa la "aialalta"si sotia are grija de casnicie,ca pe tine'n cot de doare,si te intorci ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic(nush , pentru mine asta e marsavie)...e un impuls?abtine-te...daca nu poti,fa-ti de cap ,dar nu trambita ca sa afle lumea cat de curvar esti...

prietene, gata, m-ai prins...in nemernicia mea de curvar, indraznesc sa ravnesc la nevasta altuia! foarte marsav ceea ce simt. Mersi ca arunci cu piatra, ma asteptam si la asta. Nu comentez cat de cuminte esti tu in puritatea ta, asta stii doar tu, bravo, felicitari ca nu ai probleme care sa-ti complice mult prea neimpulsiva existenta!

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 12:19

De la: yuppy014139, la data 2010-11-25 10:20:21 A, am citit un mesaj mai sus si as vrea s-o intreb pe miss darine de ce crede ca atunci cand unul din soti are o relatie extraconjugala isi bate joc de celalalt (si rog fara ipocrizii de fete batrane!). Adica, pe bune, in cazul in care atractia de acasa nu mai functioneaza, cel mai probabil se intampla in mai toate casniciile... daca se gaseste o relatie paralela, in conditiile in care exista grija ca sotul/sotia sa nu afle/sufere, de ce asta e interpretat ca o bataie de joc|? sau hai sa facem pe puritanele si sa-i desfiintam pe barbatii astia, care si asa sunt niste porci ordinari care tre sa dea turta zilei ca-i suportam, nu?!

sincer, ma asteptam sa fi deranjat de mesajul meu...s'acu hai sa-ti raspund din punctul meu de vedere "puritan"
ex.1- ma cunosc f bine si stiu ca-mi plac f mult barbatii(sufar de nimfomanie), atunci stau cumintica in banca mea si nu ma marit...s'atunci pot sa-mi traiesc viata la maxim, pana la 60 de ani cand imi dau seama ca tre' si io sa intru in randul lumii, totusi
ex.2- io fata serioasa ma marit si nu merge casnicia, scartaie din toate incheieturile....de ce trebuie sa-mi caut amant?...nu e mai frumos sa inchid usa dupa mine, ca sunt fata educata...si dupa ce-mi trece raceala cauzata de curentul format de blestemata aia de usa deschisa... imi indrept privirile catre alte zari?
Observa ca nu te acuz de nimic...eu sunt eu, adica o femeie oarecare...nimic mai mult...tu intelege ce vrei

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iubiri interzise...moral
Mergi la: