Info
x
Sa ne prapadim de ras fratilor!
|
vecinuldelabloc 190 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:48
Ion și M�ria �n prima noapte de dragoste dup� c�s�torie.
Extenuați, stau la o țigar� intinși pe spate și la un moment dat Ion spune: -Iubita mea �ncep�nd de ast�zi iți voi spune Eva deoarece ai fost prima femeie din viața mea!!! M�ria mișcat� p�n� la lacrimi r�spunde: -Vai iubitul meu iți multumesc. S� știi ca și eu de astazi te voi striga PEUGEOT 406 !!! |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:59
Ion și Maria s-au trezit de dimineaț� s� plece cu marf� la t�rg și s� prind� loc la tarab�.
Au �nc�rcat c�ruța cu varz� și castraveți și au plecat. Pe drum Maria zice: - Ioane oprește un pic c�ruta, d�-te jos și vin de m� țuc�, c� nu mai pot! Oprește Ion, se d� jos, o țuc� pe Maria și pleac� iar la drum. Dup� 10 minute, Maria zice din nou: - Ioane, oprește c�ruța, d�-te jos si vin de m� țuc�, c� nu mai pot!... - Marie, da' nebun� mai ești! Nu mai prindem t�rgul. - Hai repede Ioane, acu', acu', c� nu mai pot! Se da Ion jos ți iar o țuc� pe Maria. Dup� vreo 10 minute, Maria incepe: - Ah Ioaneee, ah, ah, ah, oprește c�ruța și vin repede de m� țuc�, c� nu mai pot! Ion, enervat: - Auzi, f� Marie.... ia d�-te tu jos de pe castraveți și suie-te pe varz�! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:00
O soacr� cu trei gineri hot�r�ște s�-i pun� pe toți la �ncercare.
In prima zi se arunc� �n lacul de l�ng� cas�. Sare ginerele mai mare și o salveaz�. Seara, ginerele gasește �n fata casei un Mertzan pe care era un bilet: "Dupa fapt� și r�splat�. Semnat: mama soacr�". A doua zi soacra sare iar �n lac și o salveaz� ginerele mijlociu. Seara, ginerele gasește �n fata casei un Harley Davidson super cu un bilet: "Dup� fapt� și rasplata. Semnat: mama soacr�" A treia zi soacra sare iar �n lac și ginerele mic se g�ndește: La �la mare i-a dat un Merzan, la �la mijlociu un Harley, mie sigur o s�-mi dea o biciclet�. Da-o in p***a m�-sii. Soacra moare �necat�. Seara ginerele mic gaseste un Ferrari �n fața casei cu un bilet: "Dup� fapt� si rasplata. Semnat: tata socru". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:02
Intr-o zi, Alinuța o �ntreab� pe bunica ei:
- Bunico, tu ai avut vreodat� un amant?? La care bunica casc� gura mare, surprins�, iși pune m�inile-n cap și fuge spre intrarea �n pod, de unde se �ntoarce cu un schelet scos din lada de zestre: - Aoleu ce-am uitat!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:03
Bubulina �i trimite, din maternitate, o telegram� lui Bul�, care lucra �n Spania.
�Dragul meu, alalt�ieri s-a n�scut �ngera�ul nostru de b�iat. Din p�cate, eu nu am lapte, a�a c� am fost obligat� s� angajez o doic�. Singura pe care am g�sit-o a fost �iganc� �i, din cauza asta, pielea copilului s-a �nchis la culoare �i este aproape neagr�. Te iubesc �i abia a�tept s� vin acas� cu odorul nostru.� Telegrama lui Bul� c�tre mama lui, proasp�t� bunic�: �Drag� mam�, Bubulina a n�scut alalt�ieri un b�iat. Totul a decurs bine, dar ea neav�nd lapte, a fost obligat� s� angajeze o doic�. Doica este �iganc�. Cum a �nceput s� al�pteze copilul, pielea lui delicat� a devenit neagr�. Bubulina n-are nicio vin� c� n-a g�sit o doic� alb�. Te s�rut cu drag, Bul�.� Telegrama mamei lui Bul� c�tre Bul�: �Drag� Bul�, m� bucur c� sunt bunic� �i v� felicit. Pot s-o �n�eleg pe Bubulina, pentru c� �i eu am fost exact �n aceea�i situa�ie c�nd te-am n�scut. N-am avut lapte �i a trebuit s� te hr�nesc cu lapte de vac�. Eu n-am nicio vin� c� ai ie�it bou. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 07:49
De la: vecinuldelabloc, la data 2010-05-06 23:02:36Intr-o zi, Alinuța o �ntreab� pe bunica ei: super tare !!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:33
De la: horatiuchis, la data 2009-03-12 11:09:38 De ce nu se asculta manele in Elvetia???? :))))))))) buna asta haideti fara numar fara numar Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:36
Doi golani p�trund noaptea �n dormitorul c�lug�ri�elor de la un schit. Din �ntuneric se aude vocea uneia dintre ele:
- Iart�-i, Doamne, c� nu �tiu ce fac! - Taci din gur�, zise cea de l�ng� ea, al meu �tie... Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:38
Unul mai jerpelit intr� �ntr-o banc�. La ghi�eu, �i zice fetei:
- Duduie, vreau s� depun ni�te c****i de bani �n c****ul vostru de banc�... - Domnule, �n banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. �l chem pe �efu'. - Care-i problema, domnule? �ntreab� �efu'. - I-am zis duduii c� vreau s� depun ni�te c****i de bani �n c****ul vostru de banc�... - Despre ce sum�-i vorba ? - A, un c***t de vreo dou� milioane de dolari... - �i curva asta nu vrea s� v� serveasc�? Cat de adevarat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:39
�ntr-un bar din Paris, pe automatul de prezervative, st� scris:
"Dac� aparatul nu func�ioneaz�, v� rug�m s� �l c�uta�i pe �ef. Dac� func�ioneaz�, c�uta�i fetele de la bar!" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:40
Vine so�ul acas� �i-�i �ntreab� nevasta:
- Ce ai face dac� a� c�tiga la Loto? - A� lua jum�tate �i te-a� p�r�si, r�spunde so�ia. - Perfect, spune so�ul. Am c�tigat 12 dolari. Ia 6 �i dispari! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:41
-- Sunte�i ginecolog?
- Nu, dar a� putea arunca o privire.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:45
O planet� trece pe l�ng� planeta P�m�nt �i o �ntreab�:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am v�zut de milioane de ani! - Nu prea bine... �tii... mi-au ie�it Homo Sapiens... - Nu te �ngrijora, o s� treac�! Am avut �i eu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:48
- Doamn� �nv���toare, s� �ti�i c� fiul meu nu poate veni azi la �coal�! se auzi o voce de copil.
- Dar cu cine vorbesc? - Cu tat�l meu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:50
�ntr-o zi, o so�ie se pl�nge so�ului:
- Drag�, s�nt nemul�umit� c� am s�nii mici. So�ul �i r�spunde: - Ia o bucat� de h�rtie igienic�, freac-o �ntre s�ni �i �n c��iva ani ai s� vezi c� o s�-�i creasc�. - De unde �tii? �ntreab� mirat� so�ia. - Cu fundul a func�ionat, nu-i a�a?
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:56
Un tip se treze�te diminea�a, ia ziarul de la u��, se uit� pe numerele de la loto �i vede c� i-au ie�it toate cele �ase. Cum avea un serviciu pe care nu �l suporta, pleac� tacticos la serviciu, intr� �n audien�� la �ef �i �l anun�� cu satisfac�ie c� demisioneaz�.
�eful spune c� e alegerea lui, �i mul�ume�te pentru cei peste 20 de ani lucra�i �n firm� �i �i d� un bonus de desp�r�ire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, �n drum spre loterie intr� la reprezentan�a BMW �i cump�r� cel mai scump model, �n valoare de 200.000 de euro. C�nd s� dea banii, este anun�at c�, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, prime�te ma�ina gratis. - C�nd e s� ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros c� a r�mas �i cu cei 200.000 de euro �i are �i BMW nou nou�. Trece pe la loto, ridic� milioanele �i pleac� acas�. St� pe teras�, la o bere �i o vede pe so�ia sa venind acas�, cu bicicleta. Moment �n care trece pe strad� o betonier� �i o calc�. - Asta e, zice omul, c�nd e s� ai noroc, ai noroc p�n� la cap�t! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:58
So�ul ajunge �n zori acas�. Nevasta �l �ntreab�, cu ton de ceart�:
- Unde ai fost toat� noaptea? - �nchipuie-�i, drag�, chiar c�nd s� plec acas�, secretara cea nou� mi-a adus o cafea �i mi-a z�mbit provocator. C�nd a pus cafeaua pe mas�, i s-a deschis bluza �i nu m-am putut ab�ine s� o s�rut pe g�t, la care ea a devenit s�lbatic� �i ne-am pierdut am�ndoi capul. �n final, am ajuns la ea acas� �i am f�cut dragoste nebun� toat� noaptea. - Min�i! Pun pariu c� iar ai �ncercat s�-�i instalezi rahatul �la de Windows. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:59
Se duce unul s� cumpere �ig�ri. Ia pachetul �i cite�te: "tutunul cauzeaz� impoten��". Speriat, �i zice v�nz�toarei:
- Nu v� sup�ra�i, din alea cu cancer nu mai ave�i? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:59
Este foarte u�or s� faci o femeie fericit�! Trebuie s�-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tat�, profesor, educator, buc�tar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut �i amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, �n�eleg�tor, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunosc�tor, vesel, pasional.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 17:24
Trei colege de birou...pauza de mas�...la b�rf�.
Georgeasca:- Fetelor!!! Ajung asear� acas�, cu un chef nebun de sex. M� bag �n pat l�ng� Georgescu și �i bag m�na-n pantaloni. Avea niște c**ie reci, reeecii, da știți ce reci erau? A doua zi...pauz�...b�rf�... Ioneasca:- Fetelor!!! Ajung asear� acas� și eu cu un chef nebun de sex. M� bag �n pat l�ng� Ionescu și �i bag m�na-n pantaloni. Și el avea c**iele reci, reeecii, da știți ce reci erau? A treia zi...dimineața...Popeasca cu ochii negri, buza spart�, doi plasturi pe faț�... -Ce-ai p�țit fat�� de-ar�ți �n halul �sta? Popeasca:-Ajung asear� acas� de la piaț� cu sacoșele pline. Popescu, nici una nici dou�, �mi ia plasele din m�n� le-arunc� �n buc�t�rie și pe mine-n pat. - Extraordinar...Așa și?... - Și �i bag și eu m�na-n izmene... Și-avea c**iele caldee, fierbinți...Și l-am �ntrebat! Auzi drag�, da tu de ce n-ai c**iele reci ca Georgescu și Ionescu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 22:11
��i place s� fii m�ng�iat�? S� fii atins�? S� fii pip�ita? S� fii �ncins�? ��i place s� sim�i respira�ia celuilalt l�ng� urechea ta? Sau poate pe g�t ori pe fa��? ��i place s� �ncerci pozi�ii noi? S� �ncepi rece �i s� sf�r�e�ti fierbinte �i transpirata?
RATB! Cu noi fanteziile tale devin realitate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 23:25
Doi homosexuali la strand.
Intr� primul �n apa. -Cum e apa? �ntreab� cel�lalt. -Ca pula!... -Atunci sar cu curu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 09:03
I: CARE E DEOSEBIREA INTRE UN OM SI O CAMILA?
R: CAMILA POATE SA LUCREZE O SAPTAMINA FARA SA BEA, IAR OMUL POATE SA BEA O SAPTAMINA FARA SA LUCREZE...
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 09:25
I: CE PASARICA ZBOARA CEL MAI SUS?
R: PASARICA STEWARDESEI...
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:56
-Care animal se ataseaza mai mult de om?
-??? -Lipitoarea.
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:30
medicul: imi pare rau domnule, dar conform analizelor, sunteti nebun
pacientul: imi cer scuze, dar voi avea nevoie de o a doua parere medicul: sunteti si urat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:30
Basescu se duce la medic cu a sa hernie
Base�: Domnu� doctor ma cam deranjeaza hernia! Doctoru�: Ati ridicat ceva?!? Base�: Da! Preturile! Doctoru�: Si mai ce ? Base�: Si taxele ! Doctoru�: Aoleu, Nu trebuie sa mai faceti niciun fel de efort fizic si in mod cert nu mai aveti voie sa ridicati nimic! Base�: Pacat, chiar cand vroiam sa ridic si salariile (sac)! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:31
Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa... baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1 si ... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil. Situatia este la limita disperarii... Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante. In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ... Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei. Deodata vezi un barbat la volanul unei JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri... te apropii... iti face o impresie puternica... si brusc il recunosti: este Basescu!! Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna... Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!! Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul p...itzer!!!! O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara ... Acuma intrebarea: Poza o faci color, sau alb-negru ???? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:35
Soacra isi invita ginerele la masa.Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia.
Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, �La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: � YEESSSSSSS!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:39
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta :
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura : capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini� In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura� parca-i viu.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|