back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostitutia

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:51

De la: daria_ta, la data 2009-03-25 09:48:54
De la: Greenie, la data 2009-03-25 09:40:21cine esti tu daria mama???????????????????????

am o impresie...

Uite, voi fi rea pt prima data...
Sunt "mama" ta!!!

Si greenie (cred ca vezi ca scriu cu litera mica...pt prima oara...), nu conteaza parerea ta...Pacat...eu, pana acum, aveam una buna despre tine...

nu ma intereseaza. :-) just keep swimming

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:53

heeeeeeeiiiiii ! asa de dimineata cu chef de cearta ?

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:00

De la: Haps, la data 2009-03-25 09:53:24heeeeeeeiiiiii ! asa de dimineata cu chef de cearta ?

Buna dimineata!

Las-o! Nu ai auzit cum se revolta copiii impotriva parintilor?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:03

De la: daria_ta, la data 2009-03-25 10:00:19
De la: Haps, la data 2009-03-25 09:53:24heeeeeeeiiiiii ! asa de dimineata cu chef de cearta ?

Buna dimineata!

exact! tu ce cauti pe aici? iti urmaresti copilul sub o identitate ascunsa?? vezi peste cine dai! "lumea e dubioasa" conform spuselor lui dasca...

teo_joopuk

47 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:14

dar tu ce parere ai si ce nu iti convine fiecare face ce credr si eu sint de acord lasa fata sa se prostiteze daca ei ii place

zuzu_freeman

15 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:18

Deci;Ca o o meserie sa reziste in timp,trebuie sa aiba un profit,si tot atunci si o placere de o practica avand in vedere ca prostitutzia este considerata o meserie .presupun ca are o un profit de rezita de atat timp (prima meserie din lume) Parerea mea!!!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:23

De la: Greenie, la data 2009-03-25 10:03:28

Buna dimineata!

exact! tu ce cauti pe aici? iti urmaresti copilul sub o identitate ascunsa?? vezi peste cine dai! "lumea e dubioasa" conform spuselor lui dasca...

Offf...ce ma fac eu cu tine???
Mai Greenie, esti prea tanara pt atata rautate! Tu ai chef de cearta si inca nu s-a trezit Linda, iar acum tii sa ma jignesti pe mine? Eu am prea multi ani pt a raspunde la provocari in stilul tau, desi, sa stii, mi-ar fi f. usor...
Ce te irita totusi, ca doar nu iti pun piedica?!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:30

De la: daria_ta, la data 2009-03-25 10:23:52

Buna dimineata!

Mai Greenie, esti prea tanara pt atata rautate! Tu ai chef de cearta si inca nu s-a trezit Linda, iar acum tii sa ma jignesti pe mine? Eu am prea multi ani pt a raspunde la provocari in stilul tau, desi, sa stii, mi-ar fi f. usor...

cu tot respectul dar...nu poti sa bagi tot timpul faza cu varsta...
adica ...ok ai mai mult ani decat mine si Greenie la un loc dar... sincer incepe sa devina cam stresant. nu e corect ca la fiecare replica mai rautacioasa tu s-o bagi p-asta cu varsta.

repciuc_alexandru

16 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:33

Cred ca unele persoane nu si-au baut cafeaua si au uitat subiectul !!Hai sa nu poluam forumul!

daria_ta : mai bine lasa! nu cred ca merita efortul!

LE: sau este astenia de primavara!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 10:37

De la: Haps, la data 2009-03-25 10:30:19

Buna dimineata!

cu tot respectul dar...nu poti sa bagi tot timpul faza cu varsta...
adica ...ok ai mai mult ani decat mine si Greenie la un loc dar... sincer incepe sa devina cam stresant. nu e corect ca la fiecare replica mai rautacioasa tu s-o bagi p-asta cu varsta.

Ok si din partea mea! Am inteles!

filipov_alexandru

471 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 11:33

Buna dimineata!

ALOOOOOO!!! GALAGIA!!! Ce-i cu cearta asta???? LINISTE CA MA DOARE CAPUL!!!! Shity day, shity Morning!!!!Shity weather!!!! Please make peace not war

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:07

nu sunt de acord....poate tu te prostituezi, eu nu!poate din acest motiv am inceput sa fiu marginalizat......dar nu ma schimb numai din atat Sunt de acord cu prostitutia legalizata, mi-as face un bordel dar nu mi-as foote afacerea:)

t_giorgyo

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:42

n-am citit toate mesajele sa vad daca s-a mai zis.prostitutia e o meserie veche si nu o sa dispara niciodata. daca exista cerere exista si oferta... nu sunt de acord cu HOMOSEXUALITATEA

ioana_elisei

3 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:49

O prostituată poate fi definită ca o persoană care se angajează în schimbul voluntar de servicii sexuale contra unui onorariu. Partea esențială a definiției, totuși, este „schimbul voluntar”.

O copertă de revistă, realizată cu câtva timp în urmă de Norman Rockwell, ilustra esența prostituției, dar nu și detaliile specifice. Ea prezenta un vânzător de lapte și unul de plăcinte stând lângă mașinile lor, fiecare ocupat să mănânce o plăcintă și, respectiv, să bea lapte. Evident, ambii erau fericiți de pe urma „schimbului voluntar”.

Cei lipsiți de suficientă imaginație nu vor vedea nici o legătură între prostituata care își întreține clientul și episodul cu plăcinta și laptele, menționat mai sus. Dar în ambele cazuri, doi oameni au reușit împreună, în mod voluntar, în încercarea de a obține reciproc satisfacție

Dacă toți participanții nu le-ar fi voit, schimburile nu ar fi avut loc.

Si sa va spun si o mica gluma

binne cunoscută, care ilustrează acest punct de vedere.

Un bărbat care arată bine întreabă o femeie atrăgătoare și „virtuoas㔠dacă vrea să se culce cu el pentru 100 000 de dolari. Ea este înspăimântată de ofertă. Totuși, după ce se mai gândește, ajunge la concluzia că, deși prostituția este ceva rău, ar putea folosi banii pentru caritate și fapte bune. Bărbatul pare fermecător, deloc periculos sau respingător. Ea răspunde rușinată: „da”. Atunci bărbatul întreabă: „Dar pentru 20 de dolari?” Femeia îi răspunde indignată: „Cum îndrăznești, ce fel de femeie crezi că sunt?” și îi dă o palmă. „Păi, am stabilit deja ce fel de femeie ești. Acum încercăm să stabilim prețul”, răspunde el.

Sper ca v-am luminat !

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:16

voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:24

si inca ceva, nu mai folositi cuvinte ca "sentimente, ipocrizie, deplorabilitate, mila, simpatie, respect, sila, ..." cand vorbiti de prostitutie. Cuvintele astea le folosesc femeile care s-ar fwte de s-ar rupe da` nu au cum, si barbatii care ar merge la c*rve dar nu au bani sau tupeu, sau mai mult, se mint ca nu au ei nevoie de asa ceva. Deci, nu mai folositi cuvinte din astea.Prostitutia inseamna sex, bani, transpiratie,tupeu. Cam atat. Restul e cancan

galbe90

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:39

Prostitutia nu are nimic indecent atata vreme cat este realizata cu profesionalism...nimic obscent...nimic iesit din comun...o prostituata nu face decat sa-ti satisfaca nevoile sexuale din punctul meu de vedere...nimic iesit din comun...n-am apelat si nici nu cred ca o sa apelez vreodata la una...nu din aroganta ci pur si simplu cred ca in toata partea sexuala trebuie sa aiba si dragostea un rol...

t_giorgyo

6 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 13:55

si ce inseamna la tine profesionalism intr-o meserie atat de "decenta".

tu chiar nu ai citit ce s-a scris inaintea ta? a avut mare dreptate omu'

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:12

Prostitutia este de mai multe feluri, adica se practica la niveluri diferite: cea de lux, unde trebuie sa-ti permita si buzunarul si cea de strada, unde cat dai, atata primesti...

mai nou a aparut o alta categorie, cea a studentelor care-si lasa numarul de telefon prin cunostinte si-si ofera serviciile in schimbul a 100 roni. Am avut ocazia sa intalnesc printr-un amic de-al meu o astfel de persoana, care la prima vedere n-ar fi lasat de gandit nici intr-un milion de ani ca ea se ocupa cu ceea ce se ocupa: decenta, si in tinuta si in limbaj, cu un umor fin si chiar placuta, nimic extraordinar dpdv fizic... doar 19 ani ca varsta...

sincer, consider ca intr-un cuplu, care are mai mult de 10 ani si in care intervine monotonia, barbatul are dreptul sa diversifice atata timp cat:

-se protejeaza;
-nu-l stie nici vantul, nici pamantul (nici prietenii)
-nu o face prea des (de 2-3 ori pe an e suficient)
-nu transforma aventura in relatie stabila;
-sentimentele si responsabilitatile din relatia oficiala, raman neschimbate.

IoanDanila

81 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 14:29

mihail_85

6 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 15:16

prostituatele sunt ok...atunci cand nu iubesti pe nimeni...eu unul nu am nimic cu prostitutia si prostiuatele ba mai mult nu as avea nimic inpotriva sa ma combin cu una care este sanatoasa si nu ar mai practica prostitutia atat timp cat este cu mine.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:04

De la: linda, la data 2009-03-25 14:12:55Prostitutia este de mai multe feluri, adica se practica la niveluri diferite: cea de lux, unde trebuie sa-ti permita si buzunarul si cea de strada, unde cat dai, atata primesti...

mai nou a aparut o alta categorie, cea a studentelor care-si lasa numarul de telefon prin cunostinte si-si ofera serviciile in schimbul a 100 roni. Am avut ocazia sa intalnesc printr-un amic de-al meu o astfel de persoana, care la prima vedere n-ar fi lasat de gandit nici intr-un milion de ani ca ea se ocupa cu ceea ce se ocupa: decenta, si in tinuta si in limbaj, cu un umor fin si chiar placuta, nimic extraordinar dpdv fizic... doar 19 ani ca varsta...

sincer, consider ca intr-un cuplu, care are mai mult de 10 ani si in care intervine monotonia, barbatul are dreptul sa diversifice atata timp cat:

-se protejeaza;

linda mereu cu pct pe Jet

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:29

De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici.

Da mai hoo mai bibicule!! Cine te-a suparat asa rau? comunistule

Am observat ca prostitutia este in meniul tau, in fiecare zi!! Ei bine exista si oameni carora nu le face placere sa apeleze la prostituate pentru astfel de servicii, pe care dealtfel, le obtin la standarde ridicate de la femei adevarate, GRATIS frate!!
Asa ceva cred ca ti-ai dori si tu in locul "baragladinei" cu 500 scurtu nu? dar se pare ca in viata asta, n-ai noroc!!
Te compatimesc sincer!! Ce te faci cand ramai fara bani, si nu mai ai cei 500 sa dai un scurt? apelezi tot la manuela nu? ca de.. e criza!! Sau cumva esti client fidel si te trece fata pe caiet pana iei chenzina??

Hai noroc
si sa-ti traiasca curba!!

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:34

De la: linda, la data 2009-03-25 14:12:55Prostitutia este de mai multe feluri, adica se practica la niveluri diferite: cea de lux, unde trebuie sa-ti permita si buzunarul si cea de strada, unde cat dai, atata primesti...

-se protejeaza;

Dar daca are 9 ani (cuplul) si a intervenit monotonia,nu faci si tu o derogare de un an?
- si daca ar vrea sa o faca de 4 ori pe an, crezi ca ar fi ok?? acum ce-mi e odata in plus sau in minus.. odata e ca niciodata!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:43

Buna dimineata!

nu te jignesc. n'am eu treaba cu lucruri de genu asta.
nu sunt rea, asa ma vrei tu..

doar ca tot aduci aminte de varsta... !? nu iti pune chestia asta niste intrebari p'acolo pe sus?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:46

De la: Greenie, la data 2009-03-25 16:43:48

Buna dimineata!

doar ca tot aduci aminte de varsta... !? nu iti pune chestia asta niste intrebari p'acolo pe sus?

cred ca a inteles ideea mai sus

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:57

De la: Greenie, la data 2009-03-25 16:43:48

Buna dimineata!

Mai Greenie...intrebarile pe care ma determini sa mi le pun "p'acolo pe sus" ma fac sa trag o singura concluzie: esti o fata buuuuna, esti extraordinara si...te iubesc la nebunie! Doar esti fata mea, ce naiba!

Scuze pt ca nu tac, mikydutza!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 16:58

VOILA......

simi61ro

4 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:16

Ce este o prostituata? Amarata de pe centura sau varianta lui Orban cu doamnele din politica? Bunicul meu avea o vorba: sunt bune si curvele la ceva ca altfel ce s-ar face barbatii? Sunt atatia barbati nesatisfacuti in relatiile legale sau in fanteziile lor. Sunt lucruri pe care nu poti sa le faci cu mama copiilor tai. Daca ai o amanta e normal pana afla sotia, cresti in ochii invidiosilor. Atunci de ce sa nu mergi la fete? Platesti si gata. Fara obligatii, satisfacut sau dezgustat si te intorci la sotie. Care-i problema? Va uitati la filme cu fete, trageti cu ochiul cand sunteti opriti la semafor la blonda care este in masina de alaturi dar va dati calugari. Cica tara este in recesiune. Legalizati prostitutia si luati impozit. Daca ies bani multi de aici vor fi si impozite mari si lefuri corespunzatoare la bugetari. Macar la casa cu felinare rosii speri ca fetele sunt controlate de un medic nu ca pe centura.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:16

De la: lawyer, la data 2009-03-25 16:29:09
De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici.

Da mai hoo mai bibicule!! Cine te-a suparat asa rau? comunistule

Am observat ca prostitutia este in meniul tau, in fiecare zi!! Ei bine exista si oameni carora nu le face placere sa apeleze la prostituate pentru astfel de servicii, pe care dealtfel, le obtin la standarde ridicate de la femei adevarate, GRATIS frate!!
Asa ceva cred ca ti-ai dori si tu in locul "baragladinei" cu 500 scurtu nu? dar se pare ca in viata asta, n-ai noroc!!
Te compatimesc sincer!! Ce te faci cand ramai fara bani, si nu mai ai cei 500 sa dai un scurt? apelezi tot la manuela nu? ca de.. e criza!! Sau cumva esti client fidel si te trece fata pe caiet pana iei chenzina??

Hai noroc
si sa-ti traiasca curba!!

ohoo, ai luat foc? tu esti din aia care sunt prea feti frumosi sa dea bani la curbe? si o rupe pe stanga? ca te inchini cu dreapta banuiesc...si apropos moncher, te-ai cam aprins...esti din aia care se indragostesc de curbe? sau care daca geme femeia se crede superman? off,tu cu standardele tale ridicate...asa de rau imi pare ca eu nu am parte de femeile tale adevarate din revistele de calitate. Oricum, ai grija cu incheietura, e fragila si poti sa ti-o luxezi. Cat despre femei, nu-mi duce grija mie. Si voiam sa te mai intreb ceva...intre noi doi ramane, promit...ai vazut neagra in realitate? hai ma zi...ai vazut ce urata e? iti vine sa o mananci nu alta... dar stii tu mai bine, ca doar ale femeilor din revistele tale sunt parfumate. Da, ma duc la curbe, pe 500 scurtu, pe 1 milion, pe 200 euro ora, dar pe genul tau de femei de calitate le fwt gratis sau pe o cafea, ca sunt mult prea proaste ca sa-mi ceara bani. Si zau, nu mai lua foc, ca sunt destule pentru toata lumea, nu? Sau n-or fi? Iti pun o vorba buna la aia sa te treaca pe caiet? Si apropos, nu m-am suparat, dar ma seaca cand vad baietei nedusi la femei, asa cum esti tu, dar care stiu cam tot ce misca...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prostitutia
Mergi la: