back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care-i treaba cu sexul anal?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Octavian_b

145 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:28

Stiu ca nu safe sexul anal...insa provoaca totusi placere !!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 09:31

toata lumea de pe yuppy la i80 de grade...cu fundurile spre mn..am o bata si un copac...o sa va ajut sa credeti ca statul la baie pe wc cand aveti diaree e ceva f placut

Raporteaza abuz de limbaj
dj_app85

2 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 10:20

pot sa iti zic ca eu am incercat sex anal,e mult mai excitant pt barbati,dar cum stii si tu sunt riscuri,am incercat cu dorinta de a termina...skin on skin cum se zice....fara cauciuc....deci trb sa fii foarte gentil incearca sa dai in zona respectiva cu ceva putin uleios,ca si pe bastonul tau,pentru a facilita mai ushor intrarea,nu o forta ci usor.Si gagiga mea era la inceput sceptica si il lua pe NU in brate si ushor ushor a inceput sa imi arunce cpropuna ea..k incepe sa simta ceva excitant,ceva diferit zice ea...so...good luck

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:59

in ureche e super

Nicusor31

2 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 23:07

oare femeia are vreo placere?cam la asta ar trebui sa ajungem la un moment dat .sa ne simtim bine amandoi!

KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 21:50

Tinand cont ca un om dejeca anual 182,5 kg ganditi-va cum cum ar fi sa va fie prietena constipata...ce "crema" ...multaaaa veti avea!
So think before you do!
..vor muri instantaneu!

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 22:00

De la: KARA000280, la data 2009-10-16 21:50:43Tinand cont ca un om dejeca anual 182,5 kg ganditi-va cum cum ar fi sa va fie prietena constipata...ce "crema" ...multaaaa veti avea!
So think before you do!
..vor muri instantaneu!

mai ai de lucrat pana sa ma convingi ca nu...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
mikaela_yuppy

173 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 22:05

Super...........si sa mai stea bine si la capitolul hemoroizi gagica...........sa fezi senzatia dracu

mikaela_yuppy

173 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 22:06

De la: mikaela, la data 2009-10-16 22:05:40Super...........si sa mai stea bine si la capitolul hemoroizi gagica...........sa fezi senzatia dracu

Vezi.....scz

simpaticu_X

34 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:58

Acum le vad pe unele cautand diverse motive pentru a zice NU sexului anal.

Nu inteleg de ce se introduc cazurile izolate la inaintare, de ce vorbim de hemoroizi.Doar nu toata lumea are,cine are, sa-i trateze. De ce vorbim ca un om elimina 182 kg materii fecale anual cand inainte de a face sex anal deobicei se face clisma, asta in caz ca nu preferati dirty. Astea sunt asa, motive....

Pot gasi motive o mie pentru a nu face un lucru.

App. Stiati ca fumatul implica de o mie de ori mai multe riscuri decat sexul anal? AAaaaa, s-a lasat cineva de fumat din cauza asta? :)))

huzum_catalin

14 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 16:53

De la: rap_boy, la data 2009-01-26 10:43:35
De la: Romeo86, la data 2009-01-26 03:17:32Personal pe mine nu ma intereseaza acest subiect, dar vreau sa stiu si parerea vostra, mai ales a fetelor!!!
nu imi place pt ca:
- necesita prea multe sacrificii;
- e nevoie de o clisma la ea;
- prea periculos fara clisma;
- e degradant pt ea, poate se simte jignita;
- e destul de pervers;
- etc
P.S. trebuie sa aflu cat mai multe, deoarece daca vreau sa fiu gay trebuie sa fiu informat.

Mmm a fost fun kt a fost, ei i-a placut a zis k e o senzatie aparte... mie mi s-a parut pervers tare not to mention a lil' dirty

Mie nu mi s-a parut murdar... si nu cred ca facea clisma.... am fost primul barbat din viata ei cu care a facut anal... bine inteles casunt putin nebun dupa jocurile erotice si am si imaginatie destula... maimulte nu zic... oricum dupa cate mi-au povestit cele cu care am facut anal nu e o senzatie prea placuta la inceput, dar dupa cateva minute incep sa le placa la nebunie. unele se simt insultate(de exemplu nu as face asa ceva cu fata pe care o iubesc) dar merita incercat!!!!

:))
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 11:43

cu ce galci imi intra cafeaua asta dupa topicul asta .......

bitchy

16 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 13:07

eu practic sexul anal de 2 ani cu iubitul meu si da imi place! nu gasesc nimik respingator, din contra e foarte excitant daca ai rabdare si mai ales daca iti zburda mintea la nebunii. so nu mai analizati atat! just do it

I only need 4 animals in my life: A jaguar in tha garage, A mink on my back, a tiger in my bed and a Jacka$$ 2 pay 4 it all!
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 21:41

De la: bitchy, la data 2009-10-25 13:07:01eu practic sexul anal de 2 ani cu iubitul meu si da imi place! nu gasesc nimik respingator, din contra e foarte excitant daca ai rabdare si mai ales daca iti zburda mintea la nebunii. so nu mai analizati atat! just do it

succes la....si sa ne spui ce iti face fundul peste 40 de ani.(din punct de vedere fiziologic!)

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
simpaticu_X

34 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 22:51

De la: KARA000280, la data 2009-10-25 21:41:06
De la: bitchy, la data 2009-10-25 13:07:01eu practic sexul anal de 2 ani cu iubitul meu si da imi place! nu gasesc nimik respingator, din contra e foarte excitant daca ai rabdare si mai ales daca iti zburda mintea la nebunii. so nu mai analizati atat! just do it

succes la....si sa ne spui ce iti face fundul peste 40 de ani.(din punct de vedere fiziologic!)

Vorbesti din experienta sau din povesti nemuritoare? Pana acum nu s-a plans nimeni. Vorbeste cu un doctor daca vrei mai multe info, atunci sa vad ce mai zici.

KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:08

De la: simpaticu_x, la data 2009-10-25 22:51:40

Vorbesti din experienta sau din povesti nemuritoare? Pana acum nu s-a plans nimeni. Vorbeste cu un doctor daca vrei mai multe info, atunci sa vad ce mai zici.

Din experienta?....raspuns gresit
Citeste asta si mai vorbim
Indiferent de pregatirile care se fac anterior sexului anal, indiferent de masurile de siguranta care se iau, sexul anal prezinta niste riscuri care trebuie cunoscute.

In primul rand, bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia , herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.

Indiferent de lubrefierea folosita sau de finetea actului in sine, regiunea anala este foarte sensibila si pot aparea leziuni/fisuri atata ale mucoasei anale cat si ale sfincterului anal. In functie de frecventa practicarii sexului anal (si a aletor caracteristici individuale), sfincterul anal poate suferi modificari care pot determina un grad de incontinenta anala.

Chiar daca penetrarea anala nu poate determina aparitia unei sarcini, in cazul eliminarii spermei din anus si intrarea in contact cu vaginul, poate determina patrunderea spermatozoizilor in uter si migrarea catre ovul cu fecundarea lui.

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:17

De la: KARA000280, la data 2009-10-26 19:08:18
De la: simpaticu_x, la data 2009-10-25 22:51:40

Din experienta?....raspuns gresit
Citeste asta si mai vorbim
Indiferent de pregatirile care se fac anterior sexului anal, indiferent de masurile de siguranta care se iau, sexul anal prezinta niste riscuri care trebuie cunoscute.

In primul rand, bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia , herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.

Indiferent de lubrefierea folosita sau de finetea actului in sine, regiunea anala este foarte sensibila si pot aparea leziuni/fisuri atata ale mucoasei anale cat si ale sfincterului anal. In functie de frecventa practicarii sexului anal (si a aletor caracteristici individuale), sfincterul anal poate suferi modificari care pot determina un grad de incontinenta anala.

Chiar daca penetrarea anala nu poate determina aparitia unei sarcini, in cazul eliminarii spermei din anus si intrarea in contact cu vaginul, poate determina patrunderea spermatozoizilor in uter si migrarea catre ovul cu fecundarea lui.

KARA , iti faci prea multe "filme" ! Nu-i draqu asa de negru nici gaura asa de spurcata! Totul e chestie de igiena. O clisma cu o solutie septica, protejeaza contra refacerii florei microbiene pana la 4 ore.Sunt femei care practica de zeci de ani analul si n`au nimic. In plus, o femeie care prcatica analul, nu face hemoroizi. Chestia asta a spus-o un medic.

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:37

Pt. Kara: Si prin sex oral se pot contacta boli BTS. (Bolile cu transmitere sexuala care pot fi contactate prin sex oral: chlamydia, gonoreea, herpesul genital, HIV, virusul papiloma uman (HPV), sifilis, infectii vaginale fungice, uretrita negonococica (NGU).)
Sa nu vorbim de cati microbi pot exista in gura. sau nici cu sexul oral nu esti de acord?

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:42

si prin sarut se pot contacta hepatite etc etc ,atunci hai sa devenim ciborgi , nu mai facem dragoste, nu mai nastem copii si dam draqului de viatza ca-i prea periculoasa de trait! facem sex virtual, pana ne dispare samanta! Dar oare cei de pe Enterprize ce-or face? ia ziceti mai; voi faceti sex real sau virtual acolo?!

Fosta membra 9am.ro

1050 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:51

Personal, consider COMPLET INUTILA dezbaterea pe forum, despre sexul anal!Argumente:

1.Stiintific, sunt sute de articole documentate, pe internet, despre "avantaje", dezavantaje, riscuri (mult mai precise si fundamentate decat toate opiniile de aici, luate la un loc);

2.In definitiv, este o chestie personala, intima, de "gust" sau "placere" a femeii, daca accepta sau nu, daca se simte bine sau nu, daca e tentata sau nu, in nici o varianta optiunea personala nefiind condamnabila;probabil ca majoritatea barbatilor isi doresc, cel putin o data, sa penetreze o femeie "acolo", restul depinde de femeie...

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:53

...inutila nu-i! poate convingem mai multe tipe s-o faca!

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 19:58

Daca am convinge barbatii sa fie mai ,,buni'' la pat si sa ii tina mai mult poate ca s-ar mai schimba si femeile.

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:01

De la: Skumpyka, la data 2009-10-26 19:58:57Daca am convinge barbatii sa fie mai ,,buni'' la pat si sa ii tina mai mult poate ca s-ar mai schimba si femeile.

nu generaliza! ai dat de unu la care-i tine putin? ia o atza, leg-o roata pe langa penis cand e in erectie, strange-o cu un nod gordian si ala asa moare, cu ea sculata si neterminat!

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:11

De la: yuppy005605, la data 2009-10-26 19:42:09si prin sarut se pot contacta hepatite etc etc ,atunci hai sa devenim ciborgi , nu mai facem dragoste, nu mai nastem copii si dam draqului de viatza ca-i prea periculoasa de trait! facem sex virtual, pana ne dispare samanta! Dar oare cei de pe Enterprize ce-or face? ia ziceti mai; voi faceti sex real sau virtual acolo?!
Noi facem sex in plex ,multiflex ,tubiflex.....ne iubim si ne dragostim toata ziua fara boli ca "STEREOCLOCIMBOZAHETEROFRAXATAINDIBIDUINALA ACUT" Asta este....vita de borg,cand avem nevoie de copii ne fabricam unul ori infiem de pe alte topicuri

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:14

De la: Skumpyka, la data 2009-10-26 19:58:57Daca am convinge barbatii sa fie mai ,,buni'' la pat si sa ii tina mai mult poate ca s-ar mai schimba si femeile.
Barbatul este bun la pat in functie de cum il modeleaza femeia sau motivatia care o are.Simplu : daca ai cu cine faci treaba ca lumea( nu cu oricine faci dragoste numai sex).....ganditiva bine

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:17

De la: Ficherman, la data 2009-10-26 20:11:24
De la: yuppy005605, la data 2009-10-26 19:42:09si prin sarut se pot contacta hepatite etc etc ,atunci hai sa devenim ciborgi , nu mai facem dragoste, nu mai nastem copii si dam draqului de viatza ca-i prea periculoasa de trait! facem sex virtual, pana ne dispare samanta! Dar oare cei de pe Enterprize ce-or face? ia ziceti mai; voi faceti sex real sau virtual acolo?!
Noi facem sex in plex ,multiflex ,tubiflex.....ne iubim si ne dragostim toata ziua fara boli ca "STEREOCLOCIMBOZAHETEROFRAXATAINDIBIDUINALA ACUT" Asta este....vita de borg,cand avem nevoie de copii ne fabricam unul ori infiem de pe alte topicuri

Nice! io zic sa nu infiati de pe aici, ca veti muri cu totii! probabil ca nu mai aveti anticorpii necesari supravietuirii bolilor incurabile si foarte raspandite

Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:20

De la: Ficherman, la data 2009-10-26 20:14:15
Barbatul este bun la pat in functie de cum il modeleaza femeia sau motivatia care o are.Simplu : daca ai cu cine faci treaba ca lumea( nu cu oricine faci dragoste numai sex).....ganditiva bine

am mai auzit asta...baietzii buni termina ultimii iar fetele bune inghit..bla bla bla...parerea mea este ca daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul poti sa te pui si'n limba ca nu o sa accepte astfel de intimitati, e nevoie sa te eliberezi de inhibitii si apoi sa recunosti ca iti doresti sa experimentezi..dar toate astea degeaba daca ai langa tine un animal, un mototol sau un papagal. Daca partenerul nu stie cum sa te faca sa-ti doresti sa experimentezi ...restul e doar o incercare lamentabila "de-a sexu'"

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:25

restul e doar o incercare lamentabila "de-a sexu'" ..Adica exista sex si exista arta dragostei....daca stii care e diferenta atunci esti fericit daca nu, ai trait degeaba

Fosta membra 9am.ro

63 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:31

De la: Ficherman, la data 2009-10-26 20:25:40restul e doar o incercare lamentabila "de-a sexu'" ..Adica exista sex si exista arta dragostei....daca stii care e diferenta atunci esti fericit daca nu, ai trait degeaba

Cred ca pe tine nu or sa te mai primeasca pe Enterprize, ai devenit prea uman! si nu stiu daca iti va fi bine tinind cont de previziunile anului 2012

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:35

Da ce a prezis anu asta 2012?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care-i treaba cu sexul anal?
Mergi la: