back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care-i treaba cu sexul anal?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 03:17

Personal pe mine nu ma intereseaza acest subiect, dar vreau sa stiu si parerea vostra, mai ales a fetelor!!!
nu imi place pt ca:
- necesita prea multe sacrificii;
- e nevoie de o clisma la ea;
- prea periculos fara clisma;
- e degradant pt ea, poate se simte jignita;
- e destul de pervers;
- etc
P.S. trebuie sa aflu cat mai multe, deoarece daca vreau sa fiu gay trebuie sa fiu informat.

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:43

De la: Romeo86, la data 2009-01-26 03:17:32Personal pe mine nu ma intereseaza acest subiect, dar vreau sa stiu si parerea vostra, mai ales a fetelor!!!
nu imi place pt ca:
- e destul de pervers;
- etc
P.S. trebuie sa aflu cat mai multe, deoarece daca vreau sa fiu gay trebuie sa fiu informat.

Mmm a fost fun kt a fost, ei i-a placut a zis k e o senzatie aparte... mie mi s-a parut pervers tare not to mention a lil' dirty

Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:47

PEACE MAN!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:52

never in the butt

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:59

De la: ayleen, la data 2009-01-26 10:52:41never in the butt

Dupa cum zicea una din foste... Sens unic!!

Da si aku hai sa o luam anatomic:

In vaginul unei femei se gasesc vreo 4-5 centri nervosi ( asta daca mai tin minte bine) pe cand in jurul anusului vreo 8-9 ( acu stiti de ce e o senzatie de bine knd te duci la booda sa produci.... Tehnic vorbind footaiul consta in excitarea nervilor cu pricina...) Deci desi pervers, cik ar fi o senzatie diferita...

Your call

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:58

De la: rap_boy, la data 2009-01-26 10:59:55

In vaginul unei femei se gasesc vreo 4-5 centri nervosi ( asta daca mai tin minte bine) pe cand in jurul anusului vreo 8-9 ( acu stiti de ce e o senzatie de bine knd te duci la booda sa produci.... Tehnic vorbind footaiul consta in excitarea nervilor cu pricina...) Deci desi pervers, cik ar fi o senzatie diferita...
Your call

eeee...daca nu bagai la sfarsit faza cu : "your call", atunci totul era un indemn pt fate sa faca numai sex anal.

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:02

De la: Romeo86, la data 2009-01-26 14:58:40
De la: rap_boy, la data 2009-01-26 10:59:55

Your call

eeee...daca nu bagai la sfarsit faza cu : "your call", atunci totul era un indemn pt fate sa faca numai sex anal.

Nu poti obliga pe nimeni... Toti au libertatea de a alege!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:48

Your call [/quote]

esti comic pushtiule, ai stat la fundul prietenei sa`i numeri centrii nervosi? :))) documenteaza`te si o sa afli k, de fapt, sunt invers proportiile. (dar fara cifre-alea nush de unde le`ai putut scoate :))) ).anusul nu are atat de multe terminatii nervoase cu rol in placerea sexuala. din acest punct de vedere, zona anala este considerata ca fiind o "zona secundara" de placere. terminatiile nervoase care au un rol decisiv in placerea sexuala si obtinerea orgasmului sunt concentrate in gland (capul penisului) si clitoris (care este tot un fel de penis dar in miniatura si in versiune feminina).

ontopic: nu prezinta vreun interes pentru mine subiectul asta. asta din cauza disconfortului si a complicatiile.c omplicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. el are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. dar nah`, oamenii nu vor sa inteleaga k fiecare organ trebuie lasat in pace, sa`si faca singurel si in pace treaba si ii atribuie din ce in ce mai multe utilitati. ma mir doar k printre atatea prostii care se spun in locul asta, nu s`a plans niciuna k face pe ea din cauza analului.

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:44

De la: imso90s, la data 2009-01-26 15:48:31
Your call

esti comic pushtiule, ai stat la fundul prietenei sa`i numeri centrii nervosi? :))) documenteaza`te si o sa afli k, de fapt, sunt invers proportiile. (dar fara cifre-alea nush de unde le`ai putut scoate :))) ).anusul nu are atat de multe terminatii nervoase cu rol in placerea sexuala. din acest punct de vedere, zona anala este considerata ca fiind o "zona secundara" de placere. terminatiile nervoase care au un rol decisiv in placerea sexuala si obtinerea orgasmului sunt concentrate in gland (capul penisului) si clitoris (care este tot un fel de penis dar in miniatura si in versiune feminina).

ontopic: nu prezinta vreun interes pentru mine subiectul asta. asta din cauza disconfortului si a complicatiile.c omplicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. el are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. dar nah`, oamenii nu vor sa inteleaga k fiecare organ trebuie lasat in pace, sa`si faca singurel si in pace treaba si ii atribuie din ce in ce mai multe utilitati. ma mir doar k printre atatea prostii care se spun in locul asta, nu s`a plans niciuna k face pe ea din cauza analului.[/quote]
bravoo fata! te apreciez pentru raspuns, si sa stii ca sunt de partea ta!

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:15

faceti sex unde vreti ca nu conteaza atata timp cat voua va place...
zic ca trebuie sa existe si un acord intre parteneri,unii o fac de curiozitate,altii din placere,altii din necesitate...si uite asa se face sex...

david...romantic incurabil
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 07:43

dc o arzi anal...te pune dupa sa ii cumperi o viata hartie igienik? e ca un fel de pensie alimetara,,,tre sa o si stergi la fund dupa ce fce kk?sau e k si sexul normal? sunt f nedumerit...ssi dc vrea hartie...de care oare?si ce se afla in fundul unei fem?sunt curios sa aflu la microscop dc se poate,e diferit ca fundul unui barbat sau al unui centriped?...

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:23

De la: Romeo86, la data 2009-01-26 03:17:32Personal pe mine nu ma intereseaza acest subiect, dar vreau sa stiu si parerea vostra, mai ales a fetelor!!!
nu imi place pt ca:
- e destul de pervers;
- etc

personal nu te intereseaza acest subiect.. intrebi pentru un prieten nu?
Pai hai sa iti spun: daca iti convingi prietena sa faca odata, iti garantez ca nu mai scapi de ea.. si mult timp nu o sa mai ai parte de pasarica!! ea, va avea orgasm mult mai repede si mult mai intens.. asta cu conditia sa stii sa o faci! bafta!! prietenului

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:48

sexul anal a aparut ca altenativa in unele culturi deoarece virginatatea era si este f importanta ,este un loc pe care nu-l poate verifica nici un preot sau alta autoritate daca a fost "intinat" sau nu , apoi s-a extins , apoi l-a descoperit romica , nu te superi daca te intreb : e pt dana ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:52

De la: gabi8ma, la data 2009-01-27 17:48:49sexul anal a aparut ca altenativa in unele culturi deoarece virginatatea era si este f importanta ,este un loc pe care nu-l poate verifica nici un preot sau alta autoritate daca a fost "intinat" sau nu , apoi s-a extins , apoi l-a descoperit romica , nu te superi daca te intreb : e pt dana ?

gabi, asa-i ca tipa asta e peste tot!!!!????
sa mor de nu-i la fel ca dana3 de pe kudika...

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:56

da exact asta ziceam la topicul ei , de asta o chem , sa vad ce poate sa dea din ea ca are potential , si asta fiind un subiect despre sex trebuie sa apara

danaaaaa , danuto , eu te astept , de la injuraturile cu care m-ai improscat pe kudica , hai draguto , odata imprumut drujba lui raducu si o punem de o orgie , si cu romica daca tii tu neaparat , da eu pe tine te vreau nebunatico

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:01

daca vrea si el sa incerce pe pielea lui, mai discutam!!

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:46

Aoleu cred ca miroase groaznic in camera aia si pe urma sta fata cu tamponu permanent la fundulet

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:55

De la: gabi8ma, la data 2009-01-27 17:56:38da exact asta ziceam la topicul ei , de asta o chem , sa vad ce poate sa dea din ea ca are potential , si asta fiind un subiect despre sex trebuie sa apara

danaaaaa , danuto , eu te astept , de la injuraturile cu care m-ai improscat pe kudica , hai draguto , odata imprumut drujba lui raducu si o punem de o orgie , si cu romica daca tii tu neaparat , da eu pe tine te vreau nebunatico

nu cu dana! vrei sa disparem pentru totdeauna?!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 20:34

sustained, domnule avocat! - "daca iti convingi prietena sa faca odata, iti garantez ca nu mai scapi de ea.. si mult timp nu o sa mai ai parte de pasarica!! ea, va avea orgasm mult mai repede si mult mai intens.. asta cu conditia sa stii sa o faci!"

sint orgasme mai intense, spune prietena si dublura ei, necunoscuta de ea...conditia de a sti sa o faci se refera la permisivitatea acordata de brain relaxarii musculare din zona...asta implica excitare, dorinta, vrajeala, acceptare a partenerului...este o functie de incet si delicat...merge mai greu, poti sa te pierzi pe drum...daca nu e dispozitie, igiena, devine ca violul...don't listen la legende...nu e atit de usor ca chat-ul...si nici atit de dirty, in timp, ca pentru diapers...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 02:43

dc o faci anal sper sa ai o buda mare dupa...:)))...pt fata:P

marianbv_2001

2 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:23

bine zis scurt si la subiect

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 21:10

Prietena mea vrea sex anal. Credeti ca e heterosexuala sau bolnava psihic?
Ce implica aceasta pozitie?
Mi-ar place sa ma documentez mai mult de dragul ei...nu inteleg ce poate sa-i placa asa mult. Crede ca doar asa o iubesc, daca ma bag in funduletul ei...hehehe, o iubesc oricum si de dragul ei ma documentez si as vrea sa stiu mai multe.

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 00:54

De la: david_osborn2008, la data 2009-02-09 21:10:30Prietena mea vrea sex anal. Credeti ca e heterosexuala sau bolnava psihic?
Mi-ar place sa ma documentez mai mult de dragul ei...nu inteleg ce poate sa-i placa asa mult. Crede ca doar asa o iubesc, daca ma bag in funduletul ei...hehehe, o iubesc oricum si de dragul ei ma documentez si as vrea sa stiu mai multe.

esti un adevarat spargator de funduri...

9am060141

90 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 02:23

De la: david_osborn2008, la data 2009-02-09 21:10:30Prietena mea vrea sex anal. Credeti ca e heterosexuala sau bolnava psihic?
EU MI-AM RUGAT PRIETENA SA FACEAM ASTA, EA A ACCEPTAT DAr nu s-a putut pt ka nici n-am atins-o bine acolo cu al mic ca a inceput sa strige ca o doare si astA FOARTE TARE...
a facut-o cineva de aici? si cum a fost? ti-ai scos treba BATON D CIOCOLATA?

djdandumitru

10 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 16:13

Prietena mea vrea sex anal. Credeti ca e heterosexuala sau bolnava psihic?
[/quote]EU MI-AM RUGAT PRIETENA SA FACEAM ASTA, EA A ACCEPTAT DAr nu s-a putut pt ka nici n-am atins-o bine acolo cu al mic ca a inceput sa strige ca o doare si astA FOARTE TARE...
a facut-o cineva de aici? si cum a fost? ti-ai scos treba BATON D CIOCOLATA? [/quote]

De preferat e sa o faci cu prezervativ . In general nu o scoti "baton de ciocolata" dar mai sunt mici exceptii

ON TOPIC: Am intalnit fete care vor si fete care nu vor.. cred ca tine mai mult de mentalitatea fiecareia..In fine atat timp cat exista..de ce nu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 11:18

"EU MI-AM RUGAT PRIETENA SA FACEAM ASTA, EA A ACCEPTAT DAr nu s-a putut pt ka nici n-am atins-o bine acolo cu al mic ca a inceput sa strige ca o doare si astA FOARTE TARE...
a facut-o cineva de aici? si cum a fost? ti-ai scos treba BATON D CIOCOLATA?"

ca sa te convingi daca cineva a facut-o si nu face demagogie sau cu ce spectru cromatic s-a ales pe "blazonul" masculin, cred ca va trebui sa treci mai intai prin asta si compari experienta cu posturile...apoi discerni legendele si-ti spui tu insuti parerea aici. numai sa nu fortezi, ca o sa deschizi alt topic depre viol...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:50

De la: catalin1965, la data 2009-02-10 18:05:37surprize ,surprize

am un prieten afemeiet care s-a castorit si cuplul nu poate avea copii, au fost la bucuresti la analize si surpriza : docturul l-a intrebat direct daca a facut sex anal la viata lui , a recunoscut ca da si doctorul i-a spus ca a luat o bacterie din poponetul fetelor si de aceea are sterilitate . acum i-a tratament . asta e . ce scriu aici e autentic , nu e gluma .

f tare!!!

serios, multumim ca ne'ai impartasit. am mai auzit ceva asemanator. uite ca sunt cazuri si cazuri..
dar acum serios, wtf, sa bagam pla in fiecare gaurica, nu???
aici nu e vorba de mentalitate si de cat de deschis esti pt a experiementa sexul, vorbim doar despre ceea ce creeaza placere pt diferite persoane. unele pur si simplu nu vad satisfactie in urma actului sexual anal..altele dimpotriva..

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:26

eu spun sa ne kkm pe pidele lor ele pe pwlele noastre si gata...e sex anal.e simplu,logic si nu doare:))))...big kk:d

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 21:55

hai s-o terminam cu prostiile!!
daca femeilor place(si unora le place muult de tot ,mai mult decat normal) de ce nuuuu?

pt barbati e foartee placut! cu cat gaura e mai mica...cu atat placerea e mai maree!!! sigur trebuuie igiena maxima....sau prezervativ!!! good luck!!

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 22:01

De la: catalin1965, la data 2009-02-10 18:05:37surprize ,surprize

am un prieten afemeiet care s-a castorit si cuplul nu poate avea copii, au fost la bucuresti la analize si surpriza : docturul l-a intrebat direct daca a facut sex anal la viata lui , a recunoscut ca da si doctorul i-a spus ca a luat o bacterie din poponetul fetelor si de aceea are sterilitate . acum i-a tratament . asta e . ce scriu aici e autentic , nu e gluma .

wey...shrek... prietenul tau si alea cu care facea...habar nu aveau de igiena...asa.....ca meritat ce a patit!!! s-a inventat caciula,sapunul ,clisma,etc!!!!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care-i treaba cu sexul anal?
Mergi la: