Info
x
Dragoste sau nu?
|
luciamanta 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 12:55
Buna ziua. Am o relatie de 1 an cu un barbat care este cu 16 ani mai mare decat mine, spune ca ma iubeste ca ii este dor de mine, imi aduce flori, imi telefoneaza zilnic, imi trimite zilnic SMS-uri, ma scoate din cand in cand in oras, la munte, dar mai mult sta la mine acasa, unde locuiesc si parintii mei, nu doreste o casatorie, mai mult e un fel de distractie, fara obligatii, cred eu. Eu il iubesc, ma gandesc mereu la el, am insomnii noaptea, am slabit f. mult de cand il cunosc. Mi se face dor mereu de el. Mentionez ca noi am inceput relatiile intime dupa 3 luni de la data in care ne-am cunoscut. Noi locuim separat. El in provincie, eu la Bucuresti. El face naveta o data sau de 2 ori pe saptamana ca sa ma vada. Eu as fi dorit o casatorie, lucru pe care i l-am spus, dar se pare ca e celibatar convins. Can am auzit acest lucru, eu am hotarat sa inchei socotelile cu el, iar tump de 2 luni, cat a durat despartirea m-a cautat tot timpul la telefon, a venit de cateva ori pana la Bucuresti, mi- a scris scrisori. Apoi am reluat relatia. A fost casatorit, a divortat in urma cu 16 ani. Eu ii ofer din cand in cand mici atentii : o apa de parfum o crema de fata… Eu am putin timp la dispozitie stau peste program la serviciu, am 2 parinti in varsta, 2 caini pe care ii scop la plimbare, fac cumparaturi, curatenie… El nu prea se implica in a ma ajuta la cumparaturi, nu se implica financiar, desi am si eu nevoie din cand in cand de cineva care sa se implice cand e vorba de cheltuieli comune, am nevoie de cineva alaturi la bine si la rau. Recent, eu am achitat avansul pentru noi doi pentru un sejur in strainatate. Ce credeti e o relatie adevarata, care merita traita? As putea sa-i spun direct ce doresc referitor la ajutorul financiar sau ar putea crede ca sunt o profitoare? Cu mii de multumiri, Lucia Manta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
camelia_bb 3 mesaje Membru din: 20/01/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:32
Draga mea,
Individul nu-i serios, ai atatea probleme si dorinte cu care el nu prea are nimic in comun. Iti trebuie un barbat adevarat, nu asa ceva. Nu-i mai da nimic.... Termina asa zisa relatie pana nu se complica si mai mult. O sa te doara la inceput, dar este cel mai bine pentru tine sa cauti si sa gasesti un om adevarat. Succes Raporteaza abuz de limbaj |
|
Arabela39 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 19:04
Draga mea e pierdere de vreme! Un barbat care te viziteaza atat de des dar nu se simte cu nimic nici macar in plan financiar, nu face decat sa-si urmareasca in mod egoist rezolvarea unor anumite probleme. Ma surprinde ca la varsta ta .........mai speri ca un barbat cu 16 ani mai varsnic ar mai putea fi schimbat! Iar faptul ca ai mai platit tot tu un avans ptr. vacanta.......ma lasa chiar fara replica!
Scuze, nu as vrea sa te deranjeze remarcile mele........dar ai grija ca in timp ce el se pare ca se rezuma la a trai momentul fara a-si asuma nici o obligatie, tu ........pierzi timp pretios! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Arabela39 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 19:22
As vrea sa mai adaug ceva cu privire la planul financiar. Unui ba adevarat domn care iubeste sincer o femie nu trebuie sa ajungi in ipostaza in care sa-i spui asa ceva, pur si simplu realizeaza ca o femeie trebuie respectata in multe feluri. Unuia care se poarta asa cum spui tu, daca pana la momentul acesta nu a gasit calea de a te face in mod elegant sa simti ca te poti baza pe el si din alta perspectiva, e riscant sa-i faci asemenea apropouri.Nu de alta dar te vei trezi exact in ipostaza de a fi si......si umilita! Adica tu il primesti de 2-3 ori pe saptamana, tu ii faci mici cadouri, tu platesti avans pt excursii........si el.......ce face?
Vine.......isi ia palaria si pleaca?! Da, pt el e comod dar....tu cu ce ramai? Nici nu-ti ofera vreo perspectiva de viitor, dar nici nu se implica cu nimic in problemele si greutatile tale de zi cu zi. Ti-a spus ce n-a mers in fosta lui relatie? Poate mai gasesti si aici niste raspunsuri utile! Succes! Raporteaza abuz de limbaj |