Info
x
Nu o mai facem!!! ce ma fac??
|
demirel_matei 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campulung Muscel |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:43
De la: nightwisch, la data 2008-12-02 10:08:07cred ca ai gresit mult ,spunand ca stai cu el pt sex. poate ca omul si-a dorit mult mai mult de la tine si tu nu ai facut altceva decat sa ii distrugi gandurile pe care el le cladise in ceea ce te priveste. eu zic ca treaba nu chiar atat de nasoala, dar cred ca trebuie sa ii dovedesti ca el el inseamna pt tine mai mult decat un partener sexual. pentru asta iti trebuie rabdare si delicatete ca in mod sigur ii va trece supararea . parerea mea e ca nu trebuie sa faci avansuri sexuale si sa il lasi pe el sa faca primul pas chiar daca iti va fi greu Sa sti ca din animale numai delfini fac sex de placere asa ca mai gandestete
Raporteaza abuz de limbaj |
|
icuta13je 15 mesaje Membru din: 5/01/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:47
LA ASA RASPUNS,,, CE VOIAI SA FACA OMU' ??? DACA TI-E TI-AR FI ZIS CA STA CU TINE PENTRU SEX, CE FACEAI? II DADEAI PAPUCII,,,
DA' EL,,, NU TI-A DAT PAPUCII, INCA Raporteaza abuz de limbaj
MARIA.
|
|
jd4ever 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:52
draga, am fost si eu intr-o astfel de situatie cum e prietenul tau daca stai cu el numai pt sex te va parasi.
|
vydwka_avy7 99 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:59
Mie chestia asta nu prea mi se pare adevarata....ma rog...daca e chiar asa...tre sa ii gaseshti si tu un motiv de santaj ...sau poti sa deschizi aceelasi subiect si sa redresezi raspunsul...
Raporteaza abuz de limbaj
http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
|
|
dafffne 68 mesaje Membru din: 29/09/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:08
De la: Arrasel, la data 2008-12-05 19:20:50@ radookoo Eu am dat un exemplu cu aia 200 de euro! Tu ai luat-o mot-a-mot! Nu castig 200 de euro, stai calm! Plus: I don't wanna be a hoe! Ma lasa rece cat castigi tu si sfaturile tale de cocalar! Ia tu dicarbocalm si incearca si niste cianura! E buna pentru oamenii care isi conduc viata dupa instinct ca animalele! We live in a world characterized by lack of faith, sex and lashings of alcohol! Enjoy! I don't like it! De mult nu am mai citit asa ceva!!!!!!!!!!!! O Doamne !!!!!!!!!!!!!! Tu nu cred ca realizezi ceea ce spui !!!!! Nu ai viata personala !!!!!!!!!!! Esti virgina? Raporteaza abuz de limbaj |
|
iskander_yuppy 20 mesaje Membru din: 3/12/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:08
De la: aniskamaia, la data 2009-01-29 04:03:55De la: claudia07, la data 2008-12-21 18:13:09De la: stefan_anitoaie, la data 2008-12-16 09:20:33De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:44:50Tanti, mi se face rau citind discutia de pe forum si aproape ca vomit! N-ai pic de respect? Ai ajuns ca animalele pentru care e important doar sexul? Oare chiar nu mai avem scrupule? Vaai! Mi-e rusine ca sunt fata! Ne faci de ras mai domnisoara! Ia-ti naiba vibrator si lasa intrebarile astea stupide! Meri la scoala, cultiva-te, citeste o carte si lasa naiba sexu ca nu-ti aduce nimic bun! Eu ma chinui sa invat 5 limbi straine si sa ajung traducator sa iau si eu un 200 de euro / luna sa support my dang familly si tu esti disperata ca ala nu mai vrea sa se culce cu tine? Rusineeeeeeee!! ... fetitza ... duduite inconstiente, primitive, inapoiate si impertinente ca si tine umplu cabinetele de ginecologie ... fac AVORTURI pe banda rulanta ... cu sloganurile astea va radeti copii si umpleti crematoriile cu ei ... aceleasi duduite se indoapa cu anticonceptionale si diverse boli lumesti pentru un orgasm intr-un boschete cu cineva pe care il vei vedea de citeva ori in viata ... nu prea mai aveti valori si nici morala ... esti SCIRBOASA ... ca multe altele ... apropo, freud era un pervers, care avea si are succes la cei care ii seamna, asa cum probabil vei deveni si tu, varianta feminina ...
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:20
De la: dafffne120, la data 2009-02-04 10:08:44De la: Arrasel, la data 2008-12-05 19:20:50@ radookoo Eu am dat un exemplu cu aia 200 de euro! Tu ai luat-o mot-a-mot! Nu castig 200 de euro, stai calm! Plus: I don't wanna be a hoe! Ma lasa rece cat castigi tu si sfaturile tale de cocalar! Ia tu dicarbocalm si incearca si niste cianura! E buna pentru oamenii care isi conduc viata dupa instinct ca animalele! We live in a world characterized by lack of faith, sex and lashings of alcohol! Enjoy! I don't like it! ... ce comentariiii ... mama de unde sinteti ''fetelor'' ? ... cite mirari, cite semne de exclamare ... SI CE DACA E VIRGINA ? ... HAHAHAHAHAHA ... E ALEGEREA EI ... si chiar daca ACUM nu crezi va fi respectata pentru asta ... ''fluturasi'' se gasesc peste tot ... HAHAHAHAHAHA ... in afara de lumina sint atrase de bani si sex ... HAHAHAHAHAHA ... si de o spoiala de sentimente unde minciuna e ACCEPTABILA ... super ...
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:23
SCRISOARE DE DIVORT
Draga sotule, Iti scriu aceasta scrisoare deoarece vreau sa te parasesc pentru totdeauna. Am fost o sotie buna pentru tine (cred eu), timp de 7 ani si nu am nimic sa imi reprosez. Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant. Seful tau m-a sunat sa imi spuna ca ti-ai dat azi demisia, iar asta a fost picatura care a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nu ai observat ca mi-am aranjat parul si unghiile, ti-am gatit mancarea ta preferata si am purtat chiar si o rochie de satin noua. Tu ai venit acasa si ai mancat in 2 minute, apoi ai mers direct la somn, dupa ce te-ai uitat la meci. Nu imi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi... Ori ma inseli, ori nu ma mai iubesti, indiferent care din aceste doua lucruri s-au intamplat, PLEC. *P.S. Daca incerci sa ma gasesti, mai bine renunta. FRATELE tau si cu mine ne mutam impreuna in West Wirginia ! Sa ai o viata minunata ! Fosta ta sotie* * ************************************************************************************************************ * Draga fosta sotie, Interesanta scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti timp de 7 ani, insa faptul ca "ai fost o sotie buna" e mult prea departe de adevar. Vizionez meciuri atat de mult fiindca m-am cam saturat sa ma tot cicalesti. Imi pare rau ca nu a mers. Ba da, am observat ca te-ai tuns aproape zero saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "Arati ca un barbat!" Mama mi-a spus ca mai bine nu spun nimic decat sa spun ceva urat. Cand mi-ai gatit "mancarea favorita", probabil ca m-ai confundat cu fratele meu, fiindca eu nu mai mananc porc de 7 ani. Am plecat direct la culcare dupa meci fiindca am vazut eticheta cu pretul care atarna inca pe rochia ta de satin noua. M-am intrebat daca a fost o coincidenta faptul ca fratele meu a imprumutat de la mine 50 $ dimineata, iar pretul rochiei tale de satin era 49.99$. Dupa toate astea, inca te mai iubeam si simteam ca pot face ceva ca sa mearga intre noi. Asa ca, atunci cand am descoperit ca am castigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumparat pentru noi doi 2 bilete in Jamaica. Dar cand am ajuns acasa, plecasesi. Cred ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta. Sper ca ai viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus ca, avand in vedere scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea un cent de la mine. Asa ca ai grija ! *P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, insa Carl, fratele meu, a fost inainte Carla. Sper ca asta nu e o problema pentru tine. Cu bine , ex-sotul tau* Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
khufu 4 mesaje Membru din: 6/10/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:26
in primul rand, asa cum au spus si altii, nu face greseala sa ii spui k ai fost cu altul.chiar daca nu este adevarat, ii va fi greu sa te mai creada.apoi afla care este of-ul lui, ce il macina, ce probleme are, fi alaturi de el!!! fff important.arata-i ca nu stai cu el doar pentru sex, asa cu ai facut greseala si i-ai spus.arata-i ca nu ai ochii decat pentru el si esti dispusa sa ii acorzi toata atentia si timpul tau ( care il ai liber).intra-i in gratii, si cand va fi foarte deschis cu tine, intr-o discutie amicala, poti aduce vorba si despre problema pe care o intampini tu.arata-i ca esto femeie, arata-i partea ta feminina in toata splendoarea ei, si fara sa degenereze prea mult discutia, fa o incercare.de multe ori faptele sunt mai bune decat vorbele.incearca sa petreci o noapte langa el, doar voi 2, si dupa toate astea, nu cred ca va refuza nimic.dar...rabdare!!!
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:28
WTF..
..cel mai tare comentariu postat ...everr....din cate am citit eu.....foarte tare frate...:>
|
alina_purcelea 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:30
De la: petronela, la data 2008-11-29 23:46:20Sunt implicata intr/o relatie de 8 luni, care a inceput de la one night stand, a continuat 4 luni doar pentru sex, timp in care nu m/a interesat ce face si cu cine atata timp cat ma satisfacea si inca cum..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
alina_purcelea 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:32
da-i timp si da-i si spatiu.. o sa afli raspunsul in scurt timp!
nu toate lucrurile se intampla atunci cand vrei tu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:36
De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:44:50Tanti, mi se face rau citind discutia de pe forum si aproape ca vomit! N-ai pic de respect? Ai ajuns ca animalele pentru care e important doar sexul? Oare chiar nu mai avem scrupule? Vaai! Mi-e rusine ca sunt fata! Ne faci de ras mai domnisoara! Ia-ti naiba vibrator si lasa intrebarile astea stupide! Meri la scoala, cultiva-te, citeste o carte si lasa naiba sexu ca nu-ti aduce nimic bun! Eu ma chinui sa invat 5 limbi straine si sa ajung traducator sa iau si eu un 200 de euro / luna sa support my dang familly si tu esti disperata ca ala nu mai vrea sa se culce cu tine? Rusineeeeeeee!! proabil n-ai invatzat u limba care trebuie...
|
oanaarion 45 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:41
mai nasol ar fi fost daca tie nu ti-ar fi convenit vreodata sedinta cu el si l-ai fi batut pe umeri si i-ai fi spus: lasa dragule se intampla si la altii!!! atunci sa vezi nebunia din capul lui... ca n-o mai faceti in fiece noapte... lasa, altii moare si asa n-are si n-o vad poate o data in viata... dar daca ti-ai lua tu niste uleiuri de una singurica si un mic vibrator... asa ca de jucarie si te-ai imbraca sexi nu doar sa te multumesti sa stai langa el atunci cand va intalniti si cu niste lumanari parfumate, o baie de spuma si sa te exciti in fata lui... asa ca sa ii arati ca poti si tu singurica... fara ajutor din afara... nu crezi ca l-ai face sa se tavaleasca in chinuri...1!!?? invatati o data pentru totdeauna ca nu doar barbatii trebuie sa aiba initiativa! fi c... in pat, doamna in societate si bucatar bun in bucatarie! invatati o data pentru totdeauna aceste lucruri de viata si dupa ce le epuizati si pe astea intreba-ti-va de ce nu stau langa voi... dar daca vin acasa si voi mirositi a ceapa taiata si a sarmale, mai aveti si parul pus pe bigudele si mai sunteti bietele de voi intr-o gheata si un papuc... normal ca bietul om fuge mancand chibrituri... aveti grija cum va pastrati barbatii... ca vine amanta si va intrebati apoi de ce!!!!???? :sml- sa nu mai doar happy0180:
|
oanaarion 45 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:42
daca tot faci 5 limbi straine sti cum se impart limbile.....
|
edy29_bc 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 10:53
Domnisoara care a incercat sa o faca pe desteapta cu faza cu Freud a dat cu bata-n balta. Freud a zis ca sexul e normal ca mancarea si apa, face parte din nevoile primare ale omului dar domnisoara a vrut sa asculte cam cat o interesa pe ea
. Ceea ce a omis sa zica este faptul ca Freud a spus, ca si majoritatea psihologilor si antropologilor, ca vorbeste despre sex ca instinct primitiv de reproducere si perpetuare a speciei. Nu a zis niciodata de sex drept consumabil zilnic. Si cand vorbea de sex se referea la actul in sine foarte putin. Are carti scrise pe seama asta iar tu profanezi munca unui om extraordinar. Stii ce e tragic fetita?! La un moment dat, in istoria omenirii, un dobitoc ca tine a facut-o de oaie ca tine si a interpretat gresit o carte foarte inteleapta scrisa de un om foarte destept. Stii ce a facut dobitocul ala? A ucis sute de mii de evrei in Germania. Iar domnisoara Petronela :). In momentul in care esti doar o carpa pentru el, o consumabila, normal ca si-a pierdut interesul. Dupa cum ai expus tu situatia relatia voastra nu avea fundatie deci era doar o chestiune de timp pana avea sa cada iar dumneata esti in cel mai bun caz doar o distractie placuta si vei continua sa fii asa pana cand o sa-ti cumperi 30 de pisici. Fii pregatita deoarece in stilul asta eu nu cred ca o sa ai vreo relatie care sa tina. Numai bine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ghidarca 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:25
sexu e de 3 feluri,,, 1 pe ori unde! asta e la inceput cand abia te cunoshti ca o faci in bucatarie,,, pe sub masa, pe masa , la dush, pe balcon,,,etc, 2 de camera! doar in camera unde dormi,,, 3 din pasaj! adika,,, cand treci unu pe langa altu shi spui: TE F...t!!!
|
popcorn 86 mesaje Membru din: 10/02/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:26
...nu o mai facem ? ce ???..nu prea sunt initiat..in astfel de " afaceri " mi-ar place sa am o domnisoara si draguta si disponibila si....fara bani (cand mi se scoala !)si sa-i placa !( nu am "cumparat nici o data o femeie ! desi ma duce capul....)...daca tot m-am bagat in subiect ....,urmareste actiunea din " preeaty women "...poate-ti iese ,incercarea e o metoda de evolutie !bafta multa !...si nu o lua de buna !! doar tu si el stiti mai bine ce releatie "aveti !" sau va" doriti !" pa.....
|
Yanis_D 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:31
eu cred ca cel mai bine ar fi sa il pui sa intre si el pe acest forum sa citeasca chiar el articolul si sa iti dea un raspuns..
|
cojocvasilica 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:37
Ai putea lasa un pic egoismul si orgoliul deoparte?si sa te gandesti k el sufera,k s-a simtit ranit,ca s-a simitit folosit?si apoi s-a inchis in el,a luat decizia sa te pedepseasca,adik sa te faca sa suferi fizic..pe cat sufera el sufleteste;e clar k el te iubea cu adevarat,pe cand tu poate doar fizic...de aici s-a produs ,in momentul sinceritatii tale...cu ''da,doar ptr sex stau cu tine''o lovitura ptr el.de ce,oare?ptr k era mai presus in sentimente decat tine.K SUFERA PTR ASTA,K NU RECUNOASTE IUBIREA CE TI-O POARTA,E TOT DIN ORGOLIU.INSA,CUM SA MAI FIE NEORGOLIOS,CAND TU L-AI LOVIT ASA CRUNT?TU,ZICI K ESTI MULTUMITA DE CEEA CE AI REALIZAT SA FII...deci nu mai vrei sa te framnati sa inteleg,daca mai vrea sa te..si de ce sa nu te...
deci chiar doar asta te durea sau acolo ..la ''chizdic''..daca il iubesti ii zici ca il iubesti,iii dovedesti,spui k nu stiai ce zici..nu credeai k de fapt deja erai indragostitia de el.dat fiind k relatia a inceput cu sex...si k acum realizezi cat il iubesti,k smti k ti-e dor,si vrei mai mult,il vrei langa tine..vezi tu...in cazul in care stii k vrei nu doar sexul lui..succes!
|
LedZeppeliN 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:40
Ca rezident imi dau si eu cu parerea si spun ca e un timp scurt pentru a slabi 10 kg in 2 luni, probabil are tipul vreo problema mai mare sau mai mica de sanatate si nu vrea sa ti-o puna ori poate fi chiar un banal atac de panica care nu este o boala dar iti revi destul de greu din aceea stare de anxietate.
|
verona_380 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:50
Cred ca ar trebui sa primeasca si "prietenul" linkul cu forumul!! Sunt tare curioasa sa vad ce parere are EL despre asta.
Si daca nu merge nici dupa ce a vazut multitudinea de sfaturi binevoitoare, sau nu (dupa caz)... atunci... Viata e prea scurta si merita sa o traiesti din plin nu din amintiri!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
cicisor 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:50
Cred ca trebuie sa vi o vreme la Ploiesti
|
lexyal85 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:55
Io cred ca o sa isi revina atata timp cat o sa ii dai de inteles ca vrei pe bune sa ramai cu el.Demonstreaza-i in fel si chip.L-a un moment dat o sa inteleaga si el.Oricum din moment ce nu vrea sa se desparta de tine e clar ca te iubeste si el acuma nu stiu in ce masura....Oricum io zic sa ai rabdare si sa fii mai atenta cu el....
Lasa tonalitatea mai jos cu el si fii si u mai blanda :))) daca vrei sa se calmeze.Fai si u o surpriza iesitzi la un munte impreuna sau undeva unde sa avetzi si voi asa mai multa intimitate cat sa putetzi sa va discutatzi in liniste problemele.Si daca intr-adevar vrei sa ramai cu el nu da cu piciorul si la a doua sansa;) de obieci a treia nu prea mai exista......cel putin nu cu el:))) chiar te intreb si io asa din curiozitate e cumva taur????:)))daca e taur chiar il inteleg ca de....asa suntem noi mai incapatzanatzi Raporteaza abuz de limbaj |
|
seretanbn 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:29
eu cred ca vrea sa vada daca u numai pt sex stai cu el.....
|
jojo_18_4u 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:34
salutare...am citit in mare mesajele voastre...o intrebare...tu ai vb cu el despre acest lucru? dak peterceti ceva timp impreuna nu cred k sta cu tine asa sa-si piarda timpul,vb cu el.Intr-o relatie conteaza foarte mult sa vb de lucrurile care ingreuneaza mersul bun al relatiei...poarta o discutie cu el si dupa mai vb...succes! O zi buna tuturor!
|
Amiable 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 13:16
[quote]spune ca nu stie ce sa faca. trece printr/o perioada cam grea(a slabit 10 kg in 2 luni)[/quote]
Cred ca ar trebui sa-si faca de urgenta analizele(testul HVC,HBs,HIV,transaminaze,proteina C reactiva,TSH). S-ar putea sa aiba hepatita sau alte boli. 10 kg in 2 luni e f. mult!Nu e de mirare ca apetitul sau e la pamant! Raporteaza abuz de limbaj
Fara obiective nu exista progres!
|
|
sandorgeorgecristian 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:15
tare asta :)) chiar mi a placut ;)
|
Michael_yuppy 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Oradea |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:19
sincer..cea mai buna metoda de a-l convinge ca te-ai schimbat,ca nu mai doresti sa fii cu el numai pentru sex e sa citeasca aceste mesaje pe forum.Dar nu il forta sa citeasca...asa intamplator,el singur sa rasfoiasca...
|
bibi_jupanu 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:33
Poate nu va vine sa credeti dar barbatii chiar au sentimente! chiar daca va vedeati doar pt sex nu cred ca nu tineti macar putin unul la altul! poate ca el tine mult la tine si l-a deranjat raspunsul! oricat de macho ar fi tot are sentimente! poate ar trebui sa treceti la nivelul urmator al relatiei! voi femeile ne acuzati ca va privim ca pe niste obiecte dar in cazul de fata e invers!
cred ca ar trebui sa vorbiti si sa va impartasiti planurile pe care le aveti unul cu celalalt! multa bafta si...sex total!
|
|
|

DA' EL,,, NU TI-A DAT PAPUCII, INCA
Nasol, nu ?
lucru care pe mine ma face sa ma treca toate transpiratiile si umezelile, iar el
..
mai nasol ar fi fost daca tie nu ti-ar fi convenit vreodata sedinta cu el si l-ai fi batut pe umeri si i-ai fi spus: lasa dragule se intampla si la altii!!! atunci sa vezi nebunia din capul lui... ca n-o mai faceti in fiece noapte... lasa, altii moare si asa n-are si n-o vad poate o data in viata...
deci chiar doar asta te durea sau acolo ..la ''chizdic''..daca il iubesti ii zici ca il iubesti,iii dovedesti,spui k nu stiai ce zici..nu credeai k de fapt deja erai indragostitia de el.dat fiind k relatia a inceput cu sex...si k acum realizezi cat il iubesti,k smti k ti-e dor,si vrei mai mult,il vrei langa tine..vezi tu...in cazul in care stii k vrei nu doar sexul lui..succes!