back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostitutia

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Garcea0

3 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:34

ar trebui legalizata

umblataprinlume_yuppy

56 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:17

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.
(N. Iorga)

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
(Georges Brassens)

Timiditatea - un defect al oamenilor mari, tupeul - defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.
(Peter O'Toole)

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.
(Tudor Musatescu)

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili.
(Ernest Hemingway)

Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri.
(J.F.Kennedy)

Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti.
(David Dunham)

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta.
(legea lui Moisil)

Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp
explicandu-le celorlalti de ce nu au dreptate.
(George Wolinski)

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet.
(Papa Ioan al XXIII-lea)

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere.
(Robert Brasillach)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.
(Jules Renard)

Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene.
(David Dunham)

Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)

Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta.
(Andy McIntyre)

Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura.
(ClaireMartin)

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
(Isaac Asimov)

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Oboseala si lenea au aceleasi simptome.
(Bissane de Soleil)

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
(Gelu Negrea)

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune.
( Cicero )

Cand muncesti, joaca-te. Munca, daca este o datorie, te ucide.
(Max Jacob)

Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace.
(Moliere)

In politica, prostia nu e un handicap.
(Napoleon)

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.
(Woody Allen)

Raporteaza abuz de limbaj
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
Fosta membra 9am.ro

64 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 08:28

De la: air_catalin, la data 2008-11-25 15:40:26cam ai dreptate, cele cu putin creier ajung neveste :). Si nu mai sunt intretinute de mai multi barbati, ci doar de unul

Adica nevestele in general sunt intretinute sau te referi exclusiv la cele care au fost c..ve?

Fosta membra 9am.ro

64 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 08:32

De la: angel_demon10, la data 2009-01-13 13:08:15
De la: Haps, la data 2009-01-12 23:19:44tot respectul pentru femeile inteligente care se prostitueaxa pentru o vila cu piscina si o viata lipsita de griji (haine, masini, bani...) si toata repulsia fata de proastele care se culca cu barbati pe 100 de RON/H

eheeee... asa-i ca e o diferenta?
cam mult subiectivism, totusi...
cand o vezi pe una langa un mos plin de bani si ea aratand ca o domnishoara in haina de blana... zici... bravo ei?! bravo ei ca ce? ca in fiecare (aproape) noapte se culca langa si cu o stafida sau un dovleac?!?!? si cand o vezi pe una langa un mafiot tinerel si dat cu gel, ea aratand ca o vampa... zici... saraca de ea, ce proasta e?!?!? pentru ca e langa unu care poate e in "putere" si o f*te de-i sar capacele, chiar daca ea e praf. Eu ma intreb doar atat: cine este mai ipocrit si cine este mai deplorabil? Pana la urma, catalogate, amandoua sunt cu*ve, daca iei partea "practica", doar ce se vede in afara este mai "frumos" sau mai "urat"... deh.. noua ne place ce e mai "frumos", si lui Dumnezeu ii place... credeti?!??!?
recunosc ca si eu fac aceeasi greseala subiectivista sa consider o cu*va care arata ca o doamna mai deshteapta... dar in esenta imi pare rau de ea, ca daca era asa deshteapta cum s-ar presupune ar fi putut sa-si foloseasca inteligenta sa se descurce la un job, sa faca bani munciti si cinstiti...
dar... fiecare alege pentru sine cum crede de cuviinta.

Pai daaa maai da aici se practicca ideea..ca sa zic asa...ca ele sunt destepte tocmai pentru ca nu muncesc pe bune ca sa faca bani ...deci ioooo pe banii meeeeei sunt o proasta ca nu sunt c..va si lucrez la birou etc...Da sincer NU ma intereseaza de parerile de acest gen...alea care zic asta probabil ca ar accepta o noapte de sex pentru niste profituri bune ,....numai ca nu le vrea nimeni

Sonyk0

75 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 10:36

Daca n-ar exista barbati porci, n-ar exista nici prostitutie. Prostitutia este egal proportionala cu numarul porcilor existenti.

Fosta membra 9am.ro

79 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 10:59

De la: Sonyk, la data 2009-02-26 10:36:25Daca n-ar exista barbati porci, n-ar exista nici prostitutie. Prostitutia este egal proportionala cu numarul porcilor existenti.

Porcul este accaptat de....de...,Scroafa !!!! Sau...?

cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:14

De la: umblataprinlume, la data 2009-02-25 19:17:34Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.
(N. Iorga)

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
(Georges Brassens)

Timiditatea - un defect al oamenilor mari, tupeul - defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.
(Peter O'Toole)

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.
(Tudor Musatescu)

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili.
(Ernest Hemingway)

Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri.
(J.F.Kennedy)

Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti.
(David Dunham)

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta.
(legea lui Moisil)

Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp
explicandu-le celorlalti de ce nu au dreptate.
(George Wolinski)

Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet.
(Papa Ioan al XXIII-lea)

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere.
(Robert Brasillach)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.
(Jules Renard)

Eficienta este cea mai inteligenta forma de lene.
(David Dunham)

Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)

Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta.
(Andy McIntyre)

Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura.
(ClaireMartin)

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
(Isaac Asimov)

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Oboseala si lenea au aceleasi simptome.
(Bissane de Soleil)

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
(Gelu Negrea)

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune.
( Cicero )

Cand muncesti, joaca-te. Munca, daca este o datorie, te ucide.
(Max Jacob)

Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace.
(Moliere)

In politica, prostia nu e un handicap.
(Napoleon)

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.
(Woody Allen)

Asta ce vrea sa insemne? Ca stii sa citesti? Nu uita ca pe vremea lu ceasca, nu existau analfabeti.Puteai sa pui ceva de la tine nu citate celebre. Pe astea si inca multe altele le stim si noi.

cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:20

Prostitutia e un subiect ce l-au dezbatut multi. Nu ar trebui sa ne batem noi capul cu asa ceva! a existat si va exista in continuare, fie ca vrem sau nu. Niciodata nu tre sa intrebam ce a determinat persoana sa faca asa ceva. Nici nu tre sa aruncam cu pietre. Se va gasi o piatra si pentru noi stati fara grija.

Sonyk0

75 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:34

Ce e curios, este, că acești barbați le critică doar pe femeile care practica aceasta meserie, dar NU si pe acei barbați care apelează la serviciile lor Asta se cheama IPOCRIZIE. Toți acești bărbați sunt niște ipocriți. Cu ce e mai presus un bărbat care apelează la o astfel de femeie decât însăși aceea femeie ???

9am156690

9 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:03

vorbim despre prostitutie,in general,sau in mod special despre femei? pt ca sunt si barbati care practica prostitutia:stripers,gigolo(sau cum s-ar mai numai),"vedete",si "neveste"(variantele masculine ale monicai columbeanu).

eduard87_2005

77 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 19:58

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 20:58

De la: Sonyk, la data 2009-03-16 09:34:18Ce e curios, este, că acești barbați le critică doar pe femeile care practica aceasta meserie, dar NU si pe acei barbați care apelează la serviciile lor Asta se cheama IPOCRIZIE. Toți acești bărbați sunt niște ipocriți. Cu ce e mai presus un bărbat care apelează la o astfel de femeie decât însăși aceea femeie ???

Hrrrr, hrrrr, hrrrrrrrrrr......... guitzzzz!!!.... Dar stai!!! ca nici la bordel nu am fost nici pe "muncitoare" nu le-am criticat... ...atunci retrag interjectia de la inceput .
Ce vroiam sa zic... ... a da @Sonyk sunt de acord cu tine, dar cine nu e ipocrit/a in ziua de azi ?!
Hai sa nu despicam firul in 4 cand vine vorba de IPOCRIZIE fiindca sunt prea multe chestii de discutat aici.
Vad ca esti asa impotriva prostitutiei.....
Barbatii insurati merita sa fie sanctionati cand se duc la bordel dar cei care nu sunt ?!
Daca deodata ar disparea prostitutia stii ce s-ar intampla ?! Ar creste vertiginos rata violurilor, logic nu ?!
Asa ca lasa in pace cea mai veche meserie din lume ca are rostul ei .
Eu unul sunt PRO legalizare.
Era sa uit....mi-am luat chiloti negrii cu imprimeu tribal rosu. Misto nu ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 21:58

pai porcii de barbati au devenit asa din cauza scroafelor de femei.....

david...romantic incurabil
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 04:37

De la: adi, la data 2009-03-17 21:58:19pai porcii de barbati au devenit asa din cauza scroafelor de femei.....

Daca o mai tinem mult cu porci si scroafe incepem sa confundam speciile .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

267 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:32

De la: roxanai, la data 2008-11-12 20:20:19Majoritatea barbatilor criticati femeile care practica aceasta meserie..de ce?

Da nu critic si nici nu incurajez.Fiecare face ce vrea.Ba chiar pe unele prostituate,cele de joasa speta chiar le compatimesc prin ce trec.Ma gandesc ca in cele mai multe cazuri nevoile le imping spre astfel de mijloace de trai.

Ce sa faci!La toti ni`greu!
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:38

De la: sara, la data 2009-03-17 16:03:58vorbim despre prostitutie,in general,sau in mod special despre femei? pt ca sunt si barbati care practica prostitutia:stripers,gigolo(sau cum s-ar mai numai),"vedete",si "neveste"(variantele masculine ale monicai columbeanu).

...desi barbatii prefera sa vorbeasca DOAR de prostitutia - sa zicem - feminina...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

267 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 11:57

Aaaa,pentru tipi astia bravo lor!Daca era la moda asta cand aveam io 25 poate o faceam si eu pe striperul-gigolo! acuma...tre` sa acept realitatea ca nu prea a-si mai avea cautare in bransa !

Ce sa faci!La toti ni`greu!
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 19:54

porcul poate face sex vreo 10 ore,,,deci,,,eu ma simt mandru ca sunt porc:d

cristea_cln

7 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 07:36

Tie ti-ar placea sa fii casatorit/a cu un barbat/femeie care da pe la altul/ele? Stiu si raspunsul...daca nu esti in stare sa-l tii langa tine...oricum te va parasi...sau va cauta alte portitze...insa mie nu mi se pare demna aceasta meserie deoarece incalca legile creatiei, si din vechi timpuri este mereu condamnata. Numai oameni fara caracter practica acest gen de comportament,sa zboare din floare in floare sau mai grav...sa isi bata joc de latura sentimentala neglijand-o intro relatie interumana si punand accentul doar pe partea fizica si comportandu-se ca si 2 animale. Un mare minus au prostituatele si prin raspandirea bolilor cu transmitere sexuala

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:19

PROSTITUATELE SUNT FEMEI DECAZUTE MORAL SI INELECTUAL SIMPLE JUCARII SEXUALE DAR NECESARE PRECUM ERAU ODATA WC PUBLIC

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:26

De la: costelino1967, la data 2009-03-25 08:19:11PROSTITUATELE SUNT FEMEI DECAZUTE MORAL SI INELECTUAL SIMPLE JUCARII SEXUALE DAR NECESARE PRECUM ERAU ODATA WC PUBLIC

Mi se pare jenanta abordarea, chiar daca, in principiu, sunt impotriva prostitutiei...Macar ele au decenta sa-si "asume" ceea ce sunt!...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:43

Prostitutia, este o boala care macina sufetul si creireul omului. E adevarat ca ea dateaza din cele mai vechi timputi, dar o tara bolanva psihic (care aproba prostitutia), nu are viitor.

adyx

25 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:54

eu cred sau mai bine zis vreau sa cred ca se poate pune problema si din alta perspectiva, strict sexual. nevoia de sex este o realitate clara - fanteziile multora dintre noi nu se prea regasesc de multe ori langa persoana cu care impartim bunele si relele unei vieti pline de neprevazut - de aici pana la o partida de sex reusita in compania unei femei usoare nu mai e mult.
deci as putea crede ca sunt pentru cea mai veche meserie din lume, desi nu stiu daca as avea curiozitatea sa o incerc !

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 08:59

De la: ~Dany~, la data 2009-03-25 08:43:53Prostitutia, este o boala care macina sufetul si creireul omului. E adevarat ca ea dateaza din cele mai vechi timputi, dar o tara bolanva psihic (care aproba prostitutia), nu are viitor.

Mie mi se pare ca daca e legalizata, exista posibilitatea, cat de cat, unei evidente, a unui control al starii de sanatate a celor care o practica, evitandu-se astfel (sau macar incercand) raspandirea numeroaselor boli cu transmisie sexuala.
Oricum, legalizata sau nu, prostitutia va exista atata timp cat vor exista femei si barbati, femei si femei, barbati si barbati!...

adidobr

6 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:00

Daca definim prostitutia ca fiind raportul sexul ca urmare a unui acord material (nu numai bani) dintr-o directie (adica cineva plateste)......Ei prieteni eu cred ca toti cel putin o data in viata am fost prostituate sau prostituati sau mai exact vom fi.
Cat despre prostitutia de la noi ...ori e pe sant ori e prin buricul targului protagonisti vedetele astea de carton.
Eu cred ca daca ar fi ceva organizat (zicea bunicu ca era foarte frumos la CASA DE PIATRA) ar fi mai bine si pentru ele cele care arata cat de cat si pentru noi sau voi consumatorii de prostitutie

repciuc_alexandru

16 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:07

Omul poate sa aleaga daca vrea sa mearga sau nu la prostituate, iar din punctul de vedere al controlului asupra acestui aspect nici nu mai are rost sa-l discutam.

Eu sunt pentru legalizare!!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:10

De la: repciuc_alexandru, la data 2009-03-25 09:07:45Omul poate sa aleaga daca vrea sa mearga sau nu la prostituate, iar din punctul de vedere al controlului asupra acestui aspect nici nu mai are rost sa-l discutam.

Eu sunt pentru legalizare!!

Az1987

21 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:40

ma lume,fetele fac tot timpul ce stiu mai bine.chestia cu prostituatele ii tare.am avut un caz mergeam acasa de la lucru si vazusem pe margine strazi fetele.ma uitasem si eu dar nu vazusem pana atunci o fata atat de frumoasa ca si "aia".am ramas masca si pe deasupra era sa fac si accident.faina treaba nu.ori si cum prostitutia daca se practica macar sa fie fetele curate.nu pline de boli si alte cele.exista un bordel"poate stiti voi unde,eu nu imi mai aduc aminte"fetele au in incinta bordelului doctor,fiecare client isi face analizele pe loc"sangele cel mai important" si dup-aia incepe actiune.mi se pare o chestie ciudata dar cu mult caracter, ordonanta si respect pt meseria lor.asa ca nu mai criticati fetele si lasatile sa isi faca treaba nu sa o faca bine. daca intelegeti ce vreau sa spun

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:40

cine esti tu daria mama???????????????????????

am o impresie...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:48

De la: Greenie, la data 2009-03-25 09:40:21cine esti tu daria mama???????????????????????

am o impresie...

Uite, voi fi rea pt prima data...
Sunt "mama" ta!!!

Si greenie (cred ca vezi ca scriu cu litera mica...pt prima oara...), nu conteaza parerea ta...Pacat...eu, pana acum, aveam una buna despre tine...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prostitutia
Mergi la: