back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

..relatia cu un taur...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 August 2009, ora 00:39

pisi...si cum anume vrei sa ne "fu...garim" noi doua?... adica prima eu pe tine si dup-aia tu pe mine, sau invers?...si in fata cui? ...ca eu is mai rusinoasa, nu prea-mi place cu spectatori...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 00:40

ai dreptate linda. daca e baiat imi retrag invitatia. dar inca astept replica aceea care sa ma lase cu co___le la pamant

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
linda

1592 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 00:43

na, c-o dat bir cu fugitii pisi....

piii-siii!

miau miau

ham ham!

.... ai decis sa iei taurul de coarne?

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:01

Linda, what`s the point?Amu`sincer...Care e problema ta cu mine?Nu poti domni linistita cu suflul meu in ceafa or what?Iaca is o muiere cu boashe, so what?Daca as fi fost baiat, era de domeniul paranoiei sa scornesc si sa pierd timpul scrijelind o asemenea poveste care, in final, nu ma pune in valoare..So?

linda

1592 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 01:04

nu, tzucurica...stai linistita, mie-mi plac oamenii hazlii si vioi

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:05

De la: linda, la data 2009-08-24 01:04:31nu, tzucurica...stai linistita, mie-mi plac oamenii hazlii si vioi

multumesc

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:07

De la: linda, la data 2009-08-24 01:04:31nu, tzucurica...stai linistita, mie-mi plac oamenii hazlii si vioi

Moaca ce-mi iesti.. Noapte buna, then..Si, Haps..

linda

1592 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 01:11

noapte buna...

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:29

@Linda (legat de asemanari)

Straniu , dar aceeasi impresie o am si eu. Inaltimea si aproximativ greutatea se potrivesc cu ale mele. Aversiunea fata de bucatarie si unele expresii fac parte din repertoriul meu. Stilul mai agresiv ...sau "baietesc" cum mi-a spus cineva de pe aici.

Domnule MC , DJ , VJ unde ai disparut de data asta ? Nu vii maine sa linistesti apele sau "nazdravana" a primit permisiunea de a face diversiuni sau ...?

Si inca un lucru LEGAT DE MESAJELE PRIVATE :cine in afara de userii care si le trimit mai are acces la ele . Just questioning ...

2 > 1
linda

1592 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 01:43

De la: Oksana, la data 2009-08-24 01:29:36@Linda (legat de asemanari)

Straniu , dar aceeasi impresie o am si eu. Inaltimea si aproximativ greutatea se potrivesc cu ale mele. Aversiunea fata de bucatarie si unele expresii fac parte din repertoriul meu. Stilul mai agresiv ...sau "baietesc" cum mi-a spus cineva de pe aici.

Domnule MC , DJ , VJ unde ai disparut de data asta ? Nu vii maine sa linistesti apele sau "nazdravana" a primit permisiunea de a face diversiuni sau ...?

Si inca un lucru LEGAT DE MESAJELE PRIVATE :cine in afara de userii care si le trimit mai are acces la ele . Just questioning ...

nu stiu ce sa zic...daca te macina vreo intrebare si ai si tu ca mine, stari de paranoia, pune intrebarea direct:

"ba, tu ai ceva cu mine?"

la treaba cu mesajele private , n-as putea sa iti raspund ca nu inteleg ce ai vrut sa zici, sau de ce intrebi asta ... (te gandesti ca-ti mai vede cineva mesajele private, sau cum?)

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 01:52

Unul din primele ei mesaje contine o expresie pe care eu am folosit-o intamplator cu 1 ora sau 2 inainte de ea, intr-un privat pentru Haps (ca sa fiu mai exacta). Coincidenta ..

