Info
x
Prostitutia
|
aprov 221 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:22
Voila = localitate in judetul Brasov.
Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:26
De la: %aprov%, la data 2009-03-25 17:22:53Voila = localitate in judetul Brasov. voila mai e si un album al lui Belinda Carlisle.. stii... tipa care canta PROMISE ME (o melodie asa frumoasaaaaa) Raporteaza abuz de limbaj |
|
echo25 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:32
bine zis majoritatea pentruca nu toti critica prostitutia iar cei care o fac sunt niste barbati care nu stiu ce vorbesc si habar nu au de capul lor stima
Raporteaza abuz de limbaj |
|
simi61ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 18:12
barbatii sau femeile insala pana la urma din acelasi motiv - pentru ca au ocazia. Mai ales cand simpla prezenta in locul si la momentul potrivit, poate fi suficienta pentru a obtine o partida de sex grozava.
|
dnldobre 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 19:35
De la: umblataprinlume, la data 2008-11-21 00:03:01Ce atata tam-tam?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: umblataprinlume, la data 2008-11-21 00:03:01Ce atata tam-tam?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 19:38
DACA AS AVEA EU LEAGEA -N MANA AS INTERZICE PROSTITUTZIA IN TOATA LUMEA ........IN MOD SPECIAL PT. CA FEMEILE SA MAI PUNA SI UMARUL LA MUNCA NU SA PROFITE INTOTDEAUNA DE PE SPINAREA ALTORA CARE MUNCESC GREU SI CINSTIT ......
|
|
|
|
DACA AS AVEA EU LEAGEA -N MANA AS INTERZICE PROSTITUTZIA IN TOATA LUMEA ........IN MOD SPECIAL PT. CA FEMEILE SA MAI PUNA SI UMARUL LA MUNCA NU SA PROFITE INTOTDEAUNA DE PE SPINAREA ALTORA CARE MUNCESC GREU SI CINSTIT ......
|
|
ptop_secret 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:11
dar... totusi nu inteleg de ce sa platesti...
cand poti obtine asta gratis? Raporteaza abuz de limbaj |
|
simi61ro 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:12
De la: BARBADOS111, la data 2009-03-25 19:38:52DACA AS AVEA EU LEAGEA -N MANA AS INTERZICE PROSTITUTZIA IN TOATA LUMEA ........IN MOD SPECIAL PT. CA FEMEILE SA MAI PUNA SI UMARUL LA MUNCA NU SA PROFITE INTOTDEAUNA DE PE SPINAREA ALTORA CARE MUNCESC GREU SI CINSTIT ...... Am si eu o intrebare pentru toti desteptii de pe forum care vor sa dea legi: cine are probleme cu capul si este de condamnat? Cel ce face sex cu fiica lui sau cu maica-sa sau cel ce se duce la prostituate? Guvernantii nostri au legalizat incestul dar condamna prostitutia. Daca nu vreti, sau nu puteti merge la fete vedeti ce mai face mamica voastra........ Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 20:55
De la: harlequin, la data 2009-03-25 17:16:30De la: lawyer, la data 2009-03-25 16:29:09De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici. Touche! Imi place expunerea frustrarilor tale esti o tipa care intr-adevar se straduieste sa para ceea ce nu este. Cand ai mentionat de 500 scurtu, mai mai ca era sa te cred dar 200 euro ora? banii astia ii dai unui gigolo Baietii nedusi la biserica asa ca mine care au orgasm cand geme femeia, nu dau bani la curbe dintr-un principiu.. si anume ca: de ce sa platesti pentru un serviciu prost facut, cand poti beneficia de unul mai bun GRATIS!!! P.S. ai grija cu degetelul sa nu ti-l scrantesti in elanul tau... de incheietura mea, nu-ti face probleme, e puternica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:05
De la: BARBADOS111, la data 2009-03-25 19:38:52DACA AS AVEA EU LEAGEA -N MANA AS INTERZICE PROSTITUTZIA IN TOATA LUMEA ........IN MOD SPECIAL PT. CA FEMEILE SA MAI PUNA SI UMARUL LA MUNCA NU SA PROFITE INTOTDEAUNA DE PE SPINAREA ALTORA CARE MUNCESC GREU SI CINSTIT ...... curbele sau hahalerele pe bani pun umarul ...se imping in tine de nu stii cum sa mai scapi..pun umarul la treaba...sa faci sex cu atatia in fiecare zi e grea treaba:))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
2ak 8 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:13
eu sunt contra prostituiei pt ca femeile care practica asta sunt wc publice..bucati de carne inchiriate pt uzat...contra cost...cat despre faptul ca serviciile costa ...bravo lor ca jermanesc fraierii de bani...disperati de sex...unul pe care il tine n.are nevoie sa plateasca haimanale...vin ele singure si moca...
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:21
toate fem sunt prostituate..numai ca unele pe bani si altele fara bani,din prostie sau placere sau pwla ...tot cu p :P...exclud rudele mele fem :P
|
2ak 8 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:25
cred ca confunzi mancarea u mancarimea...daca e placere de ce vb de "prostitutie"????????
|
ioio_infi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:45
... raspunsul meu , e mai aparte, respectele mele doamnelor!Si asta pe bune , putine sunt acelea care pot sa fac treaba asta, iar din acestea si mai putine stiu sa mimeze bine placerea, ... oricum ar fi, pt cel maivechi job din lume, respectul cuvenit!
|
AndreiM06 31 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 23:44
traim pe "planeta" Romania,americanii ar fi foarte invidioshi daca ar sti ce se petrece pe "planeta" noastra,i-am intrecut in mentalitate,adik de toate pentru toti.
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 08:30
De la: 2ak, la data 2009-03-25 21:25:33cred ca confunzi mancarea u mancarimea...daca e placere de ce vb de "prostitutie"???????? tuturor fem le place pwla de aia....deci unele o fac pe bani,altele din placere...tot "prostitutie" e:P..toate sunt prostituate...din placere sau pe bani..toate vor pwla:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:04
De la: lawyer, la data 2009-03-25 20:55:38De la: harlequin, la data 2009-03-25 17:16:30De la: lawyer, la data 2009-03-25 16:29:09De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici. Neata prietenul meu drag. Esti singura persoana care si-a dat seama ca sunt femeie si ca am frustrari. Asa e, recunosc ca dau 200 euro unui gigolo, dar pentru ca tu esti prietenul meu, am sa te las sa mi-o suji...gratis, ca toate serviciile de calitate de care ai parte. Astept replica ta care sa contina zambete si aplauze, ca nu ai destul sange in tine sa te superi, doar sa razi fals si sa o freci incet, scrasnind din dinti. Te pupa surioara ta
|
d_signer 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 10:56
De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:24:57 Cuvintele astea le folosesc ... si barbatii care ar merge la c*rve dar nu au bani sau tupeu, sau mai mult, se mint ca nu au ei nevoie de asa ceva. Uite o parere care m-a pus pe ganduri...am 40 de ani si nu am fost la c*rve niciodata. Nu contra cost! De ce? Am o viata sexuala implinita, am fost in stare sa obtin aceste placeri cu putin mai mult efort decat sa deschid portofelul. La c*rve e simplu sa te duci, nu te costa o avere si primesti cam cat platesti. Sunt barbati carora, daca o femeie le spune "hai sa o facem", actiunea in sine nu mai are niciun farmec, poate doar acela de a fi multmit de faptul ca e considerat potent. Iar asta nu mi se pare o realizare. Nu spun ca nu m-am culcat cu femei usoare, as minti rau, spun doar ca am facut-o in alte conditii, nu ca la targ. C*rvele sunt pentru cei comozi, cei ce nu au siguranta de sine, cei carora si o aventura l-i se pare un efort prea mare. Inca ceva: prostituatele fac sex si in "afara programului", nepontat-neplatit.
Raporteaza abuz de limbaj
The only way out is in!
|
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:12
De la: Greenie, la data 2009-03-25 17:26:29De la: %aprov%, la data 2009-03-25 17:22:53Voila = localitate in judetul Brasov. Ce s-a intimplat ? S-a terminat sezonul de vinatoare ? Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:19
De la: echo25, la data 2009-03-25 17:32:39bine zis majoritatea pentruca nu toti critica prostitutia iar cei care o fac sunt niste barbati care nu stiu ce vorbesc si habar nu au de capul lor stima De acord ! Si acum o intrebare : ce parere aveti de asa zisele femei de casa (casatorite si care au pe linga casa omului inca doi - trei amanti ? Cum se compara cele doua Prostituata si curba ? Eu unul cel putin am mai mult respect pentru una de pe centura decit pentru varianta casnica , cel putin e pe fatza . Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:29
De la: harlequin, la data 2009-03-26 10:04:40De la: lawyer, la data 2009-03-25 20:55:38De la: harlequin, la data 2009-03-25 17:16:30De la: lawyer, la data 2009-03-25 16:29:09De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:16:52voi vorbiti aici despre prostitutia aia din carti, din filme, cu drame, cu esecuri, cu disperari...v-as ruga insistent si frumos...treziti-va dreacu din somn si vedeti prostituatele asa cum sunt ele...99% nu au nici generala terminata, au in spate niste drogati care le iau banii produsi, sau sunt abuzate sau au 6 copii acasa, 10 ani de strada si tate pana la brau, dar se imbraca in colanti si isi dau cu un parfum ieftin, vorbesc urat, te intreaba daca mai ai mult, stau cu ochii pe ceas, sunt dragute in aparenta pana vine vorba de timp si de bani, nu dau doi bani pe clienti. Baieti, treziti-va, suntem pentru tarafe exact ce sunt ele pentru noi, ba mai rau, ca ele isi stiu interesul, dar la noi mai gasesti cate un amarat care daca femeia geme frumos si il mangaie zice ca s-a indragostit de el si au facut dragoste, nu sex platit. E mult mai noroioasa toata treaba, voi aici ati descris in marea majoritate situatii din filme, din experientele altora, din ceea ce ati vrea voi sa fie prostitutia. Ati discutat de prostitutia "frumoasa" ca sa zic asa. Pentru asta, ca sa vezi cum e, iti trebuie miliarde, zeci de miliarde, pentru ca o prostituata de vis nu e una care iti cere 200 euro pe ora, e una care face sex o data la 5 luni, si atunci se alege cu vreun Porsche, cu vreo vila, cu vreo firma, si cand incepe sa se lase carnea pe ea, il zapaceste pe vreunu si o ia de nevasta, si o plateste toata viata de ramane in cwrwu gol. Si sincer, nu suntem nici unul de aici in situatia asta, multimiliardari si altele....Deci vorbiti dreacu de alea de pe strada care mai ca nu se arunca in fata masinii si fac scurtu pe 2,3,5 sute si pe net au anunturi de 2-3 milioane ora. Vorbiti de alea care te primesc frumos, care se agata de gatul tau, care iti spun ca ar vrea sa se lase, care "se indragostesc de tine" ca esti tu frumos si tandru.Si astia de 18, 19 20 si ceva, mai taceti dreacu din gura si mergeti la cwurwe,nu va mai dati cu parerea din auzite, ca nu e tot dreacu ala. Intr-o tara care e vai mortzzii ei, in care tre sa furi ca sa mananci, prostituatele nu mai sunt decat niste gonflabile. Atat. Reveniti-va si nu va mai indragostiti de ele, ca sfarsiti prin santuri, fara bani si cu ochii reci. Aici sunt baietei care in afara de manuela nu au facut vreun alt fel de sex, dar isi dau cu parerea. Vai steaua voastra. Ma duc sa imi iau o baragladina pe 5 sute scurtu, sa ma intrebe: "Mai ai mult pana iti dai drumu? " Dupa aia va las numarul ei, sa o luati de nevasta, astia mai iubitori de pe aici. Neata mai draga! Dupa cum bine stii, am incercat sa ti-o sug dar incercarea mea a suferit un esec lamentabil.. nu aveam ce sa iti sug Erai supt deja! cand am intrat la tine in cotet, tocmai iesea o "baragladina" de vre-o 120 kg cu un zambet pe 16 mm numarand vre-o 10 bonuri de masa si mi-a zis ca a pus rasaduri.. sa am grija pe unde calc. Cand am intrat pe usa, am avut surpriza sa te vad intins pe burta pe dusumea, cu parul zbarlit in cap, cu ochii cat cepele, iar din partea dorsala se inaltau falnic spre tavan, frunzele unui morcov. M-am apropiat cu grija de tine, am vrut sa te intorc pe spate dar te-ai opus vehement spunandu-mi ca morcovul are nevoie de lumina ca sa creasca. In schimb, m-ai rugat sa-ti dau niste vitamine ca te simti cam slabit. Cum nu umblu cu vitamax-ul la mine, m-am gandit ca lichidul seminal este bogat in vitamine... dar neahh.. m-am gandit de 2 ori, si nu risipesc bunatate de samanta pe o amarata de rasadnita neproductiva. Ura si la gara!!
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:35
De la: dondesign, la data 2009-03-26 10:56:49De la: harlequin, la data 2009-03-25 13:24:57 Cuvintele astea le folosesc ... si barbatii care ar merge la c*rve dar nu au bani sau tupeu, sau mai mult, se mint ca nu au ei nevoie de asa ceva. Ai 40 de ani si nu ai fost la curbe niciodata? Asa o fi, dar hai sa iti povestesc ceva...e 2 noaptea, ma uit la pwle-n pisda la t.v. si vreau sa ma duc sa i-o dau lu una sa o sugha...spune-mi te rog ce gasesc nou la ora aia decat o curba? E adevarat, pentru cei cu apetit sexual mai scazut, spre zero, n-are rost sa dai bani, dar daca vrei 10 femei in 10 zile, ce faci tati? Da-ma dreacu ca nu poti sa agati 10 femei in 10 zile sau 20 in 20 de zile decat daca stai sa faci numai treaba asta. Mai e o diferenta sigur intre noi, dupa 2 cunoasteri fizice nu ma mai atrage femeia. Deci alta, si alta...si alta. Nu e greu si sunt sigur ca stii si tu asta. Probabil esti genul de barbat care daca se culca cu femeia lui in fiecare zi zice ca are o viata sexuala implinita. La mine nu e asa. Bafta A, sa nu uit! Invata-ma si pe mine cum faci la 40 de ani sa obtii placeri noi, de la femei noi, fara sa deschizi portofelul? Eu unul daca agat vreuna, o duc la carciuma, mancam ceva ,bem 1-2 sticle de vin. Fa socoteala. Apoi daca iese pasenta, la hotel, cu ceva de baut din nou in camera. Fa si aici socoteala. Dimineata, ca sunt lenes si nu vreau sa ma deplasez, platesc si un taxi sa o duca dreacu acasa. Fa si aici, din nou, socoteala. Rezumat. Am agatat-o pe una care a pus botul, am mancat, am baut, am fwtwt. Buuuun, dar dupa mintea mea asta tot ca deschizi portofelul se numeste maestre. Si inca il deschizi bine, nu crezi? Dar hai sa iti spun ce se intampla in fapt. Ai sa crezi ca ai agatat-o, ca ai vrajit-o, ca esti superman, dar in fapt stii bine ce s-a intamplat, numai ca nu, ai dreptate, nu a fost ca la targ. Si cred ca multumirea ca ai fost considerat potent intervine aici, pentru ca ai senzatia ca nu ai platit-o si ca esti superbarbat. Dar repet, stii bine ca ai scos banii, dar ti-e mai usor sa crezi ca nu. Si sa-ti mai spun ceva. Ea ce a facut? In loc sa iti ceara bani sa-si ia de mancare a mancat, in loc sa iti ceara bani de bautura a baut, a dormit intr-un loc placut nu in jegul ei de casa, si un "superbarbat" a tratat-o ca pe o printesa si a pupat in pwla un sfert de oras, crezand ca e Alain Delon si ca face dragoste, nedand bani c*rvelor. Fac si eu din astea, destule, ca si eu mai am dorinta cateodata sa-mi arat cat sunt de potent si ca de fapt agat, dar dimineata am un gand amar. Nush ce dreacu o fi cu mine, dar mor dupa femei....
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:39
LAWYER..te-ai suparaaaaaat....te-ai suparaaaaaat
....bravo ma baiatule, asa te vreau. Da` tot nu mi-ai raspuns...ai vazut pana acum neagra? Drag imi esti, cu toate ca esti onanist...
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 11:53
De la: harlequin, la data 2009-03-26 11:39:50LAWYER..te-ai suparaaaaaat....te-ai suparaaaaaat Neagra e roz mosule.. eu asa o vad De suparat, nu ma supar cand ma iau in baza cu cineva. Ba chiar ma excita o replica inteligenta Hai sa fii sanatos si ai grija cum te asezi!
|
linda 1592 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:18
scuze ca intervin si eu dar am ramas marcata de ceva: """""Ea ce a facut? In loc sa iti ceara bani sa-si ia de mancare a mancat, in loc sa iti ceara bani de bautura a baut, a dormit intr-un loc placut nu in jegul ei de casa, si un "superbarbat" a tratat-o ca pe o printesa si a pupat in pwla un sfert de oras, crezand ca e Alain Delon si ca face dragoste, """"" %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% o aventura, 2 sau 3, am avut si eu in viata mea... dar niciodata nu mi-a trecut prin cap faptul ca "partenerului meu de aventura" ar putea sa-i treaca prin freza asemenea ganduri (cum ca eu m-as duce cu el pt ca n-as avea ce bea, ce manca sau unde dormi)... uneori mi-as fi dorit sa pot citi gandurile oamenilor, dar de foarte multe ori constat ca e mai bine sa nu... fara nicio intentie de a te jigni (cred ca ti-am citit aproape toate posturile), dar foarte rar mi s-a intamplat sa simt atata raceala intr-o persoana; am mai intalnit ca tine... sunt de obicei, barbati care au avut un ocean de femei si care foarte cu greu mai pot fi impresionati; e posibil sa ma si insel; oricum, asta e prima impresie si unele fraze de-ale tale mi-au dat fiori reci pe coloana... nu pot sa-mi imaginez ce-ar insemna fericirea pt tine pt ca dn cate-am inteles, sublimul actului sexual, ori a inceput sa-ti devina strain, ori nu l-ai cunoscut niciodata (sau poate la inceputul vietii tale sexuale) mult succes la agatzamente!
|
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:29
De la: linda, la data 2009-03-26 12:18:10 Linda, sarut mainile! Ai dreptate in tot ceea ce spui. Si chiar daca nu ai fi avut, tot ai fi avut, pentru ca esti simpatica. Nu gandesc asa despre toate femeile "aventuroase", insa pe unele scrie treaba asta, dar pe mine ma salveaza egoismul meu. Sa ai o viata senina senina! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si sa-ti traiasca curba!!
Astept replica ta care sa contina zambete si aplauze, ca nu ai destul sange in tine sa te superi, doar sa razi fals si sa o freci incet, scrasnind din dinti. Te pupa surioara ta
De suparat, nu ma supar cand ma iau in baza cu cineva. Ba chiar ma excita o replica inteligenta