Info
x
..relatia cu un taur...
|
nazdravana 88 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 23:01
De la: edbeky, la data 2009-10-12 18:46:41de ce te cramponezi pe ideea gatitului si nu recunosti ca ti-e frica de relatia in sine?sunt tot taur si sunt casatorit de 26 ani,fiind mai mic ca varsta cu aprox 2 ani,iar viata mi-a demonstrat cata incredere si cata nevoie ai de calitatile unui taur in timp.nu dau sfaturi,insa ca o parere-mergi mai departe si nu cred ca vor fi pareri de rau.o viata plina ! Doamne, imi doresc sa fac orice sa ii fie bine, sa ne fie bine, tocmai, ca ma simt cu el asa cum nu m-am simtit ever.Numai ca am divortat once pt faptul ca viata l-a schimbat si, inconstient, probabil mi-e frica de asta, din cauza acestei diferente de varsta.La 23 iubesti sincer, pur, dar e mai mult notiunea de iubire in sine, la 27, 28 stii clar ca iubesti persoana in sine, si nu fluturii pe care ti-i provoaca, esti mai constient si mai sigur pe ce simti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nicuandrei73 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 22:09
si eu sunt un taurnu vei fi dezamagita bafta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
edbechir 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 00:21
este adevarat ca aceasta intimplare(sa-i spunem asa) nefericita te-a marcat,insa nu cred ca URMATORUL trebuie sa platesca oalele sparte,corect?in general ,din experienta mea povestesc,in viata unei femei a fost1- marea dragoste,dupa care a suferit enorm,2-tipul echilibrat care a readus-o la viata,insa comparativ cu 1 pur si simplu n-a mai mers,3-tipul de om pe care mi-l prezinti acum,iar daca nu iei o hotarire in acest moment,de tine depinde incotro vrei sa te indrepti.incearca sa faci o evaluare corecta a situatiei si nu uita ca decizia iti apartine .indiferent de parerile altora.daca doresti,mai vorbim mail-ul meu edbecky@gmail.com
|
heruur 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 02:50
Sa iti raspund si eu. Eu taur 34 ani, ea leu 30. Cum ne impacam? Simplu eu reusesc sa fac fata cu succes figurilor ei de "printesa", ea reuseste sa imi faca fata incapatanarilor mele stupide. Suntem impreuna de 7 ani... Si SAGA continua. E grea o relatie de acest fel dar si frumoasa, important este ca ea (leoaica) sa se simta cea mai cea fiinta iubita de pe pamantul acesta, important pentru el (taurul) sa se simta iubit si respectat. SE POATE dar necesita multa rabdare din partea amandouara.
O iubesc si nu as pleca de langa ea nici mort. Oricat de mult ma agaseaza cu bobul ei de mazare. Insista... PS.. aceasta relatie a inceput si se va termina cu mine (taurul) facand mancare fiindca ei ... surpriza... nu ii place sa gateasca... Secretul? Din cand in cand se straduie sa faca ceva, si atunci e MINUNAT. In restul zilelor, nu imi cad celebrele organe (daca tot sunt taur) sa pun mana si sa gatesc eu... Sunt altele in casa unde este imbatabila. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 11:44
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri..in special taurilor.,..va rog sa ma credeti ca e o lupta cu mine, cu caracterul meu, pentru a putea rezista cu el..si , totusi, ceva ma leaga..Am vesnica senzatie ca s-a desdragostit de mine, ca sa zic asa...cuvintele nu primeaza la el, gesturile mult mai mult dar nush`de ce naiba nu mi-s suficiente...si n-am rabdare, asa cum imi cere, si n-am incredere...eu vreau totul repede, asta mi-e firea...
|
szalmaalex 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 13:34
o sa afli secretu daca ai rabdare asa suntem noi taurii grei de capi dar avem ceva special ce nu prea gasesti oriunde
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:02
Da, dar nu e usor deloc pentru orgoliul unui leutz...tre`lasat totul in ritmul muschilor vostri, absolut totul, iar rabdarea aia...pana mea...mai ai nevoie s amai si auzi, nu doar sa simti..de la sutele de smsuri din primele luni, declarative, amu`...ciuciu..si ma enerveaza faptul ca taurii nu prea ies de bunvoie dintr-o relatie, fericita sau nefericita, merg inainte, iar asta nu imi da mie nicio garantie ca m-a ales pentru mine sau merge oin virtutea inertiei..dar nu e zi fara sa-mi sarute mana in fata prietenilor, sa ma bibileasca, sa fie atent la mine, sa imi dea drumul mainii, sa nu ma traga inspre el de cate ori are ocazia...mama voastra de copitate!aa..planuri de viitor...malc!!!!
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:43
Eee.. niciodata un taur nu va promite ceva, sau nu va face declaratii daca are 0,00001 nesiguranta ca nu va putea duce la indeplinire ceea ce promite, sau ceea ce declara. Taurul e foarte statornic daca a gasit-o pe ea... Nu o lasa din mana, nu fiindca nu are ceva mai bun de facut, sau fiindca merge in virtutea inertiei. Va pleca de langa tine in momentul in care va crede 100% ca nu mai poate face nimic sa salveze relatia.
Nu pune pe seama lipsei de imaginatie ceea ce de fapt, este un grad mare de anduranta si permisivitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 15:00
Atunci ar trebui sa-mi bag in cap sa las timpul sa treaca si sa se dezvolte in el acel ceva de care are nevoie ca sa zica, sa actioneze, sa..orice..Nu stiu, eu imi fac atatea probleme pentru ca eu l-am prezentat alor mei, din partea mea stie ca exista toata disponibilitatea, pe cand familia lui nu ma cunoaste, nu ma are la inima, dincauza sora`sii si invidiei ei si a faptului ca nu accepta diferenta de vartsa dintre noi si faptul ca eu am mai fost casatorita..Am mai zis-o, eu nu intru intr-o relatie ca sa raman ever acolo, dar nici ca sa ies, vreau sa dezvolt tot ce se poate..iar asta inseamna ca imi inconjor alesul cu ganduri, cu planuri de viitor, cu bla, bla..Parca is copil mic ce isi asteapta acadeaua, doar doar i-o iesi ceva printre buze..mama lui azi si maine...si , da!ai dreptate, cu altii e f critic, cu mine nu cine stie ce..si ma `nerveaza rau...ca mai comenteaza el cate ceva din cand in cand, da`de laudat nici vorba..un leu nu se critica, vai!
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 15:51
Problema la voi nu este numai una de "zodie" mai este una... Si eu am un divort la activ... Voi aveti o problema de tempo, de hmmm , ritm sa zicem.
Vezi tu, viata m-a invatzat ca o femeie buna de...(maritat deja e desuet)... Rectific o femeie pregatita sa intre intr-o relatie de "foarte lunga durata" este femeia de dupa 27-30 de ani. Atunci are foarte bine conturata ideea despre ce isi doreste de la viata , de la un potential partener. Cat despre barbati? Stim foarte bine ca e mica mare diferenta. Noi ne oprim asupra unei singure femei cand consideram ca am trait tot ce aveam de trait. Tu, in mare sti ce vrei, numai ca ma indoiesc ca el stie. Traiul alturi de un leu mi-a aratat sub o forma sau alta calea de urmat... Fiind o fire foarte analitica (eu) imi faceam singur viata de cosmar... Julia mea m-a invatzat sa mai iau lucrurile si cum pica si sa nu mai despic firul in 200000 de alte fire. Cat despre familia lui... E foarte greu cand ai familia celuilalt impotriva ,sa pastrezi o relatie, dar iarasi iti spun E POSIBIL. Vorbesc iar din experienta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:02
quote herrur..
Vezi tu, viata m-a invatzat ca o femeie buna de...(maritat deja e desuet)... Rectific o femeie pregatita sa intre intr-o relatie de "foarte lunga durata" este femeia de dupa 27-30 de ani. Atunci are foarte bine conturata ideea despre ce isi doreste de la viata , de la un potential partener. Cat despre barbati? Stim foarte bine ca e mica mare diferenta. Noi ne oprim asupra unei singure femei cand consideram ca am trait tot ce aveam de trait. Tu, in mare sti ce vrei, numai ca ma indoiesc ca el stie. Aici ai pus punctul pe I, de fapt asta e marea mea problema, restul is mizilicuri care se duc de la sine.Urla inima in mine, urla la fel de tare si ratiunea, ce dracu`sa fac, cum sa fac.Rationalul imi spune ca risc mult si anii se duc, iar persoana aia e ca un depozit in banca, depui amintiri, sigurante, impliniri, bucurii, tristeti.Eu, la cei 27, chiar stiu ca l-am ales pe el pentru el, ai perfecta dreptate, dar de el nu sunt sigura, ca 23 de ani, bilogic, la barbati, is putini..Desi e intelept, desi are idei frumoase despre viata, are nevoie sa-si traiasca etapele la timp.Si atunci ce naiba sa fac?Tampesc, ma macin pe fiecare zi, in acelasi timp cu moentele frumoase petrecute cu el, bomban ca nu zice nimic de viitor in ideea ca poate m-as mai linisti eu un pic, sa ma mint frumos pe moment.Ii rog pe cei mai cu experienta sa-mi dea un sfat.Finally, fac cum ma taie capul, dar conteaza o vorba in plus.Sunt un om dat dracu`, si nu ma laud, dar never ever nu a fost in conflict inima cu ratiunea, e prima data, si e datorata varstei, probabil.Intotdeauna am ales cu inima, indiferent pe cate cioburi am calcat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:22
De la: nazdravana, la data 2009-10-18 23:02:33quote herrur.. si inima iti spune ca ma vrei
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:28
De la: Haps, la data 2009-10-18 23:22:14De la: nazdravana, la data 2009-10-18 23:02:33quote herrur.. BORCULE!!
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:53
A!Si inca ceva..le cam fug ovchii..iar manzu`meu e cam manz..
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:55
De la: nazdravana, la data 2009-10-18 23:53:30A!Si inca ceva..le cam fug ovchii..iar manzu`meu e cam manz.. sa nu-mi spui ca ti-a luat 27 de ani ca sa vezi asta ???!!!!
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 00:03
De la: Haps, la data 2009-10-18 23:55:25De la: nazdravana, la data 2009-10-18 23:53:30A!Si inca ceva..le cam fug ovchii..iar manzu`meu e cam manz.. Nu, ani nu, centimetri..Ai nasului pe care ii invoc la nevoie..:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 01:35
De la: nazdravana, la data 2009-10-18 23:53:30A!Si inca ceva..le cam fug ovchii..iar manzu`meu e cam manz.. Aici, cel putin temporar ai un avantaj, o femeie de 27 stie muuuult mai bine sa puncteze in fata unui barbat decat una de 23 :))) Mai ales in fata unuia de 23 care inca mai crede ca intr-o relatie EL "conduce"... Raporteaza abuz de limbaj |
|
aditzus 63 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 17:12
sarna pt intentie , dar nu mai este nimic de facut , tipa si-a gasit pe altul , care ar fi ca mine , sau cel putin cum am fost eu , e mai nasol ca am vrut sa o cer de sotie ... dar , mai iti iei si tepe in viata , n-ai ce face ... oricum ...am invatat multe si acum voi ajunge f f f f sus , pentru mine , si restu vine de la sine , right ?
danke
Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes.
SmartProjects(dot)ro
|
|
oana23 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:15
draga leoaica, am si eu o releatie cu un taur...este foarte greu.eu cred k el doar iti da impresia ca este fidel.el are dreptate mereu nu? chiar daca spune ceva orice, si apoi nu-i mai convine, de fapt nu a spus el asa ceva...pai cum asa? tu iubesti mult , el te iubeste asa?
|
just_meflory 8 mesaje Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 01:55
da..taurul:) ..niciodata nu e ca tine..nu faci aproape nimic bine..trebuie sa ai grija mereu de el ,indiferent de cat de mica ar fi problema..ma rog..e scump si enervant..eu nu am putut duce la sfarsit relatia...poate voi reusiti si pt ceilalti:D
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:21
Ei bine,dupa atatea luni amarnice trecute de la prima postare, va raspund cu darg si multumire inpriviri:SUNT FERICITA!La vremea aia, m-au ajutat mult parerile voastre, sa il inteleg si sa ma inteleg.Da, taurasul meu e capos si vrea cum vrea el, si cand vrea el.Dar daca ii acorzi blandete si rabdare, reflecteaza.Am ajuns in punctul in care nu mai scap de el in sensul frumos, tot timpul pe care il are si-l petrece cu mine si nu concepe sa nu fiu cu el mereu.Se implica in viata mea, ma ajuta la n treburi gospodaresti fara sa ii cer,asa, timid, dar sigur.Acum pot eu sa spun orice de tauri, il cunosc, il simt, il intuiesc.Da`tot porc e, la modu`ca nu scoate un cuvant legat de viitor, nimic, frantz.Nu am veleitati de maritat, dar imi place s aimi imaginez ceva frumos cu toti cu care am fost, pur si simplu, asta e felul meu.Mi-au trecut dracii si de diferenta de vartsa, pisici, nu mai conteaza, stie sa imi ofera afectiunea aia nebuna de care am nevoie ca sa am rabdare cu el.Desi pun pariu ca el coace orice. Dar nu-mi spune.Si ma enerveaza:)))Plus ca l-am schimbat si eu mult, a devenit plin de incredere, de el, e alt om in sensul f bun.Asadar, tauri si netauri, VA MULTUMESC!
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:41
Am uitat sa spunca il laud in draci cu tot ce face siinca nu i s-a urcat la cap, pare ca il stimuleaza.SI TOT NU GATESC, mancam in oras:)))
|
mihaihaisan 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:41
Felicitari! Esti o femeie inteleapta, care va fi mult mai fericita!
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 23:24
Multumesc, Mihai, multumesc, multumesc!
|
iFlo 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 09:15
De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni. Salut nazdravano. Sunt un taur exact cum l-ai descris tu mai sus, cu anumite partilaritati in plus sau minus. Taurii exact asa sunt. Daca tu gatesti salate si esti mai vegetariana el probabil nu va spune ca ii place, dar incearca sa-l privesti sa vezi cu cata pofta mananca. :)Este adevarat, ne place sa mancam mult si de obicei suntem totusi slabi, culmea, :)) Eu am avut o relatie de 3 ani de zile cu o leoaica si ne-am despartit din cauza parintilor si a prietenilor. Si acum mai eram impreuna daca nu era acest inconvenient. Ce-i drept ma supara la ea dezordinea, ai mare grija cu asta, ii place foarte mult confortul, iar daca este dezordine, asta deja il ataca. A si daca totusi incerci sa gatesti, ia-l si pe el, ii place si faceti o reteta pe care nu o face oricine, ii plac retetele "exotice", ceva ce nu se face de zi cu zi, il va atrage chestia asta facandu-l curios si ai sa vezi ca se descurca mai bine ca tine in bucatarie... :) nu am vrut s-o spun cu rautate, dar la noi asa era. Daca vrei sa mai discutam lasa-mi un PM si te pot indruma. Eu mai am o colega la munca, tot taur si ne cunoastem unul pe altul ca pe palma fiecaruia. E imposibil sa fie mari diferente de la un taur la altul. :) Mare bafta in relatia ta, este plina de sentimente. Stiu cum este. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1405 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 19:57
De la: niculae73, la data 2009-10-14 22:09:55si eu sunt un taurnu vei fi dezamagita bafta
Most people will die without really knowing who they really are...
|
|
marian1986marius 915 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 20:02
Si eu ist Taur :P si intradevar si la mine ist adevarate cuvintele :
Puncte tari:afectuos, atent, romantic, posesiv, constant :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 20:54
De la: marian1986marius, la data 2010-10-15 20:02:00Si eu ist Taur :P si intradevar si la mine ist adevarate cuvintele : chiar ma intereseaza... ia mai zi!
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 20:54
Marius, vezi ce-am gatit eu pt tine???
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 21:01
De la: carla111, la data 2010-10-15 20:54:58Marius, vezi ce-am gatit eu pt tine???Taur la gratar sau la protap???
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
|
|
|
|

draga leoaica, am si eu o releatie cu un taur...este foarte greu.eu cred k el doar iti da impresia ca este fidel.el are dreptate mereu nu? chiar daca spune ceva orice, si apoi nu-i mai convine, de fapt nu a spus el asa ceva...pai cum asa? tu iubesti mult , el te iubeste asa?