back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu o mai facem!!! ce ma fac??

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 23:24

De la: sirdanna, la data 2009-04-29 07:35:02iubito,i-ai cedat prea repede,imi pare rau pt tine,petronela dar asta-i viata,un barbat e un vesnic cuceritor,ii place sa cucereasca insa il incita daca fata respectiva se lasa greu,dupa ce va cuceri o asemenea fata o va pretui tocmai pt ca a luptat din greu sa o cucereasca....

sau dupa ce cucereste greu o fata realizeaza ca nu prea s-a meritat efortul

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 23:24

De la: sirdanna, la data 2009-04-29 07:35:02iubito,i-ai cedat prea repede,imi pare rau pt tine,petronela dar asta-i viata,un barbat e un vesnic cuceritor,ii place sa cucereasca insa il incita daca fata respectiva se lasa greu,dupa ce va cuceri o asemenea fata o va pretui tocmai pt ca a luptat din greu sa o cucereasca....

sau dupa ce cucereste cu mari eforturi o fata realizeaza ca nu prea s-a meritat efortul

raluca_stana

1 mesaj
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 21:16

Felicitari petronela!
Am frunzarit pana la capat topicul, fiind curioasa de continuarea povestii, pentru ca eram sigura ca exista una. Nu as putea sta cu un barbat pe care il iubesc 4 luni, fara sa facem sex... si cred ca la fel de greu ar fii si pt el. Ceva suna in neregula.
Toate cele bune si multa fericire!:*

negru_mircea

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:43

pai e simplu, cand vin eu la Iasi ti-o trag eu in locul lui si cu el te rog sa fii in continuare prietena foarte buna! :)

negru_mircea

33 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:44

De la: raluca_stana, la data 2009-05-03 21:16:19Felicitari petronela!
Am frunzarit pana la capat topicul, fiind curioasa de continuarea povestii, pentru ca eram sigura ca exista una. Nu as putea sta cu un barbat pe care il iubesc 4 luni, fara sa facem sex... si cred ca la fel de greu ar fii si pt el. Ceva suna in neregula.
Toate cele bune si multa fericire!:*

da sex 4 luni fara sa-l iubesti nu poti?

popeskku

11 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:47

Parca nu imi vine sa vred ca exista astfel de oameni , oare chiar sunt oameni , care se ascund dupa niste nick-uri si raspund cum raspund , vai mama lor si educatia primita , ce frumos ar fi sa putem dialoga fara sa ne batem joc unul de celalalt , daca as fi admin nu as posta astfel de jigniri si cuvinte triviale .

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 12:02

De la: popeskku0, la data 2009-05-04 11:47:37... si cuvinte triviale .

corect se zice : TRIBALE ... :D:D:D ... da tu de pe ce planeta ai venit ??? asta e lumea in care traim noi oamenii de ceva vreme ... sa tot fie cateva mii de ani ... :D:D:D

negru_mircea

33 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 01:46

De la: giany_max, la data 2009-05-04 12:02:58
De la: popeskku0, la data 2009-05-04 11:47:37... si cuvinte triviale .

corect se zice : TRIBALE ... :D:D:D ... da tu de pe ce planeta ai venit ??? asta e lumea in care traim noi oamenii de ceva vreme ... sa tot fie cateva mii de ani ... :D:D:D

bine frate, ce sa ne ascundem, toti gandim vulgar, atata doar ca doar unii si spun ce gandesc!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:29

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link www.pokerstrategy.com/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:45

De la: POOKEEERRR, la data 2009-05-12 11:29:26Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link www.pokerstrategy.com/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.

lasa-ne !

Freeman

18 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 00:53

Asta e cumva nebun...?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 08:45

De la: yuppy001747, la data 2009-05-19 00:53:04Asta e cumva nebun...?

orice eposibil...am vazut si mai si:P

yuppy002021

47 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:53

pentru ca el vrea sa fie apreciat si pentu alte calitati decat cele pe care le-ai explorat pana acum.....poate mai vezi si altceva de laudat la el , altfel intelege ca e prelungirea unui vibrator

yuppy070790

29 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:59

la inc a fost sex asa cum ai spus u..si cu timpul v-ati apropiat mai mult de cat erati.iar el simte mai acut aceata apropiere a voastra care defapt e o relatie in toate regula.
Ti-a taiat portia de sex pt k el vrea ceva serios nu doar sex,si asta k sa inv sa tii la el si sa-l aprecizi pt caracterul si personalitatea lui nu pt penisul lui.Poate intr-un fel se simte si folosit,desckide sub si ii sp clar ce simiti.
ii explici k a fost sex la inc insa acu sunt implicate si sentiemntele tale si datorita felului iti este teama k s-a racit de u .fa-i si u olaca p victima mereu tine fata aia de nevinovata la noi mai ales daca mai tine si la noi..Si sincer ai o relatie super..pt k mai intai l-ai cunoscut in intimatate si ati fost fara obligatii..nu ati trecut prin aiurelile alea k stii ce iti place ce nu diverse dastea.SI inc s tii de relatie..eu cred k el te iubeste mult si e pacat s pierzi o iubire.sper k te-am putut ajuta si scze de scrisul asta al meu dar ma km grabesc..si poate ne anunti si pe noi cum a iesit.BAFTA si IUBESTE-L

Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 15:45

De la: petronela, la data 2008-11-29 23:46:20Sunt implicata intr/o relatie de 8 luni, care a inceput de la one night stand, a continuat 4 luni doar pentru sex, timp in care nu m/a interesat ce face si cu cine atata timp cat ma satisfacea si inca cum..... , apoi stati sa vedeti minune, ne/am "imprietenit". am ajuns sa ne cunostem si culmea ne potrivim foarte bine parerea mea si cred ca si a lui din moment ce am vrut sa o terminam de vreo 3 ori si el nu a fost de acord. Asta e pe scurt, nu vreau sa va plictisesc prea tare....
Problema apare de la o simpla intrebare din partea lui: tu stai cu mine doar pentru sex??....la care eu nonsalanta am raspuns sincer ca DA. De atunci mi s/a taiat portia de placeri cu toate ca relatia mergea si merge f bine mai departe(conostiinta cu prieteni, rude, vorbim in fiecare zi la tel, ne vedem de minim 3 ori pe sapt, dormim impreuna lucru care pe mine ma face sa ma treca toate transpiratiile si umezelile, iar el ..
Ma vad cu el si peste 10 ani(nu in aceeasi situatie:))), de asta va cer parerea cand va intreb DE CE NU VREA SA SE MAI CULCE CU MINE?? impotent nu e.. v/o jur. De ce ma chinuie asa?? poate merit intr/adevat, dar de unde atata vointa sa se abtina in halul asta??

Ce barbat adevarat :))))....respect :)

Arata-i afectiunea de care are nevoie, trebuie sa-i fii mai mult decat o papusa gonflabila. Daca el te satisface,satisfa-l si tu pe el...si inca cum. El iti da o lectie, invata din ea.

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 15:51

De la: petronela, la data 2008-11-29 23:46:20Sunt implicata intr/o relatie de 8 luni, care a inceput de la one night stand, a continuat 4 luni doar pentru sex, timp in care nu m/a interesat ce face si cu cine atata timp cat ma satisfacea si inca cum..... , apoi stati sa vedeti minune, ne/am "imprietenit". am ajuns sa ne cunostem si culmea ne potrivim foarte bine parerea mea si cred ca si a lui din moment ce am vrut sa o terminam de vreo 3 ori si el nu a fost de acord. Asta e pe scurt, nu vreau sa va plictisesc prea tare....
Problema apare de la o simpla intrebare din partea lui: tu stai cu mine doar pentru sex??....la care eu nonsalanta am raspuns sincer ca DA. De atunci mi s/a taiat portia de placeri cu toate ca relatia mergea si merge f bine mai departe(conostiinta cu prieteni, rude, vorbim in fiecare zi la tel, ne vedem de minim 3 ori pe sapt, dormim impreuna lucru care pe mine ma face sa ma treca toate transpiratiile si umezelile, iar el ..
Ma vad cu el si peste 10 ani(nu in aceeasi situatie:))), de asta va cer parerea cand va intreb DE CE NU VREA SA SE MAI CULCE CU MINE?? impotent nu e.. v/o jur. De ce ma chinuie asa?? poate merit intr/adevat, dar de unde atata vointa sa se abtina in halul asta??

La dracu cu el si cumpara un vibrator!

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 00:00

De la: petronela, la data 2008-12-01 13:22:09am vorbit..evita sa imi dea un raspuns. spune ca nu stie ce sa faca. trece printr/o perioada cam grea(a slabit 10 kg in 2 luni) si ii e greu sa se implice intr/o relatie adevarata. am avut rabdare cu el o perioada f lunga, i/am zis aseara sa nu ma mai caute daca nu are "nimic" pentru mine si a zis ca nu poate sa ne departim. e a 4/a oara cand vreau sa o rup cu el. ma simt ca naiba, nici cu mine nici fara mine.... m/am saturat de testele lui si incercarile prin care ma pune sa trec.

Ti se pare ca te testeaza? cand a slabit 10kg in doua luni?
Se simte singur cu siguranta, iar faptul ca nu a putut sa rupa relatia cu tine, inseamna ca are ceva acolo pentru tine. Poate ca nu doar raspunsul pe care l-a primit de la tine ,,la dus in jos", poate ca au fost si altele, vorbe spuse in gluma, sau cuvinte pe care le-a perceput in acelasi sens, si care l-au determinat sa ajunga asa. Gandeste-te ce ai de fapt pentru el, spui ca de 4 ori ai vrut sa renunti la el, cum crezi ca a interpretat gesturile tale?
Ca il vrei pentru cine este, ce este, sau pentru ceea ce poate... in pat?

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 August 2009, ora 00:05

ori el e un idiot, ori tu te-ai ingrasat.

ambele situatii sunt patetice. in loc sa scrii pe un forum, mai bine spune-i-o in fata...

rude prieteni, lol...

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 00:17

in acest caz un barbat trebuie sa faca ceea ce un barbat trebuie sa faca: sa mearga la cwrve.

Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:19

De la: Haps, la data 2009-08-26 00:17:29in acest caz un barbat trebuie sa faca ceea ce un barbat trebuie sa faca: sa mearga la cwrve.

Adik pe langa celulita si cearcane sa mai aiba parte si de un pui de hepatita B sau C( fiecare cu ce litera e prieten) sau un pic
de sifilis si alti virusi dragutzi Bravo asta da atitudine... L-as trimite si eu pe fostul meu prieten!

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
areku

7604 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 13:22

De la: gangstergrl, la data 2009-08-26 13:19:05
De la: Haps, la data 2009-08-26 00:17:29in acest caz un barbat trebuie sa faca ceea ce un barbat trebuie sa faca: sa mearga la cwrve.

Adik pe langa celulita si cearcane sa mai aiba parte si de un pui de hepatita B sau C( fiecare cu ce litera e prieten) sau un pic
de sifilis si alti virusi dragutzi Bravo asta da atitudine... L-as trimite si eu pe fostul meu prieten!

LOL that bad was it?

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:28

De la: areku, la data 2009-08-26 13:22:22

LOL that bad was it?

Nu, dar de ce sa nu...

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:29

LOL that bad was it?

LOL ..o fi fost de-a dreptul gretos

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:32

De la: Oksana, la data 2009-08-26 13:29:48

LOL that bad was it?

LOL ..o fi fost de-a dreptul gretos

Da nu pot sa spun ca duceti lipsa de imaginatie!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 13:35

Demonstreaza ca tu NU duci lipsa de imaginatie. Ca esti peste restul ..la capitolul asta (macar).
C'mon "gangsta"!

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:14

De la: Oksana, la data 2009-08-26 13:35:41

Demonstreaza ca tu NU duci lipsa de imaginatie. Ca esti peste restul ..la capitolul asta (macar).
C'mon "gangsta"!

Ce femeie ! Nici o reactie ...si este online. Pffff

Curaj Stim ca poti . Pffff
Nici macar un latrat , un scheunat ..nimic ?!
Cata lasitate donm'le . Pffff

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 August 2009, ora 14:18

De la: Oksana, la data 2009-08-26 14:14:12
Nici macar un latrat , un scheunat ..nimic ?!
Cata lasitate donm'le . Pffff

Criminalaaaaaa!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:31

Scuzeeeee Daria.

Trebuia sa scriu "cata lasitate DOAMNA.." ca sa fiu in concordanta

PS: Meowww

2 > 1
areku

7604 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 11:38

De la: Oksana, la data 2009-08-26 14:31:02Scuzeeeee Daria.

this kitty likes to scratch....doar priveste poza cu acel ochisor minunat si o sa ti dai seama de ce e in stare....( ppl run..i will back u up ..go go go...)

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 11:40

De la: areku, la data 2009-08-27 11:38:40
De la: Oksana, la data 2009-08-26 14:31:02Scuzeeeee Daria.

this kitty likes to scratch....doar priveste poza cu acel ochisor minunat si o sa ti dai seama de ce e in stare....( ppl run..i will back u up ..go go go...)

?

2 > 1
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nu o mai facem!!! ce ma fac??
Mergi la: