Info
x
Sa ne prapadim de ras fratilor!
|
vecinuldelabloc 190 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:48
Ion și Măria în prima noapte de dragoste după căsătorie.
Extenuați, stau la o țigară intinși pe spate și la un moment dat Ion spune: -Iubita mea începând de astăzi iți voi spune Eva deoarece ai fost prima femeie din viața mea!!! Măria mișcată până la lacrimi răspunde: -Vai iubitul meu iți multumesc. Să știi ca și eu de astazi te voi striga PEUGEOT 406 !!! |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 22:59
Ion și Maria s-au trezit de dimineață să plece cu marfă la târg și să prindă loc la tarabă.
Au încărcat căruța cu varză și castraveți și au plecat. Pe drum Maria zice: - Ioane oprește un pic căruta, dă-te jos și vin de mă țucă, că nu mai pot! Oprește Ion, se dă jos, o țucă pe Maria și pleacă iar la drum. După 10 minute, Maria zice din nou: - Ioane, oprește căruța, dă-te jos si vin de mă țucă, că nu mai pot!... - Marie, da' nebună mai ești! Nu mai prindem târgul. - Hai repede Ioane, acu', acu', că nu mai pot! Se da Ion jos ți iar o țucă pe Maria. După vreo 10 minute, Maria incepe: - Ah Ioaneee, ah, ah, ah, oprește căruța și vin repede de mă țucă, că nu mai pot! Ion, enervat: - Auzi, fă Marie.... ia dă-te tu jos de pe castraveți și suie-te pe varză! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:00
O soacră cu trei gineri hotărăște să-i pună pe toți la încercare.
In prima zi se aruncă în lacul de lângă casă. Sare ginerele mai mare și o salvează. Seara, ginerele gasește în fata casei un Mertzan pe care era un bilet: "Dupa faptă și răsplată. Semnat: mama soacră". A doua zi soacra sare iar în lac și o salvează ginerele mijlociu. Seara, ginerele gasește în fata casei un Harley Davidson super cu un bilet: "După faptă și rasplata. Semnat: mama soacră" A treia zi soacra sare iar în lac și ginerele mic se gândește: La ăla mare i-a dat un Merzan, la ăla mijlociu un Harley, mie sigur o să-mi dea o bicicletă. Da-o in p***a mă-sii. Soacra moare înecată. Seara ginerele mic gaseste un Ferrari în fața casei cu un bilet: "După faptă si rasplata. Semnat: tata socru". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:02
Intr-o zi, Alinuța o întreabă pe bunica ei:
- Bunico, tu ai avut vreodată un amant?? La care bunica cască gura mare, surprinsă, iși pune mâinile-n cap și fuge spre intrarea în pod, de unde se întoarce cu un schelet scos din lada de zestre: - Aoleu ce-am uitat!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:03
Bubulina îi trimite, din maternitate, o telegramă lui Bulă, care lucra în Spania.
Dragul meu, alaltăieri s-a născut îngerașul nostru de băiat. Din păcate, eu nu am lapte, așa că am fost obligată să angajez o doică. Singura pe care am găsit-o a fost țigancă și, din cauza asta, pielea copilului s-a închis la culoare și este aproape neagră. Te iubesc și abia aștept să vin acasă cu odorul nostru. Telegrama lui Bulă către mama lui, proaspătă bunică: Dragă mamă, Bubulina a născut alaltăieri un băiat. Totul a decurs bine, dar ea neavând lapte, a fost obligată să angajeze o doică. Doica este țigancă. Cum a început să alăpteze copilul, pielea lui delicată a devenit neagră. Bubulina n-are nicio vină că n-a găsit o doică albă. Te sărut cu drag, Bulă. Telegrama mamei lui Bulă către Bulă: Dragă Bulă, mă bucur că sunt bunică și vă felicit. Pot s-o înțeleg pe Bubulina, pentru că și eu am fost exact în aceeași situație când te-am născut. N-am avut lapte și a trebuit să te hrănesc cu lapte de vacă. Eu n-am nicio vină că ai ieșit bou. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 07:49
De la: vecinuldelabloc, la data 2010-05-06 23:02:36Intr-o zi, Alinuța o întreabă pe bunica ei: super tare !!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:33
De la: horatiuchis, la data 2009-03-12 11:09:38 De ce nu se asculta manele in Elvetia???? :))))))))) buna asta haideti fara numar fara numar Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:36
Doi golani pătrund noaptea în dormitorul călugărițelor de la un schit. Din întuneric se aude vocea uneia dintre ele:
- Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac! - Taci din gură, zise cea de lîngă ea, al meu știe... Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:38
Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghișeu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun niște c****i de bani în c****ul vostru de bancă... - Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe șefu'. - Care-i problema, domnule? întreabă șefu'. - I-am zis duduii că vreau să depun niște c****i de bani în c****ul vostru de bancă... - Despre ce sumă-i vorba ? - A, un c***t de vreo două milioane de dolari... - Și curva asta nu vrea să vă servească? Cat de adevarat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:39
Într-un bar din Paris, pe automatul de prezervative, stă scris:
"Dacă aparatul nu funcționează, vă rugăm să îl căutați pe șef. Dacă funcționează, căutați fetele de la bar!" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:40
Vine soțul acasă și-și întreabă nevasta:
- Ce ai face dacă aș câștiga la Loto? - Aș lua jumătate și te-aș părăsi, răspunde soția. - Perfect, spune soțul. Am câștigat 12 dolari. Ia 6 și dispari! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:41
-- Sunteți ginecolog?
- Nu, dar aș putea arunca o privire.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:45
O planetă trece pe lîngă planeta Pămînt și o întreabă:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani! - Nu prea bine... Știi... mi-au ieșit Homo Sapiens... - Nu te îngrijora, o să treacă! Am avut și eu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:48
- Doamnă învățătoare, să știți că fiul meu nu poate veni azi la școală! se auzi o voce de copil.
- Dar cu cine vorbesc? - Cu tatăl meu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:50
Într-o zi, o soție se plînge soțului:
- Dragă, sînt nemulțumită că am sînii mici. Soțul îi răspunde: - Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni și în cîțiva ani ai să vezi că o să-ți crească. - De unde știi? întreabă mirată soția. - Cu fundul a funcționat, nu-i așa?
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:56
Un tip se trezește dimineața, ia ziarul de la ușă, se uită pe numerele de la loto și vede că i-au ieșit toate cele șase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audiență la șef și îl anunță cu satisfacție că demisionează.
Șeful spune că e alegerea lui, îi mulțumește pentru cei peste 20 de ani lucrați în firmă și îi dă un bonus de despărțire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanța BMW și cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro. Cînd să dea banii, este anunțat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primește mașina gratis. - Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas și cu cei 200.000 de euro și are și BMW nou nouț. Trece pe la loto, ridică milioanele și pleacă acasă. Stă pe terasă, la o bere și o vede pe soția sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră și o calcă. - Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:58
Soțul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă:
- Unde ai fost toată noaptea? - Închipuie-ți, dragă, chiar cînd să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea și mi-a zîmbit provocator. Cînd a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza și nu m-am putut abține să o sărut pe gît, la care ea a devenit sălbatică și ne-am pierdut amîndoi capul. În final, am ajuns la ea acasă și am făcut dragoste nebună toată noaptea. - Minți! Pun pariu că iar ai încercat să-ți instalezi rahatul ăla de Windows. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:59
Se duce unul să cumpere țigări. Ia pachetul și citește: "tutunul cauzează impotență". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supărați, din alea cu cancer nu mai aveți? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 12:59
Este foarte ușor să faci o femeie fericită! Trebuie să-i fii: prieten, partener, iubit, frate, tată, profesor, educator, bucătar, mecanic, instalator, arhitect, stilist, electrician, sexolog, ginecolog, psiholog, psihiatru, terapeut și amabil, simpatic, sportiv, iubitor, atent, gentleman, inteligent, amuzant, creativ, sensibil, puternic, înțelegător, tolerant, modest, sincer, practic, curajos, recunoscător, vesel, pasional.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 17:24
Trei colege de birou...pauza de masă...la bârfă.
Georgeasca:- Fetelor!!! Ajung aseară acasă, cu un chef nebun de sex. Mă bag în pat lîngă Georgescu și îi bag mâna-n pantaloni. Avea niște c**ie reci, reeecii, da știți ce reci erau? A doua zi...pauză...bârfă... Ioneasca:- Fetelor!!! Ajung aseară acasă și eu cu un chef nebun de sex. Mă bag în pat lîngă Ionescu și îi bag mâna-n pantaloni. Și el avea c**iele reci, reeecii, da știți ce reci erau? A treia zi...dimineața...Popeasca cu ochii negri, buza spartă, doi plasturi pe față... -Ce-ai pățit fatăă de-arăți în halul ăsta? Popeasca:-Ajung aseară acasă de la piață cu sacoșele pline. Popescu, nici una nici două, îmi ia plasele din mână le-aruncă în bucătărie și pe mine-n pat. - Extraordinar...Așa și?... - Și îi bag și eu mâna-n izmene... Și-avea c**iele caldee, fierbinți...Și l-am întrebat! Auzi dragă, da tu de ce n-ai c**iele reci ca Georgescu și Ionescu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 22:11
Îți place să fii mângâiată? Să fii atinsă? Să fii pipăita? Să fii încinsă? Îți place să simți respirația celuilalt lângă urechea ta? Sau poate pe gât ori pe față? Îți place să încerci poziții noi? Să începi rece și să sfârșești fierbinte și transpirata?
RATB! Cu noi fanteziile tale devin realitate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 23:25
Doi homosexuali la strand.
Intră primul în apa. -Cum e apa? întreabă celălalt. -Ca pula!... -Atunci sar cu curu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 09:03
I: CARE E DEOSEBIREA INTRE UN OM SI O CAMILA?
R: CAMILA POATE SA LUCREZE O SAPTAMINA FARA SA BEA, IAR OMUL POATE SA BEA O SAPTAMINA FARA SA LUCREZE...
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 09:25
I: CE PASARICA ZBOARA CEL MAI SUS?
R: PASARICA STEWARDESEI...
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2010, ora 11:56
-Care animal se ataseaza mai mult de om?
-??? -Lipitoarea.
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:30
medicul: imi pare rau domnule, dar conform analizelor, sunteti nebun
pacientul: imi cer scuze, dar voi avea nevoie de o a doua parere medicul: sunteti si urat Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:30
Basescu se duce la medic cu a sa hernie
Base: Domnu doctor ma cam deranjeaza hernia! Doctoru: Ati ridicat ceva?!? Base: Da! Preturile! Doctoru: Si mai ce ? Base: Si taxele ! Doctoru: Aoleu, Nu trebuie sa mai faceti niciun fel de efort fizic si in mod cert nu mai aveti voie sa ridicati nimic! Base: Pacat, chiar cand vroiam sa ridic si salariile (sac)! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:31
Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa... baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1 si ... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil. Situatia este la limita disperarii... Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante. In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ... Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei. Deodata vezi un barbat la volanul unei JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri... te apropii... iti face o impresie puternica... si brusc il recunosti: este Basescu!! Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna... Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!! Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul p...itzer!!!! O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara ... Acuma intrebarea: Poza o faci color, sau alb-negru ???? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:35
Soacra isi invita ginerele la masa.Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia.
Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: YEESSSSSSS!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:39
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta :
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura : capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura parca-i viu.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|