2 > 1
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:10

jedixit.wordpress.com/

Asta e blogul meu.Daca nici asta nu va convinge ca am un stil aparte, nush`ce sa va mai zic, decat ca refuzati sa intelegeti ca mai exista lume cu vocabular pestrit in afara voastra.Ideea e ca va rog sa terminati genul asta de discutii pe threadul meu, deja ma deranjeaza.Sper sa pot multumi pentru intelegere.Daca nu, ma descurc si altfel.Nu ati pus nicio secunda problema ca poate chiar sunt cineva aparte, raspunsurile mele sunt destul de spontane pentru a fi stapanita arta conversatiei perfect de catre cineva.Cu toate scuzele de rigoare, chiar dati in mania persecutiei/paranoia.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 August 2009, ora 09:32

De la: nazdravana, la data 2009-08-24 09:10:39jedixit.wordpress.com/

Asta e blogul meu.Daca nici asta nu va convinge ca am un stil aparte, nush`ce sa va mai zic, decat ca refuzati sa intelegeti ca mai exista lume cu vocabular pestrit in afara voastra.Ideea e ca va rog sa terminati genul asta de discutii pe threadul meu, deja ma deranjeaza.Sper sa pot multumi pentru intelegere.Daca nu, ma descurc si altfel.Nu ati pus nicio secunda problema ca poate chiar sunt cineva aparte, raspunsurile mele sunt destul de spontane pentru a fi stapanita arta conversatiei perfect de catre cineva.Cu toate scuzele de rigoare, chiar dati in mania persecutiei/paranoia.

Lasa-le, sunt fete bune, si cu siguranta si tu, doar ca te mai "orti" din cand in cand! Hmm...si ce daca am zis si eu ca semeni cu mine, ce, e o rusine?!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 10:29

Cu blog sau fara, leoaica sau ba, intrata ca o vijelie pe forum, la fel ca ceilalti pe care ii cunoastem ca au mai trecut prin asta, la fel ca cei care au sau nu mai mult de un singur cont pe forumul asta, e clar ca Nazdravana ne place si o luam peste picior sa vedem ce-i poate duce spinarea..... dar totodata, nu inteleg de ce naiba continuati o sarada care stim bine ca nu va duce nicaieri. Chit ca ea e cel/cea pe care o banuiti (si sa nu credeti ca mie nu mi-a sarit in ochi anumite "asemanari" cu a unui personaj de pe aici), hai sa lasam balta toata parodia asta, ca oricum stim bine ca nu ajungem la nici o concluzie. Asa cum nu am ajuns cu nici The_Queen, o femeie fantastica sa spun asa - daca a putut fi atat de sireata atata timp... Toate berile pe care le-am dat pana acum pe forum se duc la ea!
Nazdravana, sa ne scuzi, dar ai avut parte mai devreme pe forum, de un "BUN VENIT", iar eu...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:29

In mijlocul desertului, un om canta dumnezeieste din vioara. Un leu se apropie, ii da tarcoale, cantaretului si se aseaza la cativa pasi de el, miscandu-si capul in ritmul muzicii. Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret. Dupa inca ceva timp, vine un al patrulea leu, care il mananca pe cantaretul nostru. Pe o craca, inapropiere, doi vulturi fac conversatie:
-Ti-am spus eu ca daca vine surdu', s-a terminat cu muzica!....

pt leii de pe aici

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:31

numai lei si tauri pe forumu' asta

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 14:33

De la: Haps, la data 2009-08-24 14:31:34numai lei si tauri pe forumu' asta

Taurii sunt vulturii in subiectul asta! IHA!

Maya_T

9 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 August 2009, ora 10:43

Buna!

Draga mea nazdravana hai, sa iti spun: eu sunt nascuta in zodia leului, exact cum ai descris asa am fost la tinerete si tot asa sunt si in acest moment.M-am casatorit cu un taur.Nu vreau sa te descurajez, dar ce concluzii ati tras tot alea le-am tras si eu,iar acum dupa 22 de ani de casatorie am ramas singura.Pacat pt tot cat am facut si cat m-am sacrificat in aceasta casatorie, am ajuns la o varsta la care foarte greu iti poti reface viata, dar in fine...iti doresc mula sanatate, fericire, impliniri si realizari din tot sufletul meu.o zi buna!

EU...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:46

Draga 1963,
Eu nu cred ca , cauza despartirii voastre (leu-taur) tine aici de zodie. Doar...ati trait fericiti 22 de ani, nu? :)

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 10:40

Well, anunt maimutele agitate ca m-am intors.Am pastrat linistea pana amu`pt ca am profitat din plin d eultimele zile de liber, alaturi de toro, si izbutesc incet, incet, sa il mai inteleg, sa-i inteleg tacerile, sa ii bomban rutina din care doar el iese, cand vrea.Desi cred ca e prea linistit for me. Pana mea, ramane de vazut. Multumesc celor care m-au sustinut, un sincer blow stropsitelor disperate care m-au acuzat de schimbare de sex.

szalmaalex

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 13:23

ii un taur incapatanat si greu de dovedit dar daca stii cum sa ajungi la inima lui ai foarte multe de castigat

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 16:00

De la: Alex_szalma, la data 2009-09-11 13:23:48ii un taur incapatanat si greu de dovedit dar daca stii cum sa ajungi la inima lui ai foarte multe de castigat

Asta e general valabila... mmh...

Mare lucru despre taurasi nu cunosc, dar despre tauroaice am auzit si eu ca's "paine lui Dumnezeu" ( )

ilceamarius

17 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:17

De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.
Puncte tari:afectuos, atent, romantic, posesiv, constant, aparent fidel
Puncte slabe: ii cam zburda ochii, egoist, capos, gurmand:)), are momente de liniste ciudate, tabieturi din care nu isi iese,lasa totul pe ultima suta de metri, i s-au dat papucii in toate relatiile, el nu iese dintr-una si nu inteleg de ce, asta imi da o nesiguranta nasoala.Plus ca NU RECUNOASTE nimic nici mort, decat rareori.
Iar eu sunt buna, nebuna, in priza, activa, iar un om care s anu recunoasca meritele constant unui leu, e nasol..Plus ca mereu imi da impresia ca nu fac nic`bine si apoi ma impaca fericit.Sa mor de-l mai inteleg, dar ceva ma tine langa el.
Voi?M-atr interesa cupluri leu-taur, si nu numai.Toate horoscoapele ne sunt potrivnice, dar..

stiti ce'mi place la femeia asta?..este inteligenta si smecherita,dar din pacate a pus mana pe tipul de 'baiat de cartier'...auzi iubita mea,eu is bucatar in preparate din peste...nu incercam sa vedem daca poate iesi ceva intre noi,iti garantez ca in maxim o saptamana te fac sa'l uiti:))imi place dracoasa asta de femeie

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:14

De la: Greenie, la data 2009-09-11 16:00:47
De la: Alex_szalma, la data 2009-09-11 13:23:48ii un taur incapatanat si greu de dovedit dar daca stii cum sa ajungi la inima lui ai foarte multe de castigat

Asta e general valabila... mmh...

Mare lucru despre taurasi nu cunosc, dar despre tauroaice am auzit si eu ca's "paine lui Dumnezeu" ( )
fereasca D-zeu!

october

44 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:16

De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.
Puncte tari:afectuos, atent, romantic, posesiv, constant, aparent fidel
Puncte slabe: ii cam zburda ochii, egoist, capos, gurmand:)), are momente de liniste ciudate, tabieturi din care nu isi iese,lasa totul pe ultima suta de metri, i s-au dat papucii in toate relatiile, el nu iese dintr-una si nu inteleg de ce, asta imi da o nesiguranta nasoala.Plus ca NU RECUNOASTE nimic nici mort, decat rareori.
Iar eu sunt buna, nebuna, in priza, activa, iar un om care s anu recunoasca meritele constant unui leu, e nasol..Plus ca mereu imi da impresia ca nu fac nic`bine si apoi ma impaca fericit.Sa mor de-l mai inteleg, dar ceva ma tine langa el.
Voi?M-atr interesa cupluri leu-taur, si nu numai.Toate horoscoapele ne sunt potrivnice, dar..

draga mea nazdravana,
eu sunt varsator iar iubitul meu taur...interesant este faptul ca si taurul meu prezinta exact aceleasi caracteristici fara doar si poate!sunt identici!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:29

Nazdravana scumpa, unde esti?!
Ai ajuns pe prima pagina a ziarelor locale! IUHU!
Pt leoaica din tine...... grrrrr

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:31

De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:46:10Ei, pai asta e unul din defectele magistrale ale leului, vrea totul cand vrea el, si cum vrea el.Si daca cineva nu ma iubeste asa cum vreau eu, nu inseamna ca nu ma iubeste.Dar spune asta orgoliului din mine, ca rational inteleg.El e gurmand, eu nu stiu s agatesc, normal ca ma atac ca ma va lasa cu ochii in soare pt vreuna care face asta.Am cautat pe net iar parerile is opuse, pana la urma nu tine de zodie f mult, ci de factori educationali, sicoali, etc.Nu stiu de ce nu ma pot detasa, poate pentru ca nu am mai iubit pana acum pe cineva atat de mult..Iar el e genul demonstrativ, cu putine vbe.Un leu ia asta ca pe o indiferenta.Si ar mai fi si frica varstei, 23 el, 27 eu.

Cauta`ti un Berbec...sunteti foarte compatibili;)

kiss_elly

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:34

buna,si eu sunt un taur care sunt atasata ff mult de un leu insa ,,,desi am citit de multe ori la horoscopul nostru totul arata diferit...si ca relatia taur leu nu este una buna...in celelalte zodii ma potrivesc numai cu aceasta zodie...culmea e ca am avut o relatie cu el care s a terminat si desi am incercat nu mai e..insa tot se mai intampla ceva intre noi..adica ne vedem,stam impreuna dar nu mai e relatia pe care eu mi-o doresc cu el...ce puteti sa imi spuneti?:)

mihaihaisan

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:56

Salut!
Ma mir ca-ti inceput relatia! E sunt un taur si niciodata nu am reusit sa ma inteleg chiar si pe termen scurt cu un leu,de sex opus sau de acelasi sex, ruda, apropiati sau cunostinta noua. Sunt doua firi diametral opuse!Cand leul are chef de actiune taurul e placid, plictisit si lenes, simte nevoia de insingurare si liniste, nu socializeaza usor, are tabieturile lui. Partea cu haleala sa stii ca-i importanta, dar la mine s-a rezolvat usor, gatesc numai eu asa ca nevasta-mea a scapat de grija asta! Daca tii la el , si se vede ca tii, daca ai sa-i respecti tabieturile(defectele firii!) va intelege ca asta e dovada de dragoste si cred ca va trece relativ usor peste partea cu bucataria!Ofera-i alte compensatii! Eu sunt bucatar( cu patalama) si crede-ma ca nu am vazut prea des un leu care sa stie sa gateasca bine. Nu vreau sa te supar, dar decat sa-l enervezi gatind-ui de cateva ori ceva prost, mai bine invata-l cu ideea ca asta nu se poate si compenseaza cu altceva. Taurul este o fire dificila si trebuie sa-i acorzi multa intelegere, cateodata, cand te enerveaza sau nu-l intelegi , priveste-l ca pe un copil razgaiat.In schimb ai sa primesti statornicie, afectiune, pasiune si in cele mai multe cazuri fidelitate.Multa bafta!
Un taur din Iasi

stoiceaion

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 11:59

Pastreaza-l asa cum este.Daruieste-te taurasului si nu vei mai scapa de el,daca asta doresti.Eu cunosc trairile taurului,sincer pana la culme,iubitor de frumos,dedicat persoanei iubite....Sunt taur,numai ca .....Vreau sa cunosc o leoaica.Numai live...,asa virtual nu are sens.Sa fii iubita,draga mea,ai incredere in mine..

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ..relatia cu un TAUR...
Mergi la: