back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iubiri interzise...moral

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 01:00

Prea tare topicul asta... si eu l`am ratat.

Neica nimeni in cauza nu mai are cont, damele s`au oripilat, barbatii au facut pe sfintii, si toti suntem purtatori ai stindardului moralitatii, iaca uite asa, cum bati din degete.

Pacat e si cu gandul, am vazut chiar ieri trecand pe langa un restaurant o femeie la vreo 35 de ani, craci pana in gat, cu plamanii mari, fusta la 1 deget sub c ur, o splendoare.
Mi`a ramas in minte? Da, din moment ce o amintesc,
Placeri carnale? Absolut
O iubesc? Inca nu, dar poate candva daca ajung sa o cunosc prin fiece metoda.

N`am observat daca era sau nu casatorita, era cu cineva la bratet.
Si aici as dori sa facem o analiza, daca era doar in concubinaj "se mai pune" sau nu?

Ce e casatoria pana la urma? Se face atata misto pe tema asta ca nu mai stii ce sa crezi.
Este o bucata de hartie (partea legala) intarita de niste promisiuni in fata lui Jesus (partea spirituala), promisiuni ce tin foarte mult de vointa fiecaruia pana la urma, pentru ca tentatiile exista si vor exista constant.

SINGURUL motiv plauzibil pt a arunca cu piatra, in viziunea mea, ar fi un copil, si aici femeile vor aplica aceasta convingere cu mai mult patos pentru ca... ele sunt intotdeauna 100% sigure ca macar e al lor.

Sunt convins ca daca vreunu ar ravni la nevasta`mea, s`ar gandi atat de mult la binele meu incat ar veni si m`ar anunta, amical, eventual servim si o berica.
Nu prea se aplica principiul cu intoarce si celalalt obraz, si nu va mai oripilati ca in copilarie cand auzeati "vagin", astfel de lucruri chiar se intampla, si nu intr`un loc distant, chiar in jurul vostru.

Daaaaaa` halatu?! cat e halatu?... ca m`ati tampit cu oratoria voasta.

P.S. ce are site`ul asta, nu pot sa citesc topicurile decat fara sa ma loghez.

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 07:43

De la: Corrrnell, la data 2010-11-24 14:16:49

Nu putem controla ce simtim si pt cine, nu te poate judeca nimeni pt ce simti, dar pt ce vrei sa faci da, las-o in pace,prin "are motivele ei" vrei sa spui ca are copii, asa cred, cauta-ti alta nu strica o casnicie

iar nu se poate intra decat din prima pagina!
si vreu sa vad ce mai zice lumea

analizez, judec si dau verdicte!
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 07:47

De la: berila, la data 2010-11-28 01:00:29Prea tare topicul asta... si eu l`am ratat.

Neica nimeni in cauza nu mai are cont, damele s`au oripilat, barbatii au facut pe sfintii, si toti suntem purtatori ai stindardului moralitatii, iaca uite asa, cum bati din degete.

Pacat e si cu gandul, am vazut chiar ieri trecand pe langa un restaurant o femeie la vreo 35 de ani, craci pana in gat, cu plamanii mari, fusta la 1 deget sub c ur, o splendoare.
Placeri carnale? Absolut

Si aici as dori sa facem o analiza, daca era doar in concubinaj "se mai pune" sau nu?

Ce e casatoria pana la urma? Se face atata misto pe tema asta ca nu mai stii ce sa crezi.
Este o bucata de hartie (partea legala) intarita de niste promisiuni in fata lui Jesus (partea spirituala), promisiuni ce tin foarte mult de vointa fiecaruia pana la urma, pentru ca tentatiile exista si vor exista constant.

SINGURUL motiv plauzibil pt a arunca cu piatra, in viziunea mea, ar fi un copil, si aici femeile vor aplica aceasta convingere cu mai mult patos pentru ca... ele sunt intotdeauna 100% sigure ca macar e al lor.

Sunt convins ca daca vreunu ar ravni la nevasta`mea, s`ar gandi atat de mult la binele meu incat ar veni si m`ar anunta, amical, eventual servim si o berica.
Nu prea se aplica principiul cu intoarce si celalalt obraz, si nu va mai oripilati ca in copilarie cand auzeati "vagin", astfel de lucruri chiar se intampla, si nu intr`un loc distant, chiar in jurul vostru.

foarte tare berila!ce empatie sa intru aici prin dos!incepusem sa ma plictisesc de moarte
nici chiar eu in momentele bune nu tineam un asa discurs inteligent

beniamin23

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 17:27

.....

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 17:41

De la: berila, la data 2010-11-28 01:00:29Prea tare topicul asta... si eu l`am ratat.

Ce baiat cumsecade e berila, la o adica si-ar da nevasta la pachet cu o bere =))

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:05

De la: Oksana_, la data 2010-11-28 17:41:19

Ce baiat cumsecade e berila, la o adica si-ar da nevasta la pachet cu o bere =))

pei sa-si umezeasca voinea buzele

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:12

De la: pickard, la data 2010-11-28 18:05:12
De la: Oksana_, la data 2010-11-28 17:41:19

pei sa-si umezeasca voinea buzele

voinea fiind cine ... pasarica din avatarul tau ? :))

9am208012

305 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:19

Placeri carnale? Absolut

Vorbe multe, insirate -uneori- fara logica. N-am inteles mare lucru. Fraza de la inceputul pledoariei "Pacat e si cu gandul", m-a derutat total. N-am inteles de care parte a baricadei te situezi.

"Libertatea omului e partea divina din el." - Petre Tutea
berila

1111 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 22:40

De la: Speranta, la data 2010-11-28 19:19:20

Placeri carnale? Absolut

Vorbe multe, insirate -uneori- fara logica. N-am inteles mare lucru. Fraza de la inceputul pledoariei "Pacat e si cu gandul", m-a derutat total. N-am inteles de care parte a baricadei te situezi.

Toti o gandim, unii o si comitem, ne da asta dreptul sa ne consideram imaculati si sa facem discursuri despre morala altora?

berila

1111 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 22:41

Daca ma roaga frumos si se gandeste la binele meu... cum sa`l refuz.... pai oameni suntem?

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 23:46

De la: berila, la data 2010-11-28 22:40:16

Toti o gandim, unii o si comitem, ne da asta dreptul sa ne consideram imaculati si sa facem discursuri despre morala altora?[/quote]

Da tie cine iti da dreptul sa judeci cine e imaculat si cine nu, cine are dreptul sa faca morala si cine nu?...
.....si apoi intre gand si fapta e caleee nene!

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 23:48

De la: berila, la data 2010-11-28 22:41:31Daca ma roaga frumos si se gandeste la binele meu... cum sa`l refuz.... pai oameni suntem?

Ah, asta explica "deranjul" tau cu privire la cei ce fac morala....

Fosta membra 9am.ro

630 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 02:32

De obicei pun deshtu cand ma iscalesc...CU RESPECT DARROM.
berila

1111 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 02:58

Nu sunt sigur ce inseamna ghilimelele, sunt cam lent dupa ora 12, dar daca e ceea ce cred eu, te anunt ca am fost de ambele parti ale baricadei: am fost si inselat, si sa zicem ca am mai calcat si eu pe laturi de cateva ori, in mod inocent, evident.
Poate ma iluminezi, stimata.
Si apropo cand eu zic ca toti suntem imorali nu pute a ipocrizie, de`asta imi permit. Sunt convins ca daca exista intr`adevar cineva atat de pur si curat, in mod sigur nu o arde dubios pe yuppy, blestemand curvarii.

Sanatate.

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 06:39

De la: berila, la data 2010-11-29 02:58:04Nu sunt sigur ce inseamna ghilimelele, sunt cam lent dupa ora 12, dar daca e ceea ce cred eu, te anunt ca am fost de ambele parti ale baricadei: am fost si inselat, si sa zicem ca am mai calcat si eu pe laturi de cateva ori, in mod inocent, evident.
Si apropo cand eu zic ca toti suntem imorali nu pute a ipocrizie, de`asta imi permit. Sunt convins ca daca exista intr`adevar cineva atat de pur si curat, in mod sigur nu o arde dubios pe yuppy, blestemand curvarii.

Sanatate.

Multumesc pentru urare, asemenea!

Ghlimelele? ...erau de decor!

Imi pare rau pentru tine...ai fost inselat,urata situatie, insa asta nu-ti da nici un drept sa crezi ca,noi toate astea care postam aici si nu aplaudam dorinta unora de a calca stramb,suntem niste ipocrite asa cum, subtil insinuezi! Vorbesti de imoralitate pe de o parte si aici iti dau dreptate la modul general , nu exista om fara de pacat, si de omul pur pe de alta parte,care evident e un concept, un ideal, ceea ce si reiese din prima parte a afirmatiei mele! Insa,parerea mea personala, este ca, generalizarile si situatiile duse la extrem, nu duc la ceva bun, ceva constructiv!Gandim doar in alb si negru..cand exista si nuanta de gri!

Asa ca, draga domnule, oricat ai incerca tu sa ma convingi pe mine ca poti "calca stramb intr-un mod inocent"....(ceea ce este un nonsens, cum sa fie inocent calcatul stramb?), atat timp cat societatea in care traim,(aici nu ma refer la vechiul Babilon , nici la jungla amazoniana)se organizeaza functie de niste reguli, printre care si cele morale...nu ai sa reusesti! Unde este valenta spirituala a unui angajament, care e pana la urma o hartie semnata de 2 oameni de comun acord? E sau nu e? A fi sau a nu fi...grea intrebare, dureros raspuns!

Tu, ar trebui sa deschizi bine ochii sa vezi, ca mai sunt si oameni care respecta regulile morale si nu inseala! Sunt putini, Dar sunt!
Cum tie, iti pare paradoxal sa existe si astfel de oameni,cand tu/noi traim intr-o lume in care valoarea, demnitatea,speranta unui om sunt minimalizate, o lume in care, tu, crezi ca asta inseamna normalitate.....eu, sunt satula de cei care gandesc gaunos, asa cum faci si tu si promoveaza un rationament cu care eu nu voi fi de acord in veci! >o dau pe-a mea(nevasta)ca s-o primesc si eu pe-a altuia>...si am ajuns a crede ca eu, sunt o anormala, in lumea ta normala!

Ultima ta afirmatie....e de rasu-plansu! ....acum eu nu sunt prea sigura insa, poate ma lamuresti si pe mine in doua privinte printr-o nota explicativa: 1. Ce te roade mai mult de fapt? ...faptul ca eu stau pe yuppy si iti sunt un ghimpe in coaste, sau faptul ca e imoral arsul asta pe yuppy? ...lumineaza=ma, serios, eu nu vad care e legatura intre ele! 2.Imi explici si mie ce inseamna in acceptiunea ta " a arde dubios pe yuppy:"?...adica ce fac mai exact, de din aceasta activitate rezulta un al meu comportament dubios?cu argumente , evident, care sa=ti sustina afirmatiile. Merci!

De blesteme nici vorba! Nu imi place sa fac rau nimanui, cu atat mai putin sa doresc moartea cuiva,care spiritual vb e mort deja!?!

Semnat: o yuppysta care mai crede in valorile morale.

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 06:42

Acum ca am scris un roman, dar l-am scris repede in cateva min, pot spune ca incep saptamana bine!

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 06:44

De la: darrom, la data 2010-11-29 02:32:15

Atat? curaj...spune=ti off-ul

berila

1111 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 08:29

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-29 06:39:36
De la: berila, la data 2010-11-29 02:58:04Nu sunt sigur ce inseamna ghilimelele, sunt cam lent dupa ora 12, dar daca e ceea ce cred eu, te anunt ca am fost de ambele parti ale baricadei: am fost si inselat, si sa zicem ca am mai calcat si eu pe laturi de cateva ori, in mod inocent, evident.

Sanatate.

Multumesc pentru urare, asemenea!

Ghlimelele? ...erau de decor!

Imi pare rau pentru tine...ai fost inselat,urata situatie, insa asta nu-ti da nici un drept sa crezi ca,noi toate astea care postam aici si nu aplaudam dorinta unora de a calca stramb,suntem niste ipocrite asa cum, subtil insinuezi! Vorbesti de imoralitate pe de o parte si aici iti dau dreptate la modul general , nu exista om fara de pacat, si de omul pur pe de alta parte,care evident e un concept, un ideal, ceea ce si reiese din prima parte a afirmatiei mele! Insa,parerea mea personala, este ca, generalizarile si situatiile duse la extrem, nu duc la ceva bun, ceva constructiv!Gandim doar in alb si negru..cand exista si nuanta de gri!

Asa ca, draga domnule, oricat ai incerca tu sa ma convingi pe mine ca poti "calca stramb intr-un mod inocent"....(ceea ce este un nonsens, cum sa fie inocent calcatul stramb?), atat timp cat societatea in care traim,(aici nu ma refer la vechiul Babilon , nici la jungla amazoniana)se organizeaza functie de niste reguli, printre care si cele morale...nu ai sa reusesti! Unde este valenta spirituala a unui angajament, care e pana la urma o hartie semnata de 2 oameni de comun acord? E sau nu e? A fi sau a nu fi...grea intrebare, dureros raspuns!

Tu, ar trebui sa deschizi bine ochii sa vezi, ca mai sunt si oameni care respecta regulile morale si nu inseala! Sunt putini, Dar sunt!
Cum tie, iti pare paradoxal sa existe si astfel de oameni,cand tu/noi traim intr-o lume in care valoarea, demnitatea,speranta unui om sunt minimalizate, o lume in care, tu, crezi ca asta inseamna normalitate.....eu, sunt satula de cei care gandesc gaunos, asa cum faci si tu si promoveaza un rationament cu care eu nu voi fi de acord in veci! >o dau pe-a mea(nevasta)ca s-o primesc si eu pe-a altuia>...si am ajuns a crede ca eu, sunt o anormala, in lumea ta normala!

Ultima ta afirmatie....e de rasu-plansu! ....acum eu nu sunt prea sigura insa, poate ma lamuresti si pe mine in doua privinte printr-o nota explicativa: 1. Ce te roade mai mult de fapt? ...faptul ca eu stau pe yuppy si iti sunt un ghimpe in coaste, sau faptul ca e imoral arsul asta pe yuppy? ...lumineaza=ma, serios, eu nu vad care e legatura intre ele! 2.Imi explici si mie ce inseamna in acceptiunea ta " a arde dubios pe yuppy:"?...adica ce fac mai exact, de din aceasta activitate rezulta un al meu comportament dubios?cu argumente , evident, care sa=ti sustina afirmatiile. Merci!

De blesteme nici vorba! Nu imi place sa fac rau nimanui, cu atat mai putin sa doresc moartea cuiva,care spiritual vb e mort deja!?!

Semnat: o yuppysta care mai crede in valorile morale.

`Neata!

Cred ca ai cam scos din context ce am zis, si poate ar fi trebuit sa pun niste ghilimele pe colo pe colo.

Ok, hai sa le luam pe rand...

Nu are de ce sa`ti para rau pentru mine, sau pentru oricine altcineva, nu pentru inselat in orice caz... sunt alte lucruri mult mai grave, te stergi de praf si mergi mai departe, lectii pe care viata ti le ofera, si ori inveti ceva din ele, ori ba...

Am fost subtIl, asa e (cu i de la ironic), nu voiam sa jignesc, mi`am expus punctul de vedere sincer, fiindca nu ne datoram nimic in afara unui minim de respect, pe care sincer nu cred ca l`am intrecut inca.

Dumneata propavaduiesti mai rau ca un pamflet de protestanti, bun, de acord fiecare cu convingerile sale, dar ma indoiesc ca te vei impune in fata respectivului pe canale virtuale.
Poate ca lumea ar fi un loc mai bun si mai demn daca am adera toti la cele 10 porunci, dar ti se pare fezabil? Nu inca, cel putin, asta ne este natura: profitoare, distructiva si perfida.
A inota impotriva curentului e risipa, si ca sa fac o mentiune vizavi de societate in general, minoritatea se cam supune majoritatii asa ca eu va urez succes.

Normalitatea este dictata de catre cei multi, concret:
Daca noi cei 990 dintr`o mie spunem ca e normal sa porti un os in nas, sau mai rau, IMPUSA prin legislatie (vezi noile cipuri de identitate ce vor deveni obligatorii in curand) , voi restul de 10 nu aveti de ales, ori sunteti de acord, ori va scindati... ori va adaptati, ori o luati in freza.

Pentru ultima parte iti pun cuvintele/expresiile ce aveau nevoie de ghilmile, in scopuri pur informative.

"inocent", "blestemand"
a arde dubios, in speta, a pierde timpul rasfoind topicurile unor oarecare, unde afli detaliile intime ale unor persoane pe care probabil nu le vei cunoaste niciodata, in special pseudo-useri din astia, gen "yuppytzashpemiitrei".

Sincer? Am ajuns la concluzia ca nu merita sa`mi irosesc energia pentru maruntisuri, interesele mele nu sunt de natura materiala, nici spirituala, nici intelectuala (in sensul ca nu sufar de IQ), nici macar strict carnale, as prefera sa`mi satisfac anumite curiozitati, sa vizitez si sa invat despre lucruri care ma intereseaza cu adevarat... si nu sa`i explic cuiva, cu atat mai mult pe internet, cum si de ce traiesc, sau dupa ce set de reguli ma ghidez. (ma refer aici atat la cazul de fata, cat si ca mentalitate si filozofie de viata).

"susiemadrak.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/09/someone_is_..."

Dumneata esti un user, eu asemenea, fiecare cu punctul propriu de vedere. Chiar crezi ca ne vom convinge reciproc, fiecare isi formeaza convingerile in functie de trairi, experiente si pana la urma, chiar in functie de educatia primita acasa.
Nu esti deloc un ghimpe in coasta, esti doar... "una"... un interlocutor protejat de anonimat si de niste kilometri de cablu, si in fond daca ma deranjezi pot oricand sa nu`ti mai raspund sau sa`ti dau ignore, corect?

Mi`a facut placere, o zi cat mai buna! Serios!

P.S.

Daca iti spun ca am scris povestea de mai sus doar fiindca imi place sa savurez o polemica buna, sa`mi
cizelez capacitatea de a prezenta un rationament, fie el si eronat, intr`un mod coerent, ce il face sa para veritabil... ce ai crede?
Sau poate vreau ca o anumita cititoare a forumului sa`mi cunoasca intentiile (criminale?), fara sa`i dau privat, sau poate pur si simplu eram plictisit.
Un avatar, rosu si cu darwinism`ul frumos pictat, imi da voie sa fiu oricare dintre cei de mai sus.
Cum crezi ca vom ajunge la un consens?
Stiu ca ori te amuzi, ori ai cazut pe ganduri, acum cand citesti acest ultim rand.

yuppy001357

12 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:19

Dragul meu parerea mea este ca daca o vei avea cu siguranta va mai disparea dorinta si pasiunea ta pt. ea.Daca si ea simte intradevar ceva pt. tine insista si vei reusi oricat de credincioasa ar fii ea sotului.Poate asa v-ati linisti amandoi .Chiar daca a ti avea o relatie nu trebuie sa duc ala divort(daca ea este fericita cu sotu)

9am208012

305 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 16:29

De la: berila, la data 2010-11-28 22:40:16
De la: Speranta, la data 2010-11-28 19:19:20

Toti o gandim, unii o si comitem, ne da asta dreptul sa ne consideram imaculati si sa facem discursuri despre morala altora?

Ai dreptate. Nu putem judeca pe nimeni. Din pacate te-ai dezis de ce ai spus, polemizand cu yuppy.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 16:59

Multumim pentru interventie, Speranta.
Legatura in studio...

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 17:58

@ Berila

De acord cu tine in toate privintele, cu 2 amendamente:
1. Cum tu nu dai explicatii referitor la cum si dupa ce reglui te ghidezi in viata.....la fel si eu ,nu vad de ce ar trebui sa ma justific in fata ta, sau a altuia de ce eu rasfoiesc un anume topic, cu o anumita tematica.Sunt dubioasa, mai putin morala decat altii, mai putin credibila?...foarte bine! Cel care gandeste astfel, nu poate decat sa-mi demonstreze cat de superficial in gandire este!
2. Este un forum public, tematica la vedere,eu ca si altii de altfel, imi exprim o parere, doar cred cu tarie in libera exprimare, fara A IMPUNE nimanui nimic, chiar daca este contrara asteptarilor si contravine conceptiilor celui care a deschis discutia. A postat public, isi asuma public responsabilitatea de a fi luat la misto, de a fi injurat daca injura...etc...

La prima citire, pot spune cum ma simt eu, tu...nu stiu ,dar pot intui varianta viabila din cele trei. Senzatia care o am e aceea a unui copil certat de parinti, atunci cand el, copilul, ii surpinde pe parinti in mijlocul unei partide de sex salbatic! Si el(copilul) mustrat fiind de parinti dupa, se intreaba: -si totusi unde am gresit?-...Ei la fel ma simt si eu dupa discutia cu tine ,sincer iti spun!
In ceea ce priveste motivul pentru care te-ai implicat in discutie....la prima citire as spune clar :plictiseala. La a 2-a citire as spune clar: vrei sa impresionezi pe "o alta" din multele care nu rateaza ocazia de a si-o pune din placere/plictiseala/interes ! La a 3-a..poate fi oricare!
Acum, cine stie? poate din fiecare cate putin! asta doar tu cunosti, evident!
Nu sunt atat de curioasa incat sa ma intereseze.
Succes!

yuppy014878

8 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 10:20

si eu sant intro situatie asemanatoare,aveam probleme in casnicie,am divortat,ma facut sa ma indragostesc nebuneste de el,mia dat de inteles ca vrea sa fie cu mine,si el are probleme in casnicie,dupa ce sa intamplat sa am cateva relatii cu el mia spus ca nu va divorta niciodata si asa am ramas divotata si cu 2 copii,daca crezi ca o vrei cu adevarat si pentru toata viata pentru tine,convingeo,daca nu laso balta.

9am208012

305 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 06:15

De la: berila, la data 2010-11-29 16:59:01Multumim pentru interventie, Speranta.
Legatura in studio...

Mi-a placut ironia ta. Esti "tare".

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 22:06

moral...nu sunt iubiri interzise!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:15

De la: Figurantul, la data 2010-12-04 22:06:35moral...nu sunt iubiri interzise!

ce inseamna moral?ce inseamna iubire?
nici un om nu este moral sunt de acord cu berila ca daca am fi morali nu am arde-o pe aici la ore tarzii..
d-ra speranta este micutza, nu intra in discutie dar yupi.ta este vulpe batrana

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:19

De la: pickard, la data 2010-12-04 23:15:51

nici un om nu este moral sunt de acord cu berila ca daca am fi morali nu am arde-o pe aici la ore tarzii..

Vulpile batrane lasa ursii fara coada

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 00:39

De la: Figurantul, la data 2010-12-04 22:06:35moral...nu sunt iubiri interzise!

Picard, si tu esti unu care umbla cu lumanarea dupa mine? De ce stau eu pe nush ce topic si la ce ora, nu mai poti tu?....Nu-mi purta tu de grija, are cine!
Vulpe batrana zici? hmmm, inca nu am primit reclamatii de la al meu iubit, so, poate o vulpe batrana , da buna!...dar cu muult mai tanara ca tine , moshuletule simpatic !
Zau ca nu merita sa-ti bati capul cu mine....parca cautai o amanta? vezi, pastreaza ordinea prioritatilor, altfel s-ar putea sa esuezi in abila incercare!
Anyway....pt ca imi esti simpatic, si stiu ca esti tu ala moralu(lupul moralist, evident), uite iti ofer un ceiutz de tei, daca nu ti-a dat nevasta la timp......

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 00:41

De la: Nigma, la data 2010-12-04 23:19:06

Cu o conditie, ursii aia sa fie in calduri....

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 01:23

De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-05 00:41:11
De la: Nigma, la data 2010-12-04 23:19:06

Cu o conditie, ursii aia sa fie in calduri....

In principiu ursii intra in calduri la simtul mirosului de vulpe

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iubiri interzise...moral
Mergi la: