back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu o mai facem!!! ce ma fac??

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Dex

15 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:39

buna tuturor asta e primul meu post si sper sa fie si util.

Dear Petronela,

In opinia mea umila tipul chiar tine la tine si raspunsul tau l-a cam jignit. (stiu suna, incredibil dar barbatii chiar vor mai mult decat sex)

Parerea mea (si sunt convins ca nu e singura) este ca ar trebui mai intai sa vezi daca tu esti indragostita de el si daca vrei o relatie cu el (din cate am inteles that is the case) si dupa care sa ai o discutie foarte concilianta in care sa iti ceri subtil iertare pentru ca l-ai facut sa se simta like a piece of meat (kiar daca a really good piece fo meat tot meat ramane) si sa ii marturisesti ca el inseamna mai mult pentru tine. :)

P.S tot respectul pentru atitudinea si taria lui de caracter dar si toata simpatia pentru tine deoarece cauti raspunsuri.

Raporteaza abuz de limbaj
vhobeanu

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:27

Am 37 ani din care 9ani de casnicie.
Sunt cam in aciasi situatie ca si tine.Bogata mea experienta si analiza indelunga a situatiei ma facut sa ajung la concluzia ca nu mai manifest interes d.p.d.v. sexual pt ea.Imi dovedeste ca ma iubeste dar lipsa de experienta sexuala a determinato sa nu stie sa evite instalare rutinei si obisnuintei.Deci concluzia mea este ca nu mai este atras de tine.

ghidarca

6 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:48

macand aud pe cate unu,,, sa ashi ceara o femeie iertare de la un barbat? ala nu e barbat! tre sa fie berbec,,, (zodia) ma refeream, am un verishor care numa pe el lam auzit vorbind asha, ce sa intamplat cu toate lucrurile alea frumoase care le face un barbat pana cucereshte o fata, nu!alea au fost shi au trecut! de aia nu mai e ca la inceput pt ca multa lume nu mai tzine flacara aia aprinsa,,, shi atunci vin pretentzile certurile shi neintzelegerile shi incercarea de a skimba cea ce tzia fost drag la inceput sa fie cum vrei tu pt ca, cum a fost nu tzia placut shi ai luato sa ai aratzi cum e bine pe calea ta! shi ash putea sa scriu multe daaa,,, pt ce daca pricepetzi asta e ft ok!

dafffne

68 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:51

De la: iskander, la data 2009-02-04 10:20:07
De la: dafffne120, la data 2009-02-04 10:08:44
De la: Arrasel, la data 2008-12-05 19:20:50@ radookoo Eu am dat un exemplu cu aia 200 de euro! Tu ai luat-o mot-a-mot! Nu castig 200 de euro, stai calm! Plus: I don't wanna be a hoe! Ma lasa rece cat castigi tu si sfaturile tale de cocalar! Ia tu dicarbocalm si incearca si niste cianura! E buna pentru oamenii care isi conduc viata dupa instinct ca animalele! We live in a world characterized by lack of faith, sex and lashings of alcohol! Enjoy! I don't like it!

De mult nu am mai citit asa ceva!!!!!!!!!!!! O Doamne !!!!!!!!!!!!!! Tu nu cred ca realizezi ceea ce spui !!!!! Nu ai viata personala !!!!!!!!!!!

Esti virgina?

... ce comentariiii ... mama de unde sinteti ''fetelor'' ? ... cite mirari, cite semne de exclamare ... SI CE DACA E VIRGINA ? ... HAHAHAHAHAHA ... E ALEGEREA EI ... si chiar daca ACUM nu crezi va fi respectata pentru asta ... ''fluturasi'' se gasesc peste tot ... HAHAHAHAHAHA ... in afara de lumina sint atrase de bani si sex ... HAHAHAHAHAHA ... si de o spoiala de sentimente unde minciuna e ACCEPTABILA ... super ...

Folosesc cate semne de exclamare vreau!!!!!!!!!!!!

Ca ma tin degetele sa le tastez!

Nu mi se pare in regula ca tot felul de oameni sa improaste cu noroi in altii pentru ca ei se cred o specie de concurente la Miss Univers, de perfecte. Nu sunt de acord cu faptul ca o persoana ce si-a exprimat temerile si a cerut opinia altor oameni tre sa fie pusa la zid!

Iar afirmatia mea cu " esti virgina!" este exact o lovitura sub centura in aceeasi maniera cu ce a scris ea!!!!!!!

A si inca ceva draga nu cumva esti tot EA si doresti sa te aperi singura intrand sub un alt nume?

vaninap

2 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:57

De obicei barbatii vor numai sex de la o femeie. Si nu rezisata fara sa faca sex mai ales cand o femeie e foarte aprope de ei. Poate a luat vreo boala venerica. Parerea mea...

szaszsandor

34 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 19:49

simplu

a gasit una pe care o considera mai buna ca tine, poate tot asa one night stand, sau poate nu, cine stie.

Un barbat se plictiseste de o femeie după ceva timp.

Pur si simplu nu are energie pentru doua sau trei femei, cine stie.

Din pacate tu esti ultima, iar el nu e iepurasul Duracell.
Sau mai bine zis si duracellul se mai descarca.

prin faptul ca ai confirmat ca pentru tine e numai sex, el intelege ca in caz de nevoie, intotdeauna mai esti tu acolo, adica cand nu il mai vrea niciuna.
In rest, cand gaseste pe careva, tu esti in plus.

Poate fi tare nasol pentru tine, esti fraiera daca suporti asa ceva.
Sexul e bun, dar omul mai are si ceva mandrie sau macar respect pentru sine.
Cea ce faci tu e sub nivelul oricarui om. Astepti pe iubi care tocmai a f****-o pe blonda sau bruneta de la servici.
Cand ajunge la tine, vrea numai mancare si pat, pat in sensul sa doarma.
Tre sa faci putina ordine in viata in sensul sa-l intrebi cate mai stau la rand pentru o partida buna, si daca simte ceva pt tine, totodata daca te mai doreste.

Niciodata sa nu crezi ca esti singura pt. el
Daca nu este asa cum am descris eu, atunci trebuie sa il intrebi ce problema are, este bolnav de ceva sau de ce este asa de .... cum o fi.
Sper ca tu esti singura pt el, asta in cazul in care tii la el.

Multa bafta.

g_marian68

2 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:59

daca e a 4 oara cand vrei sa o rupi cu el si i-ai dat si raspunsul ala...e clar : TU NU IL IUBESTI...si poate la el e invers...te-ai gandit vreo clipa la asta ? e si normal sa se comporte asa!

radunick

4 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 09:09

dupa fapta si rapsplata,spune un proverb din batrani.desi raspunsul tau era partial sincer,pt ca intre timp spuneai ca v-ati "imprietenit",a fost totusi socant pt el.sincer,eu cred ca meriti acest tratament,bravo lui si toata admiratia pt cum rezista,dar nu dispera ca isi va reveni.

radunick

4 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 09:15

bravo lui.
fara suparare.
ai doar rabdare,ca isi va reveni

lorena3000

107 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:38

poate are o boala de care nu vrea ca tu sa sti....so fi infectat cu ceva ...si nu vrea sa iti puna sanatatea in pericol.....

Acolo unde dragoste nu e….facem!!!!!!!!!!!
Fosta membra 9am.ro

151 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:46

De la: vaninap, la data 2009-02-04 18:57:30De obicei barbatii vor numai sex de la o femeie. Si nu rezisata fara sa faca sex mai ales cand o femeie e foarte aprope de ei. Poate a luat vreo boala venerica. Parerea mea...

Da-mi voie sa te dezamagesc... dar barbatii chiar nu vor doar sex de la femei. Suntem capabili sa ne aratam afectiunea si suntem capabili sa facem mai multe decat ti-ai imaginat vreodata. Ca facem asta doar pentru persoana care merita... asta e altceva. :)

NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:55

De la: blueperspective, la data 2009-02-05 10:46:49
De la: vaninap, la data 2009-02-04 18:57:30De obicei barbatii vor numai sex de la o femeie. Si nu rezisata fara sa faca sex mai ales cand o femeie e foarte aprope de ei. Poate a luat vreo boala venerica. Parerea mea...

Da-mi voie sa te dezamagesc... dar barbatii chiar nu vor doar sex de la femei. Suntem capabili sa ne aratam afectiunea si suntem capabili sa facem mai multe decat ti-ai imaginat vreodata. Ca facem asta doar pentru persoana care merita... asta e altceva. :)

eih lasa ca o facem shi ptr pers care nu merita...:)))...am exemplu viu...cel mai bun prieten al meu.... ...cred ca as potea sa ma fac expert in consolari...:))))

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:32

De la: kenny87, la data 2009-02-04 10:53:45Domnisoara care a incercat sa o faca pe desteapta cu faza cu Freud a dat cu bata-n balta. Freud a zis ca sexul e normal ca mancarea si apa, face parte din nevoile primare ale omului dar domnisoara a vrut sa asculte cam cat o interesa pe ea . Ceea ce a omis sa zica este faptul ca Freud a spus, ca si majoritatea psihologilor si antropologilor, ca vorbeste despre sex ca instinct primitiv de reproducere si perpetuare a speciei. Nu a zis niciodata de sex drept consumabil zilnic. Si cand vorbea de sex se referea la actul in sine foarte putin. Are carti scrise pe seama asta iar tu profanezi munca unui om extraordinar.

Stii ce e tragic fetita?! La un moment dat, in istoria omenirii, un dobitoc ca tine a facut-o de oaie ca tine si a interpretat gresit o carte foarte inteleapta scrisa de un om foarte destept. Stii ce a facut dobitocul ala? A ucis sute de mii de evrei in Germania.

Iar domnisoara Petronela :). In momentul in care esti doar o carpa pentru el, o consumabila, normal ca si-a pierdut interesul. Dupa cum ai expus tu situatia relatia voastra nu avea fundatie deci era doar o chestiune de timp pana avea sa cada iar dumneata esti in cel mai bun caz doar o distractie placuta si vei continua sa fii asa pana cand o sa-ti cumperi 30 de pisici. Fii pregatita deoarece in stilul asta eu nu cred ca o sa ai vreo relatie care sa tina.

Numai bine!

ce cuvinte folosesti: carpa. poate esti frustat dar nu mi se pare normal sa vorbesti asa despre oameni care nu ii cunosti. nici macar nu a fost in gluma.

as vrea sa inchid topicul asta pentru ca a degenerat rau de tot.

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:38

SUNTEM INCA IMPREUNA. ARE UN DEZECHILIBRU HORMONAL SI DEJA A INCEPUT TRATAMENTUL.
A FOST PREA ORGOLIOS SA IMI SPUNA ADEVARUL, DAR L-AM AFLAT PANA LA URMA.
MULTE DIN CE A SPUS SI A FACUT AU FOST SA SE ASCUNDA FATA DE MINE.

PENTRU CEI CARE M-AU CONSIDERAT O...HOE... SA STIE CA IN 4 LUNI SI CEVA NU L-AM INSELAT TOCMAI PANTRU CA IL RESPECT SI TIN LA EL FOARTE MULT.
LA CAT DE DORITOARE DE SEX AM PARUT PE TOPICUL ASTA, 4 LUNI M-AM ABTINUT FOARTE BINE SI AS FACE-O DIN NOU PENTRU EL .

verona_380

17 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:46

De la: petronela, la data 2009-02-05 15:38:46SUNTEM INCA IMPREUNA. ARE UN DEZECHILIBRU HORMONAL SI DEJA A INCEPUT TRATAMENTUL.
A FOST PREA ORGOLIOS SA IMI SPUNA ADEVARUL, DAR L-AM AFLAT PANA LA URMA.
MULTE DIN CE A SPUS SI A FACUT AU FOST SA SE ASCUNDA FATA DE MINE.

PENTRU CEI CARE M-AU CONSIDERAT O...HOE... SA STIE CA IN 4 LUNI SI CEVA NU L-AM INSELAT TOCMAI PANTRU CA IL RESPECT SI TIN LA EL FOARTE MULT.
LA CAT DE DORITOARE DE SEX AM PARUT PE TOPICUL ASTA, 4 LUNI M-AM ABTINUT FOARTE BINE SI AS FACE-O DIN NOU PENTRU EL .

Adica toata lumea s-a dat peste cap cu toate aceste sfaturi si el avea "doar" un dezechilibru hormonal???
Cei care v-ati luat la hartza pe acest topic, luati o aspirina si treceti la topicul urmator!!!
De fapt e si asta tot un happy-end!!
PS: eu raman tot la ideea ca ar trebui sa vada si el comentariile de pe forumul asta!

O zi faina, va doresc...

nicoletaboldeanu

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:12

atunci bafta si ai grija de el

bogdanel89

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 22:35

Nu mai vrea

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 04:07

M-am ferit sa postez o vreme pe forumu asta de ca.cat si plin de complexati. Totusi:

@ iksander: su.gi pu.la! esti ultimu cret.in care pretinde ca le stie pe toate. Prietene, SEXUL e ceva la fel de necesar ca respiratu' intr-o relatie. Se consuma o intimitate fizica acolo si aia e la fel de importanta ca cea intelectuala. Pi.zda aia de arrasel e ne-fu.tuta (probabil virgina), urata, si fara alt scop in viata inafara de a demonstra ca ea fara sex poa' sa ajunga sus. Problema e ca:

TOT O SA TREBUIASCA SA SU.GA O PU.LA pentru ca e proasta si altfel nu urca in ierarhia societatii.

@ verona_360: sunt sigur ca daca ar citi i-ar face mai mult rau decat bine. E o treaba de orgoliu

@ petro: N-am apucat sa te adaug in mess, scuze.. am avut treburi. Ma bucur ca ai rezolvat problema. Intre voi e ceva mai mult decat sexul ala dupa care suspinai. Daca el iti poate oferi si stabilitatea si respectul fizic/intelectual, merita sa stai langa el. Bine faci. Ultima data cand ai dat un update la situatie, te despartisei de el. Ma bucur ca ai rezolvat problema.

SI CU ASTA, eu nu mai postez aici, pentru ca deja s-a mutat problema pe camp, undeva in lanu de porumb si e penibil.

PT IKSANDER, DIN NOU, SU.GI PU.LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
melicutza

8 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 08:58

dac ei fac asta- fara s-o spuna ( in general) , noi n-avem voie, nu-i asa??????
dublu standard.
daca crezi- mai ai utintica rabdare. daca problema "sefiei " te deranjeaza si crezi ca poti gasi mai bine- mai cauta. doar ca ai cu el tot ce ti-ai dorit. poate te testeaza- sa vada cat rezisti fara
bafta- oricum

larry_mihai

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 14:07

sincer sa fiu ... o meriti...e normal sa se poarte asa...daca nu s-ar fi suparat insesamna ca si el statea cu tine tot pentru sex...dar se pare ca are si o implicare sentimentala...asa ca cel mai bine cere-ti iertare de la el si spune-i ca il iubesti:)

lorena3000

107 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:31

De la: dasca777, la data 2008-12-07 18:20:54cred ca omu a zs asa..cu tine ma culc eu cand vreau,vreau o provocare noua..din cand in cand barbatii mai schimba mancarea si femeia:P

ia treci tu putin prin examen....repede va aparati si va scoateti unul pe altul la un pahar de bere
dar daca roata se invarte si ea sa se culce cu el cand vrea ea ,poate are nevoie de o noua provocare....sa vada cum este cu alta "papusika dornica de4 plans"

Acolo unde dragoste nu e….facem!!!!!!!!!!!
george_mihnea

8 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 08:56

am aceasi situatie si cred ca raspunsul este stabilitatea care ti+o da este mai mare ca orce

sexisimb

1 mesaj
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:05

spune-mi si mie cat ai stat pana acum si nu ai facut dragoste sau sex deloc?

laura_v_7

5 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:49

Draga mea, sincer, decat sa tastezi litera cu litera pe acest site si sa ceri sfatul necunoscutilor (care nu neaparat sunt bine intentionati), n-ar fi mai bine sa cauti raspunsul in interiorul tau? Asta ca prim pas, apoi, dupa ce ai ajuns sa te cunosti, sa te recunosti in acest tablou, discuta deschis cu el. Degeaba vei citi "da-l incolo", "mai da-i o sansa", "ai rabdare", "tu esti de vina, i-ai recunoscut ca-l tii doar ptr amuzament" s.a.m.d., raspunsul nu este aici.
So, capul sus si da tot ce ai, autodepaseste-te si nu uita sa fii absolut sincera, toate acestea ptr ca in el vezi alesul, te vrei langa el si peste zece ani, feeling-ul acesta nu apare la tot pasul... Doar e primavara, sezonul renasterii, al frumosului, al iubirii, nu numai pentru voi, ci pentru noi toti. Mult succes!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 08:57

De la: laura_v_7, la data 2009-04-10 08:49:49 Draga mea, sincer, decat sa tastezi litera cu litera pe acest site si sa ceri sfatul necunoscutilor (care nu neaparat sunt bine intentionati), n-ar fi mai bine sa cauti raspunsul in interiorul tau? Asta ca prim pas, apoi, dupa ce ai ajuns sa te cunosti, sa te recunosti in acest tablou, discuta deschis cu el. Degeaba vei citi "da-l incolo", "mai da-i o sansa", "ai rabdare", "tu esti de vina, i-ai recunoscut ca-l tii doar ptr amuzament" s.a.m.d., raspunsul nu este aici.
So, capul sus si da tot ce ai, autodepaseste-te si nu uita sa fii absolut sincera, toate acestea ptr ca in el vezi alesul, te vrei langa el si peste zece ani, feeling-ul acesta nu apare la tot pasul... Doar e primavara, sezonul renasterii, al frumosului, al iubirii, nu numai pentru voi, ci pentru noi toti. Mult succes!

Are oare capacitatea necesara sa faca toate astea?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:56

De la: daria_ta, la data 2009-04-10 08:57:58
De la: laura_v_7, la data 2009-04-10 08:49:49 Draga mea, sincer, decat sa tastezi litera cu litera pe acest site si sa ceri sfatul necunoscutilor (care nu neaparat sunt bine intentionati), n-ar fi mai bine sa cauti raspunsul in interiorul tau? Asta ca prim pas, apoi, dupa ce ai ajuns sa te cunosti, sa te recunosti in acest tablou, discuta deschis cu el. Degeaba vei citi "da-l incolo", "mai da-i o sansa", "ai rabdare", "tu esti de vina, i-ai recunoscut ca-l tii doar ptr amuzament" s.a.m.d., raspunsul nu este aici.

E mai simplu sa gandeasca altii pt ea ...asa salveaza de la o moarte sigura vreo 5 neuroni

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:06

De la: andaa, la data 2009-04-10 15:56:46
De la: daria_ta, la data 2009-04-10 08:57:58

E mai simplu sa gandeasca altii pt ea ...asa salveaza de la o moarte sigura vreo 5 neuroni

5 neuronui..prea mult...cre ca are numai 1 max 2..si aia adormiti:P

love_wendy00

47 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:30

La mine a fost putin altfel, eu o placem foarte mult dar mi-a dat de inteles putin mai subtil ca nu vom avea o relatie serioasa, nu am reactionat pe moment dar usor usor m-am indepartat de ea, nu mi-a convenit. Desi o plac in continuare ceva ma opreste sa ma intalnesc cu ea doar pentru sex si evit sa ne intalnim.

Culmea la un moment dat mi-a reprosat ca fiind mai distant cu ea si nu am mai vizitato asa des: "Ai ratat ocazia, puteam sa avem o relatie serioasa"

Ei acum serios, cum se asteapta o femeie sa fie totul minunat cand spune cu gura ei ca o intereseaza doar sexul.

@Petronela
Tu ce ai fi facut in locul lui ???

love_wendy00

47 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:17

Am citit si postul care initial nu l-am vazut dar raman la parerea mea ca s-a suparat.

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 07:35

iubito,i-ai cedat prea repede,imi pare rau pt tine,petronela dar asta-i viata,un barbat e un vesnic cuceritor,ii place sa cucereasca insa il incita daca fata respectiva se lasa greu,dupa ce va cuceri o asemenea fata o va pretui tocmai pt ca a luptat din greu sa o cucereasca....

d tataru
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nu o mai facem!!! ce ma fac??
Mergi la: