back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care-i treaba cu sexul anal?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 22:05

De la: MAX79, la data 2009-02-16 22:01:28
De la: catalin1965, la data 2009-02-10 18:05:37surprize ,surprize

am un prieten afemeiet care s-a castorit si cuplul nu poate avea copii, au fost la bucuresti la analize si surpriza : docturul l-a intrebat direct daca a facut sex anal la viata lui , a recunoscut ca da si doctorul i-a spus ca a luat o bacterie din poponetul fetelor si de aceea are sterilitate . acum i-a tratament . asta e . ce scriu aici e autentic , nu e gluma .

wey...shrek... prietenul tau si alea cu care facea...habar nu aveau de igiena...asa.....ca meritat ce a patit!!! s-a inventat caciula,sapunul ,clisma,etc!!!!

***c-a meritat si s-au inventat..mijloacele de igiena!!! ma grabesc!!

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 22:15

De la: Romeo86, la data 2009-01-26 03:17:32Personal pe mine nu ma intereseaza acest subiect, dar vreau sa stiu si parerea vostra, mai ales a fetelor!!!
nu imi place pt ca:
- necesita prea multe sacrificii;
- e nevoie de o clisma la ea;
- prea periculos fara clisma;
- e degradant pt ea, poate se simte jignita;
- e destul de pervers;
- etc
P.S. trebuie sa aflu cat mai multe, deoarece daca vreau sa fiu gay trebuie sa fiu informat.

in cazul sexului anal vb de acordul ambilor parteneri!!

atunci de ce sacrificii vorbesti???daca ii palce....de ce e degradant pt ea? zici ca e perveerssss??!!
atunci traiasca perversitatea!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 11:57

pt sexul anal, as vrea sa stiu si eu cati dintre voi ar fi total de ACORD pentru ca partenera sa va dea cel mai puternic orgasm al vostru, prin explorarea partii voastre dorsale??????

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:30

Eo nu vreau

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:29

De la: Greenie, la data 2009-02-17 11:57:51pt sexul anal, as vrea sa stiu si eu cati dintre voi ar fi total de ACORD pentru ca partenera sa va dea cel mai puternic orgasm al vostru, prin explorarea partii voastre dorsale??????

hell no

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:37

De la: dasca777, la data 2009-02-17 16:29:47
De la: Greenie, la data 2009-02-17 11:57:51pt sexul anal, as vrea sa stiu si eu cati dintre voi ar fi total de ACORD pentru ca partenera sa va dea cel mai puternic orgasm al vostru, prin explorarea partii voastre dorsale??????

hell no

ohh c'mooon!!!! it would be FUUUUUN!!!!
I PROMISE!!!!

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:36

depinde cu ne exploreaza!!!!nu stiu ..daca ma intelegi?!!!!

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:40

grenie...de unde ai scos-o pe asta cu exploratul nostru???
ce e cu faza asta? noi de aia ne-am nascut cu penis!! si voi cu vagin&anus!!

barbatul..are penis...femeia.. gaurele!!!barbatul e facut sa exploreze cu penisul...orice cavitate....bineinteles cu acordul ei!!!
daca ii place...de ce nu?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 21:01

pai.. in dragoste si in razboi totul e permis, nu?
atunci si in sex totul e permis...nu??

pentru ca sexul ar trebui sa depaseasca cumva limitele normalului intr'un anumit punct al relatiei, pentru profunzimea ei, nu? HAHA! si prin urmare, sexul ar trebui sa insemne creativitate, simturi si placere.

siiii... corpul barbatului e plini de parti erogene, si mai stiu ca CEL MAI PUTERNIC orgasm pe care il poate simti un barbat, si bineinteles, daca e facut cum trebuie,se realizeaza prin jocul anal, va avea partea de cel mai cel mai orgasm ever again!!

cum??? uite, redau aici un mic articol gasit:

" Co toate acestea, partea lui dorsala este o zona privata, si vei avea nevoie de permisiunea sa pentru a intra acolo. Cum faci asta? Fie il intrebi direct, sau ii citesti limbajul trupului. Ideal ar fi amandoua.

Poti incepe prin a mangaia perineul, zona sensibila dintre anus si testicule. Foloseste apoi trei degete pentru a o masa ferm. Lasa-ti degetele sa treaca intamplator peste anusul sau si vezi cum reactioneaza.

Daca se retrage sau isi incordeaza fesele, fie nu este interesat, fie este stanjenit (posibil amandoua). Daca isi ridica posteriorul sau il apasa pe mana ta, este un semn destul de clar ca ar vrea sa continui. Continua sa mangai deschizatura pana ce s-a relaxat din nou, apoi introdu varful unui deget in rectul lui (daca nu ai lubrifiant la indemana, foloseste saliva pentru a-l lubrifia putin inainte). Stai nemiscata pentru un moment sau doua, apoi incearca sa iti misti degetul incet in cercuri, sau inainte si inapoi.

Ai grija ca totul sa fie bine, si vezi cum se simte iubitul tau, inainte de a incerca sa intri mai adanc. Odata ce ai explorat bland acea zona, si ti-ai dat seama ce fel de miscari ii plac, poti poti adauga jocul anal atunci cand ii faci sex oral, sau cand il masturbezi cu mana, exact inainte de a avea orgasm."

pff......... eu mi'am zis ca trebuie sa gasesc mai intai un tip care sa imi accepte toate capriciile de genul asta, si sa nu aiba nimic impotriva unui vibrator puternic si verde .... grrr.....

moshuletz2005

1 mesaj
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 08:01

habar n-aveti....Greenie are foarte mare dreptate in ceea ce spune...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:17

De la: moshuletz2005, la data 2009-02-18 08:01:31habar n-aveti....Greenie are foarte mare dreptate in ceea ce spune...

hai ca subscriu si eu la miss greenie...e vorba de masajul prostatei si acolo nu ajungi decit pe unde unii nu cred ca femeile solicitate in subiect au un orgasm mai deosebit...ei, asa e si la masculi: cind femeia ajunge acolo cu vreun deget, explodezi si arzi mai intens decit clasic...repet, insa: premisa se cheama potrivire intre parteneri, deci delicatete si aproape romantism, deci permisivitate...altfel se activeaza reflexul respingerii agresive masculine...

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:55

Si uite asa deschidem cutia pandorei si devenim poponarei de o sa vrem numai in fundulet langa prostata Iar fetele o sa se intrebe de ce nu mai vrem nimic de la ele si coboara iadul pe pamint

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:58

Si ajungem ca elefantu asta care il mangaie doctoru la prostata

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:59

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:05

gree...poate in alte tari..tarile clade!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:09

alte pareri??
hai maaaaa, nu vrea nici unul sa experimenteze CEL MAI BUN ORGASM al vostru, barbati?!!!!

oooof.... ce fac eu pentru placerea voastra si voi nimiiiiic... ma dezamagiti, credeam ca faceti orice pt placeree si mai ales cand e ea atat de intensa!!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 13:39

am o viata si o gaura-n c..r si le pazesc pe-amandoua cu pretul vietii mele

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:44

ai dreptate haps din gaura din posteror la baieti trebuie numai sa iasa ceva ,sa nu intre nik...o viata si o gaura,,,,sa le protejam,mai bn imi dau viata decat sa imi largesc gaura:))

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 16:39

De la: Greenie, la data 2009-02-18 11:09:21alte pareri??
hai maaaaa, nu vrea nici unul sa experimenteze CEL MAI BUN ORGASM al vostru, barbati?!!!!

oooof.... ce fac eu pentru placerea voastra si voi nimiiiiic... ma dezamagiti, credeam ca faceti orice pt placeree si mai ales cand e ea atat de intensa!!

""""pff......... eu mi'am zis ca trebuie sa gasesc mai intai un tip care sa imi accepte toate capriciile de genul asta, si sa nu aiba nimic impotriva unui vibrator puternic si verde .... grrr..... """

1...nu stiu de unde ai scos articolul ala....dar sigur e ceva aiurea!! nu cred ca le place barbatilor!!poate doar alora un pic popo sau bisexuali!!!

2. inainte de a-l gasi pe ala...ciudat(iti recomand sa cauti la poponari!! )....mai bine ai incerca tu vibratorul!!in timp ce faci sex normal il introduci anal!!si invers!!! apoi ne spui cum e!!!! si nu iti recomandat asta la misto...!!!

noi barbatii suntem facuti pt a introduce..penisul in orice gaura..feminina!!! restul e anomalie!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 16:49

drept concluzie, nu se mai baga nimeni, va e cam frica de pusca mea, asa'i??????

of of... dezamagireeeee fratilor
ce chef va faceam cu ala jucaus si verde

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:00

De la: Greenie, la data 2009-02-18 16:49:42drept concluzie, nu se mai baga nimeni, va e cam frica de pusca mea, asa'i??????

pai cu puscociul ala din poza care-i facut parca pentru omorat elefanti cine s-ar baga ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
tudoradf

143 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:06

De la: Greenie, la data 2009-02-18 16:49:42drept concluzie, nu se mai baga nimeni, va e cam frica de pusca mea, asa'i??????

hai gre sa te vad...hai sa risc si sa merg pe mana ta...ca am mai mers pe o mana si nu mi-a facut f bine ...dar nici f rau...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:07

De la: Greenie, la data 2009-02-17 21:01:15pai.. in dragoste si in razboi totul e permis, nu?
atunci si in sex totul e permis...nu??

pentru ca sexul ar trebui sa depaseasca cumva limitele normalului intr'un anumit punct al relatiei, pentru profunzimea ei, nu? HAHA! si prin urmare, sexul ar trebui sa insemne creativitate, simturi si placere.

siiii... corpul barbatului e plini de parti erogene, si mai stiu ca CEL MAI PUTERNIC orgasm pe care il poate simti un barbat, si bineinteles, daca e facut cum trebuie,se realizeaza prin jocul anal, va avea partea de cel mai cel mai orgasm ever again!!

cum??? uite, redau aici un mic articol gasit:

" Co toate acestea, partea lui dorsala este o zona privata, si vei avea nevoie de permisiunea sa pentru a intra acolo. Cum faci asta? Fie il intrebi direct, sau ii citesti limbajul trupului. Ideal ar fi amandoua.

Poti incepe prin a mangaia perineul, zona sensibila dintre anus si testicule. Foloseste apoi trei degete pentru a o masa ferm. Lasa-ti degetele sa treaca intamplator peste anusul sau si vezi cum reactioneaza.

Daca se retrage sau isi incordeaza fesele, fie nu este interesat, fie este stanjenit (posibil amandoua). Daca isi ridica posteriorul sau il apasa pe mana ta, este un semn destul de clar ca ar vrea sa continui. Continua sa mangai deschizatura pana ce s-a relaxat din nou, apoi introdu varful unui deget in rectul lui (daca nu ai lubrifiant la indemana, foloseste saliva pentru a-l lubrifia putin inainte). Stai nemiscata pentru un moment sau doua, apoi incearca sa iti misti degetul incet in cercuri, sau inainte si inapoi.

Ai grija ca totul sa fie bine, si vezi cum se simte iubitul tau, inainte de a incerca sa intri mai adanc. Odata ce ai explorat bland acea zona, si ti-ai dat seama ce fel de miscari ii plac, poti poti adauga jocul anal atunci cand ii faci sex oral, sau cand il masturbezi cu mana, exact inainte de a avea orgasm."

pff......... eu mi'am zis ca trebuie sa gasesc mai intai un tip care sa imi accepte toate capriciile de genul asta, si sa nu aiba nimic impotriva unui vibrator puternic si verde .... grrr.....

*copy - paste*
WHO'S IN???????

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:16

Am urmarit acest topic si am vazut ca fiecare user care a scris cateva randuri despre acest subiect are parerea lui.Din pacate pentru multi de aici, va recomand sa mai cititi si voi o carte , sa va documentati cat de cat despre un subiect, inainte de a scrie multe din aberatiile pe care le-ati scris.Daca ambele persoane implicate intr-un act (joc) sexual , fie el anal,oral, fetish-uri, sado- maso sau pur si simplu sex pe masa din bucatarie isi dau acceptul totul este mai mult decat ok.Nu va obliga nimeni sa faceti ceva anume, dar inainte de a incerca ceva va recomand sa va documentati putin...si cine stie, s-a putea chiar sa va placa...
Nu aruncati cu pietre , priviti-va intai in oglinda....sau mai bine zis NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA......

aprov

221 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:21

Nu cred ca asa ceva e pentru mine!
Sunt LEU sunt posesiv,simt nevoia sa domin.
M-as simti violat.Nu suport nici macar un supozitor.Dar sa-i fac ei am incercat de doua ori cu acordul ambilor.Prima data n-a mers pentru ca eram incepatori si n-aveam nimic de lubrifiere la indemana.A durut-o, a tipat, iar pe mine tipetele ei ma excita si bagam material mai vartos.Eu credeam ca-i place.
A doua oara eram pregatiti ne-am lubrifiat corespunzator, si pot spune ca a mers bine fara sa fie iesit din comun.Am intrebat-o daca mai vrea si a raspuns neutru: daca si tie iti place.Deci deduc eu ca n-am rupt gura targului.Acum folosim mai des gura ei.

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:29

hahaha.. tare rau asta!
stiu ca ai mai zis ca esti leu (dar ai zis'o tu mai demult), uitasem asta... dar dupa raspunsul asta puteam sa jur ca leu esti!! si asta daca nu specificai inainte!

pff... asa o fi si leul meu?? daca si el e ca tine, sar pe el si o dau incolo de prietenie hahahaha
mi'a interzis, ti'am zis? fck it!

ideea mea era simpla, voi barbatii vreti sa ne'o t*ageti oriunde vrea bicepsii vostrii, si daca vor si tricepsii, pai nu facem decat sa scoatem numai gemete si tipete pe gura ca sa va facem sa luati foc in noi! DAR daca se pune problema invers, si eu m'am referit TOT la orgasmul VOSTRU, fiind el cel mai puternic EVER....... voi il bagati deja pe NU in fata si prin urmare gasiti acest lucru de neconceput... dar saraca fata sa fie ea intoarsa si stoarsa sub orice forma posibila
eu ma declar mare feminista, si fac la schimb cu orice se poate face!
bineinteles, prin ACORDUL PARTILOR, macar asta sa'mi fi ramas in creier dupa atatea examene...

aprov

221 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:42

Si eu fac totul cu acordul partilor.Am vrut oral, i-am oferit eu primul(si inca unul de calitate) si apoi am primit unul second hand(cu prezervativ,oare asa gust rau are sperma?). Apoi cand am prins momentul am schimbat totul pe unul nou (fara prez dar cu senzatii mai tari).Am vrut sa incercam anal, ea a zis DA dar nu stiam ca trebuie de-aia de la market de la cassa de se vinde langa guma de mestecat si langa plicurile cu capuccino(cred ca e tot condiderata de-ale gurii).Am incercat, n-a mers apoi ne-am dotat si a fost...deosebit.
Nu, nu sunt posesiv ( am ascendemnt in Fecioara) ma las deseori dominat, cu ea deasupra indiferent ca e oral sau normal.Se cheama ca mi-a tras-o ea.Si fetele simt nevoia sa domine.Si daca ne domina bine de ce n-am accepta.Poate primim apoi desert cine stie.
Dar sa ma las patruns eu de ea cu degetelul..nu cred...dar daca tu zici ca e super poate ma imbat odata si ma las violat.
Oricum te tin la curent(alternativ).

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:50

*ps: m'am referit la acordul partilor, nu al parintilor, ce sa iti fu*ck daca ti'ai luat gagica o tipa minora...

prin ce ai zis... grr..
bun asa, plec acum de la birou cu ganduri de fugit leii prin parcare printre masini pana ii pun jos si incetez sa mai gandesc (asa mult) din momentul respectiv! si'apoi, ideea cu dominarea, cand e vorba ca ea sa preia controlul, crede'ma ca ii poate face absolut orice lui doar pt a'i creea placere, nu se mai gandeste la ce'i moral, ce nu'i, ce'i mai pervers decat normal, ca'i rusine sau ba..
iar el?? el cand ia haturile in maini, pai atunci nu'i nimic de zis, te supui si faci ce spune ca altfel jocul devine mai dur decat ar putea fi vreodata...

darknesssmile

4 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 19:12

touchee!

MARIO29

160 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 18:57

Greenie..daca ai citit printr-o revista feminina....faza aia....nu tre' sa crezi ca e adevarul absolut!!!ca ala ar fi cel mai tare orgasm ever...hai sa fim seriosi!!e o aiureala!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care-i treaba cu sexul anal?
Mergi la: