Info
x
Nu o mai facem!!! ce ma fac??
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:33
De la: Domino, la data 2008-11-30 15:26:30 eu as fi in al 9-lea cer :) doar sex si atat, sa nu ramana la tine peste noapte, sa nu trebuiasca sa ti cont de vrea ea, o ce viata ... si cate alte avantaje, intradevar si putine dar putine dezavantaje. Raporteaza abuz de limbaj |
|
btihamerus 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:42
am trecut si eu intro astfel de situatie sfatul meu e simplu,
cumparati un costum sexy (seduction.ro), organizeaza o seara romantica in doi cu cina romantica cu luminari si desertul vei fi tu o mica apreciere ar repara orgoliul barbatului si cite odata daca ne asumam greseala si cerem scuze nu ne strica ....... 100% a funcionat la mine
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adivesa 54 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 15:35
De la: petronela, la data 2008-12-03 20:55:51De la: berila, la data 2008-12-03 01:17:02ce vorbesti? sa inteleg ca nu ai stat cu una in aceeasi casa. asculta aici la mine ca ai momente cand iti vine sa`ti iei lumea in cap, ce sa mai zic de treaba "rusinoasa".[/quot Raporteaza abuz de limbaj |
|
fullspy 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:47
Eu zic ca te pedepseste, incearca sa iti ceri scuze, sa ii spui ca nu ai vb serios vis-a-vis de raspunsul tau impertinent.Eu unul nici nu as mai fi vorbit cu tine daca eram in situatia lui, el insa mai vorbeste dar nu se mai culca cu tine, de aici rezulta ca te iubeste, asa ca daca vrei sa il recastigi precedeaza intocmai cum ti-am spus.Mult succes
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 16:42
De la: fullspy, la data 2009-01-09 11:47:26Eu zic ca te pedepseste, incearca sa iti ceri scuze, sa ii spui ca nu ai vb serios vis-a-vis de raspunsul tau impertinent.Eu unul nici nu as mai fi vorbit cu tine daca eram in situatia lui, el insa mai vorbeste dar nu se mai culca cu tine, de aici rezulta ca te iubeste, asa ca daca vrei sa il recastigi precedeaza intocmai cum ti-am spus.Mult succes s-au despartit deja.. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:54
sinucide-te din dragoste si du-te dupa aia asa moarta la mircea radu bre
|
adonis_adi04 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:01
Tu cum ai fi reactionat la o asa replica? Daca te-a intrebat asta inseamna ca tine la tine, plus ca din moment ce se tine asa tare sa nu mai faca sex cu tine este tot o dovada ca tine la tine(cred ca este greu pentru tine sa intelegi asta) Eu unu in locul lui, m-as gandi cum sa fac sa rup relatia mai repede sa nu ma frig mai tare...Omul se asteapta ca o sa pleci odata cu altu' cu pl mai mare, sau eu stiu....
|
adonis_adi04 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 10:43
O blonda vrea sa afle cum a aparut sindromul vacii nebune. Se duce si da de un taran.
Blonda: Bai tarane, cum a aparut sindromul vacii nebune? Taranu: Iti dau un indiciu: taurul reguleaza vaca o data pe an. Blonda: Pai si care e sparla? Taranu: Iti mai dau un indiciu: noi mulgem vacile de trei ori pe zi. Blonda: Pai tot nu inteleg ce treaba are asta cu sindromul? Taranul: Auzi fa ... io daca ma joc cu tatele tale de trei ori pe zi si te regulez o data pe an, NU INNEBUNESTI ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:55
orgoliul barbatesc ranit...de fapt el te iubeste f mult sigur are o problema ,poate de comunicare nu da cu piciorul la ceva ce ai putea regreta toata viata,l-ai alintat vreodata....
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:03
incearca sa-l masturbezi....
david...romantic incurabil
|
|
andr33a86 10 mesaje Membru din: 22/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 23:50
De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:44:50Tanti, mi se face rau citind discutia de pe forum si aproape ca vomit! N-ai pic de respect? Ai ajuns ca animalele pentru care e important doar sexul? Oare chiar nu mai avem scrupule? Vaai! Mi-e rusine ca sunt fata! Ne faci de ras mai domnisoara! Ia-ti naiba vibrator si lasa intrebarile astea stupide! Meri la scoala, cultiva-te, citeste o carte si lasa naiba sexu ca nu-ti aduce nimic bun! Eu ma chinui sa invat 5 limbi straine si sa ajung traducator sa iau si eu un 200 de euro / luna sa support my dang familly si tu esti disperata ca ala nu mai vrea sa se culce cu tine? Rusineeeeeeee!! Doamneee...
|
puiuvieru 34 mesaje Membru din: 12/12/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 08:07
cred ca sa simtit folosit pt sex,acum are sigur alta si pe tine te tine sa te amageasca ,nu pot da sfaturi,
|
andresh_ghinda 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:00
poate ca daca e-ai schimba putzin.....viata nu inseamna doar sex ci si sentimente.....nu trebuie neaparat sa faci sex ca sa iubesti....cunosc un caz care stau impreuna de doi ani shi jumatate si nu au facut niciodata pentru ca el vrea sa se pastreze:)))))).....nici asha!!!!dar macar mai rarutz ca-i mai dragutz;)....crede-ma mie asha mi se intampla.....facand mai rar cu iubita mea ma simt extrem de bine:D
|
aprov 221 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 09:32
Mai Petronela,nu sta si astepta sa te roage sa v-o puneti. De ce nu iei tu initiativa?Surprinde-l din cand in cand cu cate ceva nou.De exemplu la prima intalnire baga-i direct mana in chiloti.Barbatii sunt condusi mai mult de capul din pantaloni decat cel de pe umeri.N-are cum sa-ti reziste iti garantez.
Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
|
|
roby200787 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:00
eu zic ca e pocait, si de aceea nu mai vrea, ca zice ca e pacat .. si is 100 la suta convins, am patit si eu ceva de genu,
|
anna_stie 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:03
De la: claudia07, la data 2008-12-21 18:13:09De la: stefan_anitoaie, la data 2008-12-16 09:20:33De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:44:50Tanti, mi se face rau citind discutia de pe forum si aproape ca vomit! N-ai pic de respect? Ai ajuns ca animalele pentru care e important doar sexul? Oare chiar nu mai avem scrupule? Vaai! Mi-e rusine ca sunt fata! Ne faci de ras mai domnisoara! Ia-ti naiba vibrator si lasa intrebarile astea stupide! Meri la scoala, cultiva-te, citeste o carte si lasa naiba sexu ca nu-ti aduce nimic bun! Eu ma chinui sa invat 5 limbi straine si sa ajung traducator sa iau si eu un 200 de euro / luna sa support my dang familly si tu esti disperata ca ala nu mai vrea sa se culce cu tine? Rusineeeeeeee!! Sexu' nu ti aduce nimic bun ??? Are you fu#king serious ??? Si mai vorbesti de cultura ? Cred ca voi nu ati avut in viata voastra un orgasm !!! Si revenind la cultura: Freud zicea ca SEXUL e o nevoie primara ca si nevoia de mancare/apa, iar cumva energia sexuala trebuie satisfacuta/distribuita,- si nu enervand pe altii cu idei stupide , ci facand sex/dragoste Iubirea nu e mai importanta ca sexu', iubirea e o stare care nu iti poate oferi acea senzatie de dupa Cum ar fi atunci cand te apuca "piticii" si te gandesti la cat de mult il iubesti, la atingeri fierbinti sub clar de luna, la poezii romantice, blabla....tu incinsa toate si zice NU Nasol, nu ? OK, acum inchipuieste ti 4 luni fara .Ai doua variante : 1.ramai langa el cu fanteziile tale ...si cu panze de paianjeni 2.dai pagina Raporteaza abuz de limbaj |
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:09
nu dati banii pe prostii
faceti sex faceti copii
|
blu3_sky 76 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:42
De la: dasca777, la data 2008-12-02 10:02:47e simplu zii ka te-ai culcat cu altul si vz ce reactie are...dupa aceea fa in continuare treburile casei si lasa-l sa vezi ce zice...ori te lasa ori se prinde k e o problema ...ori te omoara no way..sa nu iei varianta asta in calcul,ca ai sa ii spulberi toate visele pe care le are in minte cu tine...incearca sa fi cat mai directa,sa ii arati cu adevarat ca il iubesti si ca ai fi dispusa sa faci "orice" pt el..uneori barbati sufletisti se inchid in ei,si pur si simplu le este greu sa redevina ce au fost 1 data,in cazul tau acel barbat care iti satisfacea toate poftele..si asta doar din cauza increderii...probabil si-a pierdut increderea in el si o data cu asta speranta ca ai sa il poti iubi si sa ii fi aproape si la bine si la rau..in situatia de fata tre sa lasi din orgoliul tau si sa nu iti mai pui intrebarea cine dicteaza in aceasta relatie..ajuta-l sa isi recapete toata increderea(in el si in tine),explicai sau demonstreaza ca intradevar il iubesti (prin orice metoda posibila),comunica cu el,dai libertate...sau mai poate fi ceva:sa nu cumva sa iti ascunda ceva grav...succes Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:45
De la: roby200787, la data 2009-01-28 13:00:08eu zic ca e pocait, si de aceea nu mai vrea, ca zice ca e pacat .. si is 100 la suta convins, am patit si eu ceva de genu, tu cine ai fost victima sau pocaitul?
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:45
De la: roby200787, la data 2009-01-28 13:00:08eu zic ca e pocait, si de aceea nu mai vrea, ca zice ca e pacat .. si is 100 la suta convins, am patit si eu ceva de genu, tu cine ai fost victima sau pocaitul?
|
Namless 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 07:47
Hmm dau si eu cu parerea..... daca ati auzit proverbul "o la** la timpu ei face cat 10 femei* se aplica iar tu acum nu faci decat sa iti ispsesti pedeapsa.... el poate are un motiv de stres la munca cu famila bla bla dar totodata se spune ca sexul e un foarte bun calmant si un antidepresiv.... so asta nu are legatura... ideea este vorbiti si vedeti ce faceti noi suntem pe dinafara subiectului.... nu loa un comment ca atare pt ca s`ar putea sa o dai in bara....
P.S te-ai gandit ca sa`r putea sa aiba si el cont pe yuppy???:D ( intrebarea e valabila pt toate fetele care nu stiu sa citeasca si sa traduca "Yippy MEN`S ONLYYYYYYYYYYYYYYYYYY) Raporteaza abuz de limbaj |
|
MIHAISTROE1979 15 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 07:59
MAI FATA AI O PROBLEMA MINORA.
PE BUNE . SEX-UL SE CASTIGA SI APOI SE MERITA.CAND MERGE-TI LA CULCARE FA IN ASA FEL INCAT SA NU PARI INTERESATA SA FI TU CEA SATISFACUTA ,CI EL. TOT TACAMUL SI O SA VEZI CA SE REZOLVA,DAR TU SA NU ACCEPTI/PRIMESTI NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Raporteaza abuz de limbaj |
|
predescudaniel 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 08:25
Nu am reusit sa citesc toate comentariile prietenilor de pana acum. Drept urmare, sper sa nu repet o idee pe care altcineva a subliniat-o.
Sunt de parere ca, in ciuda celor spuse de femei - in general, si noi, ”masculii” suntem sensibiluti. Si poate mai sensibiluti decat ... of, nu vreau sa devin misogin! Asa ca, subiectiv fiind, prefer sa subliniez faptul ca si noi avem nevoie de afectivitate si nu cred ca ne surade foarte tare ideea de ”sex machine” De asemenea, petronela nu vreau sa te jignesc, dar o femeie, cu multa experienta in ale sexului a tinut sa imi explice ca sunt doua tipuri de femei care fac sex cu barbatii: 1. Cele care pun suflet in relatia espectiva si iubesc persoana pe care o au alaturi 2. Nimfomanele Totusi, modalitatea de a iesi din ”incurcatura” cred ca este simpla: iubeste-l si dovedeste-i lucrul acesta Toate bune! Raporteaza abuz de limbaj |
|
hummer01 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 08:40
mare prostie cred eu ca ai facut pentru ca v-ati despartit...
trebuia intr-adevar sa-i dai timp de gandire, dar totusi sa-l astepti... faza cu "sunt cum sunt si nu ma schimb pentru nimeni" ..... aici deja esti egoista... si nu-l meriti tu pe el daca ai avut taria sa te desparti de el, e clar ca nu-l iubesti. daca-l iubeai, ramaneati impreuna. daca totusi v-ati despartit, atunci e mai bine si pentru el, ca nu mai trebuie sa se gandeasca la ce a gresit, sau la ce s-a intamplat.. o sa aiba in minte doar ca tu nu ai trecut testul. nasol. Raporteaza abuz de limbaj |
|
carnaru_alin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 08:56
parerea mea e ca i-ai jignit ego-ul dandu-i acel raspuns. poate el credea ca stai cu el datorita mintii lui,felului lui de a fi. incearca sa intelegi ca un barbat vrea sa auda ca e destept , inteligent, frumos,ca nu mai e altul ca el,si nu in ultimul rand modest.
bafta in continuare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:08
vibratorul e solutia ta,petro..:)))
|
puiuvieru 34 mesaje Membru din: 12/12/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:13
asa te pedepseste ca iai spus ca staipt sex,sa vada daca stai fara sa faci sex
|
sam69 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:37
Cred ca ar trebui sa-i spui tot adevarul, nu numai ca stai cu el pt sex ci si din alte motive bine intemeiate
|
demirel_matei 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campulung Muscel |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:37
Sa sti ca din animale numai delfini fac sex de placere asa ca mai gandestete
|
demirel_matei 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campulung Muscel |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:39
De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:44:50Tanti, mi se face rau citind discutia de pe forum si aproape ca vomit! N-ai pic de respect? Ai ajuns ca animalele pentru care e important doar sexul? Oare chiar nu mai avem scrupule? Vaai! Mi-e rusine ca sunt fata! Ne faci de ras mai domnisoara! Ia-ti naiba vibrator si lasa intrebarile astea stupide! Meri la scoala, cultiva-te, citeste o carte si lasa naiba sexu ca nu-ti aduce nimic bun! Eu ma chinui sa invat 5 limbi straine si sa ajung traducator sa iau si eu un 200 de euro / luna sa support my dang familly si tu esti disperata ca ala nu mai vrea sa se culce cu tine? Rusineeeeeeee!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nasol, nu ?