Info
x
..relatia cu un taur...
|
Fosta membra 9am.ro 632 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 22:30
Taurul va scapa pestele printre copite
![]() Sunt mult prea diferiti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
herepeanu 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Focsani |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 07:41
De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.EU SUNT UN TAUR SI MA REGASESC IN DESCRIEREA TA FACUTA FATA DE TAURASUL TAU. CA SFAT: nu incerca sa-l schimbi, pe mine ma enerveaza rau lucrul asta.Zici tu:aparent fidel , daca-i dai "tainul" nu-i mai trebuie nimic
Raporteaza abuz de limbaj |
|
razvan-cristian 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:48
hm am citit absolut tot ce spuneti despre tauri si acum ma exprim din acest punct de vedere .
Draga leut mic uite care este problema dintre voi faptul ca sunteti doua firi tari cu caractere puternice exista un oarecare echilibru , asta nu va garanteaza si fericirea . Taurasul tau va inghitii multe mofturi si pretenti pe care le vei ridica in timp singurul lucru pe care nu il va inghiti va fii sa il conduci sau sa iei decizi pentru el cat si sa il pui in situatii jenante . In rest este incantat de faptul ca esti mai mare ca varsta ca el si te considera o ancora in realitate . In perioada in care nu are pe nimeni stabil si nu se vede in viitor cu o persoana de langa el din anturajul lui poate trece de la melancolie exagerata la fanatism . Faptul ca gateste, pentru tauri a gati este ca si cand ti-ar compune o poezie de dragoste ,are nevoie de afectiune si pune suflet in cea ce face poti sa iti dai seama de ce stare de spirit are dupa mancarea pe care o face (dulce - picanta -acrisoara). Perioadele de liniste care te sperie, nu ai nici cel mai mic motiv sa o faci este cel mai simplu om care are nevoie de perioade albe in care sa nu gandeasca nimic si sa stea pur si simplu.
|
amdar 16 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 10:41
Iubita mea, sunt o femeie TAUR veritabila cu caltatile si defectele aferente. Tatal meu e Taur,si intamplator am multi prieteni din aceasta zodie, asa ca fara sa ma erijez intr-o cunoscatoare absoluta pot sa iti spun ca incapatanarea e ceva ce este intre calitate si defect. Poti folosi asta pentru a-l stimula pe el in treburile casnice, si din experienta pot sa iti spun ca nici lui nu ii place bucataria dar e DEMENTIAL DE BUN cand e stimulat sa o faca. Este inventiv in bucatarie , tocmai pentru ca nu ii place sa o faca. Si apropos, daca tie nu iti place, crede-ma poti recurge la trucuri cum ar fi o fata de masa din dantela alba, un vin rosu in pahare suberbe si inalte, capsuni, frisca iar in meniu poti avea de exemplu ciuperci la cuptor cu pui si cascaval care se face cand nici nu gandesti sau chiar poti comanda o pizza dar sa fie nu din cutie ci servita si aranjata pe o farfurie destul de superba si mai mica sa i se para ca e mult in farfurie. Crede-ma sunt destule metode de a bucatarii simplu. Daca vrei pot sa iti dau retete simple si usor de gatit.Cat priveste diferenta de varsta, intre mine si el sunt 11 ani si ne merge binisor de trei ani.Nu cred ca va pot sta in cale amanuntele, dar le cam vezi tu multe si tie ar trebui sa iti pui intrebari.
|
raducrisan1954 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 12:42
Apropo,uitasem,sa sti ca Taurii socializeaza cu multa placere,daca reusesti sa/l scoti la un restaurant destul de intim si placut,cu muzica in surdina,ai scapat de gatit,cel putin atata timp cat tin banii........
|
raducrisan1954 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:12
Apropo,uitasem,sa sti ca Taurii socializeaza cu multa placere,daca reusesti sa/l scoti la un restaurant destul de intim si placut,cu muzica in surdina,ai scapat de gatit,cel putin atata timp cat tin banii........
|
nazdravana 88 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:14
Daca mi-ati vedea mutra in secunda asta, veti crede ca mos Craciun eminciuna si ca Dumnezeu mi-a pus mana n cap, in coada, pe fund, in inimioara asta turbata care nu se mai opreste sa nu ingereze tot ce inseamna frumos, tot ce inseamna senzatii, tot ce ma face sa ma simt vie.In primul rand, va multumesc din suflet ca ati scris, pentru atatea ganduri bune, pentru atatea randuri nebune care ma fac si acum sa-mi tresalte piticii de pe creier, voi raspunde pa rand fiecaruia, deh, ce s afac, m-ati facut s ama cred acum o mica diva, calare pe brusturele ei in loc de sceptru. Inainte de a trece la raspunsuri, am s ava mai spun ceva despre mine.Vreau sac red despre mine ca am marea calitate de a ma regenera inainte de a intra in alta relatie, niciodata nu imi bat joc de cineva, niciodata nu intru in alta poveste cu sufletul incarcat,vreau sa ii ofer omului aluia tot ce am eu mai bun, pur si frumos, chiar daca altii mi-au calcat inima intre 2 picioare.
Legat de toro, e pui mic, e copilus pt mine dar mi-e tare drag. Incet, incet, s-a mai apropiat emotional, a maid at cate ceva bun din el, eu num erg pe premise sa schimb un om dar is vesnic miloaga de afectiune. Mi-o da, imi aratam nu e zi fara trandafiri si gesture frumoase, dar sunt femeie, si, la dracu`, vreau sa o aud.Durerea Mea e alta: sora`sa. Cutra aia mica (nici chiar, are fro 25 de ani) pur si simplu e invidioasa pe el, ca nu-l mai manipuleaza chiar atat de usor ca inainte, nu accepta faptul ca am fost casatorita, scorneste tot felul de vorbe despre mine, inventeaza, baga intrigi, ma dispera. Mi-am calcat pe coada si am cunoscut-o darn u face altceva decat s ail streseze pe el in permanenta.Iar el vrea sa fie bine toti si tot asa. Nu stiu, nu mai stiu, doar ca incet, incet, in relatia asta imi pierd stralucirea.Din cauza fazelor pe care le aud mereu de la sora`sa, din cauza ca asta micu`are si momente de in care face pe nebunu`sa domine si mie nu-mi place, ma creieresc altii de diferenta de varsta, in mod normal io`mi bag cracu`n tot si fac ce ma taie inima.Ma enerveaza rau ca s-a lasat asa intr-o rutina dulce, au disparut sutele de sms`uri de pe la inceputuri, cand suntem singuri mie mi se pare boring, el tace fericit, eu clampan si mai fericita, il mai obosesc, ma mai saruta, pana mea. Am nevoie d eun barbat care s ama intuiasca, care sa-mi spun ace gandeste legat de noi, care sa imi arate mai mereu ce simte, pentru ca si eu o fac.E atat de veritabila iubirea unui taur, dar sunt eu prea leupisici, asta e sufletul meu, asta e sevaletul vietii mele,judecati-ma, dar iubiti-ma asa cum sunt! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:16
Aye, tehnic vorbind da, dart niciodata iubirea nu apare cand o catzi cu lumanarea..Si, pana la urma, contrariile se atrag, nu vreau unu`ca mine, ci pe cineva care sa stie cum sa ma traga din priza si sa ma echilibreze..langa al meu simt multa liniste si siguranta, poate prea multa..
|
|
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:16
Little me?ce on/roare!!
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:19
Auzi ma pisi smecherit, pe de o parte adanci temenele pentru pupicurile adresate in cea mai rotunda parte a organismului meu central, fundul creierului, m-ai lovit in moale, ca deh, un leu va accepta intotdeauna complimente.Pe de alta parte, tare iti multumesc pentru restul gandurilor, dar canta pe alta craca, prefer sa stau cu un kid decat cu unu`care traieste din clisee si isi alcatuieste viata din chetsiile astea. Nu exista un must do in dragoste, totul ar trebui sa curga.
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:27
De la: nazdravana, la data 2009-09-28 14:19:15Auzi ma pisi smecherit, pe de o parte adanci temenele pentru pupicurile adresate in cea mai rotunda parte a organismului meu central, fundul creierului, m-ai lovit in moale, ca deh, un leu va accepta intotdeauna complimente.Pe de alta parte, tare iti multumesc pentru restul gandurilor, dar canta pe alta craca, prefer sa stau cu un kid decat cu unu`care traieste din clisee si isi alcatuieste viata din chetsiile astea. Nu exista un must do in dragoste, totul ar trebui sa curga. Dar te-ai enervat nu gluma! Oricum sunt de acord cu ultima parte...
Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:55
@Mihai Has
O, da, un raspuns tare frumos si elocvent, multumesc mult, Mihai.Si eu ma mir ca am inceput relatia, in mod normal pt mine a fost doar o simpla analiza psihologica la inceput, dar nu mi-a venit sa cred ce stare faina imi poate induce.Sunt un leu pe care viata l-a invatat sa mai renunte la orgolii si sa fie mai maleabil, eu castig foarte mult cu felul meu de a fi, desi aparent vulcanica, in cazul partenerului schimb macazul, vorbesc f bland si foarte frumos.Toro a schimbat mult la mine, m-a mai ponderat in sensul bun, mi-a dat un echilibru.E nasol cu nevoia aia de insingurare si liniste, eu nu pot intui absolut intotdeauna asta, desi am pretentia ca ma cam pricep sa citesc un om.Recunosc, gatitul nu e una din problemele vietii mele si i-am spus si lui asta. Momentan ma mai scot cu cate un hamburger pe care il fac, da`pe termen lung...?El sustine ca nu-i pasa, ca nu conteaza, dar asta se va vedea cand si daca vom locui impreuna..da`cu cine sa vbesc chestiile astea, ca el nu da nimic din casa. Tine cu dintii de mine si punct.Stiu ca nu tre`presat.Am reusit mare lucru, sa mergem in concediu impreuna, sa il iau la un chef unde a trebuit sa se chercheleasca pt a dansa cu mine, dar a facut-o de dragu`meu (eu is sufletul petrecerilor pe unde merg) si deh, apreciez!Is n momente in care tacerea lui e ca o stampila, iar eu tac si eu si astept sa-mi spuna fara sa il intreb, pentru ca o face , la un moment dat, dar ma enerveaza ca totul e in ritmul si in stilul lui.Tu zici sa-l tratez ca pe un plod razga si sa-l las in durerea lui..I`ll try!Multam`fain! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 14:59
De la: ianeck, la data 2009-09-27 11:59:41Pastreaza-l asa cum este.Daruieste-te taurasului si nu vei mai scapa de el,daca asta doresti.Eu cunosc trairile taurului,sincer pana la culme,iubitor de frumos,dedicat persoanei iubite....Sunt taur,numai ca .....Vreau sa cunosc o leoaica.Numai live...,asa virtual nu are sens.Sa fii iubita,draga mea,ai incredere in mine.. Nu am incredere in tine, am in mine, sunt cea mai importanta.Multumesc pt ganduri, numai bine1 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:04
De la: piubesc, la data 2009-09-27 14:13:27De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:06
De la: Eugen_Ovidiu, la data 2009-09-27 14:18:53Taurii sunt intr-adevar gurmanzi, dar as spune ca mai degraba apreciaza lucrurile de calitate. Da, bre, da`nu recunoaste nici macar un merit al meu, ra, foarte rar, face ca mine, da`tot el sa cada in picioare, si-mi impune zambind asta, adica sa-i las privilegiul sa fie el macho..oricum, pentru cum se poarta in rest, il las...da`grrrrrrr.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:09
De la: jelea, la data 2009-09-27 15:08:39Orice ai face, rezultatul va fi acelesi, barbatii sunt fericiti atat timp cat capata ceea ceiasi doresc .............. Ei fas.. oricum fac ce cred, parerile celorlalti is asa, ca spuma de pe cappushino,intrebarea logica ar fi ce isi doresc barbatii, dar tin sa te anunt ca respect de 1000de ori barbatii decat femeile..si stii de ce?gasesti barbati frumosi, destepti, devreme acasa si fara fitze, fomei, tot la fel, mai rar..randurile tale suna egoiste, dar asta esti tu si tre`sa traim toti sub acelasi petec de soare pan`la urma..hai cheers1 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:10
De la: KKLLAAUUSS, la data 2009-09-27 16:19:55mai,cu leu meu n-a mers(eu sunt taur),m-ai cam nimerit la comportament,mai ales cu momentele alea de liniste ciudata,nici eu nu stiu ce am cateodata,asa ca tu n-ai nici o sansa sa afli(logic),ce pot sa-tzi spun e ca din toate care au mai fost pe la mine prin existenta(alea 3-4 mai serioase) la leuoaica aia mica ma gandesc cam des,poate pentru ca tot ce n-aveam eu avea ea,ma rog,stii faza aia rasuflata"ma completezi"?.e cam asa era cu ea.... Eu am mai spus-o, nu stiu cum ma suporta uneori. el repeta mereu ca ma iubeste asa cum sunt, mica si agitata, plina de veselie si vorbicioasa.
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:13
De la: aditzus, la data 2009-09-27 16:41:59Hmmm, interesant topic .... Ai fost mortal, rau de tot!Cum ai fost dat la o parte, poate te pot ajuta dpdv de leoaica si mai poti face lucrurile sa mearga...noi suntem tari explozivi si inimosi, pana mea..iar un leu cedeaza mai greu,decat daca bungheste anumite chestii intr-un om se schimba..un pic..am mers mereu pe premsia ca nu tre`sa schimbi un om , doar sda-l accepti si sa vezi cum i te poti adapta...Doamne-ajuta in rest!Ti-am zis,a cu`am beleau acu sora.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:31
De la: dan-27, la data 2009-09-28 07:41:03De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.EU SUNT UN TAUR SI MA REGASESC IN DESCRIEREA TA FACUTA FATA DE TAURASUL TAU. CA SFAT: nu incerca sa-l schimbi, pe mine ma enerveaza rau lucrul asta.Zici tu:aparent fidel , daca-i dai "tainul" Tare faza, am vazut ca voi faceti totul posibil ca femeia de langa voi sa se simta unica...si are nioste instincte al draq de instinctoase...fac sapaturi, sa scot ce e mai wild din el...Cheers! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:35
De la: debrahlory, la data 2009-09-27 17:50:45buna.....si eu sunt cu un taur de 4 ani.....si eu tot leoaica sunt!!!1pot sa spun ca se cam aseamana relatiile,numai k a noastra a mai evoluat putin...eu am invatat sa gatesc,bineinteles cu ajutorul lui...mergeam impreuna la cumparaturi k adevarul e k eu tot timpul irosesc banii pe cumparaturi aiurea si nmk folositor ...pe cand el se pare k stia ce sa cumpere in casa!!!!dk te ajuta si sta langa tn o perioada nu vad dc nu ai invata sa gatesti ...asta nu neaparat pt el ci pt tine k iti va folosi pe viitor!!!!as vrea sa mai vb despre relatiile noastre cu taurasii :)) Ei, da, chestiile astea se fac si daca locuiesti impreuna si impartasesti multe lucruri cu prietenul/a, dar pana atunci, dracu`stie ce va mai fi...Ideea e ca ei se deschid mai greu, teoria e buna, practica ii mananca, pana la urma suntem doar de cateva luni impreuna si am izbutit sa-l fac sa spuna ca se simte foarte in largul lui cu mine,iar asta e un bun inceput..ii place sa ma ajute, sa se implice cu tot ce e legat de mine, pisici, imi da la o parte si crengutele din cale, asa ca sper ca vom ajunge si la complicitatea asta, dar e mult de lucrat, inca nu stie total cu ce se mananca o relatie si nu vreau sa il manipulez cu nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:37
De la: mihainaglici, la data 2009-09-27 21:02:05Taurul este o zodie magica... Asta daca vorbim de femeia taur.. Cu barbati n-am avut relatii pana acum -:). Ba prin cuvinte l-am impresionat si prin felul meu vesel de-a fi.Imi spune ca ar face orice ca sa imi mentina zambetul pe fata.Restul se invata pe parcurs, sper. Oricum, e o zodie tare consrvatoare in principii si asta e un lucru foarte bun. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:44
De la: razvan-cristian, la data 2009-09-28 09:48:56hm am citit absolut tot ce spuneti despre tauri si acum ma exprim din acest punct de vedere . Hei, mersi de randuri!Partea buna e ca eu nu iau decizii fara sa-l consult, l-am anuntat pompos ca tin cont de tot ce zice si il las pe el sa decida si a pleoscait linistit.Da, sunt o ancora in realitate,dar cand spun si de perioadele alea de linistem nu ma refer nu numai la renumitele taceri (desi i-as da in cap si pt ele), ci si la faptul ca a lasat-o mai moale cu angrenatul de cuceriri.Eu sa fiu deschisa si afectuoasa, ca i se umplu ochii de afectiune, da`el sa fie porc rutinist.Pardon, taur:).Stiu ca e nevoie de timp, da`vreau eu sa fiu centru`universului lui in tot, dincolo de tabieturi si de orice,Stiu, rabdareeeeeeee si timp!Si sa taca draq sor`sa!A!!Intrebare de 100 de puncte!De ce in perioadele de tacere, cand vrea sa fie in boii lui ma ia si pe mine pe langa el?Ca ma simt insipida, inodora si incolora, adica leu nebagat in seama:)Pupici! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:47
De la: amdar, la data 2009-09-28 10:41:02Iubita mea, sunt o femeie TAUR veritabila cu caltatile si defectele aferente. Tatal meu e Taur,si intamplator am multi prieteni din aceasta zodie, asa ca fara sa ma erijez intr-o cunoscatoare absoluta pot sa iti spun ca incapatanarea e ceva ce este intre calitate si defect. Poti folosi asta pentru a-l stimula pe el in treburile casnice, si din experienta pot sa iti spun ca nici lui nu ii place bucataria dar e DEMENTIAL DE BUN cand e stimulat sa o faca. Este inventiv in bucatarie , tocmai pentru ca nu ii place sa o faca. Si apropos, daca tie nu iti place, crede-ma poti recurge la trucuri cum ar fi o fata de masa din dantela alba, un vin rosu in pahare suberbe si inalte, capsuni, frisca iar in meniu poti avea de exemplu ciuperci la cuptor cu pui si cascaval care se face cand nici nu gandesti sau chiar poti comanda o pizza dar sa fie nu din cutie ci servita si aranjata pe o farfurie destul de superba si mai mica sa i se para ca e mult in farfurie. Crede-ma sunt destule metode de a bucatarii simplu. Daca vrei pot sa iti dau retete simple si usor de gatit.Cat priveste diferenta de varsta, intre mine si el sunt 11 ani si ne merge binisor de trei ani.Nu cred ca va pot sta in cale amanuntele, dar le cam vezi tu multe si tie ar trebui sa iti pui intrebari. Astept cu cel mai mare drag/drac sfaturi si idei!Ma agit atat pentru ca ma lupt sa-i inteleg firea care e diferita de a mea.Si, automat, lupt cu defectele lui si ale mele.Culmea e ca el gandeste exact ca tine, doar eu ma agit.In rest, una e sa fie barbatul mai mare, alta e sa fie mai mic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:49
De la: XavY, la data 2009-09-28 14:27:53De la: nazdravana, la data 2009-09-28 14:19:15Auzi ma pisi smecherit, pe de o parte adanci temenele pentru pupicurile adresate in cea mai rotunda parte a organismului meu central, fundul creierului, m-ai lovit in moale, ca deh, un leu va accepta intotdeauna complimente.Pe de alta parte, tare iti multumesc pentru restul gandurilor, dar canta pe alta craca, prefer sa stau cu un kid decat cu unu`care traieste din clisee si isi alcatuieste viata din chetsiile astea. Nu exista un must do in dragoste, totul ar trebui sa curga. Ei...nu-mi plac papagalii, atata tot..si`s tare taioasa cand ma hapuca..
|
o_voiculescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:51
Buna.
Eu sunt casatorita cu un taur si pot spune ca in mare parte ai mare dreptate! Eu sunt gemeni, asa ca deseori ma scoate din sarite cu stabilitatea lui. Eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa ai multa rabdare, sa nu te contrazici cu el pe orie prostie doar daca e absolut vital, si sa nu te astepti la prea multe complimente din partea lui, nu pt ca ar fi un om rau ci pt ca nu prea sa pricepe la vorbe...el simte, el nu vorbeste prea mult ! In ansamlu, eu zic ca este o alegere buna, daca reusesti sa te "mulezi" dupa el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihaitaita 6 mesaje Membru din: 29/09/2008 Oras: Slatina |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 21:20
De la: nazdravana, la data 2009-08-23 12:42:44@Greenie salutare am citit postarile tale de pana acum si vreau sa iti spun k eu sunt un taur aflat intr o relatie cu o leoaica si asta de 3 ani si ne este foarte bine. la un moment dat kiar vroiam sa te intrab cum aratati dpdv fizic dar am aflat acum si noi suntem la fel eu 1.90m ea 1.52m nu conteaza diferenta de varsta ci dragoestea si respectul dintre voi. taurii au un alt stil de viata fata de leii ue cel putin nu sunt ggenul de om grabit , agitat ci imi place ca totul sa fie facut pe indelete k doar nu e nici o graba taurii ( vorbesc de barbati-si ma dau pe mine ca exemplu ) nu isi arata dragostea tot timpul si intrun mod " zgomotos " sunt anumite gesturi , tandreturile de care spui k ai parte pe care taurul le impartaseste. cat despre mancare asa e ! este foarte importanta pentru noi, un comentariu la un sfat pe care ti l dat cine mai sus - sa il scoti la plimbare - eu unul prefer sa ma asez pe o banca si sa ma uit la ea cum se "agita" si se "zbenguie". oricum nu pot decat sa iti urez o relatie cat mai lunga
|
madalinas_2005 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 23:42
buna, eu sunt fata, si sunt taur, de aia nu am putut sa nu raspund, cand am vazut ca e vorba despre tauri.:D majoritatea taurilor sunt niste oameni deosebiti, buni la suflet, darnici, seriosi, familisti, binenteles gurmanzi. mai sunt si exceptii, cunosc chiar un el-taur, care e zgarcit, eogoist, ciudat - dar asta se intampla mai rar. problema ta in legatura cu mancarea, ar trebui sa o rezolvi lasandu-l pe el sa gateasca, pentru ca sigur ii place. faptul ca nu a iesit EL dintr-o relatie demonstreaza ca intr-adevar este familist convins, si nu ai de ce sa il condamni pentru asta. ce-i drept, noua, taurilor, ne mai fug ochii si in curtea vecinului/ei, dar e ca-n vorba aia, "tot acasa ne intoarcem". incapatanarea caracteristica si legendara, e ceva ce nu pot sa iti explic, e normal sa o tinem pe a noastra MEREU, pentru ca avem dreptate MEREU, pentru ca stim noi mai bine...siiiiii, daca se intampla vreodata sa vedem ca am gresit (f. f. f. f. f. rar, am zis) trebuie cumva sa ne scoatem, pentru ca noi nu gresim niciodata, nu?:D oricum, taurii sunt sensibili, nu ai cum sa ii zici nimic de rau despre el, sau despre ceva facut de el, ca ia foc, imediat vede rosu in fata ochilor.
daca vorbim de relatie, am avut una de 2 ani cu un leu, nu a mers, eu am renuntat la relatie, pentru ca dupa dulcegariile de inceput, prin care toata lumea trece, leul meu se schimbase, simteam ca sunt un "bun" al lui, caruia ii ordona directive. TAURII NU SUPORTA ODRINE! in schimb prietena mea e leu, si ne intelegm perfect, ne intepam, dar in sensul bun al cuvantului. oricum, nu trebuie sa te adaptezi doar la zodie, fiecare e diferit in felul lui, si relatia taur-taur se zice ca nu merge, dar eu am langa mine un taur, si cu care, desi suntem identici, totul e minunat, ca sa nu mai vorbesc in pat, unde....ies scantei, caci o alta calitate a taurului este faptul ca e bun in pat.iar diferenta de varsta intre voi nu mi se pare semnificativa...chiar nu e un impediment. phiu, am scris un pic, daca ai sa ai rabdare sa citesti, sper sa te mai lamuresti cat de cat, si mai astept intrebari pentru nelamuriri :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
blueyes 3 mesaje Membru din: 10/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 11:47
Buna,
Relatia cu un TAUR.....eeeeeeee...pai de unde sa incep Eu sunt Scorpion cu ascendent in Leu,in toate cartile de astrologie,horoscop,etc,se stie ca Taurul si Scorpionul sunt semnele diametral opuse ale zodiacului,asta inseamna ca toate calitatile si toate defectele sunt cam aceleasi,e ca si cum te-ai privi intr-o oglinda.Eu am o relatie cu Taurasul meu de 1an si ceva si iti pot spune asta... TREBUIE sa sti sa gatesti BINE si sa faci dulciuri(dar asta mai putin)TREBUIE sa fi pasionala,si sa ii arati constant ca ti la el,NU TREBUIE sa fi GELOASA SAU POSESIVA(detesta sa fie controlat sau suspectat),poti avea incredere in el.Pt ca zici ca nu iese el dintr-o relatie,iti voi spune de ce,pt ca ,ca si scorpionul(vb din exp proprie si am si o sora o veris si vreo 5prietene tot aceeasi zodie cu mine)nu vrea sa raneasca in sensul ca e in stare sa aiba rabdare,pana se schimba situatia,din partea ta,fie ea in bine sau in rau.Este incapatanat,dar asta nu e neaparat un defect,ii place stabilitatea,confortul,are spirit de sacrificiu,iar cand vine vb de afectiune,tandrete si pasiune cred ca zodia asta poate da lectii oricui este cel mai cald si mai tandru semn zodiacal.Ubeste cu pasiune,nu are teama de a-si expima ce simte,poti fi sigura ca daca iti spune te iubesc,asa e,daca nu o va simti....nu vei auzi asta din gura lui,crede-ma.Adora sa isi protejeze iubita.Uraste sa-i faci observatie de fata cu altcineva,adica sa-l umulesti,dar accepta cu usurinta o critica facuta in particular,dar incearca chiar si atunci cand faci un repros,sa-l faci asa...dragalas,adica sa nu tipi,sa te agiti,pt ca ei sunt de o calmitate rar intalnita,dar si daca il calci pe bataturi de prea multe ori,rabdarea aia netarmurita....se termina,si atunci nu ai sa sti ce te loveste,nu in sensul ca da in tine,dar in sensul ca o sa vezi o furtuna dezlantuita...Sper ca ti-am fost de ajutor! Take care and enjoy... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:44
De la: oannavoiculescu, la data 2009-09-28 15:51:55Buna. Multumesc pentru raspuns, oana, ma mulez pe el cat pot, dar ma enerveaza cand ii lauda pe altii si pe mine nu, ma face sa ma simt neapreciata.Rar, greu si cu forcepsul scoti din gura lui un compliment, asa e, simte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:49
De la: mihaitaita, la data 2009-09-28 21:20:43De la: nazdravana, la data 2009-08-23 12:42:44@Greenie Tot ce doream e sa am raspunsuri de la niste tauri autentici, sa pot sa va inteleg mentalitatea, stilul de a fi. Randurile tale au fost o mangaie pe vrabiuta asta agitata numita inima.Exact asa e si el, iese foarte mult, de fapt iesim, si ma lsa pe mine sa ma agit, dar, in secunda in care ma trage spre el, daca nu vin , e bai.Legat de haleala, mi-a propus sa facem chestioare impreuna, da`el e lenes, eu la fel, inca nu am ajuns la asta.Faza cu nearatatul dragostei am zis-o mai sus, ma face sa ma simt neapreciata, sutele de sms`uri s-au dus naiba, a intrat intr-o rutina in care eu is obiectelul lui si ritual de bifat zilnic.Ma suna la ore fixe si tot asa.Proiecte de viitor nici p`atat, tot ce stiu e ca nu vrea nici copt sa ne despartim sau ceva, dar nici nu maraie nimic. O fi leoaica ta mai calma, introvertita, supusa, eu nu-s, dar am invatat sa ma mai domolesc langa el.Da, gesturile alea nu lipsesc, sunt zilnice, oi fi eu nebuna sa vreau sa si aud...Va pup pe coarne, respectiv, coama, vezi bine, ca te-am pus pe tine primu`...:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

nu-i mai trebuie nimic
Oricum sunt de acord cu ultima parte...
Eu sunt Scorpion cu ascendent in Leu,in toate cartile de astrologie,horoscop,etc,se stie ca Taurul si Scorpionul sunt semnele diametral opuse ale zodiacului,asta inseamna ca toate calitatile si toate defectele sunt cam aceleasi,e ca si cum te-ai privi intr-o oglinda.Eu am o relatie cu Taurasul meu de 1an si ceva si iti pot spune asta... TREBUIE sa sti sa gatesti BINE si sa faci dulciuri(dar asta mai putin)TREBUIE sa fi pasionala,si sa ii arati constant ca ti la el,NU TREBUIE sa fi GELOASA SAU POSESIVA(detesta sa fie controlat sau suspectat),poti avea incredere in el.Pt ca zici ca nu iese el dintr-o relatie,iti voi spune de ce,pt ca ,ca si scorpionul(vb din exp proprie si am si o sora o veris si vreo 5prietene tot aceeasi zodie cu mine)nu vrea sa raneasca in sensul ca e in stare sa aiba rabdare,pana se schimba situatia,din partea ta,fie ea in bine sau in rau.
este cel mai cald si mai tandru semn zodiacal.Ubeste cu pasiune,nu are teama de a-si expima ce simte,poti fi sigura ca daca iti spune te iubesc,asa e,daca nu o va simti....nu vei auzi asta din gura lui,crede-ma.Adora sa isi protejeze iubita.Uraste sa-i faci observatie de fata cu altcineva,adica sa-l umulesti,dar accepta cu usurinta o critica facuta in particular,dar incearca chiar si atunci cand faci un repros,sa-l faci asa...dragalas,adica sa nu tipi,sa te agiti,pt ca ei sunt de o calmitate rar intalnita,dar si daca il calci pe bataturi de prea multe ori,rabdarea aia netarmurita....se termina,si atunci nu ai sa sti ce te loveste,nu in sensul ca da in tine,dar in sensul ca o sa vezi o furtuna dezlantuita...