back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

..relatia cu un taur...

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:53

De la: madalinas_2005, la data 2009-09-28 23:42:30buna, eu sunt fata, si sunt taur, de aia nu am putut sa nu raspund, cand am vazut ca e vorba despre tauri.:D majoritatea taurilor sunt niste oameni deosebiti, buni la suflet, darnici, seriosi, familisti, binenteles gurmanzi. mai sunt si exceptii, cunosc chiar un el-taur, care e zgarcit, eogoist, ciudat - dar asta se intampla mai rar. problema ta in legatura cu mancarea, ar trebui sa o rezolvi lasandu-l pe el sa gateasca, pentru ca sigur ii place. faptul ca nu a iesit EL dintr-o relatie demonstreaza ca intr-adevar este familist convins, si nu ai de ce sa il condamni pentru asta. ce-i drept, noua, taurilor, ne mai fug ochii si in curtea vecinului/ei, dar e ca-n vorba aia, "tot acasa ne intoarcem". incapatanarea caracteristica si legendara, e ceva ce nu pot sa iti explic, e normal sa o tinem pe a noastra MEREU, pentru ca avem dreptate MEREU, pentru ca stim noi mai bine...siiiiii, daca se intampla vreodata sa vedem ca am gresit (f. f. f. f. f. rar, am zis) trebuie cumva sa ne scoatem, pentru ca noi nu gresim niciodata, nu?:D oricum, taurii sunt sensibili, nu ai cum sa ii zici nimic de rau despre el, sau despre ceva facut de el, ca ia foc, imediat vede rosu in fata ochilor.
daca vorbim de relatie, am avut una de 2 ani cu un leu, nu a mers, eu am renuntat la relatie, pentru ca dupa dulcegariile de inceput, prin care toata lumea trece, leul meu se schimbase, simteam ca sunt un "bun" al lui, caruia ii ordona directive. TAURII NU SUPORTA ODRINE! in schimb prietena mea e leu, si ne intelegm perfect, ne intepam, dar in sensul bun al cuvantului. oricum, nu trebuie sa te adaptezi doar la zodie, fiecare e diferit in felul lui, si relatia taur-taur se zice ca nu merge, dar eu am langa mine un taur, si cu care, desi suntem identici, totul e minunat, ca sa nu mai vorbesc in pat, unde....ies scantei, caci o alta calitate a taurului este faptul ca e bun in pat.iar diferenta de varsta intre voi nu mi se pare semnificativa...chiar nu e un impediment.
phiu, am scris un pic, daca ai sa ai rabdare sa citesti, sper sa te mai lamuresti cat de cat, si mai astept intrebari pentru nelamuriri :)

Vai, cata dreptate ai in tot ce spui!Si observ ca este foarte prgolios, are noroc ca eu sunt un leu mai maleabil si las de la mine sa fie bine+vorba blanda.Nu pot sa-i ordon nimic, atat mi-ar trebui, doar ii dau idei, si, pot sa ma consider fericita ca recunoaste ca am avut dreptate, dar peste ceva timp. Am senzatia ca are nevoie de ceva timp ca sa mearga pe mana mea.Si porcu`mai face ceva, aplica ce zic eu dar fara sa recunoasca, decat greu, iar eu fereasca Dzeu sa scot vreun cuvant.Da ce nu fac eu pentru tandretea aia nebuna de care am parte cand i se pune pata, te copleseste, te face sa te simti cea mai frumoas afemeie, te pupa si cand esti naspa, coshuroasa si tot asa.Multumesc din suflet ca ai vandut secrete din casa, si cum as putea sa ma supar pt ca ai scris mult?Doamne, sunt femeie, noi ne intelegem la fazele astea!Un leu multumit!

Raporteaza abuz de limbaj
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 16:00

De la: blueyes, la data 2009-09-29 11:47:10Buna,
Relatia cu un TAUR.....eeeeeeee...pai de unde sa incep Eu sunt Scorpion cu ascendent in Leu,in toate cartile de astrologie,horoscop,etc,se stie ca Taurul si Scorpionul sunt semnele diametral opuse ale zodiacului,asta inseamna ca toate calitatile si toate defectele sunt cam aceleasi,e ca si cum te-ai privi intr-o oglinda.Eu am o relatie cu Taurasul meu de 1an si ceva si iti pot spune asta... TREBUIE sa sti sa gatesti BINE si sa faci dulciuri(dar asta mai putin)TREBUIE sa fi pasionala,si sa ii arati constant ca ti la el,NU TREBUIE sa fi GELOASA SAU POSESIVA(detesta sa fie controlat sau suspectat),poti avea incredere in el.Pt ca zici ca nu iese el dintr-o relatie,iti voi spune de ce,pt ca ,ca si scorpionul(vb din exp proprie si am si o sora o veris si vreo 5prietene tot aceeasi zodie cu mine)nu vrea sa raneasca in sensul ca e in stare sa aiba rabdare,pana se schimba situatia,din partea ta,fie ea in bine sau in rau.
Este incapatanat,dar asta nu e neaparat un defect,ii place stabilitatea,confortul,are spirit de sacrificiu,iar cand vine vb de afectiune,tandrete si pasiune cred ca zodia asta poate da lectii oricui este cel mai cald si mai tandru semn zodiacal.Ubeste cu pasiune,nu are teama de a-si expima ce simte,poti fi sigura ca daca iti spune te iubesc,asa e,daca nu o va simti....nu vei auzi asta din gura lui,crede-ma.Adora sa isi protejeze iubita.Uraste sa-i faci observatie de fata cu altcineva,adica sa-l umulesti,dar accepta cu usurinta o critica facuta in particular,dar incearca chiar si atunci cand faci un repros,sa-l faci asa...dragalas,adica sa nu tipi,sa te agiti,pt ca ei sunt de o calmitate rar intalnita,dar si daca il calci pe bataturi de prea multe ori,rabdarea aia netarmurita....se termina,si atunci nu ai sa sti ce te loveste,nu in sensul ca da in tine,dar in sensul ca o sa vezi o furtuna dezlantuita...
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Take care and enjoy...

Ooooooooooooo,da, orgasm vizual am avut citindu-ti randurile..Am o amica scorpie combinata cu un taur, si injura la el toata ziua, la modul ca s-a rutinizat de tot tipul, si incearca, in plus, sa i se impuna...cui?scioprionului...care e cel mai maaaaaaaaaaaaare manipulator...si fata mea bombane dar nu poate iesi din relatie..Nu gatesc bine si nu am sa gatesc, maximul pe care il accept e sa fac asta cu el, mi-ar face o mare placere..Pasionala is, doar sunt Leu, la naiba...da`tot eu tre`sa fiu mereu in priza si sa-i arat, si sa-i arat...iar el, cum doreste sufletelul, desi o face tare intens..Daca in alte relatii am dat cu labele de pamant, si am stupit si am tipat, cu el e altfel, ne reprosam cu vorba buna, nu-l controlez iar el imi spune de buna voie ce face, in schimb el e foaaaaaaaaaaaaaarte posesiv, sa stie tot ce fac, si cand si cum si cu cine.Sper din tot sufletul sa creada in tot ce spune, desi asa e.Ajung sa cred ca barbatii is buni de la mama natura si ajungem noi sa ii stricam uneori, ca le cerem sa ne minta frumos. Eu nu sunt o frumusete, am farmecul meu la 1,50 si un zambet pana la urechi si sper ca asta sa fie indeajuns, desi admira la greu rasa muiereasca.Ideea e ca I trust myself, da`stilul asta ma omoara.Deocamdata e bun si sincer si tandru si tre`sa-mi iasa naiba din cap toate fricile.Insa Dzeu mi-e martor, tare tare greu s-a deschis, s-a lipit de mine, la propriu si figurat, dar si cand o face...

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 18:05

De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.
Puncte tari:afectuos, atent, romantic, posesiv, constant, aparent fidel
Puncte slabe: ii cam zburda ochii, egoist, capos, gurmand:)), are momente de liniste ciudate, tabieturi din care nu isi iese,lasa totul pe ultima suta de metri, i s-au dat papucii in toate relatiile, el nu iese dintr-una si nu inteleg de ce, asta imi da o nesiguranta nasoala.Plus ca NU RECUNOASTE nimic nici mort, decat rareori.
Iar eu sunt buna, nebuna, in priza, activa, iar un om care s anu recunoasca meritele constant unui leu, e nasol..Plus ca mereu imi da impresia ca nu fac nic`bine si apoi ma impaca fericit.Sa mor de-l mai inteleg, dar ceva ma tine langa el.
Voi?M-atr interesa cupluri leu-taur, si nu numai.Toate horoscoapele ne sunt potrivnice, dar..

el taur eu leu. el 28, eu 24. impreuna de 5 ani, ne casatorim in cateva luni. hmm, e dificil si se aseamana foarte mult cu ce spui tu...nu prea mi se pare fidel..:D

bruny'
cristian23jmc

5 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 20:29

E greu cu taurii...doar sunt unul dintre ei.. dar la final e bine, cand tragi linie, daca il ti pe taur langa tine.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 22:36

De la: bruny_girl, la data 2009-09-29 18:05:25
De la: nazdravana, la data 2009-08-22 14:23:13Is ofticata.Pe ce?Nu stiu.Sunt un leu aerian, zapacit, vesel, care habar nu are sa gateasca, iar asta e o maaaaaare problema, ca nici nu am de gand sa ma apuc.Taurasul meu e mai mic decat mine cu cativa anisori, dar atata afectiune nu am putut gasi la nimeni.
Puncte slabe: ii cam zburda ochii, egoist, capos, gurmand:)), are momente de liniste ciudate, tabieturi din care nu isi iese,lasa totul pe ultima suta de metri, i s-au dat papucii in toate relatiile, el nu iese dintr-una si nu inteleg de ce, asta imi da o nesiguranta nasoala.Plus ca NU RECUNOASTE nimic nici mort, decat rareori.
Iar eu sunt buna, nebuna, in priza, activa, iar un om care s anu recunoasca meritele constant unui leu, e nasol..Plus ca mereu imi da impresia ca nu fac nic`bine si apoi ma impaca fericit.Sa mor de-l mai inteleg, dar ceva ma tine langa el.
Voi?M-atr interesa cupluri leu-taur, si nu numai.Toate horoscoapele ne sunt potrivnice, dar..

el taur eu leu. el 28, eu 24. impreuna de 5 ani, ne casatorim in cateva luni. hmm, e dificil si se aseamana foarte mult cu ce spui tu...nu prea mi se pare fidel..:D

Imi pare rau, dar chiar sunt "fidei" taurinii/taurinele. Singurul lucru care ii face sa se indoaie de dragoste, si atunci o ia pe apucate, neapucate, este cand pur si simplu isi baga picioarele! Pt ca e al naibii de simplu asta, si se'ntampla cand stii ca te simti neindestulat...

rotariu_stefan_lucian

811 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 21:17

ionescu_luiza

1 mesaj
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 03:29

Buna,
Eu am iesit de cateva luni dintr-o relatie de 4 ani cu un leu. Intamplarea a facut sa cunosc un taur de care ... cred ... nu stiu... sunt indragostita. Eu Segetatoare convinsa. Taurul meu nu vrea o femeie care sa gateasca insa vrea sa fie atzatzat. Ii plac la nebunie jocurile de cuvinte, ii place sa fie pus pe ganduri, ii place sa fiu foarte sexy si asta nu doar intre 4 pereti, si este intr-adevar f posesiv insa reuseste sa gestioneze f bine asta...in sensul ca isi tine posesivitatea si implicit gelozia in frau. Deci... stiu si eu ce sa zic cu zodia. Cat despre Lei... sunt parca toti facuti dupa acelasi tipar. Am avut 2 relatii lungi amandoi leu...copie fidela din f multe puncte de vedere.

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:00

De la: Greenie, la data 2009-09-29 22:36:04
De la: bruny_girl, la data 2009-09-29 18:05:25

Imi pare rau, dar chiar sunt "fidei" taurinii/taurinele. Singurul lucru care ii face sa se indoaie de dragoste, si atunci o ia pe apucate, neapucate, este cand pur si simplu isi baga picioarele! Pt ca e al naibii de simplu asta, si se'ntampla cand stii ca te simti neindestulat...

culmea e ca mi se intampla ceva f ciudat de cateva saptamani...desi v am spus ca ma marit in cateva luni, cred k m-am indragostit de un..leu.. si sunt foarte confuza...este coleg cu mine, ne vedem zilnic..si el are o relatie de mult timp, amandoi locuim cu iubitul/ iubita dar ceva ne atrage reciproc..amandoi suntem lei...si se spune k relatia dintre 2 lei nu are cum sa nu mearga. culmea e k nici unul nu am renunta la relatiile noastre, dar ceva f puternic e intre noi, iar pe mine ma face f confuza..nu stiu ce sa fac,,,cand sunt cu iubitul meu acasa nu mi mai arde de el, ma gandesc numai la leul de la birou...prietenele spun k dak nu incetez imi distrug viata dar cand ma vad asa incapatanata spun k poate ar trebui sa am o aventura cu el...eu nu stiu ce sa fac, doar ca imi doresc sa fiu cu el...niste sfaturi, poate a trecut cineva prin asta...?!

bruny'
XavY

3163 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 16:09

culmea e ca mi se intampla ceva f ciudat de cateva saptamani...desi v am spus ca ma marit in cateva luni, cred k m-am indragostit de un..leu.. si sunt foarte confuza...este coleg cu mine, ne vedem zilnic..si el are o relatie de mult timp, amandoi locuim cu iubitul/ iubita dar ceva ne atrage reciproc..amandoi suntem lei...si se spune k relatia dintre 2 lei nu are cum sa nu mearga. culmea e k nici unul nu am renunta la relatiile noastre, dar ceva f puternic e intre noi, iar pe mine ma face f confuza..nu stiu ce sa fac,,,cand sunt cu iubitul meu acasa nu mi mai arde de el, ma gandesc numai la leul de la birou...prietenele spun k dak nu incetez imi distrug viata dar cand ma vad asa incapatanata spun k poate ar trebui sa am o aventura cu el...eu nu stiu ce sa fac, doar ca imi doresc sa fiu cu el...niste sfaturi, poate a trecut cineva prin asta...?![/quote]

Ceva te atrage la el,poate e chiar mai mult de atat si inca nu-ti dai/dati seama!Dar..daca spuneai ca vrei sa te casatoresti,nu iti incepe viata cu stangul! Fa in asa fel si afla de ce amicul tau te pune pe ganduri,de ce iubitul tau nu mai are acel ceva si acum il gasesti in alta parte.Nu alerga dupa 2 iepurasi ca o sa te manance lupul! De ce sa renuntati la relatiile vostre atata timp cat nu stiti ce vreti unul de la altul?Discutati..iesiti...discret,frumos,dragut!E prea devreme sa iei o hotarare,nu ai temele facute,prea multe necunoscute!

P.S - Se pare ca anul aceasta a fost al leilor!
Ups...si sunt unul dintre ei!

Can`t get enought of you...
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:06

@Bruny...

Vai, in calitate de leu, tre`sa lupt cu 2 lei
Iubita, la modul cel mai serios, take your time, 2-3 zile singura, nebatuta la cap de nimeni si cantareste foarte bine ce ai de facut. Atractia intre 2 persoane similare este totala, pana la urma da`le incolo de zodii, e forma de personalitate, care se contureaza in functie de multi factori. E drept ca is multe chestii comune la multe zodii, dar nu asta primeaza. First, evalueaza ce are tipul tau si ce are leul in plus, e clar ca ceva va lipseste in relatie.Si e si mai clar ca nu poti merge mult timp pe doua planuri, pentru ca esti leu, si esti extremista.In cel mai rau caz, amana nunta, pana mea, dar fa cumva sa nu ranesti, sa nu iti bati joc de niciunul.Spune ca esti putin nepregatita pt casatorie si in timpul asta lamureste-te!Eu am dat cu piciorul unei relatii cu un capricorn, ar fi trebuit sa am nunta la vara, pentru al meu tauras care e muuuuult mai mic decat mine, dar are acel ceva. Fostul meu logodnic avea tot, tehnic vbind, frumos, banos, cuminte acasa, insa ii lipsea sclipirea, spontaneitatea, nebunia.Iar toro al meu le are, desi e bolovan in alte directii, ale manifestarii afective, is vesnic nemultumita ca nu-mi arata zgomotos ce simte.Dar asta e alta poveste.Pupici!

jhony79

2 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:50

:))....eu sunt taur..viitoarea sotie e sagetator..e total opusul meu..da sunt gurmand dar nu astept sa-mi faca ea mancare(oricum nu stie) De obicei noi taurii ne pricepem si la gatit, asa ca nu-tzi mai face atatea probleme. Conteaza ca va iubiti si atat...si atat timp cat tu nu-l parasesti..el nici atat, suntem foarte statornici, chiar daca ne mai fug ochii!:P

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:01

De la: jhony79, la data 2009-10-02 13:50:05:))....eu sunt taur..viitoarea sotie e sagetator..e total opusul meu..da sunt gurmand dar nu astept sa-mi faca ea mancare(oricum nu stie) De obicei noi taurii ne pricepem si la gatit, asa ca nu-tzi mai face atatea probleme. Conteaza ca va iubiti si atat...si atat timp cat tu nu-l parasesti..el nici atat, suntem foarte statornici, chiar daca ne mai fug ochii!:P

Va multumesc tuturor pt sfaturi. sa stii ca da, se pricepe la gatit si asta nu mi place k ii mai fug okii, kiar daca el crede k eu nu aflu, sunt leoaica ce naiba, aflu tot. si stiu si ce ma nemultumeste: e genul caruia ii place sa stea in casa, nu mai are kef de cluburi, iesim la un suc...cand mergem la munte, mare (in weekend uri mai mult k asa e cu job urile acum, nu mai avem f mult timp) plecam vineri seara si vrea sa ne intoarcem mereu dum. iar eu nu vreau...el spune k e aglomerat k vrea sa ajunga devreme acasa..eu vreau sa ne distram mai mult. el in fiecare zi la pranz vrea sa doarma...se culca la 3 se trezeste la 6...zi de zi, week de week...kiar si cand plecam la munte/ mare, concedii etc. ma plictisesc, dar il iubesc. eu sunt activa, eu vreau sa ies, sa ma distrez, in cluburi, in fiecare zi sa facem ceva, sa iesim cu prietenii, sa mergem in vizita...asta e ce nu mi place.si i am zis acum cateva zile si tot incearca de atunci sa iesim...insa nu ne iese, ori se dau prietenii la fund (pt k singuri nu ne place sa iesim), ori ceva se intampla...astazi ma intalnesc cu leul de la birou...si abia astept sa vina luni sa ne vedem iar...am inceput sa ne vb in subaintelesuri pe mess, ma atrage, il atrag...ce sa faccc?? va pup:)

bruny'
october

44 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 22:21

De la: bruny_girl, la data 2009-10-02 17:01:24
De la: jhony79, la data 2009-10-02 13:50:05:))....eu sunt taur..viitoarea sotie e sagetator..e total opusul meu..da sunt gurmand dar nu astept sa-mi faca ea mancare(oricum nu stie) De obicei noi taurii ne pricepem si la gatit, asa ca nu-tzi mai face atatea probleme. Conteaza ca va iubiti si atat...si atat timp cat tu nu-l parasesti..el nici atat, suntem foarte statornici, chiar daca ne mai fug ochii!:P

Va multumesc tuturor pt sfaturi. sa stii ca da, se pricepe la gatit si asta nu mi place k ii mai fug okii, kiar daca el crede k eu nu aflu, sunt leoaica ce naiba, aflu tot. si stiu si ce ma nemultumeste: e genul caruia ii place sa stea in casa, nu mai are kef de cluburi, iesim la un suc...cand mergem la munte, mare (in weekend uri mai mult k asa e cu job urile acum, nu mai avem f mult timp) plecam vineri seara si vrea sa ne intoarcem mereu dum. iar eu nu vreau...el spune k e aglomerat k vrea sa ajunga devreme acasa..eu vreau sa ne distram mai mult. el in fiecare zi la pranz vrea sa doarma...se culca la 3 se trezeste la 6...zi de zi, week de week...kiar si cand plecam la munte/ mare, concedii etc. ma plictisesc, dar il iubesc. eu sunt activa, eu vreau sa ies, sa ma distrez, in cluburi, in fiecare zi sa facem ceva, sa iesim cu prietenii, sa mergem in vizita...asta e ce nu mi place.si i am zis acum cateva zile si tot incearca de atunci sa iesim...insa nu ne iese, ori se dau prietenii la fund (pt k singuri nu ne place sa iesim), ori ceva se intampla...astazi ma intalnesc cu leul de la birou...si abia astept sa vina luni sa ne vedem iar...am inceput sa ne vb in subaintelesuri pe mess, ma atrage, il atrag...ce sa faccc?? va pup:)

daca esti sigura ca vrei sa iti continui relatia cu iubitul tau ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el despre ce iti doresti,ce nevoi si asteptari ai de la el!este ff bine ca esti o persoana activa,iesi cu prietenele in club,mergeti la suc si asta fara el!ai incercat?dar fa-o destul de des sa vezi ce zice!incearca sa nu fi disponibila la tot ce vrea taurul tau!ocupa-te de altceva in timpul in care esti acasa!nu ii acorda fff multa atentie!in ceea ce priveste leul de la locul de munca....mai ai rabdare putin!nu te grabi sa incepi o relatie cu el inainte sa clarifici situatia cu taurul!s-ar putea sa iti para rau!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 22:23

despre relatie cu un taur am de spus doar un cuvat: OOOOOLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:46

De la: Haps, la data 2009-10-02 22:23:42despre relatie cu un taur am de spus doar un cuvat: OOOOOLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

....sau OLELE?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:49

De la: nazdravana, la data 2009-10-03 10:46:18
De la: Haps, la data 2009-10-02 22:23:42despre relatie cu un taur am de spus doar un cuvat: OOOOOLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

....sau OLELE?

asta spun in relatia cu o tauroaica

mihaihaisan

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 00:57

MAI DRAGA october, tare inteleapta esti (de asta ti-am spus Mai draga, ca ai intelepciunea lu' ILIESCU) , cum poti sa recomanzi imaturei de Bruny sa nu-i mai dea atentie Taurului ei, sau sa-l fiarba cu escapade sau iesiri fara el sau fara stiinta lui?!!!
Pai , daca procedeaza asa cu un taur , este garantat sfarsitul relatiei, si atunci se poate da in barci lejer cu colegul imatur sau profitor de naivitatea "angelicei" Bruny.Mi se pare evident ca draga de Bruny nu are ce cauta cu un taur, care prin definitie nu accepta un om schimbator si labil psihico-sentimental( probabil lipseste ceva relatiei), si atunci sa-si vada fiecare de drum.Dar sa-i spui sa-i tina in sah(ma rog, sa-i pastreze) pe amandoi pana se lamureste ce vrea (ceea ce se poate intampla si la anul, cand poate deja sa fie satula de amandoi si sa vrea altceva), mi se pare o mare mizerie!

october

44 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 11:18

De la: MihaiHAS, la data 2009-10-04 00:57:27MAI DRAGA october, tare inteleapta esti (de asta ti-am spus Mai draga, ca ai intelepciunea lu' ILIESCU) , cum poti sa recomanzi imaturei de Bruny sa nu-i mai dea atentie Taurului ei, sau sa-l fiarba cu escapade sau iesiri fara el sau fara stiinta lui?!!!
Pai , daca procedeaza asa cu un taur , este garantat sfarsitul relatiei, si atunci se poate da in barci lejer cu colegul imatur sau profitor de naivitatea "angelicei" Bruny.Mi se pare evident ca draga de Bruny nu are ce cauta cu un taur, care prin definitie nu accepta un om schimbator si labil psihico-sentimental( probabil lipseste ceva relatiei), si atunci sa-si vada fiecare de drum.Dar sa-i spui sa-i tina in sah(ma rog, sa-i pastreze) pe amandoi pana se lamureste ce vrea (ceea ce se poate intampla si la anul, cand poate deja sa fie satula de amandoi si sa vrea altceva), mi se pare o mare mizerie!

pai mai draga mihaihas,
esti cumva taur?nu este deloc sfarsitul relatiei daca il fierbe cu escapade sau iesiri fara el!!!poate doar poate asa il trezeste din hibernarea lui!si poate da o sa vrea pe altcineva la anu'!care-i problema?taurii astia sunt asa comozi!!!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 11:22

De la: october, la data 2009-10-04 11:18:23
De la: MihaiHAS, la data 2009-10-04 00:57:27MAI DRAGA october, tare inteleapta esti (de asta ti-am spus Mai draga, ca ai intelepciunea lu' ILIESCU) , cum poti sa recomanzi imaturei de Bruny sa nu-i mai dea atentie Taurului ei, sau sa-l fiarba cu escapade sau iesiri fara el sau fara stiinta lui?!!!

pai mai draga mihaihas,
esti cumva taur?nu este deloc sfarsitul relatiei daca il fierbe cu escapade sau iesiri fara el!!!poate doar poate asa il trezeste din hibernarea lui!si poate da o sa vrea pe altcineva la anu'!care-i problema?taurii astia sunt asa comozi!!!

se vede de la o posta ca ma vrei

october

44 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 16:37

De la: Haps, la data 2009-10-04 11:22:37

pai mai draga mihaihas,

mihaihaisan

28 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:55

Da, sunt Taur, si-ti spun ca taurul fuge de dulpicitate si promiscuitate. Si cand unui taur ii dai de gandit( tu crezi ca-l fierbi si-l inciti dar...)este sigur ca-l indepartezi. Si nu-l atragi decat daca ii esti total transparenta si deschisa.Da, taurii sunt comozi si inceti din unele puncte de vedere, dar sunt total daruiti relatiei si atunci cand simte ceva dubios se retrage si daca nu rupe brutal relatia, sigur isi reduce participarea afectiva la relatie , treptat, pana aceasta moare. Nu-i place sa-i fie murdarite sentimentele si trairile, daruirea, cu atitudini ieftine ,"jocuri" de verificare ( cum recomanzi tu), dualism ...

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:15

De la: nazdravana, la data 2009-10-03 10:46:18

....sau OLELE?

f tare:)) mai degraba olele;)

bruny'
Fosta membra 9am.ro

29 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:27

De la: october, la data 2009-10-04 16:37:09

pai mai draga mihaihas,

dragule taur...nu sunt deloc imatura, ti as dori sa ti se intample sa vezi cum e..si apropo, colegul meu nu profita deloc de naivitatea mea, este un sentiment de atractie reciproca...si in ca ceva: nu toti taurii sunt la fel...iar faptul ca ies cu fetele, sa stii k il apropie mai mult de mine; el stie k imi place sa ies si daca el nu are kef, ies cu fetele..domnule Mihai, am intrat aici pt sfaturi nu critici, asa ca daca nu esti in stare sa imi dai unul , stai in banca ta mai bine... merci october:*

bruny'
mihaihaisan

28 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:37

Pai draga Bruny, lucrurile stau cam asa:
Sfatul meu a fost printre randuri, pacat ca nu l-ai inteles; am spus doar sa nu fii duplicitara si sa rupi pisica. Ori -ori! Nu am cum sa traiesc aceasta experienta ata timp cat stiu ce vreau de la mine si de la viata mea, (la asta m-am referit cand am spus ca esti imatura), si sigur nu am s-o traiesc vreodata asa ca degeaba iti doresti asta!Sfatul meu a fost sa analizezi urgent ce vrei de fapt si sa iei o decizie corecta care sa raneasca cat mai putin pe fiecare din voi( inclusiv pe domnul Atractiv)! Cu cat ai sa amani mai mult asta cu atat va fi mai rau. Nu am vrut sa te critic pe tine ci pe October, care , cred ca nu ti-a dat un sfat potrivit.
Cand m-am referit la iesiri, nu am spus sa nu iesi cu fetele ( si sotia mea iese cu colegele sau prietenele din tinerete-studentie si nu am nimic impotriva!), am vrut sa spun doar sa nu folosesti asta ca paravan sau pretext pentru alte intalniri, sa nu fii duplicitara!
Faptul ca ai un "sentiment de atractie pentru cineva, in conditiile in care trebuie sa faci, in viitorul apropiat, un pas important cu altcineva ar trebui sa-ti arate ca poate nu va potriviti sau nu esi pregatita, si atunci cu toata suferinta lui mai bine o rupi acum.Asa va suferi mai putin, decat,. mai tarziu, cand povestea s-ar putea repeta( fara sa vreau sa te jicnesc) si ati fi mult mai legati si cum mai multe obligatii .
Critica si aciditatea mea au fost pentru October care...se pricepe la sfaturi!
Dar mai bine stau in banca mea...

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 00:08

De la: bruny_girl, la data 2009-10-05 09:27:59
De la: october, la data 2009-10-04 16:37:09

pai mai draga mihaihas,

dragule taur...nu sunt deloc imatura, ti as dori sa ti se intample sa vezi cum e..si apropo, colegul meu nu profita deloc de naivitatea mea, este un sentiment de atractie reciproca...si in ca ceva: nu toti taurii sunt la fel...iar faptul ca ies cu fetele, sa stii k il apropie mai mult de mine; el stie k imi place sa ies si daca el nu are kef, ies cu fetele..domnule Mihai, am intrat aici pt sfaturi nu critici, asa ca daca nu esti in stare sa imi dai unul , stai in banca ta mai bine... merci october:*

deja sunteti pe val...eu zic ca sunteti prea profunzi...

october

44 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 12:12

De la: MihaiHAS, la data 2009-10-05 22:37:22Pai draga Bruny, lucrurile stau cam asa:
Sfatul meu a fost printre randuri, pacat ca nu l-ai inteles; am spus doar sa nu fii duplicitara si sa rupi pisica. Ori -ori! Nu am cum sa traiesc aceasta experienta ata timp cat stiu ce vreau de la mine si de la viata mea, (la asta m-am referit cand am spus ca esti imatura), si sigur nu am s-o traiesc vreodata asa ca degeaba iti doresti asta!Sfatul meu a fost sa analizezi urgent ce vrei de fapt si sa iei o decizie corecta care sa raneasca cat mai putin pe fiecare din voi( inclusiv pe domnul Atractiv)! Cu cat ai sa amani mai mult asta cu atat va fi mai rau. Nu am vrut sa te critic pe tine ci pe October, care , cred ca nu ti-a dat un sfat potrivit.
Cand m-am referit la iesiri, nu am spus sa nu iesi cu fetele ( si sotia mea iese cu colegele sau prietenele din tinerete-studentie si nu am nimic impotriva!), am vrut sa spun doar sa nu folosesti asta ca paravan sau pretext pentru alte intalniri, sa nu fii duplicitara!
Faptul ca ai un "sentiment de atractie pentru cineva, in conditiile in care trebuie sa faci, in viitorul apropiat, un pas important cu altcineva ar trebui sa-ti arate ca poate nu va potriviti sau nu esi pregatita, si atunci cu toata suferinta lui mai bine o rupi acum.Asa va suferi mai putin, decat,. mai tarziu, cand povestea s-ar putea repeta( fara sa vreau sa te jicnesc) si ati fi mult mai legati si cum mai multe obligatii .

draga mihai,
eu nu am recomandat duplicitatea!!in nici un caz!am sugerat sa iasa in club,la un suc cu fetele!si daca pe tine te indeparteaza o astfel de atitudine,pe alti tauri sa stii ca nu!nu sunt toti la fel ca tine!pe taurul meu il apropie de mine aceasta atitudine!!!numai bine!!!

Fosta membra 9am.ro

29 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:19

De la: MihaiHAS, la data 2009-10-05 22:37:22Pai draga Bruny, lucrurile stau cam asa:

Draga Mihai, iti multumesc pt raspuns. insa sa stii k de cand l am cunoscut pe acest coleg cred k nu stiu ce vreau de la viata...imi doresc sa devin sotia lui, am trecut prin multe impreuna, dar de ce ma atrage leulll? offf, mi e foarte greu...sunt confuza, mai ales ca leul imi da tot felul de mesaje dirty si nu de alta, dar imi plac... october, thanks anyway:* si sa stii k si taurul meu il apropii mai mult cand ii spun k ies cu fetele;))

bruny'
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:18

Mihai, is curioasa..Taurul, dupa un timp, dupa ce e sigur de tine si toate cele, se las angrenat intr-o comoda rutina?Ca spuneai de redus doza aia de afectiune and so on, in caz ca il pui pe ganduri urat.Nu ar fi mai simplu sa comunici ce te pune pe ganduri, e mult mai corect pentru partener?Eu is total deschisa. o fire vesela si optimista, dar il mai sacai din cand in cand sa-mi iau doza de laude, ca altfel nu le vad:)Desi, ma repet, face niste gesturi atat de atente de crap de drag, but is not enough for a lil` lion, desi le apreciez, sunt mai autentice.Si inca ceva, sunteti foarte atasati de prieteni si lbertini. right?Te intreb pe tine pentru ca m-am regasit foarte bine in ce idei mi-ai dat tu, ceva mai devreme.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:57

Mai..... leoaico!
Dupa ce ca's toro mic si nabadaios, cum faci ce faci sa ma eviti!?
Pai se poate asa ceva!??????

Bineeeee

edbechir

2 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:46

de ce te cramponezi pe ideea gatitului si nu recunosti ca ti-e frica de relatia in sine?sunt tot taur si sunt casatorit de 26 ani,fiind mai mic ca varsta cu aprox 2 ani,iar viata mi-a demonstrat cata incredere si cata nevoie ai de calitatile unui taur in timp.nu dau sfaturi,insa ca o parere-mergi mai departe si nu cred ca vor fi pareri de rau.o viata plina !

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ..relatia cu un TAUR...
Mergi la: