back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostitutia

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:03

De la: Greenie, la data 2009-03-25 16:04:35
De la: linda, la data 2009-03-25 14:12:55Prostitutia este de mai multe feluri, adica se practica la niveluri diferite: cea de lux, unde trebuie sa-ti permita si buzunarul si cea de strada, unde cat dai, atata primesti...

mai nou a aparut o alta categorie, cea a studentelor care-si lasa numarul de telefon prin cunostinte si-si ofera serviciile in schimbul a 100 roni. Am avut ocazia sa intalnesc printr-un amic de-al meu o astfel de persoana, care la prima vedere n-ar fi lasat de gandit nici intr-un milion de ani ca ea se ocupa cu ceea ce se ocupa: decenta, si in tinuta si in limbaj, cu un umor fin si chiar placuta, nimic extraordinar dpdv fizic... doar 19 ani ca varsta...

sincer, consider ca intr-un cuplu, care are mai mult de 10 ani si in care intervine monotonia, barbatul are dreptul sa diversifice atata timp cat:

-se protejeaza;
-nu-l stie nici vantul, nici pamantul (nici prietenii)
-nu o face prea des (de 2-3 ori pe an e suficient)
-nu transforma aventura in relatie stabila;
-sentimentele si responsabilitatile din relatia oficiala, raman neschimbate.

linda mereu cu pct pe Jet

buna draga!

nu te salut pt ca ai merita respect ci din cauza ca imi fac eu datoria morala fata de persoana mea;

-postul meu te inoportuneaza deoarece am o intrebare care mi se naste in minte de fiecare data cand imi deschid profilul si te vad pe tine acolo ca vizitator... ceea ce se intampla cam o data la 2-3 zile..

-comportamentul tau e cel putin suspect, avand in vedere ca nu suntem prietene.

De ce faci asta?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:12

De la: linda, la data 2009-03-26 14:03:49
De la: Greenie, la data 2009-03-25 16:04:35
De la: linda, la data 2009-03-25 14:12:55Prostitutia este de mai multe feluri, adica se practica la niveluri diferite: cea de lux, unde trebuie sa-ti permita si buzunarul si cea de strada, unde cat dai, atata primesti...

mai nou a aparut o alta categorie, cea a studentelor care-si lasa numarul de telefon prin cunostinte si-si ofera serviciile in schimbul a 100 roni. Am avut ocazia sa intalnesc printr-un amic de-al meu o astfel de persoana, care la prima vedere n-ar fi lasat de gandit nici intr-un milion de ani ca ea se ocupa cu ceea ce se ocupa: decenta, si in tinuta si in limbaj, cu un umor fin si chiar placuta, nimic extraordinar dpdv fizic... doar 19 ani ca varsta...

sincer, consider ca intr-un cuplu, care are mai mult de 10 ani si in care intervine monotonia, barbatul are dreptul sa diversifice atata timp cat:

-se protejeaza;
-nu-l stie nici vantul, nici pamantul (nici prietenii)
-nu o face prea des (de 2-3 ori pe an e suficient)
-nu transforma aventura in relatie stabila;
-sentimentele si responsabilitatile din relatia oficiala, raman neschimbate.

linda mereu cu pct pe Jet

buna draga!

nu te salut pt ca ai merita respect ci din cauza ca imi fac eu datoria morala fata de persoana mea;

-postul meu te inoportuneaza deoarece am o intrebare care mi se naste in minte de fiecare data cand imi deschid profilul si te vad pe tine acolo ca vizitator... ceea ce se intampla cam o data la 2-3 zile..

-comportamentul tau e cel putin suspect, avand in vedere ca nu suntem prietene.

De ce faci asta?

probabil studiaza inamicul din interior

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
linda

1592 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:23

hahaha

hai ca m-am mai luminat...
nu de alta, dar mi-era sa nu ma trezesc la un moment dat cu cine stie ce propunere... nu poti sa stii ce fantezii are lumea...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:08

De la: linda, la data 2009-03-26 14:23:01hahaha

hai ca m-am mai luminat...
nu de alta, dar mi-era sa nu ma trezesc la un moment dat cu cine stie ce propunere... nu poti sa stii ce fantezii are lumea...

mnea.. im chill.
relax linda. nu am nimic cu tine, si nici cu altul.
o zi faina! ca tot e asa soare azi :-) cel putin la mine..
toate cele bune!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:47

pt baieti : sper sa aveti fantezii cu tarky si nikita..pt fete: fantezii cu piedone ...si numai ca astia/astea sa gasiti cand meregti la vagab...eu cand ma duc sa fie numai pamele anderson si angeline:)))))....MURITI...vreau coliva:d

repciuc_alexandru

16 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 16:53

@Linda

linda

1592 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 00:28

De la: repciuc_alexandru, la data 2009-03-26 16:53:16@Linda

thank you

2ak

8 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 00:43

mai deschide dexul...

dumi1991

11 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:47

In primul rand as vrea sa aduc la cunoshtinta k aceasta meserie e una dintre cele mai veki. Fiind kiar respectate, in antichitate prostituatele aveau mai multe drepturi decat celelate femei, care nu aveau voie sa iasa din casa si stateau inkise intr-o camera separata, in cazul in care barbatul avea musafiri. Prostituatele purtau mereu aur si haine colorate, pt a putea fi evidentiate de celelalte. Asa k fiecare cu parerea sa dp aceasta meserie. Unii le critica din motive religioase poate, pt k ishi vand trupul, dar sa nu uitam k traim in sec XXI shi fiecare face ce vrea cu corpul sau. Unele le critika probabil pt k shtiu k barbatul lor nu ar refuza o prostituata pt divertisment (o persoana kare shtie sa-si faca bine meseria, shi pe urma careia ei ar ramane satisfacuti). Dar in final, fiecare traieshte si isi cashtiga painea cum poate si cum a invatat. Cum iti asterni, asa vei dormi.
P.s.: Asta nu inseamna k incurajez fetele sa devina prostituate doar pt k traim intr-o tara libera, dar nici sa criticam fiecare persoana pt ceea ce face. Fiecare cu capul sau, iar dak nu-l are, vai de "picioare".

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:12

De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici.

Mdeah.... ai o viziune extrem de clara asupra lucrurilor INSA asta e partea urata a prostitutiei pe care unii oameni (poate mai mult de jumate) ori nu sunt in stare sa o vada ori nu vor sa o vada.
Emotiile care reies din mesajele tale cam fac rau la sanatatea mintii, ai grija sa nu o dai in extreme.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:15

si pt tine ce inseamna extreme DMARK????

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:17

De la: BARBADOS111, la data 2009-03-25 19:38:52DACA AS AVEA EU LEAGEA -N MANA AS INTERZICE PROSTITUTZIA IN TOATA LUMEA ........IN MOD SPECIAL PT. CA FEMEILE SA MAI PUNA SI UMARUL LA MUNCA NU SA PROFITE INTOTDEAUNA DE PE SPINAREA ALTORA CARE MUNCESC GREU SI CINSTIT ......

Tu vorbesti stric despre femeile care merg pe interes.
Adevaratele prostituate fie sunt obligate fie sunt nevoite, asa functioneaza relatia peste-curba

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:20

De la: Greenie, la data 2009-03-31 00:15:09si pt tine ce inseamna extreme DMARK????

Ce se intampla daca nutresti sentimente negative intr-una in tine ?!

linda

1592 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:24

De la: DMark, la data 2009-03-31 00:20:16
De la: Greenie, la data 2009-03-31 00:15:09si pt tine ce inseamna extreme DMARK????

devii rece si gol pe dinauntru...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:28

raspunzi cu o alta intrebare???? mmh...

si la ce sentimente te referi? indiferenta, simpatia, antipatia, respectul, desconsiderarea, dragostea si ura..
ce sa simt? si fata de cine?
vorbim acum despre noi ca persoane? ca oameni? sau ne purtam in continuare ca niste animale ce nu fac diferenta intre aceste conjuncturi sociale?
ce s'ar intampla daca nu as avea toate sentimentele astea?

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:41

De la: Greenie, la data 2009-03-31 00:28:25

si la ce sentimente te referi? indiferenta, simpatia, antipatia, respectul, desconsiderarea, dragostea si ura..
vorbim acum despre noi ca persoane? ca oameni? sau ne purtam in continuare ca niste animale ce nu fac diferenta intre aceste conjuncturi sociale?

Ok, uite daca spun : extreme in cazul de fata inseamna sa nutresti sentimente negative intr-una in tine (cam trist).
Merge ?! nu mai e intrebare .
Cine a zis sa elimini complet sentimentele ?! E necesar sa le ai pe toate : "indiferenta, simpatia, antipatia, respectul, desconsiderarea, dragostea si ura". Ce vroiam sa zic e sa incerci sa te mentii pe la mijloc, sa nu fii nici world-hater nici happy-go-lucky.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:44

De la: DMark, la data 2009-03-31 00:41:43

Ok, uite daca spun : extreme in cazul de fata inseamna sa nutresti sentimente negative intr-una in tine (cam trist).
Cine a zis sa elimini complet sentimentele ?! E necesar sa le ai pe toate : "indiferenta, simpatia, antipatia, respectul, desconsiderarea, dragostea si ura". Ce vroiam sa zic e sa incerci sa te mentii pe la mijloc, sa nu fii nici world-hater nici happy-go-lucky.

ma intreb uneori daca tu stii ce spui..

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:47

De la: Greenie, la data 2009-03-31 00:44:26

ma intreb uneori daca tu stii ce spui..

La ora asta cred si eu.... pisici ma cam doare tzeasta si ochii.... ma duc la culcare ca cine stie ce prostii mai spun .
NB!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:52

imi iau jucariile si plec!
iti jur!

ce sec...... sa te indulcesti putin de la mine, eu am ramas aceeasi pe care o stii tu

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:36

De la: DMark, la data 2009-03-31 00:12:34
De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici.

Mdeah.... ai o viziune extrem de clara asupra lucrurilor INSA asta e partea urata a prostitutiei pe care unii oameni (poate mai mult de jumate) ori nu sunt in stare sa o vada ori nu vor sa o vada.
Emotiile care reies din mesajele tale cam fac rau la sanatatea mintii, ai grija sa nu o dai in extreme.

Care emotii reies, care sunt alea? Si fac rau la sanatatea mintii cui?
Eu nu vorbeam de nimic tati. Scriam ca sa citeasca altii. Restul, la un sprit de vin.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:38

Mentine-te tu pe la mijloc DMARK. Eu unul sunt satul. Aa, nu prea imi place mie sa stau la coada, mai ales la mijlocul ei. Bafta

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:17

fie ca diavolul sa va intunece calea si sa muriti in agonie...666

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:18

De la: dasca777, la data 2009-03-31 13:17:15fie ca diavolul sa va intunece calea si sa muriti in agonie...666

cineva este in forma maxima astazi

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Yggy

9 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 19:28

Personal nu am nimic! E o meserie ca oricare alta! Problema este ca unele fete sunt obligate sa o faca! Asta ma dezgusta!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:02

sper sa ardeti in focurile satanei....si diavolul sa va fta in fund

vasy_1967

5 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 13:13

hai sa fim seriosi ,pina si ele merita putin respect pentru ca au puterea sa si bata joc de trupul lor si sa se umileasca cu toti....dezaxatii

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:00

Fiecare este liber sa faca ce vrea cu trupul lui...(femeie sau barbat) sau cu persoana sa.Pana la urma fiecare se prostitueaza in viata ,la un moment dat,pentru ceva ...(bani,placere,job mai bun,viata mai buna....etc)..depinde doar cum o face si cat de bine se vinde....

Asta e viata copii...oricum cineva trebuie sa o faca si p-asta...

augustinus

23 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 23:32

De ce ocololiti problema si nu-i raspundeti fetei?
Barbatii( ca de altfel si femeile) prefera sa fie iubiti pentru ei, pentru ceea ce sunt, nu pentru banii din buzunar.Nu stiu tie ca fata cat de incantata ai fi sa stii ca cel care te iubeste o face pentru o anumita suma de bani.De fapt sunt sigur ca nu prea bine.Daca insa e vorba despre stiinta de a face dragoste atunci se schimba problema.Toti barbatii si-ar dorii ca prietena lor sa fie in pat foarte "tarfa", dar sa fie doar cu ei si sa o faca doar de dragul lor, nu pentru bani.Cam asta e problema.

Indescifrabil
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 04:09

De la: harlequin, la data 2009-03-31 11:38:52

Mentine-te tu pe la mijloc DMARK. Eu unul sunt satul. Aa, nu prea imi place mie sa stau la coada, mai ales la mijlocul ei. Bafta

Pfff amuzant ce ai scris tu pe forum pana acum... parca ma vad pe mine de acum cativa ani (acum 4 ani daca nu ma insel)... adevarul e ca viziunea asta a ta care o ai asupra vietii este complet necesara unui individ care vrea sa ajunga la un nivel superior in privinta psihicului, insa pe langa asta mai sunt necesare si altele. E bine sa gandesti din mai multe perspective un lucru, cu cat mai multe perspective cu atat mai bine... hai ca incepem sa o dam in diverse...

varu_costin1

2 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 20:43

pt ca nu stiu ca este cea mai veche meserie din lume si ca este o meserie!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prostitutia
Mergi la: